ببخشيد قبلي را 2 باره فرستادم
Printable View
ببخشيد قبلي را 2 باره فرستادم
چون هیچ عکسی که اندازش مناسب باشه ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط mohamad hosein
فکر میکنم باعث کند بالا اومدن فروم بشه :biggrin:
( یه دونه باید بخرم )
متاسفانه بیشتر جاهای دیدنی تبریز از بین رفتن :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
ولی چندتا جای تاریخی میگم که اومدی با هم بریم :happy:
ائل گلی _ مسجد کبود _ حمام نوبر_ ارگ علیشاه _ مقبره دو کمال _ مقبره الشعرا _ خانه مشروطه _ خانه بهنام _ بازار تبریز و .... اگه بیای تبریز چند تا جای دیگه هم هست که با هم بریم البته همون جور که گفتم مناظر طبیعی کمتر داره و بیشترشون خارج از شهر هستن . البته خونه های قدیمی و میدون ساعت و موزه تبریز هم جاهای دیدنی هستن
شب ها قبل از خواب به فرداش فکر میکنم که قراره چیکار کنمنقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
از رنگ سبز خوشم میاد
بی بی یعنی یه آدم آواره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که نمیدونه یوزرش رو چی بذاره ور می داره بی بی میگذاره
خیلی اشتباه کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خیلی بزرگ نبودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اصلا نقاشیم خوب نیست افتضاح هستش وقتی که یه نقاشی میکشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از تموم شدن بهش نگاه میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد نگاه که کردم پاره میکنمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهل شعرم؟ زیاد نه ولی علاقه شدیدی به حافظ دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی خیلی غصه دار و تنهام میرم میشینم یه گوشه گریه میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه يكي بهت بگه 1.000.000.000 تومن بهت مي دم دستتو ار بيخ ببر انجام مي دي؟
تو كه ناراحت مي شي يه گوشه مي شيني گريه مي كني چرا مشكلتو به دوست دخترت نمي گي تا آرومت كنه؟
مرسي بي بي جان.
اگه بگن 20,000,000,000 هم می دیم قبول نمی کنم که دستام رو ببرن :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط shahabmusic
چون اون موقع چه جوری پول ها رو بشمارم :biggrin:
دوست دختر ندارم :sad:
اگه یکی سراغ داری بگو بریم دوست شیم :cool:
قربونت
سلام آقا سعید
روز خوش
امیدوارم گرمای صندلی داغ هنوز براتون قابل تحمل باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید انگیزتون چی بود از اینکه تصمیم گرفتین دختر Master رو برای پسرتون خواستگاری کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمانتیک ترین روزی که تا به حال داشتید؟
بزرگ ترین دروغی که شنیدید؟ از کی؟
بد ترین کاربر p30 به نظرتون کیه؟
هر وقت تو p30 هستید مسنجر روهم on می کنید؟
چرا بعضی از آقایون انقدر مغرورن که گریه نمی کنند؟
گریه می کنی؟اگه آره آخرین بار کی بوده؟
در نهایت امیدوارم این یکی دو روز هم به خیر و خوشی بگذره و گرمای صندلی داغ باعث گرما زدگیتون نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز خوش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه داش سعیدنقل قول:
ببخشید انگیزتون چی بود از اینکه تصمیم گرفتین دختر Master رو برای پسرتون خواستگاری کنید
مونیکا خانوم چرا الکی حرف درمیارید...
هنوز مشخص نشده که من میخوام دخترمو به داش مستر یا نوید بدم اونوقت شما دارید همینجوری شایعه خواستگاری دختر مستر با پسر داش سعید و میدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از شما بعیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه چیز جالب بگم :آقا سعید قبل از اینکه روی صندلی بنشینید من فکر میکردم شما دخترید :eh:
و اما سوال
از زندگیتون راضی هستید؟
چند % خودتونو دوست دارید؟
هدفتون در زندگی چیه؟
توی دنیا چه کسی رو از همه بیشتر دوست دارید؟
به خدا اعتقاد دارید ؟دین شما چیه؟اگه مسلمونید نمازمیخونید؟
خدارو در یک کلمه که دوست دارید توصیف کنید
یه دوست خوب از نظر شما چه دوستیه؟
تا حالا دوست خوب داشتید؟
فکر میکنید دوست خوبی هستید برای دوستاتون؟
بزرگترین آرزو و یا رویاتون؟
تا حالا شده بدونید کارتون اشتباهه ولی بارها اونو تکرار کنید؟بعدش چه احساسی داشتید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من یه چیز جالب بگم :آقا سعید قبل از اینکه روی صندلی بنشینید من فکر میکردم شما دخترید
:blink:
قصد ازدواج داريد؟
نظرو طرز تفكرتون نسبت به ازدواج چيست؟
به ازدواج در سن پايين اعتقاد داريد يا سن زياد؟با دليل؟
1- یکم اینکه این مستر ( حسین جون ) خیلی پسر با حالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
دیم اینکه میخواستم ببینم واقعا همه چی تو این دنیا پوله ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- یادم نمیاد ولی فکر کنم چهراشنبه هفته قبل بود که چشمم به یه نفر خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عاشقش شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شوخی کردم باور نکنید .
3- اصلا به خاظر ندارم باید فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- بدترین کاربر اینجا خودم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اصلا از مسنجر استفاده نمی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقته پاکش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- چون میخوان دخترا نقطه ضعف اونا رو ندونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- گریه که میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی آخرین بار که گریه کردم یه دو هفته قبل بود .
8- خواهش میکنم این صندلی فعلا که سعید رونالدو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مافیا رفتن و سوت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم سئوال نمی پرسه عین بستنی می مونه البته فکر کنم این مافیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیر صندلی رو روشن نکرده .
متشکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا اصلا به ازدواج فکر نمی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط goldenmj
مامانم میگه دهنت بوی شیر میده بچه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازدواج خیلی با حاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم پول داشته باشه فقط ازدواج کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته جدی میگم که ازدواج واقعا خوبه
البته قدیما ازدواج با سن پایین انجام می گرفت از خیلی نظرا خوب بود هرچند پسر و دختر همدیگه رو نمی دیدن و با زور پدر و مادر میرفتن سر سفره عقد اما الان سن ازدواج رفته بالا خودمون شاهدیم که هر روز تو یه روزنامه چند تا خبر از خانه های فساد و ... میدن اگه بخوام دلیل بیارم دو ساعت باید تایپ کنم. البته تو این زمونه هم ازدواج تو سنین کم هم مشکلاتی داره مثلا بیکاری و بی پولی و .... همشون دست به دست هم میدن تا آدم از خیر ازدواج بگذره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت
1- چرا نباشم زندگی رو واسه زنده ها خلق کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط maryam1987
2- زیاد خودم رو دوس ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون آدم زیاد خوبی نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- رسیدن به هدفم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- همه چیز رو یه اندازه دوست دارم ( راستش من یه ذره احساساتی هستم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- بله 100% به خدا اعتقاد دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _ بت پرست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _ بله نماز هم میخونم ( البته بعضی وقت ها تنبلی میکنم ولی همیشه خوندم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- عشق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- دوستی که عیب های آدم رو بگه خیلی خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- خیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- نه چون همون جور که گفتم آدم نشدم هنوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- موقع مردنم عاقل و عاشق بمیرم .
11- خیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _ پشیمون شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط *NashenaS*
فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو با سعید رونادو اشتباه گرفتید
آقای اشکی کجای کاری که دختر مستر از مرز 18 سالگی هم گذشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
ولی باباش رفت دیگه نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جواباتون آقا سعید.
چرا همیشه نصفه شب ها می یان تو انجمن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکثر پست هاتون مربوط به 3 تا 8 صبح می شه شما اصولا نمی خوابید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کدوم آیکون از همه بیشتر خوشتون می آد؟
از کدوم کاربر متنفرید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط لطفا نگید هیچکس
به نظر شما Monica چه جور آدمیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز خوش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Monica
من دختر به مستر نمیدم چون داره از پی سی میره :sad:
اگرم بهش بدم نمیزارم نوه مو به پسر سعید بده...آخه داش سعیدم میخواد بره :sad:
اگه اینجوری باشه...داش حسین و سعید برن...منم میرم
داش سعید جدی میخوای بری ..اگه بری منم میرم
اااااااانقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
همه کهع می خوان برن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه با هم قاطی کردید چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Monica
1- چون کارتم شبونه است و در ضمن صبح ها کار دارم میرم دانشگاه
2- چرا نمی خوابم خوبم می خوابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود شما هم صبح ها اینجا هستید دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل گنجشک میمونم با صدای مورچه از خواب میپرم ( منم حساس ) :biggrin:
3- به جون خودم اصلا به ذهنم نمی رسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی رو بگم ولی قبلا از یه نفر بدم میومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش دیدم اشتباه میکردم
اسمش هم کوروش بزرگ بود ولی بعدش دیدم آدم خیلی با حالی هستش و الان باهاش رفیقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- آدم با نمکی هسش و کلا خوبه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
ایا سربازی رفتی؟
نظرت درباره سربازی چیه؟
نظرت درباره بازي تيم ملي با پرتغال چيه؟
آقا سلام
من عضو جدید و آماتوری هستم
میشه منم بیام صندلی داغ؟
سلام آقا سعيد
خسته نشتن رو اين صندلي داغ نباشي
اولش مرسي كه با حوصله به سوال هاي همه بچه ها جواب مي دي دومش خيلي خوشم اومد تو عنوان هر جوابت مي نويسي جواب كيه ( ولي اين دفعه اسمم را بنويس اگه خواستي نه اي ديم . بلدي كه ؟ ) بعد چندتا سوال ديگه :
1- بهترين خصوصيت اخلاقيت چيه ؟
2- بدترين خصوصيت اخلاقيت چيه ؟
3- اگر خانمت در محل كا رئيس و مافوقت باشه راستشو بگو راحت با اين مسئله كنار مي ياي؟
4- نظرت راجع به اين جمله چيه ؟ اصلا قبولش داري؟ " به آسمون نگاه ميكني پر از ستاره است ٬ دوست داري كدوم مال تو باشه؟به اوني كه كم نورتره قانع باش و قدرش رو بدون چون به اوني كه پررنگتره همه نگاه ميكنن "
5- اهل كتاب خوندن هستي؟ اگه آره اسم 3 تا از كتابهايي را كه خيلي دوست داشتي بگو
6- بيشتر به كدوم تاپيك يا انجمن پي سي علاقه داري؟
7- بلدي تركي حرف بزني ؟
يه سوال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط bb
انگيزتون از استفاده كردن صورتك اخمالو در آخر اون جمله كه هاي لايت كردم چيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز جون قبلا جواب دادمنقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
2- سربازی خیلی خوبه به شرطی که فرصت پیشرفت رو از آدم نگیره
بازی خوبی بود ولی کاش مکزیک رو می بردیم .نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
تیمی که بازی های تدارکاتی نداشته باشه می بازه دیگه . :sad:
1- مهربونم و سادهنقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
2- عصبی هستم و تحمل حرف زور ندارم
3- بستگی داره . هنوز خانم ندارم که بگم ولی زیاد برام مهم نیست که خانمم کار کنه یا کار نکنه
4- همون ستاره پر نوره رو انتخاب مبکنم .
5- قدیما - به ذهنم چیزی نمی رسه الانا بیشتر کتاب های زمین شناسی و کامپیوتر میخونم البته بیشتر مطالبی که این روزا میخونم یا پی دی اف هستن یا مجله و روزنامه
6- همینی که الان توش هستم خیلی با حاله
7- چرا بلد نباشم ؟ خوبم بلدم
ممنون
خب شما اگه یکی ازت اشکال بگیره خوشحال می شینقل قول:
نوشته شده توسط shahabmusic
درسته که دوست خوب کسی هستش که عیب آدم رو میگه ولی اولش آدم ناراحت میشه دیگه
بعدش هم دوست خوب کسی هستش که پیش جمع آبروی آدم رو نبره و تو خلوت اشباه آدم رو بهش گوشزد کنه .
ممنون
با اون حرفت خيلي حال كردم.دمت گرم.نقل قول:
نوشته شده توسط bb
آقا سعید ممنون از جوابهاتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا جوب این یکیو ندادید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه آیکونی بیشتر از بقیه خوشتون می آد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MerC & BYe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مونیکا جون اون تکراری بود ولی خب این شکلک خیلی خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
نظرتون راجع به این جمله چیه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسل این دایناسور های قرن بیست و یکم هم کم کم منقرض می شه
منظورتون کدوم دایناسورها است . من که متوجه نمیشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
سلام عزیز دلنقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
1- سعید رونالدو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی پسر با حالی هستش مخصوصا تاپیک هایی که می زنه خیلی پر طرفدار می شن آدم وقتی میره تو تاپیکاش اینجوری میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی تیز هوشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اون تاپیکی که زده بودم با عنوان سئوال های بی جواب خدا بیامرزدش اون پست اولی که سعید رونالدو داده بود یه سئوال راجع به خدا کرده بودی یاد اون می افتم البته پسته درست یادم نیست که چی بود ولی سئوال عجیبی بود. و قشنگ هم بود .
3- مدیرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا خوبن فقط یه خورده تنبل هستن ( بنم نکنن خوبه )
4- خوب شد جای تو نیستم و گرنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فکر کنم واسه مافیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جون مشکل پیش اومده که نمی تونه بیاد فروم رو درست کنه
5- کلا پسر با حالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط خیلی زود عصبانی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و عاشق بن کردن آدمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- بهروز جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خیلی خوب و با حاله و به عقایدش خیلی پایبنده و رو حرفش می مونه و حرفش رو عوض نمی کنه از این خصوصیتش خوشم میاد.
7- من دو سه نفر رو معرفی میکنم ببین کدوم خوبه
مونیکا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _ کوروش بزرگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _ اگه مستر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بیاد خیلی خوب میشه ( اگه برگرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
8_ ترجیح میدم همه اونایی رو به زمین بفرستم که تو دو تا بازی تو ذخیره ها بودن . فکر کنم بهتر نتیجه بگیریم .
9_ فکر کنم خودم بیشتر از همه حق خودم رو خوردم و به خودم ضرر زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10_ به جون خودم خیلی سخته جوابش رو بدم چون کسی رو یادم نمیاد ولی فکر کنم بیشتر از همه باید از مامانم به خاطر اشتباهاتم معذرت بخوام . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11_ ااگه مشکلات مافیا حل بشه فکر کنم زیاد عمر کنه ( به امید خدا ) چون طرفدار داره همین الان خیلی ها آرزو دارن اینجا بشینن و کباب بشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12_ وقتی دیگه غذا رو خوردم چه فرقی میکنه شاید اولش یه کم حالم خراب شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بعدش درست میشم .
13_ اگه کلیه های خودم سالم باشه حتما اینکار رو می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14_من زیاد فوتبال داخلی رو دنبال نمی کنم ( بیشتر دوست دارم تیم های ضعیف تیم قوی رو ببرن )
15_ سرنوشت خودمون رو خودمون میسازیم و اگه بد بسازیم بدبختیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هیچ ربطی به اسم هم نداره
ولی در کل من آدم خوشبختی هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون هر وقت سئوالی داشتم جوابش رو پیدا کردم
16_ مخفیانه اینجا سرک میکشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا از قفس آزادم کنن ( البته شاید یه یوزر جدید بسازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
17_خدا نکنه _ فکر نکنم کسی راضی شه سعید رونالدو رو بن کنه _ اگه خدایی نکرده اینجور شد خودم می رم پیش مافیا و ازش میخوام صرف نظر کنه .
18- تو پست قبلی جواب دادم
19_این سبزه قشنگ تره
20_ از 15 کمتر نمیدم
قربونت که سئوال پرسیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرش نفهمیدم دایناسورهای قرن بیست و یکم چی هستن.
فکر کنم منظورش این پسران که مزاحم خانوم ها میشن . اگه منظور این باشه فکر نکنم حالا حالا ها منقرض بشن .
سلام {شوخی} بی بی گل بانو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم یه سوال دارم:
چرا اسمت رو تو پیسی گذاشتی بی بی ؟
چرا نذاشتی سی سی؟
بچه ها منم تو بازی راه بدید.منم بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نگاهی به این پروفابل بنداز سعید جان و نظرتو راجه به نام کاربریش بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آشنایان هستن آقا سعید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط amin mozy
چون انگشتم نزدیک دکمه b بود به خاطر همین
راستش اولش سعید میگذاشتم ولی یه نفر سعید گذاشته بود منو قبول نکرد
به خاطر همین همین جور دوبار B رو فشار دادم .
فکر کنم اینا از من تقلید کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
چون هر دوتا شون عضو جدیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه قرار من به درجه اجتهاد برسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایدم اینا هم مثل من بدبخت بیچاره بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونستن چی بنویسن اینجوری کردن
ولی مال خودم قشنگتره و راحتر میشه بیانش کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی