راستی من رزومه ندارم ! اخه هیچ سابقه کاری ندارم ؟
Printable View
راستی من رزومه ندارم ! اخه هیچ سابقه کاری ندارم ؟
خب بالاخره پیش دوستی آشنایی، شرکتی باید کار کنی تا سابقه بشه.
رزومه رو برای کار ثابت در شرکت گفتم . چون کارت شبکه هست حتما باید تجربه عملی داشته باشی.
دوستان نظرتون در مورد ماهی فروشی (ماهی خوراکی. نه آکواریومی و تزئینی) چیه؟
پرس و جو کردم حداقل روزی 50 تا 70 کیلو میشه بفروشیم (حداقل)
حالا میخوام ببینم کسی اطلاع داره که چند درصدش سوده؟
جنس رو از کسی باید بخرم یا اینکه حمل و نقلش از بندر تا تهران هم با خودمه؟ در واقع منظورم اینه که به ماشین یخچالدار هم نیاز دارم یا اینکه کسانی هستند که کار توزیعش رو بر عهده دارن؟
شما تو کامپیوترت یک رزومه استاندارد فارسی و انگلیسی باید همیشه آماده داشته باشی تا برای کار و ادامه تحصیل ازش استفاده کنی و هر موقع لازم شد ویرایش کنی.نقل قول:
رزومه هم سابقه هست و هم توانایی بالقوه و مهارت و تحصیل که داشتید. همه این مدرکهایی که داشتید میشه رزومه و اگر چیزی رو توسعه دادید و سایتی درست کردی و...
رزومه یه بنده خدایی مدرک ICDL بود :27:
یه کاری کن همه شرکتهای خدمات اینترنتی رو لیست کن و بهشون تماس بگیر و بگو رزومم رو میتونم فکس کنم یا یمیل هر موقع کسی رو خواستید م هستم و....
مثلا من خودم فن اوا کار میکردم و از همه مسائلشون خبر دارم میتونم بگم که محتمل شاید نتیجه بگیری چه دوران شادی بود یادش بخیر.
اره خیلی وقته تو فکرشم
امشب میشینم یه دونه توپش رو ردیف میکنم ،براتونم میزارم که عیبش رو بگید
راستی این لینک رو چک کنید ( پروفایل مایکروسافتم هست) :
این سایت دانشگاه پزشکی تهرانم تازه چیز کردن !!کد:https://www.mcpvirtualbusinesscard.com/VBCServer/labaf/profile
کد:http://www.tums.ac.ir/faculties/?facultyID=2525
من متوجه نمیشم شما پزشک هم هستید؟ با این سن چطور استادیار شدید. دست من رو هم بگیر:20:
من تصمیم دارم که یه دفتر هواپیمایی بزنم که در کنار این کار امتیاز فروش بلیط های قطار و کشتیرانی رو هم بگیرم اما هیچ اطلاعاتی ندارم
تنها موردی که منو امیدوار میکنه به این کار اینه که یه سری از اقوام هستن که مدام به کشورهای خلیج سفر میکنن واسه کار (اقامت دارن اونجا)و خود اینها +دوستان و اشنایان فراوانی که دارن واسه من میتونه یه بازار کار خوب باشه + اقوامی که در چند شرکت دارم که هر ماه نزدیک به چند میلیون بلیط هواپیما واسه کارکنانشون میگرین که این هم میتونه یه بازار خوب واسه من باشه.
از دوستان تقاضا دارم منو راهنمایی کنید
که اصلا این کار جواب میده یا خیر؟
چه مشکلاتی من احتملا بر سر راه خواهم داشت؟
ایا در این کار لابی بازی هم وجود داره با شرکت های معتبر هواپیمایی؟(مثل ماهان ،اسمان،ایران ایر و...)
و...
متشکر
گفتم که اینو تازه هـــــک کردم !!نقل قول:
نقل قول:
سلام
میخواستم یه کاری بکنم اما مطمئن نیستم
من حدود 3 میلیون پول دارم میخوام باهاش کار کنم
تحقیقی که کردم خیلی ها میگن برای سرمایه گذاری برو طلا بخر یا سکه بخر
من احساس میکنم با این کار پولم خیلی رشد نمیکنه
مثلا یه حساب کتاب که کردم دیدم تو 40-50 روز گذشته سکه فوقش 1000 تا 1500 رفته روش (منبع سایت مثقال)
مثلا من اگه 10 تا سکه بخرم فوقش تو 50 روز 15 تومن میره رو پولم که اونم معلوم نیت پس فردا نیاد پایین
دنبال یه چیزی میگردم که این خصوصیاتو داشته باشه:
1) کوچیک باشه
2) راحت خرید و فروش بشه
3) سود دهی اش خوب باشه
نمیدونم دقیقا چی میتونه باشه یه چیزی که بتونم بخرم و مثلا فرداش بتونم به مغازه داری جایی بفروشم و مثلا با هر بار خرید 5 درصد سود کنم
چیزی به ذهنتون میرسه؟>؟؟؟؟؟ ممنون میشم
ماهم یه زمانی اینا رو پرسیدیم آقا یه چیزی بگید دیگه دلمون گرفتنقل قول:
سلام
دوستان در مورد شغل برنامه نویسی و طراحی وب سایت چی میدونید؟؟؟
چجور کاریه؟ بازار؟ در آمد؟سرمایه اولیه؟
منم مدتی هست دنبال این کارم. لطفا از دوستان اگر کسی میدونه راهنمایی کنه:20:نقل قول:
سلام
یک سوال دارم در مورد مشاغل مرتبط با حمل و نقل شهری و جاده ای
نیسان زامیاد رو بهترین کاری که میشه باهاش انجام داد چیه ؟
منظورم اینه که در چه زمینه ای فعالیت کنه درآمدش بیشتره ؟(به جز مورد یخچال)
ممنون
سلام
دوستان با 80 تومن چه کاری می شه انجام داد؟(تهران هستم)
تخصصم هم کامپیوتر (کلیه خدمات کامپیوتری)-از برنامه نویسی خوشم نمیاد!
-----
کار در پاساژ علائدین تهران چه جوریه؟(البته برای گوشی منظورمه)
کسی نیست جواب ما رو بده؟
چون دوستان اهل فن بیشتر در این تاپیک هستن میخواستم یه کتاب در مورد بازاریابی بهم معرفی کنید.
سلام دوستان
من سرمایه اولیه واسه یه کار رو دارم و امکانش هم دارم و خیلی کار تک و توپی هست و تو ایران تا حالا انجام نشده
مربوط به امور پزشکی هم می شه یه جورایی
ولی وقتی فکرش رو می کنم این اداره و اون اداره باید بدویی تا یه مجوز بگیری از خیرش می گذرم !!!
هیچ عیب و ایرادی هم نداره ولی خب می دونم که گیر می دن و مجوز و این چیزا می خواد
واسه مجوز باید کجا رفت؟؟؟
با تشکر
بچه ها به نظر شما اگر 2 هکتار زمین تو یه شهرستان در اختیار کسی باشه به جز کشاورزی چه کار پرسودی با سرمایه کم میشه اونجا انجام داد؟ مثلا یه جور تولیدی یا پرورش طیور و غیره .. یا حالا هرچیز دیگه ای که ریسک کمتری داشته باشه .. یه بنده خدایی بهم پیشنهاد شراکتشو داده اما چیز خوبی به ذهنمون نمیرسه . ممنون میشم راهنماییمون کنید . ( ادمینهای عزیز شرمنده من اشتباهی یه تاپیکم زده بودم راجبش)
وقتی شما کارتو نمیگی ما از کجا باید بدونیم شما کجا باید برین مجوزشو بگیرین ؟!!!:13:نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کار خیلی توپ با سرمایه خیلی کم هست
گفتم که در زمینه یه جورایی پزشکی می شه
مجوز این جور چیزا رو باید از کجا گرفت؟؟!!!
مثلا فرض کن طب سوزنی باشه
گفتم فرض کن چون اون کاری که می خوام بکنم اصلا هیچ ربطی به این نداره ولی اینم یه جورایی پزشکی محسوب می شه حالا مجوز رو باید از کجا گرفت و چقدر خرج داره؟؟
با تشکر
یه سؤال از کسایی که خدمات کامپیوتری دارن:
برای نصب ویندوز و برنامه معمولا چقدر از مشتری میگیرن ؟
با دیتای محدودتون فقط میشه در همین حد راهنمایی کرد که به وزارت بهداشت مراجعه کنید /نقل قول:
گفتم فرض کن چون اون کاری که می خوام بکنم اصلا هیچ ربطی به این نداره ولی اینم یه جورایی پزشکی محسوب می شه حالا مجوز رو باید از کجا گرفت و چقدر خرج داره؟؟
موفق باشید /
والا اینجا من یه دوستی دارم قیمت اتحادیه رو نشون داد با برنامه 40 تومان بودنقل قول:
دوستان یه سری اطلاعات در مورد دفاتر پلیس +10 میخواستم
گویا قبلا فقط به بازنشسته های ارتش مجوز میدادن اما مثل اینکه جدیدا به افراد عادی هم میدن
اصلا زیر مجموعه کدوم ارگان هستش؟
چرا کسی راهنماییم نمیکنه؟ پس چجور مشاوره شغلیه اینجا؟ :41:نقل قول:
دیگه مجوز پلیس+10 نمیدن، اسمش شده دفتر پیشخوان دولت.
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
اگه زمینتون آب داره ببریدش زیر کشت ، حتی شده گیاهان دارویی که سود خوبی داره.نقل قول:
اگرم ساپورت فکری و مالی خوبی دارید پرورش شتر مرغ.
دفتر پیشخوان دولت کارش چیه؟؟
دوستان نظرتون در مورد ماهی فروشی (ماهی خوراکی. نه آکواریومی و تزئینی) چیه؟
پرس و جو کردم حداقل روزی 50 تا 70 کیلو میشه بفروشیم (حداقل)
حالا میخوام ببینم کسی اطلاع داره که چند درصدش سوده؟
جنس رو از کسی باید بخرم یا اینکه حمل و نقلش از بندر تا تهران هم با خودمه؟ در واقع منظورم اینه که به ماشین یخچالدار هم نیاز دارم یا اینکه کسانی هستند که کار توزیعش رو بر عهده دارن؟
بچها نظرتون دربارهٔ شال فروشی چیه؟
یه خرده راهنماییم کنید.مثلا اینکه از کجا میشه شال عمده و شیک با قیمت مناسب خرید.مثلا توی تهران هم چین جاهایی هست؟یا باید برم طرف بندر و ... .بعد به حمل و نقل اینطور چیزا گیر نمیدان؟
اینکه درآمدش چطوره.میتونم هم پول اجاره بدم هم پس انداز کنم؟صنف مربوطهاش چیه؟مجوز گرفتنش چطوریه؟کلا فکر کنید با یه تازه کار طرفید.بگید باید چه کارایی انجام بدم.دانشجو ام.
ممنون از کمکتون.
مطمئنی؟نقل قول:
فکر کنم به دفاتر خدمات ارتباطی میگن پیشخوان دولت
حالا چرا دیگه مجوز نمیدن؟
[/COLOR]
اگه زمینتون آب داره ببریدش زیر کشت ، حتی شده گیاهان دارویی که سود خوبی داره.
اگرم ساپورت فکری و مالی خوبی دارید پرورش شتر مرغ.[/QUOTE]
بیشتر راهنمایی میکنید؟
به نظرتون با 5 میلیون چه کار می شه شروع کرد؟؟
من کار اصلیم برنامه نویسی هست . توی این مدتی که کار میکنم تونستم 4 میلیون جمع کنم . از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنند چه کار میتونم انجام بدم با این پول ؟
به نظر من كه تخصص ياد بگير باهاش
مثلا تعمير سي پي يو تو ايران 4نفر هم نداريم
اگر مغازه ميتوني از بابات بگيري مفتي مثل من خوب برو يه سيستم و پرينتر و اسكنر بگيرباقيشم انواع بازي و نرم افزار و كارتون و يكسري لوازم كامپيوتر اينچيزا بريز توشنقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرم كه نه كه هيچ
البته اگه شجاعتش رو داري مي توني وام اجاره هم بگيري.روشهاي زيادي هم هست كه خون دلها بايد بخوري و سمج باشي
يا صندوق مهر رضا
يا رياست جمهوري
يا امام جمعه شهر
آخريش هم كميته امداد كه حداكثر 20 ميليون به مددجويان وام اشتغال ميده كه احتمالا بهت ميگن سقفش 10تومن بيشتر نيست
0000000000000000000000
البته يه پارتي هميشه بعد از فتوكپي كارت ملي و شناسنامه الزاميست:46:
من شنيدم پرورش بوقلمون از هر 60 متر زمين 2 تا 3 ميليون آورده دارهنقل قول:
كبك هم خوشمزه ترين گوشت دنيا رو داره كه توليدش خيلي كم هست و كسي تو فكرش ني
توليد قارچ هم از ترف فني حرفه اي تو محل هاي مناسب تضمين شدست
حتي ميتوني درخت هايي كه چوبشون با ارزشن رو بكاري با 5 تومن هزينه و بعد از 5 سال حداقل حداقل 10 يا 15 برابر بازده تضميني داره البته بايد نگهبان بالا سرش باشه و با اخذ مجوز از مزاجع ذي سلاح
ديگه اينكه حفره بكني و ماهي بريزي توش
يا اينكه باشگاه فوتبال و ...
بهترين كاري كه من بهت پيشنهاد ميدم اينه كه بري اداره ثبت و بخش ثبت شركتها يك ((شركت با مسئوليت محدود)) ثبت كني كه توش موضوع فعاليتت رو شرح ميدي هر چي دلت ميخواد هم ميتوني بنويسي.نقل قول:
مزايا:
سر و تهش رو بزني 59هزار تومن هم خرجش نمي شه
دست و بالت واسه هر جور كاري باز خواهد بود
كارت قانوني ميشه
كلاس كاريت حفظ ميشه
معايب:
كارش كمي طول ميكشه تا مراحل پايان برسه.حداقل 1 تا 3 ماه
سالانه بايد مالياتش رو اداره ماليات تصفيه كني كه البته اين هم مشكل چنداني نداره:31:
همين
اگر سوال داشتي در خدمتم
خودم البته ثبت كردم شركت رايانه اي
1)بري يكي از شهرستانهاي مركز استان غير تهران زمين بخري خونه بسازي پولت رو دوبل كنينقل قول:
2)بري دنبال كار واسطه گري صادرات واردات كه كل پولت هم نياز ني فقط واسه كلاس كاري بايد خرج كني
3)بذار بانك 1ساله وام كلون بگير تو همون تهران بساز يه ساختموني چيزي
3)با همون وام يه كار گنده تر راه بنداز
4)همون وام رو بذار يه بانك ديگه سودت رو بگير بخور حالشو ببر
5)وام بگيرفرار كن
:31:
باند بازي و پارتي و رشوه 3 ضلع مثلث اقتصاد بيمار هستن كه از آمريكا و اسراعيل بگير بيا تا چين و هند و حتي ايران رو دچار هزار مرض كرده و ميكنه و نبايد ازش ترسيدنقل قول:
آنچه كه مهم هست پشتكار و تلاشه كه هر كاري رو با اين توان آغاز كني نتيجه خواهي گرفت البته خلاقيت هم لازم هست.
يه سر به اداره ثبت شركتها بزني تكليفت روشن ميشه
1)دنبال وام اشتغال باش و در اين راه پيگير واقعي باشنقل قول:
2)با يه قيمت قابل قبول و جذاب براي مردم ميتوني تو خونت كلاسهاي مختلف بذاري و خيل عاليه.فكرشم نميتوني بكني كه چيزايي كه واسه تو خيلي سادست واسه عوام مثل آپولو هوا كردنه پس يادت باشه كلاس بذار بيشتر تا مشتريت بيشتر بشه ام واسه شروع كار از همسايه ها شروع كن اما نه مستقيم بلكه با واسطه مثل بابا و مامان و داش و آبجي.از كلاسهاي درسي مدرسه ها بگير تا آموزش نرو و ويندوز و اكسل و برنامه نويسي و زبان و ترجمه و ...
3)برو شهرستان يا شهركهاي صنعتي و جاهايي مثل عسلويه كه ميشه معمولا با مراجعه به شركتها به نتايجي رسيد گاها
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من خودم این کاره هستم و سه تا شرکت ثبتی دارم از 3 سال قبل یا شایدم 4 سال قبل
منتها تو موضوع شرکت نمی تونی هر چیزی بنویسی
مثلا موضوع برنامه های کامپیوتری یا نرم افزار کامپیوتر مجوز می خواد
حالا اگر پزشکی باشه که دیگه بدتر باید بدو بدو کنی واسه مجوز
حالا یه فکر دیگه تو سرم اومده که خیلی توپ تر هست و با کلاس تر
با تشکر