ورژن جدیده seasons ؟نقل قول:
خو لینک بده برادر من!
Printable View
ورژن جدیده seasons ؟نقل قول:
خو لینک بده برادر من!
سلام
دوستان من یک هفته ای نبودم لطفا اگه پچ جدیدی امده که 2 مرحله ی اخر بازی rio که
بسته هستن رو باز میکنه بزارین؟:46:
من 1.5.2 رو گرفتم بعد اپديتش كردم حالا نمي دونم چي بهش اضافه سده :31:نقل قول:
هنوز هیچی نیومده:13:نقل قول:
Angry Birds v1.6.2 رو نصب کردم
مرحله اخر رو زده Coming soon
باید منتظر ورزن جدید باشم یا اینکه تو بازی امتیازهام کم بوده؟
باید منتظر نسخه جدید باشیدنقل قول:
نسخه فارسی بازی پرندگان خشمگین : فصل ها
این نسخه ، نسخه فارسی شده از بازی معروف پرندگان خشمگین : فصل ها " برای کامپیوترهای شخصی می باشد .
ورژن بازی : 1.5.1
حجم بازی : 35 مگابایت
درباره بازی :
در این بازی از قدرت های ویرانگر و بی همتای پرندگان عصبانی برای از بین بردن مخفیگاه خوک های مزاحم در مراحل مختلف استفاده کنید و از خوک های سبزی که تخم های پرندگان را می دزدند انتقام بگیرید. اگر شما فکر می کنید که روز سنت پاتریک یک انفجار بود، خوب، شما سخت در اشتباه هستید زیرا قسمت تخم مرغ عید پاک پر است از هیجان و مراحل زیبا.
راهنمای فعالسازی بازی :
برای فعالسازی بازی ، ابتدا بازی را اجرا کنید . سپس با کلیک بر روی گزینه ی " فعالسازی بازی " هر عبارتی را که مدنظر دارید وارد کنید تا بازی فعال شود . بدون فعالسازی بازی ، تنها چهار مرحله از بازی قابل استفاده می باشد .
بازکننده همه مراحل :
برای باز کردن همه ی مراحل و آپدیت های این بازی ، ابتدا فایل Angry_Birds_Collection_Unlockers را از لینک زیر دانلود کنید . سپس با بازکردن آرشیو به پوشه های Save game و Unlocker بروید و پوشه ی Angry Birds Seasons را در مسیر C:\Users\Username\AppData\Roaming\Rovio کپی کنید تا تمام اطلاعات رونوشت شوند .
در مثال بالا منظور از Username ، نام کاربری شما در ویندوز خود می باشد .
لینک دانلود بازکننده همه مراحل :
کلمه عبور فایل آرشیو :کد:http://naghshtoranj.persiangig.com/document/Angry_Birds_Collection_Unlockers.exe
کد:www.sefareshcd.com
تصاویر بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود بازی :
کلمه عبور فایل آرشیو :کد:http://naghshtoranj.persiangig.com/document/AngryBirdsSeasonsPE.exe
دوستانی که دسترسی به اینترنت پرسرعت دارند می توانند Mirror های مختلفی از فایل اصلی در همین تاپیک پست کنند . لطفا نظرات خود را درباره کیفیت فارسی سازی این بازی در همین تاپیک مطرح کنید و این تاپیک را زنده نگه دارید تا دیگر کاربران هم از این نسخه استفاده کنند .
اين نسخه فارسي فرقي چيزي هم كرده يا فقط فارسي كردن ؟ :21:
فصل هاي اخر باز شده ؟ :21:
من از این بازی خوشم نیومد:13:
Seasons بـرای ویندوز اومـده ؟
بله خواستی بگو لینک بدم
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
آره لینک میخوای؟
پروفـایلـم بـزار لطـفاً .
من تازه دارم خودمونی میشم لطفا بیشتر توضیح بده نگرفتم
لینـک دانلـود رو اینجـا بزار :
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=245923
نسخه فارسی فقط دارای رابط کاربری فارسی هست ...نقل قول:
اگر فایل های Save و Unlocker بازی را در مسیری که گفته شده کپی کنید تمام مراحل و امکانات بازی باز می شود ...
دوست عزیز این فقط یک نظرخواهی است و شما هم کاملا مختارید که نظرتون را بگید ، اما بهتر نیست یکم از الفاظ بهتری استفاده کنیم ؟نقل قول:
از تمام دوستان می خواهم که نظرشون را در مورد بازی همانند این دوستمون بگن ...
اونيكه تو نسخه ي اينگليسي قفل يعني تو اين فارسي بازه ؟ :21:
amin fear واقعا متاسفم حق با شماست
من از این بازی خوشم نیومد اینجوری بهتره
پست قبلی رو هم پاک کردم
با سلام ...نقل قول:
دوست عزیز ، مطلبی که در صفحه قبل ذکر شد و مربوط به باز شدن مراحل بود ، ربطی به نسخه ی فارسی یا انگلیسی بازی نداره و فقط تنظیمات بازی را تغییر می دهد .
از آنجایی که مطلب صفحه ی قبل برای اکثر کاربران کمی گنگ می باشد ، تصمیم گرفتم تا تمام تنظیمات را در یک فایل نصبی قرار بدهم و شما به آسانی بتوانید آن را نصب کنید .
تمام دوستانی که هر یک از نسخه های سه گانه پرندگان خشمگین یعنی : Angry Birds یا Angry Birds Rio یا Angry Birds Seasons را بر روی ویندوز خود نصب کرده اند ، می توانند با دریافت فایل نصبی زیر و نصب آن به صورت کاملا اتوماتیک تمام مراحل این سه بازی را باز کنند .
تنها کافی است فایل زیر را دانلود کنید ، نصب کرده و سپس وارد بازی مورد نظر خود شوید و از تمام مراحل بازی لذت ببرید ...
لینک دانلود :
کلمه عبور فایل نصبی :کد:http://naghshtoranj.persiangig.com/document/All_Angry_Birds_PC_Games_Unlocker.zip
بازم معذرت!!
برای من نصب نمیشه و Eror میدهنقل قول:
you must be logged in as an administrator when installing this program
یعنی چی؟ چی کار کنم
رو مال منم کار نکرد
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
لینک سالنم بده لطفا!!!
سلام.
دوستان سه تا مرحله بعدیش اومد یا هنوز باید سماق بمکیم؟
3 مرحله نیستش کهنقل قول:
برای من یه مرحله قفله
کلا 6 تا مرحله کلی هستش.
که اخرینش از 3 مرحله ، 2 تاش کار میکنه
یعنی در کل 16 مرحله بازی برای من بازه و مرحله 17 فقط قفله
یه مرحله هم که مخصوص تخم مرغ های طلایی هستش که اونم بازه
من Angry Birds v1.6.2 رو نصب کردم
سلام من این ورژن را نصب کردم
Angry.Birds.v1.6.2
و راحت برنامه را اکتیو کردم و تمام مراحل را تا مرحله آخر قسمت 6 معدن رفتم که خودش 3 قسمت 15 مرحله ای داشت که 2 تا 15 تای اول را رفتم که مرحله 15 تای آخر معدن coming soon نوشته بود حالا چی کار باید بکنیم باید چیزی ااضفه کنیم یا نسخه دیگه ای نصب کنیم؟؟
آیا نسخه جدید تر هم اومده؟؟کلا باید چی کار کرد اگه راهی داره
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
منم نصب کردم این قسمت اضافه را ارور داد ولی فکر کنم یه چیزاییش نصب شد
الان سیو را ندارم تا مرحله آخر که ببینم مرحله آخر معدن باز شده یا نه ولی تست میکنم
دوست عزیز ...نقل قول:
فایل نصب بازی کاملا سالم و تست شده است ...
پیغامی که شما دریافت کردید Error نیست و مربوط به سطح دسترسی شما در ویندوز است که مدیر سیستم شما اجازه نصب برنامه را به کاربر عادی نداده است ....
ترجمه پیغام شما :
به هنگام نصب این برنامه شما باید با حساب مدیر ، وارد ویندوز شوید ...
راه حل : با کاربر ADMIN وارد ویندوز شوید و سپس نصب برنامه را شروع کنید ...
موفق باشید ...
نقل قول:
لطفا دلیل عدم اجرای بازی یا نصب آن را با پیغام خطا به طور کامل توضیح دهید تا شما را راهنمایی کنم ...
لینک مستقیم بازی روی سرور PersianGIG است و همین الان تست کردم و فایل قابل دانلود است ، اما ظاهرا در ساعاتی از روز سرویس PersianGIG دارای محدودیت پهنای باند است و شما با پیغام Data Transfer Limit Reached که به رنگ قرمز است مواجه می شوید ... در صورت بروز این مشکل بعدا برای دانلود فایل مراجعه کنید ...
من نصب کردم ولی بازم مرحله آخر توی معدن که coming soon بود باز نشد راهی داره؟
دوست عزیز ...نقل قول:
عبارت coming soon در بازی های Angry Birds به این معناست که شما باید تا آمدن آپدیت ( بروزرسانی ) بعدی بازی منتظر بمانید . معمولا بین 3 تا 4 ماه .
یعنی سازندگان بازی در حال طراحی مراحل جدید هستند ...
مراحل coming soon با Save ها قابل باز شدن نیستند !
بله منم این موضوع را میدانم که کامینگ سوون یعنی چی دوست عزیز و نیازی هم به باز کردن مراحل نداشتم چون خودم تا قبل از coming soon را رفته بودم و نیازی به سیو ها ندارم و بعد از یه عمر میدونم فرق بین سیو ها و....را
میخواستم بدونم که نسخه یا پچ جدیدی نیومده که بشه باش مراحل جدید را باز کرد و از آپدیت بودن و کامل بودن مراحل و بازی مطوئن بشم
نقل قول:
دوست عزیز یعنی چی؟
اخه من ویندوز رو خودم نصب کردم و فقط هم خودم استفاده میکنم!
هیشکی اطلاع نداره مراحل جدید که در معدن هست و فعلا در این آخرین ورژن که ما داریم و به اتمام رساندیم و comingsoon هست کی ارائه میشه؟؟؟؟ و بگه که آخرین ورژن فعلی و کاملترین کدومه همین که من دارم یعنی 1.6.2 یا جدید تر هم هست چون همه مراحل را رفتم و ستاره هارو هم تکمیل کردم و خوب منتظر مراحل جدید هستیم البته منظور همین نسخه پیسی هست
1.62 جدیدترین و کامل ترین هست فعلا
سلام من این بازی رو با سریال THET-ALEV-LEFR-USWO فعال کردم اما الآن بازم سریال جدید میخواد و اینو قبول نمیکنه
کسی سریال یا پچ جدید داره باسه Rio ؟
قبلش باید بازی رو Patch می کردید. بعد از گذروندن یک مرحله کامل، ازتون سریال رو می خواد.نقل قول:
سلام
موقع نصب بازی این پیغامو میده
واسه چی؟!
فایل config کنار بازیو با نوت پد باز کنید و Resolution رو اعدادشو به Resolution مانیتورتون تغییر بدیدو سیو کنید.
فکر کنم اینطوریه بود.
دوستان یکی ورژن جدیدشو که اون دو تا اخرین مرحله شم باز میکنه بزاره؟؟یا یکی شو باز میکنه؟
سلام دوستان من بازی Angry Birds Rio و Angry Birds Seasons روتوکامپیوترشخصی نصب کردم ولی این ارور رومیدن!
این درصورتیه که من این بازی هاروتو لب تاپ ایسوس نصب کردم!
سلام ، ممکنه نسخه ریو ش هم برای پی سی ریلیز بشه ؟!