خواهشا مقایسه ی این دوتا بازیو ادامه ندید چون از بحث اصلی منحرف میشیم.
TNx:11:
Printable View
خواهشا مقایسه ی این دوتا بازیو ادامه ندید چون از بحث اصلی منحرف میشیم.
TNx:11:
خب من الان چی کار کنم ؟!!!!!نقل قول:
من می خواستم همه ماموریت های بازی رو برم و 100 درصد اش کنم ... اعصابم رو ریخته به هم ! :19:
ممنون و سپاسگزار بابت راهنما ، خیلی جامع و عالی بودنقل قول:
فقط من همچنان مشکل رو دارم و تو نقشه هیچی برای انجام نیست .... توی راهنما می دیدم خیلی جاها اون دستگاه های cryptographic رو که قرمز بود داشت ه-ک (H-a-c-k) می کرد ! اما متاسفانه من وقتی می خوام cryptographic های قرمز رو h-a-c-k کنم میگه اونها با کدگذاری تایگر tyger کدگذاری شدن و .....
خواهشمندم کمک کنید چهار پنج روزه همونجا موندم .... مستر فریز هم پیش نورا واستاده و نورا هم توی یخ هست
حین بازی به جایی میرسین که باید خودتون رو به هلی کوپتر های تایگر که در حال گشت زنی هستن برسونین و اونا رو اسکن کنین. نتیجه اینه که اطلاعاتی رو دانلود میکنین که منجر به امکان هـک شدن اون قفل های قرمز میشه.نقل قول:
اون مستر فریز هم که ماموریت فرعیه. اصلا آخرین کاری که انجام دادین چی بود؟ منظورم ماموریت اصلیه.
واقعا ممنون الان میرم xbox رو وصل کنم ( اگه این فوتبال بزاره !!!!) یه تست بکنم. آخرین ماموریت اصلی فکر کنم اونجا بود که اون طرف با دخترش بود .... همونجا مه Drink می خوری (!!!!) و میریم یه عالم دیگه !!! D:
باهاش مبارزه می کردم ( شمشیر می خواست به زور بده به بتمن ... :)))))
بعد هلی کوپتر سقوط کرده و الان تو شهر هست ( اون دختره هم واستاده و یه Tablet دستشه ... !!!!
بعد هم اون 3 تا سمبل رو Set باید می کردم رو نقشه .... انجام دادم
اون غول گنده هم پشت میله ها زندانی هست تو قفس و هی میگه منو در بیار ....
بازم دارم فکر می کنم یادم اومد Edit می کنم
راستی یاشاسین آذربایجان ( ساعات گاباقی ، بازار ، آبرسان ، فلکه دانشگاه ، شاه گلی ، ارتش ، باغشمال و .... ) تبریز شهر من گرچه در کرجم !
الان تو شهر کلی هلیکوپتر میبینی؟؟نقل قول:
سلام :نقل قول:
راستی الان تست کردم آره هلی کوپتر ظاهرا یه دونه هست داره می چرخه ... نتونستم Scan ش کنم ....
باید چطوری اسکن کنم ؟
الان وقتی pause رو می زنم تو اون قسمت که وظیفه ای رو که باید انجام بدی نوشته
rescue viki from choper crash site ( همونجا که هلی کوپتر اون خانم عزیز سقوط کرده و یه تبلت دستشه ... :))))))) پیشش هم میرم حرف میزنه و کار انجام نمیشه ( هلی کوپتر در حال سوختن هست و سقوط کرده)
در ضمن الان از روی اون رودخانه بخار رفتم داخل ( یخ درست کردم و اونجایی که نیم خیز وارد میشی ) و رودخانه بخار بزرگی هست ( فعلا دارم پیش میرم ....)
به به بالاخره جناب جوکر رو زیارت کردیم ....
خوب ... تا بالای برج واندر هم رفتیم .... ظاهرا بازی افتاد رو دور خوبش ... ممنون
من هم بازی رو تازه شروع کردم، واقعا بی نظیره، اصلا فکر نمیکردم بتونن این قدر زیبا عنوانی مثل Arkham Asylum رو ادامه بدن! :18:
از همه نظر شاهکاره!:40:
از گیم پلی (که در AA هم عالـــی بود) تا گرافیک که فکر نمیکردم این چنین گرافیکی از Unreal Engine 3 (البته 3.5 :دی) ببینم! Tessellation ، Volumetric Light ، HBAO ، و ... باعث شدن که بازی از نظر گرافیکی یکی از برترین عناوین ساخته شده تا به حال باشه!
در ضمن، یکی از جالب ترین نکات، Catwoman هست!!! انیمیشن ها و حرکاتش با نهایت دقت و ظرافت طراحی شدن...
بقیه فاکتور ها مثل صداگذاری و داستان هم تا به حال فوق العاده بودن...
این هم 2 عدد Screenshot باحال :دی :
بازی فوق العادست...
هم گرافیک بسیار عالی و هم جریان بازی بسیار منحصر به خودش داره...
game play هم حرف نداره...
بدون شک بهترین بازی سال هستش...
بروبچ کسی trainer یا cheat code نداره که ما بتونیم این trophy های riddler رو جمع کنیم؟:46:
یه تعدادی از challange ها زیادی سخت هستن...:18: الان نزدیک 6 تا trophy مونده که خیلی عصبیم کرده و نمیتونم جمعشون کنم...
434 تا رو گرفتم و این 6تا دیوانم کرده...:wac:
بازی رو یک بار تمام کردم و الان دوباره دارم بازی میکنم و میخوام اول تمام challange های riddler رو بگیرم و بعد بازی رو تمام کنم, چون مطمئنا مثل نسخه قبلی باید riddler رو هم دستگیر کنیم...
البته فکر کنم که پایان بازی هم فرق کنه...
دوستان راهی نداره که این ترافی ها (علامت سوال ها)تو نقشه مشخص بشه مثل بتمن قبلی ؟ حتما باید یکی یکی خودمون پیداشون کنیم و اسکنشون کنیم تا تو نقشه نشون داده بشه ؟
ضمنا این [] چیه ؟ من که تو نقشه چیزی ندیدم.
بعضی مواقع ادمایی رو میبینی که با رنگ سبز مشخص شدن ، اگه کسی اطرافش هست همه رو بکش ( یارو سبزه رو بزار اخرین نفر باشه ) بعد کلیک راست میکنی میگیرتش و ازش اعتراف میگیره و یکی از علامت سوالا تو نقشه مشخص میشهنقل قول:
[] محل هایی رو نشون میده که تو باید با نگه داشتن دکمه اسکن ازشون عکس بگیری ( از معماهای ridler هستش )
معمولا تابلو یا پوستر هست و ...
البته جناب matinone کامل توضیح دادن ولی اینو باید بگم که شما بعد از اینکه برای اولین بار با riddler برخورد داشتید و اولین گروگان رو نجات دادید اون افراد که کلا به رنگ سبز میبینیدشون پیدا میشن که بعد از بازجویی کردن از هر کدوم یه تعدادی از challange های riddler جاشون رو واستون مشخص میکنه...نقل قول:
کسی trainer پیدا نکرده واسه این trophy ها؟
یا بعضی هاشون ناقص هستن یا خیلی سخت که اصلا غیر ممکن هستن...
من که توی 6تاشون موندم هنوز...:13:
تو کدوم موارد مشکل دارین؟ شاید چیزی باشه که بقیه رد کرده باشن...نقل قول:
من این ریدلر ریونج رو میرم چن تام علامت سئوال میگیرم ولی وختی یه بار دیگه میخوام برم نوشته 0/180 ! درحالیکه من چن تا گرفتم ....چرا اینجوریه؟
یه سوال دیگه دارم.
تو آرخام اسایلم می شد به ساختمونهایی که قبلا رفتیم دوباره وارد شد و ترافی ها رو گرفت.
اینجا میشه این کار رو کرد ؟
بله میشه .نقل قول:
.
.
.
.
تو این نسخه چند تا وسیله نسبت به نسخه ی قبلیش نداشت که یه نمه حال گیری بود:
پرتاب 3 بترنج همزمان با هم.بتمن 3 تا بترنج کوچیک میگرفت تو دستش و 3 تاشو با هم پرت میکرد
دومی هم همون طنابه بود که تو نسخه ی قبلیش 3 شاخه میشد و میتونستی دیوارارو باهاش تخریب کنی.
به هر حال.................:13:
.
.
.
.
.
راستی بازی قراره برای ipad-ipod-iphone ساخته بشه.تازه یه شخصیت جدید هم بهش اضافه کردند
خیلی بازیه قشنگیه. من سری قبلیشو بازی نکرده بودم. طراحی کارکتراش که حرف نداره. فیزیک کاراکترا خیلی طبیعیه. هوش مصنوعی که عالیه. اصلا خسته کننده نیست. به جز بعضی جاهاش که مثلا 20 نفری میریزن سرت باید بزنیشون. ای کاش چند تا حرکت ترکیبی هم برای کمبو ها اضافه می کردن. مثلا از یکی می گرفت اون یکیو می زد یا پرتابش می کرد و ... . این e , r به چه دردی می خورن تو کمبو زدن ؟؟؟ اولاش آدم گیج میشه آخه اونقدر کار انجام میده که آدم نمی دونه کجا باید کدوم رو بزنه. خدا رحمتش کنه اونی که راهنما گذاشته :دی
چقدر کارای سینمایی انجام دادن. خیلی قشنگه از این نظر. هر کاراکتر لهجه خاصی داره . مثل بعضی بازیا نیس که همه لهجه اسپانیایی دارن و یا ... . زبان قوی هم نمی خواد که خیلی خوبه . مخصوصا برای من :دی چه تیکه های باحالی میندازه catwoman :دی
این نسخه Multi9 سایت p30day.com مشکلی نداره دانلود کنم؟
فک کنم منتشر هم شده.....نقل قول:
راستی بازی قراره برای ipad-ipod-iphone ساخته بشه.تازه یه شخصیت جدید هم بهش اضافه کردند
بچه ها این سایت دانلود ها یه سری آهنگ گذاشته که میگه آهنگ های بازی هستش ولی من هیچ جا نشنیدمشون...مال کجا هستن؟
دوستان کسی DLC - catwoman رو برای xbox360 خریده ؟
ابن یکی رو یکی هرکی گرفته ..خوش به حالش:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدا چجوری باید گرفتش؟
اتفاقا اینجا نظر من برعکسه امید جان! به نظر خودم نبود بتکلاو سه شاخه کاری درست بودش. وقتی که این امکان دستمون میفتاد (حتی خودمو میگم) هر چیز خراب کردنی که رو کف زمین نباشه رو با اون از بین میبردیم. یعنی عملا ژل های انفجاری رو منحصر میکردیم به کف زمین و عملا کمتر از ژل تو بازی استفاده میشد. دقت هم کنی تو قسمت دوم تخریب دیوار های چوبی - اونایی که از زمین فاصله دارن - رو با روش پرواز کردن و شیرجه زدن به سمتشون داریم... معتقدم که به خوبی این دو وسیله یعنی بتکلاو و ژل انفجاری بالانس شدن.نقل قول:
اما صحبت شد در مورد بترنگ... پرتاب همزمان 3 تا بترنگ با اینکه تعدیل شده اما در طرف دیگه پرتاب سریع بت رنگ رو داریم که جایگزینی برای اونه.
با وسیله Disruptor که امکان از کار انداختن اسلحه ها رو داره میتونین تیر بار های تایگر رو هم از کار بندازین. جلوتر هم می تونین مین ها رو خنثی کنین.نقل قول:
با Disrupter خالی نمیشه.فکر کنم باید اپگرید Disrupter Amplifier رو بگیری.که range وسیله بیشتر بشه.من اینطوری گرفتمش.همونیه که برق به زمین وصله دیگه؟نقل قول:
بچه ها نظرتون راجع به شخصیت های دی ال سی چیه..من تو چلنج های بازی با خود بتمن که تا یکم مونده به اخر اپگرید شده بود..به زور 10000 تا امتیاز میگرفتم ...ولی با روبین تونستنم به راحتی 20000 تا امتیاز بگیرم..
بازیو که تموم میکنیم زیر گزینه ی reseum نوشته new game +
من زدم ولی همون مرحله یک بود.به چه دردی میخوره؟فقط از همون اول تمام وسایلو داری.
منظورش همین بوده؟اگه آره خیلی بیخوده که :(
یه تفاوت هایی هم داره; اینکه وقتی دشمن ها حمله میکنن اثری از نشانگر بالای سرشون نیست. دشمن ها هم سخت تر میشن و بعضی جاها هم سر سخت ها جای نفرای قبلی رو میگیرن.نقل قول:
سلام
من الان می خوام ماموریت DeadShot رو برم ... ( Symbol هاش رو پیگری کردم و الان جاش رو پیدا کرد رو نقشه )
وقتی می رسم به جایی که روی نقشه مشخص کرده ، هیچ دری برای وارد شدن نیست ...
می دونید کجا رو می گم ؟ همون جایی که کنار همون کلیسا هست که اول بازی بالاش ترکید و ازش پریدیم بیرون ( هنوزم از بالاش آتیش داره میاد بیرون ... ! )
جایی که دقیقا مشخص کرده و فلش ها هم دقیقا به اون وارد می شه ، یه دریچه فاضلاب روی زمین هست که اون رو هم کاری نمی کنه ... یعنی اصلا باز ش نمی کنه و کلا یک شی بی تاثیر هست ...
چی کار کنم ؟!
والله این یکی مونده با دو جای دیگه از اونها اسکرین نگرفتم...نقل قول:
البته همشون معما گونه هستن و فقط کافیه که لم اونها بیاد دستتون و وقتی این اتفاق میوفته خندتون میگیره که چقدر ساده بودن...
ولی واسه این یکی دیگه عقل من کار نمیده و دچار مرگ مغزی شده...:20:
علامتهای سوال تا وقتی که روی اون platform نرفتید روشن نمیشن و به محض اینکه روی پلتفرم ایستادید تمام راههای ورود یا هدف قرار دادن اون علامتهای سوال بسته میشه...
اگه همه علامتها باهم روشن میشدن که از explosive gell استفاده میکردم و همه رو با هم میزدم ولی اینا به ترتیب و بعد از اینکه هر کدوم رو زدید روشن میشن...
مردم تا یه هاست واسه آپلود کردن image پیدا کردم...
همشون شیلتر شدن...
جاش هم خیلی سادست میرید موزه پنگوئن و فقط میرید سراغ در پشتی iceberg lounge که ساختمون بقلیش بالای اون این رو پیدا میکنید...
منم اینجا گیر کردم...:41: یکی کمک کنه!:19:نقل قول:
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
من dlc رو گزاشتم بعد از تموم کردنه بازی بزنم....اما میتونم بفهمم چی میگی آخه من با catwoman خلی راحتر میتونم بزنم اصن انگار شخصیتای دیگه ی بازیرو بهتر از بتمن درس کردن!نقل قول:
مشکل این بازی اینه که آدم نمی دونه باید چکار کنه.
خیلی گسترده است.
آرخام اسایلم اینجوری نبود.
نقل قول:رد اون شلیک رو که میگیرین میرسین به گوشه پشت بوم یکی از ساختمون هایی که سمت چپ کلیسا تو نقشه است. اونجا محل استقرار دد شات بوده برای شلیک کردن...نقل قول:
وقتی رو دکمه هستین دکمه Z رو برای زوم کردن رو هر علامت سوال بزنین. اینطوری فقط همونی که روش زوم کردین رو منفجر میکنین.نقل قول:
منم اولش یه همچین حسی بم دس داده بود...اما رفته رفته درس میشه :46:نقل قول:
ایول...نقل قول:
یعنی من بازی رو 2 بار تمام کردم و نمیدونستم که با زوم میشه explosive gell رو انتخاب کرد... یادم میاد تو arkham asylum میتونستی انتخاب کنی ها ولی یادم نمیومد چجوری...:19:
میگم مرگ مغزی همینو میگفتما...:27:
حالا این دوتای دیگه که کلافم کرده...
اگه این دوتا رو بگیرم فقط 3تا میمونه که جاشون رو میدونم...:21:
این یکی رو نه با catwoman میتونم بگیرم و نه با batman ... اصلا نمیشه بهش رسید...
توی موزه هستش همونجایی که کوسه داره...
و
این یکی رو باید با explosive gell ترکوند ولی بازم هیچ راهی حتی واسه نزدیک شدن بهش نیست...مگه اینکه قد batman بلند بشه...
spoiler alert
آقا من بازی رو تمام کردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم برگردم به police station تا به Mr freeze خبر بدم که زنش رو پیدا کردم... راه ورود یخ زده هستش...
باید بری رو قایق واستی و از پایین به بالا نگاه کنی،میبینی که یه جا ترکیده از اونجا بنداز برو بالا پیش فریز. :)
- عکسهای اول - واسه گرفتن اون علامت سوال میرین رو داربستی که بالای استخره (تو نقشه). روش که مستقر شدین روتون باید به سمت پایین نقشه باشه. حالا با لاین لانچر تا میانه آب رو میاین بعدش هم لاین رو عوض میکنین به همون جایی که علامت سواله.نقل قول:
- عکسهای دوم - واسه گرفتن این یکی نیاز به داشتن مهارت Grapnel Boost دارین که تو آخر تمرین های ابتدایی بدست میاوردین. یه صفحه یخ اون پایین درست میکنین طوری که نزدیک باشه. بعدش میپرین روش و طوری قرار میگیرین که روتون به این صفحه چوبی باشه. دو تا لبه هست که لبه بالایی رو هدف میگیرین و F رو میزنین. در میانه پرتاب شدنتون دوبار Space رو میزنین. نتیجه اینه که شیرجه میزنین تو صفحه...
دوستان نسخه بلک باکس آدرس ندارید واسه دانلود؟
نقل قول:کد:http://www.p30day.com/دانلود-بازی-batman-arkham-city-2011-11605.html
نقل قول:محتوای مخفی: جواب:
یه عکس براتون میزارم که یکی از جواب های معماهای Riddler هم هست.
The Place Where It All Began[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Arkham Asylum
آقا بازی رو دوباره تمام کردم و تمام challange هارو انجام دادم ولی بازی هیچ فرقی نکرد تو پایانش!!!!!
فقط الان یه new game جدید انگار اومده!!!
کسی میدونه جریانش چیه؟
بازی رو دوباره شروع کرد ولی همه چیز رو از بازی قبلی بهم داد و یه فرقی که دیدم دیگه hint و tip بهم نمیده...
راستی آقا من گراف ATI دارم ولی حتی با physx روی high هم به راحتی بازی رو اجرا میکنم و فقط وقتی وارد Courtroom میشم fps پایین میاد تا 19-18 frame per second...
چجوریاست؟
چیزی که واسم جالبه اینه که رفیقم gtx 470 داره ولی بازی روی سیستمش با بدبختی و لگ اجرا میشه البته Intel 7500 داره که یکمی پایین هستش...
معلومه ک فرقی نمیکنه ! اینا یه جورایی ساید میشن ب حساب میاد....نقل قول:
اما خفن ترکوندیا ...عجب مخی داری پسر!:31: