در مورد دریافت سیگنال بستگی به منطقه خاصی که قرار دارید داره مثلا من تو یه اتاق دو دستی گرفتم گوشیو ردیف تو اون یک اتاقمون نگرفته خالی میشه
دوستدار شما یاشار
Printable View
در مورد دریافت سیگنال بستگی به منطقه خاصی که قرار دارید داره مثلا من تو یه اتاق دو دستی گرفتم گوشیو ردیف تو اون یک اتاقمون نگرفته خالی میشه
دوستدار شما یاشار
خوفید بچه ها مال من هم اینجوری نمیشه
حالا جاهی دیگه هم تست می کنم باز بهتون می گم
خوب بچه ها خبر های جدید نیست ؟؟؟؟
آخه من الان جائی هستم ک دقیقا زیر آنتنه ایرانسلم:دی
بازم اینجوریه
نمیدونم چیکارش کنم:(
سلام به همه
بالاخره خریدم. 320 تومن با گارانتی طلایی از تبریز. (اینجا پارس مایکروتل نمایندگی نداره!)
چند تا سوال:
چرا دسکتاپ من 3 تاست؟ مال یکی از دوستان 8 تا بود.
نمیشه برای هر دسکتاپ یک عکس جدا بذاریم؟
من قبل از اینکه بخرم، کیز رو نصب کرده بودم و چند تا برنامه هم دانلود کرده بودم. الان که گوشی رو وصل می کنم میگه کیز گوشی رو ساپورت نمی کنه. لطفا کمک کنین.
نقل قول:
oخوب دوست عزیز مبارک باشه و امیدوارم لحظات خوبی رو با گوشی جدیدت داشته باشی
خوب اون ودیج بالی گوشی رو دستکتاپ رو بزن بعد گوشی رو بچرخون تا روتیت بشه و حالا تعداد دسکتاپ ها رو با علامت جمع زیاد و علامت منفی کم کن
خوب این مشکلت رو دوتان باید بگن من تا حالا همچین مشکلی نارم
خوب یک سوال گوشی رو در حالت عادی وصل می کنی به کامپیوتر وصل می شه و ویو رو می شناسه ؟
باسه هر صفحه هم من تاحالا همچین کاری نکردم فکر نکنم خود گوشی این کار رو بکنه باید خودت عکس ها رو اونجوری در بیاری
خوب بچه ها یکی کمک کنه
هادی جان مبارکه...
نمیتونی تو هر صفحه یه عکس بزاری...
قبل از اینکه کابل روبه کامپیوتر وصل کنی باید بری setiing / connecttivity / usb utilitues بعد یکی از 3 تا رو انتخاب کنی اگه میخوای تو رمت تبادل اطلاعات کنی باید mas storage بزنی...
سوالی بود درخدمتم:11:
دوستدار شما یاشار
رفتم نمایندگی بازار موبایل ایران ولی ویو 2 نداشت گفت دو ماهه نمیاره شرکت
نمیدونم چکار کنم
همه جا گارانتی فرعی داشت
خوب یک چیزی مگه می شه خوب حالا انگار شده دیگهنقل قول:
اگه دوست داری بدون گارانتی بگیر ولی حواست باید باشه اون موقع چی می خواهی بگیری
البته اینجوری کارت سخت می شه بلید از همه بپرسی
سلام دوستای گلم
خوبید؟
منم مثل خیلی از دوستان دیگه میخوام گوشی ویو 2 رو با گارانتی اصلی بگیرم. اما متاسفانه گیر نمیاد!!!
حالا میخواستم ازتون بپرسم که:
1. اگه بخوام با گارانتی متفرقه یا بدون گارانتی بگیرم شما چه توصیه ای به من میکنین (راجع به اینکه در موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم و...) ؟
2. چه رنگیش به نظرتون بهتر و شیکتره؟
3. قطعات جانبی (باتری-شارژر-هندزفری) با اون گوشی که گارانتی اصلی داره تفاوتی نداره؟
یه دنیا ممنون:11:
سلام داش علی:40: چطوری؟ چه خبر؟
برای چی میخوای پول گارانتی بدی...ارزش نداره.نقل قول:
منم مثل خیلی از دوستان دیگه میخوام گوشی ویو 2 رو با گارانتی اصلی بگیرم. اما متاسفانه گیر نمیاد!!!
من که میگم بدون گاراتی بگیر خودمم همینکارو کردم...توصیه که شما خودت استادی واردی دیگه...فقط این کد رو بزن همه جاشو تست کن:#*0#*نقل قول:
1. اگه بخوام با گارانتی متفرقه یا بدون گارانتی بگیرم شما چه توصیه ای به من میکنین (راجع به اینکه در موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم و...) ؟
به نظر من همون رنگ اصلیش بهتر از سفید صورتی که تازه اومدست با کلاس تره.نقل قول:
2. چه رنگیش به نظرتون بهتر و شیکتره؟
نوچنقل قول:
3. قطعات جانبی (باتری-شارژر-هندزفری) با اون گوشی که گارانتی اصلی داره تفاوتی نداره؟
نوکرتم:11: سوالی بود درخدمتم.نقل قول:
دوستدار شما یاشار
سلام یاشار جون خودمون :40:
مرسی خبر سلامتی داداش
تو خوبی؟ چه خبر؟
داداش دستت درد نکنه:11:
1. اون کد IMEI رو هم تست کنم دیگه؟:20:
2. یه کدی بود که میزدیم تایم کارکرد گوشی رو نشون میده؟ اون چی بود؟
اقا این وایرلس گوشی پدر من رو دراورده.مودم رومیشناسه اما نمیتونه بهش کانکت بشه هی دوباره سرچ میکنه با گوشی دیگه امتحان کردم با همون مودم اشکالی نبود!!! چی کار کنم
خواهش میکن علی جون:40:
اره دیگه IMEI هم چک کن: #06#*
فکر نکنم اون کد کارکرد گوشی باشه شایدم باشه نمیدونم اینجا رو نگاه بنداز شاید پیدا کردی...
دوستدار شما یاشارکد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=110953&page=1
عمو یاشار سلام :46:
آقا من گوشی رو گرفتم :8:
منتها فیرمور گوشی مال اروپاست فک کنم S8530BOKA2
خودم با مولتی لودر و فایل آپدیت میتونم فارسیش کنم دیگه نه؟ :11:
سلام بچه ها خوبید الان یادم افتاد و به خودم گفتم که یک نرم افزاری رو به شما معرفی کنم بدرد بخوره
یک اینترنت باروز که جدید نسخه ی باداش اومده
من دانلود کردم فقط رفتم یک سر فیس
اسم نرم افزار UCBrowser است این نرم افزار کارهای Opera mini رو انجام می ده
البته بهتره چون برای خود بادا بید
من از سامسونگ آپز خود گوشی دانلود کردم و نصبش کردم
دوستانی که با گوشی خود به اینترنت زیاد وصل هستن
توضیح استفاده اش رو برای دوستان بگذارن
من هنوز نسخه ی جاوای این نرم افزار رو روی گوشی دارم البته می خوام پاکش کنم چون این برای خود بادا بید
خوب نسخه ی جاواش عالی بود به نظر من
بچه ها امیدوارم چیز جالبی براتون گذاشته باشم باشم
:10:
سلام. از دوستان کسی میدونه RAM این گوشی چنده؟
من با برنامه BadaSl نگاه کردم نوشته 73mb ! خیلی کم نیست؟!
سلام داش علی:46:نقل قول:
مبارکت باشه :40:
اره با مولتی لودر راحت میتونی باید فلش کامل کنی...برو فریمور jpka1 رو بگیر بزن تو رگهای گوشیت:27:
دوستدار شما یاشار
سلام
من نمي تونم از فاصله نزديك با گوشيم عكس واضح بگيرم با اينكه ماكرو رو فعال مي كنم.
زماني كه دگمه رو فشار مي دم خوب فوكوس مي كنه و تصوير واضح و عالي ميشه منتها زماني كه تا اخر دگمه رو فشار مي دم كه
عكس رو بگيره، عكس گرفته شده واضح نيست. كيفيت نداره.!!! چكار كنم . منتظر راهنمايي شما دوستان هستم
خوب وقتی فوکوس می کنه دور و بر و اون کادر رو سبز می کنه یا نارنجی اگه نارنجی کنه یعنی نمی تونهنقل قول:
البته این گوشی کلا از مانیتور های Crt نمی تونه عکس بگیره ولی LCD , LED رو راحته
خوب من که مشکلی ندارم
حالا دوستانم یک توضیحی بدن تا دوستمون راحت تر عکس بگیره :10:
بچه ها کسی میتونه بگه چه طوری برنامه ها و بازی هایی که روی این گوشی نصب میکنیم را میشه unistall کرد ؟
کسی می دونه GPS این گوشیا به شکل نقاشیه یا به شکل عکسه مثل گوگل ارث؟؟؟
برای GPS اینترنت میخواد؟
نقل قول:
نرم افزار خود گوشی که مجانی نیست یکم حالت نقاشی داره و فکر کنم حالت گوگل ارث هم ساپورت کنه
ولی نرم افزاری که ما ریختیم الان همون نقشه کهع می ریزیم توش بید و حالت سه بعدی هم می کنه ولی اصلا مثل گوگل نیست
بعدش هم خودت داری می گی جی پی اس بعد می گی انترنت
اگه دوست داری 3 دقیقه تحمل نکنی تا با جی پی اس پیدات کنه
می تونی بهش بگی با از اینترنت هم استفاده کنه من که همیشه بدون اینترنت استفاده می کنم
نسبت به جاهایی که هستی تو زمان های مختلف پیدات می کنه :10:
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
نقل قول:
خوب برو تو منو اون بالا نوشته EDIT اون رو بزن
بعد صفحه رو عوض کن و به جایی که اون نرم افزاره هست برو
یک علامت منفی بالا سرش سمت راستت بید اون رو بزن پاکش کن
سلام من تازه این گوشی خریدم.کسی میدنه چجوری فارسیش کنم؟
بچه ها من یکی از همکارانم ویو 2 خریده .
امروز گوشی را اسپوف کرد تا بازی های -- شده را بتونه اجرا کنه ولی توی منو ظاهر چند تا از آیکون ها یکی شد و بعضی هاشون هم عمل نمیکنه .
1 - چی کار باید بکنه تا به حالت قبلی برگرده ؟
2 - اصلا چه جوری میشه اسپوف را اعمال کرد .
3 - چه جوری میشه گوشی را فارسی کرد ؟
راستی کسی میدونه چه طوری برنامه یا بازی هایی را که نصب کره آنیستال بکنه ؟
نقل قول:
این کارا رو من نکردم و نمی دونمن و بچه ها باید توضیح بدن
یکم تو تا پست بالا رو نگاه کنی می بینی نوشتم که چه جوری پاک کنی
حدا اقل پست قبلی رو بخونید
نگفتم برید 10 صفحه قبل که ....
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه گوشیتون فارسی ساپورت نمی کنه باید فریمور گوشیتون رو عوض کنید که البته من این کار رو بلد نیستم
و دوستان باید بهتون توضیح بدن
البته اگه با پول مشکلی ندارید و یا گوشیتون گارانتی بید می تونید بدید نمایندگی اصلی فارسی کنه
ببخشید از این کمک بیشتر نمی توانم بکنم
جی پی اس گوشی از کجا بفهمم کار می کنه؟
اولا که خریده بودم با برنامه navitel و speed meter از جی پی اس استفاده کرده بودم.
اما حالا چند روزیه که هیچکدوم کار نمیکنن.
البته این وسط یه بار مستر ریست کردم و مموری رو هم فرمت کردم. ممکنه به خاطر اون باشه؟
الان چی کار کنم؟
خوب دوست عزیزنقل قول:
من خودم به تنهایی از نرم افزار navitel استفاده می کنم و اون یکی هم می گن بریزی تا زود تر وصل بشه
نه مشکلی نداره که ریست یا رم رو فرمت کرده باشی من خودم یک بار همه ی این کار ها رو انجام دادم
مشکلی نیست
اگه نرم افزار بدون مشکل و اروری باز می شه پس مشکلی نیست
من هم قبلا همچین مشکلی داشتم هرچی جی پی اس رو روشن میزاشتم کار نمی کرد
و نمی دونم چی شد که دیگه اینجوری درست شد و من مشکلم حل شد واقعا نمی دونم چی شد ولی ممکنه به خاطره این ها باشه که
توی ساختمون بزرگ اینکار رو می کنید (( توی هوا آزاد بهتر جواب می ده )) البته بستگی به نزدیک تر بودن به بیرون داره
و اینکفه جی پی اس یکم طول می کشه
گوشی دوستون که مثلا با هم بیرون رفتید روشن کنید و وقتی تو تاکسی و یا هرچیزی دیگه پیاده روی هستید
با نویتل بزارید پیداتون کنه
خوب من اولین بارها خیلی می زاشتم تا من و پیدا کنه ولی جدیدا راحت توی 10 دقیقه دیگه زیادش پیدا می کنه
بعدش اگه دوست دارید می خواهید به کمک اینترنتش هم فعال کنید که زودتر پیدا کنه و به تنهایی با جی پی اس نباشه
البته فکر نکنم که مشکلی باشه
باز بنید چی می شه بگید
امیدوارم کمکی کرده باشم :46:
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
خوب دوست من تا اونجایی که من فهمیدم شما باید فریمور kpka1 رو بریزید که فارسی هم ساپورت کنه این آخرینی بید که فارسی دارهنقل قول:
اگه هم بازی ها رو بخواهید باید فریمور ترکیبی کار کنید
این کارار رو هم باید با یک نرم افزار انجام بدید فکر کنم مولتی لودر باه اسمش من تاحالا این کار رو نکردم
برای همین ببخشید چیز زیادی نمی تونم بگم
البت به خاطر لحن توحین آمیز پوست قبلیم ببخشید
ممنونم آقای leon scott kendy از راهنمایی هاتون.
خودم فهمیدم اشکال کار چی بود! packet data رو فعال کردم درست شد (البته شانسی این کار رو کردم)
الان دو سه ثانیه طول می کشه تا به GPS وصل بشه.:31:
خوب الان با کمک اینترنت سریع دیگه پیدا می کنهنقل قول:
البته اگه نمی خواهید از پولتون بره
البته خیلی مقدارش کم بیدا
ولی دیگه اگه ایرانسل دارید و 0 بیدید باید یک 5 دقیقه نهایتن بشینید پیداغتون کنه اون وقت دیگه فقط با جی پی اس می شه :46:
خوشحالم مشکلتون حل شد چیزی بود باز بگید
دوستان راستی یه سوال این جی پی اس پولی هستش ؟
-------------------------------------------------------------------------------
دوستان راستی من از پیام ها پشتیبان گرفتم البته با کیز که رو خود گوشی بود نصب کردم و بعد گرفتم حالا هیچ راهی نداره پشتیبان پیام ها رو بریزم رو گوشی
--------------------------------------
سوال دیگه اونکه هیچ بازی رو گوشی من نیست چه کار کنم چند تا بازی خوب گیر بیارم آخه مال خود سامسونگ واقعا افتضاحه ؟
--------
بازی های خود سامیکه افتضاحهشما باید گوشیتونو ه ک کنید (اسپوف) تا بازی های ه ک شده رو اجرا کنید منم همین کاروکردم تازه میفهمی عجب گوشیه:31:
دوستدار شما یاشار
هك شدنش دردسر نداره اونوقت ؟؟؟نقل قول:
نه دردسر که نداره یکم ریسک داره که موقع ه ک شدن نباید کامپیوتر خاموش بشه و...ولی زیاد نباید حساسسسس شی:31:
اموزش کاملش تو موبایلستان هست با برنامه مولتی لودر باید انجام بدی من کمتر از 5 مین انجام دادم.راستی ورژن الان فریمورت چیه؟
دوستدار شما یاشار
فريمورم jPKA1 هستش راستش ترجيح مي دم بازي هاي رايگان رو از Samsung Apps بگيرم ...به هك كه فكر مي كنم تنم مي لرزه .....تجربه ي بد :41: :41:نقل قول:
خوب اگه jpka1 باشه کارت راحته...کافیه فریمور xxjk2 رو دانلود و گوشی رو وصل میکنی به کامپیوتر و فقط فایل apps و fota رو تو مولتی لودر بزنی بعد 2 دقیقه ه ک میشه:20:باز میل خودته شاید تجربه بد داشتی!
دوستدار شما یاشار
آقا آموزش کار با gps چطوریه؟ یعنی چطوری راههارو نشون میده و صحبت میکنه plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
دوستان یه browser خوب نیومده برای گوشی؟؟از فیلتر شکن میشه تو گوشی استفاده کرد؟
این opera mini هم که باعث هنگ کردن دستگاه میشه...
می تونی هم از نرم افزارنقل قول:
UCBrowser
می تونی از این نرم افزار که برای بادا اومده استفاده کنی
یا همین نرم افزار رو ولی جاواش رو
هر کدوم که دوست داشتی
دوست عزیز من تو سایت ها گشتم ورژن بادا مثل اینکه به زبان چینیه!درسته این قضیه؟نقل قول:
بعد برای رفع فیلتر چیکار کنم؟
ایا این بروزر مثل این اپرا هنگ میکنه؟
نه این موضوع صحت نداره این نرم افزار هم نسخه ی چینی البته فکر کنم کره ای بیدنقل قول:
بعدش هم من همین الان دانلود کردم از سامسونگ اپز دیگه کاملا اینگلیسی بید و هیچ مشکلی نداره و دیگه مثل اوپرا مشکلی نداره
این نرم افزار هم مثل اوپرا عمل می کنه و شما دیگه فی-لتر نبیدید
البته اگه این نسخه ی بادا با انتن دهی خت تلفن همراهتون جواب نداد می توانید از نسخه ی جاوا این نرم افزار استفاده کنید که اون هم کلا شبیح همن
ولی نسخه ی جاوا مشکل رسیت کردن رو داره :10: