جنیون یعنی ویندوز کرک شده.....!!!!غیر فعال هم یعنی کرک ویندوز شناسایی و غیر فعال شده که در این صورت مجددا باید کرک بشهنقل قول:
Printable View
جنیون یعنی ویندوز کرک شده.....!!!!غیر فعال هم یعنی کرک ویندوز شناسایی و غیر فعال شده که در این صورت مجددا باید کرک بشهنقل قول:
genuine یعنی اصیل و منظور ویندوز اصل هست.
سلام دوستان من حدودا 2 ماه پیش ویندوز 7 و نصب کردم
مشخصاتشم Winodows 7 ultimate servic pack 1
copyRighte 2009
بعد 1 15 روز فک کنم این درخواست کرک میداد بعد بالای ساعت میزنه build7601
کرک های زیادی رو امتحان کردم هیچ کدوم فایده نداشته
وقتی که یک کرک و نصب میکنم میزنه lویندوز سوسفول ..بعد ریست میشه ولی وین کرک نمیشه........
الان بااد چه کنم ؟
منم مشکلم شبیه شما بود
از صفحه قبل پست آقای جعفریان رو دنبال کنید حل میشه
من محض اطمینان ویندوز رو از حالت آپدیت اتوماتیک خارج کردم. واسه ما که هراز چند گاهی ویندوز جدید نصب میکنیم و ویندوزمون هم پر از پچ و کرک هست به نظرم آپدیت خیلی به درد بخور نیست....
با جدید ترین ورژن کرک ورژن های قبلی رو پاک کنید و آخریشو بزنید ببینید کار میکنه!نقل قول:
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
نقل قول:
پس چرا من که دائم ویندوز و برنامه هاموآپدیت میکنم تو این 1.5سال مشکلی برام پیش نیومده؟؟؟؟؟ویندوزم هم پر کرک و بازی هر چیزی که فکرشو بکنیده!
نمیدونم من یه بار کرک کردم و جنیون شد تا مدتی خوب بود تا اینکه یه روز دیدم گوشه دسکتاپ زده که جنیون نیست و Build 6700 یا همیچین چیزی... دسکتاپم رو ورداشت و یه صفحه ی سیاه و ..
واسه همین میگم ارزشش رو نداره مگه اینکه بتونین با این کرک از سایت مایکروسافت validate بگیرین که من نتونستم و بیخیالش شدم...
اقا این مشکلم حل شد فقط ladder و ک نصب کردم مطمان نیستم که این کار کرده باشه چون اون اولی و که گفتید و نصب کردم که اپدیت ا پاک شه بعد اون دیگه یه جور خودش اکتیو شد :Dنقل قول:
الان با خیال راحت میتونم اپدیت کنم ؟؟؟؟
یا که کار خاصی بااد انجام بدم ؟؟
:11:
خب ...من پایین سمت راست برام زده که نمیدونم چی چی ...منظورم دسکتاپمه ...نقل قول:
این جریانش چیه ؟؟
نقل قول:
اگه دسکتاپتون مشکیه و پایین سمت راست نوشته BUILD 7600 و از این مزخرفات یعنی ویندوزتون اکتیو نشده و باید کرکش کنید!
اگه ویندوز اکتیو یا جنیون شده باشه باید وقتی روی my computer راست کلیک میکنید این شکلی شده باشه:
یه توضیح کلی میدم واسه کسایی که پست قبلی منو نخوندن . لطفا انقدر هم با فرستادن مطالب تکراری تاپیک رو شلوغ نکنید .
ویندوزی که از مدت نصبش خیلی گذشته باشه نمیشه اکتیو کرد . بلافاصله بعد از نصب وبندوز باید کرک شه .
کرک ویندوز 7 شامل دو مرحله هست که اولین مرحله برای کرک کردن و دومین میرحله برای غیر فعال کردن اون قسمت از ویندوزه که وظیفه چک کردن اصلی یا کپی ودن ویندوز رو بر عهده داره . دوست عزیزی که فقط مرحله ی دوم رو انجام دادی. خوب کاملا مشخصه که ویندوز کزک نمیشه .
کسایی که از مدت نصب ویندوزشون یا مدتی که پیغام کپی بودن ویندوز نمایش داده میشه ؛ ابتدا ویندوز رو عوض کنند .
بعد از نصب کامل ، قبل از انجام هر کاری ، مرحله اول کرک رو انجام بدید .
لینک دانلود مرحله اول .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:https://sites.google.com/site/qpnucomputer2/Windows7loader.rar?attredirects=0&d=1
بعد از اتمام کار سیستم ری استارت میشه که عد از روشن شدن شما پیغامی مبتنی بر انجام درستی کار میبینید .
با وارد شدن به قسمت properties کامپیوتر از درستی انجام کار مطمئن بشید . در بعضی موارد خاص نیاز به تکرار مراحل بالا هم هست . یعنی باد دو باره این مرحله ها تکرار بشه .
حالا مرحله دوم .
لینک دانلود
این مرحله فقط و فقط بعد از مرحله اول کرک انجام بشه .کد:https://sites.google.com/site/qpnucomputer2/RemoveWAT.rar?attredirects=0&d=1
این نرم افزار برای انجام کار خودش نیاز به یک بار ری استارت کردن کامپیوتر داره .
بعد از انجام کار ویندوز شما برای همیشه کرک خواهد شد .
در انجام تمام مراحل بالا ، از زمان عوض کردن ویندوز تا آخرین مرحله کرک به هیچ وجه به اینترنت متصل نشید تا کار انجام بشه .
اگه سوالی بود در خدمتم .
این پست رو ببینید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5653248&postcount=5
نقل قول:سلامنقل قول:
دوستان عکس های با این حجم قرار ندید ریسایز کنید.
شرمنده اینا رو نسبت به رزولیشن تصیر خودم گذاشتم بعد این ریسایز میکنم!
خواهش میکنم عزیز.نقل قول:
من برای دوستان دایل آپی گفتم :20::11:
الان بالاخره اکتیو کردم ویندوز رو و جنیون اومد.
الان لازم هست اون قسمت آپدیت رو ترن آن بکنم؟
آقا من که همه کرک هارو نصب کردم ریمو وات ، لودر ، داز، و ... الان هم ویندوزم اکتیو هست یعنی از قبلا هم بود اما دقیقا راس هر 2 ساعت یکبار ریسیت میشه !!!
حوصله ندارم دوباره ویندوز بریزم چون کلی برنامه روش نصب کردم
یکی بگه چکار کنم این دو ساعت یکبار ریسیت نشه ؟؟؟؟
بعد از اینکه ویندوزم رو آپ دیت کردم اینجوری شد
ضمناً به پست اول هم صد بار سر زدم اوکی ؟؟
پس هی نگو به پست اول سر بزن :2:
دوستان سلام
کرک ویندوز ultimate 64 bit رو میخواستم خواهشا اگر تست کردید بزارید ممنون میشم.
بنده هم با این مشکل داشتم ....نقل قول:
آقا من که همه کرک هارو نصب کردم ریمو وات ، لودر ، داز، و ... الان هم ویندوزم اکتیو هست یعنی از قبلا هم بود اما دقیقا راس هر 2 ساعت یکبار ریسیت میشه !!!
حوصله ندارم دوباره ویندوز بریزم چون کلی برنامه روش نصب کردم
یکی بگه چکار کنم این دو ساعت یکبار ریسیت نشه ؟؟؟؟
بعد از اینکه ویندوزم رو آپ دیت کردم اینجوری شد
فکر می کردم از دماست ولی نه...
با تعویض ویندوز اوکی شد.
صفحه 54 همین تاپیک کامل توضیح دادم . کرک سیستم های 32 بیتی با 64 بیتی تفاوتی نداره . کاملا تست شده و عملیه .نقل قول:
---------- Post added at 03:38 AM ---------- Previous post was at 03:34 AM ----------
شما به این نکته که بلافاصله بعد از نصب ویندوز ، عملیات کرک باید انجام بشه توجه نکرده بودی . ویندوزی که یه مدت کار کرده رو دیگه نمیشه کرک کرد .نقل قول:
سلام
من با این آپدیت اخیر ویندوزم غیرفعال شده بود.
remove wat ی که گذاشته بودین رو نصب کردم.حالا کلا قسمتی که
مربوط به نمایش اطلاعات فعال سازی هست پاک شده.میخواستم ببینم
الان دیگه ویندوز فعال هست ؟ و اینکه چرا اونجا کاملا پاک شده ؟
با تشکر
سلام . نه اکتیو نشده . گفته بودم که اول باید مرحله ی اول انجام بشه بعد remove watنقل قول:
باید ویندوز رو عوض کنی و همه ی مراحل رو به ترتیب انجام بدی . :8:
دلیل این که اطلاعات قسمت اکتیویشن حذف میشه اینه که این برنامه با دست کاری فایل های DLL و تغییرات در رجیستری ویندوز ، قسمتی از ویندوز رو که وظیفه چک کردن کپی یا اصل بودن ویندوز هست رو از کار می اندازه .
بنابراین سیستمی که کرک شده باید این کار روش انجام بشه . بدیهیه که اگه سیستم کرک نشده باشه این برنامه کار خاصی انجام نمیده . :31:
والا من دقیقا طبق همون چیزایی که در پست اول نوشته شده بود رفتار کردم.نقل قول:
الانم نمیتونم به هیچ وجه ویندوز عوض کنم.ممنون میشم یه راه حل بدون عوض کردن ویندوز بدین.
شما روی صفحه ی دسکتاپ پیغام کپی بودن ویندوز رو میبینی ؟ من فکر کردم فقط removewat رو انجام دادی . اگه این پیغام روی صفحه نیست حله دیگه .نقل قول:
من اخرین ورژن رو دانلود و نصب کردم از کجا بفهمم که ویندوز اکتیو شده....؟؟؟
من اینترنتم در موقع نصب ویندوز و کرک وصل بود موردی که نداره....؟؟:13:
ممنون
نه پیغام اکتیو نبودن نمیاد.نقل قول:
آخه اون روز که این کار رو کردم 22 روز مونده بود تا پایان تریالش.
واسه همین الان نمیدونم چه اتفاقی افتاده.و میخوام اون قسمت رو برگردونم.
اینم آخرین بخش آموزش .... دیگه هر چی بلد بودم گفتم .
داخل قسمت search استارت ویندوز 7 این عبارت رو تایپ کنید تا یه فایل نمایش داده بشه .
slui
این نرم افزار خود ویندوز هست که وضعیت اکتیویشن ویندوز رو نمایش میده . از این طریق میتونی مطمئن شی .
یه دکمه اون بغل هست . روش نوشته تشکر . :5:
سلام دوستان؛
حدود یک ساله لپ تاپ خریدم که سیستم عاملش win7 هست و طبیعتا باید original باشه. تا چند هفته قبل مشکلی نداشتم ولی یکدفعه شروع کرد به پیغام دادن که: ویندوز شما genuine نیست!
تنها اشتباهی که به نظرم میرسه انجام دادم اینه که چند ماه قبل یک نفر شماره سریال ویندوز می خواست، عجله هم داشت و من شماره سریال ویندوز خودم رو بهش دادم!
حوصله کرک کردن و از کار افتادن ویندوز و ... رو ندارم! چیکار باید بکنم؟:41:
سلام دوستان..
من تازگی را رو لپتاپم win7 ultimate 64-bit sp1نصب کردم...
crack هم کردم active شد..
کجا نشون میده این crack چند روزه هست..؟
اگر بخواهم crack جدید بهش بدم قبلی را از کجا باید
پاک کنم..؟
سلامنقل قول:
start /control panel/system
اونجا هست
معمولان کرکها دائمی هستن ( اگر از کرک های پست 1 این تاپیک استفاده کردین.)
نقل قول:
اگه مطمئنی کرک شده بیخود دوباره کرک نکن!به ریسکش نمی ارزه!
عزیز با وجود کرک های دائمی نیاز به نگرانی نیست . چه اورجینال باشه چه کپی ، وقتی کرک میشه میتونی از همه ی امکانات ویندوز استفاده کنی . شما پست های قبلیو که خودم ارسال کردم دنبال کنی روش کرک دائمیشو توضیح دادم . انجام بده . اگه سوالی بود بپرسنقل قول:
SLUI رو توی نوار استارت سرچ کن . یه فایل میاد . فایل رو که باز کنی وضعیت اکتیو ویندوز رو بهت میگه .نقل قول:
ویندوز مثل نرم افزار های دیگه یا مثل آنتی ویروس نیست که کرکش مدت دار باشه . یا کرک شده یا نشده . مسئله چند روزه بودن اینجا مطرح نمیشه .
دو صفحه قبل برنامه removeWAT رو گذاشتم . شما از این راه که اول گفتم مطمئن شو که ویندوز اکتیوه ، بعد این برنامه رو اجرا کن که دیگه خیالت راحت باشه . :31:
سلام
دوستان من از Windows.7.Loader.v2.0.3 استفاده کردم واسه کرک . ولی هر 3 4 روز 1 بار موقع بالا اومدن ویندوز هنگ میکنه و وقتی ریستارت میکنم میگه که جنیون نیست . حالا چی کار کنم ؟ اصلا همینجوری ولش کنم کرک نکنم اتفاقی میفته ؟ ویندوز عوض کنم 1 ویندوز دیگه بریزم فایده ای داره ؟
ممنون میشم کمک کنید
اگه کرک نکنی رفته رفته امکانات ویندوز غیر فعال میشه تا اینکه بعد تموم شدن مدت تریال از کار میوفته و دیگه بالا نمیاد . شما ویندوز رو عوض کن . بعدش اون مراحلی که دو صفحه قیل گفتم رو مرحله به مرحله انجام بده . با خیال راحت از ویندوز استفاده کن . روی چن تا سیستم امتحان کردم جواب داده که بعد از عوض کردن ویندوز فقط برنامه ی removeWAT و اجرا کنی مشکلی پیش نمیاد . یعنی نیازی نیست مرحله اول انجام شه . این واسه ورژن جدیدش بود که فرار دادم . ورژن های فبلیش این کارو انجام نمیداد . :8:نقل قول:
دوستان دارم یه کرک جدید واسه ویندوز 7 مینویسم . هروقت تموم شد اینجا قرار میدم . :31:
میشه کمک کنین؟نقل قول:
هیچ کودوم از این دو برنامه جواب نمیده
چرا کسی جواب سوال منو نداد؟نقل قول:
اگر این آپدیتو نصب کنید میکروسافت متوجه میشه که ویندوز قلابیه البته اگر ویندوزتون قلابی نباشه و چند ردوز بهتون مهلت میده تا اصلشو بریز که میتونید برای قانونی کردن ویندوزتون از پست اول استفاده کنید. خرابیه ویندوزتون مربوط به خیلی چیزا میباشه از جمله ویروسی بودن یا...اگر geniue ویندوزتون از بین رفت یعنی مال این بوده.نقل قول:
نقل قول:از این برنامه استفاده کن . فقط کافیه اجراش کنی و سیستم ری استارت شه . به همین سادگی . :31:کد:https://sites.google.com/site/qpnucomputer2/RemoveWAT.rar?attredirects=0&d=1
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
شما اول با استفاده از همین برنامه ی Windows.7.Loader.v2.0.3 فایل پچ رو پاک کن . بعد این برنامه رو یک بار اجرا کن و سیستم ری استارت میشه .نقل قول:
کد:https://sites.google.com/site/qpnucomputer2/RemoveWAT.rar?attredirects=0&d=1