[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یـادآوری :
نقل قول:
این تاپیک برای قرار دادن عکسهای منتخب و جالب و تکنیکی هست که در هنگام
دیدن سایتهای مختلف میبینیم
دیدن عکس یکی از مهمترین عوامل برای پیشرفت کار عکاس و دادن دید و ایده به
عکاس هست
لطفا فقط عکسهای منتخب و با ارزش رو در این قسمت قرار بدید
برای قرار دادن عکس های صرفا زیبا از انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید .
ممنـون
پرتره یکی از سختترین ژانر های عکاسیه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این عکسو از 500px گرفتم
ماکروی جذابیه
جدای از فوکوس دقیق,بک یکدست و خوش رنگ,سوژه خوش رنگ,نورپردازی خوب,کادر زیبای عکس و زادیه برداشت مناسب
به نظرم یکی از مهم ترین عوامل جذابیت عکس خلاقیتیه که عکاس به خرج داده(شایدم از خوش شانسیش بوده!)و بخشی از بدن سوژه رو که پشت برگه با سایش نشون داده(چه بدن جالبی هم داره!)
عامل دیگه هم نگاه و ژست سوژست!(البته این ها همه نظرات من بود)
زندگی و دیگر هیچ
یا راهی خواهیم یافت یا جایی خواهیم ساخت
عکسی بی نهایت زیبا و هنرمندانه.میشل کلمنت (Michele Clement) در سال 2007 برنده عکسهای سیاه و سفید در رده "آثار هنری برجسته" بود
سلام؛ چند وقت پیش سایت نشنال جئوگرافی مسابقه ای با عنوان مسافر Traveler برگزار کرد که برندگانش هم چند وقت پیش معرفی شد.
متاسفانه انگار با پیشرفت اینترنت ملی عکسهای بعضی سایتها هم دیده نمیشه. من لینک مستقیم گذاشته بودم که مسوولان لطف کرده اند و عکس دیده نمیشه.
این لینک اصلی که خودتون با هر روشی که میدونید میتونید ببینید.//travel.nationalgeographic.com/travel/traveler-magazine/photo-contest/2012/entries/gallery/winners/
این هم لینک یکی از عکسهایی که من خوشم آمد و شاید دیده بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سعی کنید عکسهایی رو که تو این تاپیک قرار میدید از نظر هنری . حرفه ای و مفهمومی قابل قبول باشه
محتوای مخفی: از عکس های برگزیده نشنال جئوگرافی
محتوای مخفی: از عکس های خبری رویترز
محتوای مخفی: طبیعت
محتوای مخفی: photo
عکس دوم به مناسبت روز زمین توسط چندتا از ماهواره های ناسا در 22 آوریل 2000 گرفته شده . که به یاد آورنده عکس معروف سیاره آبی از آپولو هست . طوفانی که در آمریکای شمالی دیده میشه طوفان لیندا هست . و اندازه ماه هم در این عکس برای زیبایی بیشتر دو برابر شده .
محتوای مخفی: سیاره آبی