خدا نکنه چیزی به سود ملت باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا انجام میشه
خدا نکنه به ود خودشون باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تصویب نشده اجرا میشه!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
خدا نکنه چیزی به سود ملت باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا انجام میشه
خدا نکنه به ود خودشون باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تصویب نشده اجرا میشه!!!!!!!!!!!!!!!
آخرین خیر سایتکد:www.tcq.ir
طبق این امار اگه کل پهنای باند استان قم (1085 مگابیت) رو بین همه کاربرای ADSL تقسیم کنیم (40 هزار) به هر نفر 27 کیلوبیت میرسه :18: !!!!!!!!!!نقل قول:
جانشین مدیرعامل شرکت مخابرات استان قم گفت: با ایجاد بسترهای ارتباطی همه چیز برای تبدیل شدن استان قم به استان الکترونیک فراهم شده است.
آقای سید اسدا... دهناد با اشاره به افزایش چمشگیر و بی سابقه پهنای باند در اختیار استان در یکسال گذشته ، پهنای باند در اختیار استان را در پایان سال هشتادو هشت، 465 مگابیت بر ثانیه ذکر کرد و افزود: این میزان با 133 درصد افزایش هم اکنون به بیش از 1085 مگابیت بر ثانیه رسیده است.
وی افزایش پهنای باند را در انتقال هر چه سریعتر داده ها(اطلاعات) اجرای طرح تجمیع قبوض و پرداختهای غیرحضوری بسیار موثر عنوان کرد و گفت: بر همین اساس ، پهنای باند اینترنت واگذار شده در اوایل سال گذشته ، 151 مگابیت بر ثانیه بود که اوایل امسال به 206 مگابیت بر ثانیه رسید که این امر نشان دهنده افزایش 37 درصدی آن در یکسال گذشته است.
عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات استان قم ، افزایش مشترکان اینترنت پرسرعت (ADSL) به بیش از 40 هزار پورت افزایش یافته است.
وی از افزایش پهنای باند اینترانت واگذار شده نیز خبر داد و گفت: این شاخص نیز در اواخر سال هشتاد و هشت 369 مگابیت بر ثانیه بود که هم اکنون به بیش از 772 مگابیت بر ثانیه رسیده و حاکی از افزایش 100 درصدی آن است.
سید اسدا... دهناد خاطر نشان کرد هم اکنون 432 شعبه بانکی و 168 مدرسه در استان به شبکه اینترانت متصل هستند.
من همین الان به یه vps دسترسی دارم که سرعتش Gb 1 یعنی تقریبا معادل کل پهنای باند استان قم!!!!!
پارسال وقتی آقا اومده بود قم مخابراتی ها 512 نامحدود رو میدادن 14 تومن(عین طرح متروس قم که فقط زدن درخت ها رو همون موقع کندن که بگن ما داریم به شدت کار میکنیم یا مثل همین شیرین شدن آب)
هر طرحی توی این کشور(خصوصا قم)پیاده میشه موقتیه و بیشتر جنبه تبلیغات داره
ای لعنت به هرچی کذابه
آقا بالا ترین سرعت اینترنت تو دنیا چنده؟؟ 100 مگا بایت در ثانیه ؟
دوستانم در فرانسه حرف از سرعت 100 مگ میززند من بهش گفتم این سرعت شبکه هست پوزخندی زد گفت به لینک زیر مراجعه کنی خواهی فهمید آبروم جلوش رفت ببنید درسته>؟
کد:http://offres.numericable.fr/promotion/12548/NCBOX%20Power%20HD%20+%20appels%20illimit%C3%A9s%20vers%20Mobiles?id=12548&nom=NCBOX+Power+HD+%2B+appels+illimit%C3%A9s+vers+Mobiles
قیمت ها تکون نخورده. قانون اجرا بشه من عمرا به اینا پول زور بدم.
اگر قانون اجرا شد اینا محل نگذاشتن با رفیقم میریم حقمون رو بگیریم. بقیه هم همینطور:
اگر با اینا مدارا کنین 100 سال دیگه هم عین خیالشون نیست. این دفعه که هیچی. ولی دفعه بعد(چون دیگه قانون اجرا شده احتمالا) اگر قانون اجرا شده بود برید حقتون رو بگیرید.
البته با آرامش:31:
آقا پارس آنلاین و پیشگامان در منطقه زین الدین چطوره ؟میخوام از شاتل برم به یکی از این دو شرککت وضعیت اینا چطوره؟
پیشگامان بهتره
آقایون من میخواهم سرویس جدیدی بگیرم اما جز شاتل منطقه مار را پوشش نمیدهد 270 یا اگه هست من خبر ندارم بنظر شما 512 شاتل بگیرم؟ دانلود شبانه هم میخوام انجام بدم سرویس فعلی من اکو لایته 128 که رو 1 مگ بسته شده بخاطر اینکه ترافیکم زود زود تموم شه چه کنم؟
یکی از دوستان وایمکس را پیشنهاد میکنه که شبانه 60 تا دانلود بهش میده مبین نت
دوستان قمی بهترین سرویس دهنده اینترنت پرسرعت وایمکس مبین نت هست!!که واقعا تو قم کارش تا الان عالی بوده و من 2تا ازش سرویس دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالی داشتید در مورد وایمکس در خدمتم:46:
تو همه سرویسهاش سرعت آپلود نصف دانلود هست؟ این سرعتی که گذاشتی مال سرویس یک مگابیتش هست؟نقل قول:
بله براي سرويس ١مگ هست!!ولي ٥١٢ مبين نت سرعت اپلود و دانلود باهم برابر استنقل قول:
تهران:۱۲:۵۰ , ۱۳۹۰/۰۷/۰۴
تایید خبر مهر/ اینترنت 4 شهر کشور مختل شد/ مشکل تا دو ساعت دیگر حل میشود
خبرگزاری مهر - گروه فناوریهای نوین: یک مقام مسئول در شرکت ارتباطات زیرساخت با تایید بروز مشکل فنی در بخشی از ارتباطات اینترنت کشور اعلام کرد که اختلال به وجود آمده تا 2 ساعت آینده حل خواهد شد. به گزارش خبرنگار مهر، ارتباط اینترنت پرسرعت 137 هزار مشترک مخابرات استان تهران و کاربران برخی شهرهای کشور از صبح امروز دوشنبه قطع شده است.
محمدرضا فرنقی زاد در گفتگو با مهر با تایید اینکه مشکل فنی مربوط به نقص در یکی از روترهای شرکت ارتباطات زیرساخت است اظهار داشت: این نقص فنی باعث بروز اختلال در ارتباط اینترنت برخی مشترکان در شهرهای تهران، شیراز، قم و اراک شده است.
وی با بیان اینکه بخش فنی شرکت ارتباطات زیرساخت در حال رفع مشکل فنی هستند ادامه داد: پیش بینی می شود این مشکل ظرف دو ساعت آینده حل شود.
مدیرکل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت با تاکید براینکه قطعی کامل در هیچ کجای شبکه وجود ندارد افزود: به دلیل این نقص فنی شبکه اینترنت دجار اختلال و کندی شده است اما قطعی کامل شبکه گزارش نشده است.
وی آماری از تعداد مشترکانی که ارتباط اینترنتشان قطع شده است ارائه نداد و تاکید کرد این اختلال تنها مربوط به مشترکان شرکت مخابرات نیست.
به گزارش مهر، برغم آنکه مدیرکل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت تاکید دارد که قطعی کامل در شبکه گزارش نشده است اما بررسی خبرنگار مهر نشان می دهد که ارتباط بسیاری از مشترکان به طور کامل قطع شده است.
من مبین نت دوستمو که مودک یواس بی داشت تست زدم ولی آنتن نداشت 6 ماهه با مودم رایگان 20 گیگ حجم سرعت 512 104 هزار توماننقل قول:
من هم امروز مودم یواس بی گرفتم اما سیگنال ندادنقل قول:
حتما باید نزدیک bts باشید
البته مبین نت طرح ها 512 اش بد نیست اما 1 مگ اش خیلی گرونه و حجم دانلودش زیاده و برای افراد عادی به صرفه نیست.نقل قول:
سرعت اینترنت مخابرات قم برای ساعاتی در دهم مهر 1390 به صورت زیر بود
سرویس من 256 نامحدود مخابرات است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون 512 شاتل یک ساله بگیرم ماهی 10 تومنه یا برم شرکت دیگه منطقه زین الدین؟
سرویس فعلی اکو لایت 128 کسی اگه سرویس مو میخواد بگه تا براش منتقل کنم ؟
چی کار کنم شاتل یک ساله بگیرم؟
سلام.
دوستان خط من 128 یک ماهه است شرکت مخابرات...
اسمش که 128 بود اما دانلود ریتش روی 32 بود یعنی خطم در عمل 256 بود!
چند روز پیش سرعت دانلودش دوبل شده بود ! یعنی روی 60 و 70 میچرخید... یعنی سرعت 512
الانم سرعت دانلودم رفته 80 تا 100 یعنی بین 512 تا 1مگ ...
خواستم بدونم خبرییه !؟
خبر آمد خبری در راه است...نقل قول:
سرعت رفته بالا تا زودتر حجمتون تموم شه تا جیب آقایون پر بشه..
من که میرم شاتل.
امروز یه گزارشی از نمایشگاه IFA آلمان دیدم واقعا اشکم در اومد گزارشگره به نقل از سامسونگ می گفت تو اروپا از هر 4 خریدار تلوزیون 3 تا شون تلوزیون با قابلیت internet tv می خرن
جدول قیمت واگذاری اینترنت پرسرعت(ADSL) با تخفیف 10%
کد:http://www.tcq.ir/web/guest/100
سلام دوستان
من بازم میگم
اکثر شهرا مخابراتشون داره اینترنت نامحدود و محدود را با اختلاف ناچیز ارائه می ده ولی قم نه
باید شکایت کرد
من به سایت سازمان بازرسی کل کشور رفتم و از لینک شکایت فرم شکایت خودم رو برای شرکت ارتباطات زیر ساخت و با موضوع مخابرات قم ارسال کردم و بلا فاصله فرداش باهام تماس گرفته شد
ولی دوستان یه دست صدا نداره همه باید شکایت کنیم تا جواب بده
بچه حتما پیگیری میکنن فقط باید ما یه قدم برداریم
ممنون
امیدواریم مخابرات قم هم از این کاراش دست برداره و با تخفیف 10 درصد قانون رو دور نزنه
سلام
منم مخابرات بوذم تااینکه دیدم نمیصرفه واسم بخوام هردفه واسه4گیگ15 پول بدم
الان پیشگامان دارم.مخابرات شبانه رایگان نداره فقط نسبت به سایرispها2گیگ بیشتر میده،که البته شما100برابر اونو از شبانه شرکتهای دیگه ساپورت میگیرید..بعضیا گول10%تخفیفو میخورن میرن بتنام میکنن!!!!!!فعلا پیشگامان بهترین قیمتارو میده،،در ضمن من تازه فهمیدم صبانت سرویس بدون محدودیتشو فعال کرده از نمایندگیش پرسیدم،منتهی وقتی فهمیدم که پیشگامان ثبتنام کرده بودم متاسفانه
شرکتها شروع کردن به رفع محدودیت سازی ، شرکت پیشگامان و صبانت تعرفه های نامحدودشون رو قرار دادن بعضیا مثل شاتل هم قرار دادن ولی نوشتن ضریب شون حداقل یک به ده هست که طبق قانون باید حداکثر یک به ده باشه ... عجیبه که مخابرات هنوز تغییری نداده
توی قم ساپورت داره؟کد:http://www.asretelecom.net/price.html
اون بالای سایت خودش داره زیر نویس که چه عرض کنم داره رو نویس میکنه جاهایی رو که پشتیبانی میکنه دیدم قم هم داره اینم شمارش !نقل قول:
7705765 - 7704555 – 0251
من زنگ زدم فقط تو پردیسان ساپروت دارند
شرکت مخابرات تا زمانی که نا محدود داشت خیلی خوب بود.توی سرعت های بالاش که یکیشو رفیقم داشت راضی بود اما حالا که شبانه رایگان نداره به نظرم خیلی بد شده.کسی از دوستان خبر نداره که مخابرات اینترنت نامحدود میده یا نه؟چون شرکت های دیگه نرخ نا محدودشون رو هم اعلام کردن.
به تایپیک زیر مراجعه کن تعرفه هاش خوبه منم میخوام از اسیا تک سرویس بگیرمکد:http://qomtech.ir/extrapage/tarefeh
می خوام از پیشگامان سرویس بگیرم. تو نمایشگاه زده بود با 30 درصد تخفیف و یه مودم رایگان و 24 گیگ ترافیک با 10 تومان هزینه نصب و یه ماه هم اضافه یعنی 13 ماه ، 80 تومان برای یک ساله ش.
نظرتون چیه؟ کیفیت ،سرعت، شبانه رایگانش چجوریه ؟نسبت به شاتل که با مودمش نزدیک 40 تومان ارزونتر در میاد ولی کیفیتش و پشتیبانیش رو نمی دونم؟
دوستان یه راهنمایی بکنن.
با تشکر
مدیر جون فقط اذیمون نکن خواهشا بخوای بخاطر قیمت تاییدش نکنی
دوستان سلام
چهار روز پیش من سرویسم رو از مخابرت جمع کردم(که ای کاش نکرده بودم)و اومدم آسیاتک(3 ماهه محدود 6 گیگ) دو روز پیش هم خطم وصل شد ولی از شانس خوبمون تو زرد از کار در اومد تا حالا 3 الی 4 بار رفتم نمایندگیش تو صفاییه گفتند که ایراد از مرکز 19 دی هست و ISP های دیگه هم وضعشون همین طور هست(که واقعا بی ربط بود چون کافی نت های توی باجک اصلا مشکلی ندارن)از دیشب ساعت 7 تا همین تا حالا هم بطور کلی اینترنتم قطع شده(لامپ اینترنت مودم خاموش شده)از اون موقع هرچی هم زنگ می زنم پشتیبانی کسی نیست که جواب بده که دوباره مجبور شدم برم صفاییه(کوچه ممتاز)که خدا رو شکر نبودن
باز تکرار می کنم(((ای کاش از مخابرات بیرون نیومده بودم(با وجود دانلود محدود)))
اینم تست سرعت چهارشنبه شب ساعت 1:10 تا 1:30(بامداد)
حالا هر کی می خواد بیاد آسیاتک(ما که شانسون این بود شاید دوستان دیگه اینطور نباشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.speedtest.net/result/1544535724.png
خب شد گفتی :5:
تا الان هم سرویسم قطعه و مجبور شدم با دیال آپ بیامنقل قول:
پست قبلی رو هم کافی نت بودم
سلام دوست عزیز، آقا طرف شاتل نرو که اذیت میکنه، همین پیشگامان رو بگیر 80 تومن مفته، کیفیتش هم خوبه چون تعداد یوزرش کمه، سرعتشون فعلا خوبه.نقل قول:
شاتل تنها چیزی که داره پشتیبانی هست که همیشه یکی اونور خط هست بهت بگه: "سرعتمون افتضاحه ببخشید."
پیشگامان توی روز که پشتیبانی داره تو شب هم که پشتیبانی تهران هست، معمولا هم نیازی پیدا نمیکنی.
بگیر بیا نتیجه شو اینجا بگو
آقا اگه اینطوره بگید تا منم بگیرم از این شاتل کوفتی خسته شدم یک ساله دارم منم حاضرم از خود گذشتگی کنم:27: شماره پشتیبانی چنده زنگ بزنم پورت خالی داره یا نه:20:نقل قول:
80 تومن برای 13 ماهه + مودم رایگان بنظر من جای تامل نیست الان شاتل 120 تومن +15 راه اندازی اولیه برای سرویس 512 میگیره
سرعت روزانه و شبانه128 چنده!
چه سرعتی پیشنهاد میشه بگیرم مثه صبا 128 با 512 یکیه
امسال این شرکتهایی که مثل پیشگامان تازه کارن سرعت 128 شون با 1 مگشون هیچ فرقی نداره، ولی من خودم از هر جا بخوام سرویس بگیرم معمولا 256 میگرم که دیگه حرفی توش نباشه. شما هم 256 بگیر، هم قیمتش مناسبه، هم هر زمانی اگه خواست حداقل سرعت بهت بده، میدونی 32 کیلوبایت سرعت دانلودت هست که برای باز کردن صفحات وب سرعت خوبیه و مثل 128 اذیت نمیکنه، یکی از دوستان طرف پردیسان گرفته شبی 2.5 گیگ داره دانلود میکنه و راضیه، از هرکسم پرسیدم فعلا راضی بودن، من خودم مرکز 19 دی هستم، میخواستم بگیرم که گفت فعلا پورت نداریم و مجبور شدم بیام پارس بگیرم، من از 3 سال پیش adsl دارم، حدود 2 سال و خورده ای شاتل داشتم، حدود هفت هشت ماه مخابرات داشتم (4-5 ماه دانلود نا محدود، 3 ماه هم با محدودیت که صبرم به خاطر این بود که مسئولش میگفت شبانه رو راه میندازیم که ننداخت) الانم 1 ماهه پارس دارم، روی هیچ آی اس پی هم تعصب ندارم، هر کدوم بخوان سرویس ضعیف بدن فورا ضرر 10 تومنی رانژ رو به جون میخرم و عوضشون میکنم. صبا هم به درد نمیخوره 3 تا 7 صبح دانلود میده اونم با یوز و پسورد مخصوصی که همه همون یوزر و پس رو دارند. مشخصه چقدر افتضاح میشه. فعلا به نظر من پیشگامان از همه بهتره توی قمنقل قول:
مرسی علی رضا جاننقل قول:
شاتل خیلی گندشو دار اورده باورت میشه تو دوره 3 ماهه نتونونستم 1 گیگ دانلود رایگان کنم از بس سرعتش گند بود
پارس انلاینم . اسیاتکم که میدونم داغونه میشه لینک سایت پیشگامان بدی یه نگاهی به تعرفه هاش بندازم
این یک سال 80 تومن مفته واقعا
این طرحی که دوستمون گفته برای 128 هستش سرعت بالاتر نداره
شماره تلفن پیشگامان چنده؟
این نماینده قم هستش، چیزی در مورد مودم رایگان نگفته، ولی احتمالا تو نمایشگاه بدن
کد:http://www.aradnetwork.com/
بله برای یک ساله مودم رایگان هستنقل قول: