نقل قول:
لینک مد خرابه یعنی وجود نداره
Printable View
نقل قول:
لینک مد خرابه یعنی وجود نداره
از کجا دانلود کردی؟نقل قول:
سلام دوستان!
من این بازیو دانلود کردم، ریختم! ولی موقع لود کردن تا وسطش میره بعد هنگ میکنه!!!!!!
مشکل از منه؟
میشه درستش کرد؟
اگه از پست اول این تاپیک که سالم.
اگه از جای دیگه احتمال داره که خراب باشه.
نقل قول:
لینک تمام مد ها توی صفحه اول هست:46:
خیلی ممنون!نقل قول:
کارت گرافیکو آپدیت کردم درست شد:31:
ببخشید حرف بی ربط ردم ولی برای حمایت شیرین به گروه بپیوندید(لینک تو امضا هستش)
پست ویرایش شد
هنوز خبری از این Euro truck 2 نشده بابا مردم از بس توی آلمان چرخ زدم تا الانم این عشق به کامیون من رو پای این بازی نگه داشته ولی دیگه کم کم دارم از آلمان خسته میشم ایشالا که زود تر بیاد این بازی
احتمال زیاد همون عید بیاد.:31:نقل قول:
هنوز خبری از این Euro truck 2 نشده بابا مردم از بس توی آلمان چرخ زدم تا الانم این عشق به کامیون من رو پای این بازی نگه داشته ولی دیگه کم کم دارم از آلمان خسته میشم ایشالا که زود تر بیاد این بازی
ای باباحالا باید تا عید هی توی جاده های آلمان چرخ بزنم حالا خدا کنه عید بیاد دیگه تاخیر نکنه:41:نقل قول:
خب دوتا مد دانلود کن یه تنوعی تو بازی ایجاد کن تا عید که یورو2بیاد:31:نقل قول:
ای باباحالا باید تا عید هی توی جاده های آلمان چرخ بزنم حالا خدا کنه عید بیاد دیگه تاخیر نکن
عجب بازی ای شده تازه کروز کنترلش رو کشف کردم :31:
کروز کنترل دیگه چیه همون تثبیت سرعت رو میگید؟:31:نقل قول:
عجب بازی ای شده تازه کروز کنترلش رو کشف کردم
نقل قول:
رضا تو دیگه چرا این حرف رو میزنی ما که خودمون همه مد ها رو دانلود کردیم تا سایتی پیدا میکردیم همه مد هاش رو دان میکردیم :31:
اگه این مد ها نبود که تا الان دووم نمیاوردم بابا لامصب دیگه چیزی از بازیش نمونده که انجام نداده باشم مد/ مراحل/مد برفی/مد تریلر/free ride هم که اینقدر بازی کردم دیگه حالم از جاده ها داره به هم میخوره با اینکه با فرمان بازی میکنم ولی بازم داره خسته کننده میشه:13:
خوش به حال Ship Storm تاره داره بازی میکنه ولذت میبره:8:
کروز کنترله دیگه ! تو این بازی خیلی بدرد بخوره !نقل قول:
آره همونه :31:نقل قول:
راستی سرعت مجاز تو اتوبان ها 90 هست یا 95؟ روز و شب فرق داره؟ این دوربن های کنترل سرعت خیلی ضد حالن نمیزارن ماشین راه بره
یک سوال دیگه هم داشتم یه سری نامه اومده تو MAIL من که میگه فلان ماشین هست برای فروش انگار همچین چیزیه یه MAN هست و یک SWIFT نامی :31: و بعد یکی هم میگه من دوستت هستم بیا پیش ما کار اینجا زیاده و از این حرف ها :31: این ها رو چکار کنیم؟ من الان 3 4 تا شرکت ترابری عوض کردم الان این پیغام ها رو چطوری میتونم برسی کنم ببینم این کیه که بهم پیغام داده؟
در ضمن الان LEVEL 4 هستم یه بار بردم 21000 پولش شد و همش 3000 به من داد چرا همچینه؟ باید ماشین از خودم باشه که کل مبلغ به خودم برسه؟ چکار کنم؟
خیل بدرد بخوره مخصوصا وقتی تو اتوبان ها میخوای بری فیکس با سرعت مجاز میرهنقل قول:
لطفا کرک ورژن 1.32 رو بزارین
مرسی
عزیز تا حالا من برای 1.32 چیزی پیدا نکردم
شما میتونید از لینک صفحه ی اول استفاده کنید که کرک شده و تست شده هست
خب میتونی فعالیت پلیس رو کنسل کنی دیگه رهحت گاز بدب بدون جریمه:31:نقل قول:
راستی سرعت مجاز تو اتوبان ها 90 هست یا 95؟ روز و شب فرق داره؟ این دوربن های کنترل سرعت خیلی ضد حالن نمیزارن ماشین راه بره
اینا ماشین دست دوم که میتونید اونارو با قیمت پاینتر بخرید:31:نقل قول:
یک سوال دیگه هم داشتم یه سری نامه اومده تو MAIL من که میگه فلان ماشین هست برای فروش انگار همچین چیزیه یه MAN هست و یک SWIFT نامی
خب بستگی به بارت داره بار اگه بارت سوخت یا بار خطرناک باشه دستمزدت بیشتره:31:نقل قول:
در ضمن الان LEVEL 4 هستم یه بار بردم 21000 پولش شد و همش 3000 به من داد چرا همچینه؟
نه اصلا به این ربطی نداره الن ماشینی که اول بازی بهتون میده مال خودتونه به بار بستگی داره.نقل قول:
باید ماشین از خودم باشه که کل مبلغ به خودم برسه؟ چکار کنم؟
بستگی به شرکت هم داره اگه میزان Share بیشتر باشه بهتره...نقل قول:
خب بستگی به بارت داره بار اگه بارت سوخت یا بار خطرناک باشه دستمزدت بیشتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من بررسی کردم الان ماشین SWIFT رو خریدم 10 هزار بورو و بعد دیگه همه مبلغ کرایه به خودم رسید در ضمن از الان به بعد دیگه پول بنزین رو از حساب من کم میکنه قبلا کم نمیکرد پس نتیجه میگیریم اول بازی ما به عنوان یک راننده مشغول به کار میشیم که یک درصدی از کرایه بار رو به ما به عنوان دستمزد میده ولی الان که ماشین رو خریدم دیگه کل دستمزد کرایه حمل بار به خودم رسید
جالبه تا به حال دقت نکرده بودم.:31:نقل قول:
من بررسی کردم الان ماشین SWIFT رو خریدم 10 هزار بورو و بعد دیگه همه مبلغ کرایه به خودم رسید در ضمن از الان به بعد دیگه پول بنزین رو از حساب من کم میکنه قبلا کم نمیکرد پس نتیجه میگیریم اول بازی ما به عنوان یک راننده مشغول به کار میشیم که یک درصدی از کرایه بار رو به ما به عنوان دستمزد میده ولی الان که ماشین رو خریدم دیگه کل دستمزد کرایه حمل بار به خودم رسید
تو تنظیمات بازی جایی رو برای Disable کردن پلیس پیدا نکردم میشه بگید کجاست؟نقل قول:
با اجازهنقل قول:
تو تنظیمات بازی جایی رو برای Disable کردن پلیس پیدا نکردم میشه بگید کجاست؟
یاید برید به قسمتC:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\German Truck Simulator فایل confing رو با word pad باز کنید واین تغییرات رو انجام بدبد:
uset g_police "1"
به
uset g_police "0"
فقط عدد یک رو پاک کنید و به جاش یه صفر بزنبد و سیو کنید دیگه پلیس ندرید:31:
نقل قول:
توی تنضیمات بازی نیست باید برید به آدرس زیر
MyDocuments/German Truck Simulator/config.cfg
بعد config.cfg رو با notepad باز کنید توی این فایل دنبال این کلمه uset g_police "1" بگردید و عددش رو از 1 به 0 تغییر بدید تا پلیس توی بازی غیر فعال بشه البته این هم یک نوع چیت حساب میشه ها:13:
موفق باشید:11:
بازگشت دوباره شیرین:31:نقل قول:
با اجازه
البته این بار به یه نوعی متفاوت:31:نقل قول:
بازگشت دوباره شیرین
یک سوال
ما وقتی یک ماشین میخریم مثلا به قیمت 15000 و بعد از مدتی قصد تعویض ماشین رو داریم اون 15000 که قبلا دادیم به حساب نمیاد؟ مثلا 15000 قیمت ماشین فعلی رو منهای قیمت ماشینی که میخوایم بخریم بکنه
تجهیزانی که تو تعمیرگاه میبندیم رو ماشین چی؟ رو قیمت ماشین تاثیر داره یا اینکه پولمون رو فقط به باد میده؟
سلام
بچه ها من امروز این بازی رو خریدم
تازه اوله راهم
خیلی خوشم اومده ازش
میشه بگید چجوری انگلیسیش کنم؟!
آخه اصلن آلمانی نمیفهمم..
اون فایل های .scs رو هم دانلود کردم ..
نمیدونم کجا باید کپی کنم ..
میشه توضیح بدید !؟
ممنون میشم
مرسی ..
اولا خوش اومدی به جمع کامیون باز ها امیدوارم تا ته خط رو با هم بریمنقل قول:
برای زبان هم از این لینک میتونید مد زبان انگلیسی رو دانلود کنید وانی هم توضیحات نصبش
http://www.18wos.org/mods/239HOW TO:
1.) Place the files from folder GAME Files to your game install folder (where base.scs is) (C:\Program Files\German Truck Simulator for example)
It should overwrite the file langs.settings and add the lang_1033.dll to your bin\win_x86 folder (for now there was only lang_1031.dll)
2.) Place the Locale.scs to your mod directory <documents>\German Truck Simulator\mod
there you go!:-) now you can select between english / german in launcher and they both work!
برای مد ها یا همون scs. هم باید توی آدرس زیر بریزیش
MyDocuments/German Truck Simulator/mod
مرسی داداش ..نقل قول:
ولی من ۲تا فیله ۱۰ کیلو بایتی استش که با فرمته .scs دانلود کردم ..
این توضیح رو نفهمیدم :(
شرمنده..
واسه انگلیسی کردن وقتی میخوایید بازی رو اجرا کنید چنین صفحه ای براتون باز میشه اونجایی که دورش خط قرمز کشیدم زبون رو عوض کنید:31:نقل قول:
میشه بگید چجوری انگلیسیش کنم؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اون قسمت انگلیسی نداشت که به احتمال زیاد داره بگید تا بیشتر توضیح بدم:10:
جدی جدی معتاد بازیه شدیما :31:
انقدر واقعا خوابم گرفته بود که واقعا رفتم تو گاردریل کنار اتوبان :31:
این سوال پست 553 این تاپیک رو کسی ازش اطلاعی نداره؟
چرا کم میکنه ماشین رو با یه قیمت خیلی چایین میخره پولش رو از قیمت ماشینی که قصد خریدش رو دارید کم میکنه.نقل قول:
ما وقتی یک ماشین میخریم مثلا به قیمت 15000 و بعد از مدتی قصد تعویض ماشین رو داریم اون 15000 که قبلا دادیم به حساب نمیاد؟
آره تاثیر داره ولی خیلی کم ولی من وقتی آپشن هارو فعال میکرد تاثیری تو ماشین نمیدیدم فقط کاهش سوخت به چشم میومد که نمیگرفتم حال بازی به این بود که گازوییل زود تموم بشه بری زود زود گازوییل بزنی:31:نقل قول:
تجهیزانی که تو تعمیرگاه میبندیم رو ماشین چی؟ رو قیمت ماشین تاثیر داره یا اینکه پولمون رو فقط به باد میده؟
درجه اعتیادتون چنده؟نقل قول:
جدی جدی معتاد بازیه شدیما
من اولا روزی 5الی7 ساعت بازی میکردم:31:
فکر کنم درجه اعتیاد این دوستمون دیگه از 24 ساعت 20 ساعت باید باشه که توی واقعیت خوابش گرفته و روفته توی گارد ریل ایول بابا دمت گرم تو روی همه بچه های این تاپیک رو کم کردی تو اعتیاد و علاقه به این بازی:31::27:نقل قول:
پس همون میری یک ماشین میخری زده مثلا 90000 و زیرش زده 10050 کم میشه میشه 79950 ... پس اون 10050 پول ماشین خودمونه اینطور که معلومه؟نقل قول:
نه دیگه 24 ساعت نیست ولی در کل عاقه مند شدیم بهش گرافیم خیلی خوب و جذابیت خاصی دارهنقل قول:
راستی این گاراژها جریانش چیه من الان 100000 پول دارم که اگه ماشین رو تعمیرگام آپگیرد نکرده بودم 160000 بود , بگذریم با این پول من گاراژ بخرم یا اینکه یک خودرو کلاس B بخرم بهتره؟
نقل قول:
آخه اینجوری که تو گفتی خوابم گرفت رفتم توی گارد ریل من گفتم لابد 24 ساعت نخوابیدی یک کله پشت فرمون داشتی رانندگی میکردی:31:
اگه کلا تا الان هیچ گاراژی نداری یک گاراژ حتما بخر برای تعویض کامیون یا خرید کامیون و استخدام راننده بدردت میخوره
در کل چیز بدرد بخوری هست:46:
تازه کلاس هم میتونی بذاری له همه بگی من گاراژ دارم:31:
75000 باید پول بدیم اگه ارزش داره بخرم؟نقل قول:
میخوام بدونم راننده بخوام استخدام کنم چطوری میشه شرایط؟ چکار باید بکنم؟
بله همینطوره:31:نقل قول:
پس همون میری یک ماشین میخری زده مثلا 90000 و زیرش زده 10050 کم میشه میشه 79950 ... پس اون 10050 پول ماشین خودمونه اینطور که معلومه؟
معلومه ماشین کلاسb رو بخرید گاراژ واسه م.قعی هست که پول زیاد دارید.نقل قول:
من گاراژ بخرم یا اینکه یک خودرو کلاس B بخرم بهتره؟
اگه همه چیت تکمیل بخرنقل قول:
75000 باید پول بدیم اگه ارزش داره بخرم؟
باید برید داخل شهر یه جایی هست عکس کره زمین روش یه ذره بین فکر کنم روی اون برید میتونید راننده استخدام کنید.نقل قول:
میخوام بدونم راننده بخوام استخدام کنم چطوری میشه شرایط؟ چکار باید بکنم؟
خیلی خوبه راننده خودش مستقل کار میکنه هر یکی دو روز یه بار بهتون نسبت به درجه اش پولی بهتون میده:20:
ممنون از راهنمایی های خوبتون
من یک مشکل خودرم تو nurnberg یک گاراژ خریدم 25000 و وقتی رفتم برای استخدام راننده دو نفر اولی بودن که میشد انتخاب کرد و بقیه راننده ها فعلا فعال نبودند چون Level ما هنوز کافی نیست خلاصه وقتی راننده رو انتخاب کردم پیغام داد برای کدوم گاراژ منم شهر nurnberg رو انتخاب کردم و بعد یک پیغام دیگه اومد که دوتا مربع پایین صفحه بود انگار درب گاراژ بود گفت برای کدومیک از درب گاراژها منم یکی رو انتخاب اومدم بکنم همین که کلیک کردم رو مربع بازی هنگ کرد اومد بیرون و یک پیغام رو ویندوز داد که برنامه Stop Working Program شده و مجدد بازی رو اجرا کردم و باز به همین مشکل خوردم چرا اینطوریه؟ نکنه مشکل از کرک بازی باشه که باعث بروز این خطا میشه؟
چکار کنیم حالا ما گاراژ میخوایم با راننده :19:
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
ولی واقعا بی انصافی قیمت میذاره رو ماشین من 50000 خرج ماشین کردم تو تعمیرگاه الان میخواد کلهم اجمعین 10000 بخره :41:نقل قول:
نمیدونم ولی واسه انتقال راننده فکر نکنم مهم باشه کدوم شهر بره.نقل قول:
گفت برای کدومیک از درب گاراژها منم یکی رو انتخاب اومدم بکنم همین که کلیک کردم رو مربع بازی هنگ کرد اومد بیرون و یک پیغام رو ویندوز داد که برنامه Stop Working Program شده و مجدد بازی رو اجرا کردم و باز به همین مشکل خوردم چرا اینطوریه؟ نکنه مشکل از کرک بازی باشه که باعث بروز این خطا میشه؟
چکار کنیم حالا ما گاراژ میخوایم با راننده
و هر گاراژ در حالت عادی میتونید 2 راننده استخدام کنید ولی اگه گاراژ رو آپگرید کنید میتونید فکر کنم 5تا یا6 تا راننده وماشین بگیرید تو هر گاراژ.
همینه دیگه ماشین رو خریدید کلی میزنه تو سر ماشین بعد بر میداره اگه یه کم آسیب دیده باشه کلی از قیمت اش کم میشه.نقل قول:
ولی واقعا بی انصافی قیمت میذاره رو ماشین من 50000 خرج ماشین کردم تو تعمیرگاه الان میخواد کلهم اجمعین 10000 بخره