یه سوال با 600هزار تومان چی کار می شه کرد تا سود کردی ؟
Printable View
آو....نقل قول:
من که جواب دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست حقیرو ندیدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکس کیوزمی :دی
ندیده بودم البته به این خاطره که پست شما بعد از تایید دیده میشه...
بده پول فرعنقل قول:
شما میتونی با 600 تومن بری سهام یک سری از شرکتها که دارن تازه راه اندازی میشن رو بخری و سندش رو بندازی یه گوشه تا 15 یا 20 ساله دیگه هم نری سمتش بعدش میتونی بری و سهامت رو بفروشی اگه خوش شانس باشی سود خواهی کرد و اگه بد شانس باشی ضرر انچنانی نکردی چون 600 تومن پول زیادی نیست.نقل قول:
خب خرجش چقد شد ؟ گازشم عوض کردن؟نقل قول:
۷ عجایب دنیا چین?
لیزینگ خودرو چییه آیا بدرد می خوره؟
چند تاش رو میدونمنقل قول:
آیینه اسکندر
باغهای وارونه
.
.
یادم نمیاد باقیش چی بود
کلا زورگیری محترمانه استنقل قول:
یه ماشین 10 تومنی میبینی برات 20 تومن تموم میشه
پول کمتر بده ماشین نقد بگیر عوضش مال خودته و به قیمتش خریدی(بگذریم که قیمت ماشین 10 تومنی هم 3 تومن بیشتر نیست)
سلام دوستان
:10:
خیلی از سوالاتتون رو اگر در گوگل بنویسین حتماً جوابش رو پیدا میکنین
فقط کافیه کلماتِ کلیدی یا همون KEY WORDS رو بلد باشین
مثلا آموزش .....
HOW TO .....
WHAT IS MEANING OF .....
WHAT DOES ....... MEAN
===================================
GOOGLE YOUR QUESTION FIRST
:11:
اگه سن و سال و شان و شووناتت اجازه میده با این سرمایه میشه دست فروشی کرد.که نسبت به سرمایه سودش عالیهنقل قول:
تو بازار کار کردی؟نقل قول:
چیز فنی یاد گرفتی{مثل تعمیرات}
هر هنری رو که بلدی بگو.
تا تصمیم درست گرفت
نه من دانشجو هستم وماهی هم می تونم 150هزار تومان جمع کنم ؟نقل قول:
بنظر من که بهترین گزینه همون سهام هست.نقل قول:
ولب بدی سهام اینه که سودش به زودی دستت نمیرسه
عجایب هفتگانه، به هفت اثر برترمعماری و مجسمه سازی دوران باستان اطلاق میشود. این هفت اثر ظاهراً اولین بار توسط یک فینیقیایی یونانی الاصل به نام آنتیپاتروس در قرن دوم پیش از میلاد در یک کتاب ثبت شدهاست. مشخص نیست که این فرد خودش این آثار را دیدهاست یا نه. به هر حال آنچه مسلم است این است که وی در زمانی میزیسته که تمام این شاهکارهای هنری سالم و موجود بودهاند و او نمیخواست ویرانهها را به هم عصران خود معرفی کند.نقل قول:
۷ عجایب دنیا چین?
1- فانوس دریایی اسکندریه
2- هرم بزرگ جیزه ( یکی از هرم های معروف مصر)
3- تندیس غول پیکر رودس
4- نیایشگاه آرتمیس
5- تندیس زئوس
6- باغ های معلق بابل
7- آرامگاه هالیکارناسوس
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/عجایب_هفتگانه_جهان
خرید اقساطی با پیش پرداخت نسبتا کم و اقساط طولانی مدت ، البته با بهره ی معین /نقل قول:
لیزینگ خودرو چییه آیا بدرد می خوره؟
سلامنقل قول:
بله , وقتی کمپروسور باز بشه گازش در میره و بعد از تعمیر و بستنِ کمپروسور دوباره باید گاز بشه .
یادمه اونموقع شد 3000تومن یعنی حدودِ صد هزار تومنِ الان شاید هم بیشتر .
به هر حال بستگی به مارکِ یخچال و مدرن بودن یا نبودنش داره .
تو روزنامه ها خیلی آگهی تعمیر یخچال هست .
زنگ بزنین بگین مارکش اینه مدلش اینه عیبش اینه . از چند تا چند خرجش میشه ؟
فقط یادتون باشه حتما گارانتی بگیرین .
حداقل یک ماه .
راستی اگر یخچال اصلا روشن نمیشه پس عیب از چیز دیگه ای هست .
اما اگر روشن میشه و کمپروسور هم صدا میده اما یخچال سرد نمیشه عیب از چیزی هست که بهتون گفتم .
حیف شد اگر تو بازار کار میکردی و فن خاصی را بلد بودی خیلی خیلی به نفعت تمام میشد.نقل قول:
دوستمان راهنمایی کردند در مورد دست فروشی که پیشنهاد خوبی بود.حالا اگه اونو نمیپذیرید.
فکر نکنم با این مبلغ موفق شوید دست به کار دیگه بزنید.
بهتر است پولتو جمع کنی.با شرایطی که شما دارید چشم من اب نمیخورد.
به شما توصیه میکنم همراه با دانشگاه بروید سراغ کار فنی و اموزش ببینید سختی ها را تحمل کنید تا بتوانید تا ان موقع پولتان به 2 3 تومن برسد و بتوانید دست به کاری بزنید تا در ان موفق شوید.
{تعمیرات سیستم پارچه نویسی مهر نصب پرده mdf }
توی تابستون چه چیزی همراهمون باشه برای خوردن خوبه؟ توی یه جای شلوغ که هم بشه یواشکی خوردش!!!هم خوب باشه هم خراب نشه؟
رانی پرتقال بهترین چیز است.نقل قول:
رانی رو همه میبینن یه چیزی باشه که زیاد به چشم نیاد!نقل قول:
اعلام کردن رانی همه اش مواد نگهدارنده است و میوه خشکنقل قول:
بهتره از محصولات تبرک و بهنوش استفاده کنید
ممنون , من میخوام کلا یه چیزی باشه که زیاد به چشم نیاد , یعنی اونایی که اونجا هستن متوجه نشن , قرار نباشه تعارف کنی!! برای تابستون هم خوب باشه,نقل قول:
بهترین چیز یک آب معدنی کوچک هست:20:نقل قول:
دست گرفتنش هیچ ایرادی نداره!
مناسب برای همه ی سنین:46:
شما میتونی یه قمقمهی خوشگل و باکلاس مشکی (یه چیزی مثل قمقمههایی که دوچرخه سوارا استفاده میکنن، اما خوشگل و باکلاسش، که بگردی هم پیدا میشه) دستت بگیری ... توش هر نوشیدنیای که دلت خواست از قبل بریزی، هر جا هم خواستی دربیاری از کیفت و نوش جان کنی ... تازه میتونی از انواع نگهدارندهی حرارتش بخری که نوشیدنیهای سرد رو برات خنک، و نوشیدنیهای داغ رو برات گرم نگه داره ...نقل قول:
ممنون , من میخوام کلا یه چیزی باشه که زیاد به چشم نیاد , یعنی اونایی که اونجا هستن متوجه نشن , قرار نباشه تعارف کنی!! برای تابستون هم خوب باشه,
نه کسی میتونه توقع تعارف داشته باشه، نه خیلی تابلوئه ! همه هم فکر میکنن آبه ...
چه دسته ای از خانمها میرن راننده تاکسی های مخصوص بانوان میشن؟
خانمهای خوب.نقل قول:
کسانی که نیاز مالی دارند و زندگیشونو ابرومندانه میگذرانند.
یا کسانی که کلا رانندگی را دوست دارند.{معمولا شوهرها گیر میدهند}
نقل قول:
متوسط قد ژاپنی ها در طی این چند سال چنده؟
نقل قول:
اسم ژاپن اومد.
آقا کسی ژاپنی با موی فر دیده؟
نقل قول:
بله هست ولی کم
نقل قول:
یعنی تاپیک ته اسپم هستا.....چه سوالای چرت و پرتی.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببخشید دیگه باید میگفتم البته میدونم بابک این پست رو پاک میکنه....پیش پیش ممنون...
نقل قول:
دوستان گرامی :
این تاپیک جای پرسیدن هر سوالی نیست ، هدف این تاپیک پاسخ به سوالات ظاهرا پیش پا افتاده و مسائل ساده و روزمره ی زندگی هست که هیچ وقت نشده از کسی بپرسیم ( به علت خجالت یا هرموضوع دیگه ای ) /
اسپم ، چت ، توهین و... هیچ جایی نه در این تاپیک و نه در کل انجمن متفرقه نخواهد داشت /
اگر موضوعی به نظرتون مغایر با قوانین هست ، از کلید گزارش تخلف استفاده کنید /
پیشاپیش ممنون از توجه همراهان /
:40:داداشم گواهینامه موتور نداره
اگه بیمه کنه به کارش میاد؟
یعنی مثلا بعد از تصادف اگه که گواهینامه نداشته باشه بیمه به دردش نمیخوره؟
میسی :10:
چرا بعضی وقتا باد چرخ ماشین یا مثلا این توپ پلااستیکی ها خود به خود کم میشه ؟
ماله گرماست یه قضیه فیزیکی داشت که یادم نمیاد
خیر /نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداشم گواهینامه موتور نداره
اگه بیمه کنه به کارش میاد؟
یعنی مثلا بعد از تصادف اگه که گواهینامه نداشته باشه بیمه به دردش نمیخوره؟
میسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیمه به شرطی قبول خسارت میکنه که شخصی که تصادف کرده و مقصر حادثه بوده گواهینامه داشته باشه/
البته گرما باعث انبساط و افزایش حجم میشه نه کاهش اون ، و سرما هم باعث انقباض یا کاهش حجم میشه /نقل قول:
ماله گرماست یه قضیه فیزیکی داشت که یادم نمیاد
سلامنقل قول:
سه علت داره :
1- کم شدنِ فشار هوای لاستیک یا توپ بدلیل خارج شدن مقداری از هوا در صورت خرابیِ رینگ برایِ لاستیکهایِ تیوبلِس (بدونِ تیوب) یا وجودِ پنچریِ بسیار ریز در تیوپ یا توپ - خراب بودنِ والو (کرمک) تیوب یا توپ .
2 - زیاد شدن فشار هوای اتمسفر هنگام ورود یک سامانه ی پرفشار و یا مسافرت از یک منطقه مرتفع مثل اطرافِ دماوند با اطراف اورست به کنار دریا .
3- سرد شدنِ هوا در نتیجه سرد شدنِ هوای داخلِ لاستیک و توپ و کم شدن فشار هوا در اونها . به همین علت هست که باد لاستیکها رو در زمستانِ مناطقی که اختلاف دما در تابستان و زمستان زیاد هست باید بیشتر کرد و در تابستان باید حتما فشار رو کم کرد .
هر ساله در کویت با شروع فصل گرما , حوادث رانندگی بر اثر ترکیدنِ لاستیک افزایش پبدا میکنه .
نوه ی 12 ساله ی یکی از ثروتمندترین تُجّار کویت بر اثر ترکیدن لاستیک و چپ شدنِ ماشین کشته شده . به خاطر کم نکردنِ بادِ لاستیک در تابستان .
سلام
- تاریخچه "آش" از میراث کدوم کشوره - اطلاعات دقیق می خوام نه کپی پیست سایت آشپزی - اگر انگلیسی باشه بهتره
- فیلمبرداری از داخل موزه ها و کاخ سعد آباد برای گردشگر داخلی مانع داره ؟ برای خارجی چطور ( مثلا تظاهر کنم خارجیم) ؟
- دوربین سایز موبایل هم در اختیار دارم .
- می شه از داخل سفارت سابق امریکا -خ طالقانی - بازدید کرد ؟ فیلمبرداری چطور ؟ ( لطفا حدس و گمان زنی نکنید )
- لوکیشن خوب و کم مزاحمت برای فیلمبرداری مستند در تهران می خوام . یعنی فضای بیرون از ساختمان با پس زمینه های مناسب . مثل پارک جنگلی شیان بفرض یا چشم انداز مرتفع مثل توچال که ترددش کم باشه و مردم کنجکاو نداشته باشه ! + نیاز به مجوز پلیس
پیشتر ممنونم
میگم سوالات خیلی تخصصیه باید برای از خودشون بپرسینقل قول:
اما جا برای فیلم گرفتن میخوای مثلا تو چال یا درکه که وسط هفته خبری نیست
راستی موتور سیکلت سوار میشی فیلم میگیری؟
آخه نوشته همکار انجمن فیلم و موتورسیکلت!
وقتی کسی از چیزی اطلاعی نداره پاسخی هم نمی ده .نقل قول:
بنده هم همسال شما نیستم اینجا در مورد کار و زندگیم با شما چت کنم
عزت زیاد
مبلغ یک میلیون و صد هزارتومن به ریال چند میشه؟
11.000.000نقل قول:
11 میلیون ریال
این تاپیک رو برای این باز کردن که سوالاتی رو که رومون نمیشه از دیگران بپرسیم , اینجا بپرسیم من فردا میرم بانک که این پول رو به حساب کسی بریزیم ونمیدونستم چنده و نمیخواستم از کارمند بانک بپرسم.okنقل قول:
دوستان گرامی :
با توجه به همین یکی دو صفحه قبل و :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا هرچقدر خواهش و تقاضا میکنیم افاقه نمیکنه ، اما برای آخرین بار تذکر :
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:1- این تاپیک محل چت و خوش و بش با دوستان نیست ، این رویه بیشتر مناسب همون جاهایی هست که اسم بردید و پروفایل ها /نقل قول:
2- تعیین مصادیق اسپم رو به ما بسپرید ، اگر موردی بود از طریق گزارش تخلف یا پی ام پیگیری کنید /
3- تاپیک رو وارد حاشیه نکنید و به بحث های حاشیه ای دامن نزنید /
4- احترام همدیگه رو حفظ کنید و از الفاظ شایسته و ادبیات مناسب استفاده کنید /
5- مطمئن باشید اینجا " اسپم دونی " نخواهد شد /
پی نوشت : لطفا رعایت کنید . با تشکر
نقل قول:
1.نمی دونم ، ولی برای اینکه همچنین دست خالی هم نباشم
2.ما که فیلم برداری و عکس برداری کردیم ، مشکلی برامون ایجاد نشد. با خودشون هماهنگ باشید دستتون رو باز میزارند. احتمال داره در برخی مناطق به دلایلی اجازه ورود رو فقط با راهنما بدن که بازهم می تونید با یک گفت و گوی کوچیک به راحتی اقدام به عکس برداری و ورود انفرادی کنید. به این دلیل میگم هماهنگ باشید بهتره چون ممکنه اجازه ورود به قسمت های بسته رو هم بهتون بدن.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Soup
3.بازدید میشه کرد ولی فیلمبرداری رو در جریان نیستم.
4.بسته به نوع مستند هست ، چشم انداز مرتفع بخواهید منطقه کوهسار رو مناسب می بینم ، اگر هم جنگل مصنوعی مثل چیتگر نیاز دارید که تردد نداشته باشه ، پارک جنگلی خرگوش دره مناسب هست.
در تمامی موارد بالا ترجیحا خود رو وابسته به یک ارگانی نشون بدید به راحتی می تونید بدون مشکل به کارتون بپردازید.
پ.ن : هنوز خاطرات فیلم های آمریکا تو ذهنمه خواستم یک تشکر اساسی بکنم ، واقعا عالی بود. :10:
بالای کوهسار پیست موتر سواری هست.توی تعطیلات هم جدیدا خیلی شلوغ میشه.توچال 5 شنبه کوهنورد ها و جمعه مردم عادی می ایند ولی اگر با کوهنورد ها بری وسط هفته جاهایی میبرنت که فوق العاده خلوته.در این مورد اگر خواستی پیغام خصوصی بدهنقل قول:
دوستان راهی سراغ دارید که گوشت سینه مرغ را راحت بتوان از استخوان جدا کرد.مثلا برای جوجه کباب.که گوشتی به استخوان نچسبد و خرد هم نشود