چه بازیهای باحالی داره من خیلی وقت بازی نکردم .virtual families بازی کردین خیلی باحاله مثل sims
Printable View
چه بازیهای باحالی داره من خیلی وقت بازی نکردم .virtual families بازی کردین خیلی باحاله مثل sims
نگفتید این لپ تاب ۸ گیگ رم داره یا تا ۸ ساپورت میکنه؟
چقدر دمای مادربود و CPU بالاست :18:احتمالا برنامه ای در حال اجرا داری که از CPU کار می کشه با این وضع فکر کنم فن CPU همیشه کار می کنه البته روی دور متوسطنقل قول:
من توی تبدیل کردن دمای CPU لپ تاپم 60 درجه می شه
البته دمای مادربودم هیچ وقت 60 نمی شه اونم با کول پد
منم بلاخره خریدم این غول بی شاخ و دم رو.ولی هنوز به دستم نرسیده .
امیدوارم بعد این همه تحقیق تو زرد از آب درنیاد!!
تاآخر هفته دیگه که به دستم رسید در خدمت دوستان اگه سوالی دارند هستم.
و ممنون بابت همه راهنمایی های دوستان و عذرخواهی به خاطر این همه اذیتی که کردمشون.
نقل قول:
ايشالا فنش واست بچرخه دوست عزيز :11: مطمئن باش ضرر نميكني خيالت راحت باشه:10:
نقل قول:
دوست عزيز من چك كردم باتري هاي 6 سلولي همشون همين قدر ظرفيت دارن و باتري شما هيچ مشكلي نداره خيالتون راحت :46:متاسفانه مشكل اپلود عكس رو همچنان دارم از اين بابت پوزش ميخوام اما واسه من هم مثل مشخصات شما بود يكم بالا يا پايين تر ولي تا اونجايي كه من ميدونم باتري لپتاپ رو تا 65% مجاز هستيد كه به برق بزنيد ولي از 65% تا 15% ديگه به برق نزنيد و از 15% بزاريد دوباره فول 100% شارژ بگيره ولي اگه بخواين باتريتون بيشتر براتون با همين 6 سلي كه داره كار كنه كمي كنتراست و روشنايي صفحه ال اي دي رو كمتر كنيد اما من تا اخرين حد اوردم روشنايي رو به كمتري حدش رسوندم به راحتي 4 ساعت و نيم واسم كار ميكنه
يه مودم اكسترنال واسش بخري حله!! آخه اين هم غصه خوردن داره!؟؟:10: ما خودمون از مودم اكسترنال استفاده ميكنيم قيمتش هم از 7-8 تومن به بالاست... ولي من خودم از بسته نامحدود همراه اول استفاده ميكنم گاهي هم از بسته هاي يك هفته اي ايرانسل با گوشيم به لپتاپ كانكت ميشم و مشكلي ندارم:46:نقل قول:
نقل قول:
6090 خودش 8 گيگ رم داره اما مدلاي ديگه اش مثل 6080 يا 6070 قابليت ارتقا تا 8 گيگ رم رو دارن:20:
یک سوال داشتم این گارانتی سرزمین که تبلیغشم تو سایت می شه معتبر هست دیگه؟
بله دوست عزیز معتبر من از جناب biosterشنیدم ایشان تایید میکنند اتفاقا دوستان هستند که از سرزمین لبتاپ خریدن راضی بودندنقل قول:
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
دوستان آخر کسی با من نگفت که دما خوبه یا نه?
جالب که با وجود ظرفیت بالای باطری لبتاپ شارژ زود تر از ۵ ساعت تموم میشه البته دلیلش احتمالا استفاده مدام از وایفای:13:نقل قول:
princess جان اگه جوابمو بدی مثل همیشه ممنون میشمنقل قول:
alt + ctrl + deleteنقل قول:
همزمان ۳ تاشو باهم بزن یه صفحه باز میشه که گزینه آخرش تسک منیجر
ویروش regsvr بود end process رو زدم مثل اینکه رفت
مرسی از راهنمایی هاتون بچها
میگم فکر نکنم ویروس با End Process از بین بره یا بسته شه !!!!!!!!!:hmm:
دوست عزیز اگه آنتی ویروس شما نورتون باشه که سریع بلوک میکنه شما آنتی ویروس نداریدنقل قول:
بچه ها من دیسک های ریکاور رو گرفتم فقط توی پست های قبلی یادم میاد یکی گفته بود که پارتیشن ریکاور رو نباید پاک کرد. من الان قصد پارتیشن بندی و نصب ویندوز ultimate دارم و میخوام پاریشن بندی رو همون زمان نصب یعنی وقتی که با dvd ویندوز بوت شد سیستم انجام بدم. حالا باید این پارتیشن 14 گیگابایتی رو حفظ کنم یا نه؟
دوست عزیز دمای متوسط CPU این لپ تاپ 53 هست و برای core I 7 کاملا طبیعیه :46: و اصلا زیاد نیستنقل قول:
سلام رفیق :46:d.b23
آره دما این دوستمون خیلی پایین ،راستی مال شما چنده؟
دكمه هاي تركيبي روي صفحه كيبرد ctrl +alt+delete رو با هم همزمان فشار بديد يا راه ساده ترش روي تسك بار پايين صفحه راست كليك كنيد و عبارت Task manager رو انتخاب كنيد بعد يه صفحه باز ميشه تو تب بالاي صفحه performance رو انتخاب كنيد ببينيد كه كدوم برنامه داره از سي پي يو و يا رم كار ميكشه اسمش رو بنويسيد تا ايشالا مشكلتون حل بشهنقل قول:
سلام hitman جان:46:نقل قول:
ماله من نرمالش بین 49-53
نهایتا تو بازی تا 85 رفته بدون کول پد
:5:
نقل قول:
قبلا هم گفتم احتمالا شما با كارت گرافيك اصليتون كار ميكنيد اين دوستمون لپتاپش واسه اين خنكه كه از كارت گرافيك اينتلش آنبردد استفاده ميكنه من خودم امتحان كردم و با 6770 دماش به 50 درجه هم رسيد ولي با كارت آنبرد اينتل خيلي خنكتر ميشه...احتمالا ماله سرعت كلاك بالاي كارت گرافيكشه كه 40 نانومتري هست و طبيعيه
خودم کفّ کردم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اگر موافقید هر کس بعد از یک ساعت که لپ تاپ روشن بوده و کار عادی مثل وب گردی انجام داده یک شات از speed fan بگیره تا همه بدونن که دمای نرمال دارن یا نه. ترجیحا با گرافیک onborad. پایینشم بگین مه 6090 یا 6080 یا... هست.
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
کسی پندی اندرزی چیزی نداره به ما بگهنقل قول:
با كارت گرافيك اصلي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ۱ دقیقه از حالت Hibernate
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
دوستان اگه ممکن توضیح بدین که چه جوری از كارت گرافيك اينتل آنبردد استفاده کنم؟
سلام پرنسس جاننقل قول:
من هر کاری کردم نتونستم pc suite رو رویه ویندوز 7 نصب کنم و از gprs استفاده کنم شما چطور ازش استفاده کردی؟؟؟؟؟؟
سلام میشه توضیح بدید این لپ تاپ سی پی یوش چنده
دوستان چنتا سوال دارم
میزان شارژدهی این لپتاپ چقدره ؟
کیبردش خوش دسته ؟
کیفیت نمایشگر ؟
من واقعا متاسفم . متاسفم از اينكه بعضي از ماها فقط به دنبال بهترين هستيم در حالي كه استفاده از اون رو بلد نيستيم. شما با 6090 ميخواييد چيكار كنيد ؟؟نقل قول:
دوست عزيز . موبايلتون بلوتوس داره . لپ تاپتون هم بلوتوس دازه .ميتونيد با بلوتوس gprs رو رو لپ تاپ فعال كنيد . نياز به برنامه خاصي نيست . سرعتش هم با يو اس بس يكيه تقريبا
دوست عزیز بهتر نبود با یه لفظ بهتری حرفتون رو میزدید .نقل قول:
من که جای سائل(سوال کننده) نیستم بهم بر خورد چه برسه به خود سائل.
دوست عزیز AMIN_2731 من همین روشی که دوستمون(arseh666) گفتن رو قبلا پرسیدم و لینکش اینه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485332
واقعا قوییهنقل قول:
برای بقیه هم همین جوریه؟
یه تستی بزنید بد نیست.
منم با mrmazmamfi موافقم شما حق نداری اینطوری با یک کاربر دیگه صحبت کنی خوبه حالا تعداد پستهات زیاد نیست وگرنه دیگه به همه فحش میدادی امضا قبلی من این جمله از انیشتین بودنقل قول:
A person who never made a mistake never tried anything new
:11: سو تفاهم پيش نياد دوستان . من كلي اين حرف رو زدم .به دل نگيريد . من خودم 6090 خريدم جديدا ولي الان متوجه هستم كه اون كاري كه ميشه از اين لپ تاپ كشيد يا بلد نيستم يا به دردم نميخوره . (به غير از گيم بازي كردن كه احتمالا از سيستم كار بكشه ) مخاطب من هم شخص خاصي نبود . من واسه خودم هم اينو ميگم . كلا ما ايروني ها همچين خصلتي داريم . من ديروز با يك خانواده آلماني كه با ماشين خودشون داشتند جهانگردي ميكردم آشنا شدم . مهندس ساختمان بود طرف تو فرانك فورت .نقل قول:
ميدونيد لپ تاپش چي بود ؟؟ لپ تاپش دل بود . با 2 گيگ رم . 320 هارد و 256 گرافيك . سي پيو اي ام دي . دقيقا متوجه نشدم مدلش چيه . اما ميگفت جديد خريده . زنش هم يه مك بوك داشت . ازش پرسيدم اونجا كه ارزونه چرا بهترشو نخريدي . گفت من به اون چيزي كه لازم داشتم خريدم و همه كارهامو هم با همين انجام ميدم .
کسی نیست بگه سی پی یو این لپ تاپ چنده؟
منظورتون چیه؟نقل قول:
اگه مشخصاتشو میخوایید خب تو پست اول زده بود .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6033566&postcount=1
سلام دوستان
اين مدل hp داغ نميکنه؟
آيا جواب گوي 6-7 ساعت کار يا بازي مداوم هست؟
دوست عزیز بچها تو پستهای قبلی از دمشن شات گذاشتن یه زحمتی بکش پست قبلی بخننقل قول: