سلام..
چطور می تونم بدون اینکه دستگاهم روت بشه از رم داخلی گوشی برنامه های نصب شده را به رم خارجی انتقال بدم؟راهی هست؟
Printable View
سلام..
چطور می تونم بدون اینکه دستگاهم روت بشه از رم داخلی گوشی برنامه های نصب شده را به رم خارجی انتقال بدم؟راهی هست؟
خیر،راهی نیستنقل قول:
درواقع با روت کردن،شما این دسترسی رو به گوشی میدی که برنامه هارو منتقل کنه
اگه روت بشه کل مجموعه گوشی و برنامه ها و اس ها پاک میشه؟
گوشیتون چیه؟نقل قول:
تا اونجایی ک حضور ذهن دارم،با آنلاک کردن که به مرحله قبله روته،همه چیز فکتوری ریست میشه
دوستان کسی می دونه چه جوری میشه از دیتای نرم افزارهای 504 و 1100 واژه (آموزش لغات انگلیسی) بک آپ گرفت؟
نرم افزارها رو شرکت همراه یار درست کرده، از خودشون پرسیدم، هنوز جواب ندادن ...
می خوام لیست کلمات Favorite ام رو بعد از نصب مجدد دوباره به نرم افزار برگردونم ...
پوشه خاصی رو باید کپی کنم؟
نقل قول:
سلام کوروش جان
تو میتونی از برنامه Go Backup برای بک آپ گیری از برنامه های دلخواهت استفاده کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن گوشیتو روت کن بعد بک آپ بگیر
سلام دوستان من گوشیم گلکسی اس 2 پلاس
وقتی از این بازی های دیتا دار میخوام نصب کنم و دیتای بازی رو با پسوند obb رو داخل فایل obb
بریزم بر روی حافظه داخلی گوشی این پیغام رو میده و نمیریزه:
و بر روی حافظه جانبی هم میریزم بازی رو اجرا نمیکنه
لطفا راهنماییم کنید
چون هیچ بازی دیتا داری رو نتونستم اجرا کنم.....
سلامنقل قول:
شما دیتارو رو رم کپی کنین و از طریق فایل منیجر گوشی کپی کنین به رم گوشی!!
مسیری هم که باید کپی این هست:
SdCard / Android / oBB
فولدری هم به اسم OBB نبود دستی بسازید و کپی کنین!!
سوالم رو با مثال میگم
مثلاسایت rbt.mci.ir وقتی از طریق گوشی میرم داخلش نمی تونم آهنگها رو پخش کنم
چه نرم افزاری نصب کنم؟؟
آقا این File Expert ما رو دیوونه کرد!! هرکاری میکنم از Windows/Samba Sharing نمیتونم برم تو کامپیوترم قبلا مشکلی نداشت راحت فولدرهای شیر شده رو نشون میداد ولی الان IP همه چیزو که درست میزنم مینویسه Unable To Open !! مشکل از کجاست؟؟؟
فایل منیجر بهتری که قابلیت شبکه داشته باشه نسبت به این سراغ ندارم
من درست متوجه شدم؟شما میخواین با وایرلس به فایل های روی گوشیتون دسترسی داشته باشین و فایل رد و بدل کنید؟نقل قول:
این چطوره:نقل قول:
توضیحات:
اینم توضیح برای Wi-Fi Sharing از سایت سازنده منیجر:
مرسی ولی اینو تست کردم به قدرتمندی File Expert نیست و اون کار باهاش خیلی راحتهنقل قول:
بلهنقل قول:
نمیدونم مشکل کجاست یه پروفایل واسه کامپیوترم تو گوشی میسازم میخوام واردش بشم و فایل رد و بدل کنم ولی اصلا همون اولش unable میشه. ویندوزم هم دسترسی هاش به شیرینگ و فایل همه بازه. از صبح تا الان ذهنم رو این قضیه درگیر شده تو نت هم هیچ راه حلی نیست هیچ ساپورت درست حسابی هم از سازنده برنامش وجود نداره.
اخه مسئله اینجاست قبلا هیچ اروری نمیداد جدیدا اینطوری شده.
اصلا کاری با هیچی ندارمنقل قول:
بهترین برنامه،air droid هست.نصبش کن و حالشو ببر.واقعا فوق العادس!!!
سلام دوستان.
میخواستم cambridge advance رو روی تبلت asus memo tap 10 نصب کنم
روی گوشیم نصب کردم مشکل نداشت با دیتا
ولی وقتی دیتا رو در تبلت کپی میکنم و sd card رو انتخاب میکنم موفقعه نوشتن کلمه ارور زیر میاد
unable to resolve host mobisystems.com": no address associated with hostname oxford dictionary
فایل دیتا رو 20 جا کپی کردم بازم نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من مشکل با برنامه نیمباز دارم
من نیم باز رو گوشیم ریختم جواب هم میده اما مشکلم اینه که دیدینخودش میره میگرده تو کنتک گوشی و کسایی که نیمباز آی دی دارم رو اضافا میکنه حالا من اینجا 2 تا مشکل دارم
1- یه تعدادی رو پیدا کرده اما همشون یه اسم نشون داده اما در صورتی که نیم باز آی دی فرق داره
2- تغییر تو این تنظیمات کجاس؟ که نره پیدا کنه از تو شماره های گوشیم
گوشی من بلک بری z10 هس ولی ورژن جدیددش که برنامه های اندروید هم روش نصب میشه و نیم باز من واسه اندرویده و داره راحت کار میده
سلام
گوشی منxperia miro وقتی با هاش کار میکنم خود به خود هنگ میکنه و روشن وخاموش میشه
میشه کمکم کنید تا بفهمم مشکلش چیه
اگه هنگ بکنه احتمال زیاد مشکل نرم افزاری دارید!نقل قول:
یه فلش بزنین و تست کنین اگه اوکی نشه باید برید نشون بدین!
سلام
اگه با خود گوشی به پلی استور گوگل متصل بشیم برنامه های کرک شده از کار می افتند؟ من کلی اپ کرک شده رو گوشیم دارم و از ترس پریدن لایسنس و ... تا الان جرات نکردم با خود گوشی پلی استور گوگل رو باز کنم! از دوستان کسی تجربه شو داره چون حوصله حذف و نصب مجدد برنامه ها رو ندارم.
ن ب مشکل برنمیخوری...ممکن هست بهت پیامی مبنی بر منسوخ یا نامعتبر بودن لایسنس بدند ولی اتفاقی نمیفته...نقل قول:
سلام
اگه با خود گوشی به پلی استور گوگل متصل بشیم برنامه های کرک شده از کار می افتند؟ من کلی اپ کرک شده رو گوشیم دارم و از ترس پریدن لایسنس و ... تا الان جرات نکردم با خود گوشی پلی استور گوگل رو باز کنم! از دوستان کسی تجربه شو داره چون حوصله حذف و نصب مجدد برنامه ها رو ندارم.
سلام به دوستان من جدیدا گوشیم خراب شده بعد از گوشی قدیمیم استفاده میکنم مدلش hTc Status است وقتی برنامه مثلاWhats app نصب میکنم گوشی خاموش میشه روشن میشه بعد برنامه هم نصب نمیشه حتی با برنامه هایی که قبلا روی این گوشی نصب کرده بودم هم امتحان کردم بعضی هاشون کرش میکنه در موقع نصب خواهشا کمک کنید گوشی روت است و رم رو هم فرمت کردم ولی باز همین طور میشه.
با عرض سلام و خسته نباشید
من برخی از برنامه های سیستمی اندویدم را پاک کردم بعد گوشیم ریست شد و بعد از ارم لگوی lg گوشی دوباره ریست میشه
امدم با recovery mod ریست فکتوری کتم بعد از از ارم لگوی lg دوباره گوشی ریست میشه
حتی کابل هم وصل میکنم ویندوز نمیشناسه میگه کابل وصل نیست که رام اصلیش رو دوباره نصب کنم
فقط من وقتی دکمه ولوم بالا رو نگه میدارم میره تو یه قسمت recovery mod که اونجا نوشته Using this mode, service center can back up and recover your data. prees and hold the POWER key more than 8 seconds to reboot and continue using phone اینجا هم هیچ دکمه ای کار نمیکنه و حتی کامپیوتر هم منیشناسه نمی دونم چیکار کنم قلطی کردم فایل های سیستمی اندروید رو پاک کردم
اگه بتونم سیستم عامل اندروید رو تو sd card بریزم اجرا کنم مثل windows mini یا safe mode ویندوز, گشتم پیدا نکردم یا اگر بتونم کاری کنم ویندوزم گوشی رو بشناسه حله ولی نمیدونم چیکار کنم
لطفا کمک کنید خواهشا کمک کنید التماس میکنم.
سلام من بازی ماست وانتد رو واسه اکسپریا اس پی دان کردم دیتاش رو هم دان کردم ولی داخل بازی که میره رو آرم eaمیاد بیرون من همین فایل و دیتاررو تو اکسپریا ال اجرا کردم مشکلش چی تو اس پی اجرا نکرد
از بین اساتید کسی میتونه راهنماییم کنه چطوری قابلیت air command رو رو نوت 2 نصب کنم؟؟؟ ممنون میشم
سلام خسه نباشین
ببخشید من گوشی گلکسی اس 4 دارم
گوشی قبلیم اینطور نبود هر نرم افزاری رو نصب میکرد اما این گوشی وختی میخوام یه نرم افزار نصب کنم پیغام میده که نرم افزار باید تایید شده ی گوگل پلی استور باشه
چیکار باید بکنم؟
راهی هس که بشه این تنظیماتو غیرفعالش کرد؟؟؟
ینی هر نرم افزاری که بخوامو باید از پلی استور گوگل دانلود کنم؟؟؟
به ادرس زیر برین و تیک Unknown sources رو بزنین!نقل قول:
Menu ---> Settings ---> More ---> Security ---> Device administration ---> Unknown sources
سلام
وقتی که وای فای روشن باشه برنامه astro file manager درست کار نمیکنه و مثلا وقتی میخوام فایلهای روی حافظه داخلی رو ببینم و sdcard0 رو انتخاب میکنم فقط یه لودینگ بینهایت میاد و تا زمانی که وایفای رو خاموش نکنم فولدرها به نمایش در نمیان. راهی برای حل مشکل وجود داره؟ ممنون
سلام.داداش گوشیت سافت بریک شده(اون دوستمون که ال جی داره و فقط لوگوی گوشیش میاد بالا و ری استارت میشه)
باتری گوشیت در میاد یا نه؟
اول آخرین رام رسمی گوشیتو روش فلش بزن،بعدش نذار روشن بشه
خاموشش کن،باتری رو در بیار
دوباره بزنش سر جاش و روشنش کن
درست میشه
سلام. آقا کسی تونسته از proxydroid روی تبلت lenovo a3000 استفاده کنده؟؟؟؟ خیلی فوری...
خب دوستِ من اینجا ۲ کار میشه کرد:نقل قول:
۱- ببینیم مشکل از چیه
۲- از یه فایلِ منیجر دیگه مثلِ File Expert استفاده کنید.
سلام
برنامه وایبر روی گوشی ace 5830 سامسونگ نصب کردم
توی لیست تماس هام عکس هیچکدوم از دوستانم رو که وایبر دارن رو نشون نمیده
در حالی که اونا با گوشی خودشون عکس منو میبینن و منو توی کانتکت هاشون دارن
ممنون
همه دوستانتون عکس دارن آیا؟نقل قول:
با WiFi به وایبر متصلید یا نتِ سیم کارت؟
بله رفتم گوشی اونا رو دیدم عکس دارننقل قول:
حتی من توی لیست تماس هام هم نشون نمیده کی وایبر داره کی نداره.
چند تاشون رو شانسی فهمیدم وایبر دارن اینکه اونا پیام زدن
از وای فای استفاده میکنم.
نمیدونم جای درستی مطرح میکنم سوالم رو یا خیر
دوستان در برنامه وایبر گاهی پیش میاد مخاطبی در کنار پیام های ارسالیش علامتی ظاهر میشه که در واقع همون مکانی که هست رو میشه مشاهده کرد
من میخوام بدونم تنظیمات فعال کردن و غیرفعال کردن این گزینه کجاست؟ در تنظیمات وایبر هرچی نگاه کردم جایی رو پیدا نکردم
ممنون از راهنمایی احتمالی شما دوستان عزیز:n16:
تو تنظیمات برنامه نیست کنار محلی که دارین تایپ رو انجام میدین یه گزینه هست که اگه روشن باشه مکانتونو نشون میده اونو باید غیر فعال کنیننقل قول:
با سلام و خدا قوت.من تبلت لنوو آ 3000 (آندروید4.2 و روت شده)دارم.چند وقتیه هنگام نصب برنامه ها با ارور کمبود فضا مواجه میشم در صورتی که فضای کافی وجود داره!درضمن از طریق کامپیوتر هم امتحان کردن اما نصب نمیشن!مشکل کجاست؟؟؟لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
درود دوستان.
آیا نرم افزاری هست که وقتی کسی زنگ زد بدانیم از کدام منطقه زنگ زده است، مثلن آدرس دکل را متوجه شویم.
سلام دوستان وقتتون بخير:
يه سوال داشتم در مورد برنامه تانگو و ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.
اينكه چطور ممكنه يه گوشي كه اين نرم افزارو نداره و اصلا اندرويدي نيست اسمش جز تمام كساني كه تانكو دارند باشه و حتي واسش عكسي قرار داشته باشه؟؟؟
اگه ممكنه راه حلش رو هم بم بگيد:
تشكر
ممکنه اون شماره قبلآ از هر طریقی (موبایل، تبلت، کامپیوتر) حداقل یک بار تو تانگو لاگین کرده باشه و عکسی رو بر روی پروفایلش قرار داده باشه. عکس و مشخصات پروفایل طرف مقابل از سرورهای تانگو برای شما ارسال میشه نه گوشی طرف.نقل قول:
سلام
من مدتیه دچار مشکل شدم با برنامه وایبر
وقتی باهاش تماس میگیرم بعد از 5-10 ثانیه صدا قطع می شه و وقتی دوباره می خوام تماس بگیرم هنگ می کنه
دوباره وایبر رو می بندم و باز می کنم ولی بازم این مشکل پیش میاد
گاها (10% مواقع) بدون مشکل کار میکنه
قبلا با همین گوشی (xperia sp) به راحتی حرف می زدم ، ولی الان چند ماهه این مشکل هست :n03: