سلام خدمت همه دوستای گلم
از زحمات همه کمال تشکر رو دارم
من این بازی زدم
کارت گرافیکم ۱ گیگ ATI هست و درایورش هم اپدیت شدست
۴ گیگ هم مموری دارم
ولی نمیدونم چرا وسط بازی هی crash میکنه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
مرسی
Printable View
سلام خدمت همه دوستای گلم
از زحمات همه کمال تشکر رو دارم
من این بازی زدم
کارت گرافیکم ۱ گیگ ATI هست و درایورش هم اپدیت شدست
۴ گیگ هم مموری دارم
ولی نمیدونم چرا وسط بازی هی crash میکنه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
مرسی
من assassin,s creed brotherhood رو از ------------- دانلود کردم . بعد از نصب موقع اجرا شروع کرد به آپدیت کردن و بعدش دوباره activation اومد یعنی کرک از کار افتاد . حالا دیگه نمیخوام همون کرک که میهن دانلود داده رو بزنم روش چون اثر آپدیت اصولآ از بین میره . حالا بهترین و آخرین کرکی که برای این ورژن آخر بازی 1.2 اومده چیه ؟ ممنون میشم کمکم کنید
بابا یکی لینک سالم و اصلی پچ 1.1 رو برای ما بذاره:41::41::41::41::41::41::41::41:
همه اینها خرابه:2::2::2::2::2::2::2::2:
دوست عزیز اینجا مراجعه کننقل قول:
کد:http://www.deluxepc.net/ftopict-1053.html&sid=df19c0bc0b21967e370e92522fb7d947
شما هم متوجه باگ های گرافیکی بازی شدین ؟ تصویر بعضی وقتا فلش میزنه . وقتی هم داری میدوی جلوی چشمت توی فواصل مثلآ یهو یه درخت ظاهر میشه . این مشکلات رو میشه حل کرد ؟
دوستان لینک خرابه یه فکری بکنید ما تو کف codex edition نمونیمنقل قول:
ویرایش:گویا لینک درسته.من با گوشی رفته بودم dl نمیشد:31:
دانلود پچ آپدیت 1.03
کد:http://www.deluxepc.net/ftopicp-4076.html#4076
وقتی offline mode رو می زنم، این پیام میاد:
تو این قسمت باید چه سریالی وارد کنم؟کد:serial
Please enter the serial number that you received whit Assassin's Creed: Brotherhood
.
.
.
تو این قسمت باید کرک کنید .
اگه کرک داره پس لابد رفتید online mode
کرک داره کپی می کنم اما توی قسمت offline mode می رم نه تو قسمت online mode. مطمئنم.
.
.
.
خیلی ممنون مشکل با reinstal کردن رفع شد.
.
.
.
سلام ببخشید آیا میشه انلاین بازی کرد ؟
ببخشید وقتی میخوام پچ 1.03 رو نصب میکنم با این ارور مواجه میشم:
Could not retrieve installation folder! Installation will be aborted
لطفا راهنمایی کنید...
شما این فایل رو بریز به پوشه بازی و اجرا کننقل قول:
کد:http://www.mediafire-gamer.cz.cc/other/regfix.bat
من میگم که اصلا نصب نمیشه
من پچ 1.03 بازی رو نصب کردم و Codex Edition Content Unlocker رو هم نصب کردم. توی هیچ یکی از مرحله های بازی مشکلی نداره ولی تو مرحله Restored Memory وارد مرحله که میشم صفحه وارد loading میشه و هیچی نمیاد.
توی همون جا که مال loading هست میشه اینور اونور رفت ولی خود Ezio دیده نمیشه.
چیکار کنم؟؟
این بازی آپدیت کردم ، دیگه اجرا نمیشه ، کد فعال سازی میخاد ، چیکار کنم ؟!!؟
7 مرحله رفته بودم ؛ میشه مثل بعضی بازی هااز save کپی بگیرم روی یک سیستم دیگه استفاده کنم؟
- خب... مطمئنا کرک متناسب با همون آپدیت یعنی ورژن 1.03 رو نیاز دارین که از آدرس زیر قابل دریافته:نقل قول:
- بله. امکانشو دارین. مسیر سیو بازی به این صورته: C:\Users\xxxxx\Saved Games\Assassin's Creed Brotherhoodکد:http://gf.wiretarget.com/ac/sr-acb103.7z
xxxxx >>یوزر
سلام دوستان
یه سؤال داشتم
اساسین کرید ۲ همون brotherhood یا با هم فرق دارن؟
بله متفاوت از همدیگه هستن که Brotherhood هم ادامه 2 محسوب میشه.نقل قول:
آقا به نظر من همون 2 بهتر بود. من خودم بازی نکردم ولی داداشم بازی میکرد و من میدیدم. برادرهود رو پسر خالم دانلود کرد:18: ولی حتی خودش بازیش نکرد...
نقل قول:
دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم با این پچ شما هنوز مشکل برقراره
ممنون میشم راهنمایی کنید
من تو رزولیشن 1280.1024 بازی میکنم ولی نمیدونم چرا فول اسکرین نمیشه ، چجوری باید فول اسکرینش کنم؟(از بالا و پایین تیکه سیاه تصویرو تنگ کرده!)
دوستان ببخشید من وقتی offline modeرو میزنم وارد بازی نمیشه اگه میشه راهنمایی کنین:19:
چجوری باید این پچینگ خودکارو رد کنم یا اسکیپ کنم ؟ هر دفه میرم تو بازی میاد و وقتمو میگیره !
دوستان من بازی رو نصب کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم پیغام زیر رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی Next زو میزنم ازم کد رجیستری رو میخواد و توی سی دیه بازی هم نیست!!!
چیکار کنم؟
آخ ببخشید الان کرکشو توی محل بازی کپی کردم و بازی اجرا شد...نقل قول:
کرکت خرابه:21:نقل قول:
اینو تست کن:27:
کد:http://www.4shared.com/get/18e2rqU5/C_Assassins_Cred_3wwwp30source.html
سلام،من گرافيكم 1 گيگيه و رم 4 هستش و سنگين ترين بازي مثل Gta Iv و Crysis 2 به راحتي بازي كردم و توي بازي Assassins Creed:BH صداي محيط زودتر شروع مي شه،مثلا يك شخصي حرف مي زنه اول صداش پخش مي شه بعد حرف مي زنه مشكل چيه،راستي كارت گرافيكم NVIDIA GeForce 9500 GT هستش فقط اگه لطف كنيد بگين مشكل چيه؟
برای اطمینان کرک خود را عوض کنید:46:نقل قول:
این را هم بگم که بعضی از نسخه های این بازی (مثل مال خودم) در رزلوشن 768*1024 مشکل دارن و در رزلوشن بالاتر:18::21: یا پایین تر:27: مشکل حل میشود:20:
كركشو عوض كردم ولي بازم همينطوره رزلشونشو بالا پايين كردم ولي بازم همونطوره،شايد مشكل از نسخه باشه.نقل قول:
بچه ها کسی پچ 1.03 رو نصب کرده ؟ آخه دوتا پچ 1.03 در گیم اسپات گذاشتن می خواستم بدونم جریانش چیه ، آخه در سایتای فارسی اونو نذاشتن ؟؟؟!!!!
ببخشید من می خواستم cd key این بازی رو بگیرم و یه مشکل دارم اونم اینه که نسخه ای که من دارم کرک شده ست کسی هست بتونه فایلای original یا همون کرک نشده ی این بازی رو لینک بده لطفا سریع تر کارم شدیدا لنگه.
شما گرافيك بازيتم پايين بيار ببين درست ميشه :21:نقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده؟
اه حالم دیگه داره به هم میخوره از این ایران که یه بازی اورجینال توش گیر نمیاد:2:
slm,manam hamin moshkele shomaro daram,mishe begi daghighan chikar kardi?
سلام
دوستان برا من این قسمت مولتیش فعال نیست باید چکار کنم
بعدش میشه اصلا این بازیو تو اینترنت بازی کرد
سی دی کی میخواد، داری؟نقل قول:
من که از همین بازی که توی بازار بود گرفتم مشکلی نداره . اسم من توی مولتی doncarllo1 هستش هرکی بیاد خوشحال میشیم خیلی باحاله انگار توی بخش مولتی گرافیکش بیشتره !:10: