شنیدم تند اسپورت هم اومد با قیمت 20تا 25 تومن
Printable View
شنیدم تند اسپورت هم اومد با قیمت 20تا 25 تومن
سلام
شرمنده یه سوال:
از دو نفر شنیدم که تو سرعتهای بالا (بالا 120 30) شیشه ی جلوش میلرزه و اینکه ماشین تو سرعتهای بالا ثبات نداره؟ راسته؟
و اینکه بین ریو و ال90 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ (مهمترین ملاکم هندلینگ و ثبات و پایداریه, در کل لذت رانندگی با کدوم بیشتره؟ چون شنیدم ریو هندلینگ خیلی خوبی داره)
ممنون
توی اصفهان برای لوگان فقط روکش صندلی ,فرش کف و صنودق ,عایق کاپوت ماشین(نمد) ,صندوق پرون پیدا کردم. کسی از لوازم Sport این ماشین هم خبر داره ؟
من باهاش چند کیلومتر با سرعت 160 هم رفتم .هیچ جاییش صدا نمی ده.نقل قول:
ریو خیلی ماشین پایینی هست برعکس لوگان همچنین ریو ماشن پر دورتری هم هست برعکس لوگان. من خودم لوگان دارم داداشم ریو. دور موتور من بیرون شهر روی 3000 میچرخه ریو روی 4000. دقیقا دنده 5 ریو با دور موتور 3000 روی 110 کیلومتر بر ساعت فیکس میشه.
من فکر کنم از لحاط ثبات ریو قوی تر باشه و رانندگی با لوگان خیلی با حال تره.
معایب لوگان از نظر من.
لوگان دید عقبش بده. (افتضاحه اصلا هیچی نمی بینی)
فرمونش تنظیم ارتفاع نمیشه.
توی دنده عقب رفتن برای پارک l رفتن اصلا خوب نیست.
صندوق پرون نداره. (تالبته با 10 تومن میشه درستش کرد.)
درهاش صاف هستند. وقتی شما نزدیک به دیوار و یا یک ماشین حرکت می کنید. احساس می کنید ماشین یا دیوار بیش از حد به شما نزدیک هستند.
ضبطش mp3 و wmv نمی خونه.(بر خلاف چیزی که در دفترچه نوشته است)
از داخل اطاق به صندوق عقب دسترسی نداره. تنها راه دسترسی به صندوق خاموش کردن ماشین و باز کردن در صندوق باکلید هست.
جعبه آچار و جک با کیفیت آشغال. ماله من یه آب خورد همشون زنگ زدن
محاسن لوگان.
مصرف سوخت عالی (6 بیرون شهر 8 داخل شهر)
نمایشگر اطلاعات با امکانات عالی.(مخصوصا مسافت قابل پیمودن با سوخت باقی مانده در ماشین)
ترمز عالی. (با 120 بزن رو ترمز)
شتاب عالی. (واقعا تا یکی نشینه پشتش درک نمی کنه)
دنده یک لوگان تا سرعت 40 هم جا میره. کلا دنده های خیلی خوش دستی داره.(برای کورس گذاشتن خیلی توپه)
صندوق عقب جادار
کولر عالی داره و اصلا در قدرت ماشین تاثیر محسوسی نمی ذاره (فقط تیزی گاز رو می گیره)
موتورش اصلا صدا نمیده (مخصوصا اگه نمد بندازی بر عکس ریو که خیلی موتورش صدا میده)
من شنیدم که بعد از 2000-3000 کیلومتر کلاجش مثل چوب خشک میشه و قژقژ میکنه ... برای شما چندتا کارکرده ؟ چطوری آب بندیش کردی؟ راسته که میگن تا 1000 تای اول موتورش جون کافی نداره و بعد از 3000 تا تازه سرحال میشه ؟بنزین عادی میزنی یا سوپر ؟ من شنیدم موتورش فقط با بنزین سوپر خوب کار میکنه ....نقل قول:
دوست عزيز ايني كه شما ميگيد ممكنه واسه كسي ديگه اتفاق نيفته !!!نقل قول:
من شنیدم که بعد از 2000-3000 کیلومتر کلاجش مثل چوب خشک میشه و قژقژ میکنه ... برای شما چندتا کارکرده ؟ چطوری آب بندیش کردی؟ راسته که میگن تا 1000 تای اول موتورش جون کافی نداره و بعد از 3000 تا تازه سرحال میشه ؟بنزین عادی میزنی یا سوپر ؟ من شنیدم موتورش فقط با بنزین سوپر خوب کار میکنه ....
ممنون، فقط یه سوال دیگه:نقل قول:
درسته ریو زود لش میشه؟
(میدونم تاپیک ال90 ه، دیگه تکرار نمیشه...)
فكر ميكنم !!! اگه زياد كار ازش نكشي نه زود لش نميشه !!!
الان 3 ماهه 2900 باهاش رفتم. نرم ترین کلاژ بین ماشین های 206 , ریو , پژو 405 , پژو پارس همین لوگان هست. به تریپ کلاژش نمی خوره که بخواد صفت بشه یا صدا بده. ماله من که مشکلی نداره.نقل قول:
آب یندی هم کلا اصلا ویراژ دادن نیستم کار خواستی نکردم.
زیر 1000 کیلومتر که اصلا 110 بیشتر باهاش نرفتم. بنزین هم عادی میزنم.
انشالاه پولدار که شدم بنزین سوپر هم می زنم! ولی معمولا مشخصات قدرت ماشین با بنزین سوپر معلوم میشه.
ریو داخلش خیلی سریع از ریخت و لعاب میوفته وگرنه موتورش مثل آتشفشان هر از چند گاهی فورانهایی هم می کنه. از لحاظ موتور ریو کم نمی یاره. مشکلاتش یکی پایین بودن سطح ماشین (به ویژه وجود یک میله بین دو چرخ عقبش) و یکی ظاهر قدیم داخلش هست. البته نظری هست ولی شما خوت مقایسه کن صفحه کیلومتر ریو را با لوگان.نقل قول:
سلام ای صفر قیمتش چنده ؟ کارکرده اش راحت پیدا میشه ؟
کسی فروشی داره پیغام بده بهم
دوستان پدر بنده میخواد یک تندر90 بخره ! چند تا سوال ؟!
1- اول کدوم شرکت بهتره ؟ ایران خودرو (ایران گاری) و یا پارس خودرو / البته ایران خودرو مثل اینکه E2+LP نمیزنه !
2- به نظر شما همون e1+lp که حدود 11 در میاد خوبه ؟ چون مثل اینکه بالاترین سری چیز خاصی نداره که ارزش پول دادن داشته باشه ! خوب شیشه عقب برقی و چراغهای مترل دار جلو و اینا ارزش 3 و 4 میلیون پول رو داره ؟
3- اینطور که معلوم هست موتور خوب و روانی داره ! قطعاتش هستند ؟ سرویس هاش چطوره ؟ ارزان یا گران ؟
4- چه رنگ هایی داره ؟ متالیک هستند یا ساده ؟ و توی مدل ها تفاوت داره ؟
مرسی
دوستان من دیروز محفظه روغن ترمز ماشینم رو نگاه کردم دیدم که خیلی رقیقه. در ضمن چندروز پیش واسه سرویس 10000 بردم نمایندگی. میخواستم ببینم که طبیعیه یا نه و اینکه نمایندگی عوض میکنه یانه؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز ممنون از پست مفیدتون ولی استفاده بنزین سوپر به صورت زیاد باعث خوردگی کناره های سوپاپ می شود . علتش هم اکتان بالاست . به نظر من هر سه باک معمولی یه باک سوپر بزنی خوبه
چون واقعا خورندگی بنزین سوپر موتور رو زودتر از بین میبره
با تشکر
با سلامنقل قول:
اصلااینطور نیست
کلاجش کمی نرمی خودش رو از دست میده ولی سفت نمیشه
این فرضیه خیلی وقته که رد شده! شما با خیال راحت بنزین سوپر بزن!نقل قول:
دوست عزیز شما حتما e2 lp بگیرنقل قول:
من خودم e1 فول خریدم الان بدجور پشیمون هستم
این مدل فولش واقعا ارزش خرید داره
به نظر شما چه طور یه پرشیا با داشتن حداقل امکانات 17 تا 19 تومن پولشه ولی لوگا با این همه امکانات ارزش خرید نداره .
مدل فول امکانات خیلی بیشتری از مدل e1 فول داره مه نمونش رو میگم : داشتن رینگ /مه شکن /اینه های برقی / شیشه عقب برقی
تازه مدل فول عایق بندیش برای صدا بیشتره و صدای موتور تو کابین کمتر میاد و اگه خب هم بندیش کنی و یه نمد هم بدازی دیگه میشه بی ام و ( از نظرصدای موتور )
اول از همه پدر شما کار فوق العاده خوبی میکنه چون ماشین خیلی خوبی رو انتخاب کرده!نقل قول:
1- من نظرم رو پارس خودرو هستش! درسته که پارس خودرو تو سرویس دهی به بقیه ماشینهاش بدجوری مونده اما هرچی باشه تو نمایندگیهاش 4 تا آدم متخصص کار میکنن!
2- شما همون E2+Lp رو بگیرید که نسبت به قیمتش امکاناتش فوق العاده هستش!
3- اینطور که میگن موتورش با مگان 1600 یکی هستش و سرویس هاش در رنج متوسطه!(فعلا از لحاظ قطعات یدکی ضعف داره!)
4- فکر میکنم غیر از مدل E0 که رنگهاش سالید هستش بقیه رنگهای متالیک باشه!
بنده هم بهمن ماه تندر E1+CP پارس خودرو ثبت نام کردم ... که 6 میلیون پیش گرفتن و الباقی تیرماه (زمان تحویل)نقل قول:
چون بالاتر از این مدل رو ثبت نام نمیکردن به همین مدل بسنده کردیم ولی ممکنه وقتی تحویل گرفتم بفروشمش و یک E2 LP بخرم ... منتها اختلاف قیمت E2LP با E1CP زیاد هست (بیش از 3 میلیون ) ...
قیمت روز E2LP رو کسی داره ؟و همچنین قیمت E1CP+SP ؟
درباره صحبتتون درباره ی موتورش ، من شنیدم که تمامی مدلهای لوگانی که در ایران مونتاژ میشه موتورشون یکی هست و هیچ تفاوتی ندارند (موتور E0 همون موتور E2LP هستش یعنی 1.6 16v)
در ضمن مطمئن هستید موتور مگان 1600 همون موتور لوگان هستش ؟ من خیلی به این موضوع اطمینان ندارم ...
آره فکر میکنم یعنی تقریبا مطمئنم که موتورهاشون یکیه! اگه خط تولید پارس خودرو رو دیده باشید یکی درمیون یه لوگان میزنن یه مگان! موتورها هم یکیه و مثل شوکولات بسته بندی شده و رو ماشین نصب میشه!نقل قول:
من شنیدم که از این به بعد موتورهاشون رو مگاموتور مونتاژ میکنه و فامیلمون که در پارس خودرو کار میکنه میگفت گند میزنن به موتورش ..:21: شانس بیارم تا تحویل ماشین ما هم مگاموتور مونتاژ نکنه ...نقل قول:
فعلا که خبری نیست! مطمئن باش تا سال آینده همشون موتورهای وارداتی روشون نصبه!نقل قول:
خبری هست ، چون فامیلمون که تو پارسخودرو هست میگفت ... یعنی رسما بیچاره شدیم:41: ...نقل قول:
و لوگان هم مثل خیلی از ماشینهایی میشه که بهش گند زده شد :13: (مثل 206 تیپ 2 و 3 مثل پژو جی ال ایکس و بسیاری از ماشینهای دیگه که به مرور قطعاتشون رو خود کارخانه های خودی تولید و مونتاژ میکنند:13:)
گفتم که فعلا خبری نیست! فعلا رسما زیر نظر رنو پارس داره تولید میشه! بحث تولید داخلی موتور هم موکول شده به سال 89! تو فاز اول که امسال باشه فقط یه سری از قطعات بدنه تولید داخلی میشه و قطعات فنی به صورت مونتاژی روی ماشین نصب میشه!نقل قول:
خدا کنه که اینطور باشه! خودروسازی ها روی هرجای ماشین که دست میزارن اونجا رو خراب میکنند:13: ...نقل قول:
با سلام. من چند روز پیش ماشین رو واسه سرویس اولیه 10000 تا بردم نمایندگی حالا چند سوال دارم
اول اینکه از کجا میتونم صد در صد مطمئن شم که رو غن و فیلترها رو عوض کرده یا نه؟آخه از طرف پرسیدم روغن چن لیتری ریختی گفت 4 لیتری. در ضمن گیج روغن هم نگاه کردم از قبل کمی روشن تر شده بود ولی مپثل روز اولش نبود.
دوم اینکه روغن ترمز پس از چند وقت باید عوض شه؟
با سلام خدمت همه دوستان
مدت 1 ماهه e2 خریدم و از همه چیزش راضی هستم قبلا پرشیا داشتم ولی حاضر نیستم دیگه سوارش بشم .
یک راه حل برای پائین اوردن عقب ماشین دارم بدون اینکه به کمک فنرش دست بزنید البته با رینگ اسپرت .من رینگ عقب رو 15 گذاشتم و جلو رو 16 خیلی قشنگ شد و عقبش هم پائین اورد لاستیک 205 گذاشتم . به زودی عکسش را براتون میگذارم
سلام.نقل قول:
حالا ارتفاع لاستیک چقدره؟؟
ببینید، وقتی ما رینگ رو تعویض میکنیم در اکثر موارد ارتفاع کلی ماشین تغییر نمیکنه. چرا که به هر میزان که قطر رینگ کم بشه، به همون میزان دیواره لاستیک بیشتر میشه. در واقع قطر بیرونی لاستیک در اکثر موارد ثابت هست.
حالا اگه ما بیاییم یه رینگ 16 رو به یه رینگ 15 تقلیل بدیم، در عوض باید 1 اینچ هم دیواره لاستیک بزرگتر بشه. اگه بخواهیم ارتفاع ماشین رو توسط رینگ و لاستیک کوتاه کنیم این 1 اینچ نباید در نظر گرفته شه. یعنی اینکه یه لاستیک بندازیم که قطر بیرونیش نسبت به استاندارد کوچیکتر باشه که البته این خودش مشکل سازه.
البته اگه این کار رو در یه خودروی دیف جلو، بر روی رینگ و لاستیک عقب انجام بدیم خیلی کمتر مشکل سازه. چرا که نه دیف روی عقب هست و نه فرمون روی عقب.
:12:
سلام
من یه سوال داشتم در مورد تعویض لاستیک ماشین.
میخواستم بدونم حداکثر اندازه لاستیکی که میشه رو رینگ 15 واسه این ماشین انداخت چیه؟
یعنی با تعویض لاستیک به این سایز اگه پشت 3 نفر بشینن و ماشین تو دست انداز بیفته لاستیک به گلگیر نخوره یا اینکه وقتی تمام فرمون دور میزنی لاستیک به گلگیر نخوره.
من جایی شنیدم تا 215 هم میشه انداخت و مشکلی پیش نمیاره من رو پرشیا 205 انداختم رو رینگ 15 هیچ مشکلی ایجاد نکردهنقل قول:
اگه 215 هم مینداختم نیکرد (چون پرسیدم)
ولی فکر کنم تا 205 اینطور که شما میگین گیر نکنه (دست انداز و 3 نفر عقب و حتما توی جعبه هم بار و ...)
ممنون از اینکه سریع جواب دادیننقل قول:
میگم اگه لاستیک 205 بزارم رو شتاب و سرعت و نرمی ماشین چه تاثیری میزاره؟
روی سرعت ماشین که فکر نکنم تاثیر داشته باشه (top speed)نقل قول:
شتاب رو دقیق نمیدونم ولی اگه سنگین تر نشه ماشین فکر نکنم تاثیر منفی بذاره (شایدم مثبت)
ولی تعویض رینگ به سایز بزرگتر باعث افت شتاب و افزایش top speed میشه
مصرف سوخت به خاطر اصطحکاک بیشتر با زمنی بیشتر میشه
اینو بخونین :
من 185 رو به 205 تغییر دادم ولی مشکلاتی که در بالا گفته شده رو فقط یه خورده ضربات بیشتر به اتاق داده میشه (خیلی کم)نقل قول:
بطور كلی ، افزايش بيش از حد پهنای لاستيك ، با گير كردن تاير به گلگير و يا متعلقات داخلی چرخ و يا هر دو (بسته به ميزان Offset) باعث پارگی لاستيك ميشود ، همچنين باعث افزايش مصرف سوخت و انتقال بيشتر ضربات دست اندازها به اتاق می شود و استهلاك بيشتر و فرمان سفت تری را نيز سبب می شود ولی در عوض كنترل بهتری را در اختيار راننده قرار می دهد و در پيچها نيز بسيار راحت تر عمل می كند و برعكس لاستيكهای باريك تر كنترل كمتری دارند و در پيچها ضعيف تر عمل می كنند اما ضربات وارده را كمتر به اتاق منتقل می كند.
از نظر ارتفاع لاستيك نيز، لاستيكهای ديواره كوتاه كنترل بهتری دارند و اين بدين دليل است كه ارتفاع كمتر ، ارتعاش كمتری دارد و فرمان سريعتر و نرمتر ،فرمان می برد ، اما در زمينهای خيس كنترل خوبی ندارند
البته امیر... این در حالتیه که قطر بیرونی لاستیک هم تغییر کنه... وگرنه اگه قطر بیرونی تغییر نکنه فقط توی نرمی و گرفتن ضربات تاثیر داره.نقل قول:
بزرگتر کردن رینگ 2 حالت داره:
1- قطر بیرونی لاستیک ثابت باشه ولی قطر درونی به میزان تغییر سایز رینگ تغییر کنه
2- قطر بیرونی لاستیک هم تغییر کنه
آقا من گیج شدم اینجوری :18:نقل قول:
الان به نظر شما با رینگ 15 چه لاستیکی با چه مارکی و چه سایزی بگیرم بهتره؟:3:
سلام
دو تا سئوال داشتم
1.تعویض کمک فنر با نوع گازیش روی نرمی ماشین تاثیر محسوسی میزاره ؟
2. بعضی از مدلهای ال 90 رو می بینم که رنگ ضربه گیر سپر جلو و عقب شون ( که در e1 , e2 سیاه ) هست به رنگ خود بدنه هست ماجرای اینا چیه ؟
با تشکر
اینا رو راحت بیرون رنگ میکنننقل قول:
2. بعضی از مدلهای ال 90 رو می بینم که رنگ ضربه گیر سپر جلو و عقب شون ( که در e1 , e2 سیاه ) هست به رنگ خود بدنه هست ماجرای اینا چیه ؟
آقا من امروز یه چی دیدم خورد تو ذوقم ! چراق عقب همه تندر 90 ها یکی سفید دارند و دیگری قرمزه ؟ واه واه
خوب این دلیل داره چون تو کشور ما مه شکن باید باشه میان یکی از چراغهای دنده عقبو به مه شکن تبدیل میکنننقل قول:
مثل مزدا 3 و سوزوکی گراند ویتارا و نیسان مورونو شرکتی یا میان مثل ریو تو سپر جاسازی میکنن
سلامنقل قول:
اتفاقا من هم چند وقتي بود كه همين سوال رو داشتم
ولي آيا همه مدلهاي تندر اين مه شكن رو داره كه اين كارو كردن
كمي زشت شده
معمولا از نور سفيد حاصل از اين چراغها ميشد خيلي خوب براي ديد در شب استفاده كرد
ولي خيلي كم شده
نقل قول:
الان به نظر شما با رینگ 15 چه لاستیکی با چه مارکی و چه سایزی بگیرم بهتره؟
سایز 185/65R15 استاندارد هست.
ولی میتونید 195 و 205 هم بندازید که 205 به نظرم خیلی بزرگ بشه. ولی انداختن
1- بستگی به نوع فنر و کیفیت فنر قبلی، و فنر جدید داره. ولی در کل بله. نرم تر میشه.نقل قول:
2- خیر. در تمامی e1 و e2 ها، سپر همرنگ بدنه هست. فقط در e0 ها ( e0 و e0 a/c ) سپر غیر همرنگ هست.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
در همین رابطه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]