دوست عزیز من خودم چند وقته دنبال جی شاک اصل هستمنقل قول:
اصلا نمیشه به مغازه دارها اعتماد کرد
واسه یک ساعت 140 تومن تلرانس من دیدم!
کاسیو توی ایران نمایندگی نداره سایتشو چک کنید متوجه میشید.
Printable View
دوست عزیز من خودم چند وقته دنبال جی شاک اصل هستمنقل قول:
اصلا نمیشه به مغازه دارها اعتماد کرد
واسه یک ساعت 140 تومن تلرانس من دیدم!
کاسیو توی ایران نمایندگی نداره سایتشو چک کنید متوجه میشید.
آره من یه بار ایمیل زدم به خود کاسیو آدرس و تلفن دایا زمان سنج را بهم دادننقل قول:
میشه تلفن این مغازه رو بگید؟نقل قول:
آیا تلفنی اعلام قیمت میکنن؟
منم دقیقن به همین خاطر پرسیدم. کسی میدونه توو ویین چند یورو قیمتشه؟نقل قول:
چشم.نقل قول:
این ساعت هایی بود که مد نظر من هست و قیمتش اینه :
EFR 520 SP = 632,000Toman
EF 540D = 382,000 Toman
EF 545D = 420,000Toman
EF 547 = 350,000Toman
بله نمایندگی رسمی اصلی داره .. شرکت دایا زمان سنج..
هولوگرام edifice های اصلی به رنگ آبی و چهار گوشن... این رو دقت کنید
پ خ کردم براتوننقل قول:
با تشکر می خواستم بدونم روی هولگرام چی نوشته بود؟نقل قول:
چیز خاصی نوشته نشده بود تا جایی که یادمه.. ولی در نظر بگیر دو طرف آبی وسط حالت بی رنگ بود.. حتما هم چهار گوش باشه نه گرد.
سلام دوستان خوبین؟
من میخواستم یه ساعت مچی تا 300 تومن بخرم.:n13:
یه چیزه خیلی خوشکل و خوب میخوام و اینکه کیفیتش هم خیلی خوب باشه و همه خوششون بیاد. عقربه ای و ترجیحا سه زمانه باشه. و یه چیزه شیک میخوام داشته باشم.
چی پیشنهاد میدین؟
پسر هستم و 21 سالمه:n12:
البته بعید میدونم چیزه خوبی گیرم بیاد با این گرونی :n05:
اونایی که ساعت جی شاک دارن پشت قلاب بند ساعتشون چنین چیزی نوشته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره تازه مال من ژاپن هست که فقط یه سری مدل ها ژاپن هستنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوست گرامی تو این رنج اگه روش یه 50 تا هم بذاری از کاسیو میتونی ساعت های خوبی بخری از سری بی ساید ..
من خودم بند استیل دارم 170تا خریدم 1.5 سال پیش الان شده 680 تومن جدید هوس این دومل رو کردم بند چرمی هست 1 سال پیش این دومدل 130 تومن بود الان فک کنم 300 تومن باشه تو این رنج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین تو این قیمت الان ساعت های کاسیو هستن البته از یه جای معتبر بخر چون الان کپی هاشون تو بازر پرن با اصلش هم مو نمیزنن !نقل قول:
یادش بخیر من 2-3 سال پیش یه مدل 85 خریدم ef-503sg فقط 85 تومن الان همون 300-350 تومنه !
دوسته عزیز شما کودوم مدل کاسیو رو پیشنهاد میکنی؟نقل قول:
دوستان کسی شماره دایا زمان سنج تهران رو داره؟
نمی دونم چرا اون شماره هایی که قبلا دادم جواب نمیدن! این شماره ها را از توی کتاب اول پیدا کردم:نقل قول:
کد:88205777 ، 88790253 ، 88783530
اینا رو هم زنگ زدم ، جواب نمیدن.نقل قول:
!!! اینا هم از 118:نقل قول:
87198 شيرازجنوبي 22666324 22666349 22666490 22666494 22666515 پسيان
تلفن های تماس با دایا زمان سنج که کاملا صحیح و درسته تو صفحه قبل گذاشتم. ببینید دوستان. یکسری شماره که حتی تو کتاب اول گذاشته اشتباهه !
توی کدوم صفحه گذاشتید؟نقل قول:
لطفا دوباره بزارید.
اگه تلفنا اینا هستن جواب نمیدن18 ~88782010
خیلی جالبه که پستم نیست یا من اشتباه میکنم !!نقل قول:
021-87198
88783530 - 88790253
بخش فروش آقای اقبالی یا آقای اردستانی
دوستان بزرگوار
لطفا مواردی مثل شماره تلفن و لینک های فروشگاهی رو از طریق پیغام خصوصی و پروفایل با همدیگه تبادل بفرمایید .
ممنون از توجه دوستان
به نظر من جهت استفاده و آگاهی سایر دوستان بهتره عمومی باشه بقیه هم استفاده کنن . به هر حال نظر شما هم قابل احترامه.
ببینید چون اینطور موارد جزو موارد تبلیغاتی محسوب میشه خود به خود ، خلاف قوانین انجمن به حساب میاد والا کسی از گسترش آگاهی و اطلاع رسانی نمیخواد جلوگیری کنه در این محیط /نقل قول:
موفق باشید .
سلام
این مدل توی بازار پیدا میشه برای خرید؟
دوستای تهرانی میشه یه زحمت برای من بکشید
ساعت جی شاک 110-1b رو برای من قیمت کنید؟
توی شیراز به این بزرگی 1 دونه از این ساعت هست اونم فهمیده من میخوامش قیمت فضایی میگه!
میخوام اگه بشه بیام تهران با خیال راحت بخرمش فقط لطفا همین مدل باشه 110-1b
من پرسیدم (دقیقن نمیدونم این مدل بود یا نه) چند وقت پیش و قیمتش 430 ت بود و فروشنده گفتش کلن قیمتا الان از 300 به بالاست.نقل قول:
نه این مدل الان قیمتش حدود 350 هست.نقل قول:
سلام دوستان
ببخشید ساعتای کاسیو ادیفایس مدلهای سه موتورش هست توی بازار که قیمتشون از 300.400 بالاتره ، و اصل هستن بیشترشون
یه سوال ، این مدل های یه موتوره که با قیمت زیر 100 هستن و ظاهرشون با ادیفایس های سه موتوره فرقی نداره اصلن؟اصلا کاسیو این مدلا رو تولید می کنه ؟
مرسی
سلام
این ساعت ونگر 800 تومان ارزش داره؟ کلا ونگر برند خوبیه؟
ساعت خوبیه ولی ظاهرش به 800 نمیخوره...!نقل قول:
تو این رنج کاسیو شکیل تره به نظر من!
اینم در نظر بگیرید که ونگر برندی نیست که تخصصی رو ساعت کار کنه! ولی خیلی معتبره
البته اگه یکم بیشتر هزینه کنی و تیسوت بگیری خیلی عالی میشه!
سلام بر دوستام لطفا راهنمایی نمایید و کمک بنده 1 هفتس ساعت کاسیو EF-550RBSP کاسیو ردبول خریدم به قیمت 240000تومان که هم قوطی و بالشتک کاغذ مدل راهنماش و بندش با جلد پلاستیکی و شیشش و پشتش جلد محافظ داشت و پیچاش جلد ابی کیپ شده هم کامل بود و مارک رد بول صفحشه ارم و نوشته کاسیو قاب پشتشه کدش5147 موتور زاپن کیس چین 100 متر ضد اب و هولوگرام بیضی شکل کاسیو داره موندم اصله یا بدله همهچیزشو چک کردم 4 موتورش فعاله تواب داغ سرد گرم ولرممدت 20 دقیقه گذاشتم خوب عادی کار میکنه فروشندشم گفتم بدله؟؟ یا اصل؟ گفتش اصله خرید قدیمه 25 تومن کشیده روش گفتش خواهشن راهنمایی کنید دودلم خریدم خوب بوده اصله ؟؟؟؟؟؟ کمک کنید :n03:
گارانتی دایازمان سنج داره؟نقل قول:
دوستان اینجا می گن هولوگرام باید مستطیلی باشه. البته من جی شاک خریدم با گارانتی و اصلا هولوگرام نداره و هر جوری تونستم تست کردم و درست بوده. شما یه جست و جو بکن چندتا عکس و فیلم ازش تو اینترنت هم ببین (نه عکس و فیلم تبلیغاتی). بارکدشم سرچ کنی باید همون ساعت بیاد. البته منم قبلا که تازه گرون شده بود از یه فروشنده پرسیدم همین جوری قیمت می داد می گفت لیست جدید قیمت شرکت اینه نشون هم می داد بعد می گفت خرید قدیمه اینقدر میدم.
اگر ممکن هست یه عکس هم از هولگرامش بذار ببینم.
با سلام
دوستان یه عکسی میذارم. کسی میدونه چه مدلی از ساعت اسپریته؟
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گارانتی نداره . هولوگرامش بیضوی شکلهنوشته کاسیو 3 بار طلاییه عکساشم دیدم برا من صفحه اصلی ارم ردبوله کاسیو نیستش پشتش توضیحاتش مثل بقیس درستههمهجوره چک کردم نوشته هاشو شکلاشو عقربه هاشو جزییاتشو باز موندم
Esprit Chronograph Watch EW07997نقل قول:
آرم ردبول در بالا و وسط زیر عقربه ها باید آرم edifice باشه جزییات در این عکس تا حدودی مشخصهنقل قول:
کد:http://www.casio-club.com/upload/product_pic/b04-01-11-04-31-1944724197-EF550RBSP.jpg
[QUOTE=amin_g_p;7510229]Esprit Chronograph Watch EW07997
مرسی.
قیمت این ساعتEsprit Chronograph Watch EW07997
حدود چند تومنه؟
متشکرم
ارمادیفایس و کاسیو صفحه اصلی نیستش چکار کنم همه جوره درسته خوب کار میکنه کمک
عکس که دادی همش چک کردم مثل خودمه همش درسته فقط اسم کاسیو صفحه نیستش همین ارم برجسته ادیفایس روی پیچشه اوکیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دقیق اطلاع ندارم این عکس کاتالوگ هست ولی توی سایت aliexpress.com که اجناس چینی می فروشه مدل بدون آرم ادیفایس حدود 46 دلاره! یه سری هم هست آرم ردبول ندارهنقل قول:
به دوستان پیشنهاد می کنم ساعت از مغازه های معتبر و با گارانتی دایا زمان سنج بگیرید که نماینده چند شرکت از جمله کاسیو و سیکو در ایران هست.
پس چطوره ریختش موتوراش کیفیتش ضد ابیش حتی عقربه هاش کاملا میزان رو درجه هان قلابی هر چقدر خوب تا این حد مثل شرکت مادرش تولید نمتونه که
خیلی می خواهید مطمئن بشید می تونید به خود پشتیبانی کاسیو هم ایمیل بزنید ولی به نظر "replica" هست یعنی کپی با کیفیت ولی ارزونتر از اصل چون قیمت اصل این ساعت بالای 250 دلاره ولی رپلیکاش 150 دلاره و چینیش 50 دلارهنقل قول: