واقعا نمی دونم چرا پول واسه اینترنت تی وی میدیم؟ نه تلویزیون اینترنت داریم نه اینترنت درست و حسابی . خودم مشترک اینترنت وایرلس 128 کیلو بایت بر ثانیه!!!! هستم ولی بندرت حتی سرعت 80 کیلوبایت بر ثانیه رو بهم میده.
واقعا نمی دونم چرا پول واسه اینترنت تی وی میدیم؟ نه تلویزیون اینترنت داریم نه اینترنت درست و حسابی . خودم مشترک اینترنت وایرلس 128 کیلو بایت بر ثانیه!!!! هستم ولی بندرت حتی سرعت 80 کیلوبایت بر ثانیه رو بهم میده.
من هم چند روز پیش یه سرچ زدم هیچ کانال اضافه ای پیدا نکرد .نقل قول:
این برنامه که میگی فکر میکنم از دور بینهای خوبی استفاده میکنن ، چون اگه بعضی از مستند هایشبکه های دیگه رو نگاه کنیمیبینی که چقدر کیفیت بالاست .
یعنی از سال 2002 دیگه آپدیت نداده یا من اشتباه متوجه شدم ؟نقل قول:
به نظر من برو خود سایت سازنده ش از اونجا درایور رو دانلود کن بعد نصب کن .
این برنامه هم که گفتی مفیده ولی فایل نصب رو هم بهت داده یا فقط آپدیت کرده ؟
چون اگه فقط آپدیت کرده باشه که دیگه به درد نمیخوره چون با تعویض ویندوز آپدیت ها هم پاک میشن .
نگفتی ویندوزت چی هست .
دوباره پست قبلیتو چک کردم دیدم که رمت هم 512 مگ هست .
شما پست 5 رو در تاپیک زیر بخون .
شما چه طوری بازی نصب میکنید پس ؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6698944#post6698944
در کل دو دلیل میتونه وجود داشته باشه ، یکی آپدیت گرافیک و سیستم .
ویکی رمتون پایین هست .
اولی رو انجام بده ببین چی میشه حالا .
System Software Update (Version PKG3.807GAA) For Asia Pacific
Article ID:483215(modified 21 Dec 2011)Applicable Models
KDL-22EX420, KDL-26EX420, KDL-32CX520, KDL-32EX420, KDL-32EX520, KDL-32EX720, KDL-40CX520, KDL-40EX520, KDL-40EX720, KDL-40NX720, KDL-46CX520, KDL-46EX520, KDL-46EX720, KDL-46HX820, KDL-46HX925, KDL-46NX720, KDL-55EX720, KDL-55HX820, KDL-55HX925, KDL-55NX720, KDL-60EX720, KDL-60NX720, KDL-65HX925
لینک دانلود مستقیم
کد:http://tv.update.sony.net/swdl/ond/2011/as/main/F18414700_PS041257/sony_tvupdate_2011_3807_gaa_auth.zip
آقا چه تغییراتی ایجاد میکنه؟
نقل قول:
Improvements over earlier version:
- Improve performance and stability of Internet features.
فقط کارکرد بهتر در اینتر نت همین.
منتظر mkv full hd بودیم روی فلش که نیومد خوب با ورود به سال جدید هم فکر نکنم دیگه آبدیتی بده
شاید آخریش باشه
شاید
شاید..
پس دیگه نباید به فکر mkv full hd باشیم روی فلش
در مورد زیر نویس فارسی هم نه هیچی... نشد که نشد
1- الان قیمت این TV چنده؟
2- مدل بهتر از این که نهایتا تا 2.2 میلیون، چی هست؟
این تی وی خروجی تصویر نداره ؟
آخه چند بار بپرسم .:19:
بابا تی وی های قدیمی هم این امکان رو داشتن دیگه .
وقتی میخوام زیرنویس رو از طریق فلش روی tv اجرا کنم فونت اون رو نمخونه و به اشکال عجیب نشون میده..
قیمتش الان با گارانتی حدود 2 تومان هست.سایز 46نقل قول:
بهتر از این هم ex720 هست که سه بعدی هم هست با قیمت حدود 2.5 با گارانتی سایز 46
خیلی کم یاب شده اگر قصد خرید دارید عجله کنید ... من توی این تقریبا دوماهی که خریدم بجز سرعت عوض کردن کانال های دیجیتال از بقیه امکاناتش راضی بودم ...
من 2-3 روز پیش با گارانتی بازرگانی EX720 رو خریدم 2.2نقل قول:
قیمتش الان با گارانتی حدود 2 تومان هست.سایز 46
بهتر از این هم ex720 هست که سه بعدی هم هست با قیمت حدود 2.5 با گارانتی سایز 46
کل تاپیک رو از اول تا آخر بخونی متوجه میشی کل با زیر نوسی فارسی مشکل داره .نقل قول:
فقط با نرم افزار قابل حله که دوستان زحمت کشیدن گذاشن .
بگرد پیدا میکنی .
به جمع ما هم خوش اومدی .:10:
مگه ارزون نشده بود ؟ دوباره گرون شد ؟نقل قول:
حتی تو جمهوری ؟:18:نقل قول:
از خرید زیاد کمیاب شده یا چون داره مدل های جدید تر میاد کمتر تولید میشه ؟
آقا ما هم راضیم ، صد در صد .:31:
یکی از فامیلا یه تلوزیون ........ ( ساخت ایران ) داشت حتی یه فونت درست و حسابی نداره ، خیل ریزو بی ریخت بود .
باز سونی رو ببینید چه فونت قشنگی داره .
سلامنقل قول:
با آپدیت کردن درایور گرافیک و درایورهای دیگه از طریق نرم افزار توپ اسکن درایور مه از سایت سولتکس گرفتم مشکل حل شد .
کامپیوتر بدون هیچ مشکلی به تی وی وصل شد و خیلی با حال بود.
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
یک سئوال
اگر از ال ای دی تی وی بجای مانیتور یرای پی سی استفاده کنیم بمرور ال ای دی از نطر وضوح تصوی و سایر کارکردها دچار مشکل نمی شود؟ مستهلک نمیشه؟
مشکلی برای تی وی پیش نمیاد و داره وظیفش رو انجام میده ولی برای شما چرا ، چون فکر کنم یه کم باید بیشتر پول برق بدید و همچنین با این سایز یه کم گردنتون اذیت میشه .نقل قول:
راستی مانیتور من LED سامسونگ (MEGA Dynamic Contrast ) هست ولی عمق رنگی مشکی رو مثل تی وی نداره . چرا ؟
یه کم تخصصی شد :31:
اصفهان جام جمش دوباره برگشت
شده فیلم ما هی میره هی برمیگرده
الان 17 تا کانال تصویری داریم 11 تا رادیویی
---------- Post added at 07:30 AM ---------- Previous post was at 07:27 AM ----------
به لحاظ قیمت با هم مقایسشون کن متوجه میشینقل قول:
راستی گفتی عمق رنگ برو بچ برای شما هم گوشه سمت چپ مینویسه 520i ؟
سلام چجوری شبکه های دیجیتالو راه بندازم؟ فیش آنتن میخواد یا خودش داخلی داره؟ من بدون آنتن یه سرچ زدم هیچی پیدا نکرد....
خب مانبتور دیگه از این بهتر نبود بخرم .:19:نقل قول:
تو تهران هم کیفیت 576i هست .
انتن داخلی نداره .نقل قول:
در کل فکر کنم هیچ تی وی نداشته باشه .
باید یه انتن بهش وصل کنی بعد سرچ کنی .
i like to buy an LED monitor that supports:
my budget: 200 Toman
1. 1920 x 1080
2. 50000 ya 300cd/m2
3. HDMI link
and of course it has to be an LED
can anyone help me between SAMSUNG, LG, AOC companies or even others?
نقل قول:
سلام
خودت دستی سرچ کردی یا اتومات خودش اضافه شد ؟؟؟
جدیدا شده 17 تا ؟؟؟ الان که ما جام جم داریم توی تهران ....
نه من مرتب دارم فقط کانال تنظیم میکنم هر سه روز یه بار همه چی میریزه گل همنقل قول:
1 میره 20 دو نداریم تا 7 یهو ناپدید میشه
کلا وضع دیجیتال اصفهان خوب نیست هی سیخش میزنن
البته یه هفته عالی بود هم کمتر شطرنجی میشد همه اکثرا روی 100 و 98 بود همه فقط 16 تا کانال و 11 تا رادیو میگرفت
اما الان دوباره ریخته گل هم باید هر سه روز یه بار یه سرچ دستی بزنم
بعد 1 ساعت وقت بزارم همه رو تنظیم کنم(مرتب سازی شخصی) بعد اضافه ها رو حذف کنم 56 تا پیدا میکنه
چی بگم شده درد سر
آهان درسته ببخشید اشتباه تایپی بود همینه از ما هم همین رو میزنهنقل قول:
راستی فارسی و عربی شبکه ای فیلم هم کلا دائمی شد و دوزبانه داره پخش میکنه حالی میده
نه دوستم ما تو اصفهانیم 16 تای شما رو دریافت میکنیم خود شبکه اصفهان هم دیجیتال شده ولی فقط تو اصفهان پخش میشه ، که با اون میشه 17 تا اوکی رادیو هم اصفهان و ده تا رادیو شما اوکی؟نقل قول:
البته شبکه اصفهان هم دو زبانه است البته یکی مالله خود شبکه اصفهانه یکیش رادیو اصفهان رو گذاشتن روش خیلی اینها باهوشن نه
من چند وقتیه این تی وی رو گرفتم از عوض کردن کانال دیجیتالش راضی نیستم ولی با هاش کنار اومدم اگرچه کیفیتش خوبه خدارو شکر،اما از وقتی که ماهواره رو بهش وصل کردم 4 یا 5 تا کانال هست که موقع پخش کردن اولش پرش میندازه بعد ثابت میشه آیا دلیل خاصی داره؟
من حدود 40 صفحه خوندم و تصمیمم همون 32 اینچ EX520 شد چون 500 تومن بیشتر برای EX720 نمیصرفه البته یک جا دیدم زده بود 1200 اما فکر کنم اشتباهی بود یا مشکلی داشت! چون اکثرا 1400 هست EX720نقل قول:
و اهل فوتبال و فیلم دیدن رو تلی نیستم (فقط با زیرنویس رو لپ تاپ) ، انشالله تا 2 شنبه میخرم چون تلی قدیمی یه گرد سفیدی ازش خارج میشه جدیدا میترسم بترکه!!!
قیمت هم تا جایی که میدونم 930 تومن هست با گارانتی ، اگر کسی تهران جایی سراغ داره که مطمئن باشه و جنس پشت ویترینی یا مشکل دار ننداره لطفا در پیغام خصوصی راهنمایی کنه
فقط میخوام از دوستان عزیز مخصوصا hovo تشکر کنم که اینهمه مدت دارن پاسخ سوالات دوستان رو میدن
ایشالله همیشه شاد باشید
مگه قبلا تو اصفهان اینو نداشت ؟نقل قول:
آره خیلی حال میده .:31:
خودتون دارین میگین 4، 5 تا کانال .نقل قول:
در نتیجه مشکل از فرستنده یا گیرنده ری س ی و ر هست .:31:
از وقتی ایکس باکس گرفتم و با HDMI وصل کردم با اینکه تنظیمات روی اتوماتیک هست ولی از بس که کیفیتش بالا آدمو دیوونه میکنه اینو واسه کسایی گفتم که هنوز این TV رو نخریدن و قصد خرید دارن ...
نقل قول:
من xbox دارم ولی فول اچ دی نیست... اچ دیه!! کیفیتشم بد نیست... فول اچ دیش خیلی خداست؟؟ خیلی فرقشه؟؟
چه مدلی از از ایکس باکس دارید واسه من که داره میترکونه ....
اول که فدای شما شما لطف داریدنقل قول:
این فورم خیلی تاپ تاپ تاپ تاپ یعنی نظیر نداره
هر جاش عالیه
من سواد زیادی ندارم عموما میخونم و استفاده میکنم
اینجا تنها جایی هست که تو این چند وقته خیلی تایپ میکنم (با توجه به تاریخ عضویت من و تعداد پستهام پیداست که من فقط میام میخونم و یاد میگیرم)چون خوب قسمت اعظمی از زندگی خونه ما رو به خودش تخصیص داده
در ضمن برو بچ این آپدیت آخری خیلی تصویر رو ترکونده حتما آبدیت کنید و دوباره کالیبره کنید
تصویر ما داره میترکه
دمش گرم این یدالله صمدی عجب دوربینی عجب تصویری عجب ثریایی
نه دائمی نبودنقل قول:
الان دائمی شده
اسلیم باید باشهنقل قول:
احتمالا 250 گیگ هرچند 4 گیگش هم به لحاظ کیفیت یکسان هست با این تفاوت که فقط ظرفیتش بالا تره
ظمنا دوستان به هیچ عنوان 4 گیگش رو نخرید ضرره به لحاظ اقتصادی
کینکت هم که یه 240 تومن با دسته و گیم و اینها کلا 900 تومن حالی به هولی
ما که نداریم خوش به حالتون
---------- Post added at 12:01 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
راستی
نخر
حتما 3 دی خرید کن
اشتباهه
باور کن اشتباهه
شما 200 هرتز حد اقله نیازت هست
سالمنقل قول:
دوست عزیز استفاده از الفبای لاتین در انجمن خلاف قوانین هست و موجب به همخوردن نظم تاپیک میشه .
در مورد سوالتون هم باید به تاپیک زیر مراجعه کنید
موفق باشید .:10:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=249
نه اتفاقا فکر می کنم اسلیم نیست چون اسلیم فول HD میده البته از توی نظیماتش میشه کم و زیادش کرد واسه من الان روی 1080p هستش وقتی میزارم روی تنظیمات اتوماتیک میترکونه ولی روی تنظیم پیشفرض بازی نور و رنگش رو کم میکنه که کار خوبیه چون روی حالت اتوماتیک چشم من زود خسته میشد ...نقل قول:
اسلیم باید باشه
احتمالا 250 گیگ هرچند 4 گیگش هم به لحاظ کیفیت یکسان هست با این تفاوت که فقط ظرفیتش بالا تره
ظمنا دوستان به هیچ عنوان 4 گیگش رو نخرید ضرره به لحاظ اقتصادی
کینکت هم که یه 240 تومن با دسته و گیم و اینها کلا 900 تومن حالی به هولی
ما که نداریم خوش به حالتون
دوستان من EX720 دارم! چطوری میشه با فلش آپدیت کرد؟
EX720 تاپیک مخصوص به خودش رو داره .نقل قول:
SONY 3D- EX720:جدیدترین 3ledبعدی sony
ولی فکر نکم با 520 فرق داشته باشته .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491063
ما آپدیت رو از حالت زیپ خارج میکنیم و روی روت اصلی فلش میریزیم ، بعد وصل میکنیم به تی وی و بدون اینکه کاری انجام بدیم تی وی خودش شروع به آپدیت میکنه .
دوستان نمیشه کاری کرد که تی وی بعد از قطع و وصل برق دوباره خودش روشن نشه .
مثل اینکه همه مدل های سونی همین طوری هستند .
نقل قول:
دوستان اگه هنوز تلویزیون سونیتون رو تهیه نکردید مژده بدم که قیمت مدل EX520 اش که دوستان معرفی کردن از 2360 به 1950 رسیده !
باسلام خدمت دوست عزیز hovo
آخرین آپدیت Version PKG3.807GAA اینه دیگه .درسته؟؟
من آپدیت کردم.لطف می کنی کالیبر کردن تصویر رو برای سریال "تاثریا" به ریز بگی. مثلا مد تصویر چی باشه وغیره.
باسپاس فراوان
امیر جان خوب برقت رو قطع کن :)
سلام دوستان
من می خواستم واسه یکی از آشنا ها تی وی بگیرم . خود ex520 رو دارم
می خواستم بدونم سونی مدل های 2012 نمیاره ؟ چون هر وقت مدل جدید میاره قبلی ها خیلی افت قیمت پیدا می کنن . به نظرتون با وجود اینکه دلار هر دقیقه بالا میره تی وی بگیره یا صبر کنه واسه مدل های جدید ؟ (2 بعدی فقط می خواد)
سلام
من پس از مدتها دوباره رفتم سراغ Internet Content تلویزیون . اما هر کدوم از سرویسها رو که انتخاب میکنم و روی ویدئو کلیک میکنم همه رو Offline میزنه .
حتی دوباره توی تنظیمات شبکه رفتم همه چی ok هست ولی موقع سرچ کردم پیغام خطای شبکه میکده
در ضمن تازه هم آپدیت کردم ولی بازم مشکل حل نشد .
دوستانی که این مدل تلویزیون سونی رو دارن پیشنهادی ندارن ؟
چطوری میشه ویدئو ها رو فعال کرد ؟
در ضمن اگه ما خودمون سرویس Video on Demand یا سرویس Video content بخواهیم راه بندازیم چطوریه ؟
فایلهای آدرس به نظر میاد از نوع xml هست کسی توی این زمینه ها تجربه داره ؟
دوست خوبم کالیبره یه تصویر فقط و فقط بستگی به سلیقه شما و شرایط محیطی دارهنقل قول:
تاپیکهایی برای کالیبره هست اما اگه برید و ببینید هیچ کدوم با استقبال روبرو نشده دلیلش هم اینه که هر کالیبره ای مختص یه تیوی هست و برای یه ساختمان و فقط برای یه شرایط همین نه همه تی وی ها و همه ساختمانها
نور
نوع پرده
رنگ دیوار
نور مهتابی ها نور لوستر
و چندین مطلب دیگه
آخه یه NX800 هم خریدم میخوام یکیش رو ببرم یه شهری که نوسان زیاده و محافظ هم میگیرم ولی یه چورایی آدم یه جوری میشه وقتی تی وی خودش روشن میشه .:41:نقل قول:
چند بار هم شده وقتی تی وی خاموش شده تا محافظ بخواد عمل کنه طرف ول کرده رفته و تی وی دوباره خودش روشن شده و بی خودی کار کرده .
حالا میخواستم ببینم که از دستی نمیشه قطعش کرد ؟
ممکنه به سرویس هایی میخواد وصل بشه که قیلتره ...نقل قول: