مسي:
بازي پله را نديدهام اما مارادونا بهترين است
محكوم به قهرماني هستيم
بهترين بازيكن جهان در دو سال اخير ميگويد در صورتي كه از بارسلونا جدا شود ديگر فوتبال بازي نخواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ليونل مسي كه فصل رويايي را به همراه بارسلونا پشت سر گذاشته، اكنون تنها به رقابتهاي كوپا آمريكا ميانديشد و قصد دارد به همراه تيم ملي آرژانتين پس از 18 سال، قهرمان آمريكاي لاتين شود. اتفاقي كه آخرين بار زماني رخ داد كه مسي 5 سال بيشتر نداشت.
ستاره بارسلونا درباره شرايطش در سالهاي آينده گفت: اگر از بارسلونا جدا شوم، به آرژانتين برميگردم و احتمالا ديگر فوتبال بازي نخواهم كرد. در حال حاضر از شرايطم در بارسلونا راضي هستم و به هيچ وجه فكر رفتن به باشگاه ديگري را هم در سر ندارم.
مهاجم تيم فوتبال بارسلونا كه به تازگي جشن تولد 24 سالگياش را پشت سر گذاشته، به مقايسهاش با كريستيانو رونالدو چندان علاقهاي ندارد و ميگويد هر كس همان گونه كه خودش است ارزش دارد. دوست ندارم با كس ديگري مقايسه شوم. من دنياي خودم را دارم و مردمي هستند كه من را دوست دارند به همين دليل نيازي نميبينم با ديگران مقايسه شوم.
مسي در پاسخ به اين سوال كه كدام يك از دو اسطوره فوتبال جهان را برتر ميدانيد گفت: فكر ميكنم نيازي نباشد من انتخاب كنم. من بازيهاي پله را نديدهام اما فكر ميكنم مارادونا بهترين باشد.
ستاره تيم بارسلونا درباره آغاز ورودش به دنياي فوتبال گفت: از زماني كه يادم ميآيد، توپ روي پايم بود و با همسايهها بازي ميكردم. زماني كه به بارسلون رفتم، همه چيز عوض شد. دوستان جديدي پيدا كردم و دوستان قديميام را از دست دادم. براي رشد و پيشرفت مجبور بودم در يك كشور ديگر زندگي كنم اما زندگي در بارسلوند واقعا لذتبخش بود. مردم اين شهر با من و خانوادهام بسيار مهربان بودند. با زندگي در اسپانيا شايد برخي چيزها را از دست دادم اما هرگز پشيمان نيستم.
وي ادامه داد: از زماني كه در روزاريو بودم، خانوادهام هميشه اطمينان داشتند كه من ميتوانم يك بازيكن جهاني شوم. پدر و عمويم هميشه از كودكي به من ميگفتند كه ميتوانم يك بازيكن برجسته شوم. زماني كه به بارسلونا آمدم خيلي كم سن و سال بودم اما رفته رفته همه چيز به سمت حرفهاي شدن پيش رفت.
ستاره بارسا با احساس قدرشناسي نسبت به مربيانش اظهار كرد: همه كساني كه با من كار كردهاند برايم مفيد بودهاند و توانستهاند چيزهاي زيادي به من ياد بدهند. زماني كه در آكادمي بارسا بودم، يك مربي آرژانتيني به نام جيلرمو هويوس كمك زيادي به من كرد و باعث پيشرفت من شد.
مسي در پايان درباره كوپا آمريكا كه تا چند روز آينده آغاز ميشود عنوان كرد: ما محكوم به پيروزي و قهرماني هستيم. آرژانتين يكي از شانسهاي قهرماني است و هميشه براي رسيدن به افتخار تلاش كرده است. در اين دوره از ميزباني هم بهره ميبريم و اين موضوع شانس ما را بيشتر خواهد كرد. من هم تلاش ميكنم بهترين بازي خودم را انجام بدهم اما موفقيت يك تيم فقط به مسي برنميگردد. ما 11 بازيكن هستيم و نبايد فراموش كنيم كه به تنهايي نميتوانيم پيروز شويم.