جدیدا سونی ، دل و اپل زیاد مشکل پیدا میکنننقل قول:
Printable View
جدیدا سونی ، دل و اپل زیاد مشکل پیدا میکنننقل قول:
خواهشا دوستان تاپیک رو منحرف نکنن !!!
-----------
موفق باشید
گرافیک هر سه مدل 1 هست گرافیک دل 2 هست !
cpu هر سه مدل 720qm هست اما دل 740qm هست .
دور هارد دل 7200 هست .
از لحاظ قیمت هم که بهتره .کجاشو شما برتر میدونین ؟
دوست من همه چیز که اعداد و ارقام نیست !!!
- گرافیک برای لپ تاپ اونقدر مهم نیست که شما فکرش رو می کنید چون اصلا برای بازی طراحی نشده !!
- cpu هم تفاوت آنچنانی نداره !!
- من شنیده بودم که هارد 3190 با دور 7200 هست !! (( بحث هارد جداست ))
اما شما کیفیت قطعات بکار رفته - دیزاین - اعتبار برند - کیفیت صفحه نمایش و باتری و .... رو در نظر بگیر !!!
موفق باشید
معیار های شما خیلی جالب بود .
دیزاین !!!اعتبار برند !!!!!!باتری!!!
ولش کن .
ممنون از راهنماییت .
معیار های شما هم جالبه !!!نقل قول:
رم کارت گرافیک همه چیز نیست !!! من با یه 512 دسکتاپ کیفیت بالاتر از همین دو گیگ دل گرفتم
سی پی یو ها هم که تفاوتش تقریبا صفره(تقریبا)(هنوز هیچ برنامه ای 8 هسته نمیتونه استفاده کنه !!!!)
هارد رو حرفتون درسته !!!
میتونید رو n53 ایسوس هم حساب کنید واقعا عالیه.
باطری هم مهمه حتما دقت کنید ، من دقت نکردم پشیمون شدم !!
حاجی من بیشتر این لاپتاب ها زیردستم بوده که میگمنقل قول:
اینها تو بازی تاثیر داره من خودم ایسوس رو قبول دارم حرف اول رو تو دنیای کامپیوتر و نوت بوک میزنهنقل قول:
ولی این مدل اسپیکر جی بی ال و چیزهای دیگه عالی هست و دیزاین خوبی داره دعوا نکنید هرچی عشقتون کشید بخرید:(
سلام خدمت همه اساتید
سال نوی شما مبارک
من این مدل رو تقریبا 3 ماه پیش با کانفیگ core i7- 6 - 640 با یک سال گارانتی 1380000 خریدم.
خودم قبل از این 2 لپ تاپ داشته ام و با لپ تاپهای زیادی هم سر و کار داشتم. این دستگاه رو هم برای کارای حرفه ای گرفتم.
خوب اول معایبش رو میگم:
1- وزن بسیار سنگین (من تا به حال دستگاه به این سنگینی ندیده بودم. آداپتور این دستگاه به تنهایی اندازه یه نوت بوک 10 اینچی ایسوس وزن داره! خلاصه به اونایی که میخان دستگاه قابل حمل داشته باشند اصلا پیشنهاد نمیکنم.
2- از نظر اندازه بزگتر از دستگاههای مشابه هست به طوری که من وقتی این لپ تاپ رو خریدم توی کیفی که برای دستگاه قبلیم استفاده میکردم که سایز lcd اون هم 15.4 بود به سختی جا شد و کنار چندتا دستگاه دیگه هم گذاشتم مشخصه که بزگتره.
3- جای تعجب زیاد داره که این دستگاه پورت VGA نداره!!! یعنی شما اگر دانشجو باشید نمیتونید این دستگاه رو به ویدئو پروژکتور دانشگاه وصل کنید و ارائه بدید!!! البته شاید تبدیلش به سختی گیر بیاد.
4- این دستگاه pcmcia هم نداره!
5- حرارت این دستگاه زیاد هست به طوری که من کالاف 7 رو با تنظیمات متوسط بازی میکردم وقتی دستم رو جلوی فن میگذاشتم بعد از 1 دقیقه احساس سوختگی میکردم. در صورتی که همین بازی رو با همین تنظیمات روی لنوو با کانفیگ خیلی پایین تر اجرا کردم و حرارتش فوق العاده کمتر بود.
6- دستگاه من به سفارش آسیا و اقیانوسیه هست و وقتی اولین بار دستگاه رو روشن کردم پیشفرض تنظیم زبانش روی پاکستان بود!
7- با وجود اینکه باطری من 9 سل هست ولی بیشتر از 3 ساعت شارژ نگه نمیداره!
8- به دلیل نصب برنامه های زیاد و سنگین شدن استارتاپ؛ ویندوز بسیار بسیار دیر بالا میاد که باید یه سری از برنامه ها رو از استارتاپ بردارید.
9- برق ضعیف بدنه که البته توی اکثر لپ تاپهایی که بدنه فلزی دارند مشهود هست.
حالا بریم سراغ مزایاش:
1- اسپیکر فوق العاده عالی و دارای ساب وافر (در حد المپیک)
2- بک لایت کیبورد که باعث میشه شبا تو نور کم دکمه های کیبورد رو خوب ببینید.
3- تاچ پد بزرگ
4- صدای متوسط فن
5- سیم کارت ریدر (البته من هم همراه اول گذاشتم هم ایرانسل نخوند! شاید درایورش نصب نبوده)
6- توی سایت نوشته بود وایمکس هم داره که من هیچ جای لپ تابم پیداش نکردم
7- 2 تا USB3
8- تیونر تلویزیون که البته اونم نتونستم استفاده کنم!
9- دکمه خاموش و روشن شدن مانیتور که تو خیلی از لپ تاپا نیست.
10- گرافیکشم که دیگه گفتن نداره
انشاء الله توانسته باشم با این مطالب در خریدی بهتر به شما کمک کرده باشم.
یا علی
همین سیم کارت خوریش خیلی باحاله. دو روز دیگه که 3G بیاد میتونید از تکنولوژیش به راحتی استفاده کنید....
در مورد کارت گرافیک که اغراغه .شما با 512 گرافیک 2 رو میگیرید حتما همون مدل گرافیک 2 گیگش تا 20 سال دیگه هم ساپورتت میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من با یه 512 دسکتاپ کیفیت بالاتر از همین دو گیگ دل گرفتم
سی پی یو ها هم که تفاوتش تقریبا صفره(تقریبا)(هنوز هیچ برنامه ای 8 هسته نمیتونه استفاده کنه !!!!)
در مورد cpu هم که 740 سرعتش بالاتره .
راستی دوربین l501 کیفیتش چه طوره ؟
قضیه vga چیه ؟الان همه لپ تاپ ها کارت vga دارن !این نداره ؟
نداره
من دوستم گرفته این لپتاپو. وقتی بازی میکنه به جرات میگم با هیچ کول پدی خنک نمیشه. در حد تیم ملی گرما میده بیرون. حاظرم شرط ببندم اگه زمستون باشه شما این رو روشن کنی باهاش بازی کنی جای بخاری برات کار میکنه. ولی لپتاپ خیلی خر زوریه.
صداش هم در حد تیم ملیه!
کارت گرافیک بنده الان 64 هست !!نقل قول:
در مورد کارت گرافیک که اغراغه .شما با 512 گرافیک 2 رو میگیرید حتما همون مدل گرافیک 2 گیگش تا 20 سال دیگه هم ساپورتت میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی هم راضی هستم ویندوز 7 هم روش نصبه !! (( البته با shere میشه 256 ))
کارت گرافیک در لپ تاپ اونقدر که فکرش رو می کنید ، مهم نیست !!
تفاوت آنچنانی با مدل 720 نداره !!!نقل قول:
در مورد cpu هم که 740 سرعتش بالاتره .
خوبهنقل قول:
راستی دوربین l501 کیفیتش چه طوره ؟
VGA Card منظور همون کارت گرافیک هست !!نقل قول:
قضیه vga چیه ؟الان همه لپ تاپ ها کارت vga دارن !این نداره ؟
تمام لپ تاپ ها در حین بازی (( اللخصوص در حالت max )) داغ میکنن به همین جهت میگن که لپ تاپ برای بازی نیست اونم با تنظیمات maxنقل قول:
من دوستم گرفته این لپتاپو. وقتی بازی میکنه به جرات میگم با هیچ کول پدی خنک نمیشه. در حد تیم ملی گرما میده بیرون. حاظرم شرط ببندم اگه زمستون باشه شما این رو روشن کنی باهاش بازی کنی جای بخاری برات کار میکنه. ولی لپتاپ خیلی خر زوریه
شما fps نسخه ی لیک شده ی کرایسیس 2 با تنظیمات advance رو بگو همینجا.نقل قول:
هیچ اغراقی نیست. من با رم دو گیگ ddr2 به راحتی 36 فریم میگیرم
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
خنک که میشه. باید یه کول پد خوب باشه که فنش با سوراخ های ورود هوای لپتاپ یجا باشننقل قول:
این کول پدا که تو دمای خونه یا تو یخچال شارژ میشن چه طورین ؟نقل قول:
خنک که میشه. باید یه کول پد خوب باشه که فنش با سوراخ های ورود هوای لپتاپ یجا باشن
بابت راهنمایی ها هم ممنون .
من همچین چیزی ندیدم تاحالا یه لینکی بزارید ببینیم چیه ؟نقل قول:
ببین اقا من خریدم از اونجایی که خیلی بیکار بودم دقیقا 5 ساعت GTA IV رو High بازی کردم بعد رفتم تو رختخواب فیلم ببینم همزمان دانلود هم میکردم متاسفانه زیر تاچ پد یک هوا کش داره که بسته شده بود من حواسم نبود بعد یک ساعت وایرلس سوخت و یک دود جزیی از همون هواکش اومد بیرون فردا فرستادم گارانتی و از اونجایی زیر یماه خریده بودم از گارانتی اریانا یکی دیگخ پلمپ دادن بهم که حتی چسب گارانتیو جلو خودم بار کرد و زد
توصیه به دوستان : درسته حرارت دستگاه بالاست اما تا زمانی که درست استفاده بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد
نمیدونم تا الان اومد باشه یا نه ولی باید چیزه جالبی باشه ؟!کد:http://www.zigorat.com/cooler.htm
همچین چیزی من در ایران ندیدم !!نقل قول:
این کول پدا که تو دمای خونه یا تو یخچال شارژ میشن چه طورین ؟
سلام
من لینک رو چک کردم . الان که دارم پست میدم سایت زیگورات Down شده ! نمیدونم چرا. ولی گوگل کردم و باتمام کلماتی که به ذهنم می رسید چک کردم همچین چیزی ندیدم. حالا سایت زیگورات که باز شد چک خواهم کرد.
اگه نباشه هم ایده جالبی برای مخترعین.
موفق باشین.
نقل قول:
کی گفته لپ تاپ ماله بازی نیست؟
توی اکثر برندها سری مخصوص بازی وجود داره
MSI : Gaming series=G ???
Dell: XPS (Xtreme Performance System)
lenovo :idea pad
The "XPS" ( Xtreme Performance System) name dates back to 1993 when Dell at that time was more focused on corporate business than consumers. Gateway was number 1 in the high-end consumer market
اینم واسه کسایی که میخوان با سری XPS اشنا بشن
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Dell_XPS
سری گیمینگ دل سری alien ware هستش ها !!! :دینقل قول:
XPS و idea pad که شما گفتید مال entertainmet هست و مخصوص بازی نیست !!!!
الان اعتقاد گیمر ها در این سزح هست که کلا PC برای بازی نیست !!!نقل قول:
کی گفته لپ تاپ ماله بازی نیست؟
بعد شما PC laptop رو به رخ می کشید !!!
خرید یه لپ تاپ برای گیم کار عاقلانه ی نیست و به جزء ضرر چیز دیگه ی رو به همرا نداره .... !!
به سری Gameing برندها هم نگاه نکنید یه نوع سیاست هست برای فروش و سود ... !!
با وجود xbox360 به عنوان کنسول خانگی و psp کنسول پرتابل خرید PClaptop برای Game کار درستی نیست !!!
موفق باشید
درسته XPS &ideapad جزو سری بازی نیست ولی چون اکثرا کانفینگ بالایی دارن راحت جواب میدهنقل قول:
alien ware این سری تو ایران موجود؟ قیمت هاش چجوری؟
به نظر بنده تمامی مطالب مهم و مرتبط درج گردیده است
با تشکر
نقل قول:
من تقریبا کل صفحات این تاپیکو دیدم و هیچ تبلیغی توش نبوده .
شاید شما به این مباحث احتیاجی نداشته باشید و لپ تاپ دیگه ای خریده باشید ولی شاید چند روز دیگه یکی رفت و این مدلو خرید و به یه مشکلی برخورد .چی کار کنه ؟هر کی بیاد واسه خودش یه تاپیک بزنه .
بازم مدیر انجمن و دوستان اختیار دارند ولی در کل اینم نظر ما بود .لطفا بحث رو هم به چالش نکشید .
با کمال احترام .
نقل قول:
دوست عزیز این حرفا الکیه و باور نکن
اما من یه مدل از ام اس آی بهت معرفی میکنم که گانفیگش عالیه
msi game series
ge620
cpu sandy bridge 2630qm up to 3 ghz
ram 8 gigabyte
hard 750gb 7200 rpm
led 15.6 full hd
vga nvidia gt540 m
blue ray drive
usb 3.0
windows 7 64bit geniun original
gpu boost technology
thx true studio sound technology
قیمتش هم فقط 1445000 تومان
دیگه بهتر ازین تو این قیمت چی میخوای
کد:http://www.msi.com/product/nb/GE620.html
ممنون ازت .الآن یه سر یه قیمت های زیگورات زدم یه مدل فضایی با قیمت فضایی دیدم :
M6500
1.86~3.2 8
16GB
1500++
17 Full HD 3.8 -
nVidia Quadro FX2800 1GB
7UL/XP CPU( i7-840QM) / WB / BL / FP / 9Cell
4.850.000
مگه cpu 840qm هم داریم ؟
-------------------------------------
راستی این xps چند تا جا رم داره ؟تا چقدر ساپورت میکنه ؟
سلام
دوست من این لپتاپ رو داره اما امروز یک اتفاق بدی برای لپتاپش افتاده. خودش میگه از روی میزش به ارتفاع 1 متر به پشت خورد زمین. الان کلی نگران شده که نکنه لپتاپش آسیب داخلی داده باشه. به نظر شما چه اشکالاتی ممکنه برای لپتاپش پیش اومده باشه.
افتاده روی موکت! خواهشاً سریع جواب بدید. ممنون
بستگی به مدل و جنس بدنش داره.نقل قول:
اگه تینک پد باشه هیچی :دی
من نفهمیدم . نمیدونم مدل بدنش چیه. مگه چند تا مدل داره؟
xps l501 a ـه دیگه :D
پورت سیم کارتو چه جوری باید باهاش کار کرد؟
نقل قول:
سلام
دوست من این لپتاپ رو داره اما امروز یک اتفاق بدی برای لپتاپش افتاده. خودش میگه از روی میزش به ارتفاع 1 متر به پشت خورد زمین. الان کلی نگران شده که نکنه لپتاپش آسیب داخلی داده باشه. به نظر شما چه اشکالاتی ممکنه برای لپتاپش پیش اومده باشه.
افتاده روی موکت! خواهشاً سریع جواب بدید. ممنون
احتمال آسیب تقریبا میشه گفت کم هست چون بعد از ضربه قطعا مشکلی سریعا رخ میده !!!نقل قول:
من نفهمیدم . نمیدونم مدل بدنش چیه. مگه چند تا مدل داره؟
xps l501 a ـه دیگه :D
اگه دستگاهش روشن بوده احتمال آسیب دیدگی هارد هست...نقل قول:
ولی در غیر اینصورت چون به پشت افتاده ، و اونم رو موکت، اگه ضربه خوردگی ظاهری نداشته باشه، خیلی بعیده مشکل جدی واسش پیش اومده باشه
اتفاقا یکی از دوستای منم نوت بوکش از دستش افتاد، با گوشه خورد زمین.... یه وایرلس موس تو USB داشت... رفت داخل و دیگه دائمی شد :27: یه ترک جزئی هم از کنار محل USB ورداشت ولی مشکلی واسه دستگاه پیش نیومد
البته چرا...... گمونم یه 500 تومنی از قیمتش افتاد
XPS مخصوص بازی نیست.. درسته گرافیک 2 داره ولی هسته گرافیکش ضعیفه...نقل قول:
اونایی که اهل بازی هستن خوب میدونن رم بالای VGA شرط کافی واسه یه کارت گرافیک ایده آل نیست
اینم که دوستان میگن فلان بازی رو با تنظیمات حداکثر راحت تو XPS اجرا کردن، بخش اعظمش به خاطر Share چهار گیگیه دستگاهه.... ضمن اینکه هارد و CPU هم حسابی درگیر میشن و واقعا بهش فشار میاد
اثبات این گفته هم حرارت بیش از اندازه ای هست که از دستگاه خارج میشه
همه میدونن، سرطان وسائل الکترونیکی حرارته... وگرنه به قول دوستان اگه به اندازه کوپنش کار ازش بکشید سالهای سال واستون نوت بوکه
برادر عزیز ، میگم نداره یعنی نداره ... چک کردمنقل قول:
ببین موقع customize کردن سیستم برای خرید از خود سایت dell ،یا میتونی بدون بلوتوث + intel wireless 1000 انتخاب کنی یا با بلوتوث 3 و intel wireless 6250 ،مال من اولیه که بلوتوث نداره و وایرلسش هم خیلی ضعیفه !شانسم ترکونده!
البته با شرکت هماهنگ کردم ،بعد از عید قراره صفحه FHD و بلوتوث 3 داخلی و کیبورد بکلایت رو روش بذارن ،تقریبا برام مجموعا 250 تومن آب میخوره ولی می ارزه :31:
اگر دفترچه راهنما شو بخونید یه سنسوری داره که سقوط کردن دستگاه رو تشخیص میده و سریعا هارو و سایر قصعات مکانیکی رو خاموش می کنهنقل قول:
من این مدل رو از سایت دیجی کالا خریدم. دقیقا همون کانفیگی که تو سایت هست. اما امروز فهمیدم برخلاف چیزی که تو سایت نوشته هاردش 7200 نیست و 5400 ...میخواستم ببینم الان تکلیف چیه ؟ یعنی دیجی کالا هم لایی میکشه و هاردشو عوض کرده یا نه با این کانفیگم هست ؟
الان من زنگ بزنم فردا شاکی بشم ؟
بچه ها این نامردیه!من توی هند هستم!متاسفانه شرکت دل این لپ تاپ رو فقط با سی پی یوی سری 3 و 5 در هند عرضه کرده و بهترین کانفیگ کارت گرافیکش هم انویدیا 420 جی تی هستش!!!!!من چیکار کنم حالا؟؟!؟!؟!
اون کانفیگ هم هست !نقل قول:
هارد تو چند صدم ثانیه نمیتونه خاموش بشه.... چون ماهیتش مکانیکیهنقل قول:
مگر اینکه از بالای آپارتمان چند طبقه سقوط کنه...