680 می رسه به دستمون یا کلی هم هزینه و گمرکی هم میاد تنگش؟
680 می رسه به دستمون یا کلی هم هزینه و گمرکی هم میاد تنگش؟
گزینه 2 صحیح است :دی
اون قیمت 680 واسه زمانی هست که دلار بود 1240 تقریبا!نقل قول:
اون قیمت ها تا 15 خرداد هست و اپدیت نشده ، می تونید از خودشون بپرسید. :13:
قیمتی که می دن را شما باید + گمرک کنید میشه قیمت نهایی!
با این حساب که باید ارزون تر هم شده باشه، چون حالا دلار 1170 هست!نقل قول:
این قیمت دلاری هست که بانک مرکزی می فروشه و کلی شرایط داره :31:نقل قول:
شما باید ببینید تو بازار ازاد چنده! :46: فکر نکنم زیر 1240 اومده باشه.
قیمت انلاک این گوشی چنده (به دلار) ؟ چند تا سایت معتبر برای خرید ش با لینک خرید معرفی می کنید ؟
680 قیمت عالیی هستش . اما بدیش اینه که آدم نمیدونه چقدر هزینه گمرک و پستش میشه ؟نقل قول:
سوال هم کردم ازشون -ایران دلیور- درست چیزی نگفتن
منظورم به دلار هست ؟ بهترین قیمتی که یه سایت خارجی معتبر گذاشته رو می خوام همراه با لینکش .
قیمت گمرگ گوشی ها تو هر جایی وشهری کاملا متفاوت و کلا عشقی هست اما کمترینش 10 درصد و بیشترینش 25درصد هست
بهترین راهش اینه که یه جوری بتونین فاکتور خرید گوشی رو دستکاری کنین و قیمتش رو کمتر بزنین و بگین گوشی هدیه هست و دوما تو اداره پست آشنا داشته باشین تا واستون کم بزنن(این از همه مهمتره )
ا
من چند روز پیش قیمت گرفتم (تازه دلار گرون شده بود) گفت 740 بدون هزینه گمرک .نقل قول:
قیمت دلار هم بر حسب قیمت دلار پی پال هست و نزدیک 1300 تومان :13:
برای فهمیدن هزینه گمرک باید از پست شهرتون سوال کنید...که اینها چند درصد میگیرننقل قول:
ولی این جور که گفتن انگار روی جعبه قیمت رو کمتر مینویسن تا گمرک کمتر بشه......
ولی به نظرم صبر کنیم تا به صورت عمده عرضه بشه بهتر باشه و الافی و دردسرش کمتره
یعنی چی دلار پی پال 1300 دلاره؟نقل قول:
مگه چه دلاریه؟
بیشتر توضیح میدی روشن شیم
ای خدا :19:
این وارد کننده های بی بخار کی میخوان آتریکس رو بیارن !!
پیر شدم از دوری آتریکس
paypal یه حساب اینترنتی هست که از طریق آن خرید اینترنتی در آمازون و ebay و... میشه انجام داد.نقل قول:
و به علت اینکه ایران تحریم هست قیمت دلار را هر کی هر چقدر بخواد میگه برای تعویض با ریال:13:
قیمت امروز ایران دلیور :
Motorola Atrix Unlocked 4G
حدود 735 هزار تومان
که البته بدون هزینه گمرکی است....تازه بعضی وقتها کالا در دبی هم گمرکی میخوره .......:13:
دوستان سلام من گوشى اتريكس را با گالكسى اس تورا تو سرعت دانلود مقايس كردم البته باز دوباره تست مى كنم كه دقيق گفته باشم البته من با گوشىهاى
سامى بيشتر كاركردم ولى موتورولا فقط چندروزباگوشى xt720كاركردم كه واقعآ حال كردم والان يكماه هست اتريكس را دارم چندروزهم هست كه گالكسى
اس تو راگرفتم توسرعت گوشى بادانلودهاى كه من بااين گوشى وگالكسى اس تو انجام دادم گوشى اتريكس واقعآ عالى بود البته باز هم اين مقايس را انجام
مى دهم كه خيالم راحت باشد كه اشتباه نكردم
نام على هدايت -- درس على عدالت --- راه على سعادت --- حب على لياقت --- كار على شفاعت --- عشق على شهادت --- ذكر على عبادت ---
عيد على مبارك --ميلاد مسعود اولين سپهر ولايت وامامت برشما خوبان مبارك
پس فعلا" یک به صفر برای آتریکس :31:نقل قول:
سلام دوستان
راستی آپدیت 2.3 آندروید برای آتریکس هنوز نیومده؟میاد؟
تازه موتورولا گفته که 2.2 رو میخواد بده بیروننقل قول:
نقل قول:
اتریکس که با 2.2.1 عرضه شده ، الانم رو 2.2.2 هست! :18:
2.3 هم که قرار بیاد!
دوستان سلام گوشى من الان ٢.٢.٢ هست وتاآنجا كه من خبر دارم آبديت ٢.٣.٣ هم برايش آمده چون از كسى كه گوشى را خريدمنقل قول:
چندروزپيش بااوتلفنى صحبت مى كردم گفت آبديت ٢.٣.٣ براى گوشى شما آمده اگرخودت جاى پيدانكردى كه بتوانى آبديت كنى
گوشى رابفرست تابراى شماآبديتش كنم البته منتظرم بلكه خودم پيدا كنم اگر نه كه مى فرستم :5:
فک نکنم به گلکسی برسه البته کلی گفتمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما درست میگید من اشتباه کردم:46:نقل قول:
فکرکردم اینجا تاپیک دیفای هست .:46:
سلام.درمورد گوشی اتریکس آیاشمابااین گوشی کارکردیدالبته منظورم این هست تابااین گوشی کارنکنیدمتوجهنقل قول:
کارایی وقدرت بالای این گوشی نخواهید شدمن مدت بیش از یکماه هست که این گوشی رادارم والان مدت چند
روزهست که گالکسی اس توراهم دارم من بیشتر باگوشیهای نوکیاو سامسونگ واچ تی سی وسونی اریکسون
کارکردم فقط چندروز گوشی XT720راداشتم که واقعآ گوشی عالی هست درمورداتریکس توبررسیهای که کرده
بودندمی گفتندوقتی عکسی را کمی بزرگ کنید وازنزدیک به صحفه نمایش این گوشی نگاه کنید تصویر پیکسل
پیکسل می شوددرصورتی که چون وضوح تصویر این گوشی بالا است عکسهای باکیفیت پایین را کمی پیکسل
پیکسل نشان می دهد ولی عکسهای باکیفیت بالارا آنچنان زیبا نشان می دهدکه واقعآلذت می بریم
توسرعت من این گوشی وگوشی گالکسی تو رابادانلودکردن یک بازی مقایس کردم البته چندبارتکرارهم کردم
دوتا گوشی عمل کرده خوبی داشتندولی بااین حال اتریکس سریعتربودالبته گوشی گالکس اس تو بسیارعالی و کم نظیراست ولی گفتن اینکه اتریکس بهتراست یا گالکسی اس تو کارسختی هست البته این نظر من هست
:11:نقل قول:
تازه باید به این هم اشاره کرد که آتریکس آندروید2.2.2 هست و گالکسی 2.3.3 پس باید وقتی آتریکس آپدیت 2.3.3 شد با گالکسی اس 2 مقایسه بشه.:27: چون آندروید 2.3 روی کارایی خیلی تاثیر گذار خواهد بود.:5:
یه نکته دیگه اینکه گالکسی اس 2 هم مثله گالکسی اس داره خز میشه :2::2:
ولی آتریکس :8::21:
Rzahجان میشه یه مقایسه بین صفحه هر دو گوشی قرار بدی
سلام دوستان
امتیاز این گوشی با تست Quadrant Advanced چقدر هست؟ اگه عکس از صفحه نتیجه تست باشه عالی میشه!
سلام دوستان
یه led بالای صفحه آتریکس هست مثل led گوشی hd2 هر وقت اس ام اس یا میس کال روی صفحه باشه هم چشمک میزنه.یا فقط برای low battery هست ؟؟؟
برای همه رویدادها هست . مثل دیفای هست .نقل قول:
قابلیت انتخاب رنگهای مختلف برای هر هشداری هم داره .
مثلا" میس کال چراغ قرمز یا هر رنگ دیگه
مسیج نخونده هم آبی - سبز - زرد و یا ......
و ....
سلام دوستان
یه اموزش دیدم به کار گیری multi touch تا حد 8 تا10 نقطه
ادرسشم را براتون قرار میدم
[HTML]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1134057[/HTML]
اتریکس جان کجایی ؟؟ کی میایی؟؟
ظاهرا یکی دیگه از دوستان آتریکس دار شدن .
ای خداااااااااا :19:
به قول بعضی ها : انشااله نصیب ارزومندان بشهنقل قول:
سلام دوستان
یکی از بچه های فروم آندروید گوشی آتریکس رو توی طبقه ششم علاادین دیده آنلاک و آکبند قیمت هم 680 تومان:21:
حیف که تهران نیستم:19: ولی امید وار شدم به اومدنش تو شهرستانها:46:
یه خبر در مورد آپدیت موتورولا اتریکس 4G در سایت Gsmarena اعلام شده که در ماه جولای این گوشی از طریق OTA به ورژن
Gingerbread آپدیت می شود
میتونی پیگیری کنی ببینی از کجا بوده دقیقا" . آدرسی یا تلفنی از فروشگاه جور کنی که زنگ بزنیم برام بفرستهنقل قول:
Motorola Atrix Bootloader Can Now Be Unlocked
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
Motorola Atrix Bootloader Unlocked
ظاهرا" آتریکس رو دارن بوت لودرش رو باز کردن :20:
کد:http://www.droid-life.com/2011/06/23/motorola-atrix-bootloader-can-now-be-unlocked/
البته اونطور که شنیدم با اپدیت 2.3 بوت لودر گوشی هم از سوی خود موتورولا باز میشه
خوشحالم که موتورولا فهمید قفل بودن بوت لودر کار مسخره ایی هست!
نقل قول:
بوت لودر انلاک شده حتی در 2.2.2
البته قابلیت OEM Unlock رو از رام 2.3.4 که دست یکی از کاربران xda هست پورت کردند واسه 2.2.2 !
فعلا هم فقط برای AT&T هست!
اقا هادی اگه میخواهی دست دوم بخری سایت ایران دلیور یه دونه به قیمت 620 داره زنگ بزن شاید کمتر تونستی بگیری؟نقل قول:
البته میگن در حد نو است
اموزش باز کردن bootloader را براتون میزارم البته مثل اینکه فعلا برای At&t این عمل شدنی است و بقیه باید منتظر اپدیت 2.3.4
باشن که موتو خودش بوت را باز میزاره.
اینم لینک اموزش
[HTML]http://briefmobile.com/how-to-unlock-the-atrix-4g-bootloader[/HTML]
متاسفانه چند روز امتحان داشتم نت نبودم . دیروز تا فهمیدم رفتم سفارش بدم گفت فروخته شده و همش تمام شده . شانس نداریم که . :13: کسی تو تهران ندیده هنوز ؟!؟نقل قول: