چجوری میشه این فایل رو باز کرد؟
Printable View
چجوری میشه این فایل رو باز کرد؟
با برنامه LOLrecorder که قبلا معرفی کردم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه خودکار بازی ها رو ضبط می کنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ۲ هفته هست با مشکل لگ مواجه شدم برای این بازی! هیچ تغییری توی سیستم و یا اینترنت ندادم، اما نمیدونم چرا اینجوری شده! نمیتونم راحت بازی کنم! به نظر شما چیکار میشه کرد؟ راه حلی سراغ ندارید شما؟ :41::18:
اگه تهران هستی داتک بگیر مشکل حله :31: من که ایمان آوردم به این شرکت. تو World of Warcraft با Latency زیر 150 توی LoL هم طرفای 120 بازی می کنم یعنی Latency سبزه.نقل قول:
آقا این karma عجب چیزیه! یعنی اون 3100 تا IP که دادم خریدم حلالش :31: اصلا مگه میذاره تیم بمیره؟ یه Attacker خوب اگه بلد باشه یه خرده بازی رو، Support میکنه در حد مادر. و جالبش اینه که یه سری به یه تیم شاسکول بر خوردیم 3 نفر رفته بودن وسط 1 نفر Top منه بدبخت Bot داشتم Solo می کردم، تازه اونم مثل تانک وایساده بودم Damage می خوردم نمیمردم، 2 نفری نمیتونستن منو بکشن. یه سری Guide دیده بودم نوشته بودن Karma Solo Lane باورم نمیشد :41::31::40: فقط باید Skin جدید بدن براش، خیلی ژاپنی ماپنیه استیلش.
مشکل اینجاست که من اینترنت کابلی 25 مگ دارم از Comcast و تهران نیستم! تست سرعت رو هم گذاشتم تو امضام اما نمیدونم ۲ هفته هست چی شده که من اینقدر لگ دارم! تا ۲ هفته پیش پینگم از 77 به بالا نمیرفت تو این بازی، اما الان به 250 هم میرسه بعضی مواقع! نمیدونم چیکار کنم دیگه :41:نقل قول:
دوستاني كه لگ دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گارنا رو امتحان كنن :5:
من یه بار تیکت گذاشتم بهم یه آدرس دادن که یه سری چیزا نوشته بود در مورد پینگ و این چیزا، از جمله اینکه Repair کنم که خوشبختانه خیلی تاثیر داشت، Repair حتما بکن چون میگی 2 هفته خیلی مشکوکه، دقیقا سر پچ Fiora لگت شروع شده مثل اینکه.
گفتن اگر تغییری پیدا نکرد این کارا رو بکن :
1) A Network Analysis: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) A NetworkInfo.log: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3) Your Router Brand and Model#
4) Your Modem Brand and Model#
5) Your ISP
اینارو در اختیارشون بذار تا بررسی کنن و مشکل کار رو بهت بگن.
عجب غلتي كردم 3100 IP مفت دادم Xin Zhao گرفتم! اصلا نميشه باش پلي كرد خيلي سخته!!!!:18:
xin xhao رو تست کردم مزخرف بود !
اتفاقا خیلی هیرو آسونیه ولی خوب باید کسی اونو بازی کنه یه یکم بازی بلد باشه به هر حال!نقل قول:
از یه Combo خاص پیروی می کنه ...اول بهتره با E جلو رفت ولی قبلش بهتره Q روشن شه و با W هم ادامه بدی...تقریبا هیچی نداره چون خیلی OP هست ...
اتفاقا Xin یکی از بهترین Fighter های بازی هست، بازی کردن باهاش هم خیلی راحت بید :10:نقل قول:
حالا بر عکس من، با چمپیون های AP نمیتونم بازی کنم! فقط بعضی مواقع با Sona بازی میکنم!:20:
مشكل Xin Zhao اينه كه نرمه! من كه فعلا چسبيدم به Pantheon :40:
با سطح خودم بیشتر با.گارن.راحت ترم .....نقل قول:
آره خوبه! هيروش باگه 2-3 تا آيتم تانك ببنده نميشه زدش ديگه مخصوصا كه اسپل 2ش شيلده !نقل قول:
سومیش عالیه .. اسپینش رو میگم اولیش هم خوبه دومی هم که شیلدهنقل قول:
آخر هم تموم کنندست !
گارن که عالی بید، من اون اوایل که بازی میکردم تا قبل از اینکه Renekton رو بخرم چمپیون اصلیم گارن بود :10:
فعلا هم باید صبر کنیم پچ بعدی بیاد تا این Fiora رو یک خورده بزنن تو سرش!
دو هفتست دارم بازی میکنم لول 17 و فعلا" عاشق singed شدم :40:
جاتون خالی امروز با singed 8 تا pvp بازی کردم و هر 8 تا رو هم بردم
امروز سر کیل گرفتن با این هیرو این قدر خندیدم که خانواده فکر کردند دیوانه شدم ! :31:
کلا" کسی هیرو مردم ازارتر از این سراغ نداره ؟
این هیرو به همه پیشنهاد میشه کلا" برای بالا بردن روحیه عالیه
یوزرم تو بازی NOOB4WIN
چند تا از بچه های اینجا رو هم اد کردم
Singed که نگو Ultimate میزنی اصلا دیگه نمی میره! 4 نفر هم بریزن سرت تا Ultimate روت هست میزنی!
ولی من در تعجبم که تو این چند وقت تا حالا نشده با هیچ هیرویی به راحتی Ahri کیل بگیرم! اصلا این بشر انگار واقعا از بقیه قوی تره، من خیلی هیرو خریدم چه با IP چه با RP، هیروهایی که ملت می گفتن این بهترینه و اینو تیم 1 و 2 دنیا بر میداره و این حرفا. ولی چه اولای کار که نه Spell داری نه Item خیلی راحت میشه Kill کرد چه آخرای Fight که دیگه نگو!! آیتم بخری و Ultimate اش هم داشته باشی، 3 تا رو HP میاری رو 50% بعد 3 بار Ulti می زنی و تمام! Triple Kill
اونایی که Europa West هستن ادد کنن
SRmad
thanks
دوستان لطفا" یه مقدار توضیحات حرفه ای در مورد Runes ها بدید که برای چه نوع هیرورهای چی خوبه و برای کل هیروها چی خوبه ؟
4000 ip دارم میترسم حرومش کنم !
Singed که یکی از سخت ترین Champ ها هست ... OoOنقل قول:
دو هفتست دارم بازی میکنم لول 17 و فعلا" عاشق singed شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاتون خالی امروز با singed 8 تا pvp بازی کردم و هر 8 تا رو هم بردم
امروز سر کیل گرفتن با این هیرو این قدر خندیدم که خانواده فکر کردند دیوانه شدم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا" کسی هیرو مردم ازارتر از این سراغ نداره ؟
این هیرو به همه پیشنهاد میشه کلا" برای بالا بردن روحیه عالیه
من 6300 تا دارم .. موندم کیو بگیرم ... ( احتمالا Vladimir رو میگیرم ////
درسته Runes قلق داره و کاملا بستگی به خودت داره...نقل قول:
چی بیشتر بازی می کنی که واسه Ruens راهنمایی کنم!
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
توصیه می کنم وایستی تا هیرو Free بشه که یه وقت پشیمون نشی...نقل قول:
چون 6300 پول کمی نیست.
آره , برای همین هم فعلا نگرفتم ... نمیخوام بلایی که با خرید Talon سرم اومد دوباره بیاد /نقل قول:
توصیه می کنم وایستی تا هیرو Free بشه که یه وقت پشیمون نشی...
چون 6300 پول کمی نیست.
دوشنبه خریدمش دیدم فرداش Free شده !×! خیلی زد حال خوردم ...
توی خرید Brand و Vladimir موندم ... یه هیرو میخوام AP باشه + آخر بازی کم نیاره ... ( کلا بشه روش حساب کرد و کیل زیاد بگیره
( خدا کرد هر دو Free شدن به جاشون Rune خریدم :D
هوی ولد مال منه دست نذاری بهش :دینقل قول:
من 6300 تا دارم .. موندم کیو بگیرم ... ( احتمالا Vladimir رو میگیرم ////
دور از از شوخی چمپه خوبیه
میدش عالیه
هلث بالا داره
التیشم عالیه برا تیم فایت
برند هم عالیه
مخصوصا التیش(درست از التیش استفاده کنی به قول بچه ها Own می کنی)
اول از همه بگم که برای رون بذار لول 20 بشی که بتونی رون تایر 3 بگیرینقل قول:
دوستان لطفا" یه مقدار توضیحات حرفه ای در مورد Runes ها بدید که برای چه نوع هیرورهای چی خوبه و برای کل هیروها چی خوبه ؟
4000 ip دارم میترسم حرومش کنم !
ببین سه نوع رون داریم
Mark:این نوع رون بیشتر مال attacker ها و carry هاست
مثلا رون اتک اسپید، دمج و ...
Seal :این رون دفاعتو قوی می کنه مثلا هلث، ارمور،مجیک رزیست
بیشتر مال تانک هاست ولی برای کری ها هم خوبه
Glygh:این نوع رون ها هم برای میج ها ولول زن هاست یعنی Ability power ,Magick Penetration ...
خوب حالا شاید برات سوال شده که چرا این رون هارو دسته بندی کردم
دلیلش اینه که هر نوع رونی (Glygh-Seal_mark)توی یه چیزایی قویتر از اون دوتای دیگه س
مثلا گفتیم رون Mark مال اتکر ها وکری ها هستش حالا ببین یدونه رون مارک از نوع اتک اسپیدش بیشتر از رون های Glyph یا seal اتک اسپید میده
یه نوع رون دیگه هم داریم به اسم quittance (اگه اشتبا نکنم) که توی هر زمینه ای قویه (یعنی اون تفاوتی که گلیف و سیل و مارک با هم داشتن رو نداره)
نقل قول:
با تشکر از دوستاننقل قول:
من تقریبا" همه نوع هیرو بازی می کنم
ولی بیشتر از singed, YI , Anivia استفاده میکنم
اینها رو در نظر دارم:
برای هیروهای AD :
27 تا ATT speed که میشه 27% سرعت حمله بیشتر و
3 تا هم lifesteal که میشه 6%
برای هیروهای AP :
18 تا mp5 که در لول 18 میشه 20 تا mana در 5 ثانیه
9 تا magic pen از mark که میشه حدودا" 9 magic pen
3 تا spellvamp که میشه 6%
فعلا" که IP خیلی کم دارم برای شروع وقتی لول 20 شدم از هر دو قویترینها رو میخرم تا به مرور کاملش کنم
خب دوستان نظرتون چیه ؟
AD رو نظری ندارم ولی AP رو با Mack pene موافقم ولی چون بیشتر kennen و vlad بازی می کنم بقیه ی رون هارو Ap per lvl گرفتمنقل قول:
خب دوستان نظرتون چیه ؟
الان 10 تا مجیک پن دارم با 60 تا ابیلیتی پاور توی لول 18
واسه ap ها عمدتا یه پاشون might Magic Penetration هست!....ولی واسه ad ها کاملا متغیره بیه پرتکشن-دمیج -اسپید....مثلا واسه gp عمدتا Runes move speed میگیرن...چون دیگه کاملا غیر قابل دسترس میشه:))))))))))))......یا مثلا واسه mf اتک اسپید .....یا Fiora اتک دمیج.......واسه ad ها متغیره....ولی ap ها عمدتا یکیه.....تازه میتونی به سایت Leaguecraft.com بری و اونجا امتحان کنی....یه نوع شبیه ساز lol هستش....میتونی ببینی چطوری میتونی از champت بیشترین استفاده رو بگیری...:)
میشه بجای اینکه خوده بازی خودشو اپ کنه این اپدیت ها رو از یه دیگه dl کرد ؟!!
دوستان یکی میشه لطف کنه Rune ـیی که روی Vladimir + Gp خوب باشه رو نشون بده ؟
( با Vlad همیشه میرم Mid , با Gp هم گاهی Solo ...کد:http://leaguecraft.com/runes
__
پ.ن : یه اکانت دارم لول 25 / West هرکی خواست بازی کنه باهاش بگه تا pss و بدم بهش / فقط بنش نکنه / اکانت مال منه :دی
( راه جدید برای درآوردن ip
کسی مشکل با پچ جدید نداره؟
من اخر بازی بهم نتایجو نشون نمی ده بازی بسته میشه کلا.
تاپیک چرا خوابیده ؟ ...
دوستان فرق بین critical chance و critical damage چیه ؟ ( RUne
ممنون
کریت چنس ،شانس کریت زدنه ولی کریت دمج ، دمج کریتارو می بره بالانقل قول:
دوستان فرق بین critical chance و critical damage چیه ؟ ( RUne
دوستان من از اون لینک که دادید دانلود کردم ولی اصلن وارد بازی نمیشه
سلام
من تقریبا 1 ماه هست که لول بازی میکنم اما ماله گارنا الان اومدم کلاینت لول رو نسب کردم اما این ارور رو میده
the server is currently busy please try again later
حالا موندم من !
داخل ساپورتشم رفتم اما چیزی نفهمیدم !
یه کارایی هم انجام دادم اما جواب نداد ممنون میشم اگه کمک کنین !
احتمالا" نسخه قدیمی رو دانلود کردید واسه همین اپدیت نمیشه و کار نمی کنهنقل قول:
این پبغام خطا برای همه پیش می یاد و به دلیل شلوغی سرورهاست باید اینقدر به log in کردن ادامه بدی تا بلاخره وارد بازی بشینقل قول:
---------------------------------
دوستان یه هیروی غیر تانک(ترجیحا" فایتر) که بدون تانک شدن توی درگیرهای اخر بازی به راحتی کشته نشه معرفی می کنید ؟ olaf چه طوره ؟
شک دارم مشکل از سرور باشه !
به نظرم مشکل از نت من هستش !
اخه یاهورو باز نمیکنه الان
تازه سرور گارنا رو صبح باز میکرد الان همون ارورر رو میده
هون هم همینطور
به نظرم tryn خیلی قویه هم خوب
Olaf هم خوبه اما به tryn نمیرسه
با وی چی ان امتحان کردی ؟نقل قول:
به نظر من ulti tryn جالبی دارهنقل قول:
خب اول tryn رو میخرم بعد olaf
راستش با وی پی ان نه !
اما با ------ امتحانن کردم جواب ندادش !
من رو سیسم دیگه ای امتحان کردم جواب میده واسه من جواب نمیده !
یشه چون سیسم ویروس داره اینجوریه ؟؟؟
اخه لول گارنا هی میاد بیرون از بازی !