یه آپدیت دیگه باید انجام بدی که فارسی بهش اضافه بشه.نقل قول:
سلام
من دیروز این گوشی رو به قیمت 214 سفید گرفتم
اپدیت 2.1 هست ولی فارسی نداره
باید چیکار کنم؟
تنظیم صدای مسج یا تلفن کجاست؟
برای تنظیمات صدا برو به menu>setting>sound & display setting
Printable View
یه آپدیت دیگه باید انجام بدی که فارسی بهش اضافه بشه.نقل قول:
سلام
من دیروز این گوشی رو به قیمت 214 سفید گرفتم
اپدیت 2.1 هست ولی فارسی نداره
باید چیکار کنم؟
تنظیم صدای مسج یا تلفن کجاست؟
برای تنظیمات صدا برو به menu>setting>sound & display setting
دوست عزیز من تو اون انجمن رفتم ولی اون قسمت که مربود به ایکس ریکاوری بود رو متوجه نشدم .میشه اینجا برام ساده تر توضیح بدید تا چکار کنم.نقل قول:
متاسفانه من کابر مبتدی هستم.
فقط شرمنده انقدر دردسر درست میکنم.
سلام
استاد این رام جدید رو تست کردید؟
کی برا دان میزارید؟؟؟
میخوایم از 2.1 به 2.2 بریم صبر کنیم یا اپ کنیم؟
xRecovery لازمش نصبشهنقل قول:
نصب XRecovery روشای مختلفی داره که بسته به اینه که کدوم روش رو گوشی جواب میده و راحت تره
مثلا یه روش نصب برنامه ای مثل Flashtool رو رو پی سی
بعدl usb debugging رو فعال میکنید و کانکنت میکنید به پی سی
و هیچ کاری نمیکنید
بعد از برنامه Flashtool
گزینه Identify برای شناسایی گوشی
بعدم روت
وبعد روت نصب ایکس ریکاوری
یه روشم دیگم
با نصبSuperOneClick روی پی سی
با نصب rootexplorer روی گوشی
چند تا فایلو انتقال میدی به c:/system/bin
روش دیگم
استفاده از نسخه Apk شو پیدا کنی و به راحتی نصب میکنی xrevoverio
و بعد نصب ایکس ریکاوری
گوشیو خاموش
و روشن میکنید به محض دیده شدن نوشته سونی اریکسون دکمه back را چندین بار پیاپی فشار میدید
گوشی وارد ایکس ریکاوری میشه
بعد از اونجا اون فایلو نصب میکنی!!
من خودم گوشیو هنوز نه روت کردم و نه XRecovery نصب کردم
لذا اطلاعات دقیقیتر یا روشهای ساده تری ام ممکنه باشه
پانیشر و دیگر دوستان اطلاعات دقیق تری حتما دارن
بچه ها من گوشیم اپدیت2.1 هست
میخوام روت کنم ولی انجام نمیشه
waiting for device میزنه
debuging و کارای دیگرم کردم
درایور گوشی رو هم دانلود کردم برای شناسایی گوشی ولی نمیدونم اونارو چیکار باید بکنم
لطف کنید مراحل تصویری بزارید برای روت کردن
مطمئنا خیلی ها مشکل منو دارند
ممنون
نقل قول:
Li-Ion battery :باتری از نوع یون لیتیوم می باشد که معمولا برای تامین نیروی لازم در دستگاههای ارتباطی بی سیم مورد استفاده قرار می گیرند . در مقایسه به نسل های قدیمی تر باتری ها یعنی NiCd (نیکل – کادمیوم) و NiMH (نیکل – مولیبدن) ، باتری های Li-Ion وزن سبک تری دارند و علاوه بر این از دوره ماندگاری بیشتری در هر بار شارژ بهره می برند . در باتری ها اصطلاحی وجود دارد که به Memory Effect مشهور است ، که خصوصا در باتری های NiCd به شدت دیده می شد ، به اینصورت که پس از هر بار شارژ ظرفیت باتری به اندازه بسیار کمی کاهش می یافت . به همین دلیل در گوشی های قدیمی که از باتری ها NiCd استفاده می کردند ، بعد از دو یا سه سال عملا نیاز به عوض کردن باتری داشتیم . اما در باتری های Li-Ion این مسئله به طور کامل حل شده است .
Li-Po battery :باتری از نوع پلیمر لیتیوم می باشد که از نظر ظرفیت و ماندگاری بعد از هر بار شارژ ، مشابه باتری ها Li-Ion عمل می کند . این نوع باتری دارای وزن کمتری نسبت به مدلهای دیگر است . اما ویژگی منحصر به فردی که سازندگان گوشی های موبایل را به سمت استفاده از این نوع باتری می کشاند این است که این باتری ها را می توان به هر شکل هندسی که در طراحی مورد نیاز باشد در آورد . این ویژگی باعث از میان رفتن محدودیت های زیادی می گردد که باتری ها مکعب مستطیلی قدیمی تر در طراحی گوشیها ایجاد می کردند .
لیتیوم یون:
1-قابلیت تراکم انرژی بالا
2-ولتاژ عملیاتی بالا
3-اصطلاح memory accumulation در این باتری ها صدق نمیکند. که نتیجه آن همان کاهش سریع عمر باتری میباشد و شامل حال این نوع باتری نیست.
4-طول عمر بالا
5-آلودگی زیست محیطی به همراه ندارد.
6-وزن کم باتری
7-احتمال بسیار پایین دشارژ شدن
لیتیوم پلیمر:
1-در ساختار باتری خبری از مایع الکترولیت نیست ، در نتیجه چیزی به عنوان نشت در این باتری ها معنی ندارد/
2-قابلیت ساخت در هر شکل و شمایل و سایزی
3-امکان ساخت به عنوان باتری هایی بسیار نازک مانند ، 3.6V ، با ظرفیت 400 میلی آمپر ، که ضخامت آن به چیزی در حدود 0.5 میلی متر میرسد.
4-باتری قابلیت تغییر شکل بالایی دارد و میتوان آنرا حسابی کج و خمیده کرد!(در منبع ذکر شده حداکثر تا 900! _البته واحدی براش ننوشته شده ، شاید 900 درجه!)
5-امکان ایجاد ولتاژ بالا ، چند باتری با استفاده از مایع الکترولیت باید بصورت سری مورد استفاده قرار گیرند تا بتوان ولتاژ بالایی به دست آورد ، در صورتی که در باتری های پلیمری ، تنها در یک سلول آن ، میتوان این ولتاژ بالا رو بدست آورد.
6-در قیاس دو باتری پلیمری و یونی با یک میزان ، باتری پلیمری ظرفیتی معادل دو برابر رقیب خود دارد.
- باطری لیپو نبایستی ضربه بخوره یا مستقیم زیر نور خورشید قرار بگیره، هرکدام از این موارد میتونه باعث اتش گرفتن باطری بشه، اگر باطری
در اثر کرش یا سانحه ضربه خورد بهترین حالت اینه که باطری رو از نظر ظاهری بررسی کنید که باد نکرده باشه و یا پوسته باطری زخم یا سوراخ نشده باشه، اگر باطری زخم یا سوراخ شده باشه امکان اتشسوزی خیلی بیشتر میشه، در اینصورت باطری رو در یک محل امن که در برابر اتش ایمن باشه حداقل برای 1 ساعت نگهداری کنید، اگر باطری واکنشی نشون نداد بدلیل سوراخ شدن پوسته غیر قابل استفاده میشه و باید طبق روش خاص (بعدا راجع بهش توضیح خواهم داد) اونو معدوم کنید، استفاده مجدد از این باطری کاملا خطرناکه و امکان داره در همون شارژ اول باعث اتشسوزی بشه.
-باطری لیپو نباید باد کرده بشه، این بادکردگی ممکنه در اثر کشیدن جریان بیش از حد و یا اورشارژ برای باطری پیش بیاد که اون هم خطر اتشسوزی رو داره.
-محل نگهداری باطری لیپو بایستی حتی المقدور در یک ظرف ضد اتش و عایق جریان الکتریکی باشه مثلا یه قفسه فلزی که روی قسمت فلزیش سنگ و یا سرامیک گذاشته باشه
-بیشترین احتمال خطر اتشسوزی در هنگام شارژ باطری وجود داره، فرض کنید شارژر شما خراب بشه و باطری اورشارژ بشه، برای همین حتما از شارژر مرغوب و با کیفیت استفاده کنید، شارژرتون باید حتما مخصوص باطری لیپو باشه و بتونه تعداد سل هارو بصورت اتوماتیک تشخیص بده، بهیچوجه از شارژر های معمولی برای لیپو استفاده نکنید، قبل از شارژ مطمئن باشید که تنظیمات شارژر رو دقیقا طبق مشخصات باطری تنظیم کردید، محل شارژ هم باید ضد اتش و عایق باشه.
-هیچوقت باطری لیپو رو بعد از استفاده، داخل مدل رها نکنید، همینطور در داخل اتومبیل.
-باطری لیپو برای محیط زیست بسیار مخربه و خطرناک، هیچوقت باطری رو با بفیه زباله های معمولی یکجا دور نریزید.
-اگر به هر دلیلی خواستید باطری رو معدوم کنید اول باید اون رو کاملا تخلیه کنید تا ولتاژ باطری به صفر برسه، بعد یه محلول اب نمک بسیار غلیظ درست کنید و باطری رو به مدت حداقل یک هفته بذارید توی محلول اب نمک و بعد از اون میتونید باطری رو در جاهای مخصوص دفن باطری دفن کنید که البته ما تو ایران همچین چیزی نداریم و یا من ندیدم، اما میتونید بجاش در یک بیابان بی اب و علف زمینو بکنید و باطری رو اونجا دفن کنید.
سلام
مرسی از همه دوستان که نظراتشون رو گفتند
برام مفید واقع شد.
تا 20 فروردین صبر میکنم تا شاید به گفته دوستمون crazymohamad یه کم ارزون تر شه گوشی
5 تومنم 5 تومنه ! :27:
قیمت Samsung Galaxy Mini S5570 رو هم اگه کسی داره بگه لطفا
مرسی
میشه چندتا بازی واسه x8 بزارید
هرجا گشتم چیزی پیدا نکردم
سلام
ببخشید میشه لطف کنید و بگین که جی پی اس ایکس 8 بدون مشکل هست، منظورم تریال یا اینکه با اینترنت کانکت باشی با جی پی اس کار کنه یا کلآ آفلاین هست ؟
GPSـش هم آنلاینه هم آفلاین. برای آفلاین برنامه Maveric رو نصب کن نقشه هاشم دانلود کن.
آنلاینشم که همون google maps
برو تو سایت pandaapp همه چی هست. هم برنامه هم بازینقل قول:
میشه چندتا بازی واسه x8 بزارید
هرجا گشتم چیزی پیدا نکردم
سلام دوستان نمیشه یه باطری قویتر روی این گوشی گذاشت ؟
با سلام...
دوستان یک خبر خوب.
ورژن اندورید 2.2.1 froyo جدید با حل شدن مشکل فیلم برداری و امکان کار با دو انگشت و زوم کردن روی عکس ها با دو انگشت ..
تست شد...
از ویژگی های این رام:
پایداری بسیار بیشتر .
ساپورت فارسی بهتر.
بازی و نرم افزار زیادی هم تست شد راحت نصب و اجرا میشه.
کارایی بشتر شتاب سنج به طوری که روی صفحه home هم میتونید از شتاب سنج استفاده کنید...
در کل نسبت به 2.2 floyo خیلی بهتر هست..
100% نصب کنید. رام توسط خودم تست شده. و تایید میکنم
برای نصب به امضا مراجعه کنید
سلام ( چرا پستهای من نمایش داده نمیشن!!؟)
چندتا سوال داشتم چطور بکاپ بگیرم از سیستم اورجینال 2.1؟؟
بعد از نصب 2.2 میتونم به همین 2.1 فارسی برگردم؟؟( اگه خوشم نیومد؟)
من تا حالا اصلا با اندروید کار نکردم مراحل همینای یا خلاصه کردید؟
این 2.2 روت شده ی ؟ تو نصب بازی و نرم افزار که مشکل نداره؟؟
----------------------
توی هیچ رامی به 720 دوربینش نمیرسه؟؟
در ضمن این رام صفحه کلید فارسی داره؟
با تشکر فراوان از شما جناب پانیشر که با حوصله و دقت تمام این رام ها رو تست میکنید:11::11:نقل قول:
به شخصه کورسوی امیدی داشتم بلکه SE یه آپدیت جدیدی ارائه بده که گویا دیگه از محالاته
لذا اصلا سمت و سوی XRecovery و امثالهم نرفتم
چندتا سوال داشتم که
"توجه کنید قبل از نصب از رام رسمی بک اپ بگیرید"
1-این نحوه بکاپ گیری از رام فعلی به چه نحوه! ثانیا بعد تعویض رام بطور کامل میتونیم به رام قبلی برگردیم(بدون مشکلی) ودر آپدیت کردن در صورت ارائه دچار مشکلی نمیشه،خلاصتا دچار مشکل بی بازگشت نمیشیم!
2- در مورد ورژن 2.3 هم گویا مواردی برای X8 اومده ،جدا از پایداری ،آیا 2.3 هم با 2.2 تفاوت زیادی داره
3- لینکا غیر از لینک XRecovery یا ف ی ل تره یا ت ح ریم!!
مرسی
سلام
ببخشید برنامه ای سراغ ندارین که بشه باهاش تو این گوشی زوم کرد؟؟؟؟؟؟
دوستان گوشی من یه مشکل داره لطفا کمک کنید
بعضی از بازی ها و برنامه هایی که نصب میکنم بعد از دو روز دیگه اجرا نمیشه و میگه این فایل ها کپیه باید رجیستر کنید (مخصوصا تو بازی های گیم لافت)
نمیدونید مشکل کجاست و چجوری میشه این محدودیت ها رو برداشت؟؟؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
از طریق ریکاوری باید backup بگیرین .
وقتی 3 تا فایل رو انتقال دادین و وارد منوی ریکاوری شدین گرینه backup and restor از اونجا backup بگیرین.
رام رو که دانلود کریدن فقط نصب میکنید از طریق ریکاوری... 2 یا 3 دقیقه بیشتر طول نمیکشه و نصب میشه در صورتی که نخواستین میتونید خیلی راحت backup رام قبلی رو restor کنید
پس هیچی رو از دست نمیدین و هیچ ترسی هم نداره..
رام 2.3.3 هم ورژن جدید امده ولی تست نکردم به زودی تست میکنم.
یکی از ورژن هاش ک نصب کردم ساپورتش عالی بود! اسفالت 6 رو تونستم نصب کنم :18:ولی 490mb فایل دیتا رو سرعت نداشتم که دانلود کنم..
واقعا رام بی نظیری بود اما بولوتوث با هیچ برنامه ای کار نمیکرد...:41:
ولی بازم ورژن جدیدش امده ولی هنوز فرصت نشده دانلود کنم.
در مورد رام 2.2 foryo که مطمئنم از 2.1 و 2.2 floyo که 100% بهتره بخصوص حل شدن مشکل فیلم برداری و افزایش پایداری و دو برابر شدن بازدهی سخت افزار به دلیل سبک بودن..
حتما نصب کنید پشیمون نمیشید..
سلام.نقل قول:
وارد منوی ریکاوری بشین و از گزینه backup and restor استفاده کنید.
بله در صورتی اینکه backup گرفته باشین و اونو restor کنید به همون رام قبلی با همون نرم افزار و... بر میگردین.
بله به امضا من مراجعه کن و نکاتی که ذکر شده دقت کن.
بله این رام روت شده. فارسی ساپورت میکنه.حیر سرش 2.2 هست و یک ورژن بالاتر داری میری بازی و نرم افزار رو راحت اجرا میکنه و بازی ها رو روانتر و بهتر اجرا میکنه.(خودم تست کردم)
خودم از همین رام استفاده میکنم واقعا عالیه.
در مورد کیبرد فارسی .. دوست عزیز هر کیبردی که دوست دارین میتونید نصب کنید...
کیبرد این رام مثل 5800 هست من همین کیبردی که داخل p30wolrd هست نصب کردم فارسی هم داشت.
یکدنیا ممنون استاد عزیز.
تازه یه راه برا نصب برنامه ها پیدا کردم
یه سوال گوشی من روت شده نیست نمیتونم حالت مانت رو عوض کنم و ایکس ریکاوری رو نصب کنم.
باید چکار کنم؟
قیمت این گوشی در حال حاضر چقدر هست؟
سلام.نقل قول:
باید گوشیتون روت باشه تا به فایل های سیستمی دسترسی داشته باشین.
روت کردن که خیلی اسونه....
من هم همین مشکل روت شدن رو دارم گوشی با برنامه super oneclick روت نمیشه راه دیگه ای نیست ?
سلام .نقل قول:
مگه میشه:18: خودم از همین روش روت کردم.!!
اموزش زیر رو از سایت تخصصی اندورید فارسی برات قرار میدم:
گوشی رو در حالت USB Debugging قرار دهید . کابل رو وصل کنید و Charge Phone رو انتحاب کنید.
برنامه رو پس از دانلود اجرا و بر روی Root کلیک کنید
صبر کنید تا کار برنامه تمام شود.
کد:http://apkcenter.com/Uploader/index.php/files/get/kCZ0HYEHCK/super-one-clik-.-ver2.1.zip
خب این یعنی چی؟نقل قول:
لیپو بهتره دیگه :31:
ولی.......!
iphone هم لیپو هستش که قدیما آتیش میگرفت الان آتشسوزی نداره ولی هنوزم لیپو داره
galaxy های سامسونگ یون هستند ولی تب های سامسونگ لیپو هستند
نوکیا اکثرا یون هستند ولی n8 لیپو هستش
سونی اریکسونم تااونجایی که دیدم اکثرا مخصوصا سری اکسپریا لیپو هستن
حالا یه چیزی...:13:
پاساژ بودم یکی اومد باطری بخره واسه n79 فروشنده گقت باطری اصلی مثل خودش رو داریم
باطری بهتر از اصلیش رو داریم که اتمیه!!!:18:
حالا کسی میدونه جریان این باطری اتمی واسه موبایل چیه؟
یعنی خیلی بهتر لیپو یا لیتیوم یونه؟
واسه x8 هم هست بخریم؟
استاد عزیز این فایل درایور هست ظاهرا نه روتر!!
از چه نرم افزاری برا روت کردن استفاده کنیم؟
نشد برا من عمليات پشت سر هم انجام ميشه و تموم نميشه قبلا با همين 1.6 روت كرده بودم نميدونم چرا رو 2.1 جواب نميدهنقل قول:
سلام.نقل قول:
میشه دقیقا بگی مشکلش چیه؟ یعنی چی میاد که نمیشه:31:؟ یکمی توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم.
یعنی این 2.1 ما غیر قابل روت شدن؟ یه جا نوشته بود باید به 1.6 روت شده برم و بعد دوباره 2.1 روت شده رو نصب کنم....
هیچ نرم افزاری برای روت کردن 2.1 نیومده؟
کمک کنید قبلا هم گفتم مبتیدم.
عمليات روت كردن تموم نميشه تمام مراحل رو اوكي ميده ولي باز از دوباره شروع ميشه
مطمئنی گوشی روت نیست؟ از طریق root explor یک نگاهی بنداز...نقل قول:
اگه میتونی یک factory reset بزن شاید جواب داد... ولی این روش جواب باید بده..
رست کردی برنامه هات پاک میشه.!
بالاخره روت شد برای تمام دوستانی که از مشکل روت نشدن رنج میبرن!! روت 2.1 x8
جوینده یابنده بود!کد:http://---------.ir/Forum/thread4206.html
قیمت 210-220نقل قول:
بسته به رنگ
قاب یدک در بعضی موارد موجود بوده
این لینک نرم افزارو ندادی پانیشرنقل قول:
نرم افزار همون Flashtool هستش؟!
با ROOTexplore نمیشه مگه!
لیپو هزینه ساخت بالاتری دارهنقل قول:
حریان بالایی میتونه بده
و تکنولوژی جدیدتریه ،بالاخص برای سازندگان گوشی خیلی عالیه چون میتونند در حجمای کم با هر شکلی ،ظرفیت های بالایی داشته باشند
باتری هایی با عنوان ATOMIC تو بازار اومده که ساختارش از لیتیوم نیست از یه ماده دیگه ساختنش که خیلی خیلی بیشتر شارژ رو نگه میداره الان تو بازار هم هست جعبه هم داره و هم یک سال گارانتی معتبر
من اطلاعات دقیقی ندارم
باید ولتاژش هم اندازه ولتاژ گوشی باشه(شرط احتیاط)
جوانب احتیاط رعایت شه که به گوشی آسیب نزنه
با سلامنقل قول:
دوستان ببخشید اشتباه از من بود لینک اشتباهی درایور رو داده بودم..
لینک رو درست کردم حالا تست کنید ببینید روت میشه یا نه:40:
سلام بازم من امدم با یک خبر.
رام رسمی 2.1 فیکس شده توسط behrad GH ورژن 4 با تمامی قابلیت های 2.3 کاملا فیکس شده
تا چند لحظه دیگه دانلود میکنم و خبرشو بهتون میدم.
تصاویر از این رام:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: سایت اندروید فارسی
میشه آدرس این سایت اندروید فارسی رو بزارینقل قول:
اسمشو زیاد شنیدم
تو گوگل هر چی گشتم نتونستم سایتی با این محتوا و نام پیدا کنم
ممنون میشم
سلام.نقل قول:
بهت پیام خصوصی کردم .
اینجا اجازه نمیدن که قرار بدم.
سلام.نقل قول:
از دیشب تا حالا روی این رام 2.1 رسمی فیکس شده توسط دوست عزیز behrad GH بودم.
هیچ مشکلی نداره... ( معلوم خوب چون رسمی فقط قابلیت های 2.3 رو بهش اضافه کردن)
اما به نظر من بهترین گزینه همچنان 2.2 foryo هست مشکلاتش همه حل شدن و کاملا فیکس شده هست
برای نصب به امضا من مراجعه کنید و نکاتی که ذکر شده رو با دقت انجام بدین.
سوالی بود در خدمتیم:40:
سلام دوستان بالاخره گوشی روت شد . ولی یه مشکلی بعد از دانلود رامی که دوستمون punisher 2008 تو امضاشون گذاشتن و استخراج اون در مسیر گفته شده در منوی xrecovery چیزی پیدا نشد که رستور کنم . بعد فایل زیپ شده رو در همون مسیر گذاشتم و از install custom zip] فایل رو نصب کردم ولی بعد از ریست شدن گوشی در مرحله بالا امدن , همونجا که یه فلش دور علامت اندروید میچرخه اون فلشه گیر میکنه و باید باطری رو در بیارم لطفا کمک کنید
علیک سلام منم همین مشکلو داشتم بعد رام 2.2 قبلی رو نصبیدم بعدش اینو نصب کردم درست شد :8:ولی باید یکم حوصله هم داشته باشی چون دفعه اول یکم دیر میاد بالا:41:نقل قول: