خوب به سلامتی انگار ون پرسی هم مصدوم شد:دی
خوب به سلامتی انگار ون پرسی هم مصدوم شد:دی
بله رابین 3 هفته مصدوم شد.نقل قول:
خوب به سلامتی انگار ون پرسی هم مصدوم شد
برای بازی با بارسا ولکات، ورمائلن، فابیانسکی و رابین ون پرسی نیستن.
سلامنقل قول:
بهترین جواب را به شما بازی بیرمنگام و ارسنال فکر کنم داد همه میدونند ارسنال بسیار قویتر از بیرمنگام هست ولی تو بازی های حذفی اتفاقات عجیب زیاد رخ میده ! شکست بارسلون از ارسنال هم یک اتفاق بود که رخ داد ^^
چلسی هم 2سال بهترین تیم بود و قهرمان لیگ برتر میشد ولی به تیم ضعیفتر ازخودش (لیورپول) تو لیگ قهرمانان باخت.
هرکولس هم تو نو کمپ بارسا را برد پس نمیتونیم بگیم قویتره در حال حاضر چه شما خوشت بیاد چه نیاد بارسلون بهترین تیم دنیا هست نظر منم نیست نظر اکثریت کارشناسای دنیاست .
در مورد رئال هم با اینکه اصلا 1 درصد عرق به این تیم ندارم مشکلش مدیریتی هست و فلسفه بازیش ولی با این حال همین الان از کل تیمهای لیگ برتر قویتره loooooool ولی از بارسلون ضعیفتره :ی
پس نتیجه میگیریم مقایسه شما از همه نظر مشکل داره !
good luck
امیدوارم بعدا هواداران ارسنال اینها را بهانه شکستشون تو نو کمپ نکنند :27: تو کل این مصدوما فقط رابین بازیکن خوبی بود . امیدوارم دیگه هیچ مصدومی ندن و مصدوماشونم برسند تا بهانه ای بعدا نداشته باشند :31:نقل قول:
ولکات و فرمائلن از بازیکن های خوب ارسنال هستند که به رسیدن ارسنال به این جایگاه خیلی کمک کردند همینطور فابیانسکی ...چرا میگید بهونه؟؟؟شما 1 بازیکن نداشته باشد میکنید تو بوغ همه دنیا بشنوه....عجب بارسلونا شانس داره مقابل ارسنال...ون پرسی دیگه چش شد!
خوبیش اینه ما اگه ببازیم میگیم بازیکنامون نبودن و یه لشکر مصدوم داشتیم (چیزایی که پارسال گفتم) ولی نمیایم گل تیم حریف رو بی ارزش کنیم و بازیه خوب ریف رو نادیده بگیریم. یا بگیم فوتبال روی نامردشو به ما نشون داد یا بگیم گل شانسی زدین. یا اینکه ما همه رقمه تیم برتر بودیم و تیم حریف روی اتفاقات گل زد و ...نقل قول:
امیدوارم بعدا هواداران ارسنال اینها را بهانه شکستشون تو نو کمپ نکنند تو کل این مصدوما فقط رابین بازیکن خوبی بود . امیدوارم دیگه هیچ مصدومی ندن و مصدوماشونم برسند تا بهانه ای بعدا نداشته باشند
جالبه ولکاتی که پارسال با 2 تا فرار بازی 2-0 باخته ما رو 2-2 کرد بازیکن خوبی نیست ...
ون پرسی استعداد مصدوم شدن خیلی بالایی داره. دیگه گلم میزنه مصدوم میشه. حیف شد تازه اومده بود رو فرم.نقل قول:
ولکات و فرمائلن از بازیکن های خوب ارسنال هستند که به رسیدن ارسنال به این جایگاه خیلی کمک کردند همینطور فابیانسکی ...چرا میگید بهونه؟؟؟شما 1 بازیکن نداشته باشد میکنید تو بوغ همه دنیا بشنوه....عجب بارسلونا شانس داره مقابل ارسنال...ون پرسی دیگه چش شد!
من فكر ميكنم بازي كردن با تيم كامل آرسنال براي بارسا آسون تر باشه
بودن مهره هايي مثل فن پرسي و فابرگاس و ولكات اجازه نميده آرسنال صرفا دفاع كنه چون با ذات اين بازيكنا در تضاده و گرايش دروني اينها رو به جلو بودنه درثاني اين بازيكنا كلا توانايي پرس حريف رو ندارن
اما نبود اينها يعني فشرده بازي كردن آرسنال
در كل يادتون باشه بارسا دو تا دفاع مياني بيشتر نداره كه ستونهاي ساختار دفاعي اين تيمن كه از شانس آرسنال يكيشون در بازي رفت و يكيشون در بازي برگشت بازي نميكنه
البته اگه پويول برسه
خیلی جالبه که ریبری به دلیل یه خطا تو جریان بازی که حداکثر جریمش همون کارت قرمز کافی بودش 3جلسه محروم میشه تافینالو از دست بده اونوقت گتوزو بعد اون همه وحشی بازی 4جلسه محروم میشه.نقل قول:
بازیکن سابق سلتیک: محرومیت چهار جلسه ای گتوزو به دلیل بزرگنمایی روزنامه ها بود
یه کدومش این وسط درست نیست.
خدایا همه ی مصدومهای ارسنال رو شفا بده تا دیگه بهونه ای نداشته باشن...:19:
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
ما هم والدز و پیکه رو نداریم،یعنی قدرت دفاع 50% کمتر شده...
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
تازه اگه پویول برسه...:41:
نقل قول:
اشتباه شما همینجاست که فکر میکنید طرفداران بارسا طرز فکر طرفداران ارسنالو دارند
شما 100% عضو کانون هواداران ارسنال هستید جایی که با یک شکست مربی که سر بازی با بارسلون میپرستیدنو بشدت کوبوندن (بازی با بیرمنگام) و همه گلها را رو اتفاق دونستند و دروازه بان تیمو محکوم به اعدام کردند :))))) و ....
فوتبال برای این جذاب هست که اتفاقات پیش بینی نشده زیاد توش اتفاق میوفته تیم ارسنال بازی رفت برد ولی این اتفاق فقط روی یک حادثه بود در بدترین حالت مساوی بهترین نتیجه بود ولی طرفداران اصیل بارسا نمیان تقصیر بندازن سر گواردیولا چون همه میدونند بهترین نتایج برامون به ارمغان اورده و اگر بازی برگشت باز اسیر اتفاقات نشیم به راحتی اب خوردن برنده میشیم به همین خاطر دوست دارم ارسنال با ترکیب کاملش باشه تا هیچ بهانه ای برای شکست نداشته باشند .
در ضمن والکات بازیکن خوبی هست ولی اصلا بازیکن کاملی نیست بگیر نگیر زیاد داره و اصلا با فکر بازی نمیکنه (تو مایه های برهانی هست :ی)
در اخر بگم به احتمال 99.99% بارسلون برنده هست و لی اگر 00.01% هم شکست بخوره باز هم ما بهانه نمیاریم چون میدونیم تو بازی های حذفی شانس هم دخیل هست و هر اتفاقی ممکن هست پیش بیاد ولی به بارسلون افتخار میکنیم چون بهترین فوتبال دنیا را به نمایش میزاره و تو روزهای خوبشون 2 تا تیم هم اگر روبروش باشند نتیجه نمیگیرند ! ^^:40:
نقل قول:
باهات موافقم دوست من
تنها مشکل بارسا از نظر من اینه که نیمکت فاصلش با ترکیب اصلی زیاده اونم فقط بخاطر سیاستهای پپ هست که فقط از جوانان و تیم ب رو نیمکت استفاده میکنه ( که البته جواب هم میده مثل بوسکتس و پدرو ) در خط هافبک مشکلی نداریم چون تیاگو بازیکن بسیار خوبیه و پپ باید بیشتر ازش استفاده کنه و هافبک دفاعی هم ماسکرانو داریم پس مشکلی نیست.
خط حمله هم بویان هست ولی این فصل احساس میکنم از کمبود اعتماد بنفس رنج میبره !
ولی تو خط دفاع باید برای فصل بعد یک فکر اساسی بکنند ابیدال که واقعا استثنایی داره بازی میکنه ولی وقتی میاد مرکز سمت چپمون به مشکل میخوره و میلیتو هم این فصل اصلا خوب بازی نکرده پس گواردیولا مجبوره ابیدال بیاره مرکز و مکسول بزاره چپ
درسته که امثال بارسا بهترین بازیها را به نمایش گذاشته ولی پارسال نیمکت قویتری داشتیم (هانری و مارکز) یا سال 2005-2006 هم یک لارسن باتجربه و اماده تو لحظه های بحرانی به کارمون میومد ولی الان تو خط حمله و دفاع به نظرم کمبود بازیکن داریم .
تاریخ بازیا برگشت کی هست؟
بازی های رئال.بارسا و منچستر؟
پیداش کردم خودم
سه شنبه بعد آرسنال بارسا
به امید برد آرسنال.......
در گفتگو با مجله ليگ قهرمانان؛ باجو: بارسلونا مرا ديوانه مي کند
مسي را در نظر بگيريد. او درست مثل کودکي که در پارک بازي مي کند، فوتبال بازي مي کند. فوتبال او به تاکتيکها و هم تيمي هايش و حريفان وابسته نيست به هيچ وجه مغرور هم نمي شود براي اينکه به هم تيمي هايش پاسهاي فراواني مي دهد. شانس بزرگ او اين است که مربي مثل گوارديولا در اختيار دارد
سايت گل - مجله رسمي ليگ قهرمانان متعلق به يوفا در آخرين شماره خود درمورد مأموريت جديد روبرتو باجو، ستاره سابق فوتبال ايتاليا در نقش رئيس بخش فني فدراسيون فوتبال اين کشور که از تابستان گذشته شروع شده، گزارشي منتشر کرده است.
به گزارش گل از قدس، باجو در گفتگويي اختصاصي با اين نشريه گفته که نمي خواهد محدوديتي در کار براي خود ايجاد کند و مصمم است تا روي کار آتي مربيان ايتاليايي که با جوانان سر و کار دارند، تأثير قابل ملاحظه اي بگذارد. «بايد کار بيش از 53 هزار مربي را زير نظر داشته باشم و خودم به همين دليل مدرک مربيگري بخش جوانان را گرفته ام تا براي انجام اين مأموريت آماده باشم و بتوانم بفهمم که براي بهترشدن شرايط چه کار بايد کرد. اما هيچ گاه مربي حرفه اي نخواهم شد. اين کار با تنش و استرس زيادي همراه است و نمي خواهم هارموني جديد زندگي خانوادگي ام را خراب کنم»
برنده توپ طلايي سال 1993 اروپا در مورد زندگي اين روزهايش مي گويد: «من در ارتباط نزديک با جنگلها و زمينهاي شخصي ام زندگي مي کنم و در عين حال از عشق و علاقه افراد خانواده و دوستان کودکي ام لذت مي برم. شکار هم مي روم براي اينکه همان طور که همينگوي مي گفت شکار به تثبيت رابطه دروني فرد با بقيه دنيا کمک مي کند. من سالهاي زيادي به دليل اردوها، تمرين، مسابقات، سفرها و فشارهاي ديگردر رفت وآمد بوده ام. فوتبال را ترک کردم چون به مقطعي رسيده بودم که به دليل مصدوميتهاي زانوهايم ديگر نمي توانستم ادامه دهم. فراموش نکنيد که من همه آن سالها درحقيقت با «يک پا و نيم» فوتبال بازي کردم.»
اما حتي براي باجو که از فوتبال فرار کرده بود، ميل بازگشت دوباره به اين عرصه زنده شد: «الان انرژي از دست رفته قبلي را از نظر فيزيکي و روحي بازيافته ام و براي يک نبرد ديگر آماده هستم. هيجان زيادي دارم. مي توانم به جوانان توصيه هاي زيادي بدهم. به خصوص درنحوه مقابله با حريف و فشارهايي که در ابتداي فوتبال حرفه اي وجود دارد. گذشته روبي باجو در الگوي مناسبي در فوتبال امروزي منعکس شده که در واقع ليونل مسي در قلب ارکستر هماهنگ بارسلوناست. «درايتاليا همه همان طور که هواداران مي خواهند فوتبال بازي مي کنند تا فقط برنده شوند. در اسپانيا و آمريکاي جنوبي در عوض فوتبال يک نمايش است. يک بار من در تلويزيون هواداران بوکاجونيورس را ديدم که تيم را به گونه اي تشويق مي کردند که انگار قهرمان ليگ شده بودند. در حاليکه تيم آنها چهار بر صفر عقب بود. من عاشق آن هواداران شدم. مسي را درنظر بگيريد. او درست مثل کودکي که در پارک بازي مي کند، فوتبال بازي مي کند. فوتبال او به تاکتيکها و هم تيمي هايش و حريفان وابسته نيست به هيچ وجه مغرور هم نمي شود براي اينکه به هم تيمي هايش پاسهاي فراواني مي دهد. شانس بزرگ او اين است که مربي مثل گوارديولا در اختيار دارد. من پپ را از روزهايي که باهم در برشا بوديم مي شناسم. هرچيزي که مربوط به بارسلونا است، مرا ديوانه مي کند.»
ازنظر باجو هم تيمي سابق او در تيمي که آن روزها بازيکنان ديگري همچون توني، دي بياجو، مائوري و ماتوزالم را در اختيار داشت، بهترين الگوي مربيگري در دنياست که با ساکي، کاپلو، ليپي و همه مربياني که باجو در طول دوران فوتبالش با آنها مشکلات زيادي داشت زمين تا آسمان فرق دارد. «من واقعاً نفهميدم که چرا در طول اين سالها تا اين اندازه با آنها مشکل داشتم. شايد آنها به خاطر علاقه بيش ازحد مردم به من حسادت مي کردند. چون حتي هواداران حريف هم مرا دوست داشتند. شايد حضور من باعث مي شد تا توجه به آنها در آن زمان که مربيان هميشه چهره شاخص تيمها بودند کمترشود. فوتبال مدرن خودشيفتگي آنهايي که روي نيمکت هستند را مورد تجليل قرارمي دهد.»
ولي باجو دوست دارد به خود فوتبال بيش ازهرچيز ديگري اهميت دهد: «من از کاري که ميشل پلاتيني در نقش رئيس يوفا انجام مي دهد واقعاً خوشم مي آيد. اصل و پايه هر بيزينسي در اين ورزش بايد فوتبال در زمين باشد و همه تصميمات بايد در چارچوب منافع افرادي که در اين فوتبال سهيم هستند، اتخاذ شوند. پلاتيني حق داشت که مرا بازيکني بين شماره 9 و 10 مي دانست. من در خط مياني و خط حمله بازي مي کردم و گلهاي زيادي زدم و البته پاسهاي گل زيادي هم دادم.»
اما افسوس باجو، هميشه همان ضربه پنالتي است که در فينال جام جهاني 1994 فضاي بالاي دروازه تافارل را گشود. «آن توپ سه متر بالاتر از تيرعمودي رفت. يک اتفاق باورنکردني براي بازيکني مثل من که اصلا هيچ پنالتي خود را تا قبل ازآن روز بيرون نزده بودم. براي همين هواداران برزيلي هميشه مي گفتند که اين يک رويداد غيرطبيعي بوده است. براي همين از آيرتون سنا که دوماه پيش ازآن تاريخ در پيست ايمولا ايتاليا کشته شده بود تشکر کردند که آن توپ را به بالاي تيردروازه برد.»
شايد با اين توضيح براي خود باجو هم آن اتفاق ناگوار، امروز تلخي کمتري داشته باشد.
دلارام عظيميکد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/03/02/2375985/%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%AC%D9%84%D9%87-%D9%84%D9%8A%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%AC%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D9%8A%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D9%8A
2011/3/2
اتفاقا اگه والدز رو نداشته باشین که 50درصد قوی تر میشین : دینقل قول:
ما هم والدز و پیکه رو نداریم،یعنی قدرت دفاع 50% کمتر شده...
امیدواری سسک به حضور در دیدار «نوکمپ»
ستاره کاتالان باشگاه آرسنال امیدوار است تا بتواند مقابل تیم سرزمین مادری اش به میدان برود
سایت گل- سسک فابرگاس ستاره اسپانیایی باشگاه آرسنال امیدوار است که بتواند در جریان دیدار برگشت تیمش در رقابتهای مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، مقابل بارسا به میدان برود.
سسک در جریان دیدار تیمش مقابل استوک سیتی که ماه گذشته برگزار شد، از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد و برای چند دیدار از میادین ورزشی به دور بود.
پیش از این آرسن ونگر در صبتهایی اعلام کرد که سسک در دیدار شنبه شب تیمش مقابل ساندرلند غایب خواهد بود ولی به نظر می رسد که ستاره اسپانیایی نقشه هایی درسر دارد تا بتواند در دیدار برگشت تیمش مقابل بارسلونا در نوکمپ به میدان برود.
سسک فابرگاس در گفت و گو با دیلی میل گفت: «من می دوم و بهتر شده ام و دیگر احساس درد نمی کنم. باید ببینیم که در روزهای آتی چه خواهد شد. حتی شاید شانس بازی کردن در دیدار شنبه شب را هم داشته باشم.»
سسک ادامه داد: «روند بهبودم را به صورت روز به روز بررسی می کنیم. می دانم که چه زمانی می توانم بازی کنم. ما بازیهای زیادی را پیش رو داریم و من باید هرچه سریعتر بازگردم.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/03/2377153/%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%B3%DA%A9-%D8%A8%D9%87-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D9%88%DA%A9%D9%85%D9%BE
2011/3/3
غیبت گرت بیل در دیدار برگشت تاتنهام مقابل میلان
این بازیکن ولزی در ماه ژانویه و در دیدار مقابل نیوکاسل مصدوم شد و دو ماه اخیر را دور از میادین سپری کرده است
سایت گل- به گزارش نشریه میرر، بعید است گرت بیل، ستاره ولزی تاتنهام، بتواند در دیدار برگشت لیگ قهرمانان مقابل میلان به میدان برود. دو تیم در حالی در دیدار برگشت مرحله یک هستم نهایی لیگ قهرمانان مقابل هم قرار خواهند گرفت که شاگردان ردنپ در دیدار رفت در خانه حریف 1-0 به پیروزی رسیدند.
این بازیکن ولزی در ماه ژانویه و در دیدار مقابل نیوکاسل مصدوم شد و دو ماه اخیر را دور از میادین سپری کرده است.
در این شرایط او مطمئنا دیدار بعدی تاتنهام مقابل وولوز در لیگ برتر را نیز از دست خواهد داد.
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/03/2377122/%D8%BA%DB%8C%D8%A8%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86
2011/3/3
اشتباه من اینجاست؟ حرفهای خودتون رو بخونید تا بفهمید من اشتباه میکنم یا شما؟ به اون قسمت های بولد شده هم توجه کنید که منم تو پستم همینارو گفتم.نقل قول:
اشتباه شما همینجاست که فکر میکنید طرفداران بارسا طرز فکر طرفداران ارسنالو دارند
شما 100% عضو کانون هواداران ارسنال هستید جایی که با یک شکست مربی که سر بازی با بارسلون میپرستیدنو بشدت کوبوندن (بازی با بیرمنگام) و همه گلها را رو اتفاق دونستند و دروازه بان تیمو محکوم به اعدام کردند )))) و ....
فوتبال برای این جذاب هست که اتفاقات پیش بینی نشده زیاد توش اتفاق میوفته تیم ارسنال بازی رفت برد ولی این اتفاق فقط روی یک حادثه بود در بدترین حالت مساوی بهترین نتیجه بود ولی طرفداران اصیل بارسا نمیان تقصیر بندازن سر گواردیولا چون همه میدونند بهترین نتایج برامون به ارمغان اورده و اگر بازی برگشت باز اسیر اتفاقات نشیم به راحتی اب خوردن برنده میشیم به همین خاطر دوست دارم ارسنال با ترکیب کاملش باشه تا هیچ بهانه ای برای شکست نداشته باشند .
در ضمن والکات بازیکن خوبی هست ولی اصلا بازیکن کاملی نیست بگیر نگیر زیاد داره و اصلا با فکر بازی نمیکنه (تو مایه های برهانی هست :ی)
در اخر بگم به احتمال 99.99% بارسلون برنده هست و لی اگر 00.01% هم شکست بخوره باز هم ما بهانه نمیاریم چون میدونیم تو بازی های حذفی شانس هم دخیل هست و هر اتفاقی ممکن هست پیش بیاد ولی به بارسلون افتخار میکنیم چون بهترین فوتبال دنیا را به نمایش میزاره و تو روزهای خوبشون 2 تا تیم هم اگر روبروش باشند نتیجه نمیگیرند ! ^
میتونم بپرسم هواداران بارسا وقتی پارسال بازی اول توی نیمه اول آلمونیا اون موقعیتهارو از تیمشون گرفت چرا اومدن گفتن شااااااااااااااااااااانس. جالبه گرفتن توپ توسط دروازبان شاااااانس به حساب میاد و مصدوم شدن 8 بازیکن اصلی به طور همزمان جز طبیعت فوتبال...
سعی کنید وقتی به تیمی باختید برد تیم حریف رو ببی ارزش نکنید...
در مورد کانون هواداران آرسنال هم بله من عضو هستم اونجا و شمایی که میری اونجا سعی کن مطالبی که در مورد حمایت از ونگر هم هست رو بخون. من خودم همیشه عاشق ونگر بودم و هستم و همیشه گفتم آرسنال هرچی داره از ونگر داره نه از بازیکناش. (البته من تو کانون پست نمیدم)
اگه هم دوست دارین با چندتا هودار که نظرشون رو گفتن در مورد همه هوادارا نظر بدین که دیگه هیچی چون منم هوادار بارسا زیاد میشناسم که به طرف وقتی بگی 11 بازیکن اصلی تیم رو نام ببر نمیتونه.
99.99% به 00.01% :27: از این حرفا سر بازی قبلی هم میزدین.
من نمیخواستم تا بازی بعدی بیا تو این تاپیک ولی نشد. اینبار تا پایان بازی بعدی نمیام اینجا و اگه هم بعد بازی آرسنال حذف شد میام اینجا و میگم تیمم حذف شد و این حرف رو باور قبول نه اینکه فقط روی حرف (که باد هواست) بگم حذف شد...
واقعا لدت بردم...به این میگن هوادار منطقینقل قول:
100% تایید میشه....
امیدوارم واقعا اینطور باشه. چون بعضی هنوز با حذف فصل قبل هم کنار نیومدن! بعد یک سال "اون آرسنال نبود" می بینیم.نقل قول:
امیدوارم در آخر یه تیم لندنی توی ورزشگاه ویمبلی لندن قهرمانی این دوره رو جشن بگیره که احتمالش کم هم نیست....
نستا: لیگ قهرمانان در دسترس میلان نیست؛ یوونتوس زخمخورده است
او گفته میلان آماده فتح لیگ قهرمانان نیست.
سایت گل – الساندرو نستا امیدش به قهرمانی میلان در لیگ قهرمانان را از دست داده است.
پیام نگرانکننده او زمانی منتشر میشود که آنها در حالی باید با تاتنهام بازی برگشت مرحله یکهشتم نهایی را برگزار کنند که دیدار رفت را یک بر صفر باختهاند.
نستا به کانال میلان گفت: «امسال لیگ آسانتر شده، چون تیم ما قویتر شده و به نظرم میتوانیم فاتح لیگ شویم.
اما در لیگ قهرمانان کار ما دشوار است. در حال حاضر شاید ما به اندازه کافی برای فتح آن مجهز نباشیم.»
میلان با یوونتوس در شنبه بازی دارد و این در حالی است که آنها در دور رفت به یووه باختهاند.
نستا میگوید: «آنها همیشه مقابل ما نهایت تلاش را انجام میدهند. یوونتوس تیمی زخمخورده است و با رویکردی متفاوت به دیدار ما میآید.»
2011/3/3کد:http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2011/03/03/2377760/%D9%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%DB%8C%D9%88%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B3-%D8%B2%D8%AE%D9%85%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
توتی: به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا می رسیم
توتی معتقد است که تیمش می تواند در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا عملکرد موفقی مقابل شاختار دونستک به نمایش بگذارد
سایت گل- فرانچسکو توتی، کاپیتان رم معتقد است که کسب مجوز صعود به فصل بعد رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا اولویت اول جلوروسی است.
این درحالی است که سران رم در حال یافتن پاسخ مناسبی برای ناکامی های این فصلشان هستند و توتی آماده است تا راه صحیح را نشان دهد
این ستاره ایتالیایی شانس حضور در دیدار امشب تیمش مقابل لچه را از دست می دهد ولی امیدوار است تا بتواند در دیدار برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل شاختار دونستک نمایش خوبی را به اجرا بگذارد.
توتی به وب سایت رسمی باشگاه رم گفت: «من به بازی تیممان در لیگ قهرمانان اروپا اطمینان دارم. مهم این است که بتوانیم آرامشمان را حفظ کرده و گل نخوریم. ما انگیزه های فراوانی برای پیش روی در لیگ قهرمانان اروپا داریم. شکست دادن حریف اوکراینی حیاتی است ولی نکته مهم دیگر کسب جایگاهی در میان 4 تیم برتر سری آ است تا بتوانیم به رقابتهای فصل بعد برسیم.»
توتی ادامه داد: «رم باید درابتدا به بازی لچه و صعود به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا فکر کند. ما باید به جایگاهی برسیم که رم بتواند به حرکت در جمع یکی از برترین ها در عرصه بزرگان ادامه دهد.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2011/03/04/2378707/%D8%AA%D9%88%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%82%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D9%85
2011/3/4
گزارش تصویری: توپ فینال لیگ قهرمانان امسال
سمیر نصری توپ The Finale London Ball را در دست گرفته است. این توپ قرار است در بازی فینال لیگ قهرمانان امسال که در ویمبلی برگزار می شود استفاده شود.
2011/3/4کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/04/2378615/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%BE-%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B3%D8%A7%D9%84
سمیر نصری: اگر بارسا را شکست دهیم می توانیم قهرمان چمپیونز لیگ شویم
هافبک فرانسوی آرسنال عبور از سد بارسلونا در لیگ قهرمانان می تواند آنها را به سمت قهرمانی هدایت کند
سایت گل- سمیر نصری، هافبک آرسنال، معتقد است تیمش به پختگی رسیده و عبور از سد بارسلونا در لیگ قهرمانان می تواند آنها را به سمت قهرمانی هدایت کند.
او در مصاحبه با دیلی میل گفت: "ما قبلا هم گفتیم که پیشرفت کرده ایم و به پختگی رسیده ایم. ما همچنان نیاز داریم که یک قهرمانی به دست بیاوریم.
اگر امسال نتوانیم یک قهرمانی به دست بیاوریم، با سال گذشته تفاوتی نخواهد داشت.
پیروزی مقابل بارسلونا می تواند ما را به سوی قهرمانی هدایت کند. ما قبل از پیروزی مقابل آنها می دانستیم که می توانیم هر تیمی را شکست دهیم. ما این قابلیت را داریم که هر تیمی را شکست دهیم. ما این مسئله را در دیدار برگشت مقابل بارسلونا هم نشان خواهیم داد.
فکر می کنم اگر تیم همچنان بخواهد پیشرفت کند، بازیکنان باید بهتر شوند. اگر بازیکنان بهتر شوند، تیم هم پپیشرفت خواهد کرد. فوتبال واقعا ورزش جذابی است. مانند تنیس نیست. یک ورزش جمعی است. اگر همه بازیکنان بهتر شوند، تیم هم پیشرفت می کند.
من می خواهم در آرسنال بمانم. از بودن در اینجا واقعا احساس خوبی دارم. سرمربی برای بازی به ما آزادی عمل می دهد و هم تیمی ها هم اعتماد زیاد به من دارند. اگر من به این بازیکنی که اکنون هستم تبدیل شده ام، به خاطر مربی و هم تیمی هایم است."
2011/3/4کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/04/2379507/%D8%B3%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D8%B5%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D9%87%DB%8C%D9%85-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%DA%86%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2
رائول: رویایم بازنشستگی در رئال مادرید بود
ستاره اسپانیایی در گفت و گو با شبکه های تلویزیونی اسپانیا گفت: «همچنان یک مادریدی هستم و به شدت آنچه در رئال رخ می دهد را زیر نظر دارم. امیدوارم که این تیم تمام جامهای قهرمانی را مال خود کند.»
سایت گل- رائول گونسالس، مهاجم اسپانیایی شالکه در گفت و گو با گل تی وی و شبکه تلویزیونی اسپانیای به این نکته اشاره کرد که همیشه رویایش این بوده تا کارنامه ورزشی اش را در رئال مادرید ببندد: «رویایم این بود که فوتبالم را با پیراهن مادرید به اتمام برسانم ولی زمانی از راه رسید که شرایط تغییر کرد و مجبور به ترک تیم شدم.»
رائول ادامه داد: «جدایی از رئال و ترک دوستان و خیلی از مسائل دیگر برایم خیلی سخت بود. من همچنان رئال هستم و بازیهای تیم را از آلمان دنبال می کنم.»
اسطوره سابق باشگاه مادریدی در مورد رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا هم صحبت کرد: «امیدوارم که حریف آتی ما اسپانیایی نباشد. هرچند که تصمیم با ما نیست و قرعه حریف را مشخص می کند ولی اگر زمان رویارویی با رئال برسد، بازگشت مجدد به اسپانیا خیلی جالب و ویژه خواهد بود ولی هر اتفاقی ممکن است بیفتد. الان زمانی است که دوست ندارم به دیداری، بعد از دیدار با والنسیا در لیگ قهرمانان اروپا بپردازم. دیدار برگشت مقابل والنسیا ممکن است آخرین بازی من در لیگ قهرمانان اروپا باشد. امیدوارم که بتوانم گلهای بیشتری را به ثمر برسانم و در پایان بتوانیم در جایگاه واقعی مان قرار بگیریم.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/03/05/2380220/%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%88%D9%84-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AF
2011/3/5
نصری: بارسا را شکست می دهیم؛ چیزی برای از دست دادن نداریم
شاگردان ونگر سال گذشته در دیدار مقابل بارسا در نوکمپ 4-1 شکست خوردند اما نصری معتقد است تیمش نسبت به سال گذشته پیشرفت زیادی کرده است
سایت گل- آرسنالی ها امروز در لیگ برتر به مصاف ساندرلند می روند اما سمیر نصری، ستاره فرانسوی توپچی ها از هم اکنون به دیدار برگشت مقابل بارسا در لیگ قهرمانان فکر می کند.
شاگردان ونگر سال گذشته در دیدار مقابل بارسا در نوکمپ 4-1 شکست خوردند اما نصری معتقد است تیمش نسبت به سل گذشته پیشرفت زیادی کرده است.
او در مصاحبه با نشریه گاردین گفت: "سال گذشته ما نتوانستیم زیاد صاحب توپ شویم. آنها همه جا بودند. مثل این بود که با 16 نفر بازی می کردند. مثل یک کابوس بود. آنها فوق العاده بودند و ما هم ترسیده بودیم. اما ما امسال چیزی برای از دست دادن نداشتیم. بازی خودمان را انجام دادیم و به پیروزی رسیدیم. در نوکمپ آنها حمله خواهند کرد و این به ما فضا خواهد داد تا در ضد حملات به گل برسیم. همین کار را خواهیم کرد."
نصری همچنین تیم بارسلونا را مورد ستایش قرار داد و گفت: "وقتی نوجوان بودم، قهرمان من مارادونا بود. بعد از آن از رونالدو و زیدان خوشم می آمد اما تفاوت مارادونا این بود که در بارسا بازی می کرد. سبکی که آنها بازی می کنند در واقع فوتبالی است که من خیلی دوست دارم. در حال حاضر برنامه ای برای آینده ندارم. در فوتبال هر اتفاقی ممکن است رخ دهد."
نصری تاکید کرد که مطمئنا راهی تاتنهام، رقیب و دشمن قدیمی آرسنال نخواهد شد و یکی از دلایل آن را حضور ویلیام گالاس در این تیم دانست. این دو بازیکن فرانسوی در آرسنال اصلا روابط خوبی با هم نداشتند.
"حضور گالاس یکی از دلایلی است که باعث می شود من به وایت هارت لین نروم. من به تاتنهام نخواهم رفت. در فرانسه هم همین طور بود. من بازیکن مارسی بودم به همین دلیل هرگز به پاریس سن ژرمن نرفتم. من بازیکن وفاداری هستم."
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/05/2380496/%D9%86%D8%B5%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%87%DB%8C%D9%85-%DA%86%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%85
2011/3/5
خوب همون موقع خداحافظی می کردی برادر!!:31:نقل قول:
پویول غایب دیدار بارسا – آرسنال
سران باشگاه بارسلونا اعلام کردند که کارلس پویول به دیدار دور برگشت این تیم در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال نخواهد رسید
سایت گل- کارلس پویول، کاپیتان بارسلونا در دیدار سه شنبه شب این تیم در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال غایب خواهد بود.
این در حالی بود که به نظر می رسید اوضاع جسمانی پویول در حال بهبود است و انتظار می رفت که کاپیتان پویول در دیدار سه شنبه شب حاضر باشد . او از صبح یکشنبه تمریناتش را با سایر بازیکنان تیم از سر گرفت ولی گویا هنوز از ناحیه زانو احساس ناراحتی می کند.
وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا با انتشار اطلاعیه ای در این رابطه نوشت: «کارلس پویول در دیدار سه شنبه شب ورزشگاه نوکمپ مقابل آرسنال در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا حاضر نخواهد بود. کاپیتان در راستای مصدومیت قبلی اش همچنان احساس ناراحتی می کند و قادر به حضور در این بازی نخواهد بود.»
ویکتور والدس و آدریانو هم در سالن بدنسازی و جدای از سایر بازیکنان تمریناتشان را دنبال کردند.
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/03/06/2382192/%D9%BE%D9%88%DB%8C%D9%88%D9%84-%D8%BA%D8%A7%DB%8C%D8%A8-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84
2011/3/6
سسک امیدوار به حضور در بازی نوکمپ
ستاره اسپانیایی امیدوار است تا بتواند به موقع از بند مصدومیت رها شود
سایت گل- سسک فابرگاس ستاره اسپانیایی باشگاه آرسنال خوش بین است تا بتواند به موقع به اوج آمادگی جسمانی بازگشته و در دیدار برگشت تیمش درمرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در نوکمپ مقابل بارسا قرار بگیرد.
فابرگاس در جریان دیدار ماه گذشته تیمش مقابل استوک سیتی از ناحیه عضله همسترینگ مصدوم شد و شانس حضور در فینال کارلینگ کاپ را هم از دست داد.
سسک در این رابطه به اسپورت ریویو گفت: «در حال حاضر اوضاعم خوب است. نهایت تلاشم را به کار گرفته ام تا بتوانم در زودترین زمان ممکن به اوج آمادگی برسم.از نظر فیزیکی اوضاعم خوب است و البته خیلی خوب بود که توانستم اندکی استراحت کنم؛چون مطمئنا قوی تر بازخواهم گشت.»
سسک ادامه داد: «من با مربی تیم تصمیم خواهم گرفت تا در دیدارهای بعدی تیم چه کنم. امیدوارم که به بارسلونا پرواز کنم. خیلی خوش بین هستم که همه چیز برای سه شنبه خوب و بر وفق مراد باشد.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/06/2381919/%D8%B3%D8%B3%DA%A9-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%86%D9%88%DA%A9%D9%85%D9%BE
2011/3/6
واقعا حيف شدنقل قول:
پویول غایب دیدار بارسا – آرسنال
خيلي سخته بدون دو مدافع اصلي
اميدوارم به اندازه كافي توي حمله خوب باشيم و از همون جلو پرس كنيم تا كمتر توپ به خط دفاعي برسه
ضمن اينكه وقتي بوسكتس و آبيدال به ويژه بوسكتس برن به خط دفاع مقداري از قدرت هجومي بارسا هم كم خواهد شد
با اين شرايط بيش از گذشته بارسا به گل زود هنگام احتياج داره
مسی: شخصیت تهاجمی آرسنال کلید صعود ماست!
من فکر نمیکنم آرسنال شخصیتی تدافعی داشته باشد و این راه مارا برای پیروزی باز می کند
سایت گل- لیو مسی گفت: بازی رو به جلوی آرسنال در نیوکمپ شکست خورده خواهد بود. مسی معتقد است بازی رو به جلوی لندنی ها نقطه ضعف آنها برای حمله های زهر دار هم تیمی های خود است.
به گزارش آرسنال دات آی آر این تیم اسپانیایی در لندن 2-1 شکست خورده و باید بتواند در نیوکمپ کاری انجام دهد. آرسنال و بارسلونا هر دو به فلسفه بازی های پر پاس و کوتاه اعتقاد دارند و بی تردید هر دو تیم بهترین های این فلسفه در دنیای فوتبالند.
مسی به میرور گفت: در امارات فرصت های زیادی را از دست دادیم، اشتباهات زیادی که در نهایت آن نتیجه را گرفتیم، اما داستان در کاتالان متفاوت است. من فکر نمیکنم آرسنال شخصیتی تدافعی داشته باشد و این راه ما را برای پیروزی باز میکند.
مسی در مورد احتمال عدم حضور سسک گفت: نبودن وی بازی آرسنال را درهم میریزد. او برای آنها (آرسنال) بازیکن مهمی است، اگر نتواند بازی کند اوضاع مشکل تر خواهد بود.
2011/3/7کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/03/07/2382659/%D9%85%D8%B3%DB%8C%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D9%87%D8%A7%D8%AC%D9%85%DB%8C-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA
رابین ونپرسی در ترکیب دیدار با بارسلونا حضور دارد
پایگاه خبری GunnersTrust: سایت رسمی باشگاه نام بازیکنان مسافر به بارسلونا را اعلام کرد که رابین ونپرسی نیز در میان انها حضور دارد.
مهاجم هلندی باشگاه آرسنال بعد از به ثمر رساندن تک گل آرسنال در فینال جام اتحادیه از ناحیه زانو دچار آسیب شد و زمین بازی را ترک کرد اما او پیش از سفر تیم به اسپانیا صبح امروز در تمرینات باشگاه حضور پیدا کرد.
آرسن ونگر نام 19 بازیکن را برای رفتن به بارسلونا اعلام کرده که پیش شروع دیدار لیست نهایی و 18 نفره اعلام خواهد شد.
Manuel Almunia
Wojciech Szczesny
Johan Djourou
Gael Clichy
Emmanuel Eboue
Kieran Gibbs
Laurent Koscielny
Bacary Sagna
Sebastien Squillaci
Cesc Fabregas
Andrey Arshavin
Jack Wilshere
Tomas Rosicky
Samir Nasri
Abou Diaby
Denilson
Nicklas Bendtner
Marouane Chamakh
Robin van Persie
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
رابین ونپرسی در ترکیب دیدار با بارسلونا حضور دارد
پایگاه خبری GunnersTrust: سایت رسمی باشگاه نام بازیکنان مسافر به بارسلونا را اعلام کرد که رابین ونپرسی نیز در میان انها حضور دارد.
مهاجم هلندی باشگاه آرسنال بعد از به ثمر رساندن تک گل آرسنال در فینال جام اتحادیه از ناحیه زانو دچار آسیب شد و زمین بازی را ترک کرد اما او پیش از سفر تیم به اسپانیا صبح امروز در تمرینات باشگاه حضور پیدا کرد.
آرسن ونگر نام 19 بازیکن را برای رفتن به بارسلونا اعلام کرده که پیش شروع دیدار لیست نهایی و 18 نفره اعلام خواهد شد.
Manuel Almunia
Wojciech Szczesny
Johan Djourou
Gael Clichy
Emmanuel Eboue
Kieran Gibbs
Laurent Koscielny
Bacary Sagna
Sebastien Squillaci
Cesc Fabregas
Andrey Arshavin
Jack Wilshere
Tomas Rosicky
Samir Nasri
Abou Diaby
Denilson
Nicklas Bendtner
Marouane Chamakh
Robin van Persie
مرکز بررسی آمار و اطلاعات یوفا پیش بینی کرده که لیگ آلمان با توجه به رشد کنونی و روند کلی در سال 2012 به مکان دوم برترین لیگهای فوتبال اروپا برسد. در جدول زیر وضعیت را هم برای آلمان هم برای سایر کشورها می بینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماسچرانو: اگر می خواهیم بمیریم، بهتر است با فلسفه خودمان بمیریم
این دیدار مثل یک فینال است
سایت گل- شاید کمتر کسی به اندازه خاویر ماسچرانو، ستاره آرژانتینی بارسلونا، با آرسنال آشنایی داشته باشد. او که از لیورپول به بارسلونا پیوست، معتقد است که تیم کاتالان به تمام توانایی های فوتبالی اش برای شکست دادن بارسا نیاز دارد: «خوبی بارسلونا این است که هیچ وقت هویتش را از دست نمی دهد. چه بازی مهمی پیش رو باشد و چه نه، همیشه برای پیروزی به زمین می رویم و سبک بازی خودمان را به اجرا می گذاریم و هیچ وقت دست از سبک بازی مان نمی کشیم.»
کاپیتان تیم ملی آرژانتین در مورد مصاف حساس بارسلونا و آرسنال که سه شنبه شب در نوکمپ برگزار می شود گفت: «اگر قرار است بمیریم، بگذارید تحت نام بارسا و بدون پا گذاشتن روی فلسفه مان بمیریم. ما با جدیت، دقیقا مثل بازی لندن بازی خواهیم کرد. چون با وجود شکست در لندن، بازی خیلی خوبی را به نمایش گذاشتیم. بازیهایی هستند که در آن شایسته شکست نیستی و بازی لندن هم از آن دسته بازیها بود. اگر بتوانیم با همین جدیت و تلاش بازی کنیم، شانس خیلی زیادی خواهید داشت. ما این بازی را به سان یک فینال می بینیم.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/07/2383302/%D9%85%D8%A7%D8%B3%DA%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D9%85%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%85%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%81%D9%84%D8%B3%D9%81%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%85%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%85
2011/3/7
رائول: شالکه پیش از بازی با والنسیا سرشار از اعتماد به نفس است؛ این شاید آخرین بازی من در لیگ قهرمانان باشد
مهاجم شالکه گفته آلمانیها اعتماد به نفس بسیاری دارند
سایت گل – رائول، مهاجم شالکه پیش از دیدار یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان مقابل والنسیا از برد تیمش مطمئن است.
شالکه در مستایا تساوی یک بر یک گرفت و حالا به دنبال صعود در خانه است.
رائول به وبسایت یوفا گفته: «انتظار دارم آنها در مقایسه با دیدار رفت حتی خطرناکتر هم باشند. به نظرم آنها بازیکنان بزرگی دارند که میتوانند در خانه حریف هم عالی کار کنند.
با آن که ما پیش از دیدار برگشت اندکی نسبت به آنها برتری داریم، اما 90 دقیقه دیگر در راه است که والنسیا میتواند در آن اوضاع را برگرداند و در خانه ما گل بزند. ما سرشار از اعتماد به نفسیم، و امیدواریم که به یکچهارم نهایی برسیم. این دستاوردی عالی برای شالکه خواهد بود که در جمع هشت تیم برتر اروپا باشد.
البته امیدوارم که گلهای بیشتری بزنم، یا حتی مقابل والنسیا یک گل بزنم تا تیم صعود کند. این میتواند آخرین بازی دوران من در لیگ قهرمانان باشد، و خیلی چیزها ممکن است، هرچند تنها زمان مشخص خواهد کرد که چه میشود.»
2011/3/7کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/07/2383372/%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%88%D9%84-%D8%B4%D8%A7%D9%84%DA%A9%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%86%D8%B3%DB%8C%D8%A7-%D8%B3%D8%B1%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D9%81%D8%B3
کیتا: می توانیم مقابل آرسنال گل زنی کنیم
ستاره خط میانی بارسا معتقد است که تیمش می تواند مقابل آرسنال گلزنی کند
سایت گل- بارسلونا سه شنبه شب در ورزشگاه نوکمپ میزبان آرسنال خواهد بود و سیدوکیتا در صحبتهایی اعلام کرد که بازی سختی در انتظار آبی اناری پوشان است ولی در عین حال اعلام کرد که مطمئن است که بارسا گلزنی کرده و به دور بعدی رقابتها خواهد رفت
بارسا در دیدار رفت با نتیجه 1-2 مغلوب آرسنال شده بود ولی ستاره سابق سویا معتقد است که بارسا به مرحله یک چهارم پایانی خواهد رسید
کیتا به آ.اس گفت: «مقابل آرسنال باید با ذهنیتی قوی به میدان برویم، چون این احتمالا مهمترین دیدار این فصل ماست. کلید بازی اینجاست که به آنها اجازه گلزنی ندهیم، چون مطمئنیم که لیونل مسی، داوید ویا و پدرو در خط حمله ما گلزنی خواهند کرد.»
کیتا ادامه داد: «بازی متفاوتی را در مقایسه با سال گذشته شاهد خواهیم بود ، چون آرسنال با تجربه بیشتر و ایده های جدیدی به اینجا خواهد آمد. ما الان در لالیگا نمایش خوبی را به اجرا می گذاریم و این به ما اعتماد به نفس فراوانی در رقابتهای دیگر می دهد.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/07/2383167/%DA%A9%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D9%84-%D8%B2%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85
2011/3/7
گزارش ویژه: عشق و تنفر میان آرسنال و بارسلونا
بارسلونا و آرسنال از برخی جهات عاشق هم هستند و از برخی جهات دیگر از یکدیگر نفرت دارند. در طول ماه های گذشته، این عشق و نفرت بارها به روش های گوناگون ابراز شده است...
سایت گل – برای دومین بار در دومین سال پیاپی، آرسنال و بارسلونا در مرحله حذفی لیگ قهرمانان به هم برخورد کردهاند.
هر دو تیم در لیگهای خود نمایشهای جذابی دارند، ولی کاتالانها در چند سال گذشته قهرمانیهای بسیاری کسب کردند، در حالی که مردان آرسن ونگر تنها گرد و خاک قفسه جامهای خود را پاک میکنند.
آنها در زمین فلسفه مشترکی دارند، اما هنوز چیزهایی هست که مورد اختلاف طرفین باشد.
عشق همین اطراف است
«بارسلونا بهترین تیم دنیا در حال حاضر است، و به نظر من آنها نمونهای از این هستند که چطور باید صبور بود.»
سسک به این ترتیب ستایش خود از بارسا را فاش میسازد. البته جای شگفتی هم نداشت.
«آنها به نظر من بهترین تیم تاریخ فوتبال هستند.»
خب، بس است دیگر سسک جان!
«در کودکی طرفدار بارسلونا بودم و این را رد نمیکنم. راستش هنوز هم دوست دارم بارسا قهرمان اسپانیا شود.»
رسانههای روسیه نوشته بودند آندری آرشاوین به دنبال پیوستن به بارسلونا است و او به این ترتیب صحبتهای آنها را اصلاح کرد.
«توپچیها تیم بزرگی هستد. آنها را که میبینم، به یاد سبک بازی بارسا میافتم. این فصل آنها بسیار بهتر از سال گذشته هستند و برایشان بسیار احترام قائلم.»
چابی، ستاره بارسلونا عملکرد تیم آرسن ونگر را میستاید.
«کار آسانی نیست چون آنها تیم خوبی هستند و بازیکنان بزرگی دارند. مطمئنم که اوضاع را برای ما بسیار دشوار خواهند ساخت.
هنگامی که به مصاف تیمی به بزرگی آرسنال میروید، باید چشمتان به تمام بازیکنان آنها باشد، اما ما به ویژه باید سسک را متوقف کنیم که بهترین بازیکن آنهاست و نقطه ارجاعشان به شمار میرود.»
داوید ویا هم نام خود را در لیست بازیکنان بارسا که طرفدار آرسنال هستند مینویسد.
«احترام بسیاری برای آرسنال قائلم. عاشق تماشای بازی آنها هستم و در بازی مقابل آنها ممکن است خود را در وضعیتی بیابید که انگار دارید سایهها را دنبال میکنید.»
پپ گواردیولا هم کلاهش را به احترام آرسنال برمیدارد.
«دوست دارم روزی برای بارسلونا یا رئال مادرید بازی کنم، اما ترجیح میدهم برای بارسا بازی کنم چون سبکشان را ترجیح میدهم.
بارسا تیم بزرگی است و امسال آنها بسیار قدرتمند شدهاند.»
آبو دیابی؛ البته حرفهای او مهربانانه است اما این نظرات ممکن است کمی بالاتر از سطح او باشد.
«امسال به خود گفتهایم: آنها بهترین تیم دنیا هستند و اگر آنها را ببریم فوقالعاده میشود. اگر ببازی هم طبیعی است چون آنها بهترین تیم دنیا هستند.»
سمیر نصری از همین حالا دارد بهانه میآورد.
«تنها میتوانم درباره تجربه خودم صحبت کنم اما او یکی از خطرناکترین بازیکنانی است که رودررویش قرار گرفتهام.
بازیکنان بارسلونا به آسانی نمیترسند، ولی باید بگویم که ما هنگامی که فصل پیش به مصاف آرسنال رفتیم او واقعا ما را بیمناک کرد.»
لیونل مسی به این ترتیب به تئو ولکات روحیه میدهد و از او تعریف میکند.
«بارسلونا به ما درسی آموخت. ما نمیتوانیم به سطح آنها نزدیک شویم.»
ولکات هم تجربه خود در آن شکست چهار بر یک در نوکمپ را بازگو میکند.
«مسی بازیکنی بزرگ است و این را در سرتاسر دنیا نشان داده.
هر بازی دیدار بزرگی است. این بازی را به این دلیل که آنها بارسلونا هستند بزرگتر نمیدانم. آنها بهترین تیم دنیا هستند اما برای من و تیمم، این بازی طبیعی است.»
یوهان جورو از قرار گرفتن مقابل لیونل مسی خوشحال است.
«بسیار به بارسلونا احترام میگذارم و هنوز فکر میکنم آنها بهترین تیم دنیا هستند.»
ونگر هم بازی بارسلونا را دوست دارد.
برو، از تو متنفرم!
«به نظرم آنها در کل ماجرا بیاحترامی کاملی به ما نشان دادند.
آنها مانند همه میدانند که اگر بهترین بازیکنان دنیا را بخواهیدف باید احترام نشان دهید و نکته نهایی درباره اوضاع بارسلونا این است که آنها پول کافی برای پرداخت قیمت او را ندارند.»
باب ویلسون، اسطوره آرسنال میگوید بارساییها در جریان فابرگاس احترامی نگذاشتند.
«او باید در باشگاهی بماند که نمیخواهد سال بعدش در آنجا بماند.
نمیدانم این که بازیکنی را نگه دارید که نمیخواهد در باشگاه شما باشد چقدر هوشمندانه است.»
کارلس پویول، مدافع بارسا ممانعت توپچیها از انتقال فابرگاس به لالیگا را زیر سوال برده است.
«به هیئت مدیران آرسنال توضیح دادیم که میدانیم آنها او را میخواهند بخرند و این که ما دوست نداریم او را از دست بدهیم.
برای ما بسیار مهم است که گروهی از پسران را نگه داریم که با هم بزرگ شوند، و اجازه ندهیم که پول باشگاهها آنها را در سن 16 سالگی از دست ما برباید. به آنها گفتیم این کار بیاخلاقی است.»
ساندرو روسل، رییس باشگاه بارسلونا از این که آرسنال جان میکل تورال هارپر را دنبال میکند خوشحال نیست.
«کاری را انجام دادهایم که قانونی بوده. من عاشق بارسلونا هستم؛ عاشق کاتالونیا هستم.
اگر کاری غیرقانونی انجام میدادیم، میگفتم ببخشید، نمیتوانیم این کار را انجام دهیم. اما بسیاری از بازیکنان دقیقا با همین قانون آرسنال را ترک میکنند.»
آرسن ونگر میگوید که بیگناه است.
«چه راه مسخرهای برای انجام تجارت!»
پیتر هیلوود، رییس هیئت مدیره آرسنال میگوید که از عملکرد بارسلونا در تعقیب رسانهای فابرگاس راضی نیست.
«من حس طنز خوبی دارم، اما این یکی را نمیفهمم. نمیفهمم چطور مردم این حرفها را میزنند، در حالی که ما از آنها خبر نداریم.
قرارداد بازیکن را ما داریم و هر وقت بخواهیم او را بفروشیم خبرتان میکنیم. اما ما هیچ کسی را نمیفروشیم.»
ونگر دوباره به کاتالانها میتازد. این بار گزارشی منتشر شده بود در این باره که فابرگاس قراردادی با بارسلونا امضا کرده است.
«درباره بیانیهای که امروز درباره آینده سسک فابرگاس منتشر شد، بارسلونا اعلام میکند کم از تصمیم آرسنال برای این که فابرگاس را نفروشد و اعتنایی به پیشنهادهای ما نکند افسوس میخورد.»
بیانیه بارسلونا پس از آن که توپچیها اعلام کردند سسک فروشی نیست.
«مشکل این است که چون همه میگویند: "اوه، سسک میخواهد برود، سسک میخواهد برود"، همه در آرسنال با خود فکر میکنند: "اوه، سسک میخواهد برود"!»
دنیلسون، همتیمی فابرگاس به بازیکنان بارسلونا تاخته است که میگفتند سسک میخواهد به تیم سابقش برگردد.
By Hamidreza Keshavarzکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/07/2383859/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%B9%D8%B4%D9%82-%D9%88-%D8%AA%D9%86%D9%81%D8%B1-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7
2011/3/7
پیش بازی لیگ قهرمانان اروپا: بارسلونا- آرسنال
بارسلونا سه شنبه شب میزبان توپچی ها خواهد بود
سایت گل- بارسلونا سه شنبه شب در حالی در نوکمپ میزبان آرسنال خواهد بود که در دیدار رفت، با نتیجه 1-2 مغلوب توپچی ها شده بود.
تک گل بارسا در آن دیدار را داوید ویا و گلهای آرسنال را روبین فان پرسی و آرشاوین به ثمر رساندند.
البته بارسلونایی ها رویارویی فصل گذشته شان مقابل توپچی ها را از خاطر نبرده اند. آنها سال گذشته و در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی در خانه آرسنال به تساوی 2-2 رسیدند ولی در دیدار برگشت با نتیجه مقتدرانه 1-4 در خانه از سد آرسنال صعود کردند تا تیم راه یافته به مرحله یک چهارم پایانی باشند.
مشکلات بارسا
مصدومیت پویول باعث شد تا کاپیتانی آبی اناری ها شانس حضور در این دیدار حساس را از دست بدهد. از سوی دیگر جرارد پیکه هم که با محرومیت مواجه است، نمی تواند در این دیدار کاتالونیایی ها را همراهی کند و کمبود مهره در خط دفاعی بارسا شاید تا حدودی نگران کننده باشد.
از سوی دیگر پپ گواردیولا مربی این تیم از 4شنبه هفته گذشته و پس از بازگشت از والنسیا، به دلیل عود کردن دیسک کمرش در بیمارستان بستری است و تنها برای حضور بر روی نیمکت بارسا در مصاف با ساراگوسا، مجوز خروج از بیمارستان را کسب کرد و همچنان در اتاق 712 بیمارستان دسوس بارسا بستری است.
خبر خوب برای توپچی ها
سسک فابرگاس که مدتی بود با مصدومیت دست و پنجه نرم می کرد شانس حضور در این دیدار را پیدا خواهد کرد و حضور کاپیتان توپچی ها در این دیدار، خبر خوشی برای ونگر و شاگردانش خواهد بود. ویلشر هم قادر به همراهی آرسنال در این دیدار است.
ترکیب احتمالی دو تیم:
بارسلونا: والدس، دانی آلوس، میلیتو، آبیدال، مکسول، ژاوی، سرخیو بوسکتس، اینیستا، ویا، مسی و پدرو
آرسنال: شچسنی، سانیا، کاسیلنی، جورو، کلیشی، دیابی، ویلشر، نصری، فابرگاس ، آرشاوین و بندتنر
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/07/2383613/%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84
2011/3/7
شما انتخاب کنید؛ ترکیب ایده آل بارسلونا برای دیدار مقابل آرسنال
اگر شما جای گواردیولا بودید بارسا را با چه ترکیبی به مصاف آرسنال می فرستادید
سایت گل- بارسلونا در دیدار رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه امیریتس با نتیجه 1-2 مغلوب شاگردان ونگر شد. آنها برای راهیابی به مرحله بعد این رقابتها به یک پیروزی نیاز دارند.
البته گل زده در خانه حریف مزیتی است که بارسا از آن بهره می برد و در دیدار برگشت باید از یکسو دروازه اش را بسته نگاه داشته و از سوی دیگر به گلزنی فکر کند. در غیاب پویول و پیکه خط دفاع بارسا کار سختی را پیش رو خواهد داشت و مربی این تیم هم که این روزها به جمع مصدومان آبی اناری ها اضافه شده به دلیل عود کردن دیسک کمرش در بیمارستان بستری است.
نباید فراموش کرد که بارسا در خانه به میدان می رود و حمایت دهها هزار هوادار پرشور درنوکمپ می تواند به منزله انگیزه و انرژی مضاعفی برای شاگردان پپ در دیدار برگشت باشد.
از شما می خواهیم که برای دقایقی هم که شده خودتان را جای پپ گواردیولا بگذارید و ترکیب مورد نظرتان را برای دیدار فردا شب این دو تیم با ما در میان بگذارید.
ترکیب پیشنهادی سایت گل: والدس، دانی آلوس، میلیتو، آبیدال، مکسول، چابی، سرخیو بوسکتس، اینیستا، ویا، مسی و پدرو
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/07/2383552/%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84
2011/3/7
شما انتخاب کنید؛ ترکیب ایده آل آرسنال برای دیدار مقابل بارسا
اگر شما جای ونگر بودید آرسنال را با چه ترکیبی به مصاف بارسا می فرستادید
سایت گل- توپچی ها در دیدار رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا موفق شدند تا در دیداری خانگی مقابل بارسلونا به پیروزی برسند. آنها می دانند که حتی در صورت تساوی در نوکمپ می توانند به مرحله یک چهارم پایانی رقابتها برسند ولی گل نخوردن در نوکمپ کار آسانی نیست.
با بازگشت سسک فابرگاس، توپچی ها با روحیه بیشتری به میدان خواهند رفت.
از شما می خواهیم که برای دقایقی هم که شده خودتان را جای آرسن ونگر بگذارید و ترکیب مورد نظرتان را برای دیدار فردا شب این دو تیم با ما در میان بگذارید.
ترکیب پیشنهادی سایت گل: شچسنی، سانیا، کاسیلنی، جورو، کلیشی، دیابی، ویلشر، نصری، فابرگاس، آرشاوین و بندتنر
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/07/2383546/%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%84-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7
2011/3/7
من كه قبلا توي تاپيك اسپانيا تركيب مورد علاقه خودم رو زده بودمنقل قول:
شما انتخاب کنید؛ ترکیب ایده آل بارسلونا برای دیدار مقابل آرسنال
اگر شما جای گواردیولا بودید بارسا را با چه ترکیبی به مصاف آرسنال می فرستادید
هرچند اميدوارم گوارديولا همين تركيب رو بزاره اما كلا كار بارسا بدون دو مدافع مياني خيلي سخت شده و معادلات رو پيچيده كرده
چندين تركيب ديگه هم ميشه چيد اما نظر من اينه
مسی
پدرو-------------------------- ویا
ژاوی ----- اینییستا
کیتا
آلوس--- بوسکتس--- آبیدال ---- مکسول
والدز
سمیر نصری: امیدوارم مسی باز هم در گلزنی موفق نباشد
ستاره فرانسوی توپچی ها امیدوار است مسی در نبرد نوکمپ یکی از معدود شب های کم فروغش را سپری کند
سایت گل- سمیر نصری، هافبک فرانسوی آرسنال، در آستانه دیدار تیمش مقابل بارسلونا اعلام کرد امیدوار است لیونل مسی، ستاره آرژانتینی کاتالان ها شب کم فروغی را مقابل آنها پشت سر بگذارد.
مسی در رقابت های این فصل بازی های بسیار درخشانی در ترکیب بارسا انجام داده و در 24 بازی لیگ، 27 بار گلزنی کرده است. نصری که خود نیز در این فصل بسیار آماده نشان داده، امیدوار است مسی در نبرد نوکمپ یکی از معدود شب های کم فروغش را سپری کند.
مسی در دیدار سال گذشته دو تیم در نوکمپ چهار بار دروازه آرسنال را باز کرد و نصری امیدوار است این اتفاق این بار تکرار نشود.
بازی ساز فرانسوی توپچی ها در گفتگو با سایت یوفا گفت:" امیدوارم او در بازی برگشت هم در گلزنی ناموفق باشد. مسی می تواند در لالیگا 100 گل بزند. مشکلی ندارد. این مشکل ما نیست.
فقط نمی خواهم او کاری که سال گذشته انجام داد را بار دیگر تکرار کند. این باورنکردنی است. او چهار گل فوق العاده به ثمر رساند و به ما ثابت کرد چرا بهترین بازیکن دنیاست.
امیدوارم او در دیدار برگشت کم فروغ باشد. این برای ما بسیار مهم است."
2011/3/8کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/08/2384483/%D8%B3%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D8%B5%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%84%D8%B2%D9%86%DB%8C-%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82-%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF
هری ردنپ: گرت بیل می تواند مقابل میلان به میدان برود
بیل که در دیدار تیمش مقابل نیوکاسل در ماه ژانویه دچار آسیب دیدگی شد، از آن زمان تنها 20 دقیقه در آخرین بازی تاتنهام مقابل ولوز به عنوان بازیکن تعویضی به میدان رفته است
سایت گل- هری ردنپ، سرمربی تاتنهام، اعلام کرد گرت بیل، ستاره ولزی تیمش، می تواند در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل میلان به میدان برود.
بیل که در دیدار تیمش مقابل نیوکاسل در ماه ژانویه دچار آسیب دیدگی شد، از آن زمان تنها 20 دقیقه در آخرین بازی تاتنهام مقابل وولوز به عنوان بازیکن تعویضی به میدان رفته است.
ردنپ در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت:" او کاملا خوب شده است، او به خوبی می دوید، 60 متر پا به توپ حرکت می کرد. او به تیم برگشته و فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشد."
تاتنهام این هفته مقابل وولوز به تساوی 3-3 رسید و ردنپ معتقد است سرعت و نفوذهای بیل همچنان تهدیدی بزرگ محسوب می شود.
" من او را در سمت راست به میدان فرستادم تا به آلن هاوتون کمک کند و جلوی نفوذهای حریف را بگیریم. او حرکت های سمت چپ حریف را گرفت، در سمتی که بازی می کرد، راحت بود. به جای او لنون به سمت دیگر رفت و او هم توانست برای حریف خطرساز شود."
2011/3/8کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/03/08/2384097/%D9%87%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%AF%D9%86%D9%BE-%DA%AF%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%84-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%AF
خاویر ماسچرانو: توانایی های مسی محدودیتی ندارد
این هافبک سابق لیورپول معتقد است بارسا علی رغم شکست 2-1 در دیدار رفت می تواند راهی مرحله بعد شود و اعتقاد دارد مسی در این راه نقشی تعیین کننده خواهد داشت
سایت گل- خاویر ماسچرانو، هافبک بارسلونا، در آستانه دیدار تیمش مقابل آرسنال در لیگ قهرمانان به توپچی ها هشدار داد مراقب لیونل مسی باشند زیرا او از فصل گذشته آماده تر است.
این هافبک سابق لیورپول معتقد است بارسا علی رغم شکست 2-1 در دیدار رفت می تواند راهی مرحله بعد شود و اعتقاد دارد مسی در این راه نقشی تعیین کننده خواهد داشت.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در مورد مسی هیچ چیزی من را متعجب نمی کند. او می تواند کاری که فصل گذشته مقابل آرسنال انجام داد را تکرار کند یا حتی بهتر باشد.
کسی نمی تواند محدودیتی برای توانایی های او قائل شود."
ماسچرانو همچنین اعلام کرد علی رغم اینکه یک پیروزی 1-0 هم می تواند بارسا را به مرحله بعدی رقابت ها برساند اما آنها سبک بازی شان را تغییر نخواهند داد.
" یک پیروزی 1-0 هم می تواند ما را به مرحله بعد برساند اما آنچه در مورد این تیم قطعی می باشد این است که هیچ چیزی بارسا را راضی نمی کند.
ما به میدان خواهیم رفت و تلاش می کنیم با بیشترین اختلاف به پیروزی برسیم. این بازی برای ما حکم فینال را دارد.آنها احمق نیستند. آنها در بازی رفت به پیروزی رسیده اند و تلاش می کنند برتری شان را حفظ کنند. ما نمی توانیم اشتباه کنیم زیرا آنها می دانند چطور تهاجمی بازی کنند."
2011/3/7کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/03/07/2383977/%D8%AE%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D8%B3%DA%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%88-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
امشب پخش با تاخیر هم داره شبکه 3 ؟
نه ، فقط بارسا آرسنال رو نشون میده .
کد:http://ch3.iribtv.ir/index.php?option=com_scheduler&ch=C0003&week=0&diff=3
بازم جای شکرش باقیه که اینو نشون میده
بازیهای لیگ قهرمانان را به صورت همزمان با سایت گل دنبال کنید!
سایت گل – امشب دو دیدار مرحله برگشت نیمهنهایی لیگ قهرمانان برگزار میشود. بارسلونا میزبان آرسنال است و رم در شهر دونتسک اوکراین به دیدار شاختار میرود.
بازی بارسلونا و آرسنال از صدا و سیما پخش میشود، اما بازی رم و شاختار پخش مستقیم ندارد و به همین دلیل، سایت گل امشب این بازی را به صورت زنده گزارش خواهد کرد.
طرفداران رم و آنهایی که دیدار این تیم با شاختار دونتسک علاقه دارند، از ساعت 23:15 میتوانند گزارش لحظه به لحظه بازی را در سایت گل بخوانند.
با ما باشید!
2011/3/8کد:http://www.goal.com/iran/news/1824/%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84/2011/03/08/2384529/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D9%87%D9%85%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%DA%AF%D9%84-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF
اینیستا: بازی با آرسنال مانند فینال است
او منتظر دیدار با آرسنال است.
سایت گل – آندرس اینیستا، هافبک بارسلونا گفته دیدار با آرسنال در مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان در نوکمپ مانند فینال است.
قهرمان اسپانیا در دیدار رفت در لندن دو بر یک باخت و نیاز به پیروزی در بازی برگشت دارد.
بارسلونا رکوردی عالی در خانه دارد و پارسال توانست چهار بر یک در دیدار برگشت پیروز شود.
اینیستا میگوید این بار کار آنها دشوار است: «برای ما تردیدی در این زمینه وجود ندارد. این اولین فینال ما در این فصل است و نمیتوانیم در خانه مقابل هواداران ناکام باشیم.»
سسک فابرگاس از مصدومیت برگشته ولی اینیستا میگوید نباید تنها روی یک بازیکن متمرکز شد: «ما آرسنال را تحلیل کردایم و سسک تنها بازیکن کلیدی آنها نیست. ویلشر هم برای آرسنال بسیار مهم است. او هنوز جوان است، اما میتواند بسیار پیشرفت کند و رییس تیم شود.»
2011/3/8کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/08/2384540/%D8%A7%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF-%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
بازیهای بارسا رو مگه میشه نشون ندن؟!:27:نقل قول:
گواردیولا: ویلشر در ترکیب آرسنال قرار میگیرد، چون آرسنال برای قهرمانی تحت فشار نیست؛ امیدوارم همه بازیکنان آرسنال به این بازی برسند!
او گفته ویلشر بازیکن خوشاقبالی است که در آرسنال به سر میبرد.
سایت گل – جک ویلشر، ستاره جوان آرسنال مورد ستایش پپ گواردیولا قرار گرفته است. مربی بارسلونا البته به آرسنال هم طعنه زده است.
شش سال است که آرسنالیها قهرمانی کسب نکردهاند و گواردیولا بر این باور است که ویلشر میتواند در امارات بدرخشد.
گواردیولا افزود که تیم ذخیره بارسا سرشار از بازیکنانی به استعداد ویلشر است.
او گفت: «ویلشر بازیکن بزرگی است. او عالی است، نه تنها برای آرسنال که برای تیم ملی انگلیس.
اما او خوششانس است، چون ما در تیم دوم خود بازیکنان بسیاری مانند او داریم ولی او بازی میکند چون فشاری بر روی باشگاه برای قهرمانی نیست.»
گواردیولا درباره بازی برگشت با آرسنال میگوید: «آرسنال گزینههای بسیاری دارد. بازیکنان آنها بسیار پویا هستند و در پستهای مختلفی میتوانند بازی کنند.
ضدحملات آنها فوقالعاده است ولی تلاش میکنیم مانعش شویم. چنین دیدارهایی در لیگ قهرمانان همیشه ویژه بودهاند و چالشی بزرگ به شمار میروند.
مرتبا میشنوم که میگویند بازیکنان آرسنال از نظر ذهنی شکننده هستند، اما قبول ندارم.
آنها در لیگ برتر با منچستریونایتد رقابت میکنند، به فینال جام اتحادیه رسیدند و چند فصل قبل هم در فینال لیگ قهرمانان حاضر بودند. آرسنال همیشه در صدر است، و هنگامی که در بالاها هستید به دلیل کیفیتتان است.»
او همچنین گفت که امیدوار بود که آرسنال با تمامی بازیکنانش حضور داشته باشد، از جمله روبین فانپرسی: «میخواهم همه آنها بازی کنند. همه رودرروی همه تا نمایشی عالی ببینیم.
امیدوارم همه آنها به این بازی برسند – فانپرسی، نصری، سسک. میخواهم سونگ هم بازی کند چون میخواهم مقابل قویترین آرسنال ممکن بازی کنیم. اگر فانپرسی بازی کند هیچ مشکلی نیست.
شاید آنها تئو ولکات را هم با پروازی اختصاصی در آخرین لحظات بفرستند. کسی چه میداند؟»
2011/3/8کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/08/2384543/%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D9%88%DB%8C%D9%84%D8%B4%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D9%85%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%AF-%DA%86%D9%88%D9%86-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C
Guardiola: This a match of no return
March 8, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/guardiola-this-a-match-of-no-return/
الگری: تاتنهام ضعیف ترین تیم لیگ قهرمانان اروپاست
مربی میلان به ضعف تیم حریف اشاره کرده است
سایت گل- ماسیمیلیانو الگری، مربی میلان مطمئن است که تیمش می تواند در دیدار برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، تاتنهام را شکست دهد و به دور بعدی رقابتها برسد.
این درحالی است که میلان در دیدار رفت دو تیم با نتیجه 0-1 مغلوب تاتنهام شده بود.
الگری در گفت و گویی با رادیو سی آر سی در مورد دیدار تیمش مقابل تاتنهام گفت:« ما نباید در سن سیرو مقابل تاتنهام مرتکب اشتباه می شدیم ولی آنها از ضد حمله ای برای شکست دادن ما بهره بردند. البته با وجودی که تاتنهام فوتبال خوبی را ارائه می کند ولی آنها جزو قوی ترین تیمهای اروپا نیستند.»
به نظر می رسد که الگری نسبت به دور برگشت رقابتها مطمئن است :« آندره آ پیرلو و آمبروزینی هر دو مصدوم هستند و در نتیجه من تنها نیمی از بازیکنان خط میانی ام را به همراه دارم. ما تنها تعداد محدودی بازیکن را به صورت آماده در اختیار داریم.برخی از بازیکنان که در ژانویه به ما ملحق شدند هم نمی توانند در اروپا برای میلان بازی کنند. »
او پیغامی هم برای هواداران تیمش داشت:« این ممکن نیست که 90 دقیقه فوتبال تماشایی را ارائه کنی و مهمترین نکته رسیدن به پیروزی است.»
2011/3/8کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/08/2384544/%D8%A7%D9%84%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D9%81-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA