لطفا کانال هایی که بازی رو پوشش میدن اعلام کنید ( البته کانال های ازاد و اگر سایتی رو میشناسید که انلاین پوشش بده ذکر کنید ممنون میشم )
Printable View
لطفا کانال هایی که بازی رو پوشش میدن اعلام کنید ( البته کانال های ازاد و اگر سایتی رو میشناسید که انلاین پوشش بده ذکر کنید ممنون میشم )
از این آدرس نگاه کنید. ردیف های وسطی...نقل قول:
کد:http://liveonsat.com/LJ_foot_friendy_club.php
مرجع خبري رئال مادريد : فشار روی بازیکنان مازاد برای جدا شدنشان به اوج خود رسیده است . پدرو لئون ، درنت ، کانالس و لاس به همراه تیم به لس آنجلس سفر نکرده اند اما ماندنشان در مادرید هم زیاد آرام نیست . آنها صبح و عصر در والدبباس تمرین می کنند اما در هیچ کدام از تمریناتشان توپ حضور ندارد ! تمرینات بدون هیچ گونه هیجان و زیر آفتاب سوزان پایتخت اسپانیا به سردی برگزار می شود . عدم حضور توپ در تمرینات بازی فوتبال در نوع خود عجیب به نظر می رسد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنا بر بند 7.4 ماده قانون 1006 فیفا ، اسختدام ورزشکاران ، نمی توان هیچ کدام از اعضا را از تمرین کردن باز داشت (مگر آن که مصدوم باشند) به همین علت رئال مادرید نمی تواند این بازیکنان را از تمرین منع کند . اما مسئولان رئال برای عدم حضور توپ در تمرینات توجیه خاص خود را دارند :" آنها در مرحله بدنسازی هستند ! " این در حالیست که در تمرینات لس آنجلس که اتفاقا آن جا هم بازیکنان در حال بدنسازی هستند ، توپ در تمامی تمرینات حاضر است . مسئله پدرو لئون و درنت با لاس و همین طور کانالس متفاوت است . دو تای اولی مورد توجه مورینیو نیستند اما لاس خودش گفته که نمی خواهد بماند و کانالس هم با این که آینده اش مبهم است ، از امروز باید در اردوی تیم زیر 20 سال اسپانیا حاضر باشد .
مسئله پیدا کردن تیم برای بازیکنان مازاد ، این روز ها از بحث های داغ باشگاه است . ختافه ، پدرو لئون را می خواهد اما خودش می خواهد بماند و حتی وقتی که مورینیو گفته رویش حساب نمی کند هم این را ابراز داشته است . درنت مورد توجه بنفیکاست اما خودش می خواهد به فاینورد برود . لاس به لیسگ انگلیس فکر می کند و کانالس هم مشتریان زیادی دارد . رئال مادرید می خواهد در صورت رفتنش ، راهی برای بازگشتنش وجود دارد . خود کانالس ، والنسیا را ترجیح می دهد اما رئال مادرید دوست دارد که او به پیشنهاداتش از خارج از اسپانیا همچون استون ویلا ، کوئینز پارک رنجرز ، لیل و ولفسبورگ پاسخ مثبت دهد .
مرجع خبري رئال مادريد : پس از شایعاتی که در مورد نیمار ، آگرو و آدبایور مطرح شده حالا انگلیسی ها یک نام جدید را وارد لیست کرده اند . این گزینه کسی نیست به جز رابین فن پرسی ، مهاجم هلندی آرسنال که شایعه شده رئال حاضر است پول زیادی هم بابتش بپردازد .
به گزارش کاوت آفساید ، احتمال دارد رئال برای این مهاجم 34 میلیون یورو بپردازد . بازیکنی که فصل گذشته تحت تاثیر مصدومیت های زیادی بوده هر چند که آمار خوبی داشته است : 24 گل در 35 بازی .
البته بعید است که آرسنال راحت شود با توجه به رفتن احتمالی سسک فابرگاس یکی از ستارگان دیگرش را به راحتی از دست بدهد .
مرجع خبري رئال مادريد : مسعود اوزیل ، مالک آینده شماره 10 رئال مادرید خواهد بود . بازیکن آلمانی این پیراهن را از لاس دیارایی که در رئال نمی ماند به ارث برده است . بدون این که به طور رسمی اعلام شود ، اوزیل این پیراهن را در پیش فصل به تن خواهد کرد .
خریدهای جدید هم البته شماره هایشان مشخص شده است . شاهین شماره 5 را به تن خواهد کرد (شماره سابق گاگو) ، کوئنت رائو 15 ، کایخون 21 (پدرو لئون) و واران 19 (گارای) .
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید توانست که در سومین بازی خود برابر لس آنجلس گالکسی ، یک آغاز خوب را برای فصل 12-2011 داشته باشد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رئال مادرید پس از هشت تمرین سخت و پر فشار به مصاف تیمی می رفت که در بهترین روزهای فصل خود قرار دارد . کوئنت رائو و کایخون از ابتدا فیکس بودند تا برای اولین بار لباس تیم جدیدشان را به تن کنند .
در دقیقه 4 اولین موقعیت برای رئال مادرید ایجاد شد . روی پاس خوسلو ، مارسلو صاحب توپ شد که با پای چپ آن را روانه اوت کرد . در دقیقه 22 ، دیوید بکام ، با پاس میگل لوپز موقیت خوبی پیدا کرد که این توپ را نیز از دست داد . ثانیه هایی بعد ، خود بکام ضربه آزادی را روانه دروازه رئال کرد که ثمری نداشت . دقیقه 25 ، روی پاس گرانرو ، کاکا پشت محوطه 18 قدم صاحب توپ شد که این موقعیت هم حاصلی به همراه نداشت . اما این کایخون بود که دقایقی بعد گلزنی کرد تا ارزشهای خود را به اثبات برساند . روی پاس کاکا ، این بازیکن ضربه خوبی را به توپ زد . در دقیقه 37 کوئنت رائو هم موقعیتی بدست آورد که آن را به هدر داد . این خوسلو بود که در دقیقه 40 در دومین بازیش در پیراهن رئال مادرید ، برای دومین بار روی پاس مارسلو گلزنی کرد تا رئال با دست کاملا پر به رختکن برود .
در نیمه دوم ، ستارگان دیگری همچون کریستیانو رونالدو و بنزما وارد زمین شدند . کریستیانو در همان ابتدای ورودش در دقیقه 54 با ضربه پای چپ روی پاس اوزیل گلزنی کرد ، حرکتش فوق العاده بود و چندین بازیکن را جا گذاشت . چند دقیقه بعد نوبت بنزما بود که روی پاس کوئنت رائو در محوطه شش قدم با ضربه سر گلزنی کند . بازی آرام و بی جان دنبال می شد که ناگهان آدام کریستمن ، یکی از گلها را روی ریباند از محوطه شش قدم ، وارد دروازه آنتونیو آدان کرد . در دقیقه 71 شوت پای چپ اوزیل را برایان پرک به خوبی دفع کرد .
در دقیقه 76 ، کاسادو جای کوئنت رائو ر ا گرفت تا بالاخره دقایقی فرصت رسیدن به تیم اصلی رئال مادرید را بدست آورد . در دقیقه 65 هم خسه جای کایخون وارد زمین شده بود . در دقیقه 83 بیرچال ، بازیکن گالکسی روی یک حرکت فردی به محوطه شش قدم رئال رسید که ثمری نداشت .
گالکسی 1-4 رئال مادرید
رئال مادرید : کاسیاس (آدان) ، راموس (آربلوا) ، په په (آلبیول) ، کاروالیو (واران) ، مارسلو (ناچو) ، گرانرو (ژابی) ، خدیرا (رونالدو) ، کوئنت رائو (کاسادو) ، کاکا (اوزیل) ، کایخون (خسه) و خوسلو (بنزما)
گالکسی : سائوندرس (پرک) ، فرانکلین (جردن) ، دلاگارزا ، برهالتر (توماس) ، دونیوانت (دیویس) ، بیرچال ، بکام (کرفسکی) ، جونینیو (کیت) ، داناوان (خیمنز) ، خوان پابلو (کریستمن ، برت) و لوپز (کاردوزو) .
گلها : 0-1 (30) : کایخون ، 0-2 (39-) خوسلو ، 0-3 ، کریستیانو رونالدو (52) ، 0-4 ، بنزما (57) ، 1-4 ، کریستمن (66)
داور : خورخه فرناندز
کارت زرد : میگل اوپز(37)
استادیوم : مموریل
تماشاگر : 56.211
برد خیلی خوب دیشب تیم رو تبریک میگم.
نکته خیلی خوبش، درخشش بازیکنای جدید تیم بود که بازم نشون میده که خوزه الکی کسی رو انتخاب نمیکنه...
دانلود گلها با لینک مستقیم:
محتوای مخفی: گلها
کوئنترائو:"به حضورم در رئال مادرید افتخار میکنم"
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:
کاروالیو:"خریدهای بسیار خوبی جهت تقویت و بهبود تیم صورت گرفته اند"
ریکاردو کاروالیو و فابیو کوئنترائو پس از اولین جلسه تمرینی در روز سوم حضورشان در لس آنجلس در جمع خبرنگاران حاضر شدند.
کوئنترائو:
"گذر زمان نشان خواهد داد که خرید من مایه مباهات و سرافرازی بوده یا باعث ایجاد فشار بیشتر بر روی من میشود.پاسخ این شک و شبهه ها را فقط در زمین میتوانم بدهم و من میخواهم به سطح قابل قبولی برسم و به مهره با ارزشی تبدیل شوم.بخاطر این که در این تیم کار میکنم اعتماد به نفس پیدا میکنم."
"برخی لحظات سرگرم کننده هم داریم که در این روزهای تمرینات بسیار خوب هستند.گاهی اوقات به عنوان یک دوست با هم بازی و شوخی میکنم اما موقع تمرینات بسیار جدی هستیم."
کاروالیو:
"تیمهای ژوزه مورینیو هر روز بهتر و بهتر میشوند و فکر میکنم به این خاطر است که تیم هایش در فصل دوم بهترین نتایج را کسب میکنند.همه همدیگر را به خوبی درک میکنیم.هر روز پیشرفت میکنیم.سعی میکنیم بهتر شویم و سطح بازیمان را ارتقا دهیم"
"خریدهای جدیدمان بسیار خوب هستند.زود است که درباره آنها حرف بزنیم اما معتقدم آنها تیم را بهتر میکنند.زیدان همیشه با ما است و این خیلی مهم است چرا که همه برای او احترام قائلیم.او اینجاست که به ما کمک کند.در مورد کاکا همه میدانیم که یک سال سخت را پشت سر گذاشت اما او در حال حاضر خوب است.همه از کیفیت او آگاه هستیم.معتقدیم که هر دو میتوانیم به هم کمک کنیم."
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330062620432/noticia/Noticia/Coentrao:__I_m_proud_to_be_at_Real_Madrid_.htm
امروز در مجموع تیم در هر دو نیمه خوب کار کرد.خط دفاع تیم که همه مهره های اصلیمون بودن نیمه اول واقعا ترکوندن:40:
مارسلو بی نقص کار کرد.یه صحنه خیلی قشنگ توپ رو از داناوان گرفت و کمی پیچوندش تا آخرش داناوان از کوره در رفت و روش خطا کرد :دی
کوئنترائو هم توی یه صحنه یه سماجت خیلی قشنگ به خرج داد و نذاشت توپ به اوت بره و در نهایت هم کرنر گرفت،یه پاس گل هم داد و بهترین بازیکن بازی هم شد!
رونالدو هم یه گل قشنگ زد.بنزما هم یه گل زد و یه گل نزد!
در کل کوئنترائو واسه هر پستی خریده شده الا دفاع راست!!!
دوستان اصلاً از خوندن این خبر که به اون چند تا بازیکن که تیم نمیخوادشون توپ نمیدن خوشم نیومد. این رفتار غیر قابل قبوله. خوب بشینن مثل آدمهای متمدن به توافق برسن. اون همه بازیکن بزرگ رو به راحتی تو این چند سال از دست دادن. این چه رفتار بدیه که با اینها انجام میدن.
و دیگه خسته شدم از بس همه میگن تیم های مورینیو فصل دوم بهتر کار میکنن. جمله تکراری ای شده.
نکته دیگه اینکه نظرتون راجع به اینکه تیم الان چند تا ترک و آلمانی و پرتغالی داره چیه؟ از یه طرف میتونه خوب باشه ولی فکر کنید که یهو پرتغال بازی ملی داشته باشه. یهو 4 نفر برن.
و دیگه اینکه من بازی های برزیل رو ندیدم. به نظرتون این نیمار واقعاً اونقدر که سروصدا کرده بازیکن بزرگیه؟
اوزيل شماره 10 جديد رئال
ستاره آلماني پيراهن شماره 10 رئال را برتن خواهد کرد.
با برگزاری دیدار دوستانه رئال مادرید مقابل لس آنجلس گلکسی مشخص شد که پیراهن شماره 10 رئال برای فصل آینده در اختیار مسعوت اوزیل خواهد بود. بدین ترتیب این ستاره آلماني میراث دار لاسانا دیارایی خواهد شد که جایی در رختکن کهکشانی ها در فصل بعد نخواهد داشت. البته هنوز شماره های بازیکنان رئال به صورت رسمی اعلام نشده است ولی در اینجا می توانید از شماره پیراهن بازیکنان جدید رئال مطلع شوید. نوری شاهین پیراهن شماره 5 (را که قبلا در اختیار گاگو بود) را برتن خواهد کرد. کونترائو پیراهن شماره 15 را می پوشد. کایخون پیراهن 21 (پدرو لئون) را برتن می کند و واران صاحب پیراهن شماره 19 که تا پیش از این در اختیار گارای بود خواهد شد.
کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=48880&title=%D8%A7%D9%88%D8%B2%D9%8A%D9%84_%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87_10_%D8%AC%D8%AF%D9%8A%D8%AF_%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84
مرجع خبري رئال مادريد : رائول دیروز در تمرینات شالکه صحبتهایی انجام داد . کاپیتان سابق که اسپانیایی ها را که برای دیدن بازیش به آلمان می آیند فراموش نکرده است گفت :" رئال مادرید زندگی من بوده است و تا ابد در قلب خواهد ماند . آنها را خیلی دوست دارم . افراد زیادی از اسپانیا و مادرید به انگیزه دادن به من در این جا ، شالکه می پردازند . "
این مهاجم فصل گذشته راهی آلمان شد ؛ توانست قهرمانی جام حذفی را دشت کند و به نیمه نهایی چمپیونزلیگ برسد ، در مجموع در تمامی بازیها 19 گل زد .
مرجع خبري رئال مادريد : آنتونیو مارتینز پاردو 82 ساله ، گسترده ترین و قابل توجه ترین کلکسیون وسایل شخصی سانتیاگو برنابئو را در اختیار دارد . آن را در خانه - موزه خود در آسپه (آلیکانته ) نگه داری می کند . 33 سال پس از فوت رفیق شفیقش ، در مصاحبه با آس به یاد آوری آن دوران پرداخت .
دون آنتونیو ، وسایل زیادی در این جا در این موزه در آسپه ، گنجینه های واقعی هستند . چطور این ها را جمع آوری کردی ؟
وقتی دون سانتیاگو فوت کرد ، بیوه اش ، ماریا ، تمام متعلقاتش را به من داد . این جا همه چیز هست . از لباس ها ، کفش ها و چوب ماهیگیری اش که در سانتا پولا استفاده کرد گرفته تا تخت خوابی که در 2 ژوئن 1978 در آن فوت کرد .
همیشه اولین ها بیشتر به یاد می ماندند . چطور شد که با او دیدار کردید و مثل پسرش شدید ؟
من هوادار رئال مادرید و شیفته دون سانتیاگو بودم . برایش 50 خط نامه نوشتم . اما تا 49 سالگی فرصت ملاقات با او را پیدا نکردم . من زیاد به ساحل سانتاپولا می رفتم و او را در خارج از ویلاش می دیدم اما هیچ گاه جسارت نزدیک شدن و ورود به خانه اش را پیدا نمی کردم . یک روز این کار را کردم و او خیلی مودب برخورد کرد .یادم است روی صندلی متحرک نشسته بود و از قضا لوله خانه اش ترکیه بود و من هم لوله کش بودم . بدون این که به من بگوید مشکل را حل کردم فردا ساعت 7 به من زنگ زد و گفت که نزدش بروم . فکر کردم شرایط لوله اش بدتر شده و باید آن را حل کنم . اما این طور نبود . رفاقتمان از آن جا شروع شد و تا زمان فوتش ادامه داشت .
راست است که یک سال پیش از فوتش ، زندگیش را نجات دادی ؟
یک روز پس از دیدن بازی اتلتیکو - رئال مادرید با هم در تلویزیون در سانتا پولا ، من داشتم به سمت آسپه می رفتم . ساعت 4 بامداد دون سانتیاگو به من زنگ زد و که حالش خیلی بد است . ساعت 8 او را به مادرید رساندم و به بیمارستان سان کامبیو بردم تا به ICU منتلق شود . شش پزشک در انتظارش بودند . پس از این که نجات یافت ، پزشکان به من گفتند که اگر به مادرید نمی آوردمش شاید می مرد . دون سانتیاگو بی همتا بود .
در مورد بسته سیگار معروف بگو ...
بله ، آن را صحیح و سالم در این جا دارم . من و دون سانتیاگو در زمین تمرین سابق رئال بودیم که همسر دی استفانو این بسته سیگار را داد . با این که خودش عشق این چیزها بود ، آن را نپذیرفت و به من داد و یک جمله هم رویش نوشت و امضا کرد :" فکر کرده با یک جعبه سیگار می تواند مرا راضی کند ."
تلگراف خداحافظی چطور ؟
آن هم جالب بود . 23 ژولای 1962 پیش از بازگشت دی استفانو به آرژانتین بود . سالها بعد که من آن نامه را منتشر کردم ، آلفردو از دستم عصبانی شد و هنوز هم با من حرف نمی زند .
چرا عصبانی شد ؟
خب ببینید ، دون سانتیاگو او را با نام قایقش صدا زده بود . لقبش "لا سائتا" بود و او آن را به "ماریزاپالو " تغییر داده بود . وقتی فوت شد ، قایقش را با 300 هزار پزو و خانه اش در سانتا پولا را با 6 میلیون فروختم . آن پول را به بانو ماریا دادم که مطمئنا خواسته دون سانتیاگو هم همین بود چرا که وقتی فوت شد ، در حساب بانکی اش فقط یک میلیون داشت .
تختی که برنابئو در آن فوت شد ، صندلی محبوبش ، لباس های شخصی اش و دستنوشته های خاطراتش را نگه داشتی ... هیچ گاه به سود اقتصادی از این گنجینه ها فکر نکردم ...
بسیاری از آن ها را پولی از من خواسته اند اما من با دون سانتیاگو تجارت نمی کنم . او به من انرژی داد و من هم می خواهم به او نشاط و طراوت بدهم . این ها چیزهایی هستند که هیچ گاه از دیدنشان سیر نمی شویم .
مرجع خبري رئال مادريد : روزنامه آس آنالیز دقیقی روی سبک تمرینات و کار مورینیو در رئال مادرید داشته است .
طرح ریزی
مورینیو ، سیستم تمریناتش را از همان روز اول مشخص می کند . روز سه شنبه ، اولین جلسه تمرینی برگزار شد . ساعت ها تمرین در نوبت های صبح و عصر برگزار شد که در همه آنها توپ وجود داشتند . این زمان مهمی برای آماده سازی تیم بر اساس سبک بازی حریف و نوع آن است . با توجه به آنها که بازیهای آتی حالت رسمی ندارند ، این زمان برای آزمون و خطا و هماهنگ شدن اهمیت زیادی دارد . هر کدام از برنامه های تمرینی بیش از 15 دقیقه طول نمی کشند که زمان استراحت بین هر کدام از آنها بین یک تا سه دقیقه است ، شدت و جدیت هر تمرین هم 120 درصد است .
دو زمین
مورینیو کل کار تمرینی را در نظر دارد اما کارش را به دو زمین تقسیم می کند . چه در تمرینات تهاجمی و چه تدافعی ، پرتغالی زبان ها همچنان شوخی هاص خاص خود را انجام می دهند . یک زمین به دست خودش است و بر زمین دیگر ، روی فاریا یا کارانکا نظارت می کنند . در آن زمینی که دست خودش است ، خوزه موریاس تمرینات دیگری را برای بازیکنان در نظر می گیرد . مورینیو سعی می کند که هیچ گروهی نامتعادل نباشد و ذخیره ها و اصلی ها را در هر تیم به طور مساوی تقسیم می کند و حتی بر خلاف دیگر مربیان ، به بازیکنان جوان آکادمی هم نقش فعالی در تمرینات می دهد .
تعداد بیشتر بازیکنان
سیستمی که این روزها در UCLA مورد استفاده قرار می گیرد 1-3-2-4 است . کریستیانو ، خسه و کایخون با یکدیگر به خوبی هماهنگ هستند . او می خواهد وقتی توپ در دست تیم نیست ، از همان خط حمله دفاع آغاز شود . کایخون و کریستیانو به خوبی وظایفی که مورینیو به آنها سپرده را انجام می دهند . آنها پخش می شوند چرا که به طور مثال مورینیو دو تیم تشکیل می دهد ، یکی با هشت بازیکن و دیگری با سه بازیکن . هر تیمی صاحب توپ می شود ، تعداد بازیکنانش بیشتر می شود و مدافعان کمتر می گردند تا بازی تحت فشار به خوبی اعمال شود . به طور مثال وقتی تیم صاحب توپ شامل راموس ، په په ، آلبیول ، مارسلو ، گرانرو ، خدیرا ، اوزیل و خوسلو باشد ، کریستیانو ، خسه و کایخون به آنها ملحق می وشوند و تیم مقابل را به طور مثال آربلوا ، واران ، کاروالیو ، ناچو ، ژابی ، کوئنت رائو ، کاکا و بنزما تشکیل می دهند و با تعداد کمتر بازیکن دفاع می کنند .
فیزیکی
برای مورینیو ، سازماندهی تیم از نظر بدنی مهم است اما نه به اندازه مسائل تاکتیکی و فنی تیم . روی فاریا هیچ گاه تمریناتی که به طور خاص فیزیکی باشند را در تیم اعمال نمی کند . نه حرکات گرم کردن و نه دویدن دور زمین بدون توپ .
ذخیره انرژی
مورینیو به کار هفتگی خود به عنوان ریکاوری عملکرد بازیکنان توجه ویژه ای دارد . طبیعتا ممکن است که به دلیل مسائل بیولوژیکی تیم از نظر بدنی خسته شود . در این زمان هاست که فشار تمرینات را کم می کند اما دست از تمرینات بر نمی دارد و آنها همچنان به قوت خود باقی می مانند .
تاثیر
مربی می خواهد فشار را از روی واران جوان کم کند . هشت جلسه تمرینی با حضور در کنار مدافعانی همچون کاروالیو ، په په و آلبیول بوده است . بازیکن فرانسوی تقریبا هر روز با بازیکن سابق چلسی کار می کند . کاروالیو ، متد مورینیو را می داند و برایش به بازیکن 18 ساله توضیح می دهد . حتی کوئنت رائو هم که در بنفیکا دفاع چپ بود در تیم مورینیو حتی در آن پست مورد استفاده هم قرار نگرفته است و در زمانی کارانکا را هم به او برای دفاع چپ ترجیح دهد . هافبک پرتغالی در کنار ژابی ، گرانرو و خدیرا تمرین می کند .
مرجع خبري رئال مادريد : سرجیو راموس ، مدافع رئال مادرید تمرین بعد از ظهر در لس آنجلس پس از بازی با گالکسی را از دست داد .
این بازیکن اهل کامالس ، مثل دیگر هم تیمی ها وارد زمین شد اما پس از گرم کردن به رختکن رفت . هنوز شرایط دقیق مصدومیتش مشخص نیست .
مرجع خبري رئال مادريد : کلوپ هواداری مونتیخو که بخشی از کانون هواداری مادریدیستاهای مونتیخوست ، میزبان الکلاسیکوی پیشکسوتان برای سودرسانی به اتحادیه ضد سرطان اسپانیا خواهد بود .
این بازی روز 27 شهریور در زمین فوتبال مونتیخو برگزار می شود . قیمت بلیط های آن هم بین 12 تا 15 یورو خواهد بود .
مرجع خبري رئال مادريد : کوئنت رائو بازیکن چند منظوره ایست که مورینیو اصرار ویژه ای برای خریدنش داشت . در برابر گالکسی در پست های هافبک کناری و هافبک وسط بازی کرد و خوش درخشید . در دو صحنه می توان کاراکتر خاص و جنگنده او را دید : دفع توپ باورنکردنی از روی یک کرنر که موقعیت خوبی را برای رئال مادرید ایجاد کرد و توپ ربایی فوق العاده ای که منجر به گل کایخون شد .
نیمه اول به عنوان هافبک کناری : در سه پست تغییر مکان داد
کار را به عنوان بال چپ آغاز کرد و در سیستم 1-3-2-4 در سه نفر هجومی ، در کنار کاکا و کایخون در سمت چپ حضور داشت . آنها خیلی تهاجمی بازی می کردند و به خوبی با یکدیگر هماهنگ بودند . پس از چند دقیقه که در کارهای مارسلو و کوئنت رائو تداخل ایجاد شد ، بازیکن پرتغالی جایش را با کاکا عوض کرد و به مرکز زمین آمد که در پست مهاجم کاذب هم عملکرد قابل قبولی از خود داشت . حتی از سمت راست هم موقعیت های زیادی روی دروازه حریف ایجاد کرد و بارها جایش را با کایخون تغییر داد . یکی از این صحنه های قابل توجه مربوط به دقیقه 41 است . وقتی که سرجیو راموس جلو آمده بود به عقب رفت تا جایش را پر کند . بازیکنن اهل کاماس توپ را از دست داد اما کوئنت رائو آن را برگرداند و به گرانرو داد . استبان گرانرو توپ را به عمق فرستاد و کوئنت رائو که جلو کشیده بود با دروازه بان حریف تک به تک شد . بازیکن پرتغالی هماهنگی خاصی با راموس و مارسلو داشت . به عنوان یک بازیکن کاری می دانست که چطور باید حرکاتش را در کنار آنها انجام دهد .
نیمه دوم به عنوان هافبک : سورپرایز کننده وقتی که در پست هافبک دفاعی بازی کرد
مورینیو تصمیم گرفت که از کوئنت رائو به عنوان زوج ژابی آلونسو در پست هافبک دفاعی در نیمه دوم استفاده کند . بازیکن اهل سن سباستین که مثل همیشه لیدر خط هافبک بود اما بازیکن پرتغالی هم نشان داد که کاملا برای بازی در آن پست آماده است . با این که به نظر می رسید که با توجه به تحرک کوئنت رائو نیاز به یک هافبک دفاعی دیگر و تشکیل سیستم سه هافبک دفاعی باشد ، اما بازیکن پرتغالی نشان داد که چرا مورینیو برای آن پست به او اعتماد کرده است . جنگندگی لازم برای حضور در این پست و راه اندازی ضد حملات سریع را داشت . یکی از آین حرکات مربوط به دقیقه 57 بود که منجر به گل بنزما شد .
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو یک چالش جالب برای خودش در این فصل تعیین کرده است : آوردن کاکا روی فرم واقعی . اتفاقی که در اولین بازی فصل 12-2011 مشهود بود چرا که بازیکن برزیلی یکی از بهترین های برد 1-4 تیمش در برابر گالکسی بود .
مورینیو می خواهد کاکا را به همان بازیکنی مبدل کند که در میلان توانست که به توپ طلای اروپا برسد و بازیکن برزیلی هم در برابر تیم آمریکایی و مدافعانش عملکرد چشم نوازی از خود ارائه داد . درست است که این بازی حالت جدی و مهمی نداشت اما به هر حال دیدن کاکا در شرایط ایده آل مطمئنا اتفاق مهمی برای مادریدیستاهاست .
بازیکن برزیلی خود را مدیون هواداران و فلورنتینو می داند و نمی خواهد به یکی از بدترین خریدهای تاریخ رئال مادرید مبدل شود . حالا که از کمند مصدومیت های مختلف رها شده می خواهد به خودش بیاید . در بازی اول ، حرکات کنترلی سریع ، پاس های طلایی و دریبل ها ، شمه هایی از آن کاکایی که همه انتظارش را دارند را ارائه داد .
حذف برزیل از کوپا، یه خوبی داشت، اونم نبود کاکا هست. خوشبختانه کاکا نرفت تا دوباره مصدوم بشه!
به نظر من کاکا روزی آماده میشه که بیفته رو دور دریبل زدن، مخصوصا دریبل زیدانی، هنوز اون دریبل عالیش رو تو فینال CL یادم نرفته...
دوستان اگه فعالیت من کم شده، بخاطر فعالیت های درسیم هست که الان خیلی واسم مهمه. ایشالا امتحان رو خوب بدم، در خدمت شما خواهم بود:40:
دوشنبه 18 جولای 2011
پیش نمایه مارکا:
پیش خوان برجسته:
قدرت فوق العاده
دیگر پیش خوان ها:
رئال مادرید 4 - 1 لوس آنجلس گالاکسی
تمرینات سخت و فشرده مورینیو یک بازی دیدنی را در اولین بازی پیش فصل به دنبال داشت
کوئنترائو در اولین بازیش با پیراهن رئال مادرید فراتر از انتظار ظاهر شد
کاکا بالاخره به دوران اوجش بازگشته
کایخون، خوسلو، رونالدو و بنزما گلهای رئال مادرید را به ثمر رساندند
مورینیو : " خریدهای جدید پایه های تیم را محکم خواهند کرد "
اولتیاماتوم اتلتیکومادرید به آگوئرو:
" باید تا یکشنبه تکلیفت را روشن کنی "
افتضاح برزیل در کوپا آمریکا
بازیکنان برزیل 4 پنالتی را خراب کردند!!
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
شروع هالیوودی کوئنترائو در مادرید
دیگر پیش خوان ها :
رئال مادرید 4 - 1 لوس آنجلس گالاکسی
کوئنترائو با نمایش خوبش نشان داد که مورینیو درباره او اشتباه نمی کرده
کایخون دوران مادریدیش را با یک گل شروع کرد، وارانه خوب بود، کاکا و رونالدو فوق العاده بودند
آگوئرو تا پایان این هفته با منچسترسیتی قرار می بندد
افتضاح برزیل در کوپا آمریکا
بازیکنان برزیل 4 پنالتی را خراب کردند!!
// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه
"کانالس : ترجیح میدهم در اسپانیا بمانم"
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :
هافبک جوان که توجه باشگاه های ایتالیا و انگلیس را به خود جلب کرده در صورت ترک رئال ، به تیم های لالیگا خواهد رفت.
این بازیکن رئال بیان کرد اگر تصمیم به ترک برنابئو در تابستان بگیرد هیچ علاقه ای به ترک اسپانیا ندارد.
کانالس 20 ساله که 2010 به رئال پیوست برای پیدا کردن جای ثابت در تیم کار سختی داشت و برایش بهتر است از قهرمان کوپا دلری در فصل نقل و انتقالات جدا شود.
باشگاه های استون ویلا ، کویینز پارک رنجرز ، اورتون و رم خواستار او هستند اما والنسیا و ویارئال برای این ستاره ی تیم زیر 20 سال اسپانیا تیم های بهتری به نظر می آیند.
کانالس به آ.اس گفت: " من میخواهم بیشتر از حد ممکن بازی کنم. اگر این امکان در رئال نباشد ، باشگاه را ترک خواهم کرد . اما به هرحال ماندن در اسپانیا را ترجیح می دهم"
این هافبک که در حال حاضر خودش برای حضور در جام جهانی زیر 20 سال کلمبیا آماده می کند تا 2016 با رئال قرار داد دارد.
کد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/07/17/2578685/i-would-prefer-to-stay-in-spain-if-i-leave-real-madrid
"تمرکز بر پیش فصل است ، نه سوپرجام"
مدافع اسپانیایی معتقد است درحال حاضر زمان مناسبی برای صحبت درباره الکلاسیکوهای پیش رو در آغاز فصل ، نیست.
رائول آلبیول و آلوارو آربلوا ادعا کردند درحا حاضر به بازی های مقابل بارسا در ماه آگوست فکر نکرده و تنها تمرکز آنها به پیش فصل است.
رئال قهرمان کوپا دل ری و بارسا قهرمان لالیگا شده است و این دو حریف دیرینه در سوپرجام اسپانیا به مصاف هم خواهند رفت.
با این وجود ، پس از پیروزی 4-1 شنبه شب رئال مقابل لس آنجلس گلکسی در تورنومنت World Football Chalange آلبیول و آربلوا بر این نکته تاکید کردند که نگران الکلاسیکو ها نیستند.
آربلوا به مارکا گفت : "ما در پیش فصل قرار داریم ، چهارشنبه بازی داریم و هنوز خیلی مانده که بخواهیم به بازی با آنها فکر کنیم"
آلبیول با هم تیمی اش موافق است و می گوید: "بهترین کار این است که به داخل زمین فکر کنیم ، مثل یک تیم کار کنیم و بهترین تمرین را برای بازیهای رسمی داشته باشیم"
مادرید و بارسلون در فصل 2010-2011 پنج بار باهم روبرو شدند و با وجود سوپر کاپ حداقل چهار بار در 2011-2012 با هم مبارزه خواهند کرد.
کد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/07/18/2579907/real-madrids-alvaro-arbeloa-team-concentrating-on-pre-season-not-
دیوید بکام بازیکن لس آنجلس گالکسی ، هافبک کهنه کار انگلیسی پس از باخت 4-1 به رئال مادرید به تعریف از ستاره پرتغالی پرداخت.
رونالدو اولین گل فصل 2011-2012 خود را در دقیقه 53 با غلبه بر دروازه بان به ثمر رساند و بکام از مهارت های این مهاجم تحت تاثیر قرار گرفت.
بکام به ESPN گفت :" گل کریستیانو رونالدو شگفت انگیز بود. او از آن نوع بازیکن هاست که هرکاری بخواهد می تواند انجام دهد. او یک استعداد بزرگ است."
" من در هفته گذشته گفتم که او فقط یکی از بازیکنان با استعداد جهان نیست. او سخت تلاش می کند. یک بازیکن با استعاد بدون تلاش ، بدون انجام کارهای مورد نیاز بهترین بازیکن جهان شدن ، به سطح بالاتری پیشرفت نمی کند. "
رئال مادرید در دومین بازی خود در تور آمریکا 23July به مصاف Chivas Guadalajara می رود و پس از آن حریف Philadelphia Union می شود.
کد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/07/17/2579067/real-madrids-cristiano-ronaldo-scores-amazing-goals-whenever
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناگفتههاي زندگي كريستيانو رونالدو
تفاوت پسر محبوب برنابئو با ديگر بازيكنان فقط به مستطيل سبز خلاصه نميشود
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پسر محبوب كهكشانيها مادريد همچون ديگر ستارههاي جهان فوتبال ناگفتهها و اسراري در زندگي فوتبال دارد كه از اذهان و ديدگان لاپوشاني شده است از آنها ميتوان اشاره كرد به:
ـ رونالدو در تمام بازيهاي رئال مادريد با يك بالگرد پسرش را با همراهي دلورس مادرش به ورزشگاه مي آورد و در جاي به دور از چشم دوربينها مينشاند. هزينه هر بار آوردن آنها 13 هزار يورو است.
ـ رونالدو هر باري كه با اتوبوس تيم به جاي ميرود، فقط در رديف اول در سمت راست راننده مينشيند و هيچ گاه جاي خود را تغيير نميدهد.
ـ بدن رونالدو و بنابر آنچه پزشكان اعلام كردهاند، بدون چربي است كه علت آن به تمرينهاي زيادي اين مهاجم پرتغالي بر ميگردد.
ـ رونالدو به آينه معتاد است و قبل از اين كه پا به مستطيل سبز گذارد، حتما براي آخرين بار به آينه نگاه ميكند. اين مساله را ناني هم بازي سابق او در منچستريونايتد تاييد كرده است.
ـ ستاره پرتغالي از همان ابتداي حضورش در اسپورتينگ ليسبون استثنايي و خارق العاده بود، چنان كه در سال 2002ـ 2001 در چهار رده سني مختلف براي اسپورتينگ ليسبون بازي كرد.
ـ از ديگر عادتهاي رونالدو اين است كه همواره دوست دارد آخرين نفر وارد مستطيل سبز شود.
لینک منبع خبر:
کد:http://www.isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1809637
نیمار باز گفته میخواد بمونه سانتوس!
بخدا خرید اینطور بازیکنی بدرد نمیخوره!
والا اگه الان اینقدر دنبال زیدان رفته بودیم، دوباره برمیگشت و بازی میکرد! اونم مجانی!
دیگه هرچیزی یه حدی داره..خسته شدیم بخدا!
باشگاه کوچیکی نیست رئال که بخواد این همه دنبال یه بچه پر رو بره!
همون آدبایور رو بیاریم، خیلی بهتره...
خودمون باید ارزش خودمون رو نگه داریم...
آگرو و آدبایور خودشون رو کشتن که تویه رئال باشن اما پرز رفته دنبال کسیکه ناز میکنه برای رئال!
+
این پرز هم اگه بیخیال این روابط میشد، الان اگرو اومده بود..
اونا هر روز یه چی پشت سر رئال میگن و این پرز نگرانه که یه وقت مشکلی ایجاد نشه!
به فکر تیم باش نه بقیه!
دیگه حالم بهم میخوره از اخبار خرید مهاجم...
تیم همین الانش هم تا دلتون بخواد شلوغه چه برسه به این که بخوایم یه مهاجم دیگه بخریم!نقل قول:
این پرز هم اگه بیخیال این روابط میشد، الان اگرو اومده بود..
بازی با گالکسی رو اگه دیده باشین به این قضیه پی میبرین!
باید هر طور شده تیم خلوتتر بشه
29 بازیکن در حال حاضر توی تیم حضور دارن،در حالیکه این رقم واسه بارسا فکر کنم 22-23 بازیکنه!
اینکه بخاطر بازیکنای مازاد تیمه!نقل قول:
تیم همین الانش هم تا دلتون بخواد شلوغه چه برسه به این که بخوایم یه مهاجم دیگه بخریم!
بازی با گالکسی رو اگه دیده باشین به این قضیه پی میبرین!
باید هر طور شده تیم خلوتتر بشه
29 بازیکن در حال حاضر توی تیم حضور دارن،در حالیکه این رقم واسه بارسا فکر کنم 22-23 بازیکنه!
لئون و درنته و لاس و گاگو که احتمال 99 درصد میرن..
کانالس هم به احتمال خیلی زیاد، به طور قرضی میره...
یعنی تیم اماده میشه..
خرید مهاجم هم چیزیه که خوزه خواسته...چیزیکه فصل قبل هم گفت اما والدانو، جدی نگرفتش و کلی ضرر کردیم بخاطرش تا وقتیکه آدبایور اومد...
الانم من برام خیلی مهم نیست کی میاد فقط میگم نباید دیگه طرف این نیمار رفت با این همه نازی که میکنه برای رئال...
پیش نمایه مارکا:
پیش خوان برجسته:
مدیر برنامه های نیمار:
" مادرید برای خرید نیمار باید خرج کند "
دیگر پیش خوان ها:
خبرنگاران مارکا در فرودگاه بوینس آیرس نیمار را گیر انداختند:
" دوست دارم در مادرید می بودم و با مارکا مصاحبه می کردم "
سانتوس می داند که به هیچ عنوان نمی تواند جلوی نیمار را برای پیوستن به مادرید بگیرد
مورینیو یک جوان دیگر را زیر ذره بین گرفته است
فوفانا، هافبک فرانسوی، هدف جدید مورینیو
آگوئرو اعلام کرد که یکشنبه آینده بر سر تمرین اتلتیکومادرید نخواهد رفت
فابرگاس به ونگر اعلام کرد که می خواهد به بارسلونا برود
پیشنهاد مالاگا برای کازورلا:
سالیانه 3 میلیون
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
نیمار-آگوئرو
تلاش رئال مادرید برای جذب یکی از این دو بازیکن
دیگر پیش خوان ها :
ستاره برزیلی سانتوس در حال حاضر در برزیل به سر می برد و ممکن است تا روزهای آینده خبر انتقالش به مادرید اعلام شود
اما در مورد آگوئرو، به نظر می آید که این ستاره آرژانتینی راهی منچسترسیتی شود
ونگر همچنان برای حفظ فابرگاس تلاش می کند
// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه
وارانه:"شگفت انگیز است که مرا با هیرو مقایسه میکنند"
در مورد هماهنگی اش با تیم گفت:"با همه بازیکنان تیم صحبت میکنم و در ارتباطم اما زبانم مرا در برقراری ارتباط با دیگران دچار مشکل میکند.بیشتر با مدافعان و کریم و شاهین در ارتباطم"
رافائل وارانه دیگر ستاره ای بود که در کنفرانس مطبوعاتی به همراه بنزما شرکت کرد.او اولین بار به عنوان بازیکن رئال مادرید صحبت کرد و علت انتخاب رئال مادرید را اینگونه توضیح داد:"رئال را انتخاب کردم چرا که باشگاهی است که در آن میتوانم خودم را نشان دهم و مربی میتواند باعث رشد من به عنوان یک بازیکن و یک مرد شود.رئال باشگاه بزرگی است.افتخار میکنم که عضوی از این باشگاه هستم."
مدافع فرانسوی در مورد اطلاع یافتنش از علاقه رئال مادرید به او چنین گفت:"گروایس مارتل رییس لنس اولین کسی بود که به من اطلاع داد که مادرید مرا میخواهد و پس از آن با مورینیو صحبت کردم و او در مورد پروژه اش به من توضیح داد"
با وجود 18 سال سن،وارانه میخواهد به بازیکن فیکس تبدیل شود:"در هر باشگاه بزرگی رقابت وجود دارد.هنگامیکه به این باشگاه می آیید متوجه میشوید که باید سخت تمرین و تلاش کنید تا فیکس شوید.آمده ام که تلاش کنم و موفقیتم را تضمین کنم.با این مسئله که باید رقابت بکنم مشکلی ندارم و هر کاری انجام میدهم تا با وجود جوان بودن در ترکیب اصلی تیم قرار گیرم"
در مورد هماهنگی اش با تیم گفت:"با همه بازیکنان تیم صحبت میکنم و در ارتباطم اما زبانم مرا در برقراری ارتباط با دیگران دچار مشکل میکند.بیشتر با مدافعان و کریم و شاهین در ارتباطم".
کد:http://www.marca.com/2011/07/19/futbol/equipos/real_madrid/1311054688.html
راموس و په په غایبان آخرین تمرین تیم در لس آنجلس
رئال مادرید یک جلسه تمرین دیگر را در لس آنجلس با غیبت سرخیو راموس که دچار برخی مشکلات از ناحیه کمر شده بود و تمرین یکشنبه را هم از دست داده بود و په په که دچار خون مردگی در زانوی سمت راست خود در جریان دیدار مقابل لس آنجلس گالکسی در روز یکشنبه شده بود پشت سر گذاشت.مشکلات جسمی که شاهین با آن مواجه شده بود کمتر شده اما هنوز هم باید دو هفته ریکاوری کند.
باید دید که آیا په په برای بازی رو پنجشنبه مقابل چیواز گوادالاخارا حاضر خواهد بود یا خیر.اما به نظر میرسد که سرخیو راموس به دلیل مشکلات کمرش این بازی را از دست دهد.اگر چنین شود بازیکنانی چون آلبیول،وارانه و کاروالیو قادر خواهند بود بیشتر از بازی مقابل لس آنجلس گالکسی که به صورت چرخشی بازی کردند در زمین بازی حضور داشته باشند و از بازی لذت ببرند.
کد:http://www.marca.com/2011/07/19/futbol/equipos/real_madrid/1311034374.html
بنزما:"اعتماد به نفس فوق العاده بالا رفته و میخواهم در رئال مادرید موفق شوم"
وارانه:"با مورینیو میتوانم هم به عنوان یک بازیکن و هم به عنوان یک فرد عادی رشد کنم"
کریم بنزما و رافائل وارانه در لس آنجلس در جمع رسانه ها حاضر شدند.
وارانه:
"افتخار میکنم که در این تیم بازی میکنم.رئال مادرید جایی است که به عنوان بازیکن میتوانم تکامل یابم.با مورینیو میتوانم هم به یک بازیکن بهتر و هم یک فرد بهتر تبدیل شوم"
"رقابت در هر باشگاهی وجود دارد.هر کس وقتی به این باشگاه می آید متوجه میشود که برای ثابت شدن باید سخت تلاش و تمرین کند.اینجا هستم تا تلاش کنم و آنچه که برای ثابت شدن لازم است انجام دهم"
"این که با هیرو مقایسه میشوم شگفت انگیز است.امیدوارم در زندگی حرفه ای همانند او موفق شوم"
"اولین کسانی که با آنها ارتباط برقرار کردم رییس و مورینیو بودند.با همه در تیم صحبت میکنم اما صحبت کردن با زبانی متفاوت هماهنگ شدنم با تیم را دچار مشکل کرده.راهنمایی های زیادی از دیگر مدافعان و کسانی چون بنزما و نوری شاهین دریافت میکنم."
بنزما:
"فقط به تلاش کردن و موفقیت در اینجا فکر میکنم.بر روی آنچه که باید انجام دهم به طور 100درصد تمرکز کرده ام.اعتماد به نفسم فوق العاده بالا رفته"
"زیدان بازیکن بزرگی است و کمک زیادی به ما میکند.امیدوارم روزی با ما تمرین کند.او کمک بزرگی برای من است"
"کوئنترائو کارهای زیادی برای تیم انجام خواهد داد چون میتواند در هر پستی بازی کند.او سریع و شایسته است."
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330062826544/noticia/Noticia/Benzema:__My_confidence_is_soaring_and_I_want_to_be_successful_at_Real_Madrid_.htm
رئال مادرید پیش از این در سال 2005 در شیکاگو با این تیم مکزیکی روبرو شده است.
رئال مادرید و دپورتیوو گوادالاخارا(چیواز گوادالاخارا) روز چهارشنبه ساعت 20:00 به وقت آمریکا(7:30 صبح پنجشنبه به وقت ایران) در سن دیگو بازی دوستانه ای برگزار خواهند کرد.این بازی دومین بازی ای است که دو تیم در آمریکا به مصاف هم میروند.دیدار قبلی به سال 2005 در شیکاگو برمیگردد که رئال مادرید آن سال در تورهای مکزیک،آمریکا،چین،ژاپن و تایلند شرکت کرد و توانست در آمریکا این تیم مکزیکی را با نتیجه 3-1 شکست دهد.
رئال مادرید در آن سال نیز با لس آنجلس گالکسی دیدار کرد و این تیم را 2-0 شکست داد.امسال هم دو تیم به مصاف هم رفتند که رئال مادرید 4-1 آنها را شکست داد و امیدوار است این نتیجه را هم مقابل چیواز که پرافتخارترین تیم مکزیک است رقم بزند.
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330062861758/noticia/Noticia/Second_match_against_Chivas_in_the_USA.htm
نیمار میتواند در عرض یک یا دوسال اینده به بهترین بازیکن جهان تبدیل شود- رونالدو
این مهاجم بازنشسته علی رغم نمایش نا امید کننده نیمار در رقابتهای کوپا امریکای 2011 امید زیادی به هموطن خود دارد هرچند توصیه کرد که نیمار باید بر روی فوتبال تمرکز کند .
رونالدو بازیکن افسانه ای برزیل به این نکته اشاره کرد که ستاره تیم سانتوس در فاصله زمانی دو سال میتواند به بهترین بازیکن جهان تبدیل شود .
برزیل در سالهای اخیر از ساخت بازیکن در حد کلاس جهانی عاجز مانده بود به همین دلیل فشارهای زیادی بر شانه های نیمار سنگینی میکرد تا تیم خود را به موفقیت برساند .
نیمار که تنها 19 سال سن دارد توانسته است جایگاهی برای خود در تیم ملی کسب کند و اکنون نیز با مبلغ 45 میلیون یورو به شدت مد نظر دو باشگاه رئال مادرید و باسلونا قرار دارد .
مهاجم سانتوس به علت عملکرد ضعیف خود در کوپا امریکا به شدت تحت انتقاد قرار گرفته است . برزیل در مرحله یک چهارم رقابتها حذف شد با این حال رونالدو اعتقاد دارد که هم وطنش از تمام شرایط لازم برای تبدیل شدن به درخشان ترین ستاره جهان برخوردار است .
رونالدو در مصاحبه با +Canal گفت :
" او بسیار تکنیکی و سریع است و شخصیت بزرگی دارد , برای اینکه او همیشه یکسان است, چه زمانی که خطا میکند و چه زمانی که با خطا متوقف میشود . "
" از نظر من او بهترین بازیکن برزیل است و مطمئنم که در عرض یک یا دو سال اینده میتواند به بهترین بازیکن جهان در اروپا تبدیل شود . "
مهاجم اسبق تیمهای اینتر و رئال مادرید سعی کرد با گفتن این مطلب که نیمار به تمرکز بر روی فوتبال نیاز دارد , اندکی از فشارهای وارد شده بر روی این بازیکن را کاهش دهد .
" وقتی به سطحی میرسید که در ان نقش اصلی تیم ملی در اختیار شما قرار میگرد , تمام ان چیزی که پیدا میکنید فشار است . "
رونالدو افزود :
" این بچه نیاز دارد تا ذهن خود را پاک کند , خونسرد باشد و مطمئن شود که از راه خود منحرف نمیشود . "
" او فقط باید به بازی کردن فکر کند . باید در تیمی حضور داشته باشد که بتواند از زندگی اش محافظت کند . او اینها را خواهد داشت , تنها سوالی که وجود دارد دانستن چگونی اتخاذ تصمیمات درست است . "
کد:http://www.goal.com/en/news/584/brazil/2011/07/18/2580832/neymar-could-become-the-best-in-the-world-in-one-or-two
گونزالو آگیرِگومزکورتا خبرنگار ESPN میگوید:"اگر آنها تنها پس از چهار روز تمرین اینگونه خوب بازی میکنند تصور کنید میانه های فصل چگونه کار خواهند کرد"
بازی مقابل لس آنجلس گالکسی تمجید مطبوعات آمریکایی را در پی داشته است:"شما میتوانید تیمی را ببینید که با وجود داشتن چندین بازیکن از کشورهای مختلف به طرز فوق العاده ای گرد هم آمده اند" ؛ "واقعا تیم را دوست داشتم.با وجود داشتن تنها 4 روز تمرین،آنها بسیار پر انرژی و دوستانه بازی کردند.بازیکنان فراتر از حد انتظار بودند" ؛ "آنها در شکست دادن تیمی که بازیهای بیشتری انجام داده و در صدر جدول قرار دارد مشکلی نداشتند.اگر آنها تنها پس از چهار روز تمرین اینگونه خوب بازی میکنند تصور کنید میانه های فصل چگونه کار خواهند کرد"
آنتونیو مارتین،EFE:
"کوئنترائو بهترین بازیکن بود.رابطه اش با مارسلو عالی بود.وارانه با وجود سن کمش بسیار محکم و آرام بود.کایخون سرعت و طراوت را به بازی اضافه میکرد"
گونزالو آگیرِگومزکورتا،ESPN:
"کوئنترائو ثابت کرد هر جای زمین میتواند بازی کند.او به تاکتیکهای مورینیو قابلیتهای زیادی اضافه کرد"
مارکو مندز،Discovery Football:
"کاکا با ریکاوریش به زمانی برگشته بود که تمام اروپا را حیرت زده میکرد.او یکی از بهترین خریدهای تیم خواهد شد"
پگی ون هویزن،Forza Futbol:
"مورینیو در حال ساخت تیمی است که هم در حال حاضر و هم در آینده باشکوه است.من برای هواداران باشگاه پیروزی و موفقیتهای زیادی را پیش بینی میکنم."
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330062866460/noticia/Noticia/Praise_for_Real_Madrid_in_the_US.htm
از مقايسه شدن باهيرو احساس غرور مي كنم
مدافع تازه وارد تيم فوتبال رئال مادريد از اين که با فرناندو هيرو مقايسه شده ذوق زده شده است!
وارانه رافائل که يکي از نخستين خريدهاي تابستاني رئال مادريد بود، در نشست خبري باشگاه رئال مادريد عنوان کرد: من باشگاه رئال مادريد را براي ادامهي فوتبالم انتخاب کردم چرا که مانند رايانهاي مي ماند که همه چيز در آن مرتب است و مربي دارد که مي تواند به خوبي باعث رشد و پيشرفت من شود. باشگاه رئال مادريد يکي از بزرگترين باشگاه هاي جهان است و من از اين که بخشي از اين باشگاه هستم واقعا خوشحالم.
وارانه درپاسخ به اين سوال که چگونه از علاقهي باشگاه رئال مادريد مطلع شده است، عنوان کرد: جروايس مارتلف رئيس باشگاه لن به من گفت که مادريديها براي خريدن من پيشنهاد دادهاند. پس از آن خودش با مورينيو صحبت کرد و کار توافق نهايي شد.
مدافع تازه وارد کهکشانيها که با وجود 18 سال اميدوار است در ترکيب ثابت رئال قرار گيرد، اظهار کرد: من اين موضوع را به خوبي مي دانم که در هر باشگاه بزرگي رقابت وجود دارد. کسي که به باشگاه بزرگي مانند رئال مادريد مي رود مي داند که بايد به سختي تلاش کند و تمرينهاي سختي را پشت سر بگذارد.
وارانه در پايان گفت: در برخي محافل شنيدهام که عدهاي من را با فرناندو هيرو مقايسه کردهاند و اين موضوع من را خوشحال مي کند. از اين که عدهاي فکر مي کنند مي توانم به بازيکني در حد و اندازههاي هيرو تبديل شوم واقعا احساس غرور مي کنم.
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید دومین بازی پیش فصل خود را بامداد پنجشنبه در مقابل تیم مکزیکی چیواس گوادلاخارا انجام می دهد .
مارکو فابین ، بازیکن این تیم به نظر می رسد که بی تاب رویارویی با شاگردان مورینیوست :" در حال حاضر تمام تمرکزم روی بازیهای دوستانه آتی است چرا که باید در مقابل رئال مادرید که یکی از بهترین های دنیاست بازی کنم . "
فابین افزود که می خواهد از این بازی "لذت ببرد " و گفت :" باید از بازی برابر رئال لذت برد ، چنین فرصتی همیشه پیش نمی آید ."
مرجع خبري رئال مادريد :امیلیو بوتراگوئنو ، مدیر روابط آکادمیک رئال مادرید که اکنون در لس آنجلس بسر می برد ، در مراسم پیشرفت توریسم در اسپانیا که با کمک رئال مادرید برگزار شد شرکت کرد .
او گفت :" این یکی از بهترین تیمهای تاریخ باشگاه است . استثنایی است . هر تیمی جای بهتر شدن دارد اما پارسال نشان دادیم که می توانیم در بهترین سطح رقابت کنیم . حالا تیم قدرتمند تر از فصل گذشته است . "
در این مراسم خوزه مورینیو و همچنین خوزه آندرس ، آشپز معروف و خوردی مویا ، الیسا پاتکی و پاز وگا ، بازیگران اسپانیایی حضور داشتند .
مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو هیچ گاه دوست نداشته که کار تیم خود را به دوش یک نفر بیندازد و او را همه کاره بداند . "ستاره در تیم من وجود ندارد " این را بارها اذعان داشته است . همیشه از همه بازیکنانی که درون تیم هستند دفاع کرده است . به همین علت مورینیو صاحب یک ترکیب چند منظوره است . رئال فعلی بدون احتساب مازادها در والدبباس ، صاحب 22 بازیکن بدون یک مهاجم است . اما در واقع اکنون با توجه به بازیکنان چند پسته 31 پست درون زمین پوشش داده می شوند . کوئنت رائو مورد توجه ترین است چرا که 30 میلیون یورو برایش پرداخته شده و در واقع می تواند جای سه بازیکن حاضر باشد و به همین علت است که مورینیو را شیفته خود کرده است . اما هشت بازیکن دیگر درون ترکیب هستند که می توانند در دو پست یا بیشتر بازی کنند .
راموس ، اربلوا ، په په ، مارسلو ، آلتین توپ ، کریستیانو و کایخون به علاوه کوئنت رائوی محبوب ، چند پسته های رئال مادرید هستند . تمرینات پر تحرک رئال باعث می شود که بازیکنان بتوانند برای هر پست آماده باشند . به طور مثال در بازی بامداد یکشنبه ، کوئنت رائو با حرکات سرعتی خود دو موقعیت بسیار خوب را بدست آورد .
آکادمی
فلسفه چند پسته بودن کم کم در وجود بازیکنان آکادمی هم نهادینه می شود . به همین علت است که بازیکنی همچون ناچو در پست های دفاع چپ ، راست و خط هافبک می تواند بازی کند . در رئال مادرید مورینیو ، حتی مربی ها هم چند پسته هستند چرا که حتی دستیارش کارانکا هم در پست دفاع چپ مورد استفاده قرار گرفت . در حال حاضر مورینیو در ترکیبش نه بازیکن چند پسته دارد .
نیمکت بین المللی
از یازده بازیکن ذخیره رئال مادرید ، هشت تا را می توان ملی پوش دانست . کوئنت رائو می تواند دفاع چپ باشد ، شاهین (یا گرانرو) جایگزین ژابی ، آلتین توپ می تواند در پست هافبک چپ هم بازی کند ، کایخون در پست هافبک راست و کاکا هم حتی مهاجم .
اساس کاری فصل گذشته
در حال حاضر کوئنت رائو زوج اصلی ژابی آلونسو در خط هافبک به شمار می رود . نیمار هم اگر به تیم اضافه شود رقیب دی ماریا خواهد بود . باقی تیم مثل فصل گذشته هستند .
مرجع خبري رئال مادريد : بازیکنانی که در برنامه مورینیو جایی ندارند (پدرو لئون ، لاس و درنت) پس از دو روز استراحت ، دیروز تمرینات عادی خود را در والدبباس پیگیری کردند . آنها که اخم در صورتشان مشخص بود ، با هم در مورد شرایط فعلی خود صحبت کردند . آنها همچنان دو جلسه تمرین در هر روز بدون توپ را پیگیری می کنند .
اولین نفری که حاضر شد پدرو لئون بود . بازیکن مورسیایی ساعت 9:30 خود را به تمرینات رساند و پس از نزدیک به سه ساعت رفت . لاس و درنت زمان کمتری ماندند . بازیکن فرانسوی ساعت 9:35 آمد و ساعت 1 رفت و درنت نیز آخرین نفری بود که در تمرینات حاضر شد (9:40) و اولین نفری بود که از زمین تمرین رئال رفت ، یعنی دو ساعت بعد . بدین ترتیب این سه بازیکن مازاد به تمرینات ویژه تا حل شدن آینده شان ادامه دادند .
در هر حال نظر رئال مادرید مشخص است ، می خواهد که هر چه زودتر آنها به فروش برسند . رئال مادرید یکشنبه آینده از تور ایالات متحده بر می گردد و مورینیو نمی خواهد که آنها را باز هم در میان بازیکنان تیمش ببینند . به همین علت به نظر می رسد که این بازیکنان هر چه زودتر باید بروند تا شرایطشان حل شود .
البته ماندن آنها به دلیل مشتری نداشتن نیست . هر سه بازیکن مشتریان خوبی در فوتبال اروپا دارند و رئال مادرید به طور مداوم با وکلای آنها در تماس است تا مقصد نهایی را برایشان پیدا کند ، شرایط هر کدام متفاوت است .
وضعیت پدرو لئون از بقیه بهرنج تر است . بازیکن مورسیایی به مورینیو گفته که می خواهد بماند ، حتی اگر نیازی به او نباشد . اما مربی پرتغالی نظرش را نسبت به او تغییر نداده است . ختافه بیشترین علاقه را برای خریدنش دارد . آنخل تورس می خواهد دوباره این بازیکن را آبی پوش کند و حتی پیشنهاد انتقال قرضی او را هم داده است .
آینده لاس هم که می خواهد بیشتر بازی کند ، به نظر می رسد در انگلیس باشد . هافبک فرانسوی سابقه حضور در چلسی ، ارسنال و پورتسموث را در لیگ جزیره دارد و حالا تاتنهام شانس بیشتری برای خریدنش دارد .
در نهایت در مورد رویستون درنت نیز بنفیکا به خریدنش ابراز تمایل کرده اما خود بازیکن دوست دارد راهی فاینورد شود . هفته گذشته نام گالاتاسرای هم به میان آمده بود .
کاکا می تواند بهترین خرید تابستانی باشدمرجع خبري رئال مادريد : کاکا در این فصل آخرین فرصت خود را در اختیار دارد .
طبیعتا قیمت این بازیکن در این تابستان بهتر از سال بعد است چرا که 29 سالش است و در سراشیبی رو به اتمام دوران فوتبالش به سر می برد اما هنوز می تواند به خودش بیاید . بازیکن برزیلی این شانس را دارد که نشان دهد هنوز تمام نشده است و برای موفقیت به رئال مادرید آمده است .
پس از اولین بازیش در لس آنجلس گالکسی ، امیدها به او بیشتر شد . در بازی بامداد یکشنبه ، درست است که تیم حریف را نمی توان تیم بزرگی دانست اما کاکا نشان داد که این فصل می تواند برایش مفید باشد . اگر دوباره دچار مصدومیت نشود ، بازیکن برزیلی دوباره می تواند به یکی از بهترین بازیکنان جهان مبدل شود و نشان دهد که ارزش 65 میلیون یورویی که برایش پرداخت شده را دارد .
او بازیکنی خونسرد ، باهوش و تکنیکی است . هنوز از یادها نرفته که در میلان چطور می درخشید . در همان 45 دقیقه بازی با گالکسی می شد دوباره به او امیدوار شد . البته این درخشش از پایان فصل قبل شروع شده بود ، وقتی که در مستایا و سن مامس بازی درخشانی ارائه داد و نشان داد که آماده است تا خودی نشان دهد .
پس حالا باید در موردش صبور بود . طبیعتا فروشش در حال حاضر نمی تواند زیاد به صرفه باشد چرا که رئال به عنوان یک بازیساز خوب در حال حاضر فقط اوزیل را در اختیار دارد و حضور بازیکن برزیلی می تواند موجب تنوع تاکتیکی قابل توجهی در تیم شود .
حالا این مورینیوست که باید سعی کند همچون بنزما ، کاکا را هم به خودش بیاورد . او می تواند بالاخره پس از سه سال نشان دهد که تمام شده نیست و می تواند بهترین خرید تابستانی باشگاه باشد .
ماتئوس اجازه بازی برابر رئال را ندارد
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید در قراردادی که با رئال ساراگوسا در مورد انتقال قرضی داوید ماتئوس بسته ، اجازه نداده که این بازیکن در بازی برابر رئال مادرید حضور داشته باشد .
حدود یک ماه دیگر لالیگا شروع می شود و رئال مادرید باید در هفته دوم برابر ساراگوسا قرار گیرد اما به گزارش مارکا ، این بازیکن آکادمی نمی تواند در روماردا برابر رئال مادرید در هفته دوم قرار گیرد ، یا همین طور در هفته بیست و دوم هم در برنابئو غایب خواهد بود .
فلورنتینو پرز از اتفاقاتی که در فصل های اخیر رخ داده درس گرفته و به همین علت اجازه نمی دهد که ماتئوس برابر رئال مادرید قرار گیرد .
مرجع خبري رئال مادريد : په په پس از آن که تمرینات دوشنبه زیر نظر خوزه مورینیو در لس آنجلس را به علت مصدومیت زانو از دست داد ، روز سه شنبه بدون مشکل به تمرینات بازگشت تا مشکلی برای بازی دوستانه برابر چیواس گوادلاخارا که بامداد پنجشنبه برگزار می شود ، نداشته باشد .
اما حضور سرجیو راموس در این بازی حضور نخواهد داشت چرا که برای سومین تمرین پیاپی نتوانست کارش را در کنار هم تیمی ها پیگیری کند ، او همچنان در حال ریکاوری از مصدومیت کمرش است
به جز بازیکن اهل کاماس ، نوری شاهین هم دیگر مصدوم تیم در لس آنجلس است که هنوز دو هفته دیگر باید برای بازگشت به میادین صبر کند .
تیم امشب در لس آنجلس استراحت می کند تا فردا راهی سن دیگو شود و بازی دوستانه دوم پیش فصل خود را برابر چیواس برگزار کند . در تمرین امروز ، مورینیو تیم را دو دسته کرد . یک دسته شامل آربلوا ، واران ، کاروالیو ، کارانکا ، ژابی ، گرانرو ، کاسادو ، کریستیانو ، کاکا و بنزما و گروه دیگر هم شامل ناچو ، په په ، آلبیول ، مارسلو ، خدیرا ، کوئنت رائو ، کایخون ، اوزیل ، خسه و خوسلو .
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید از هر نظر می تواند فصل بعد برای قهرمانی در لالیگا بجنگد . در واقع رئال مادرید مدل 12-2011 یک تیم کامل است که برای هر پست بیش از دو بازیکن آماده دارد و از این نظر مشکلی برای فصل بعد نخواهد داشت .
در واقع به جز بازیکنانی نظیر ژابی ، کاسیاس و کریستیانو رونالدو ، اکثر بازیکنان ، رقیبی هم سطح خود دارند و به همین علت با این وضعیت رقابت در تیم به حد اعلای خود خواهد رسید .
با نگاهی به ترکیبی که مورینیو در اختیار دارد ، تیم اول و اصلی خود را می تواند با نفراتی همچون کاسیاس ، راموس ، په په ، کاروالیو ، مارسلو ، ژابی ، شاهین ، کریستیانو ، اوزیل ، نیمار یا آگرو (اگر بیایند) ، و بنزما بچیند . اما جالب این جاست که اگر تیم دوم را هم مد نظر قرار دهیم می بینیم دستکمی از تیم اول ندارد و آنها را هم می توان مدعی به شمار آورد : آدان ، آربلوا ، آلبیول ، واران ، کوئنت رائو ، خدیرا ، گرانرو ، کایخون ، کاکا ، دی ماریاو هیگوائین .
تازه بازیکنانی نظر آلتین توپ ، کانالس ، لاس ، گاگو ، درنت و پدرو لئون هم هستند که باید آنها را هم به ترکیب اضافه کرد . اضافه بر این ، نفراتی همچون مخیاس ، ناچو ، موراتا و خوسلو هم از آکادمی بازیکنان آینده داری به شمار می روند .
در واقع خوزه مورینیو در هر پست به طور متوسط دو بازیکن در اختیار دارد که تازه بعضی از آنها چند پسته هستند .
مرجع خبري رئال مادريد : سامی خدیرا نام خود را به لیست مصدومان لس آنجلس اضافه کرد . بازیکن آلمانی در طول آخرین تمرین رئال مادرید دچار مصدومیت شد . بررسی های آغازین نشان از مصدومیت انگشتش دارد اما منتظر تست های بعدی می باشد .
این در حالیست که په په که اخیرا مصدوم شده بود دوباره به جمع تیم ملحق شده است . بازیکن پرتغالی مشکلی برای بازی بعدی رئال در بامداد پنجشنبه برابر چیواس گوادلاخرا نخواهد داشت .
راموس نیز بازی برابر تیم مکزیکی را از دست داده است چرا که برای سومین روز پیاپی در تمرینات حاضر نشد اما در صفحه توئیترش نوشته که حالش بهتر است و امیدوار است به زودی به تمرینات ملحق شود .
به جز خدیرا و راموس ، شاهین نیز دیگر بازیکن مصدوم تیم است که هنوز دو هفته از ریکاوریش باقی مانده است .
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه کایخون ، بازیکن سابق آکادمی رئال مادرید که پس از گذراندن مقطعی در اسپانیول دوباره به تیم برگشته است ، در کنفرانس مطبوعاتی در ایالات متحده شرکت کرد .
چه جایگاهی را برای خودت در این تیم متصور هستی ؟
من هم یکی از اعضای تیم هستم و برای کمک کردن آمده ام . گلی که در بازی قبلی زدم برایم خیلی خوشحال کننده بود .
فکر می کنی بالاخره کدام مهاجم به رئال مادرید بپیوندد ؟
بی تردید بهترین بازیکنان جهان در این تیم هستند . این مسئله ای نیست که به شخص من مربوط باشد . این مربیست که باید تصمیم بگیرد . باید تلاش کنیم و پیشرفت کنیم تا روز به روز بهتر شویم .
برایت بازگشت به خانه سابق رویایی بوده است . وقتی به این تیم پیوستی مورینیو به تو چه گفت ؟
بازگشت به خانه ام یک رویاست . حضور در کنار این کادر فنی خیلی شیک است . او از من عشق و طراوت را خواست تا آن را به تیم بیفزایم . همه ما باید تا سر حد مرگ در هر بازی بجنگیم . هر کسی فرصت بازی پیدا خواهد کرد .
در این روزهای آغازین ، چه چیز تیم تو را بیشتر سورپرایز کرده است ؟
کلا همه چیز . هر چیزی پیرامون این باشگاه . این اعضا را اغلب از تلویزیون دیده بودم و حضور در رختکن در کنارشان برای من یک رویاست . انتظارش را نداشتم . می خواهم بیشترین تلاشم را انجام دهم و همیشه با تمام وجود در خدمت تیم باشم .
کوئنت رائو را چطور می بینی ؟
او بازیکن بزرگی است . می تواند در پست های زیادی بازی کند و این را در بازی قبلی نشان داده است . او بازی فوق العاده ای انجام داد ، شاید کلمه درستی برای توصیفش وجود نداشته باشد . کوئنت رائو بازیکن بسیار مهمی برای ما خواهد بود .
برای بازی کردن در رئال مادرید در ابتدا باید در یک تیم دیگر ستاره بود ؟
آکادمی رئال مادرید یکی از بهترین ها در دنیاست . اما اگر بتوانی در تیم دیگری تجربه کسب کنی بهتر است . من از نظر شخصیتی و بازیگری پخته تر شده ام . اگر بروی و بدرخشی عالی است . اما طبیعتا اگر از آکادمی فرصت بازی پیدا کنی و بمانی ، بهتر است .
بیشتر تحت تاثیر کدام بازیکن قرار گرفتی ؟
همه هم تیمی ها من را تحت تاثیر قرار دادند اما کاسیاس ، سرجیو ، کریستیانو ، کاکا و ... بیشتر از همه . برخی از آنها قهرمان جام جهانی شده اند و برخی دیگر بهترین های جهان هستند . هر روز که در کنار آنها می گذرانم هیجان انگیز تر می شود . سعی می کنم که در این جا همه چیز روبراه باشد .
مرجع خبري رئال مادريد : کمیته فنی جوایز LFP ، فینالیست های کاندیداهای بهترین بازیکنان فصل دسته اول و دوم لیگ اسپانیا را مشخص کرد که پنج تا از رئال مادرید هستند .
پس از مشخص شدن این نامها ، حالا مربیان لیگ های دسته اول و دوم اسپانیا باید بهترین بازیکن و بهترین مربی را انتخاب کنند .
در میان این نامزد ها ، نام پنج بازیکن از رئال مادرید به چشم می خورد : کاسیاس ، مارسلو ، ژابی ، اوزیل و رونالدو . همچنین بارسلونا هم دارای شش سهمیه است .
نامزد ها :
بهترین دروازه بان : کاسیاس ، ده خیا و والدس
بهترین مدافع : آبیدال ، آلوس و مارسلو
بهترین هافبک وسط : ژابی ، ژاوی و خاوی مارتینز
بهترین هافبک هجومی : اینیستا ، اوزیل و بورخا والرو
بهترین مهاجم : آگرو ، مسی و رونالدو
پدیده : گرایزمن ، مونیاین و روبن پرز