دوست عزیز اولا این موتور ها زیاد جالب نیستن ...نقل قول:
ثانیا شما باید گواهینامه داشته باشی واسه اینا !
اگه بدون گواهینامه میخوای گازی مدل مارال بگیری بهترین مارکشه... عمر بسیار بالایی هم داره مصرفش هم بدک نیست :n02: بدک نیست ها ! :n02:
Printable View
دوست عزیز اولا این موتور ها زیاد جالب نیستن ...نقل قول:
ثانیا شما باید گواهینامه داشته باشی واسه اینا !
اگه بدون گواهینامه میخوای گازی مدل مارال بگیری بهترین مارکشه... عمر بسیار بالایی هم داره مصرفش هم بدک نیست :n02: بدک نیست ها ! :n02:
دوستان سلام
بودجه ام حدودا 1 تا 2.5 هستش از بازار هم کمی خبر دارم اما اگر بشه اولویتم با موتور صفر هستش
به نظرتون چیز خوبی میشه خرید یا نه
برای من کم خرج بودن موتور و کم لرزش بودنش موقع سرعت مهمه و اینکه بشه روش طلق سوار کرد (طرح ریس کثیر و این مدلی نباشه)
اگر نمیشه نو خرید و میخوایید کارکرده پیشنهاد بدید من نمیخوام حتما همه پولم رو خرج کنم پس حداقل توقعاتم که بالا نوشتم رو برآورده کنه کافیه
ممنون میشم راهنمایی کنید
واسه چه کاری میخوای شما ؟نقل قول:
ممنون جواب دادید:n16: و شرمنده دیر جواب دادم
برای رفت و آمد به سر کار و گردش با دوستان و ...
دشمنات شرمنده باشن ...:n16:نقل قول:
اگر بخوایم مصرف سوخت رو در نظر بگیریم و یه خورده زیبایی میشه از انواع موتور هایی مثل ( شوکا , پیشرو , زیگما ) نام برد .
البته اگر بند قیافه و مصرف نیستید انتخاب های بیشتری دارید ولی در کل توی این سبک موتور خرید کنید خوب هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در مورد طلق باید بگم که هم از زیبایی موتور کم میکنه و هم در سرعت در نتیجه مصرف سوخت هم یه خورده زیاد میشه ( پس من پیشنهاد نمیکنم ) .:n16:
سلام دوستان عزیز
میخوام یه طرح ویو با این شرایط بخرم میشه کمکم کنید که ایا خوبه
رادیسون کبیر
مدل 91
8 ماه پارکینگ بوده(به خاطر همین زیاد نرفته)
1200 قیمت ابی رینگ دار
سلام من یک موتور 250سی سی دارم ظاهرش خیلی تمیز ولی موتوریش داغون شده میخوام یک موتوری 150سی سی بگیرم سوار بدنه ی 250 کنم راهنماییم کنید با تشکر
سلام دوستان
من تا حالا موتور داشتم ولی برای کارم الان مجبورم موتور داشته باشم ، راهنمایی کنید یه موتور خوب بگیرم ؟؟؟
بعد یه چیز دیگه من کلا سر از موتور در نمیارم !!!!
سلام
میشه لطفا موتور 75 cc خوب معرفی کنید؟
با قیمت...
دوستان این موتورهای گازی CPI 110 که حدود 1800 قیمت دارن چطور هست؟
شبیه اینه ولی پشتش سبد داره:
کد:http://www.hamtacyclet.com/hamtaz_cpi_110-more.htm
ویو کویر 2.380 تومن . TVS ROCKZ 5 میلیون
سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم راهنمایی کنین که بدون گواهینامه موتور، از چه مدل هایی از موتور میشه استقاده کرد؟
اگه جواب مثبته، چه مدلی و و چه قیمتی هست؟
برای رفت و آمد معمولی می خوام و نسبتا مصرف وخرجش هم مناسب باشه
سلام
یه موتور 200 سی سی طرح ریس پرواز صفر دارم.میخواستم بفروشمش اینجا بخش بازار هم داره؟
برای استفاده از هرگونه وسیله نقلیه موتوری (" نه فقط موتور سیکلت بلکه هر وسیله ای که برای حرکت از نیروی انسانی کمک نمی گیره ") باید گواهینامه مخصوص خودشو داشته باشی ، ولی به موتورهای 70 در صورتی که نقص فنی نداشته باشه (" مثلا صدای اگزوزش گوش خراش نباشه یا روغن سوزی نداشته ") گیر نمیدن ، نه کفی و نه کلانتری ، الان مدل های تریل 70 و T50 پیشرو مد نظرم هست .نقل قول:
اما اگه در توانت هست ، برو گواهینامه بگیر ، یه هندا مارک انرژی هم بگیر ، تا 5-6 سال صـفـا کن ، به جز هزینه های روتین مثل روغن و بنزین ، سرسال باطری و صفحه خرج دیگه ای نداره تازه اگه باهاش خوب رفتار کنی همین هزنیه های صفحه و باطری هم نداری .
کلا اگه گواهینامه نداشته باشی همش باید با ترس بری تو خیابون چون داری خلاف می کنی .
موتور دوستمو که یه پالس 220 هست ، 4 بار رفته رو کفی فقط بخاطر گواهینامه ، همه چیزش تکمیل بوده ، بیمه + کارت و سند + پلاک + خلافی و ..... اما آخر بین 30 تا 160 جریمه گواهینامه بهش خورده .
سلام به همه دوستان.
تا حدود 2 میلیون تومن نو یا کارکرده موتور خوب چی میشه خرید؟
برام مهم اینه که کم خرج باشه و کم مصرف.
ممنون
آپاچی صفر چنده؟
بدون بیمه 5.100نقل قول:
1392/03/16
کم مصرف + دردسر = ویو ایرانی (طرح ویو)نقل قول:
بی دردسر = هندا ایرانی
سلام
دوستان من واسه اولین بار میخوام موتور بخرم تاحالا هیچ تجربه ای از موتورسواری نداشتم , بوجه ام هم تقریبا 1 میلیونه
میدونم با این قیمت خیلی انتخاب هایی ندارم ولی بازم شما چی پیشنهاد میکنید واسه منه تازه کار ؟ فقط نمیخوام شکلش شبیه این CG 125 ها باشه :n02:
اگه هیچ تجربه ای نداشتی بهتره که از 125 شروع کنی چون :
1. ارزونه .
2. در صورت خرابی با کمترین هزینه خسارات برطرف می شن .
3. موتور آزمون هست (حداقل تهران)
4. اولین قدم برای کار با کلاجدار هاست .
5. سبک و دانش کمتری نسبت به بقیه می خواد .
6. چون تازه کاری 100% صدماتی به موتور و خودت میزنی ، بنابراین با هزینه کمتری موتور رو تعمیر می کنی و صدمه کمتری به خودت می زنی .
آمــا
اگه از 125 بدت میاد (که با این پول یه دست2 میتونی بگیری) 70 پیشرو هم هست با همین مشخصات که با پولت هم جوره .
سلام
من تا حالا موتور نداشتم الان می خوام بخرم
تا دو میلیون چی بخرم خوبه ؟ نظر خودم این بی کلاچ ها ست چون فکر کنم رانندگی باهاش راحت تره
براب کارهای روزمره میخوام زیاد ازش کار نمیکشم . بین 110 سی سی با 125 چقدر اختلاف قیمته ؟
کلا چی پیشنهاد میدید ؟
ممنون
اساتید من دنباله یه موتورم که هم یاد بگیرم هم بشه استفاده کنم ( جفات نباشه زیاد پلیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چیزی که گواهینامه لازم نداشته باشه سراغ دارید؟ ا اینا که چرخاشون کوچیکه ولی هم سایزه موتورن اینا؟:n13:
بعد میگم اصلا چک میکنن این گواهینامه موتور اینا رو؟
اخوی از لحاظ قانونی بخوایم پیش بریم ؛ کلا رانندگی با هر وسیله ی نقلیه ی موتوری نیازمند گواهینامه هست امـــا :
در مورد موتورهای پاکشتی یا موتورهای گازی ( یعنی دنده ای نباشن ) قانون میگه گواهینامه نیازه ، و سن لازم برای گواهینامه اش هم 15 سال هست ( که حداقل از سن شما یه 30 سالی کمتره کمه کمش :دی ) اما خب من یکی که ندیدم کسی به این تیپ موتورها به خاطر گواهینامه ایراد بگیره ؛ البته بحث اسناد مالکیت موتور و بیمه و نیز کلاه ایمنی الزامی هست :دی
یه سرچی راجع به موتورهای پاکشتی بکنی بد نیست ...
رفقا من میخوام موتور بگیرم،حدود 2 تا 2.5
از این هونداها خوشم نمیاد،فک کنم بشه از این طرح ویوها خرید،درسته؟
من زیاد وارد نیستم،ویو اصل هنوزم هست؟چنده؟
چه شرکتایی کپی (:n02:) ویو رو دارن میزنن؟
سلام /نقل قول:
بله میتونید طرح ویو یا درست تر " کاب " خریداری کنید /
تولیدات مختلفی داره طرح ویو ها : پیشرو ، کویر ، کبیر ، ایران دوچرخ ، احمد ! ، هیرمن و ...
بهترین طرح ویو ها رو شرکت کویرموتور ( و نه کبیر موتور ) در ایران تولید میکنه ، ( شرکتی که نمایندگی مگلی و هیوسانگ رو هم داره )
رادیسون و رکورد دو محصول کاب کویر هستن که البته رادیسون به نسبت کویر هم گرونتر هست و هم با کیفیت تر و نزدیک ترین گزینه به ویو های ژاپنی هست /
ویو اصل هنوزم هست ، ولی قیمتش خیلی بالاست و شاید با این بودجه ای که دارید نتونید حتی ویو مدل 83 خریداری کنید ، در صورتیکه میتونید طرح ویو مدل بالا و یا حتی شاید صفر خریداری کنید /
+
آپاچی 160 سی سی مدل پایین ( 88 مثلا ) هم میتونید بهش فکر کنید با این بودجه ، یا پالس 135 /
ممنون برادرنقل قول:
بابا اون قدر ها هم پیر نشدم ها اوله چل چلیمه :دی
هااا آره از اینا دیده بودم:
قیمته اینا در چه حدوده؟ بعد راه هم میره یا باید حل بدیم با پا پارو!×! بزنیم؟:n02:
مالکیت ایناش حالا مشکل نداره آدم میخواد بخره دیگه منتها اینطور که شندیم آزمون عملی گواهینامه موتور یه نمه خفنه برای اون گفتم
راستی اینا چی ریختی خونده میشه اسمشون؟ pa keshti؟ از اینا که رو آب راه میره؟@×!
هاا از این طرح ویو ها هم سوار شدم یه بار خیلی خوب و نرم بودن دنده منده هم که تعطیلنقل قول:
تو تهران مرکزش همون گمرکه؟ اونجا اکثرا نو دارن یه نمه هم بچپون بچپونه :دی
اینو الان دیدم
گواهینامه که نمیخواد؟ میخواد؟
بهترين موتورسيكلت براي كساني كه دوست دارند به راحتي موتورسيكلت فقط با گاز دادن حركت كند و دنده و كلاج ندارد و براي مسير هاي نزديك درون شهري خيلي مناسب و سواري آن خيلي راحت و آسان است*
موتورسیکلت پرواز100 اسكوتر
[اسکوتر100]2,350,000تومان
تيپ مو تورسيكلت:(تك سيلندر 4 زمانه هوا خنك)
سيستم استارت موتورسيكلت :(هندلي)
گيربكس موتورسيكلت:(كلاج اتو ماتيك)
حجم باك موتورسيكلت :(5 ليتر)
وزن موتورسيكلت :(95 كيلو گرم)
ولتاژ موتورسيكلت :(سي دي آي 12 ولت)
ترمزموتورسيكلت :(كاسه اي )
رنگ موتورسيكلت : (قرمز-مشكي-آبي-نقره اي)
ساخت شركت: نيرو موتور
*با سفارش از سایت بازارموتور با بهترین قیمت و بیشترین سرعت و بالاترین امنیت (سند و مدارک معتبر و لوازم اصلی) خرید کنید و تحویل بگیرید*
2,350,000تومان
دوتا پست اومد،شرمنده!
دادا این رادیسون تیپ های مختلفی که زده (البته هرکدوم تو رنج خودش)باهم فرقی نمیکنن که؟فقط ظاهرش متفاوته دیگه نه؟نقل قول:
بین رکورد با رادیسون چقد فرق قیمت هست؟
پیشرو درمقایسه با اینا چطوره؟
مسئله دیگه ایم که هست من واسه مدت طولانی ای نمیخوام،کدوم راحتر و با افت قیمت کمتر فروش میره؟
نقل قول:
:دی
همون تلفظی که نوشتی درسته :دی
برای تردد در شهر هم گزینه های خوبی هستن ، به شرطی که توقع راهی که مثلا پالس و آپاچی میرن رو از این سری از موتور ها نداشته باشید :دی
قیمتش هم الان تقریبا تو همون مایه هایی هست که نوشتی ، طرح ویو ها دنده داره ولی کلاچشون اتوماتیک هست و در واقع با فشار آوردن روی پدال دنده ، کلاچ شروع به عمل میکنه /
توی تهران علاوه بر گمرک ، خ 17 شهریور ( شهباز سابق ) و خ سبلان بورس فروش موتورسیکلت هست که متاسفانه خیلی جالب هم نیستن :دی
این سری پرواز تاجایی که خاطرم میاد تولیدی شرکت پیشرو هست و به اسم پیشرو پرواز معروفن ، در کل گزینه ی خوبی هستن اما خب با این قیمت که چه عرض کنم ، با 1500 میشه 125 صفر خرید که البته برای شما مشکل هست بدون گواهینامه ؛نقل قول:
منتها تولیدات پیشرو خدمات پس از فروش نسبتا خوبی دارن از لحاظ پیدا شدن لوازم یدکی و مشکلی از این بابت نیست /
از لحاظ موتوری که فرقی ندارن ، شاید عمده ترین تفاوتشون مربوط به سیستم ترمزهاشون باشه ( البته شاید ) که خیلی فاکتور متفاوتی از همدیگه نیست ؛ در مورد افت قیمت هم به نظرم همین تولیدات کویر به خصوص رادیسون افت قیمت کمتری دارن به علت اینکه موتورهای خوبی از کار دراومدن از لحاظ کیفیت و به هیچ وجه قابل مقایسه با باقی طرح ویو ها نیستن /نقل قول:
دمت گرم برادرنقل قول:
همون تلفظی که نوشتی درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تردد در شهر هم گزینه های خوبی هستن ، به شرطی که توقع راهی که مثلا پالس و آپاچی میرن رو از این سری از موتور ها نداشته باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش هم الان تقریبا تو همون مایه هایی هست که نوشتی ، طرح ویو ها دنده داره ولی کلاچشون اتوماتیک هست و در واقع با فشار آوردن روی پدال دنده ، کلاچ شروع به عمل میکنه /
توی تهران علاوه بر گمرک ، خ 17 شهریور ( شهباز سابق ) و خ سبلان بورس فروش موتورسیکلت هست که متاسفانه خیلی جالب هم نیستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا توقع که چیز خیلی خاصی ندارم ولی مثلا در این حد هست که بشه باهاشون اتوبان هم رفت (راه میره یعنی یا همش مجبوره آدم از کوچه و خیابون بندازه؟) نه راهه زیاد ها در حده مثلا کم و شهری دیگه ( مثلا توحید تا پارک وی - اتوبان چمران) و اینکه خیلی بچه بازی که نیستن ( به سن و سال اینا میخوره دیگه؟ :دی)
بعد تا چند کیلو اینا راه میرن
یه انجمن دیگه البته پستش زیر خاکی بود نوشته بود اینا چون خیلی هاشون قاچاق وارد میشه و ... کارت و سند درست حسابی ندارن و پلیس بگیره دیگه برای همیشه رفته و ...؟ این حرفا چقدر صحت داره برادر؟
شرمنده سوال پیچ کردم ولی در مورد مقدار مصرفش که این 5 لیتر رو چقدر میسوزونه اینا هم یه توضیحه حدودی بدی دیگه خیلی میترکونی
والا کارکرده گیر بیارم که خیلی بهتره ولی نمیدونم هست اصلا یا نه نوشم سالی یه بار دیدم اینور اونور چه برسه کار کردش اینا
مدله دیگه ای هم ندیدم همچین
مخلصیمنقل قول:
از لحاظ راه رفتن مشکلی ندارن به شرطی که فشار زیادی روشون نیارید ، چون ظرفیت بیشتر از یک نفر رو سخت جواب میده این موتور :دی
در حد رفت و آمد شما کاملا کار راه اندازه به نظرم و مشکلی پیش نمیاره ، بحث قاچاق و ... هم خیلی مبنای دقیقی نداره ، مثلا همین پیشرو پرواز داخل ایران تولید میشه ! : دی
مصرفشون با میانگین وزن 60 تا 70 کیلوگرمی سرنشین ( البته جرم واژه ی علمی تریه به نسبت وزن :دی ) ، فکر میکنم در هر 100 کیلومتر کمتر از 2 لیتر باشه ، یعنی با یک باک حداقل 250 کیلومتر رو میتونید طی کنید /
کارکرده اش رو هم من شخصا توصیه نمیکنم /
ممنون سروش جان
پس اینا الان هم قانونی هستن هم همه چی دارن دیگه نه؟ کارت و ...
خودت بهم پیشنهاد میکنی اگه خواستم بگیرم کجا برم؟ از کجا بگیرم؟
فقط یه موضوعه کوچیکی رو شک دارم اینه که نمیدونم کوچمون رو بالا میان یا نه :دی
شیب کوچمون یه نمه خرکیه که مثلا تاکسی گازسوز ها با گاز نمیان بالا حتما باید بزارن رو بنزین و ...
نمیشه بگیرم بگم برم کوچمون رو بره بالا خریدارم؟:n08:
----------------------------------------------
وزن (جرم) سرنشین ها هم بینه 85 تا 160 اینا حساب کن :دی
ای بابا
الان زنگ زدم میگه چون همشون پلاک شدن گواهینامه لازم دارن:n22:
چه کنیم حالا؟
بنظرت دسته دو تمیز بردارم بهتره یا نو؟نقل قول:
از نظر افت کمتر قیمت میگم
اخوی من که گفتم که ، هر نوع وسیله ی نقلیه ی موتوری گواهینامه میخواد حتی موتور براوو ! اما از لحاظ عرفی گفتم که معمولا سخت گیری ای نمیشه روی موتورهای گازی /نقل قول:
پیشنهاد من اینه که مستقیما از نمایندگی پیشرو بخرید :دینقل قول:
بله هم قانونی هستن و هم پلاک دارن و کارت و بیمه و کارت سوخت و سند .
ایشالا که سربالایی کوچه رو هم بالا میاد :دی
به نظرم کارکرده ی تمیز بردارید افت قیمتشو هم داشته و مشکلی از این بابت برای شما پیش نمیاد اما خب موتور صفر یه چیز دیگه هست در کل /نقل قول:
ممنون
والا با این تفاصیل همون اول باید برم دنباله گواهینامه اش پس
دلمون خوش شد ها :دی
حالا ببینم کی رو باید خفت کنم بهم یاد بده
از نطر سربالایی خیالت راحت باشه ، طرح ویو ایران دوچرخ رو دیروز باهاش سه ترکه سربالایی -اوین کچویی- رو تو ترافیک با دنده 2 رفتم . هیچی 125 نمیشه ، مرد راه های دشوار و ناهمواره ، اصلا واسه خرکاری ساختنش لامصبو ، مرگ نداره همه کاری میکنه فقط آپشن ضد اتم روش تعبیه نشده . یه مدت 5 ترکـه ( به جز خودم 4 نفر دیگه ) سوار می کردم از پارک دانشجو میرفتیم تجریش و بر می گشتیم . باکش با کارت 4 تومن پر میشه با 5 تومن روغن عوض میکنی و تمامی قطعاتش از نانومتریش تا گلگیر و زین و ..... به وفور با مناسبترین قیمت یافت میشه ( حالا پالس 220 رو رفتیم با بدبختی یه نمایندگیش رو تو گمرک پیدا کردیم کله گـیش رو بخریم شد 400 تومن + اگزوز 430 تومن + 4تا راهنما 88 تومن ) اگه گواهینامه میتونی بگیری 125 فسنجون کن ، یــکـه ، هیچ موشکلی هم نداره . البته باید یه مارک معتبر مثل انرژی ، کویر یا تکـتاز بگیری .
سلام
میخوام یه موتور تا 2 تومان بگیرم
بهترین گزینه چیه
ممنون
برای ان دسته از دوستان پی سی ورد که موتور سیکلت دارن بیمه موتور سیکلت با کمترین نرخ براشون میزنیم :n19:
برای اطلاع بیشتر پی ام کنید