آقا کسی نیست جواب منو بده؟نقل قول:
Printable View
آقا کسی نیست جواب منو بده؟نقل قول:
با سلام دوست عزیز میخواستم بدونم از طریق اسمارت تی وی lw57000 میشه سیستم تلوزیون ارتقاع داد در حدی که بشه تصویر در تصویر تلوزیون فعال کرد
کلا اسمارت تی وی قابلیت این چنینی دارد یا خیر
بدک نی ولی اگه بودجه داری 47 بگیری بهتره...نقل قول:
از دوستان کسی میدونه پاییزه LG تا کی ادامه داره؟
اصلا هنوزم هست یا نه؟
اگه تموم بشه قیمتها همون میمونه و فقط کارت جایزه از دست میره؟
کسی با توجه به جشنواره بهاره و تابستانه و ... میتونه جواب بده؟
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
ممنون از توضیح کاملت خواستم خودمم یک نکته بهش اضافه کنم با توجه به تحقیقم شاید به درد دوستان دیگه هم بخوره:نقل قول:
lv55000 روشناییش یک به 5000000 ولی lw57000 یک به 8000000 که فکر می کنم تفاوت قابل ملاحظه ای باشه.
سلام اختلاف قیمت 57000 42 با 57000 47 همراه با سینما 738 و هدیه چقدره؟
دوست عزیز مطمئنی که lg appراه افتاده؟!برا من که هنوز غیر فعاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به جز مرور گر وب و دوتا بازی بقیه غیر فعاله!!نقل قول:
بله الان نزدیک 10 روزی میشه راه افتادهنقل قول:
سلامنقل قول:
اولین فرقش اینه که اسمارت نیست
بقیشو دوستان بگن
نقل قول:
خواهش میکنم
داخل لوازمی که تو جعبه تلویزیون هست یک کابل usb به همراه یک وسیله مربع شکل مشکی وجود داره
یک تکه هم چسب دوطرفه هست
برای استفاده از مجیک موشن باید اون وسیله رو با کابل usb به تلویزیون وصل کنید
راهنمای کاملش داخل دفترچه تلویزیون موجوده و کاملا توضیح داده که چطور فعالش کنید
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
مبارک باشهنقل قول:
بابت اشکال سینما خانگی میتونید با شرکت تماس بگیرید ولی در مورد ضبط تصاویر حتما باید یک هارد اکسترنال 500گیگ به بالا به تلویزیون وصل بشه
اگر صفحات تایپیک رو کامل مطالعه کنید مطالب زیادی دستگیرتون میشه
سلام به همه دوستان
یک نکته مهم اینکه از تاریح 15 آبان به بعد هدیه ها کمی تغییر کرده و مثلا 57000 و 65100 هدیشون شده 400 تومن
اگه کسی خریده و نصب کرده حتما به شرکت زنگ بزنید و تاریخ خرید رو قبل از 15 آبان اعلام کنید تا شامل هدیه 500 تومن بشید
دوم اینکه یکی از تیزرهای تبلیغاتی الجی رو با هزار التماس از یک نصاب بدست آوردم
سعی میکنم بزودی برا دانلود بزارم رو تایپیک
سوم اینکه دوستان جدید الورود مطالب قبلی رو بخونن تا سوال تکراری نپرسن و زودتر هم به جواب برسن
چهارم اینکه برای اینکه ببینید الجی اپز راه افتاده یا نه باید تلویزیون به اینترنت وصل بشه !!! خودش همینجوری که راه نمیوفته
پنجم اینکه دوستون دارم
عید غدیر مبارک همتون باشه
سلام دوستان لطفا به سوالات زير در مورد lw57000 47 پاسخ بدبد؟
1 تصاوير روي سيستم ديجيتال كيفيتش چطوريه؟دركل كيفبت تصاوير عادي روش چطوره.
2 توسيستم ديجيتالش چند ثانيه ميبره تا شبكه رو عوض كنيم؟
3 ايا صفحش بازتاب نور داره
4 شهر ما نماينگي شاتل نداره براي اينترنت رايگانش ميشه از يه شركت ديگه استفاده كرد؟
5 براي كارت هديش حتما بايد سينما خانگي بخريم سينماي مناسب براي اين مدل چيه؟
اول اینکه ای ول بابت اطلاع رسانیتوننقل قول:
من توی تابستون tv رو برداشتم به جای 300 تومن 500 تومن شارژ شد :31:
دوم اینکه خیلی مردی اگه این کار رو بکنی ایول داری
چون هنوز درست حسابی 3d رو نتونستم چک کنم فیلم رو هم که فرستادن بلوری هست که دستگاه ما dvd می خوره و این رو هم نمیخونه :41:
سوم اینکه راس میگه دوستان جدید الورود توجه کنن دیگه :10:
چهارم اینکه آموزش اتصالش رو هم اگه بزارید بازم خیلی مردید :27:
پنجم اینکه ما هم :11:
سلام دوستان من هنوز مودم رایگان دستم نرسیده و برای وصل شدن یا مودم خودم مشکل DNS می دهد و کانکت نمی شود هر DNS را زدم اما کانکت نشد میشه آنهایی که وصل هستند راهنمایی کنند در ضمن مدل تلویزیون بنده 57000 سه بعدی 47 اینچ در ضمن اینترنت صبانت دارم . متمنی است دوستان راهنمایی بفرمائید
:21::41:
البته من 42 دارم ولی تاجاییکه بتونم جواب میدمنقل قول:
1- کیفیت تصاویر دیجیتال بسیار خوبه. تاجاییکه من تصاویر تلویزیون خودم رو با یکی از اقوام که اون هم 57000 42 اینچ داره و به ریسیور وصل کرده مقایسه کردم، تصاویر دیجیتال من بهتر و شفافتر بود که البته فکر کنم به علت بروز بودن سیستم دیجیتال ایران باشه چون ماهواره و ریسیور از فرمت mpeg2 استفاده میکنه ولی دیجیتال ایران mpeg4 هست و خب مسلما باید بهتر باشه
2- فکر میکنم حدود 2 ثانیه باشه
3- اگه منظورتون مثل تلویزیونهای قدیمیه نه! ولی خب به هرحال چون شفافه عکس لامپهاتون رو میتونید توش ببینید و خب یکمی هم از نور اطرافشون رو
ولی اونقدر نیست که اذیت کنه و مزاحم دید بشه
4- مودم براتون ارسال میشه؛ میتونید از همون مودم و اکانت یه شرکت دیگه استفاده کنید که البته هزینه اکانت رو باید بپردازید
چون الجی فقط با شاتل قرارداد داره
5- بله؛ فقط در صورتی که سینما رو بخرید و نصاب همزمان نصبشون کنه کارت هدیه تعلق میگیره
سلام به همه دوستان
امروز دیدم کنار آواتارم زده "داره خودمونی میشه" و یک ستاره هم بهم دادن!
خوبه
به خودم امیدوار شدم و امیدوارم تونسته باشم عضو مفیدی تو این تایپیک باشم
امروز یکی از تجربیات جدید خودمو براتون میزارم
شبکه 11 دیجیتال یعنی آی فیلم بصورت دوزبانه پخش میشه. دوستان میتونن هم بصورت دوبله عربی و هم بصورت دوبله فارسی دریافت کنن. برای تغییر زبان اگه تلویزیونتون مثل من 57000 42 اینج باشه روی کنترل یه دکمه به اسمQ-menu هست که با زدن اون یه نوار پایین صفحتون میاد
با دکمه های جهت برید روی گزینه "زبان گفتار". روش ok کنید. لیست دو زبان عربی و فارسی رو بهتون نشون میده که میتونید انتخاب کنید و ok کنید. برای محو شدن نوار مجددا دکمه Q-menu رو فشار بدید.
کسانی که گیرنده دیجیتال دارن احتمالا روی کنترل یک دکمه بنام audio هست(روی کنترل پرو ویژن هست). با زدن اون میتونید زبان رو تغییر بدید.
هنوز وقت نکردم فایل سه بعدی رو آپدیت کنم
بزودی اینکارو میکنم
خیلی دوستتون دارم
یاعلی مدد
راستی یه مطلب دیگه
برای انتقال صدای تلویزیون به سینما خانگی باید کابل اوپتیکال بخرید که خود الجی یه کابل سر پلاستیکی رو به قیمت 8500 میفروشه
من خودم هم از الجی گرفتم و البته الان پشیمونم! نه بخاطر کیفیتش بلکه بخاطر قیمتش
دوستانی که تهران تشریف دارند میتونند از پاساژ امجد این کابل رو تهیه کنند
میخواستم برای یکی از اقوام که اون هم مدل تلویزیون من رو داره کابل بگیرم. رفتم امجد تو خیابون جمهوری بعد از پل حافظ سمت راست. طبقه همکف- راهروی سمت راست تقریبا انتهای راهرو یک مغازه کابل و کانکتور فروشی هست. کابل اوپتیکال سرفلزی با یک سر یدکی گرفتم 6500 تومن.
یاعلی مدد
نقل قول:
:31:ممنون .
با سلام من هم با استفاده از تجربيات شما سه روز پيش lw57000 رو با سينماي خانگي و بلوري خريدم . ولي هنوز نتونستم يه تصوير سه بعدي خوب توش ببينم . يه فيلم سه بعدي " اتحاد حيوانات " 800 مگابايتي با پسوند avi روي فلش به دستم رسيد ولي در حالت سه بعدي تصاوير سايه دارند . البته نحوه انتخاب سه بعدي رو به ما آموزش ندادند . براي حالت سه بعدي بايد كدام گزينه ها رو انتخاب كنم . كمكم كنيد .
سلام دوستان من 27 مهر يك مدل سه بعدي 42 اينچ lw57000 با سينماي خانواده خريدم تو مشهد هنوز كارت هديه شارژ نشده و هدايا هم بهم نرسيده كسي هم از خدمات گلديران زنگ نزده ، ميشه منو راهنمائي كنيد
با تشكر
نقل قول:برای ما هم همینطورهنقل قول:
الان این مدل
42 اینچ
lw57000
ال جی که گرفتیم با سینما خانگی
چه هدیه هایی داره؟
کارت هدیه اش چند تومانی است
مودم میدهند اینترنت میدهند؟ فیلم میدهند؟
فکنم اواسط مهر گرفتیم
امروز بعد از ۴ ماهه هدیه های من که ۶ تا عینک و موشن کنترل و ۲ عدد فیلم همراه با مودم و اکانت بود به دستم رسید
Sent from my iPhone using Tapatalk
هدیه من هم اومد و فیلم هم بلوری هست ولی خب دستگاه ما قادر به پخش dvd هست بلوری نمیخونه ! :13:
آیا راهی هست واسه تبدیل بلوری به DVD ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
میتونید با واحد هدایا تماس بگیرید
09685
امیدوارم بزودی مشکل حل بشه
سلامنقل قول:
اگه صفحات قبل رو با دقت مطالعه کنید چند سایت دانلود کلیپهای سه بعدی رو گذاشتم
الان هم چنتا دیگه اضافه میکنم به علاوه یک فروشگاه فیلمهای سه بعدی که قیمتهاش بنظرم خیلی مناسبه
اگه تصویرتون سایه داره ممکنه بتونید از تو تنظیمات درستش کنید
وقتی که حالت سه بعدی رو انتخاب کردید دکمه Q.menu رو بزنید و روی تنظیمات سه بعدی کلیک کنید
حالا تو سطر اول یه گزینه حالت سه بعدی دارید که جلوش یه عبارت چپ/راست نوشته
میتونید اون رو به راست/چپ تغییر بدید
شاید مشکل حل بشه
اگر حل نشد با واحد آموزش و پشتیبانی الجی 09685 تماس بگیرید البته اگه تهرانید میتونید84733 رو هم بگیرید.
چند سایت دیگه واسه دانلود و خرید فایلهای سه بعدی:
این سایت برای خرید فیلمهای سه بعدی بروی بلوری یا هارد و یا حتی دی وی دی هست
بنظرم قیمتهاش مناسبه
بازم تاکید میکنم که من فقط معرفی میکنم و شناخت بیشتری ازشون ندارم
www.3dbaz.ir
این سایت هم فایلهای سه بعدی زیادی واسه دانلود داره ولی باید خودتون بگردید و خوباشو پیدا کنید
روش دانلود هم به این صورته که وقتی از روی عکس، کلیپ رو انتخاب کردید؛ تو صفحه ای که باز میشه یه کلید هست به اسم download video که وقتی روش کلیک کنید زیرش یه گزینه میاد که میتونید انتخاب کنید 3d video file یا 2d video file یا حالتهای دیگه اون کلیپ رو دانلود کنید.
دقت داشته باشید که فایلهای با پسوند flv رو من نتونستم دانلود کنم ولی mp4 ها خوب بودند و از روی usb هم برای تلویزیون قابل خوندنهکد:www.studio3d.tv
این آخری هم یک صفحه از یک فروم دیگس که مربوط به یه فروشگاه سه بعدی هست
خب برای امروز بسهکد:http://forum.persiantools.com/t212273.html
خوش باشید
یا علی مدد
seyedsoft جان قرار شد فیم 3d که از نصاب گرفتی آپلود کنی پس چی شد؟:5:
seyedsoft عزیز سلام
مشخصات : LED 57000 3D جدیداً گرفتم . کلیپهای3 الی 4 دقیقه ای از انیمیشنهای سه بعدی با کیفیت عالی دانلود کردم و توسط فلش نگاه می کنم ولی تصویر مثل تبلیغ مغازه ال جی بیرون از تلویزیون نمی آید و عمق آن غیر فعال می باشد (تا عدد 20 است ) البته بصورت سه بعدی میبینم . آیا کلیپ تبلیغاتی ال جی غیر از این فیلمها است یا چون بنده با فلش نگاه می کنم این چنین می باشد . دضمن می خواهم رایتر بلوری برای کامپیوتر بخرم چون کیسم را به تلویزیون وصل کردم آیا رایتر بلوری بخرم بهتره یا دستگاه بلوری و یا پلی تری بهتره البیته کارت گرافیکم 260 GTX و ساپورت خوبی از بازیها داره منتظر راهنمایی شما دوستان عزیز هستم . باتشکر
شرمنده به خدانقل قول:
هنوز وقت نکردم
در اسرع وقت حتما اینکارو انجام میدم
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
نقل قول:
سلام
البته کلیپهای اینترنتی عمق دار و جالب هم هست ولی بعد دوماه که من دنبال این مدل کلیپها میگردم چنتا بیشتر پیدا نکردم
کلیپهای خود الجی بسیار با کیفیته و خب سعی کردن به بهترین وجه عمق و بیرون زدگی رو نشون بدن
سعی میکنم بزودی یکی از تیزرهای الجی رو که از یه نصاب گرفتم براتون بزارم
یا علی مدد
سلام من آخرای مرداد مدل 42 اینچ 57000 را گرفتم 1850000 تومن با سینمای خانگی به قیمت 300 تومن با 300 تومن کارت هدیه و مدل 47 اینچ که قیمتش 2690000تومن بود با کارت هدیه 400000 تومنی کمتر از 40 روز که 42 اینچ را گرفتم 47 اینچ قیمتش شد 2290000تومن با کارت هدیه 700000 تومن که در کل میشه 1900000 تومن یعنی من پول 47 اینچ دادم ولی 42 اینچ بردم که به نظرم این اصلا درست نیست تو ابن مدت کم از این به بعد اگه بخوام تلوزیون بگیرم یا به کسی پیشنهاد خرید بدم ال جی نیست به نظره منم تو کل تلوزیونا بهترین تصویر برای sharp هست ولی متاسفانه اون زمان که گرفتم شارپ مدل سه بعدیش تو بازار نبود یا من ندیدم چون تو جمهوری که نبود اون زمان
سلام دوست عزیز ali_440magnum
من 42LW57000 خریدم با سینمای خانگی
ازش هم راضیم
الان که دارمش بعضی وقتها با خودم میگم کاش 47 اینچ خریده بودم که حدودا 500 تا گرون در میومد
تا الان هم که این پیج ها رو خوندم تفاوت آنچنانی در بین این دو مدل LW57000 و LW65100 ندیدم
بین این دو مدل هم حدودا 500 تومنی اختلاف هس
من اگه امکان مالی داشتم همون اول 47 اینچ میخریدم. به نظر میاد بین 47LW57000 و 42LW56100 ، همین سایز بزرگ رو ملاک بدی بهتر باشه تا نظر اساتید چی باشه. من که تو هایپر این دو مدل رو کنار هم می دیدم چشمی فرقی باهم نداشتن
یا علی
سلام دوست عزیز edomanoo
اگه میتونی 42LW65100 بگیری از لحاظ قیمت حدودای 47LW57000 در میاد خواستی به این گزینه هم فکر کن
یا علی
سلام به POROMA2008 عزیز
اگه خواستین به این سایتها هم یه سری بزنین بد نیست قیمت هم داره
tehranhdsat.blogsky.com
persia3at.info
البته فراموش نشود که معمولا قیمت اینترنتی کمی گرونتر هستش
با تشکر
یا علی
سلام Neoonline عزیز
منم یه 42LW57000 گرفتم. مجیک موشن با 4 تا عینک تو کارتن بود.نصاب هم همون روز اومد نصب کرد.
موقع خرید کارت هدیه هم از 500 تا شده بود 400 تومن. اونم یکی دو روز بعد بردم فروشگاه برام همون 400 تومن رو نقد کرد و کارت هدیه رو هم دادم بهش.
بقیه چیزا هنوز دستم نرسیده.
چون خانومم عینکی هس یه عینک گیره ای هم گرفتم 10000 تومن که رو فریم عینک سوار میشه مثل عینک آفتابی که هر وقت نخواستی میتونی بزنی بالا:8:. از نمایندگی گلد ایران خواستم گفتن حدودای 25000 تومن بریز به حساب پست برات بیاره.:13:
به نظر نمی رسه پیچوندنی تو کار باشه الان فقط 5 تا عینک با مودم و اشتراک رایگان مونده.:5:
در مورد دانگل وای فای هم گفتن 70 80 تومن قیمتش هست که همون فروشگاه گفتش چرت گفتن 30 تومن:18:. یکی دو هفته دیگه تماس بگیر آوردیم بیا ببر.منم هنوز فرصت نکردم باهاشون تماس بگیرم:19:. در ضمن من از خ جمهوری قبل از کارگر گرفتم.
سلام ashkan.t عزیزنقل قول:
به نظر میاد سایزش مناسب باشه. ولی اگه ریال براتون زیاد مهم نیس 47 هم خوبه.
به این سایت هم مراجعه کنید بد نیس.
با توجه به مطلب اگه تصاویر شما 720p و 576P هستش 42 اینچ خوبه که عموما این کیفیت رو شما بیشتر دسترسی دارینکد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/850-screen-size-vs-seating-dist
ولی اگه 1080p زیاد میبینین سایز تلویزیون رو بالا ببرین بهتر هستش
با تشکر
یا علی
با سلام خدمت تمامی دوستان
یه سوال داشتم
اینکه میگند lw57000 توی تصاویری 2 بعدی full HD نیست درسته؟؟؟
لطفا یکی با سند و مدرک جواب بده خیلی برام مهمه
ممنونم.
:5:تو رو خدا اینقدر نظرات چرت و پرت ندید با شما هستم= jabarsink2000 من خودم از تلویزیون lw 65100 استفاده میکنم و راضی هستم:5:
دوستان من یه 42lw57000 دارم ، اینا قابلیت ظبط دارن ؟ مثلا برنامه تلوزیون رو رو USB
سلام
اواسط مهرماه یه 42LW65100 خریدم . البته بعد از کلی تحقیق راجع به تمام 3D های موجود تو بازار به همین مدل رسیدم . همون شب خرید نصاب اومد نصب کرد . یه Cinema هم خریدم . البته ارزونترینش رو خریدم فقط به خاطره 500 هزار هدیه و بعد فروختمش . خلاصه از نصاب فلش مموریشو گرفتمو فیلمای تبلیغاتیشو ریختم تو هارد و کلی حال کردم ;-)
قبل از این C6960 سامسونگ داشتم . وقتی اینو جایگزین اون کردم اولش کیفیت تصویر دو بعدیش زد تو ذوقم چون به تصاویر سامسونگه عادت کرده بودم . ولی با گذشته چند روز انقدر باهاش ور رفتم و تنظیمش کردم که به بهترین کیفیت رسیدم و الان کلی باهاش حال میکنم . نصاب دانگل وای فای پیشش بود گفت 65000 تومان ولی پول پیشم نبود نگرفتم .
نصاب بچه محلمونه . پرسیدم مغازه ها دانگل میارن یا نه گفت نه صداشو در نیار خود نمایندگی هم تعداد نمیاره چه برسه بده به فروشنده ها . گفت فروش نداره زیاد . کلا راضیه راضیم از این تی وی .
2تا ایراد داره که یکیش همین نداشتن گیرنده وای فای داخلی هیت و دومیش هم گیرنده کنترل جادوییش هست که حسگرش داخل تی وی نیست و اونم باید جدا وصل بشه . که این دوتا با هم 2تا ورودی USB رو اشغال میکنه و جایی واسه فلش سوم که مثلا فایل مدیا توش باشه نمیمونه . البته این سلیقه منه ها مگر نه به قول نصاب کشیدن و زدن اینا کاری نداره .
اما قراراه رو همه تی وی های بعدیه ال جی این دوتا جفتشون داخل تی وی قرار بگیرن و جزء امکانات داخلی باشن .
45 روزه هنوز هدیه هام که شامل : 5 تا عینک + فیلم بلو ری + مودم هست نیومده .(جشنوارم پائیزه بود)
کارت هدیه 500 تومنی بعد 32-33 روز شارژ شد .
چیز خاصی به ذهنم نمیرسه . سوالی بود در خدمتم
دوست عزیر! ایا ایندو تی وی رو در کنار هم و با تصویر SD دوبعدی در کنار هم تست کرده اید؟ به نظرتان در تصاویر sd از سامسونگ مورد اشاره تان عقب تر است؟ این تنها شبهه ایست که باعث شده در خرید 47lw57000 مردد باشم.چون بیشتر تصاویری که تماشا می کنیم عملا sd هستند. ممنون...نقل قول:
با سلام دوست عزیز می خواستم بدونم بری پیگیری از اینکه هدایا بعد 45 روز هنوز برام نرسیده کجا باید تماس بگیرم مغازه ای که خریدم یا خود نمایندگی در تهران معمولا از کجا و یا تهراه هدایا رو برام میفرسن و چند روزه تحویل میدن ممنون چون من ساکن اصفهانم