اما به نظر من این اشتباه که ماها کردیم نکن. آیپد ۲ بگیری کلا از کار و زندگی میوفتی. به شدت اعتیاد آوره این لامصب. مخصوصا نسخه تری جی من که فکر کنم آخرش کارم به طلاق و اخراج از کار و ... بیوفته. از ما گفتن بود :31:نقل قول:
Printable View
اما به نظر من این اشتباه که ماها کردیم نکن. آیپد ۲ بگیری کلا از کار و زندگی میوفتی. به شدت اعتیاد آوره این لامصب. مخصوصا نسخه تری جی من که فکر کنم آخرش کارم به طلاق و اخراج از کار و ... بیوفته. از ما گفتن بود :31:نقل قول:
راستی با 3g هم میشه جیلبریک کرد؟
آقا اگه گرفتی و دیدی مشکل نداشت آدرسشم به من بدید لطفا،آخه من فردا دارم میام تهراننقل قول:
اگه ورژن ۴.۳.۳ باشه فرق نمیکنه وای فای یا ۳جی جیل میشه اما اگر ۴.۳.۴ باشه که جدید اومده نه جیل نمیشه. اگرم ۴.۳.۳ به پایین باشه مطمئن نیستم که بشه آپگرید کرد به ۴.۳.۳ چون فکر کنم حتماً باید shsh ورژن ۴.۳.۳ رو داشته باشینقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من میخوام آیپد 2 مدل wifi رو بخرم. میخوام ببینم برنامه ای هست که بشه باهاش نقشه آفلاین شهرهای ایران رو دید ؟
طبیعتا چون این مدل، جی پی اس نداره نمی تونم باهاش مسیریابی کنم که البته برام مهم هم نیست
فقط میخوام باهاش بشه نقشه شهرها رو به صورت آفلاین دید. مسیریابی اش با خودم :31:
در صورتی که جوابتون مثبت هست، اسم برنامه رو لطف بفرمایید
پیشاپیش ممنون
با برنامه OfflineMaps خیلی راحت می تونید نقشه ها رو بصورت offline مشاهده کنید.نقل قول:
از طریق Cydia قابل نصب هست.
يه سوال: من وقتي ايپدو با پي سي سينك ميكنم ساعت آيپد به وقته آمريكا ميشه
خود ايپد رو تهران تنظيمه ولي پي سي رو امريكاست ولي ساعت به وقت ايرانه جريان چيه؟
آیا هر فیلم یا تصویری رو میشه تو آیپد بریزم؟به چه صورت امکان پذیره؟
اسمارت کاوره چه مارکی مناسبه؟
اقا من امروز رفتم بخرم ولی فروشنده نمیدونست ورژن ios اش چنده؟
از رو شماره imei اش میشه فهمید؟اول این 0128 بود ولی اونایی که با گارانتی کامتل بود (جیلبریک شده بود) 0126 بود
منم ترسیدم 4.3.4 باشه نگرفتم
بله با استفاده از يك پلير جانبي مثل avplayer. (شما به چند صفحه قبل مراجعه ميكردي جواب سؤالت رو ميگرفتينقل قول:
آیا هر فیلم یا تصویری رو میشه تو آیپد بریزم؟به چه صورت امکان پذیره؟
اسمارت کاوره چه مارکی مناسبه؟
اسمارت كاور يك مدل بيشتر نيست و مارك هاي مختلف نداره :46:
فقط دو مدل داره كه جنساشون فرق داره چرمي حدود ١٢٠تومن. و جنس ديگش نزديك ٧٠ تومانه (البته راجع قيمت ها خيلي مطمئن نيستم)
نه برادر از روي اون نميشه فهميد :46:نقل قول:
اقا من امروز رفتم بخرم ولی فروشنده نمیدونست ورژن ios اش چنده؟
از رو شماره imei اش میشه فهمید؟اول این 0128 بود ولی اونایی که با گارانتی کامتل بود (جیلبریک شده بود) 0126 بود
منم ترسیدم 4.3.4 باشه نگرفتم
شما ميپرسيدي كه ايپدو وارد كردن چون ٤.٣.٤ تازه اومده قاعدتا اونايي كه تا قبل ٢-٣ هفته پيش وارد كردن و بازشون نكردن حتما ٤.٣.٣ يا ٤.٣.٢ هستن
و اونايي هم كه جيل شده باشند كه حتما رو ٤.٣.٣ هستش
اگر شما ميخواي حتما جيل كني بايد يه دسگاه باز تهيه كني كه ورژنو بفهمي چنده و يا اينكه صبر كني ٤.٣.٤ جيل شه و خيال راحت بخري و اپديت كني به ٤.٣.٤ و جيل كني :31:
سلام بچه ها من امروز با آيپد به سايت jailbreakme رفتم و بعد سيديا رو دانلود كردم.الان دستگاه من جيلبريك شده؟چه طوري ميتونم روش برنامه و بازي بريزم؟من بازي real racing 2 رو از سايت PandaApp دانلود كرده بودم و خواستم از طريق itunes رو ايپد بريزم اما وسطاي نصب ارور داد.چه طوري ميتونم برنامه هايي رو كه از سايت PandaApp دانلود ميكنم رو آيپد بريزم؟
با تشكر
داداش(virgil) من اينارو خونده بودم ولي چيزي نفهميده بودم.اگه ميشه بگو چه طوري رو آيپد بازي نصب كنم؟نقل قول:
آقامن امروز گرفتم،١٠٧٠هزارتومان أزنم ٦٤-٣g
گارانتیش از کجاست ؟نقل قول:
ازپايتخت هم گرفتم
اسمارتشم داد ٦٠
روكش smile شفاف هم ٢٠
كيت دوربين اصلي هم ٥٠
ولي كلي چونه زدم
هيچ جا هم كمتر ١٠٩٠نميدادن
خيليا هم پرت بودن تا ١٢٥٠ هم ميگفتن
دوستان ما هم ایپدمون رو گرفتیم
32 WIFI+3G به قیمت 930 هزار تومن
خدارو شکر ورژن اش هم 4.3.3 بود و همون موقع جیلش کردم
آقا من sdكارت وصل كردم به آيپد از طريق كيتش ولي چيزي نشون نداد بااينكه توش عكس بود!ميشه كمك كنيد?؟
دوستان این برادر آیپد 2 میتونه 1080 رو روون اجرا کنه ؟ MKV H.264 فول اچدی منظورمه !!
توروخدا درست درمون جواب بدین ! تو موبایلستان 1 هفتس میپرسم ! طرف میگه آره ! بعد بهش میگم بیت ریت فایلت چیه میگه خودم تست نکردم :|
خیلی واسم مهمه ! اگه بتونه روون اجرا کنه میخرمش :دی چون یکی از دلایل خریده تبلت پخش فیلمه واسم :دی
کسی میتونه برام تست کنه و بیت ریتش رو بگه !
راستی زیرنویس فارسی SRT هم اجرا میکنه ؟
فونت فارسیشو میشه عوض کرد ؟؟
چون MKV فرمت استانداردی نیست و Hardware Acceleration ندارن هیچ تبلتی در دنیا نمی تونه اونها رو عالی اجرا کنه. iPad 2 هم با اینکه تنها تبلتی است که روون پخش می کنه (تا بیتریت 12Mbps رو مشکلی نداره) ولی شدیدا و به سرعت باتری خالی میشه (چون پردازش رو CPU انجام میده، نه GPU).نقل قول:
پیشنهاد می کنم کانورت کنید به فرمت های استانداردتر (MP4 H.264) و اون موقع تا بیتریت 17Mbps رو هم شخصا تست کردم و هیچ مشکلی نبوده. عمر باتری در این شرایط بیشتر از 2 برابر بهتر از شرایط قبلیه.
+
رزولوشن iPad که 1024x768 هست :دی 1080p و 720p تفاوتی نمی کنه مگه قصد داشته باشید با HDMI به تلویزیون وصل کنید.
WoWنقل قول:
ممنون از جواب سریعت !
پس تا 12 مگابیت رو مشکلی نداره ! خیلی خوبه :دی ! حالا چقدر باتری نگه میداره ؟؟ به 3 4 ساعت میرسه ؟
آخه من نمیخام کانورت کنم ! با این اوصاف فک نکنم مشکلی داشته باشم واسه خریدش !
قیمت تهران چجوریاس ؟ 32گیگ 3جی زیر 1 تومن پیدا میشه ؟؟
یکی از دوستان 850 میداد ! اونموقع پول نداشتم ! الان میسوزم :دی:13:
این اسمارت کاورهای 39 دلاری (پلی اورتان) چه قیمته؟
اونوقت اینا از پشت ایپد که محافظت نمیکنه!برای پشتش چیزی هست؟
سلامنقل قول:
مبارک باشه
ورژن فریمور IOS چنده ؟
:11:
سلام دوستان
کسی 4.3.3 با قیمت خوب سراغ داره با پ .خ به ما بده آدرسش یا تلفنش را.:10:
توی شیراز اگه باشه چه بهتر .
تنکس:11:
من سیم کارتم رو با قیچی بریدم ولی هرکاری مینم باز میگه سیم رو وارد نردید
من بازي real racing 2 رو از سايت پاندا اپ دانلود كردم و خواستم اط طريق itunes رو ايپد بريزم اما وسطاي نصب ارور داد نرم افزار هاي ديگر رو هم هين ارور رو ميداد
ايپد رو باروش jailbreakme جيلبريك كردم
خواهشا بگين چه طوري رو ايپد بازي بريزم(فوري)
بله 3-4 ساعت که می رسه (حدود 5 ساعت).نقل قول:
کانورت کنید خیلی بهتره، اگه در منزل استفاده می کنید می تونید از طریق Air Video بطور Live کانورت کنید و همزمان نگاه کنید (از طریق WiFi منزل)، اینطوری در یک لحظه به کل آرشیو فیلم PC روی آیپد دسترسی دارید بدون اینکه حافظه آیپد پر باشه یا وقتی رو برای انتقال فایل ها به آیپد صرف کنید. من خودم همین کارو می کنم.
برای اینکار روتر باید قابلیت خاصی داشته باشه ؟نقل قول:
فکر میکنم باید دارای استاندارد N باشه ! ماله من متاسفانه G هست : ((
خیر به N نیازی نیست همون G هم تا پهنای باند بالایی رو پشتیبانی می کنه.نقل قول:
WoW با این حساب خیلی خوب شد !
فقط میمونه یه نکته ! اونم زیرنویس فارسی هست که آیا تو این روش کارسازه ؟؟
و اینکه میشه فونت فارسی آیپد رو عوض کرد ؟
بله Air Video هم زیرنویس رو پشتیبانی می کنه و هم تغییر فونت و Encoding رو.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون آرمان جان بابت توضیحات شفاف و کاملت !
نمیدونم میشه اینجا قیمت آیپد رو پرسید یا نه !
ولی دوستان تهرانی اگه دارن ممنون میشم قیمت 3جی 32 گیگ رو بدن !
مرسی
اين ماجراي اير ويدىو چيه؟ دقيقا به چه نوع سيستم وايفايي نياز داره؟ از مةدم هاي وايفاي متفاوته؟
من چند روز پپیش 930 گرفتم ولی فکر نکنم دیگه به اون قیمت گیر بیاری چون ماه رمضون شروع شده و دیگه جنس وارد نمیشه!نقل قول:
خیلی ممنون آرمان جان بابت توضیحات شفاف و کاملت !
نمیدونم میشه اینجا قیمت آیپد رو پرسید یا نه !
ولی دوستان تهرانی اگه دارن ممنون میشم قیمت 3جی 32 گیگ رو بدن !
مرسی
گوگل ریدر برای ایپد app داره؟
اين air video كاملا تاييد ميشه خيلي خيلي كاربرديه.
اين ipad 2 يكم اعتياد أوره. سه روزه خريدم هنوز Facebook سر نزدم.
برادرايي كه ميخوان تهيه كنن در صورت إمكان حتما 3G بخرن درسته بيشتر هزينه ميشه اما إمكانات خيلي بيشتري داره.
يه نصيحت برادرانه: سراع اشغالجاته اندرويدي نريد.
در راستای صحبتهای شمانقل قول:
یه ویدیو 1080 از اجرای هتل کالیفرنیا داشتم با بیتریت نزدیک 20Mbps و فرمت mkv
برای امتحان قدرت دستگاه با buzzplayer و avplayerhd اجراش کردم
توی اولی با لگ زیاد و خراب کردن هماهنگی صدا و تصویر بعد از 10 ثانیه پرید بیرون ولی av با قدرت هرچه تمام تر و بدون کوچکترین لگی سربلند از ازمون بیرون اومد
میشه با oplayer هم امتحان کنید ؟نقل قول:
هم اکنون قیمتش چنده؟
دوستان من الان ipad رو وصل ميكنم به كامپيوتر نميشناسه.itunes هم نصب كردم ولي نميشناسه بايد چه كار كنم؟