با سلامنقل قول:
با چه مرورگری میخواید وارد بشید؟
یه دور کوکی و هیستوری مرورگرتون رو پاک کنید و دوباره امتحان کنید.
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
با چه مرورگری میخواید وارد بشید؟
یه دور کوکی و هیستوری مرورگرتون رو پاک کنید و دوباره امتحان کنید.
موفق باشید.
دوست عزیز من که گفتم یاهو کلاسیک رو می تونم بیارم شما اگه می تونی بگو یاهو بتا رو چه جوری بیارمنقل قول:
با مرورگرای مختلف امتحان کردم نشد
پسورد عوض میشه ولی وارد میل نمیشه
نقل قول:
با مرورگرای مختلف امتحان کردم نشد
پسورد عوض میشه ولی وارد میل نمیشه
ببخشید بچه ها یه سوال ...
من چند سال پیش عضو یه گروه شدم ،از این گروه ها که روزی 100 تا ایمیل مختلف میفرستن ...
حالا میخاستم ببینم روشی داره که کنسل کنم عضویتم تو اون گروه هاااااا رو ؟؟؟؟؟؟
اخه حسابی ازیتم میکنه و ایمیل هایی که بقیه برام میفرستن قاطی اونا میشن و اصلا نمیدونم کی به کیه
سلام.
یه سوال در مورد یاهو مسنجر دارم- وقتی که با یاهو مسنجر چت میکنیم، آیا نوشته ها و مکالمات در جایی از کامپیوتر ثبت میشه یا نه؟
اگه ثبت میشه لطفا کجا و راهه از بین بردن رو هم بفرمایید.
ممنون.
یاهو مسنجر 11 دارم.
سلام ميخواستم ببينم آخرين ورودمون تو ياهو ميل جايي ثبت ميشه ؟ چجوري ميشه فهميد كسي كه پسوردمونو داره آيا رفته تو ميلمون يا نه ؟ جيميلو بلدم - ميخواستم ببينم كه ياهو ميلم چنين امكاني داره ؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم شما به این قسمت برید
سپس اون گروهی که میخواید حذف کنید رو پیداش کنید و برید به قسمت edit membership و leave group رو بزنید.کد:http://groups.yahoo.com/
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
بله ثبت میشه. البته اگه قبلا تنظیماتش رو برای ضبط کردن انجام داده باشید.
در یاهو مسنجر 11 مکالمات و گفتگوها روی وب ذخیره میشه به صورت آنلاین.
مسیر زیر رو برید:
preference سپس به قسمت conversation history برید. از اونجا هم view conversation history رو انتخاب کنید.
موفق باشید.
نقل قول:
ممنون از راهنمایی شما.
میشه لطفا بفرمایید آیا تو بقیه ورژن ها هم همینطوره. و آیا داخل کامپیوتر بصورت فایلی که قابل دیدن باشه هم جایی ثبت میشه؟
یعنی اگر مکالمات رو از آرشیو مسنجر پاک کنیم دیگه جایی وجود نداره که برگرده؟
با سلامنقل قول:
قبلا توی نسخه های قبلی مسنجر یاهو روی سیستم در پروفایل نصب یاهو توی درایو C ذخیره میشدن.
اما الان به صورت آنلاین از روی هر سیستمی که دسترسی داشته باشید میتونید چک کنید.
و با پاک کردن اونها به صورت آنلاین دیگه دسترسی بهشون قطع میشه.
موفق باشید.
سلام
کسی نمی دونه چرا این جوری پسورد میل عوض میشه ولی میل باکس باز نمیشه هیچ اروری هم نمیده
كسي جواب سئوال من نميدونه ؟؟؟؟ خواهش ميكنم راهنماييم كنيد
با سلامنقل قول:
دقیقا مشکلتون باز نشدن میل باکس هست؟
با مرورگر دیگه هم امتحان کنید.
نهایتا یه دور کش و هیستوری مرورگرتون رو پاک کنید تا مشکل برطرف شه
موفق باشید.
[QUOTE=joe_satriani;6544756]با سلام
دقیقا مشکلتون باز نشدن میل باکس هست؟
با مرورگر دیگه هم امتحان کنید.
نهایتا یه دور کش و هیستوری مرورگرتون رو پاک کنید تا مشکل برطرف شه
همه این کارا رو کردم با مرورگر گوگل و اکسپلورر انجام دادم از تو کافی نت هم این کارو کردم
با مسنجر تست کردم هیچ اروری نمیده
توی چنج پسورد میرم ادرس میل و اون سوالها رو جواب میدم و پسورد جدید وارد میکنم میگه با موفقیت اپدید شد ولی وارد میل باکس نمیشه
بچه ها کسی نمی تونه راهنمای کنه؟؟
نقل قول:
اینجا رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ميخواستم ببينم آخرين ورودمون تو ياهو ميل جايي ثبت ميشه ؟ چجوري ميشه فهميد كسي كه پسوردمونو داره آيا رفته تو ميلمون يا نه ؟ جيميلو بلدم - ميخواستم ببينم كه ياهو ميلم چنين امكاني داره ؟
دوستان پسورد ايميل تا ديروز وارد ميشد امروز وارد نميشه و چند بار اشتباه زدم بلوك شد حالا چطور ميشه فهميد پسورد رو كسي عوض كرده يا برداشته؟؟ سوالات امنيتي رو هم بلد نيستم نميشه هيج جوري پيدا كرد؟؟؟ جالب اينجاست فيس بوك هم وارد نميشه ميگه پسورد ايميل عوض شده نميدونم چه ربطي به هم دارن آخه؟؟؟
ممنون
با سلامنقل قول:
آیا ایمیل پشتیبان معرفی کرده بودید داخل اکانتتون یا خیر؟
و اینکه رمز عبور ایمیلتون با فیسبوکتون یکی بود؟
موفق باشید.
سلام
چند روزه از وقتیکه پورتهای وی ...ان بلاک شده
دیگه ایمیلی از طرف گروههای اینترنتی فرستاده نمیشه
میخام ببینم به هم ربطی دارن یا مشکل چیز دیگه ای هست
مطمعنم این سوال خیلی ها هست اگه جواب بدین
ممنون:41:
سلام؛
یاهو میل فایلو (rar) اتچ (Attach) نمیکنه. کسی همچین مشکلی نداره؟
ممنون
چه گروهی؟نقل قول:
برای من که کماکان ایمیل از گروههای مختلفه که سرازیره تو میلم(البته میل ازنوع سرکاری!)
با سلامنقل قول:
بهتون اروری میده؟
شاید فایل ویروسی هست و آپلود نمیشه.
موفق باشید.
سلام
ازاین ایمیل پشتیبان چجوری میشه استفاده کرد
اسم گروها نمیتونم بگم چون زیادننقل قول:
ولی از هیچکدوم ایمیلی نمیاد
سلام دوستان
من 2 تا سوال داشتم
1. من عضو گروه های زیاد هستم
چند روز پیش از اکثرشون انصراف دادم ولی دیدم بعد 1 روز باز ایمیل هاشون سرازیر شد . باید چی کار کنم از دستشون راحت بشم؟
2. من کلا اصلا با محسط یاهو میل جدید حال نمیکنم . همیشه از من میخواست که اپدیت کنم ولی من نمیکردم . اخر چند روز پیش مجبورم کرد اپدیت کنم . حالا از بس از این محیط جدید بدم میاد نمیتونم برم توش .
راهی هست برگردونم به همون یاهومیل کلاسیک دوست داشتنی قبلیم؟
سلام
آیا راهی هست که بشه ایمیلهای دریافتی رو که قبلا پاک کردیم برگردانیم
سپاسگزار
اگه از توی trash هم پاک کردید خیر راهی ندارهنقل قول:
دوستان می خوام 100 مگایبایت یعنی بیشتر از 25 مگابایت عکس اپلود کنم و بفرستم چطور میشه؟!
میگه تو drop.io/blog/asset/drop-io-s-attach-large-files-app-pre-installed-for-yahoo-mail-users
برو اما این باز نمیشه!
نقل قول:
????????????????????????????????
با سلامنقل قول:
به این صفحه از اکانت خودتون برید
1- سپس گروهی که میخواید ازش بیاید بیرون رو انتخاب کنید و سپس دکمه ی edit membership رو در بالای کادر بزنید.کد:http://groups.yahoo.com/
و بعد هم در صفحه ی بعد leave group رو بزنید.
2- برای سوال بعدتون هم به این تاپیک مراجه کنید
چه جوری می تونم ظاهر جدید یاهو میل رو به کلاسیک تبدیل کنم؟؟!!
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=502556
سلام
من نمی تونم میلمو باز کنم رفتم تو قسمت چنج پسورد چون ایمل پشتیبان دارم ولی وقتی ادرس ایمیلی که نمتونم بازش کنم را مینویسم و گذینه next میزنم ای پیغام میده
Sorry, your password can't be reset online
چجوری باید پیگری کرد
درست میشه؟
سلام
این یاهو میل کلاسیک یه ماه بیشتر هست مشکلی داره در صفحه تنظیماتش!
اول که صفحه باز میشه ولی انگار با javascript مشکل داره و اندازه اون فریم فیت صفحه نمیشه و هیچ کدام از این تبهای تنظیمات رو هم نمیشه باز کرد! فقط میشه back to mail رو زد و برگشت!
با همه مرورگرها هم تست کردم همین مشکل رو داره!! مشکل از یاهو است یا باز زدن یه چیزی رو ف-ی-ل-ت-ر کردن این خراب شده ؟؟؟؟
برای تنظیمات مجبورم برم به نسخه جدید یاهو و از اونجا وارد تنظیمات بشم که خوب در اون همه گزینه هایی که توی کلاسیک بود نیست و اونم بعضی جاهاش مشکل داره مثلا وقتی وارد بخش فوروارد میشم دو تا رادیوچک داره که حتما باید یکی رو تیک بزنم وگرنه اشکال میگیره. یکیش مربوط به دسترسی pop است و یکی مربوط به forward ولی گزینه ای برای هیچ کدام نداره!!!
در بخش اکانتهای متصل به ایمیل (مثلا اکانتهای جیمیل که به یاهو وصل کردیم) هم دوباره از من تایید میخواد. وقتی میزنم برای ارسال کد تایید نمیتونه کد بفرسته و خطا میده و همینطوری بلا استفاده موندن!
رفتم اکانت پیش فرض رو تغییر بدم و تیک یکی از ایمیلهای دیگه رو زدم که پیش فرض شد ولی بعد برگشت دیدم اون رو کلا حذف کرده!!!! دیگه هم نمیتونم اکانت جدیدی ثبت کنم. یعنی چون کد تایید رو نمیتونه بفرسته من هر چی بسازم با خروج از صفحه پاک میشه!!
این تصویر رو ببینید از آپشن یاهو میل کلاسیک است که مشکل داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.upload98.com/images/vpggavsy9w4e3dg856i.jpg
الان هیچ انتظار دیگه ای ازش ندارم جز اینکه بتونم اکانت ایمیل جدید باش درست کنم و به درستی تایید بشه. چطوری؟؟؟؟
ممنون
مدیر انجمن کجای
help us
با سلامنقل قول:
شما که ایمیلتون رو نمیتونید بازش کنید چطوری میرید قسمت عوض کردن پسورد؟؟
موفق باشید.
سلام به همه ی دوستان.کسی میدونه زمانی که با یاهو مسنجر چت ویدیویی میکنیم چقودر پهنیا باند استفتده میشه؟ ثانیا میشه بجاش از برنامه های دیگه استفاده کرد ؟ اگر آره چی پیشنهاد میکننی و دلبلشم لطفا بگین.با سپاس
\نقل قول:
منظورم همون قسمت
i cannot access my acount
سلام
نه توی این یاهو میل کلاسیک میشه اکانت جدید (ایمیل مرتبط) متصل کرد به ایمیل اصلی نه توی یاهو میل مدرن!
کد تایید رو هم که خطا میده نمیتونه بفرسته!
این مشکل منه یا کسی دیگه هم مشکلی داره؟
چه طوری باید حلش کنم؟:13::10:
سلام
در ياهو ميل در قسمت hi xxx چطوري ميشه xxx رو تغيير داد. از طريق edit profile نشد.ممنون.
با سلامنقل قول:
از این قسمت full name رو ادیت کنید
موفق باشید.کد:http://pulse.yahoo.com/y/profile?.done=https%3A%2F%2Fedit.yahoo.com%2Fmc2.0%2Feval_profile%3F.intl%3Dus%26.lang%3Den-US%26.done%3Dhttp%3A%2F%2Fus.mg3.mail.yahoo.com%2Fneo%2Flaunch%253f.rand%3D5m4r33mrjhrd9%26.src%3Dcdgm%26.intl%3Dus%26.lang%3Den-US%26.scrumb%3DBkYJYy5NAlM