گوگل کروم-منظورتون از رام چیه؟
انروید 4.04 پشتیبانی میکنه.
در ضمن GPS E گوشیم چه طور
فعال میشه؟
Printable View
گوگل کروم-منظورتون از رام چیه؟
انروید 4.04 پشتیبانی میکنه.
در ضمن GPS E گوشیم چه طور
فعال میشه؟
اندروید بازا.:33:
من اومدم گوگل پلاس رو آپدیت کردم بعد الان متوجه شدم به گوگل استور نیاز داره
حالا این هیچی
هی میخواد آپدیت کنه یا چی. همش علامتش میاد بالا.
نمیدونم. اگه گوگل استور رو Disable کنم میاد باز یا نه!:n13:
کلا گرفتارم کرد این موضوع
شیلتر فکن هم دارم . تو سایت هم میرم ولیفکر کنم شهری که تو ایمیلم زدم باز باعث میشه که نذاره آپدیت کنم!:n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشيتون فارسي داره ؟نقل قول:
با بقيه مرورگر ها هم همين طوريه ؟
GPS هم توي عكس پست بالايي ميبيني. كركره رو بكش پايين ( :n02: ) توش GPS هست !
میلاد جان شما یک ایمیل جدید بساز و شهر را غیر از ایران انتخاب کننقل قول:
جی پی اس خاموش
سیم کارت را رو فلای مود بزار چون گوگل خیلی زرنگتر از این حرفهاست:n02: اگر تونستی سیم کارت را در بیار
بعد آپدیت کن
دوستان عزیز
من برنامه سرگرمی Talking Ted نسخه 3 روی موبایلم (سامسونگ galaxy mini S5570i) که اندروید 2.3.6 داره، نصب کردم. خیلی خوب و بدون مشکل نصب میشه، اما وقتی برنامه رو اجرا میکنم، یه کادری باز میشه و میگه که "نمتونه ویدئو رو پخش کنه" و کلاً برنامه کار نمیکنه. یعنی صفحه اصلی میاد و همه آیکن هاش هست، اما هیچ کاری نمیکنه و هیچ صدایی هم تولید نمیکنه.
اگر میشه لطفاً من رو راهنمایی کنید. خیلی از همتون ممنونم.
حجم فايل شما چقدر بوده ؟نقل قول:
اينو دانلود كنيد ببينيد كار ميكنه :
حجم فایلی که دانلود کردم حدود 46 مگ هست. فکر نمیکنم اشکالی در فایل دانلودی باشه، یه اشکالی در گوشی هست. لطفاً راهنمایی کنید. ممنوننقل قول:
با نرم افزار گوگل کرم اینطوریه.
چه کنم؟
دوستان عزیز، راهنمایی نمیکنید؟؟نقل قول:
نرم افزارو اپگرید کردم درست شد.:n05:
2 تا سوال دارم اندروید بازا کمک کنن:n16:
1- من رم گوشیم 512 هست ولی همیشه یه سری برنامه ها الکی تو بخش Runnig و بخش Cash باز هستن
یه برنامه میخوام که اتوماتیک برنامه ها رو بعد از بستن ببنده.
ولی مدیریت روش داشته باشه.
بعد یه سوال دیگه
2- من چطوری میتونم بخش Data usage رو مدیریت کنم
الان کلی برنامه هست که تحت نت هستن میخوام تمام این برنامه ها فقط با وای فای کار کنن . وقتی من GPRS رو فعال میکنم فقط اون برنامه ای که خودم باز میکنم کار بکنه !
مرسی:»:7:
برای مورد اول، نرم افزار زیادهنقل قول:
همشون هم یه ضعف هایی دارن و یه خوبی هایی مثل
Advanced task killer pro
Auto killer memory
Ram booster
Go task manager
البته خوده آندروید همیشه روی میزارن ram مدیریت میکنه و شما هر زمان آپی اجرا کردی که ram زیاد بخواد و قبلش ram شما توسط آپ های دیگه اشغال شده باشه
آندروید اونایی رو که نیاز نداری اتومات میبنده
برای دومی هم یه آپ هست به اسمه
Droidwall
که مثل فایر وال ویندوز برای آندروید عمل میکنه
داخلش که بشی یه لیست از نرم افزارهای گوشیت میاره
تو اون لیست میتونی تعیین کنی که چه آپی از چه روشی ( gprs یا wifi ) باید به اینترنت وصل بشه یا حتی وصل نشه
البته باید سیستم روت باشه و کرنل شما هم ساپورت Net filter ( فکر کنم اسمش همین بود ) داشته باشه
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
میشه کلا Gmail رو از روی گوشی حذف کنیم؟؟ یا یه جورایی کلا Disable بشه ؟
اکانتی که روی گوشی ست شده مشکل پسورد داره واسه همین هی ارور میده و وصل نمیشه . به بخش دانلود برنامه ها هم یکم گیر میده!
اگه بشه یه جورای از دسترش خارج بشه خیلی خوبه
میشه؟
ممنون!
:n11:
اگه جيميل رو حذف كني يا از دسترس خارج كني مشكلات زيادي تو برنامه هاي مختلف ديگه امكان داره پيش بياد. مثل Force Close .نقل قول:
اگه ميخواي از دسترس خارجش كني بايد از نرم افزار هاي مديريت StartUp استفاده كني. مثل StartUp Manager (نياز به روت)
اگه ميخواي كلا حذف كني بايد گوشي روت باشه و با برنامه Root Explorer پاكش كني.
درود
دوستان من گوشی نوت 1 دارم ؛ دستگاه رو روت کردم
منتها الان میخوام گوشی رو آپدیت کنم دستگاه نمیزاره؛ چیکار باید بکنم که آن روت شه؟
با چي ميخوايد آپديت كنيد ؟نقل قول:
بهترين راه آپديت استفاده از Odin هست كه به روت و آنروت كاري نداره.
درودنقل قول:
منظور از آپدیدت از طریق خود دستگاه هست؛ من اینترنت بی سیم دارم؛ خود گوشی نوت1 یه گزینه یی در بین تنظیماتش داره که نوشته آپدیدت؛ با اون هرکاری میکنم نمیشه
که فکر میکنم به خاطر روت بودن گوشی هست
من با برنامه اودین چجوری میتونم آخرین ورژن دستگاه نوت 1 رو آپدیدت کنم؟
راستی گوشی بنده هروقت ریستارت یا روشنش میکنم یه علامت اخطار زرد رنگ هم داره که پیش از روت کردن نبود؛ چگونه این علامت رو پاک کنم؟
سلام ببخشید یه سوال بی ربط با بحث دارم
چطوری میتونم کاربریمو کلا از سایت حذف کنم؟ ممنون
شما فایل رام رو بگیرید و با ادین فلش بزنیدنقل قول:
کاری نداره،خیلی راحته
درودنقل قول:
خوب برادر من قربون شکل ماهت برم من؛ این آخرین نسخه های آپدیدت نوت 1 رو از کجا بگیرم؟
راستی گوشی بنده هروقت ریستارت یا روشنش میکنم یه علامت اخطار زرد رنگ هم داره که پیش از روت کردن نبود؛ چگونه این علامت رو پاک کنم؟
تو لينك زير اول آموزش ها رو بخون بعدش فلش بزنيد.نقل قول:
اينم ليست آخرين رام ها :کد:http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=1618
علامت زرد رنگ قبل از بالا اومدن گوشي هست يا بعد از اون ؟ اگه فلش بزنيد به احتمال زياد درست ميشه.کد:http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=2072
منظورتون اين علامته ؟:
سلام.
من بعضی از نرم افزارهایی که دانلود می کنم وقتی unzip می کنم بجای اینکه یه فایل با پسوند apk بده، چندتا فایل و فولدر میده. فایل های به نام:
classes.dex
assembly-descriptor.xml
androidmainfest.xml
resources.arsc
و فولدرهایی به نام:
assets
meta-inf
res
باید چطور نصبش کنم؟ میشه راهنمای کنید؟
ممنون.
برنامه های سیستمی باید در قالب zip باشن ونباید اونارو انزیپ کنید
وفقط از طریق ریکاوری نصب میشن (نیاز به روت)
دوست عزیز آنزیپ نکنید rename کنید به پسوند apk
مگر سیستمی باشه به قول دوستمون
سلام دوستان
آيا برنامه ای شبیه به این برنامه برایِ اندروید هست ؟
منظورتون ویجت شبیه به سنس هست؟
HD widgets شبیه اینو داره
سلامنقل قول:
ممنون از جوابتون
نه , منظورم برنامه ای شبیه به برنامه ی battclock هست
که ده دوازده جور اطلاعات مختلف رو در نوار بالای صفحه نمایش میده
اطلاعاتی مثل شارژ باتری , مقدار قدرت موج وای فای به درصد , مقدار کیلوبایت صادره و وارده , حرارت موبایل , درصد سی پی یو , چند نوع تاریخ و ساعت , قدرت آنتن و غیره
تو نت نوشته این برنامه بذای اندروید روژنی نداره
خواستم بدونم بای اندروید چیزی شبیه اون ساخته شده ؟
عکسهاش
چطور میشه ویدیوهایی مثله یوتوپ رو دید؟
من لینک رو میارم ولی هرچی رو علامت پلی وسط ودویو کلیک میکنم نمیاد. خودش هم لود نمیشه.
یه جا خوندم که فلش پلیر اندروید 4 به بعد رو دیگه پشتیبانی نمیکنه
راسته؟؟ مگه میشه؟؟:n29:
دوستان یه مشکلی دارم با وای فای
گوشیم wifi رو شناسایی می کنه و موقع کانکت شدن هم پسورد وای فای رو بهش میدم ولی کانکت نمیشه ؟!!
گوشیم اکسپریا اس
اینترنت وایرلس هم خونگی هستش یعنی مطمئن باشید رمز رو درست میزنم
ممنون میشم کمکم کنید
ببينيد با بقيه فلش ها هم همين جوريه؟نقل قول:
البته اين نكته رو هم در نظر بگير كه كلا دسترسي يوتيوب تو ايران خيلي مشكله. مثلا واسه PC خودم ، وارد سايتش ميشه ولي فيلم ها رو لود نميكنه !
يه بار يه همچين مشكلي واسه گوشيم افتاده بود.يعني مطمئن بودم رمز رو درست ميزنم ولي وصل نميشد.رفتم تو تنظيمات مودم (از PC) دوباره همون رمز رو بهش دادم ، وصل شد !نقل قول:
امروزه تلفن های همراه خیلی سریع در حال رشد و توسعه هستند. سیستم عامل تلفن های هوشمند به قدری قدرت یافته اند که می شود گفت یک رایانه را در جیب خود حمل می کنید! البته حتی در بعضی مواقع یک رایانه رومیزی هم نمی تواند کارهای مانند راهبری اتومبیل با GPS را به خوبی تلفن همراه انجام دهد. بررسی ها نشان می دهد که بیش از ۳۰ درصد از صاحبان گوشی های هوشمند از اینترنت روی تلفن همراه بهره می برند. مشکلی که وجود دارد این است که در هنگام چنین کارهای جانبی , باتری گوشی یک معضل محسوب می شود و به سرعت انرژی خود را از دست می دهد.
در حالی که فناوری های صفحه نمایش و پردازنده و … در چند سال اخیر پیشرفت قابل توجهی داشته اند باتری های لیتیوم برای بهبود وضعیت انرژی هیچ تغییری نکرده اند. این در حالی است که پردازنده جدید با صفحه نمایش روشن, در کنار فناوری های ۳G و ۴G ,بلوتوث ,Wi-Fi ,GPS, دوربین های HD و غیره نیاز به منبع انرژی با قدرت دارند.
در این مقاله قصد داریم تا چند راهکار برای بهروری بیشتر از باتری تلفن همراه را مرور کنیم. کاری که باید انجام دهید این است که تنظمیات دستی را به جای تنظمیات خودکار گوشی جایگزین کنید.
چگونه عمر باتری گوشی را افزایش دهیم!
• تنظیمات نور صفحه نمایش
یکی از اصلی ترین راههای هدر دادن انرژی باتری موبایل صفحه نمایش آن است. شاید یکی از دلایل خرید تلفن همراهتان قدرت صفحه نمایش آن بوده است اما باور کنید همیشه لازم نیست نور آن در بالاترین حد ممکن تنظیم شده باشد. نور پس زمینه صفحه نمایش را تا جای که احساس راحتی در خواندن متن دارید کم کنید.
•تنظیم زمان خاموش شدن صفحه نمایش (screen timeout)
آیا لازم است در هنگامی که با گوشی کار نمی کنید صفحه آن روشن باشد ؟ حتی اگر فاصله کوتاهی ما بین فراخوانی آن است یا اینکه که فقط می خواهید یک پیام کوتاه یا ایمیل را پاسخ بدهید بهتر است زمان خاموش شدن صفحه نمایش را کاهش دهید, چون برای روشن شدن مجدد آن فقط یک لمس کافیست.
•همگام سازی و به روز رسانی های خاموش !
بعضی از اپلیکیشن های گوشی به صورت خودکار شروع به بروزرسانی می کنند و علاوه بر هدر دادن زمان پردازنده منجر به اتلاف باتری نیز می شود.بهتر است از طریق بخش مدیریت برنامه های نصب شده, همگام سازی و بروز رسانی خودکار را غیر فعال کنید.
•غیر فعال کردن ویجت ها و انیمیشن های غیر ضروری
در بسیاری از تلفن های هوشمند ویجت های مانند آب هوا و اخبار که دارای صدا و انیمیشن هم هستند در صفحه اصلی مشغول فعالیت هستند.اگر آنها برای شما غیر ضروری هستند غیر فعالشان کنید.
Battery Life
•غیر فعال کردن اتصالات جانبی
اتصالات جانبی مانند بلوتوث، Wi-Fi و GPS را هنگامی که از آنها استفاده نمی کنید غیر فعال کنید. فناوری های Bluetooth و Wi-Fi هنگام روشن بودن به صورت لحظه اقدام به جستجوی وسایل فعال می کنند که این به معنای تلف شدن انرژی زیادی از باتری است. همچنین در منطقه ای که خبری از ۳G یا ۴G نیست چه لزومی برای چک کردن آنها توسط تلفن همراهتان دارد.
• برنامه های جانبی مدیریت گوشی
برنامه های در زمینه مدیریت گوشی وجود دارد که بخش بهینه سازی مصرف باتری نیز در آنها در نظر گرفته شده است. پیشنهاد من استفاده از برنامه juicedefender است.
•استفاده از تصویر و تم برای صفحه نمایش های OLED
باورتان می شود حتی عکس پس زمینه و رنگ تم گوشی در مصرف باتری تاثیر دارد؟! در صورتی که عکس و تم انتخابی شما دارای رنگ های روشن بیشتری باشد در نتیجه نور بیشتری باید ساطع شود که مصرف بیشتر باتری را در پی دارد. این بیشتر برای تلفن های با صفحه نمایش OLED کاربرد دارد. با توجه به سلیقه تان عکس و تم با رنگ بندی مشکی یا قهوه ای را برای مواقعی که به انرژی باتری نیاز دارید انتخاب کنید.
اگر شما هم ترفندی در زمینه افزایش زمان شارژدهی و طول عمر باتری دارید خوشحال می شویم آن را از طریق بخش نظرات با دیگران به اشتراک بگذارید.متشکرم.
ممنون
من با خود Browser رفتم با س آ یفون. با پوفین هم رفتم جفتش اینطوریه
یا علامت پلی میاد وسط صفحه یا علامت لود شدن ولی هیچ کاری نمیکنه
نه فقط یوتیوپ. سایتهای دیگه که ویدیو شیر میکنن هم همینطوره!
البته من فلش پلیر 11 رو نصب کردم آیکنش هم اومده
حالا نمیدونم تنظیمات دیگه داره یا نه
لازمه Browser خاصی رو نصب کنم؟ نصب نکردم چیزی تا الان!
همسایتیهای عزیز سلام .
سوال :
اگه قبل از روت کردن و ور رفتن با گوشی از سیستم یک بک آپ بگیریم و بعدش روت کنیم و با گوشی کلی ور بریم .
آیا بعدش میشه با اون فایل بک آپ گوشی رو به حالت اول ( روت نشده ) برگردوند ؟
با تشکر
بستگی داره با چی بک آپ بگیری .. !نقل قول:
نرم افزار های معمولی بکاپ از رام بکاپ نمیگیرند..
اگر هم از طریق CWM بخوای این کار رو انجام بدی خب باید گوشی رو روت کنی !
سلامنقل قول:
ممنون
وقتی میگم خدا بابای مایکروسافت رو بیامرزه واسه همینه ها .
یه برنامه SPB BACK UP نصب میکنیم ظرف یک دقیقه از ROM یه بک آپ میگیره بعدش برو هر بلائی میخوای سر گوشی بیار
با یک کلیک رو فایل بک آب ( که روی مموری کارت ذخیره شده ) ظرف دو سه دقیقه گوشی برمیگرده به حالت اولش .
اکثر موبایل هایی که سیستم عامل اندروید بر رویشان نصب هست دارای حافظه داخلی محدودی هستند و بعد از مدتی کاربر به مشکل میخورد. به این صورت که زیاد هستند اپلیکیشن هایی که فقط روی حافظه داخلی نصب میشوند و وقتی تعداد اپلیکیشن ها زیاد بشود عملا کاری نمیشه کرد با موبایلتان زیرا بعضی از برنامه ها Force Close می دهد چون هیچ حافظه ای برای قرار دادن فایل های موقتی وجود ندارد و حتا برای دریافت پیامک هم به مشکل می خورید. در این مطلب می خواهیم روش هایی را برای آزاد سازی فضای حافظه ی داخلی اندروید به شما آموزش دهیم.
در روش زیر می خواهیم طریقه ی انتقال برنامه از حافظه داخلی به حافظه خارجی و چگونگی پاک کردن فایل های Cache و Data را به شما آموزش دهیم.
بر روی Setting موبایلتون بروید و روی گزینه ی Applications کلیک نمایید:
سپس برای مدیریت برنامه های موبایلتان بر روی Manage Applications کلیک نمایید:
در حال حاضر شما لیستی از برنامه هایی که بر روی اندرویدتان نصب هست را میبینید که یک سری برنامه های سیستمی مربوط به خود سیستم عاملتان هست و یکی سری برنامه هایی هست که خودتان نصب کردید. اگر دقت کنید در قسمت پایینِ صفحه شما فضای خالی حافظه داخلیتان هم می توانید ببینید که اینجا ۴۱ مگابایت می باشد.برای مثال بر روی Service Menu کلیک می نماییم :
همانطور که می بینید گزینه ی Move to SD card این اپلیکیشن غیر فعال هست به این معنی که قابل جابجایی به حافظه ی خارجی نمی باشد. پیشنهاد می شود اگر برنامه ای را نصب کردید از طریق روشی که گفتیم به برنامه برسید و اگر دیدید قابلیت جابجایی دارد حتما آن را منتقل کنید.
در پایین برنامه ی اینستاگرام (Instagram) را مشاهده می کنید که ما آن را انتقال دادیم به حافظه ی خارجی. بجز انتقال آن یک سری موارد دیگه هم برای آزاد سازی هست که باید بدانید، بطور مثال یک سری برنامه ها مثل اینستاگرام وقتی شما عکس ها را می بینید در موبایلتان آن ها را ذخیره می کند و حافظه ی Cache و Data شما ناخداگاه بالا خواهد رفت. در مثال زیر میبینید تقریبا ۳ مگابایت حافظه در Cache هست که Cache هم در حافظه ی داخلی می باشد، لذا باید بر روی Clear Cache و Clear Data (اگر حافظه ی قابل توجهی را ذخیره کرده بود) کلیک نمایید و پاک کنید که حافظه آزاد شود. شاید از دیدتان زیاد به نظر نرسد این مقدار ولی همین برنامه بعد از مدتی خیلی بالاتر از این فضایی که دیدید اشغال می کند، شخصا من تا ۵۰ مگابایت هم دیده ام.
پی نوشت ۱ : اگر تعداد برنامه های نصب شده تان خیلی زیاد هست و وقت اینکار رو ندارید که تک تک چک کنید چه برنامه هایی قابل انتقال به حافظه ی خارجیتان هستند یا چقدر Cache بلااستفاده دارید برای پاک کردن می توانید از برنامه ی رایگان APP2SD استفاده کنید که از مارکت بازار یا مارکت های دیگر قابل دانلود هست.
پی نوشت ۲ : اگر برنامه ی غیر ضروری دارید که بر روی حافظه ی داخلیتان هست و قابلیت انتقال بر روی حافظه خارجی ندارد از دکمه ی Uninstall در عکس بالا استفاده کنید.
سلام.
من تبلتم نه سیم کارت میخوره نه بلوتوث داره، میخوام گوشی جدید بگیرم، و به وسیله اون بتونم تبلت رو توی خیابون وصل کنم به اینترنت. داشتم سرچ میکردم دیدم با وای فای گوشی مثل این که میشه، ولی نوشته بودن بلوتوث هم میخواد. برای این کار حتما باید تبلت بلوتوث داشته باشه؟
با سلام
دوستان از وقتی که گوشی رو گرفتم ( اکسپریا سولا) تا به امروز نتونسته بودم ایمیلم رو در play stor وارد کنم امروز وارد کردم اما باز هم نمی تونم چیزی دانلود کنم وقتی برای دانلود کومودو میرم ایمیل خودم رو مشاهده می کنم اما پیامی مربوط به App میده که نمی دونم چی هست
وقتی play stor رو هم میزنم باز پیام میده که باید وارد اکانت خودتون در گوگل شوید از روی گوشی دکمه سمت راست رو میزنم میرم توی قسمت اکانت . می بینم تو قسمتی هست که باید اکانت گوگل رو انتخاب کرد و ایمیل من در حالت انتخاب قرار داره
اصولا روش خاصی برای ورود و دانلود و سایر کار ها وجود داره
با تشکر
Play Store واسه ايرانيا تحريمه. بايد فـيلترشكن داشته باشي!نقل قول:
چرا از Bazaar استفاده نميكنيد ؟