این کدها چیه گوشه تصویر مشکل از نصبه؟...ممنون میشم کمکم کنید...عکسش رو هم گذاشتم...داخل بازی هم کدها هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این کدها چیه گوشه تصویر مشکل از نصبه؟...ممنون میشم کمکم کنید...عکسش رو هم گذاشتم...داخل بازی هم کدها هست
دوستان وقتی میخوام Crysis 2 Advanced Graphics Options رو اجرا کنم این ارور رو میده
چکار کنم ؟
شما نسخه بتای بازی رو خریدید که پر باگ هستنقل قول:
باید برید نسخه اصل که 2 dvd هست بخرید
از کجا باید فهمید یه نسخه بتاست یا اورجیناله؟نقل قول:
نسخه بتا بالا مانیتور اعداد و حروف واین چیزا نوشته وباگ زیادی هم داره اما نسخه ی اصل این چیزا رو نداره ومعمولا 2یا3 dvd هست البته برا من 2تا بود:20:نقل قول:
lموقع خرید بازی راهی هست که فهمید نسخه اصله یا بتا ...منون میشمنقل قول:
کلا بازی اصلی 7.5 گیگ هست که توی 2 تا دیویدی جا میشه ولی نسخه بتا حجمش بالاتر بود و در 3 دی وی دی عرضه شده
برای مشخص شدن اصل بودن تنها راه خرید از مکان مطمئن هست شما قبل از خرید بازی شرط بگذارید که اگه اصل نبود برمیگردونید
ممنون از راهنماییتون
سلام دوستان...:40:
یه سری اطلاعات در مورد پچ DirectX 11 کرایسیس 2 ...حالشو ببرین :31:
(به زبان آلمانیه...واسه ترجمه از Google Translator استفاده کنین :27:)
کد:http://www.pcgameshardware.de/aid,826364/Crysis-2-Kommender-Patch-mit-erweiterten-Grafikoptionen-DX11-Update-sowie-Screenshots-in-Arbeit/Action-Spiel/News/
سلام به همگی
دوستم بازی رو گرفته و رو سیستم خودش بازیش کرده تا اخر و مشکلی نداشت ولی وقتی همونو رو سیستم خودم نصبش کردم تو اول بازی که علامت چشم میاد بازی گیر میکنه و فقط اهنگ menu پخش میشه
چیکار باید بکنم ؟
سلام متین جاننقل قول:
اینو توی این قسمت بریز >>
Crysis 2\gamecrysis2
Scripts.pak
کد:http://davvas.com/p1kli2p8qluc
سلام دوستان
من وقتی میمیرم از آخرین چک پوینت شروع نمیشه و بعضی موقع ها به نظرم اصلا بازی ذخیره نمیشه.
مشکل از چی هست؟
چیکار کنم تا درست بشه؟
نه این بازی اتوماتیک سیو هست و در هر checkpoint به طور اتوماتیک سیو میشه,فقط گاهی اوقات فاصله بین checkpoint ها زیاد میشه....نقل قول:
سلام. کسی پچ ورژن 1.8 رو داره واسه دانلود بزاره؟ همراه کرکش. ممنون
سلام.
نمی دونم چرا موقع استفاده از ترینر بازی کرش میشه!!!!:41:(البته میدونم که استفاده از ترینر حال نمیده و کار بدیه):21:
عیبش کجاست؟
با تشکر
آپدیت جدید بازی منتشر شده. یکی از تغییراتی که این پچ ایجاد می کنه:
Added advanced graphics options
....
برای دانلود و اطلاعات بیشتر به پست اول همین تاپیک برید...
سلام
دوستان من بازی رو وقتی رو لپ تپ گذاشتم خیلی ضعیف اجرا میشه اما رو سیستم بهتر اجرا میشه. میشه دلیلشو بم بگبد.
مشخصات سیستم:
amd athlon 4400+ x2
ram 3gig ddr2 800
ati 4670 ddr3
ولی مشخصات لپ تاپ
intel core i5 2.30Ghz sandybridge
ram 4 gig ddr3 1333
nvidia geforce GT 525
البته لپ تاپ دو گرافیکس که به خاطر سندی بریج خوده سی پی یو یک گرافیک داره که ضعیفه و پیش فرض لپ تاپ اونه.
اصلا یکی می تونه بگه از بین گرافیک سیستم و لپ تاپ کدوم قویتره؟
در کل گرافیک دسکتاپ شما قویتر هست...نقل قول:
ولی اینکه گرافیک لپ تاپ شما دقیقا چه مقدار قوی هست به نوع رم dedicated لپ تاپ شما و نوعی مموری که برای اون در نظر گرفته شده بستگی داره...
و همچنین این رو هم باید در نظر بگیری که بیشتر بازیهای کنونی برای اجرا بر روی گرافیکهای دسکتاپ تاکید دارن و ممکنه روی لپ تاپ با اینکه گرافیک قوی دارند به خوبی جواب نداند!!
البته برای مقایسه_ی دقیق این دو گرافیک میتونی به این دو آدرس مراجعه کنی:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_AMD_graphics_processing_units
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_gpu
اپدیت 1.8 رو که تو پست اول بود دانلود کردم فقط یکسری فایل با فرمت های ناشناس( برای من) هستش.هیچ فایل exe. وجود نداره توش! با این حال همه اون فایل ها رو تو پوشه bin32 نصب بازی ریختم ولی بعد از کلیک رو ایکون بازی activation wizard میاد و هر سریال نامبری که وارد می کنم بصورت رندوم میگه invalid هستش!
فایل اوریجینال نسخه 1.0 رو تو پوشه crysis2/bin 32 دارم، به ترتیب آپدیت 1.1 ، 1.2 ، 1.4 و کرک 1.4 رو از همین سایت گرفتم و نصب کردم ، کرک هم تو پوشه bin 32 ریختم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
آقا بیزحمت یکی فقط کرک پچ v1.8 رو Share کنه..مرسی:20::40:
سلام و خسته نباشید.
من بازی رو اجرا می کنم اما خیلی کند اجرا میشه و حتی گرافیکش رو هم روی 800X600 میذارم باز هم کنده.
ممنون میشم کمکم کنین. :20:
سلام خسته نباشید می خواستم سوال کنم که این بازی روی سیستم من قابل اجرا هست
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz
Memory (RAM): 4.00 GB
Graphics: ASUS EAH4850 series
Gaming graphics 1919 MB Total available graphics memory
System type 32-bit operating system
Number of processor cores 4
Windows Vista (TM) Ultimate
و نوع گرافیک در سیستم من چگونه هست؟
بله دوست من:11: ...بازی در DirectX9 خیلی رون اجرا میشه براتون...:46:نقل قول:
گرافیکتونم برای این بازی خوبه...:27:
کرک آپدیت 1.8 بازی رو کسی داره بزاره ما هم استفاده کنیم؟ ممنون.
دوستان کسی این پچ 1.8 رو نصب کرده ؟
من نصب کردم بازی یه جوری شده. اسلحه ای که تو دستمه برا خودش محو میشه و میاد و نصفش محو میشه و ... اولش هم که وارد بازی میشم که چند ثانیه کلا اسلحه محوه.
جالبه مشکل رو پیدا کردم از کجاست.
پچ 1.8 مشکل نداره بلکه این درایور 275.33 انویدیاست که تازه نسخه فاینالش اومده و مشکل داره.
من دانلود و نصب کرده بودم و کراسیس رو بازی نکرده بودم . بعد از نصب پچ 1.8 بازی کردم و به مشکل برخوردم و فکر کردم که از پچه اما از درایور 275.33 هست. دوباره همون دریاور قبلی یعنی 270.61 رو نصب کردم و درست شد.
نمیدونم این درایور چرا مشکل داره ؟!
درسته این آپدیت انویدیا(275.33) خیلی مشکل داره:41:نقل قول:
من برای لپ تاپم نصب کردم هرچی فایل ویدیویی داشتم دیگه اجرا نشد منم مجبور شدم 270.61 نصب کنم!!!
سلام
براي من روي اين بازي هيچ ترينري كار نميده خواهش مي كنم كمك كنيد؟؟؟؟؟:41::13:
داداش نمی دونم کار کنه یا نه ولی من بازی که گرفتم . یه تریرنر هم دان کردم بعدش تریرنر رو اجرا بعد بازی رو بعد رفتم دیدم همه ی مراحل رو تموم کرده:13:آهان بعدش با زدن کلید 1 اسلحه هات همشون پر میشه وتموم نمیشه :8:
اینم لینکش
کد:http://www.mediafire.com/?11gxorxb24r352g
من هم ترينر ها براي اصلحه كار ميدن ولي براي انژي و جون اصلان:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
سلام
من یه بار بازیو رو یه سیستم معمولی تموم کردم اما وقتیکه ویدئو های بازی پخش میشد صدای اهنگ و اون کسی که حرف میزد قطع و وصل میشد :41:
حالا اومدم رو یه لپتاب با سیستم بالا نصب کردم بازم همونجوریه :41:
کسی بلده اینو چجوری حل کنم؟:41:
ممنون:20:
من هم می خواهم ولی اگه پیدا بشه من هم خواستار این ترینذ هستم:8:نقل قول:
اين بازي كد تقلب نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::5::19:
اقا ما یه سوال کردیم مثل اینکه کسی جواب نداد میگم بازی من وقتی به نت وصل هستی بالا میاد ولی اگه به نت وصل نباشی بالا نیاد
اقا این که فقط اپدیت میخواد کنسل هم میکنی نمیره تو بازی
سلام. تو بازی crysis 2 بعد از تموم شدن مرحله 15 قبل از شروع مرحله 16 یک دفعه از بازی میاد بیرون این پیغامو می ده:
crysis 2 has stop working . تا قبل از این نقطه همه چی عالی بود خیلی روون و خوب بازی اجرا می شد ولی به این جا که می رسه این طوری میشه. اپدیت 1.8 بازی نصبه به همراه کرک 1.8. کسی میتونه کمک کنه؟
سلام من این مشکل را تو مرحله ای که از پل پرت میشد داشتم. متاسفانه تمام نسخه های ارائه شده در ایران بتاست و final وجود نداره. ولی تایپک پست اول کرک و پچ را داره. راهنمائی هم کرده. فکر کنم باید کرک و پچ را عوض کنی.نقل قول:
دوستان مسیر سیو کرایسیس 2 روز ویندوز7 کجاست ؟
باید سریع ویندوز عوض کنم
ممکنه بهم بگید
مرسی
اوي سيو گيم خود ويندوز هستش.نقل قول:
بريد منوي استارت و از بالا سمت راست نام يوزر خودتون رو كه نوشته اگه بزنيد ، پنجره اي كه باز ميشه داخلش يه پوشه است به اسم Save Game.داخل اونه
کسی نبود جواب بده ؟نقل قول:
حرفه ای ها هم نمیدونن؟؟؟؟؟:31:
بعد از اون کنفرانسی که Nvidia در مورد DX11 کرایسیس 2 گذاشت، حالا اولین تصاویر از نسخه ی DX11 بازی منتشر شده.
از سایت زیر می تونید 68 تا عکس رو ببینید، واقعا فوق العادس!!!
تسلیشن ووووو O: !!!!کد:http://www.pcgameshardware.de/aid,827132/Nvidia-demonstriert-DirectX-11-Techniken-fuer-Crysis-2-im-PCGH-Video-Video-Update/Action-Spiel/News/bildergalerie/?iid=1506783