آقا تو منیج مود بعد از بازیه اول میپره بیرون چیکارش کنم؟
Printable View
آقا تو منیج مود بعد از بازیه اول میپره بیرون چیکارش کنم؟
اره موافقم :46:نقل قول:
من تو بازی آفلاین با دسته بازی میکنم ولی اینجا تو آنلاین تا وارد بازی میشه دیگه دسته کار نمیکنه ولی توی منو کار میکنه
حالا باید چکار کنم؟
لطفا کمک کنید چون من اصلا نمیتونم با کیبورد بازی کنم
ممنون
آقا تروخدا یکی بیاد به من توضیح بده
چرا پاسکاریها انقدر عجیب قریبند ؟ شما بر چه اساسی به این گیم پلی میگید عالی ؟:41:
اصلا نمیشه پا به توپ شد ..
وقتی میخوام پاسکاری کنم توپ به پای بازیکنام میخوره و میره جلوتر از خودش .. باعث میشه تیم حریف سریع توپ رو ازم میگیره .. یه استپ ساده بلد نیستند اینا ؟آرزو به دل موندم یه پاس بدم این احمقها توپ رو درست استپ کنند
از طرفی هم کنترل بازیکن واقعا سخته .. یعنی وقتی میخوای بازیکنت رو به طرفین حرکت بدی پیر میشی
حالا من نمیدونم واقعا بر چه اساسی این گیم پلی سخت میشه عالی ..
بهم برخورد
موقع رجیستر کردن تا افغانستان و پاکستان رو هم داشت ولی ایرانو نداشت:دی
خوب رآواترتو می فرستادی سراغشون حالشونو بگیره !!:31:نقل قول:
من که غیر از اون 1 بار دیگه نتونستم بازی کنم :41:
وقتی خودم هاست میشم تا انتخاب دسته میاد ، طرف میپره میره
وقتیم که جوین میشم تایم اوت میده
کسی مشکل منو نداره
بابا يه نفر جواب منو بده.:19::19:نقل قول:
Be A Goalkeeper ش تو کدوم قسمت هستش؟
be a goalkeeper واسه نسخه کنسولی هستنقل قول:
نسخه pc هنوز نداره
سلامنقل قول:
همه چی تو pc. ولی در کل روی ایکس باکس بازی میکنم. اینک که میگم خیلی تفاوت فاحشه برا اینه که همزمان وقتی داشتیم نسخه pc و نسخه xbox رو بازی میکردم کاملا مشهود بود.
یعنی میره برای نسخه 2012 بازی؟نقل قول:
بد شد که
من به همچین مشکلی تا حالا بر نخوردمنقل قول:
مطمئنی؟
مثلا چقدر فاصله میگیره ؟
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
ارهنقل قول:
چون اولین سالیه که فیفا واسه pc نکست شده
در واقع این بازی که برا pc اومده همون فیفا 10 کنسول هست که بعضی از ایراداتشو برطرف کردن :46:
آقا بخدا واسه من فاصله میگیره .. وقتی میخوام پاسکاری کنم توپ به پای بازیکن میخوره و به طرف جلو میره .. تصور کنید یکی محکم توپ رو به پای شما بزنه و توپ به خاطر برخورد شدید به پای شما به طرف جلو بره ..نقل قول:
من به همچین مشکلی تا حالا بر نخوردم
مطمئنی؟
مثلا چقدر فاصله میگیره ؟
آقا این کنترلش داره من رو دیوونه میکنه
چرا اینطوریه؟
با دسته میتونم توی بازی بز بکنم ولی توی منو نمیشه تو آنلاین هم نمیشه برا همین مجبورم با کیبورد بازی کنم
این عکس تنظیمات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل کجاست؟
شما توی همه جا میتونید با دسته بازی کنید؟
ممنون
مختص نسخه کنسوله... البته برام جذابیت نداره به اون صورت:41:
من با کرک ریلود بازی میکنم ولی نه تو منیجر مود نه تو هیچ جای دیگه مشکلی نداره ربطی به کرک شما ندارهنقل قول:
باز مال تو که خوبهنقل قول:
مشکل کجاست؟
شما توی همه جا میتونید با دسته بازی کنید؟
من از وقتی فیفا نصب کردم دسته ای که تو ساکر هم باهاش بازی میکردم نمیشناستشو حتی تو خود ساکر هم دیگه نمیتونم باش بازی کنم
آقا یکی سوال منم جواب بده . تو manage mode وقتی یه بازی میکنم میاد بیرون از بازی و ارور dont send میده .
مشکل کجاست؟
اه بعد از 8 سال اومدیم fifa بازی کنیم . چقدر مشکل داره این بازی!
من آخر هم نتونستم آنلاین بازی کنم ! همش The connection has timed out میده ! هر کاری میکنم نمیشه !
امیر جان یک بار دیگه اون تاپیک رو که گفتم مو به مو انجام بدهنقل قول:
امکان نداره درست نشه
دوست منم اینطوری بود با این کار درست شد
تازه با سرعت 128 :rambo:
سلام
تو PES با گرفتن RB+RT سرعت بازیکن بیشتر میشد و همینطور روی توپ های ارسالی میتونستی بازیکنت رو به نقطه دلخواه منتقل کنی
خواهشن بگید تو فیفا چطور این کار رو انجام بدم
این دفعه سوم هست که می پرسم :18:
سلام
تو PES با گرفتن RB+RT سرعت بازیکن بیشتر میشد و همینطور روی توپ های ارسالی میتونستی بازیکنت رو به نقطه دلخواه منتقل کنی
خواهشن بگید تو فیفا چطور این کار رو انجام بدم
این دفعه سوم هست که می پرسم :18:
آقا من طبق نظر اون دوستمون که گفت با دیال آپ بازی کردم رفتم بلکه بتونم بعد قرار شد با یه عده دو به دو بازی کنیم همچین که رفت توی بازی ( یعنی توی استادیوم ) خود فیفا یه ارور داد که باید بیای بیرون از بازی! بعد با یکی دیگه که تو اهواز بود می خواستم بازی کنم توی chat هی می گفت kaje !! بعدش منو از رومش انداخت بیرون!؟!
با دیال اپ میخواستی بازی کنی ؟!!!! :18::18:نقل قول:
نقل قول:
ببین اینجوری تنظیم کن و توی بازی شوک دستت رو روشن کن و بازی کن :
آخه یکی از بچه های اینجا چند صفحه قبل گفت که با دیال آپ انجام دادم بنده هم وسوسه شدم وگرنه ما مثل بچه ی آدم داشتیم با خودمون حال می کردیم!؟!:31:نقل قول:
lمیشه ولی ارزش نداره با دیال اپنقل قول:
همش lag میشه و هنگ میکنه
اصلا ادم نمیفهمه داره چیکار میکنه:13:
دوستان تفاوت نسخه کنسولی بازی با نسخه ای که ماها در پیسی داریم بازی میکنیم زیاده ؟
مثلا چه تفاوتهایی دارن؟
الان در تاپیک نقد این بازی دوستان همه xbox360 دارن و بر اساس اون نقدش کردن ...
تفاوت از نظر گرافیکی وجود نداره-بیشتر مربوط به گیم پلی بازی میشه که در واقع این بازی همون نسخه ی سال پیش فیفا است -یعنی فیفا 10 .
فیفا 11 کنسولی یه سری تغییرات داشته از جمله personality plus که باعث میشه هر بازیکن خصوصیات منحصر به فرد خودش رو داشته باشه . دقیقا مث اونچیی که سالها تو pes بود و فیفا از اون بی بهره بود. گفته میشه بازی به پاس هم زیاد وابسته شده و همین طور فیزیک بازیکنا بهتر کار شده. همه ی اونا به کامل تر شدن فیفا کمک کرده در صورتی که فیفا 11 پی سی همون فیفا 10 کنسولیه و بازی کردن با بازیکنا و تیمهای مختلف این احساس رو بهت نمیده که فرقی بین قدرت اونا وجود داره!
سلام میشه یه بار دیگه توضیح بدید چه کار باید بکنیم برای آن لاین بازی کردن ؟نقل قول:
سلام.
دوستان من قسمت tournomrt لیگ اسپانیا هفته 12 بازی با بیلبااو بعد بازی بیرون میاد! چرا؟
واسه من هفته پنجم ارور میده از بازی میپره بیروننقل قول:
چند بار من سوال کردم اما جوابی نگرفتم
از فلش هاي سمت راست كيبورد (2و4و6و8) استفاده كننقل قول:
باسلام
من چندتاسوال فنی راجع به این gamrranger داشتم.
1- چه جوری میشه یک هاست مشخصی روازبین اون همه لیست سریعاپیداکرد؟(بجز find user چیزدیگه ای ندیدم)
2-من وقتی خودم هاست هستم مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی واردیک سروردربازی میشم بعدازچندلحظه چک کردن پیغام تایم اوت رومیده؟(چندتاازدوستان هم این مشکل روداشتند)
3-وقتی من هاست هستم(خودم سروررودرست می کنم)چرابازیکن مقابل هیچ تیمی انتخاب نمیکنه وفقط باهمون تیم پیشفرض بازی شروع میشه؟
4- واینکه اون زمان 30 ثانیه روکه براانتخاب تیم گذاشته نمیشه تغیرش داد؟(آخه یهوبدون برداشتن تیم موردنظر بعدازاون زمان کم سریعاواردبازی میشه)
خداییش اگه حال دارید کمک برسانید.:20:
واسه من یه مشکل عجیب غریب داره! اول بازی رو روی لپ تاپ پسرعمم انجام دادیم و با دو تا دسته مختلف که بعد از تنظیمات همه چی اوکی بود و هیچ لگی هم نداشت
بازی رو روی لپ تاپ خودم ریختم، بازی که بالا اومدم رزولوشنش تنظیم نبود اما همه چی اوکی بود، دسته رو هم تنظیم کردم و همه چی خلاصه سالم و سرحال! بعد اومدم بیرون و تنها رزولوشن رو گذاشتم 768 × 1366 که مثل لپ تاپ خودم بشه. حالا وقتی که برگشتم به هیچ عنوان دسته رو نمیشناسه دیگه! به هیچ صراتی هم مستقیم نیست و وقتی تو قسمت تنظیمات گیم پد هم میرم یه ارور میده که RE ENTER کن!! درصورتیکه با همین رزولوشن تو لپ تاپ پسرعمم بازی کرده بودم. مشکل گرافیکی هم اصلا ندارم
آقا یکی بگه چیکار کنم تا گیم پد رو بشناسه، با کیبورد نمیتونم بازی کنم
کمممممممممممممممممک
دوستان فیفا رو من نصب کردم ولی وقتی داور سوت شروع بازی رو میزنه به شدت بازی کند میشه جوری که اصلا نمیشه بازی کرد، درایور کارت گرافیک رو هم آپدیت کردم ولی بازم نشد، لطفا راهنمایی کنید
دوستان من هم بالاخره با اینترنت دیال آپ موفق به بازی آنلاین شدم!! زیادم لگ نداشت ولی تاخیر (response time) زیادی داشت حدود 1 و نیم ثانیه ! این مشکل به پینگ ربط داره یا سرعت؟
البته با کسی که بازی کردم اهل ترکیه بود و خیلی هم بازیش بد بود که با این همه محدودیتی که من داشتم در اخر صفر صفر شدیم!
من یه عمری معطل بودم خودم خبرنداشتم.یه چیزعجیب توبخش آنلاین واسه من پیش اومده اول اینکه خودم نمی تونم داخل سرور دیگه ای بشم چون تایم اوت میده.وقتی هم که خودم سرورمیشم طرف مقابل هیچ تیمی روبرنمی داره فکرکنم واسه همین مشکل تایم اوت باشه وقتی هم که واردبازی میشم طرفی درکارنیست ودارم دراصل باکامپیوتربازی میکنم .عزیزان یکی کمک کنه.
نکنه منم با خودم بازی می کردم خبر ندارم! ولی اگه کامپیوتر بود پس چرا این همه تاخیر داشت و هم اسم اون یارو بالا سر بازیکناش بود و اینکه این علامت هم چند بار وسط بازی اومد که بعضی موقعها تیک خورده بود:نقل قول:
یعنی چی؟