-والا چه عرض كنم ميتونيد ورودي هاي متفاوتي بدين وباز تست كنيد dvd player يا hd media playerنقل قول:
Printable View
-والا چه عرض كنم ميتونيد ورودي هاي متفاوتي بدين وباز تست كنيد dvd player يا hd media playerنقل قول:
اون دوستمون دستگاشو فرستاد گارانتی...نقل قول:
من گارانتی ندارم. میخوام یکیو بیارم تو خونه فلشش کنه.. میشه؟
خودم نمیتونم؟
یجا خوندم که میگفت با چنتا اتصال کوتاه میشه بایوس رو فلش کرد. ولی نمیتونم ریسک کنم.
**** بچه های تهران یه تعمیرکار خوب سراق ندارن؟****:19:
-اره مشكلي نداره با پرداخت هزينه براتون درستش ميكنندنقل قول:
-سعي كنيد ريسك نكنيد
والا همه جوره تستش کردم اگه سالم هم باشه عوضش میکنم چون نرمی حرکت تصاویر برام خیلی مهمهنقل قول:
به نظرتون تو رنج حدود 1 تومن و یاز 40 یا 42 چی بگیرم که این مشکلو نداشته باشه؟
-خوب به هر صورت سري هاي 5 انالوگ 50 هرتز هستند و مقداري نسبت به سري هاي ديجيتال 100 هرتز مشكل وضوح حركتي دارندنقل قول:
-بهترين گزينه سري هاي 6 هست
با درودنقل قول:
در تصاویر سریع سریع و تند کمی کدر میشود ولی نمیدانم این نسبت به تی وی شما یکی است یا مال شما بیشتر است.
مثلا در زیر نویسها خیلی کم کدر میشود ولی میتوان به راحتی زیر نویس را خواند.(زیر نویس شبکه خبر)
شما تست کنید اگر کدری زیر نویس خیلی کم بود طبیعی است وگرنه که ....
سلام
میخواستم بدونم چطوری باید قابلیت PVR یا ضبط برنامه ها رو توی تلویزیونم فعال کنم
مدل 46C5550 یا C5000
-عزيز اين قابليت براي مدل شما وجود ندارهنقل قول:
با تشکر از راهنمایی توننقل قول:
فکر کنم سامی جون مریضه که دکمه رکورد رو روی کنترل امثال این TV میذاره :46:
-مريض كه چه عرض كنم ..:46:نقل قول:
-ولي خوب اين كنترل ها در تمامي مدل ها وريجن هاي مختلف استفاده ميشه و ممكن هست در مناطق ديگه وسري هاي ديگه وجود داشته باشه چنين قابليت هايي
لطفا یکی که 40 6960 داره قسمت option>type رو تو منوی سرویس چک کنه و به من بگه ...!!
چون مال عوض شد حالا نمی دونم کدوم مدل مال منه...!!؟
اگه میشه هر چه سریعتر...!!:46:
-براي اينچ ها و نوع مختلف متفاوت هست ميتونيد از پست زير كمك بگيرين :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5751898&postcount=18
سلام عزیزان
من ال ای دی ام به ----- با کابل اچ دی ام ای وصله بعضی مو قع برادر کوچکم رسیورا خاموش میکنه تا یک روز ال ای دی م روشنه
یعنی ----- خاموش میکنه صفحه ال ای دی هم سیاه و هیچی تو دیسپله نشان داده نمیشه انگار ال ای دی هم خاموش کرده ولی
نه ال ای دی روشنه من باید چکار کنم تا وقتی رسیورا خاموش کرد تو دیسپله نمایش داده بشه مثل بعضی پنلها وقتی ورودی خاموش
بشه مینویسه nosignel یاAvi یا hdmi ولی مال من ورودی خاموش بشه هیچی نشان نمیده انگار پنل خاموشه صفحه کاملا مشکی اقلا
چیزی تو صفحه زاهر بشه وقتی جلویش رد بشی ببینی که پنل روشنه خاموشش کنی .............................کمک متشکرم
samsung ua40c6200ur
-بصورت ديفالت نشون ميده كهنقل قول:
پيغامي مروبط به no signal براي من كه نمايش داده ميشه و chec connected...
عذیذ من هنوز مشکلم حل نشده.
ledtv رو دادم به یه تعمیرکار ولی میگه نتونسته بایوس رو برنامه ریزی کنه. میگه dfd خاموشه. باید مادربردش عوض بشه. میگه این led ها که از بانه میخرن بردش اسرائیلیه تو تهران پیدا نمیشه باید زنگ بزنه از بانه براش بفرستن. خلاصه حسابی دندون تیز کرده...:21:
نمیدونم چکار کنم.؟///؟؟!!!!!!!!!!!!:41:
اینم پیام اموزشی: تو که نمیدونی چه گهی میخای بخوری ...گوه میخوری ...گه بخوری
البته ببخشید که یکم بی ادبیه... میخواستم عمق قضیه رو نشون بدم. پس سرویس منو رو الکی انگولک نکن.
واقعا ای کاش دکمه غلت کردم داشت. اقا کسی عکس از 6960 منو مخفیش داره اون یکی که تو سایت نمیاد واسم
سلام بچه ها من یه 6960 دارم صدای بلند گوش قطع شده از داخل منوشم رفتم دیدم که روشنه تو تنظیمات منو مخفی دست کاریش کرده بودم چکا کنم الان؟ در ضمن مدلشو نمیدونم چی بود هرچی میدم بازم یا تاره یا رنگش بدجوره:41: چکا باید بکنم؟
-در همين تاپيك يا تاپيك :نقل قول:
گذاشته شده بود كمي وقت بگزارينکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=422341&page=139
سلام من 40c6260 دارم که اینترنت تی وی نداره میخوام بدونم با نرم افزارامکانش هست که اینترنت تی وی فعال بشه پورت lan داره
ممنون
-نه عزيز اين يك قابليت هست كه بايد موجود باشه بستر نرم افزاري مربوط به اون كه در مدل شما وجود ندارهنقل قول:
-پورت lan براي شيرينگ هست عزيز
سلام دوستان
32 اینچ سری 3 سامسونگ دارم ساخت مالزی هستش .مشکلی که دارم اینه که تلتکست فارسی درست نشون نمیده . فونت ها به هم ریخته هست .خود ال سی دی هم زبان فارسی نداره .آیا میشه کاری کرد که تلتکست فارسی نشون بده
با سپاس
اقا تو همین تاپيك یه دوستی عکس از منو مخفیش گذاشته بود ولی وقتی رو ادرسش میرم ارور سرور میده و نمیاد دیشب فوتباله بارسلونو بدونه صدا دیدم:19:
-از همين روش صفحه اول ميتونيد برين و local set رو روي ايران بگزارين و زبان فارسي وتلتكست رو درست كنيدنقل قول:
دوستان تلویزیون ما مدل EU 40C7700 که 3D هم هست . و دارای ----- داخلی اینترنت TVو.... در منوی مخفی local set ایران رو نداره و روی eu _all تنظیمه که در منوی مخفی هم ایران رو نداره راهی هست که ایران رو بهش اضافه کنیم یا خیر . فکر می کنم به همین خاطر هم تلویزیون دیجیتال رو نمی گیره .pvr در منوی مخفی فعاله اما چیزی ضبط نمکنه و error میده . دوستان اگه تجربه ای در این مدل دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.
-احتمالا بخاطر اروپايي بودن و ريجن زبان فارسي رو ندارهنقل قول:
-ممكن اين قابليت رو نداشته باشه شما هارد متصل ميكنيد به usb ؟
همین کار رو کردم اما نشد .؟!نقل قول:
سلام
رفقا ما یه 6200 led داریم که از اول فقط باهاش ماهو... میدیدیم.حالا میخوایم شبکه های داخل رو هم با انتن بگیریم ولی توی منو که میرم قسمتی که عکس یه دیش هست و مربوط به اسکن دستی و اتوماتیک و ... هست غیر فعاله.
حالا چجوری باید اسکن کنم که شبکه های داخل رو بگیرم؟
ممکنه گزینه tuner دستکاری شده باشه؟
tuner باید روی کدام باشد؟
-احتمالا اين قابليت در مدل شما وجود ندارهنقل قول:
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
-احتمال زياد طبق دستورات صفحه اول اقدام كنيد و local set رو روي ed-iran بگزاريننقل قول:
نقل قول:
local set روی ایران هست.ولی tuner روی auto نیست.
-شما گزينه hotel mode رو خاموش ميكنيد ؟نقل قول:
دوست عزیز احتمالا hotel mode شما روشنه. باید خاموشش کنی.نقل قول:
mute-->119--> ok
هارد که وصل کردم پیغام داد که باید فرمت بشه بیخیال شدم usb وصل کردم بعد از فرمت usb کلید ضبط رو که زدم پیغام داد که فقط کانالهای دیجیتال رو ضبط می کنه .ماهم که هنوز نتونستیم گیرنده دیجیتالشو فعال کنیم .اگه راهی رو بلد هستید ممنون میشم راهنمایی کنید .:41:نقل قول:
-پس مشكلي نداره اين قابليت در تمامي برندها مربوط به شبكه هاي ديجيتال ميشه نه انالوگ وراهي نداره عزيزنقل قول:
سلام خدمت اساتید محترم بخصوص آقا ابی گل
LED 40 6900خریدم (بدون گارانتی )می خواستم تله تکست فارسی را فعال کنم ولی راستش ترسیدم تو یکی از تاپیکها خودم یکی از دوستان از وقتی زبان را فارسی کرده بعد از ریست کردن تصویر بر عکس شده ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط j3ot [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یکی که 40 6960 داره قسمت option>type رو تو منوی سرویس چک کنه و به من بگه ...!!
چون مال عوض شد حالا نمی دونم کدوم مدل مال منه...!!؟
اگه میشه هر چه سریعتر...!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
40A1UF1E منم دستکاری کرده بودمش رفتم فروشگاه سامسونگ از روی منوی یه 6960 دیگه عکس گرفتم:20:
-نه موردي نداره شما جاي ديگه رو دست كاري نكنيد اتفاقي نميوفته عزيزنقل قول:
سلام دوستان
ایکونINTERNT TV SAMSUNG 6200 کجاست؟؟؟
من INTERNET وCAMPUTER وصلم ولی کاری نمیتونم بکنم.
کمکم کنین
سلام دوستان
ایکونINTERNT TV SAMSUNG 6200 کجاست؟؟؟
من INTERNET وCAMPUTER وصلم ولی کاری نمیتونم بکنم.
کمکم کنین
بعدازاعمال تغییرات درمنوی مخفی جستجودیجیتال فعال شده وزبان فارسی هم اضافه شده فقط موقع استفاده از تله تکست (کانال 3)اگه زبان منو فارسی نباشه کلمات بصورت حروف درهم ونامرتب ظاهر میشند !من هم می خوام زبان منوهمیشه انگلیسی باشه(LED 6900)
-عزيز c6200 نداره اين قابليت رونقل قول:
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
خواهش ميكنمنقل قول:
-والا همينطوره براي تلتكست بايد زبان فارسي باشه عزيز (تا جايي كه من اطلاع دارم)