اما نظر من اینه حتما پاره وقت هم شرکت کنین چون میتونی تمام وقت رو یه خورده خوش بینانه بزنی
اما برای پاره وقت دیگه ریسک نکنی و رشته ای رو انتخاب کنی که می دونی احتمال قبولی تو اون رشته زیاده.
من این کارو می کنم به نظرمم میتونه موثر باشه.
Printable View
اما نظر من اینه حتما پاره وقت هم شرکت کنین چون میتونی تمام وقت رو یه خورده خوش بینانه بزنی
اما برای پاره وقت دیگه ریسک نکنی و رشته ای رو انتخاب کنی که می دونی احتمال قبولی تو اون رشته زیاده.
من این کارو می کنم به نظرمم میتونه موثر باشه.
سلام دوستان
بچه ها حدودا رشته مهندسی متالورژی ترمی چنده ؟
بین 800 تا 900 که هر ترم ممکنه بالاتر برهنقل قول:
دوست عزیز. این چه آماری بود شما دادی ؟!؟!؟نقل قول:
آخه تراز را که شهری نمیگند! کلا یسیستم دانشگاه ازاد معروف به رشته شهزر (یعنی و رشته و واحد مورد نظرتون) وگرنه رشته تو تهران داریم که 4000 هم میشه قبول شد.
منم دانشگاه ازادی هستم ولی هیچ ترمی شهریم انقدر نشده:18:
معمولا 650000 تومان میشه(حدودا)
کاملا با تمام حرفهاتون مخالفم ! (دوست عزیز به معنای قصد جسارت برداشت نشه ....)نقل قول:
شهریه اش کاملا با دیگر رشته ها یکسانه و تفاوتی نداره. (در این مورد خیلی مطمئن نیستم ولی مسلما اگر تفاوتی هم باشه خیلی اندک است)
ترازهاش هم معمولا از تمام وقتش خیلی کمتره .
اتفاقا افرادی هستند که انتخاب چهارم و پنجم هم قبول نشدند ولی پاره وقت فبول شدند.
نه پاره وقت از همه جا میگیرند (مگر طبق شرایط خاصی که خود دانشگاه اون هم برای بعضی رشته هاش در نظر میگیره که فرقی بین تمام و پاره وقت نمیکنه)
حالا توضیحات من :
این توضیحات را پس از مطالعه ی کامل آئین نامه ی دانشگاه آزاد مینویسم)
اولا که کلا پاره وقت را افراد اداری و ونهایی که نمیتوانند به صورت تمام وقت درس بخوانند انتخاب میکنند.
اساسا بین این دو نوع تحصیل در دانشگاه آزاد از لحاظ تشکیل کلاس و صبح و بعداز ظهر تفاوتی نداره (البته بگم که در اکثر موارد حالا ممکنه یه دانشگاهی تداابیر خاصی بیندیشد) : مستفاد از مواد 4 و 8 نظام آموزشی پاره وقت
تفاوتهای اساسی :
در مدرک لیسانس اساسا ذکر میشه که به صورت پاره وقت بوده یا تمام وقت (که از لحاظ گزینش اداری و کاریابی هیچ تفاوتی با هم ندارند)
دانشجویان تمام وقت نمیتوانند در یک ترم کمتر از 12 واحد بردارند ولی دانشجویان پاره وقت میتوانند در حداقل اخذ 10 واحد بردارند. : مستفاد از ماده ی 5 آئین نامه ی نظام آموزشی پاره وقت
دانشجویان تمام وقت باید حداکثر در 12 ترم درسشان را تمام کنند (و اگر نشد میشه با صلاحدید گروه آموزشی شخص در سیستم پاره وقت تحصیل کنه) ولی برای دانشجویان پاره وقت این تعداد عدد 14 هست. (و در صورت داشتن کارت پایان خدمت این عدد به 16 افزایش میابد) : مستفاد از ماده ی 28 آئین نامه و ماده ی 6 آئین نامه ی نظام آموزشی پاره وقت و تبصره 1 ماده ی مذکور
امیدوارم این توضیحات مفید واقع شده باشد.
اگر سوالی بود (و البته اگر اطلاعات داشتم) در خدمتتان هستم .
شما چه رشته ای هستی ؟ شاید واحد عملی نگرفتی؟نقل قول:
شهریه بستگی به رشته هم داره
ولی بازم فکر نمیکنم انقدر کم باشه شهریه
من که تا حالا زیر 750 نشنیدم
سلام بر همه
می خواستم بدونم ازاد تو شهره دیگه هزینه اش چطور و چقدر در می اد؟
مثلا تهران؟
رشته مثل مهندسی شیمی و نفت و مکانیک...
ممنون
شهریه ها تو همه شهرا یکسانه فقط هزینه ایاب و ذهاب و اگه بومی نباشی هزینه خونه و ...نقل قول:
بله همانطور که دوستمون فرمودند شهریه ها یکسان است در واحدهای مختلف سرتاسر کشور . هر ساله (در صورت تغییر) یه لیست از تعرفه ها ی واحدهای مختلف رشته های مختلف را اعلام میکنند که معمولا همزان با اعلا نتایج در روزنامه فرهیختگان چاپ میشه.نقل قول:
و همه ساله در حال افزایش است:41:
یعنی هر ورودی هر سالی تا آخر دوره ای که ثبت نام کرده (مثل کاردانی و کارشناسی و ...) همون مبالغ را پرداخت میکنه.
دوستان سلام
فکر میکنم این دوستمون هم همین هزینه ها رو میخواست تا مزنه دستش بیاد که توی انتخاب رشته چیکار کنهنقل قول:
شهریه ها تو همه شهرا یکسانه فقط هزینه ایاب و ذهاب و اگه بومی نباشی هزینه خونه و ...
منم همین ها رو میخوام بدونم البته برای تهران و اصفهان
منظورم همین هزینه های جدا گانه از شهریه هست
----------------------------
راستی دوستان من در مورد تراز و رتبه آزاد هیچ اطلاعی ندارم
pdf رو دانلود کردم
ولی میخوام بدونم که چطوری حساب میشن؟
بومی گزینی آزاد چطوریه؟
احتمال قبول شدن من که بوشهریم توی تهران چقدره؟
رشته های مکانیک و برق و پتروشیمی چه واحدهایی توی چه شهرهایی خوب هستن؟
قضیه انتخاب رشته ستاره دار و غیر ستاره دار چطوریه؟
هوافضا و مکانیک شهریه چقدره؟
پیشاپیش ممنون
والله دادن مظنه که خیلی خیلی مشکله چون به 1000 تا عامل داخلی و خارجی بستگی داره.نقل قول:
اینکه چطور حساب میشن که خب مسلما معادله ی خاص خودش را داره. من معادله اش هم یادمه جایی دیدم ولی الآن دیگه بعیده مکه به کار بیاد اون معادله ی قدیمی چون جدیدا 15% تأثیر از معدل کتبی نهایی سال سوم میگیره.
ولی شما واقعا خفن به ضرایب درسها توجه ویژه ای بکنید.
من چون خودم انسانی بودم اطلاعاتم در این زمینه بیشتره. مثلا واقعا باید به عربی و ادبیات و روانشناسی (با توجه به حجم مطلب کم و داشتن ضریب حداقل 2 در کنکور) توجه زیادی بشه. هر چند نمیشه از هیچ درسی غافل شد ولی خب میشه رتبه بندی کرد.
بومی گزینی همانطور که در خود دفترچه آمده در مورد بعضی رشته ها و در مورد بعضی واحدهای خاص مدنظر است.
انتخاب رشته ی ستاره دار و غیر ستاره دار را هم اینجا کامل توضیح دادم
(سوالهایی که جواب ندادم را بلد نبودم دوستان دیگر محبت کنند اگر اطلاعات صحیح و کامل دارند ارائه کنند)کد:http://forum.p30world.com/newreply.php?do=newreply&p=3474192
هزینه چی مثلا؟خونه؟ هزینه خونه تو تهران که بیداد میکنهنقل قول:
نمیدونم من شما هزینه چی رو میخواین؟؟
تو تهران و اصفهان اگه بومی نباشی خیلی سخته که دانشگاه آزاد درس بخونی
ترمی با احتساب شهریه حداقل باید 2 میلیون خرج کنی شاید بیشتر
بومی گزینی تو آزاد خیلی مهمه و اگه بومی نباشی رتبت باید خیلی خوب باشه تا قبول شی
اون رشته ها رو من اطلاع چندانی ندارم...
مکانیک حدودا 750 الی 800 که ترم دو و سه به یک میلیون وبالاتر میرسه
هوا فضا هم باید ترمی 1 میلیون به بالا باشه
باسلام
دوستان سایتی را میشناسید که سوالات کنکور آزمایشی را از سازمانهای مختلف ( مثل قلمچی ، گزینه دو ، سنجش و ...) رو سایتش برای دانلود گذاشته باشد؟
ممنوون:40:
من چون از دوستانم قبول شدن بر حسب اون گفتم ترازشون این بودنقل قول:
فهرست مندرجات دفترچه راهنماي آزمون سراسري سال 1388 دانشگاه آزاد اسلامي
کد:http://www.azmoon.net/sarasari/ssabtenam.shtml
خوب ببینید
پاره وقت احتمال قبولیش مگر بیشتر نیست؟
فرقی نداره چون تعداد دانشجویان شاغل خیلی زیادهنقل قول:
در ضمن من خودم موقع ثبت نام تو فرم ثبت نام دیدم که خودمون هم میتونیم انتخاب کنیم تمام وقت یا پاره وقت رو
منظورم از ثبت نام ثبت نام خود دانشگاه هست و بعد از کنکور
من یکی دیگه واسم دفتر چه ی آزاد گرفته
من رشتم ریاضیه و میخوام تمام وقت شرکت کنم روی این کارت اعتباری که واسم گرفته نوشته غیر پزشکی یا پزشکی یا پاره وقت
قیمتشم 10000 تومنه
اینی که گرفته درسته؟
یه نگاه به این سایت بنداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من که قبولی تو پاره وقت خیلی راحت تره. فقط کافیه کمی تحقیق کنید و میزان ترازها را به دست آورید با یه مقایسه ی ساده شما هم پی میبرید که پاره وقت واقعا راحتتره قبولیش.نقل قول:
بله همچنین امکانی هست ولی اینکه آیا همیشه قبول کنند ، خیر این چنین نیست. یعنی درسته شما حق انتخاب دارید ولی این انتخاب فقط منجر به تقاضای تغییر نظام آموزشی میشه که باید باهاش موافقت بشه (که اکثر مواقع موافقت میشه)
بله درست گرفته. ولی اگر میخواهید پاره وقت هم علاوه بر تمام وقت شرکت کنید باید یه نوع کارت دیگه بگیرید که من امروز گرفتمم قیمتش بود 14930 تومان . 14تومان پوله کارت 900 پوله دفترچه ، پرسیدم 30 توممانش چیه گفت مالیات. من هم 14950 دادم دقیقا هیچی برنگردوند و این سوال بالا را هم پرسیدم فقط گفت مالیات و بقیه نداد. حالا نه بگم که 20 تومان ارزش داره ولی حداقل ارزش این را داره که به روی خودت بباری :دینقل قول:
15 تومن فقط پاره وقته :2:نقل قول:
سلامنقل قول:
خیلی ممنون از شما
ولی این خریدنی بود ... متاسفانه امکان خرید برای من وجود ندارد (خارج از کشور هستم)
آیا سایتی برای دانلود سوال ها هست؟
پاره وقت هیچ تفاوتی نسبت به تمام وقت نداره حتی مزیت هم داره .
هزینه اش با تمام وقت یکیه . حتی بیشتر کلاسهاش هم صبح برگزار میشه . در مورد ترازش هم اینکه خیلی نسبت به تمام وقت کمتره . ( حداقل 400-500 تا ) ! نظر منم اینه که انتخاب تمام وقت رو یکم خوشبینانه بزنید . اگه قبول نشدید به احتمال زیاد پاره وقت قبولید . مزیت هم که پاره وقت داره اینه که میتونی تعداد واحدها و مدت تحصیلت رو خودت کم یا زیاد کنی .
اما در مورد اونایی که دائم به دانشگاه ازاد ایراد میگیرن . این دوستان یا رشته های تاپ سراسری قبول شدن که خوب طبیعیه براشون ازاد مسخره باشه یا توانایی پرداخت هزینه ها رو ندارن . متاسفانه بین دانش اموزا این موضوع که ازاد بیخوده شایعه شده درحالیکه کاملا اشتباهه . اگه سراسری نتونستی یک رشته ی تاپ قبول بشی ازاد بهترین گزینه ی ممکنه . بعضی از رشته های ازاد توی نجف اباد یا تهران از خیلی از دانشگاههای سراسری استادهای بهتر و امکانات مدرن تر و درنتیجه مهندسین کاربلدتر به جامعه میده .
در مورد استخدام و بازار کار هم به مدرک خیلی توجه نمیشه دیگه ( البته به جز مدرک دانشگاههای سراسری معتبر ) . هرکی کار بهتر بلد باشه استخدام میشه
دوست عزیز حالا خوبه من کلمه ی "هم" را از قصد بُلد کردم که دقت کنید تمام وقت و پاره وقت با هم.نقل قول:
برای امتحان در تمام وقت یا پاره وقت به تنهایی شما باید هزینه ی 10,000 تومان پرداخت کنید با دفترچه میشه 10هزار و نهصد تومان
نه مثل اینکه باید کامل توضیح بدم.:20:
عین متن صفحه ی 13 دفترچه امسال :
"داوطلبان میتوانند با مراجعه به یکی از دفاتر پستی محل سکونتی خود با پرداخت مبلغ 9000 ریال یک جلد دفترچه راهنمای آزمون را دریافت نمایند. همچنین هزینه ی خرید کارت اعتباری ثبت نام در آزمون سراسری نیز به شرح زیر می باشد
- برای ثبت نام در هریک از آزمون های غیر پزشکی ، پزشکی و یا نظام آموزشی پاره وقت به تنهایی 100,000 ریال.
-برای ثبت نام در آزمون غیر پزشکی و نظام آموزشی پاره وقت توأماً 140,000 ریال
افرادی که مایل به شرکت در آزمونهای پزشکی ، غیر پزشکی ، و نظام آموزشی پاره وقت به صورت توأماً میباشند می بایستی با پرداخت مبلغ 240,000 ریال دو کارت اعتباری کی به مبلغ 10,000 ریال و دیگری به مبلغ 140,000 ریال برای آزمون غیر پزشکی و نظام آموزشی پاره وقت تهیه نمایند."
(عینا تایپ کردم و یه نقطه ویرگول و حتی شکل کلمات عوض نشده)
امید است مفید واقع شود.
حالا نکته ی جالب اینکه من امروز بعد از خیردم پرسیدم دفترچه را مستقلا میفروشید گفت نه خیر! در صورتی که عینا داخل دفترچه توضیح داده که میشه دفترچه را هم جدا گرفت ، به این قسمت بیشتر توجه شود
داوطلبان میتوانند با مراجعه به یکی از دفاتر پستی محل سکونتی خود با پرداخت مبلغ 9000 ریال یک جلد دفترچه راهنمای آزمون را دریافت نمایند. همچنین ....
اگر فقط دفترچه خواستید و گفتند ننمیشه بهشون ارجاع بدید که به دفتره صفحه ی 13 بخش هفتم قسمت مراحل ثبت نام مراجعه نمایند (یا همون ماده ی 65 داخل دفترچه)
ای بابا تمام وقت 10 هزار تومنه....
دانشگاه ازادم که دیگه گندشو بالا اورده .. پولی میچاپنا
میخاستم عشقی شرکت کنم دیگه بیخیالیدم...
من هم 14000 گرفتم هم 10000 تومانی رو.ولی فقط یک دفترچه گرفتم.چون گفتم دفترچه ها یا هم فرقی نداره.درسته؟؟یعنی اشکال نداره من فقط یه دفترچه گرفتم ؟؟یهنی دفترچه ی تمام وقت با پاره وقت فرقی نداره؟؟؟
بچه ها برای شرکت در ازمون
اگر هم دفترچه پاره وقت بگیریم هم تمام وقت برای رشته ریاضی
برای ثبت نام تو سایتش باید بریم رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست گفتم؟
البته من فقط تمام وقت میزنم چون پاره وقتش گرون هست ندارم.
بله درسته ....
:19::19::19:بچه بیاین در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد به هم کمک کنیم چون هم کاره سختیه هم مهم
حتما همه دلیلش رو میدونن.
برای انتخاب رشته چی براتون مهمه؟
هر چی میدونین بگین.
مثلا انتخاب اولو کجا انتخاب میکنین؟ در مورد اون رشته یا دانشگاه اطلاعات دارین اگه دارین بگین که دلیل یا انگیزه شما برای انتخاب اون دانشگاه و اون رشته چیه؟ در مورد اون دانشگاه مورد نظرت اگه چیزی میدونی حتما بگو. تا بقیه هم بدونن که شاید کمک بیشتری بشه و انتخاب بهتری انجام بدن.
در مورد رشته ی انتخابیت هم بگو که اگه کسی درمورد اون رشته یا گرایش ها اطلاعاتی داره نظر بده.:19::19::19::19:
مثلا در حال حاضرخود من. چون هر شهری که انخاب اولت باشه تو همون شهر باید امتحان بدی.
باید تهران رو انخاب کنم اما هنوز تصمیم نگرفتم که چه رشته ای رو انتخاب کنم.
من مکانیک و صنایع و نفت رو دوست دارم اما هنوز نمی دونم که بین این رشته ها کدوم گرایشاش خوبه و بهتره.
مثلا صنایع چندتا گرایش داره که من نمیدونم کدومش بهتره و بهتر میشه پیشرفت کرد.
ولی فقط می دونم که اینارو دوست دارم.
(((((امیدوارم تاپیک مفیدی باشه)))
انتخاب اول رو من اهر زدم ، بعدشم خوی .
چون ترازشون معمولا پایینه و راحت میشه قبول شد !
نباید ریسک کنیمو رشته های تاپ بزنیم
من تهران مرکز کامپیوتر سخت یا نرم افزار شاید بزنم چون هم دوست دارم هم تراز خیلی خیلی بالایی نمیخواد
نه دوست عزیز فرقی نداره شما از صفحه ی 97 به بعد میتونید رشته های پاره وقت را مشاهده کنید.نقل قول:
من رشتم ریاضیه.میخوام هم پاره وقت شرکت کنم و هم تمام وقت غیر پزشکی...دو کارت گرفتم 1-غیر پزشکی و پاره وقت 14000 تومان و 2-غیر پزشکی یا پزشکی یا پاره وقت 1000 تومان
درسته؟آخه دوستام گفتن که اگه میخوام پاره وقا و تمام وقت تواما شرکت کنم همون 14000 تومنیه کافیه و اون 10000 تومانیه اضافیه؟چون روی 14000 تومانیه بین غیر پزشکی و پاره وقت و داره .و تو دفترچه هم نوشته:
افرادی که مایل به شرکت در آزمونهای پزشکی ، غیر پزشکی ، و نظام آموزشی پاره وقت به صورت توأماً میباشند می بایستی با پرداخت مبلغ 240,000 ریال دو کارت اعتباری یکی به مبلغ 10,000 ریال برای پزشکی و دیگری به مبلغ 140,000 ریال برای آزمون غیر پزشکی و نظام آموزشی پاره وقت تهیه نمایند."
پس یعنی کارت 10000 تومانی برای من که میخوام غیر پزشکی و پاره وقت شرکت کنم اضافیه؟؟اشتباه خریدم؟؟
و تو سایت سازمان سنجش اگه با این دو تا کارت بخوام ثبت نام کنم چند تا از این موارد رو که گفته باید برم توش برای ثبت نام در غیر پزشکی و پاره وقت؟؟
1-ثبت نام آزمون سراسری - رشته های غیر پزشکی
2-ثبت نام آزمون سراسری - رشته های پزشکی
3-ثبت نام آزمون سراسری - نظام آموزشی پاره وقت
4-ثبت نام آزمون سراسری - رشته های غیر پزشکی و پاره وقت
فقط تو رو خدا اگه حدس میزنین اشتباهی نگین اگه مطمئنید جواب بدین لطفا.ممنون
نقل قول:
بله دقیقا. شما اشتباه خرید کردید.و کارت 10 تومانیه اضافیه.
البته خیلی غصه نخورید به یکی از دوستان نزدیکتون که اعنماد دارید بدید و پولشو بگیرید چون متاسفانه در خود دفترچه صریحا ذکر کرده که این کارتهای اعتباری پس گرفته نمیشود.
یه سوال واقعا با این همه توضیحی که من دادم چی شد شما اشتباه کردید؟! اصلا قصد جسارت و سرزنش ندارم و البته فکر میکنم شما قبل اینکه پست منو بخونید رفیتد خرید کردید! درسته !؟
با سلام به تمام داوطلبان دانشگاه ازاد من دانشجوی دانشگاه تهران مرکز ورودی 87 هستم رشته کام سخت افزار امسال تراز نرم افزار 6000 و سخت 5800 بود و در رشته های دیگر هم افت تراز داشتیم اما از سال اینده ظرفیت بسیار کم میشود و نباید گول ترازها را برای سال اینده را خورد اما درکل دانشگاه ازاد تهران مرکز بهترین دانشگاه ازاد ایران و 15 امین دانشگاه ایران است و رشته های برق و کامپیوتر ان عالی است در مورد کامپیوتر زیاد به تراز توجه نکنید برای قبولی کام تو دولتی تو تهران رتبه زیر 2000 میخواد
دوستان عزیز ، یکی از انتخاب های من مهندسی متالوژی و مواد - واحد شاهرود هست . ( کد رشته شهر 2691 ) که ظرفیتش هم 150 نفر هست !
برای قبول شدن چه درس هایی رو باید چند درصد بزنم !؟
دوستان سلام
میگفتن امسال که دیگه این رو برداشتننقل قول:
مثلا در حال حاضرخود من. چون هر شهری که انخاب اولت باشه تو همون شهر باید امتحان بدی.
یعنی امسال هم اینطوریه
پس ما شهر دیگه نزنیم؟