ولي يادمه يه زماني ميشد يا ميگفتن ميشه كه از طريق نت مشمول خودش فرمش رو پر كنه و ارسال كنه بعد واسش جوابش ميل بشه!!!
به نظرم ديگه وقتشه كه اين كار هم اينترنتي بشه. بهر حال هميشه جوابش در دسترس هست!!!
Printable View
ولي يادمه يه زماني ميشد يا ميگفتن ميشه كه از طريق نت مشمول خودش فرمش رو پر كنه و ارسال كنه بعد واسش جوابش ميل بشه!!!
به نظرم ديگه وقتشه كه اين كار هم اينترنتي بشه. بهر حال هميشه جوابش در دسترس هست!!!
نقل قول:نقل قول:
سلام
ممنون از اينكه جواب مي ديد. :11: اين كار من يه خورده پر سواله.
دوستان، امروز كه رفتم دانشگاه مسئول اين كارا گفتش ما معافيت تحصيلي رو باطل
نمي كنيم( اگه اون كارو كنيم اخراج ميشي) بلكه ما به اندازه يك ترم و تا آخراي شهريور 89 بهت مرخصي تحصيلي
ميديم كه بري خدمت.
با اين اوصاف من نبايد تا وسط هاي بهمن منتظر بمونم. ميتونم هفته بعد دفترچه رو بفرستمنقل قول:
ـ اگر مشمولي مدت كسر خدمتش بيش از يكسال باشد و در حال حاضر هم دانشجو باشد ، مي تواند با اخذ مرخصي تحصيلي از دانشگاه ، ادامه خدمت خود را انجام و نيازي به فراغت ، ترك يا انصراف از تحصيل آنها نمي باشد.
و ان شاء الله هم تاريخ اعزامم ميفته همون تو بهمن يا اسفند يا فروردين. بعضي از بچه ها هم دارن كاراشونو
انجام ميدن تا زودتر بفرستن.
سوال :
1- براي معاينه جاي خاصي ميخواد يا هر جا برم قبول ميكنن؟ مركز بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي كجا ؟
2- اين تعجيل رو قبل از اومدن برگه اول بايد برم سراغش يا بعد از اومدن برگه اوّل ؟
3- من دو چشمم رو هم تقريبا 9 ميشه. ميشه از خدمات رزمي معاف شد ؟
4- جدا از سوال سوم يكي دو ماه پيش سر تمرين زانوم صدمه ديد. الا مي تونم راه برم ولي دويدن رو مشكل دارم و
كمي درد ميگيره. از اين قضيه چي، ميشه كاري كرد يا حداقل از رزمي معاف شد ؟ ( كلا چجوري ميتونم بفهمم كه از اين قضيه ميشه استفاده كرد يا نه ؟)
ممنون
دوست عزیز بهتره همه ی اینها رو بری نظام وظیفه و یا کسی که بهتر میدونه بپرسی.
ولی تا جایی که بدونم جواب میدم.
معمولاً پلیس + 10 خودش چن جا رو برای این کار معرفی میکنه.نقل قول:
1- براي معاينه جاي خاصي ميخواد يا هر جا برم قبول ميكنن؟ مركز بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي كجا ؟
قبلش دفترچه ی خدمت رو از پلیس + 10 میگیرین و بعد میرین به
همون جایی که واکسن میزنن و اونجا هم بعد از تزریق واکسن مهر و
امضا میکنه یکی از برگه های اون دفترچه رو.
برو از نظام وظیفه بپرس. ولی یه وقت نزاری برای وقتی که برگ دومت داره میاد.نقل قول:
2- اين تعجيل رو قبل از اومدن برگه اول بايد برم سراغش يا بعد از اومدن برگه اوّل ؟
اگه اون برگ دوم بیاد و تو کد اعزام خورده باشی هرچ راهی نیست واسه جلو یا عقب انداختن اعزام.
برای دونستن این موضوع به این لینک مراجعه کن:نقل قول:
3- من دو چشمم رو هم تقريبا 9 ميشه. ميشه از خدمات رزمي معاف شد ؟
من یکی از دوستام مجموع چشماش همین حدودا بود معاف شد از خدمت.کد:http://www.irteb.com/nezamvazife/13.htm
البته دقیق نمیدونم چند بود.
نقل قول:
4- جدا از سوال سوم يكي دو ماه پيش سر تمرين زانوم صدمه ديد. الا مي تونم راه برم ولي دويدن رو مشكل دارم و
كمي درد ميگيره. از اين قضيه چي، ميشه كاري كرد يا حداقل از رزمي معاف شد ؟ ( كلا چجوري ميتونم بفهمم كه از اين قضيه ميشه استفاده كرد يا نه ؟)
برای اینکه بفهمی میتونی معاف شی یا نه به پزشکایی که نظام وظیفه معرفی کردن مراجعه کن.
اونایی که کمیسیون میگیرن واسه معاف شدن. یا میتونی بری از یه آدم با حوصله تو نظام وظیفه که
این چیزا رو حالیش باشه بپرسی. البته این جور معافیت ها فک کنم قبلش باید دفترچه بفرستی و
بعدش اقدام کنی برای معافی و اینکه برات کمیسیون تشکیل بدن. معمولاً کمیسیون هاشونم
خیلی طول میکشه تا برگزار بشه. پس به نظر من کلاً قید این مورد رو بزن تا جایی که میتونی.
در ضمن تو که 13 ماه کسری داری صد در صد بری اون چند ماه خدمت باقی مونده رو انجام بدی
به نفع خودت هستش و صد در صد کارت پایان خدمت خیلی بهتر از کارت معافیت یا معافی پزشکی هستش.
سلامنقل قول:
با تشكر از راهنماييتون.
ميخوام ببينم الان كه هنوز دفترچه رو نفرستادم ميتونم معاف شم يا نه يا اينكه خدمات غير رزمي انجام بدم.
اين دكتر هايي كه در بالا فرموديد همونايي هستند كه 10+ آدرسش رو ميده ؟
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز شما وقتی میرید برای معاف از رزمی یا معافی پزشکی قبلش
باید دفترچه بفرستین حتماً. یکی از شرایطش همینه. یه قسمت هست مربوط
به درخواست معافیت اونو هم واسه شما پر میکنن.
بعد از اون واسه شما کمیسیون میگیرن و نتایج رو اعلام میکنند. این کمیسیون یه کم طول میکشه.
دکترها هم آره همونا هستن چون اونا هم باید تشخیص بدن میزان صحت و سلامتی شما رو.
من خودم گفتم دکتر چیزیم نیست برگه رو امضا کن. فقط یه 10-15 تومنی پول ویزیت گرفتن نامردا. :دی
سلامنقل قول:
اگه معافيتي چيزي ميدن كه هيچي. اگه نميخوان بدن من بايد زودتر دفترچه رو بفرستم
پس من انشالله ميرم معاينه اوليه. اونا ميگن خب مثلا زانوت مشكل داره. بعد كه پرونده رو طول نميدن تا شورا ؟
ميدن سريع ببرم بفرستم ؟
ممنون
والله دقیق نمیدونم چون تجربه نداشتم.نقل قول:
ولی فک کنم به این شکل باشه:
شما میری پیش پزشک و تو میگی فلان جات مشکل داره و با اون نقص یا درد یا بیماری (درخواست کمیسیون)
دفترچه شما فرستاده میشه. بعد از اونم اونا معرفیت میکنن تا برات کمیسیون بگیرن.
اگه معاف شدین که دیگه معاف شدین ولی اگه معاف نشدین و معاف از رزم و یا هیچ نتیجه ای
تو کمیسیون به دست نیومد شما با توجه به دفترچه ای که همون موقع اول پست کردین میری خدمت.
خودم نفهمیدم چی گفتم این چند خط رو. امیدوار شما فهمیده باشی. :دی
اين قضيه معافيت قد و وزن قضيه اش چيه؟
يعني اينطوري؟نقل قول:
الف) اگر عدد A كمتر از 15 و بيشتر از 40 باشد معاف دائم.
ب) اگر عدد A بين 35 تا 40 باشد معاف از رزم.
مثال:
اگر وزن فرد 48 كيلوگرم و قد فرد 180 سانتي متر باشد،( 1/8) چون عدد A كمتر از 15 شده لذا فرد معاف دائم است.
A=48/(1.8)2
A=48/3.24
A=14.8
اگر وزن فرد 105 كيلوگرم و قد فرد 170 سانتي متر باشد، چون عدد A بين 40 –35 است معاف از رزم.
A=105/(1.7)2
A=105/2.89
A=36.33
اگر وزن فرد 110 كيلوگرم و قد فرد 160 سانتي متر باشد
A=110/(1.6)2
A=110/2.56
A=42.97
چون عدد A بيشتر از 40 مي شود معاف دائم.
دوستان یه سوال ، از کجا بفهمم کدم چنده که کجا افتادم ؟
این کد کجا هست ؟ تو نامه که روز اعزام رو نوشته باید دنبالش بگردم یا یه جای دیگه ؟
اصلآ این کد برای تعیین محل آموزشی هست یا محل خدمت ؟
ممنون میشم جواب بدید :11:
کی خدمت میشه 24 ماه دلم خنک شه XD
ایشالله همه جای خوب بیفتن!
نقل قول:
تو برگه ی اول که همون برگه ی سبز رنگ هستش تاریخ اعزامت هستش
و تو برگه ی سفیدی که چند روز قبل از اعزامت به دستت میرسه کدت رو نوشته.
اون کد رو هم اگه بری نظام وظیفه بپرسی بهت میگن مربوط به چه ارگان و چه شهری هستش.
محل خدمت هم که بعد از طی کردن آموزشی مشخص میشه که اونم برگه تقسیم بهش میگن.
یه خبر برای معافیت چشم:
اگه نمره ی جفت چشمهای افراد به این شکل باشه معاف میشن.
دیپلم بالای 8 . لیسانس 10 . فوق لیسانس 11 . بالاتر 15 .
من دوستم دیپلم بود و نمره ی چشاش 8.5 خیلی خوشگل معاف شد. :31:
سلام
اگه من آخر همین ماه (دی) دفترچه ام رو بفرستم احتمالا کی تاریخ اعزامم هست؟!
درسته لیسانس به بالا ماه های زوج اعزام میشن.
سوال در باره معافیت دارم پدرم 62ساله و فرسوده شده که باید تو کار زمین کشاورزی و نگهداریش کمک کنم یه داداش دارم که در ارتش خدمت میکنه (کارمنده ارتشه)تو شیراز هستش از من بزرگتره و سالیه دو سه دفعه میاد شمال برای دیدنمون منم شمال کشور میتونم معاف بشم الانم دانشجوم
اگر یه برادر بزرگتر داشته باشی به هیچ عنوان امکانش نیست معاف بشی !نقل قول:
این سوال رو از نظام وظیفه شخصا پرسیدم که گفتن اگر یه برادر بزرگ داشته باشی که اونم تو کره ماه زندگی کنه و اصلا نمیاد زمین بازم نمیشه .
گفتم خوب تکلیف اون پدر بدبخت چیه ؟ گفتن اون پدر بدبخت میره کره ماه پیش برادر بزرگ شما زندگی میکنه :13:
جدی با همین لحن جواب داد ؟ کره ماه و ...؟نقل قول:
به کدوم شماره زنگیدی؟
این فقط شماره چشمه یا با آستیگمات هم جمع میشه.نقل قول:
دیپلم بالای 8 . لیسانس 10 . فوق لیسانس 11 . بالاتر 15 .
نقل قول:
راستش اینشو دیگه نمیدونم.
اینو برای دوست عزیزم با یوزر seven پرسیدم از رفیقم. گفت که چشاش 8.5 بود معاف شد.
اگه ذره ای هم شرایطشو دارید برید نظام وظیفه پیگیری کنید.
رفتم نظام وظیفه اصفهان قسمت امور مشمولان از جانشین فرماده نمیدونم چی چی که به این سوالات جواب میداد پرسیدم :20:نقل قول:
اقا دمتون گرم مثل اینکه باید خدمو برای خدمت اماده کنم والا موندم چه قانونیه!
اتفاقا قانون خوبیه بعدا متوجه میشی.
میخوام بینم معافم میکنین یا نه!:31:
برادری دارم خدمت رفته...عروسی کرده بچه هم داره:دی
پدر اینجانب بالای 60 سال...
اینجانب خدمت رفت تو پاچم؟:31:
من که چند روز دیگه اعزام هستم به ولیک بابل
اون معافیت کفالتی که احتمالا می خواید باهاش معاف بشید میگه که باید پدر بالای 59 سال و بقیه برادرها پایین 18 سن داشته باشن.نقل قول:
پس شما ان شاء اله اعزامی
من يه چيزهايي شنيدم كه اين 60 سال قراره بشه 55 سال.
و قانون كفالت هم واسه تك پسري يا پسر بزرگتر و برادراي زير 18 سال اجراييه!
به نظر من كه رفتنش بهتر از معافيت اينجوريشه!!
+
من يه دوستي دارم انقدر بنده خدا رو تو سرش زدن كه چرا معافيت گرفته و چرا نرفته و چي و چي!
ميگفت نه به اون موقعي كه ميگفتن برو. نه به حالا كه معاف شدي و قضيه تموم شده باز ميگن چرا نرفتي!!!!
:31:
نه آقا قرار نیست بشه 55 سال مطمئن باشنقل قول:
الان هم قانون کفالت همین، تک پسر بالای 18 سال
اصلا اینطوری نیست، من اگه میتونستم معاف شم حتما پی اش رو میگرفتم، خدمت فقط وقت و جوونی آدم رو تلف میکنه و آخرش اعصابت میریزه بهم
نه مرد میکنه، نه اعتماد به نفس میاره، نه بزرگت میکنه، بهت یاد میده چه طوری دروغ بگی، چه طوری جیم شی، و در آن واحد هر روز تحقیرت میکنند
تحقير رو خوب اومدي. من يه روز رفتم نظام وظيفه زن هاي اونجا كه مشاوره ميدن يكي شون اومد بيرون شروع كرد فوش دادن كه عوض آشغال برو عقب. آخه اونايي كه ميرفتن واسه مشاوره انگار از همون ور بايد برميشتن.
كلا ميگن ارتشي ها و نظامي ها آدمهاي بد دهني هستن.
پسره بغل دستم بود جلوي صف. يه جوريي گفت كه زنه بشنوه. گفت فقط مونده بود تو ..........
چي بگم والا!!!
بابا بازم خوبه!!! باباهاي ما الان ميشينن تعريف ميكنن. ما مدرسه ميرفتيم فلكمون ميكردن چيكارمون ميكردن!!!
ولي قبول دارم وقت تلف كردنه
من 3 بار قرار بود برم خارج از كشور. دوبار هم واسه كار. واسه همين موضوع بي خود نتونستم.
البته دروغ گفتن و جیم شدن رو من میتونم به صورت تخصصی به بقیه سربازا یاد بدم...:31:با ارائه مدرک معتبر!!!
بابا برین خدمتتونو انجام بدین . والا چیزی نیست . من که خودم 18 ماه خدمت کردم و الان نزدیک سه هفته ای میشه تموم کردم.
اگه بخاطر چشم معاف شیم یعنی همون معافیت پزشکی موقع استخدام شدن مشکلی نداره؟؟؟ (کار دولتی)
بلهنقل قول:
خیلی براشون مهمه که معافیت پزشکی نداشته باشید.
حالا کارای دولی گیر میدن ولی خصوصی ها زیاد توجهی نمی کنن چون شما قراردادی باهاش کا می کنید و رسمی نیستید.
دوستان من بعد از 2 هفته اومدم مرخصی فقط یه چیزی بگم هر کاری میتونید بکنید تا خدمت نرید حتی شده دستتون رو قطع کنید
به خدا قسم من الان با تمام سختی هایی که نرفتن به سربازی داره دو ساله دارم دست و پنجه نرم می کنم اما هنوزم که هنوزه تن به ذلت و رفتن به خدمت ندادم .نقل قول:
ایکاش بقیه پسرها هم نمی رفتند آنوقت دولت مجبور می شد یه تحول اساسی در قوانین خدمت سربازی ایجاد کنه .
خیلی احمقانه است که کسی خودش رو با پای خودش به خدمت معرفی کنه .
دوستان نروید
همچنانکه خیلی ها هم نرفتند و غایب هستند ولی باز هم کافی نیست
این روزها خلوت شدن پادگان ها کاملا به چشم میاد باید خیلی کمتر از اینها بشه
موفق باشید
من2 هفته حموم نرفتم داشتم روانی میشدم هر کی از راه میرسید یه . . . ما میکرد من تو 2 هفته 15 کیلو کم کردم تو پادگان 300 نفره ما 50 نفر فرار کردن حداقل 50 نفر دیگه هم بعد از مرخصی نمیاننقل قول:
فقط یه چیزی بگم تو رو خدا سربازی نریــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ د
به خدا نمیصرفه به خاطر یه کارت که عملا بدرد هیچی نمیخوره انقدر تحقیر بشید
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
مشکل پیش میاد ولی هر کاری بکن تا معاف بشی از من نصحیتنقل قول:
به ما كه بد نگذشت . اگه با اين فكر ميريد سربازي كه يه جا باشه مثل هتل آره خيلي بهتون سخت ميگذره اما سربازي هتل نيست عزيزم . من 2 ماه رفتم دستغيب جهرم شيراز ( جهنم سبز ) كسي كه رفته ميدونه چجور جاييه . سخت بود اما نه در حدي كه بخوام بپيچونمش يا هي غر بزنم . الانم افتادم پليــس ديپلماتيك . اصلا اصلا سخت نيست سربازي .
درباره تحقير هم بهتون بگم كه اونجا آدمايي هستند كه من و تو اگه بيرون از ن ظ ا م ببينيمشون ميگيم برو بابا زيقي بو ميدي اما ميبيني سرهنگه داره بهت دستور ميده . كاريشم نميشه كرد وقتي ميري سربازي بايد همه اينارو بدوني و به قولي پي همه چيرو بمالي به تنت .
البته بگم من خودم واسه رفتن به خارج رفتم سربازي . هركسي يه دليلي داره نميشه گفت تو نرو تو برو .
فقط وقتي تصميم گرفتي مثل مرد برو ديگه غر هم نزن واي سخته واي فلانه واي ...
اميدوارم كه هركي ميره جاي خوب بيوفته و بهش سخت نگذره ...:10:
:40::11:
داداش همین روزاشه که سخته.
سختیشم اینه که فکر فرار میزنه به سرت.
به خدا بعد آموزشی میگی کاشکی روزای آموزشی تکرار میشد.
مطمئن باش این روزا هم تموم میشه و میاد روزی که حتی کارت پایان خدمتت رو هم بگیری
و فقط از این روزا به عنوان خاطره یاد کنی.
در کل فقط به این فکر باش: چون میگُذرد غمی نیس.
میدونم به اندازه یک سال میگذره این روزای آموزشی برات ولی تموم میشه و بعدش فقط خاطره هاش میمونه.
راستی روزای آخر رفتار واقعی مسئولین آموزش رو میفهمین.
اینا الان مجبورن این کارو کنند. روزای آخر وقت خدافظی میفهمی چی میگم داداش.
فقط به خاطر آینده ت فکر فرار از خدمت نباش.
مث مرد تو راهی که قدم گذاشتی تمومش کن.
جون مادرتون این پست را بخونید اگه میدونید جواب این پست را بدید
دوستان عزیزان محترمان :31:
کسی هست از خدمت دندان پزشکها خبر داشته باشه چه طوریه جریانش؟
ترم 3 دندان پزشکی !
بسیج فعال دانشگاه :31: (باور کنید آدم بدی نیستم برای کسر خدمت عضو شدم:31:)
پدر بالای 60 سال
بردار بزرگ ازدواج کرده زدن و بچه هم داره :31:
وقتی فارغ التحصیل چند ماه باید برم آشخوری؟:31:
بعد سربازی اونایی که رشته هایی مثل ما(پزشکی دندان...)خوندن به چه شکله؟باید بریم پادگان تو یه اتقا بشینیم ویزیت کنیم؟جریان به چه شکله؟
میخوام اگه بشه 5 سال دیگه که مدرک عمومی را گفتم سربازیم را انجام بدم بعد اگه بشه برای تخصص برم خارجه :31:
به خاطر همین میخوام شر این سربازی هر چه سریعتر بکنم
یه سوال
اگه برا معافیت پزشکی اقدام کنیم ولی معاف نشیم و بعدش هم نریم سربازی میان دم در خونه و دستگیرمون میکنن؟
با اجازه بزرگترا بله :31:نقل قول:
آقا من واكسن هاي ديفتري كزار رو زدم. بعد ديدم تو دفترچه زده مننژيت رو هم بايد بزني.
اونم مفتيه؟:31:
يا بايد پول بديم؟؟
بعد واسه اون كه منم چيزي ندارم كه بدم مهر و امضا كنه كه!! چيكار كنم !؟