سلام
18تومان حجم رو می خرم اگه خواستی پیام بده درطرح های مشابه می شه حجم رو انتقال داد
Printable View
سلام
18تومان حجم رو می خرم اگه خواستی پیام بده درطرح های مشابه می شه حجم رو انتقال داد
حجم رو که میشه انتقال داد ولی 18 تومان نه عزیز.نقل قول:
3150*9=28350 تومان+ 2 ماه شارژ یعنی 6300 به قبلی اضافه کن میشه 34650.
ولی من میدم 25 تومن.
طرح بعثت دارم دوست عزیزنقل قول:
معمولا سرعت دانلود هنگام شروع 135 kb/s هست اما گاهی اوقات 1 mb/s هم میشه و زمان سنج IDM دیگه تغییر نمیکنه و بعد از چند ثانیه دانلود کامل میشه !
البته اکثر اوقات سرعت بین 110 تا 150 هست
سلام دوستان عزیز
نوع جدید فیلترین مخابرات
تاحالا کسی به این فیلتر برخورده من چند روز مشکل دارم با این .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا فکر کنم روی سرور مرکزی norton DSN را نصب کردن .
این norton DSN با تمامی سایتهای شیر مشکل داره . و انها را فیلتر میکنه ولی نمیدونم چرا همیشه بعد از چند دقیقه دوباره وارد سایت فیلتر شده بشید این دفعه باز میشه
ولی دوباره بعد از چند دقیقه باز فیلتر میشه .
از عزیزان کسی به این مشکل تا حالا ببرخوده؟
سلام دوستان گرامی
من یک هفته پیش رفتم یکی از دفتر های پیشخوان دولت و برای اینترنت نامحدود مخابرات ثبت نام کردم ،اما هنوز خبری به من نداده اند ،نمیدونم که ایا وصل شده یا نه
چطوری میتونم چک کنم این را ؟
و سوال دیگه اینکه ، یوزر و پسوردی که میدهند چی هست ؟(میخوام در سایتش چک کنم ایا اکانتم فعال شده یا نه )
خیلی ممنون
خبری بهت نمیدن. 72 ساعت بعد از ثبت نام اینترنتت وصله.
یوزر نیم و پسورد شماره تلفنته به اضافه کد شهر بدون صفر
ممنون دوست گرامینقل قول:
یعنی یوزر و پسورد هر دو یک چیز هست ؟
بله جفتش یکیه
دوست گرامی،خیلی ممنون،حق با شما بودنقل قول:
برای تنظیمات روی کدام حالت باید باشه : BRIDGE MODE یا PPPOA/PPPOE ؟
VPI :؟
VCI:؟
ممنونم
خواهش میکنم.نقل قول:
شما بهتره تنظیماتو روی PPPOA/PPPOE قرار بدی این حالت اتوماتیک اتصال به اینترنته که دردسرش نسبت به bridge کمتره. تو حالت bridge باید کانکشن به صورت دستی بسازی.
vci روی 35 و vpi هم 0 باشه.
نقل قول:
خیلی ممنون از شما
نام کاربری و پسورد ورود به سايت مخابرت برای چک کردن اکانت و عوض کردن پسورد چی هست ؟ با شماره تلفن جواب نمیده.
درضمن این VCI,VPI چی هستن ؟
خواهشنقل قول:
برای ورود به کنترل پنل کاربری تو سایت مخابرات یوزرنیم همون یوزرنیمی هست که وارد تنظیمات مودم کردین و پسوردش هم معمولا به صورت پیشفرض همون پسورد هست به اضافه A (به بزرگی حرف دقت شود) که در اول پسورد میاد یعنی به طور مثال:
یوزرنیم : 5118888888
پسورد : A5118888888
البته ممکنه این پسورد رو قبول نکنه. برای من اینطور بود که بعدا رفتم و یه پسورد جدید بهم دادن.
vci و vpi رو یه مقدار سخته توضیح دادنش ولی خب مشخصه هایی هست که شما رو به سرویس دهنده ای دی اس ال وصل میکنه. که البته معمولا همون 0 و 35 هست. بازم دقیق ترشو باید خودتون سرچ کنین.
آقا چرا طرح بعثت سرعتش اینقدر اومده پایین
سرعت دانلود شده 64
سلام
خواهشا فوری خیلی هم فوری
شبانه طرح بعثت از ساعت چند شروع میشه تا چند ؟
از ساعت 12 تا 7 صبحنقل قول:
سلام!
من چند روز پیش زنگ زدم به 2828 دیدم شارزم شده 364 مگ ولی چند روز بعد دوباره زنگ زدم دیدم شده 1364 مگ{شارجش نکردم ها}, میخواستم بدونم چه جوری این طوری شده است؟!؟؟؟؟!!!!
سلام دوستان
این اینترنت مخابرات همیشه اینطوره ؟ من ۲۵۶ نامحدود گرفتم ، سرعت دانلودم بین 20 تا 27 بیشتر نمیشه !!
احتمالا دفعه اول وقتی خانومه داشته شارژت رو میخونده یه لحظه حواست پرت شده اون یک هزارٌ رو نشنیدی!نقل قول:
چون حتی اگه شارژ هم بکنی یا اونا اشتباهی برات شارژ کنن 1024 مگ اضافه میشه نه 1000 مگ
با 256 نامحدود باید سرعت دانلودتون با idm حول و حوش 30-34 باشهنقل قول:
سلام!
کسی میتونه بگه این نرم افزاره سرعت خط ما رو چند نشون میده؟!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کسی تعرفه های مخابرات مشهدو داره بزاره ببینیم حال میده از پارس انلاین دزد بیام مخابرات
سلام
دوستان من طرح 256 نامحدود دارم
امروز یکی از فامیل ها طرح بحثت گرفتش دارم تست می کنم
سرعت دانلود شبانش مثل 256 نامحدود خودم می ماند
فقط یک نکته خیلی مهم هستش که
من 256 نامحدود دارم اما روی کافوهای نوری!!!
اما این طرح بحثت روی کافوها مسی هستش
می خواستم بدانم به نظرتون امکان دارد چون من الا 256 نامحدود دارم
و از یوزر کسی که طرح بحثت روی کافو مسی دارد استفاده می کنم
به قول معروف به کافو دستور داده باشن که این شماره هر طرحی را که استفاده بکند
همان میزان خروجی 256 را به من بدهد؟؟؟
مگر اینکه من خودم تعرفه ام را عوض بکنم؟؟؟
باتشکر
نه داداش نمیشه.نقل قول:
کافو مال کافوست.مسی مال مسی.
یعنی شما که کافو نوری هستی فقط از یوزهای خود مخابراتی میتونی استفاده کنی.
به طور مثال من خودم که کافو نوری هستم از ۴ تا سرویس مختلف با شماره و یوزهای مختلف میتونم بکنم.
دوستت واسه چی از مخابرات اومده گرفته آخه ؟نقل قول:
بابا دمش گرم
همه دارند از مخابرات مینالند باز دوست شما که با کابل مسی میتونه از بسیاری از شرکت ها بهترین سرویس ها رو بگیره اومده سمت مخابرات!
ای خدا ای خدا انشا... یه زلزله بیاد که فقط همین شرکت مخابزات با خاک یکسان بشه.
دیونه شذم از دست این قعطی و تایم اوت های مخابرات. و مخصوصا اون پینگش.
ای خدا.
راستش این بنده خدا طرح نقری داشتشنقل قول:
من بهش گفتم چون اشنای با طرح بحثت ندارم و از نامحدود256 راضی نیستم
بیا این دفع برو طرحت را عوض بکنم من شب ها تست بکنم چطوری هستش دانلود شبانش
همین الا که دارم باهات حرف می زنم سرعت دانلود شبانه بحثتم 30 به پایین هست در حالی که 265 نامحدود هم اینجوری هست
فکر کردم شاید چون من کافوی نوری هستم این طرح بحثت کسه دیگری را گرفتم کافو اجازه نمی دهد دانلود پرسرعت داشته باشم مگر طرح اصلی خودم را عوض بکنم
پس فرقی نمی کند ها؟؟
پس می گفتن سرعت شبانه بحثت 50 و60 هست هم الکی بودش؟؟؟
نه داداشنقل قول:
۲۰ و۳۰ چیه ؟
من تا هم هفته پیش که بعثت داشتم تا ۱۳۰ دانلود میکرد.چه از سرورهای خارجی چه ایرانی.
حتی با وی-**-ان هم تا ۱۳۵ دانلود میکردم باهاش.
الان هم که اعتبارم تموم شده و فعلا از طلایی استفاده میکنم.
راستی شما که اسمت --- هست تو کار دی وی بی هم هستی ؟
دانلود آفلاین ؟
همین الا که دارم باهات حرف می زنم این صفحه سایت 3 دقیقه طول کشید تا باز شدنقل قول:
سرعت دانلودم الا 10 هستش
می گم احتمالا ای پی یا دی ان اسی یا چیزی نباید وارد بکنم؟؟؟
نه توی کار دی وی بی نیستمنقل قول:
بالاخره من نفهمیدم شما الان با بعثت آنلاینی یا با ۲۵۶ نامحدود ؟
هردوتاش را همین الا دارم تست می کنمنقل قول:
10 یا 15 الی 30 کلیوبایت
256 نامحدود را 3سالی هست که دارم همیشه سرعت دانلودش اینجوری هستش
اما بحثت را امشب از شماره کسه دیگری تست دارم می کنم هیچ فرقی نمی کند مثل سرعت 256 نامحدود هست
یعنی
10 یا 15 الی 30 کلیوبایت
یه مشکلی پس هست حتما.نقل قول:
راستی من نمیتونم پیغام خصوصی بدم.نمی دونم چرا.
لطف کن یه آی دی از یاهو یا گوگل بهم بده.
پ خ کن.
سلام به دوستان کمک لازم دارم
تازه ای دی اس ال گرفتم واسه داداشم یوزر نیم و پسوردش مشکل داره مگه غیر از شماره تلفن و شماره ملی ویا پسورد آ بزرگ انگلیسی اول شماره تلفن چیز دیگری هم میزارند؟
Sent from my EndeavorU using Tapatalk 2
پسورد برای کانفیگ کردن مودم دیگه نیاز نیست A رو اول پسورد بزارین. پسورد دقیقا همون یوزرنیم هست.نقل قول:
سلام دوستان میخوام وضعیت اعتبار رو از سایت ببینم ولی نام کاربری میخواد و پسورد اینو از کجا باید گرفت؟
سلام دوست عزیز
من منطقه دانش آموز هستم و طرح خانواده مخابرات رو گرفتم که نسبت به طرح های مختلفی که از مخابرات گرفته بودم این بهترین سرعت دانلود و وبگردی رو داره سرعت دانلود از حداقل 70 تا حداکثر120 هستش
سلام
من میخوام طرح خانواده مخابرات رو لغو و پورتم رو خالی کنم باید چکار کنم
فکر کردی خیلی خوبه ؟این که خیلی کمه ! حالا خوب گوش کن.نقل قول:
روز به روز مخابرات دزدیش رو بیشتر میکنه.
میدونید واسه چی ؟
از شما بعیده.خوب اینو یه یچه هم میدونه.
ببینید یادمه روز اول که خواستم برم اینترنت بگیرم همه جا صحیت از طرح بعثت مخابرات بود.
ما هم رفتیم بعثت گرفتیم. دقیقا اسفند سال 90.
یادش بخیر چه سرعتی داشت.وای.
هیج وقت زیر 300 نمیامد سرعت دانلودش.
حتی با وی ** ان بیشتر هم میشد.تا 370 میرفت.
بعد از اینکه سه ماهش تموم شد چون منزلمون روهم تازه عوض کرده بودیم نشد تا یه چند وقت اینترنت بگیرم.
حول و حوش برج ۴ امسال بود که دوباره رفتم بعثت گرفتم.اونم اوایلش خوب بود ولی از برج 5 به بعد دیگه جوری شده بود که پهنای باند بیشتر 1 مگ نمیشد.یعنی سرعت دانلود به حداکثر 125 رسیده بود.
نمیدونم دلیلش چی شد.
خلاصه ما هم به همون بسنده کردیم.
تا اینکه این طرح خانواده هم اومد.واسه اونم ثبت نام کردم.
بعد از تست دیدم به به.اینم که تا 3 مگ تهش بازه.(( اسپید دانلود 370 )) هرچند دانلود رایگان نداشت ولی خوب واسه گیم و وبگردی بدک نبود.
حالا که این طرح خانواده مثل طرح بعثت مشتری هاشو خوب جمع کرده و از تعداد کاربرانشون مطمئن شدند اومدند اونو هم محدودتر کردند مثل بعثت. الان به زور میشه 150 و گاهی 200تا دانلود کرد.
با این تفاسیر به نظر شما این کار یعنی چی ؟اسمش دزدی نیست ؟چیزی که اول بوده رو بعد از مدتی بیاد کمتر کنه ؟
چرا مخابرات نمیزاره لااقل بریم از شرکت های دیگه سرویس بگیرم.
واسه خودش قانونی گذاشته که چون ماها فیبر نوری هستیم باید فقط از خود مخابرات و اونم به شرط و شروطی سرویس بگیریم.
ماشا... یک روز نیست که سرویس های مخابرات تایم اوت نده.هی قطع هی وصل.
منی که این حرف ها رو میزنم از روی تجربه ام میگم و تا حالا بیشتر طرح های مخابرات رو امتحان کردم.
از برنزی و نقره ایی و بعثت تا الان که طلایی و خانواده دارم.+128 نامحدود.
که هیچ کدومشون یه پینگ درست و حسابی ندارند و همیشه هم اگه بازی آنلاین میکنم با لگ همراه هست.
سلام!
طرح بعثت خوبه یا نه ؟؟!!!!!!
از نظر شرعتش!!!
برای من که سرعت دانلود شبانش 10 یا 15 الی 30 هستشنقل قول: