با سلام خدمت همه ي عزيزان!چقدر احتمال بروز همچين مشكلي در خريد گوشي هست؟چون منم ميخوام برم تهران يكي بخرم !ولي با اشكالي كه دوستمون گفتن يكم ترسيدم!آخه خيلي از اينور انور زدم تا پولشو جور كنم!در موقع خريد چطور بايد گوشي رو تست كرد؟
با سلام خدمت همه ي عزيزان!چقدر احتمال بروز همچين مشكلي در خريد گوشي هست؟چون منم ميخوام برم تهران يكي بخرم !ولي با اشكالي كه دوستمون گفتن يكم ترسيدم!آخه خيلي از اينور انور زدم تا پولشو جور كنم!در موقع خريد چطور بايد گوشي رو تست كرد؟
گوشیو دیروز گرفتم الان ببرم قبول نمیکنه؟؟؟نقل قول:
چه جوری رام نصب کنم؟؟؟
ببر شاید قبول کنه یعنی باید قبول کنه ولی بازم باید دید چجور ادمیهنقل قول:
الان میبرم پیشش ببینم چی میشه...
آره ببر ببین چی میشهنقل قول:
--------------------------------
ای بابا مثل اینکه این دیفای هم ... :41:
دوستان توصیه میکنم که وقتی گوشیرو میگیرین از جای مطمئن باشه و همه چیزش رو تست کنید . البته این مشکل کلید پاور فکر نکنم زیاد مهم باشه که دوستمون گفته . و تا حالا گوشی ها مشکلی نداشته .
قبل از اینکه اطلاعاتتون در مورد گوشیتون و آندروید بالا نرفته دست بکار ریختن رام جدید نشید .
حتی الامکان منتظر رام اصلی موتورولا باشین که تا چند وقت دیگه میاد . هر چند همین 2.1 هم عالی کار میده .
وقتی گوشیرو گرفتین هر بلایی سرش نیارین به این دلیل که گوشیه مقاومی هست /
قرار نیست که شما این گوشی رو میخرین هر روز بندازینش تو آب
خدایی نکرده از شانس بد یه طوریش نشه . هر چند من خودم چندین بار این کار ها رو باهاش کردم و هیچ مشکلی نداشت :5:
از این گوشی عالی به خوبی استفاده کنید و لذتش رو ببرین چون به خوبی میتونه با گالاکسی که اینقدر تعریفشو میکنن رقابت کنه .
موفق باشید :40:
سلام دوستان من یه اشنا گیر اوردم که سر مهماندار هواپیما هست میخوام بدم اون ببره دبی و بده تا برام درستش کنن ولی توی اینترنت که گشتم این ادرس رو از نمایندگی تعمیرات گیر اوردم ولی دقیق نیست و میخوام مطمئن بشم که ادرس درست هست و اگر کسی میتونه ادرس دقیقش رو برام گیر بیاره که این بنده خدا اشنامون نخواد بگرده دنباله ادرس
این ادرسیه که من گیر اوردم:
United Arab Emirates
Motorola UAE
City Tower II, 13th Floor
Sheikh Zayed Road
Dubai
United Arab Emirates
Telephone: +971 4 33 15 111
پسر چه جای دوری داری بنده خدا رو میفرستی . من خودم اقامت دبی دارم اتفاقا یک بلک بری سوخته هم دارم میبرم دبی که تعمیر کنم !! شیخ زاید که یک خیابون نیس تقریبا مثل ولی عصر میمونه البته 8 بانده:27:!! نمیدونم دفی رو اتصالات معرفی کرده یا du . من هنوز نمیدونم مشکل دقیقت چیه میتونی مختصر بگی چی شده و چکار کردی؟نقل قول:
تو نقشه نگاه کردم اگه اشتباه نکنم این آدرس بعد ار برج دبی میوفته که اگه ماشین نداشته باشی رفتنش سخته
گوشیو بردم گرفت درست کرد...
ولی وقتی برگشتم خونه از جیبم درآوردم دوباره همون جوری بود...
باز باید فردا ببرم پیشش...
چه قیمت خوبی این میله 2 رو میدن 500 تومن که قیمت مناسبیه :5:
اگه گیرم بیاد به جا دیفای این گوشی رو میگیرم ولی به باتریش اعتماد ندارم و وزنش یکم سنگینه
چقدر از دیفای بد گفتین تو دلم شک افتاد که بخرمش !! الان 3 نفر خریدن که 2 نفرشون مشکل دارن:41:
من به موتورولا اعتماد دارم چون گوشی الکی بیرون نمیده مثل سونی اریکسون یا سامسونگنقل قول:
چقدر از دیفای بد گفتین تو دلم شک افتاد که بخرمش !! الان 3 نفر خریدن که 2 نفرشون مشکل دارن
کاش ادما برای پیشرفت خودشان و اینکه خودشان را خوب جلوه بدهند، سعی کنند خودشون رو اصلاح کنند و پیشرفت کنند تا اینکه سعی در تخریب دیگران داشته باشن.به قول معروف آبادایه خانه آدم به خرابی خانه همسایه نیست.:41:نقل قول:
سامسونگ و سونی اریکسون هم اگر بد بودند انقدر پرفروش و محبوب نمی شدند.موتورولا هم برای خودش برند معروفیه. از سامسونگ و سونی هم به من خیر و برکتی نرسیده که بخام طرفداری کنم اگه سامسونگ نبود از یه جای دیگه میخریدم به خاطر همین تعصب بیجا در مورد برندی رو ندارم
گوشی من اصلا روشن نمیشه ولی کامپیوتر گوشی رو میشناسه و میشه رام ریخت روش ولی بازم با نصب رام های مختلف گوشی روشن نمیشه از چهارشنبه گذشته هم دادمش که درستش کنن ولی هنوز که نتونستن درستش کنن به فیتکو هم زنگ زدم اونا هنوز این گوشی رو وارد نکردن و تازه فقط گوشیهای گارانتی خودشون رو درست میکنن[COLOR="Silver"]نقل قول:
با نظر شما کاملا موافقمنقل قول:
این فقط نظر شخصی من بود ببخشید طوری نوشتم که منظورم درست نرسوندم و در کل بیخیال
شما خیالت راحت باشه و تو خرید این گوشی شک نکن .نقل قول:
مشکلی که یکی از دوستان داشته به خاطر دست کاری در رام گوشی بوده که ایشالا بزودی درست میشه .
و تا حالا مشکل دیگه ای من ندیدم و نشنیدم !
شما گوشی رو که میگیری اول شارژرش رو چک میکنی که کار بده . یکی دو تا عکس باهاش بگیر . یک تماس بگیر که مطمئن بشی . دکمه پاور رو چک کن و یکبار خاموش روشن کن و .... .
نمیدونم از کدوم شهر میخوای بری تهران گوشیرو بخری اما اگر میتونستی بیای اصفهان یا آشنا کسی رو داشتی میتونستم گوشیرو بهت بدم با اطمینان خاطر
گوشیمو صبح اومدم روشن کنم روشن نمیشه!!!!!!!
عصری ببرم پیش یارو ببینم چی میگه
ببین شارژ داره . اگر نه دکمه پاور گوشیتون یه گیری یا مشکلی داره !نقل قول:
شارژش قبل از آخرین بار که خاموش بشه پر پر بود الان زدم تو شارژ میبینم خالیه:18:نقل قول:
شارژش پرشه اگه بازم مشکل داشته باشه میبرم میدم به یارو...
آقا شما مارو تو خرید این گوشی به شک انداختی با این مشکلی که داشتی :41:نقل قول:
حتما پیگیرش باش ببینم جریان چی بوده
چشم...نقل قول:
البته این که مال من مشکل داره دلیل این نیست که اینا همه همین جورین،بالاخره تو هر تولیدی یه تعداد معیوبم هست که از شانس تخیلیم خورده به پست من...
شما وقتی پاور رو فشار میدی چه اتفاقی میفته /نقل قول:
یعنی اصلا" عمل نمیکنه
اما خداییش پیش بینی وضع هوای موتوبلور خیلی عالیه . دقیقا" گفته بود بارون میاد و بارون اومد اصفهان :21:
سلام به همگی دوستان...
اینجارو هم ببینید !
کد:http://bigphonefight.com/motorola-defy-vs-htc-desire-review
The Motorola Defy Wins
:11:
اصلا عمل نمیکنه...نقل قول:
فکر نمیکنم از کلید پاورش باشه چون وقتی اینجوری میشه بهش زنگ میزنم هم هیچ اتفاقی نمیوفته و تلفن بوق اشغال میزنه...
بعد از شارژ هم باز دوباره همون وضعه الان میخوام ببرم پیش یارو....
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
تائیید میشه...نقل قول:
gpsش هم خیلی قویه و حتی زیر سقف هم تو کمتر از یک دقیقه وصل میشه و جاتون رو تو نقشه مشخص میکنه(من شنیدم واسه بعضی از گوشیا مثل ویواز حتما باید تو فضای آزاد باشی تا جواب بده)
ویواز استثنا یکم ضعیف هست اما بالاخره که وصل میشه.نقل قول:
من ان82 داشتم که زیر سقف هم وصل میشد اما در حین حرکت در عرض چند ثانیه وصل میشد
خیلی گوشی ها زیر سقف نمیتونن به جی پی اس وصل بشن .نقل قول:
کلا" جی پی اس نوکیا هم قوی هستش
نقل قول:
با عرض پوزش چند تا سوال داشتم ...
1 براي استفاده از جي پي اس بايد نرم افزار خاصي نصب كرد يا بدون نياز به هيچ نرم افزاري فعال مي شود ؟
2 دريافت اس ام اس فارسي قابل خواندن هست يا بصورت ناخوانا دريافت مي شود ؟
3 فايل هاي اكسل و ورد و پي دي اف قابل خواندن و ويرايش هستند يا خير ؟
4 فرمت هاي DVIX و FLV را نشان مي دهد يا خير ؟
1- دوستان این گوشی gpu نداره آخه gsmarena ننوشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- با اومدن رام 2.2 رسمی فیلم برداریش 720p میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1- بله باید گوگل مپ نصب کنید که تو صفحات قبلی اقای مسعود لینک گذاشتننقل قول:
2- بله خیلی هم فونت زیبایی داره
3- قابل خواندن هست . اما برای ویرایش باید نسخه پولیش رو از مارکت تهیه کنید مثل همه گوشی های دیگه . البته فیلهای فارسی رو باز نمیکنه و برای اینکار باید گوشی رو فارسی سازی کنید . اما برای اس ام اس فارسی دادن و گرفتن نیازی به فارسی سازی نیست .
4 - xdvi رو ساپورت میکنه و برای fly و بقیه فورمتها باید پلیرش رو از نصب کنید .
-
گرافیکش اینه :نقل قول:
PowerVR SGX530 GPU
سلام دوستان
مشکلی که من با این گوشی دارم gprs هست.
وقتی به مخابرات پیامک میزنم که فعالش کنه میگه این مدلو نمی شناسه.
من میزنم
motorola mb525 که پشت جعبه نوشته.
الان از علائدین برگشتم...
گفت 20 تا از اینا آووردم 2 تا مونده تو هم دوومین نفری که گوشیش مشکل داشته...
باتریه گوشیو بایه باتریه نو عوض کرد گفت اینا باتریاشون ضعیفه اگه درست شارژاولیه نکنی ممکن خراب شن...
حالا شب بزارم تا صبح شارژ کنه ببینم چی میشه...
دمش گرم آدم با انصافی بود گفت اگه بازم مشکل داشت بیار پیشم...
وای فقط 2 تا دیگه مونده!!!!!!!!!!!!!! خدا کنه تا پنج شنبه نفروشه :42:
راستی اگه من اینو گرفتم چطوری شارژ اولیه کنم که به این بلا گرفتار نشم
ایشاألله تموم شه :21::22::38:نقل قول:
خب درست شد !؟نقل قول:
باتریشو عوض کرد درست شد !؟
باتری چه ربطی به کلید قفلش داشت ؟
اون یکی که مشکل داشته مشکلش چی بوده ؟
( البته ببخشید ها ولی حرفی هم که زده درست نبوده چون نه باتری این گوشی ضعیفه ، نه شارژ اولیه ربطی به خرابی باتری داره ، اینو با قاطعیت میگم ! )
دوستان امروز رفتم از کاوش تیم گوشی رو گرفتم بردم دادم پرشین تله کام. قراره فردا چه درست بشه چه نشه برم ازش بگیرم ببرم بدم دوستم ببره دبی.
ولی انشااله که تا فردا درست بشه با مسئول پرشین تله کام که صحبت کردم بچه خوبی بود گفت پرشین تله کام هم میخواد این گوشی رو با گارانتی خودشون وارد کنه دیگه خیالتون از بابت تعمیراتش راحت باشه.
هر چی بوده یا نبوده آدم خوبی بوده . جایی دیگه عمرا دست به گوشی نمیزنن.
خواهشا هر کس رفت علاالدین قیمت xt5 و xt3 رو هم بگیره
گوفتش اینا باتریاشون (اگه درست یادم باشه) تیتانیومیه و ممکنه نمیدونم چیش خراب بشه(:31:)...نقل قول:
مشکل گوشیم هم از کلید پاورش نیست چون اگه اون بود و به گوشی زنگ میزدی باید باز میشد که نمیشد...
هنوز نزاشتم شارژ میخوام قبل از خواب بزارم که تا صبح شارژ کنه...
نگفت مشکل اونیکی چی بوده...
جواب سوال اصلیمو ندادی هانقل قول:
کلید قفلش که باهاش مشکل داشتی درست شد ؟ چی کارش کرد که درست شد ؟
هنوز گوشیو روشن نکردم میخوام بزارم شارژ بعد...نقل قول:
بعد کلید قفلش کار میکرد و حتی چند بار بعد از روشن کردن باهاش صفحه رو باز وبسته کردم ولی وقتی گوشی قاطی میکرد جواب نمیداد...
پس نرم افزاریه ....نقل قول: