دوست عزیزنقل قول:
برای این منظور می توانید با دیدن منوی option در منوی مخفی مدل اصلی تلویزیونتان را ببینید
و فکر می کنم مدل اصلی ps43d490a1 باشد و این سایت مدل شماست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
برای این منظور می توانید با دیدن منوی option در منوی مخفی مدل اصلی تلویزیونتان را ببینید
و فکر می کنم مدل اصلی ps43d490a1 باشد و این سایت مدل شماست.
سلام دوستان مدل تلوزیون من UA46F8880AM هستش ولی توی سایت ایرانی این مدل نیست
در صورتی که این تلویزیون سام سرویس هستش ؟!!
آپدیتشو از کجا گیر بیارم ؟
آیا آپدیت موجود در این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این مدل من میخوره ؟
مشکلی بوجود نمیاره ؟
کلا کدوم سایت آپدیت این TV منو قرار داده ؟
ممنون:n35:
دوست عزیزنقل قول:
آن آبدیت برای امریکاست و با سیستم شما سازگار نیست.
مدل نام گذاری ایرانUA46F8880AM و نام گذاری اصلی آن UA46F8000 است و برای دانلود از این سایت استفاده کنید. این سازگار با سیستمهای ایران است[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسخدهینقل قول:
یعنی بعد از دانلود فایل فریمور با خیال راحت روی TV خودم که UA46F8880AM هستش نصب کنم ؟
مشکلی پیش نمیاد چون توی این سایت بالای PAGE نوشته UA46F8000AR
دوست عزیزنقل قول:
من هم برای دانلود از این سایت استفاده می کنم و تا حالا برایم مشگلی پیش نیامده.
و همانطور که در پست بالا توضیح دادم مدل اصلی شما همان است که گفتم که با مراجعه به منوی مخفی و در منوی option خواهید دید که مدلتان همان است.
سلام
فریمور UA40EH6030
را میخواستم.
ورژن 2014 را نصب کردم. 2015را میخوام تا مشکل x265 هم حل بشه. آخه الان کدک اچ 265 نمیخونه و میخوام آپدیتش کنم.
یه چیز خیلی عجیب هم از سایت سامسونگ ایران دیدم!
جدیدا فریمور یه سری تلوزیون را گذاشته اونم آپدیت 2015! من که کلی کیف کردم ولی مدلی که من میخوام را نزاشته.
اگه پیدا کردید بهم بدید ممنون...
دوست عزیزنقل قول:
این سایتی که شما دیدید برای سری 2014ورژنH است ولی مدل شما برای 2012 است و فعلاً در هیچ سایتی آبدیت ندارد .
سلام دوستان
من تلویزیون سامسونگ رسیوردار مدل UA32H4270ASXZN رو امروز خریدم. حالا چندتا سوال داشتم:
1- معنی این ua و as و... که اول و آخر هر مدل مینویسن چیه؟
2- من وارد لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدم و دارم ورژن 1019 رو دانلود میکنم که یه فایل .exe هست. آیا این فایل دقیقا برای این مدل تهیه شده؟ و با نصب اون مشکلی پیش نمیاد؟
3- الان که فیلم با زیرنویس فارسی میذارم زیرنویس رو درست نشون نمیده در حالیکه فروشنده اون رو برای پشتیبانی از فارسی تنظیم کرد و منو تلویزیون الان کاملا فارسیه و حتی EPG شبکه های دیجیتال رو به خوبی نشون میده. چکار کنم تا بتونم زیرنویس رو هم فارسی ببینم؟
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
برای خواندن معانی مدل تان به این تایپیک بروید.
خیر مشگلی پیش نمیاد ولی در صورتی که تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به ابدیت نیست و در ضمن ممکن است کالیبره تصویر اولیه که در کارخانه به بهترین وجه خود برایتان انجام شده را از دست بدهید.
و برای مشگل زیر نویس تان به این پست بروید.
آخه من آپدیتش هم کردم و بدون هیچ مشکلی آپدیت شد و هیچ مشکلی هم نداره. ورژن آپدیتش هم تغییر کرد.نقل قول:
ممنون دوست عزیز که جواب دادی.نقل قول:
میشه یه خورده درباره "کالیبره تصویر" توضیح بدی. و چطور میشه این کار رو کرد؟ منظورم اینه که دقیقا راه انجام کالیبره رو توضیح بدی برام.
باز هم از راهنمایی شما سپاسگزارم.:n33:
دوست عزیزنقل قول:
اصل کالیبراسیون تلویزیون را بوسیله دستگاه های خاص برای تلویزیون انجام می دهند . و فقط شما می توانید بر اساس نور محیط زندگی تان و سلیقه دیدتان آن را از منوی تصویر تغییر دهید.
سلام. ببخشيد اگر توي تاپيک مناسبي پست نزدم. من قصد دارم ال اي دي سامسونگ مدل 46F5500 رو از طريق فروشگاه اينترني بانه مارکت به قيمت دو ميليون و هشتاد بخرم. چندتا سؤال داشتم که اگه راهنمائي کنيد ممنون مي شم:
1- اعتمادي به اين نوع خريد هست؟ من اراک ساکنم و قراره با پيک با هزينه 170 تومن برام بفرسته.اول فقط هزينه ي پيکو مي گيره و بعد از تحويل و تست کامل تلويزيون، هزينه رو به پيک مي دم. فروشنده گفته سريال نامبر پشت دستگاه رو تو سايت سامسونگ چک کن.اگر درست بود تحويل بگير
2- خود اين مدل با اين قيمت انتخاب خوبي هست؟ مدل 48H6300 هم مي تونم بخرم.گرچه 500 بالاتره.ولي مونتاژ مصره. قبلي مونتاژ مالزيه
3- معادل داخلي اين مدل چي مي شه؟ آيا فايل آپديت و فيرم ويرش تو نت هست (در صورت لزوم) ؟ در صورت نياز به تعمير، قطعاتش داخل ايران هست؟
ممنون مي شم پاسخ بديد. اگر نياز هست اين پستو تو تاپيک ديگه اي بزنم، لطفا آدرس بدبد.ممنون
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه بحث در ضمینه سایتهای مرزی ممنوع است.
دوم معادل UA46F5500 می شود UA46F5890 و معادل UA48H6300 می شود UA48H6390
و سوم می توانید از این سایت دانلود کنید
و در آخر قطعات آن در داخل موجود است.
سلام
یه تلویزون مدل UA46ES8880M دارم یک ساله
از چند روز پیش فلش که نصب کردم فیلم نگاه کنم تلویزون ریست شد بعد تمامی امکاناتش از کار افتاد
وای فای رو هم پیدا نمیکنه که اپدتش کنم درست شه
چکار کنم تورو خدا کمکم کنید
ممنون میشم:n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n 03::n03::n03::n03::n03:
دوست عزیزنقل قول:
مدل اصلی تلویزیون شماUA46ES8000 و نام گذاری ایران UA46ES8880 است و شما می توانید از این سایت فریمور تان را دانلود و آن را آبدیت کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگر می خواهید بطور آنلاین این کار را بکنید از کابل لن استفاده کنید.
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
چگونه به ارتقاء نرم افزار توسط USB
1. درایو حافظه USB حاوی سیستم عامل را به پورت USB تلویزیون تان قرار دهید.
2. تلویزیون را روشن کرده و در حدود 1 تا 2 دقیقه صبر کنید.
3. با فشار دکمه منو، 'پشتیبانی'، 'به روز رسانی نرم افزار "، و سپس" بروز کن' را انتخاب کنید.
4. پیام برای جستجوی فایل های به روز رسانی نمایش داده می شود. فشار دهید بله.
5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبررا پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.
این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.
سلام دوستان من المان زندگی میکنمو تلویزیونم زبان عربی یا فارسی نداره برای همین زیر نویس فارسی را نمیخونه چطور میتونم این مشکلو برطرف کنم مدل UE42F5370ss
دوست عزیزنقل قول:
قبلا هم دوستان دیگر از آلمان همین مشگل را داشتند و از روش زیر برای رفع مشگلشان اقدام کردند.
از این
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مخصوصاًاز برنامه گفته شده در آن استفاده کنید.
سلام دوستان و بزرگان اهل فن
میشه از فریمورک 40H6300 برای 40H6390 استفاده کرد؟
مشکلی برای زبانش پیشتمیاد؟
مرسی
دوست عزیزنقل قول:
هردوی این مدل یکی هستند این مدل نام گذاری ایران 40H6390 و این مدل اصلی40H6300 آن است که در منوی مخفی سیستمتان درج شده .
و مشگلی پیش نمی آید.
سلام دوستان. تلویزیون من UA46f8880AM هست. فایل آپدیتشو از سایت سامسونگ کشور امارات ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم و طبق راهنماش فایل رو توی فلش اکسترکت کردم و به تلویزیون وصل کردم. بعد تلویزیون رو روشن کردم و بعد از 2 دقیقه رفتم توی بخش آپدیت، اما متأسفانه نتونست فایل آپدیت رو پیدا کنه. این کار رو چندین بار انجام دادم اما هیچ جوابی نگرفتم. نسخه نرم افزار تلویزیون من 1108 هست و نسخه نرم افزاری که روی سایت قرار گرفته 1120.
لطفاً راهنماییم کنید. ممنون.
درضمن با اونکه تلویزیونم هیچ مشکلی نداره اما حتما میخوام آپدیتش کنم، چون معتقدم هیچ شرکتی بیکار نیست که وقت و هزینشو صرف ارائه آپدیت جدید کنه، مگر اینکه بخواد باگ های قبلی رو برطرف کنه و یا امکانات نرم افزاری جدیدی رو بهش اضافه کنه.
دوست عزیزنقل قول:
اگر تمایل به آبدیت دارید با کابل لن و بطور آنلاین آبدیت کنید.
سلامنقل قول:
مبارک باشه. من هم یه تلویزیون 32 اینچ مدل 4270 دارم که آپدیتش کردم ولی بعد از آپدیت تنظیماتی میخاد که باید بلد باشی. مثلا تنظیم کردن رنگ و نور و... به نظرم همون تنظیمات کارخونه رو بذاری خیلی بهتره.
مرسی دوست عزیز. اگه تنظیماتش در حد تنظیم رنگ و نور و ... باشه مشکلی نیست. تنظیمات خاصی هم داره که احتیاج به دانش خاصی داشته باشه؟
البته قاعدتا نباید با آپدیت مشکلی برای تنظیماتش پیش بیاد، چون هر نرم افزاری بالاخره یک سری تنطیمات پیشفرض از طرف کارخونه روش هست و مشکل خاصی نباید وجود داشته باشه.
نقل قول:ممنون از راهنماییتون دوست عزیز. میشه لطف کنین بگین وصل کردن تلویزیون با LAN به مودم چه تفاوتی با حالت WIFI داره؟ هر دوتاشون یک کار رو میکنن. در واقع 2 تا راه متفاوت برای ایجاد ارتباط بین تلویزیون و مودم هست . برام جالبه که تفاوتش رو بدونم.
مرسی دوست عزیز. اگه تنظیماتش در حد تنظیم رنگ و نور و ... باشه مشکلی نیست. تنظیمات خاصی هم داره که احتیاج به دانش خاصی داشته باشه؟نقل قول:
البته قاعدتا نباید با آپدیت مشکلی برای تنظیماتش پیش بیاد، چون هر نرم افزاری بالاخره یک سری تنطیمات پیشفرض از طرف کارخونه روش هست و مشکل خاصی نباید وجود داشته باشه.
دوست عزیزنقل قول:
تفاوت آن در سرعت و یکنواختی بدون تداخل است. و قطعی ندارد.
خب مشکل اینجاست که بصورت آنلاین هیچ آپدیتی رو پیدا نمیکنه. پس هیچ تفاوتی بین اتصال با LAN و WIFI نیست.نقل قول:
بصورت آفلاین هم که فایل آپدیت داخل فلش رو شناسایی نمیکنه!!!
حالا برای این چه راه حلی دارین؟
کسی نیست که این مدل تلویزیون رو آپدیت کرده باشه؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
آبدیتی که در سایتهای سامسونگ و در کشورهای مختلف قرار داده می شود بیشتر برای همان سیستم دیتاها و فرکانسهای مخابراتی همان کشور ها کاربرد دارد که با گزارشات و یا اعلام خرابی در آپشنها و یا آیتمهایی که کاربران و یا نمایندگی های تعمیر این محصول به شرکت مربوطه اعلام می شود شرکت سامسونگ برای رفع عیب آبدیتهای مربوطه را در سایت قرار می دهد که معمولاً اگر تلویزیون به اینترنت متصل باشد و نیاز به آبدیت داشته باشد بطور خودکار در بخش پشتیبانی و در قسمت آبدیت نرم افزار شما آن اعلام را خواهید دید.
پس در نتیجه اگر شما آن اعلام را نمی بینید و یا حتی نمی توانید بصورت آنلاین آبدیت کنید بدانید که تلویزیون شما نیاز به آبدیت ندارد و برای همین هم از طریق آفلاین هم نمی توانید آبدیت را انجام دهید.
سلام.
میشه آخرین آپدیت Samsung LA32D585K7M
به من بدید؟
یا بگید از کجا دان کنم؟
ظمن اینکه بفرمایید چجوری باید آپیدت کرد؟
راستی تی وی پورت Lan هم میخوره.آیا میشه مستقیم به نت وصلش کرد و آپدیتش کرد؟؟؟
چجوری؟
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک برای دانلود استفاده کنید.
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
و از طریق لن هم باید اول کابل لن را وصل کنید و بعد از مسیر منو---> شبکه -----> استفاده از لن را انتخاب و تمام مراحل را دنبال کنید.
نقل قول:
ممنون
پس Firmware تی وی من اینه:
All OS, 63.8 MB, exe, زبان MULTI جزئیات : T-MST4DAAC_1021.1/T-MSV4DAAC_1006.0 2012.12.27 tooltipbox
تاریخش که قدیمیه....یعنی مال قبل خرید منه!
از کجا تاریخ نرمافزار دستگاه رو بفهمم؟
این Allshare چیه؟؟؟
راستش من برای این میخوام آپدیت کنم تا بلکه فیلم های با کدک x265 رو هم نشون بده.
اصلا میشه؟؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
برنامهAllshare برای دیدن فیلم - موسیقی - و عکس از طریق کامپیوتر - لپ تاپ - و گوشی در روی تلویزیون است . و با آبدیت نمی توانید کدکx265 که مخصوص تلویزیونهای 4k است را روی تلویزیون مدلهای که این قابلیت را دارا نیست را اجرا کنید.
ودر ضمن برای دیدن ورژن و تاریخ آن باید از طریق منو ---> پشتیبانی----> آبدیت نرم افزار و در آن منو موارد را ببینید.
سلام دوستان
تلویزیون بنده مدل ua40es5600r هست که از بانه خریدم که تو ایران میشه مدل es5960
روزی که از بانه خریدم فروشنده با یه کنترل مخصوص که داشت، تنظیمات ایران رو برام انجام داد رو تلویزیون
حالا میخواستم ببینم اگه آپدیتش کنم مشکلی پیش نمیاد
مثلا تنظیمات مربوط به ایران رو دیگه نداشته باشه
یا منوی فارسیش بپره یا ...
ممنونم
دوست عزیزنقل قول:
خیر مشگلی برایتان بوجود نمی آید.
سلام بچه ها من میخوام تلوزیون اپدیت کنم چطور این کار کنم
مدل دستگاه:
51F4950
سلام مدل سامسونگ من LA40B670A5R هست، اصلا پیداش نکردم. اگه کمکم کنید ممنون میشم
وقتی آپدیت میکنی همچین مشکلی پیش نمیاد. این تنظیمات که فروشنده انجام داد توسط منوهای مخفی سامسونگ انجام میشه. شما خودت هم میتونی این تنظیمات اولیه رو انجام بدی. شما باید ابتدا تلویزیون رو در حالت استندبای(دکمه قرمز روی کنترل رو بزن) قرار بدی و در 3 ثانیه کلیدهای زیر رو پشت سرهم بزن:نقل قول:
info-menu-mute-power که منوهای مخفی تلویزیون رو نشونت میده.توصیه میکنم هیچ چیزی رو تغییر ندی. فقط جهت اطلاع این موضوع رو بت گفتم:n01::n09:
دوست عزیزنقل قول:
مدلهای قدیمی دیگر در سایت موجود نیست.
سپاس، آخرین آپدیتش هم تو سایت های دیگه وجود نداره؟نقل قول: