پولش مهم نیست:31:نقل قول:
فقط میخوام قیمت دستم بیاد
حالا این Desire و Galaxy چند هستن؟
Printable View
پولش مهم نیست:31:نقل قول:
فقط میخوام قیمت دستم بیاد
حالا این Desire و Galaxy چند هستن؟
دوستان سلام. دوست عزیز درمورد گوشی گالکسی اس خدمت شما عرض کنم من این گوشی را توروزهای اول که تازه تعداداندکی
واردشده بود خریدم آندروید2.1روش بود عالی بود تنها مشکلی که داشت چون 2.1بودبرنامها روی sdکارت نمی رفت به2.2آبدیتش کردم
مشکلم رفع شدازنظر سرعت عالی دوربین عالی وضوح تصویر عالی کیفیت صدا ومکالمه عالی خلاصه تواین همه گوشی که من داشتم ازهمه سرتربودچندروزپیش به2.3.4آبدیتش کردم واقعآ عالی شدمخصوصآ توسرعت چون گوشی اتریکس وگالکسی اس تو
خریدم مجبور شدم فروختم الان که با گالکسی تو کار می کنم متوجه شدم گالکسی اس باآبدیت2.3.4خودش را به گوشیهای دو
هسته ای نزدیک کرده بخصوص توسرعت گرافیک خلاصه پرحرفی هم کردم ولی توگوشیهای تک هسته ای رقیب نداره گالکسی اس
gratia بگیرم یا wild fire s ?
از یه طرف قیافه گراتیا خوشگل تره از یه طرف امکانات وایلدفایر اس بیشتر؟
کلاس گوشی خیلی مهمه برام
من بین خرید sensation و galaxy s ii موندم. و چند تا سوال هم دارم.
1. همه آندرویید ها فارسی رو ساپورت می کنند؟ با گچپژ؟ بعد این طور که متوجه شدم گالاکسی خودش داره و سنسیشن نه؛ درسته؟
2. برای اجرای برنامه ها باید با گوشی کاری بکنیم یا فقط برنامه ها کرک می شن؟
4. عمر کدومشون بیشتره؟ کدوم زود تر خراب می شه؟
5. هر کدوم ماله چه کشوریه؟
6. من تنها برتریی که دیدم سنسیشن نصبت به گالاکسی داشت رزولوشن صفحه و رابط کاربریش بود؛ چیز دیگری هم هست؟
7. یه جا خوندم یکیشون تاچش مشکل داره و لی یادم نیست کدومشونه! شما می دونین؟ دقیقا چه مشکلی داره؟
8. این تاچهای خازنی رو نمی شه با ناخون یا قلم استفاده کرد؟ اگه قلم داره، قیمتش چنده؟
9. جفتشون الآن تو ایران هستن با گارانتی؟ چه قیمتی؟ گارانتی کدومشون بهتره؟
10. کدومشون htmi داره؟ جفتشون به تلویزیون وصل می شن؟
می دونم زیاده ولی خواهشا جواب بدین.
یعنی هیچ کسی قیمت نداره؟؟:13:نقل قول:
گالاکسی اس چینی ها از 480 تا 520 530!
گالاکسی اس کرهای و ویتنامی 530 تا 560!
گالاکسی اس ال نمیدونم ساخت کجا هست قیمت 425 تا 440!
البته این قیمت های ارومیه هست!
اینجا کامل بررسی کردهنقل قول:
کد:http://www.zoomit.ir/articles/mobile-cellphone-pda-articles/item/681-htc-sensation-vs-samsung-galaxy-s-ii#comment-1654
---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
جواب سئوالات تو ایت بررسی کامل داده شدهنقل قول:
کد:http://www.zoomit.ir/articles/mobile-cellphone-pda-articles/item/681-htc-sensation-vs-samsung-galaxy-s-ii#comment-1654
---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
دیگه sensation htc اومده desire قدیمی رفتهنقل قول:
هیچ کدومش تو این بررسی نبود!نقل قول:
از اسم تاپیک معلومه
من این گوشی را گرفتم و خیلی مبتدی هستم در باره موبایل های اندروید
چه کارهایی انجام بدیم تا لذت بیشتری از این موبایل ببریم
رام برنامه لاگ فیس و غیره؟
کلا یه ادم مبتدی که تازه موبایل رو گرفته اولین کارهایی که باید بکنه چیه
این تاپیک و بکنیم یه مرجع خوب برای اطلاع رسانی
شما یک دونه پک نرم افزاری اندروید بخر فکر کنم 8دی وی دی 12تومن باشه
نکته خاصیم نداره برای چک هم یک کدی داشت :-؟
#*0#* رو شماره گیری کنید. موارد تست (به ترتیب از چپ به راست ) : - رنگ قرمز صفحه نمایش - رنگ سبز صفحه نمایش - رنگ آبی صفحه نمایش - صدای بلندگوی مکالمه - ویبره - کم و زیاد کردن نور صفحه نمایش - دوربین اصلی - سنسورها - تاچ صفحه - حالت Sleep گوشی - بلندگوی گوشی - دکمه های Menu و Back - دوربین جلو
البته دقیقا یادم نیست جواب میداد یا میده:دی
و نکته بعدی این که سعی کنید از خود کامتل یا مغاره سامسونگ بگیرید
چون اگر مبتدی هستید علائدینی ها فقط و فقط پول میگیرند
مثلا مایگند 20تومن گوشی ساین کنیم نمیدونم 50تومن نرم افزار بریزیم (حالا خوبه جاوا هم میریزن) و ریزه ریزه ازتون پول میگیرن
منظورم چه برنامه هایی چه رامی و ...
شما خودت گوشی رو بگیری اولین کارهایی که میکنی چیه
ایا رووت میکنی؟
رام و عوض میکنی؟
سلام با توجه به قیمت روز بهترین گوشی اندروئیدی تا 400 تومان چی هست فک کنم تو این حدود فقط x10 و desire باشه اما من قیمت دقیق desire رو ندارم فم منم 420 30 باشه اما واقعا یه نظری فنی در این حدود قیمت چیه؟؟
بهترین انتخاب تا 400 تومن گلکسی اس الهنقل قول:
خوب با قیمت بالای گالکسی اس2 و قیمت نامتعادل و عجیب و غریب آرک فکر میکنید چه گوشیهایی هنوز تو میدون رقابت باقی موندن؟
حتما X10 و I9000 هنوز هم بین طرفدارای این گوشیها اختلاف نظر وجود داره با اینکه این برندها هردوشون گوشیهای جدیدتر و بهتری عرضه کردند!
البته فکر میکنم یه 100 تومنی بینشون اختلاف قیمت وجود داره، ولی با این حال میخوام بدونم بقیه در مورد این انتخابها چه نظری دارند؟
تو این رنج قیمت دیفای رودست ندارهنقل قول:
چقدر نظر واقعا!!:13:نقل قول:
سلام
منم چند هفته پیش این گوشی رو گرفتم دقیقا همین سوال ها تو ذهنم بود
من برای خریدش کاری ندارم بعد از خرید:
اولین کاری که میکنی یه دو روز همینطوری عادی باهاش کار کن که ببینی باطریش چطوریه و چقدر جواب میده
چون من وقتی گوشی رو گرفتم اولین کار این بود که یه رام روش نصب کردم هی باطری زود به زود خالی میشد بعد هی مونده بودم به خاطر رام هست یا گوشی مشکل داره ( این فقط یه پیشنهاد بود زیاد مهم نیست )
بعد از این یه رام برای گوشیت نصب کن که میتونی به لینک زیر بری
و رام 2.3.3 jpjv6 نصب کنی که فارسی رو کامل ساپورت میکنه و خیلی خوبهکد:http://---------.ir/Forum/forum125.html
و یا Official Gingerbread 2.3.4 XXJVP رو نصب کنی که جدید تر هست ولی با فارسی به مشکل میخوری ولی خوب با فارسی ساز مشکلت حل میشه
تصمیم با خودت
روت هم که خیلی جاها بهش برخورد میکنی زیاد مهم نیست من خودم روت نکردم مشکلی هم نداشتم (روت برای دسترسی به فایلهای سیستمی گوشی به درد میخوره و یه سری برنامه های خاص به روت نیاز دارند که تعدادشون خیلی کمه )
بعد هم میتونی مثل دوستان 8 تا دی وی دی برنامه براش بخری یا مثل من میتونی چند گیگ از اینترنت به صورت پک دانلود کنی و حالش رو ببری
فقط دقت کن زیاد برنامه بیخودی نصب نکنی چون باطری رو شدید میخوره و مشکل باطری من هم همین بود دقیقا که حدود 300 تا برنامه روش نصب کرده بودم
البته بهترین کار اینه که خودت به مارکت گوگل با گوشی وصل بشی و برنامه های Free رو دانلود کنی که خیلی حال میده یا دونه ای برنامه های مورد نیاز رو از انجمنیا سایتهای خارجی با توجه به نیازت دانلود کنیکد:http://---------.ir/Forum/forum.php
یکم مثل من کنجکاو باشی و تو نت زیاد در موردش سرچ کنی یه هفته ای همه چی دستت میاد
موفق باشید
کارت زیاد به روت نمیفتهنقل قول:
رام هم دوستمون گفتند
اگه رم گوشیو میگید که نه :دی یک دونه 32 بسشه :))
اولین روز اصولا روش ویدئو میریزم چون کیفیت تصویر توپی داره و جای شما بود کلی ویدئو اچ دی دانلود میکردم تا رو ال سی دیش کیف کنم
بعد یک 7-8تا دی وی دی نرم افزارو بشین پیدا کن چیا بدردت میخوره نصب کن
البته خوب باطری خور زیادی داره که از نظر شخصی من زیاد مهم نیست
کلی بازی هم هست برای آندروید و خود اندروید مارکت هم کلی خرت و پرت داره
گوشیو تا میتونی ازش کار بکش:دی
قیمت امروز
htc Sensation = 795
1میلیون= galaxy s2
در تکمیل صحبت دوستمون که صحبت از فیلم شد اولا که شدیدا تایید میشه دوما چیز پی ان اگه نداری بگیر و روش ست کن و با نرم افزار TubeMate هی از یوتیوب کلیپ با هر کیفیتی که دوست داشتی دانلود کن بعد سر فرصت از تو گالری نگاهشون کن
جدا خوبی اندروید اینه که همه برنامه ها با هم ارتباط دارند عمرا iOS بتونه اینطوری از یوتیوب کلیپ بگیره
درضمن نگید iOS حالیت نیست من خودم iPad دارم
ممنون
از موبایل بکاپ نباید بگیریم قبل از عوض کردن رام؟ گارانتی یهو نپره.
با گارانتی به نظرت بهتره یا بدون گارانتی؟ پول اضافه ای که خرج گارانتی می کنی ارزششو داره؟
با 300 تا برنامه ای که نصب کرده بودی با کار سنگین چقدر طول می کشید باتری تموم شه؟
مرسی تاپیک :11:. من که هنوز نگرفتم گوشیو ولی همین سوالا تو ذهنم بود.
این لینک هم خوبه توضیحای کاملی داره واسه اندروید:
[HTML]http://---------.ir/Forum/thread328.html[/HTML]
جااااااااااان؟؟؟ گلکسی اس 2 رو من قیمت دارم 905 تومن :دی
اینا قیمت گوشی شاپه پارسا بازار قیمتا پایینتره عزیز قیمت سنسیشن بازار رو نداری ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
خوب اگه اطلاعات مهمی دارید چرا باید بک آپ بگیرید
در مورد گارانتی من اطلاع ندارم خودمم بدون گارانتی گرفتم
برنامه که زیاد ریخته بودم صبح تا ظهر باتری گوشی خالی میشد ولی وقتی که فرمتش کردم و دوباره فقط برنامه های لازم رو نصب کردم دیگه روزی یکبار شارژ میکنم
سنسیشن همین حدودائه... نهایتا 10 تومن پایین تر ;)
بین X10 , I9000 معلومه خوب کدوم بهتره هیچیه X10 به I9000 نمیرسهنقل قول:
از اونجاییکه من خودم هم حدود یک ماهه این گوشی رو گرفتم و از همون روز اول روزانه 20 30 تا برنامه میریزم روش و پاک میکنم به نظرم خیلی خوب میشه اگه یه تاپیک باشه که بچهها بیان بهترین برنامه ها و بازیهایی رو که روی گوشیشون هست اسم ببرن و معرفی کنن تا بقیه هم استفاده کنم.
بهترین برنامه ها و بازیهایی که من تا الآن پیدا کردم ایناست:
برنامه ها:
PowerAMP: چون خیلی اهل گوش کردن به موزیکم انواع و اقسام موزیک پلیرها رو امتحان کردم و بین همشون این یکی از لحاظ کیفیت پخشش و امکاناتش از همه بهتر بود. فقط باید اکولیزرهاش رو تنظیم کنید و بهترین صدای خروجی رو ازش بگیرید.
ColorDict و SeederDict: بهترین دیکشنریهای اندروید از نظر من. دقیقاً مثل دیکشنری بابیلون هستند. انواع و اقسام گلاسوری های فارسی و انگلیسی و زبانهای دیگه هم به وفور براشون ساخته شده. مثل گلاسوری لانگمن یا کمبریج که بصورت آفلاین با صدای واقعی انسان با دو لهجه بریتیش و امریکن کلمات رو تلفظ میکنه (امکانی که در بابیلون وجود نداره)
Poem Time: با این نرم افزار فوق العاده شما دیوان تمام شعرای فارسی زبان رو در جیبتون دارید.
Aldiko eBook: این نرم افزار باید بطور پیش فرض روی گوشیتون باشه. حالا تنها کاری که باید بکنید اینه که از نت کتایهای با فرمت EPUB را دانلود کنید و بریزید درون فولدر این نرم افزار در مموری گوشیتون تا یک کتابخانه کامل و فوق العاده داشته باشید. بهترین منبع کتابهای فارسی سایت موبایلستانه که من تا الآن بیشتر از 100 تا رمان فارسی ازش دانلود کردم.
PowerMax: تا قبل از نصب این نرم افزار باطری من نهایتاً روزی یکبار باید شارژ میشد. از وقتی اینو نصب کردم دو یا سه روزی یکبار باطری رو شارژ میکنم. بین تمام کارهایی که بچه ها برای دوام بیشتر باطری توصیه میکنند نصب این برنامه از همه موثرتر بود.
Widget Locker: با این نرم افزار میتونید لاک اسکرین گوشیتون (زشترین لاک اسکرینیه که من تا بحال دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به هر شکلی که خواستید عوض کنید.
بحث بازی بیشتر سلیقه ایه و نمیشه دقیقاً گفت که چه بازیهایی از همه بهترن. من با این چند تا خیلی حال میکنم:
Can Knockdown 2
Air Attack HD
Plants vs. Zombies
They Need To Be Fed
Angry Birds Rio
Glow Hocky
Hyper Jump
Solitaire Mega Pack
Dead Runner
NFS Shift
Cut The Rope
Teeter
Doodle Jump
Robo Defense
Fruit Ninja
Pachee Gold
چقدر حرف زدم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بک اپ چه طوری میگیرند؟
که دیتاهای بازی ها و پیامک ها و ادرس تلفن ها و برنامه های ریخته شده حفظ بشه
راستی موبایل قبلی من jet سامسونگ بود از شماره هام و پیامک هام بک اپ گرفتم فرمتشون nef. بود
الان چه جوری به این گوشیم منتقل کنم
در ضمن من زنگ هشداری تو این گوشی پیدا نمیکنم کجا هست؟
و اینکه چه طوری میتونم پیامک نوشتنهامو مثل گوشی های قبلی سامسونگ کنم که مثلا دکمه 6 و 1 رو فشار بدیم حرف ج رو تایپ کنه
کلا خیلی با این حساسیت بالای دکمه هاش مشکل دارم تو این گوشی
بعله حق با شماست اما بستگی داره که برای کی مقایسه کنی و طرف چی بخواد
اگه نهایت انتظار یکی از گوشی دیزاین و دوربین گوشی باشه چی؟
فکر میکنی با این تفاصیر کسی x10 رو میزاره و صد بالاتر بابت i9000 میده؟
میشه لینکشو بدی تا من هم پیدا کنمنقل قول:
Aldiko eBook: این نرم افزار باید بطور پیش فرض روی گوشیتون باشه. حالا تنها کاری که باید بکنید اینه که از نت کتایهای با فرمت EPUB را دانلود کنید و بریزید درون فولدر این نرم افزار در مموری گوشیتون تا یک کتابخانه کامل و فوق العاده داشته باشید. بهترین منبع کتابهای فارسی سایت موبایلستانه که من تا الآن بیشتر از 100 تا رمان فارسی ازش دانلود کردم.
هر چی گشتم ندیدم
لینک نرم افزار:نقل قول:
لینک رمان های فارسی:کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=135606&highlight=Aldiko+eBook
در مورد زنگ هشدار هم این مسیر رو برو:کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=109955
زنگ تلفن: Settings---Sound---Voice call ringtone
زنگ اس ام اس: Settings---Sound---Notification ringtone
منظورم ساعت بیداریهنقل قول:
در مورد زنگ هشدار هم این مسیر رو برو:
زنگ تلفن: Settings---Sound---Voice call ringtone
زنگ اس ام اس: Settings---Sound---Notification ringtone
بین مدل چینی و کره ای و ویتنامیش فرقی هست؟ می ارزه 20-30 تومن اضافه بدیم پاش؟! (می دونی من دوست دارم هر چیزیو به کمترین قیمت ممکن بخرم. :31:)
واسه شما که موسیقی زیاد گوش می کنی فک کنم برنامه ی voodoo sound خوب باشه. کیفیت صدای گوشیو خیلی بالا می بره. یه سرچ بزنی سریع فایل دانلودش پیدا می شه.:8:
بهترین و قوی ترین پلیر که همه فرمت ها رو رون اجرا کنه و زیر نویس فارسی رو هم پشتیبانی کنه چیه
دوستان چطوری میشه تو ویندوز ایکس پی نصبش کرد!
من کابلش رو بهش وصل میکنم میزنم به پی سی نمیشناسه گوشی رو ! البته یو اس بی رو حس میکنه!
باید چه نرم افزاری نصب کنم!؟
اگه یک دفعه چشمش به صفحه ی Galaxy S بخوره چرا این پول رو نده؟:31:نقل قول:
دوست عزیز بین موبایل های تک هسته ای پخش کننده ی سری Galaxy بهترینه.زیرنویس فارسی نرم افزاری ندیدم.نقل قول:
ببین در اینکه گالکسی از X10 سرتره که شکی نیست!
اما همه چیز به نیاز فرد و انتظاراتش برمیگرده!
مزایا و معایب از دید افراد مختلف متفاوته؛ مثلا ممکنه صفحه ی نمایش برای خیلیها یکی از اولویتها باشه ولی همین گزینه برای یه سریه دیگه مزیت بالایی محسوب نشه و دیزاین رو بهش ترجیح بدن! بیشتر خریداران غیر حرفه ای موبایل به تنها چیزی که فکر میکنند اسم برند، دیزاین، دوربین و قیمت اونه و بس!
سلام.
قصد خرید گوشی آندروییدی برای برادرم رو دارم.
بودجه حدود 400 تومن
بین GSL و X10 مردد موندم.
نمیدونم کدوم بهتره.
از یه طرف سونی اریکسون پشتیبانی آنچنان درست و درمونی نداره
از یه طرف میگن GSL گوشی خوبی نیست ظاهرا و...