دوستان من قصد خرید PROLiNK 3G دارم...
آیا خوبه ؟ 3G ساپورت میکنه؟
Printable View
دوستان من قصد خرید PROLiNK 3G دارم...
آیا خوبه ؟ 3G ساپورت میکنه؟
نقل قول:
از اسمش معلومه که 3G ساپورت میکنه من این مدل رو ندارم ولی مدل ها زیاد با هم فرقی نداره:46:
از کجا میشه فهمید مودمی که تهیه می کنیم 3G isj?
شاید مودم نداشته باشد و فقط رو اسم 3g باشد؟
نقل قول:
نمیشه که مودم ساپورت نکنه بعد روش بنویسن 3G وقتی مینویسن حتما داره دیگه زمان خرید هم میتونی از فروشنده بپرسی یا توی google اسم مودم رو سرچ کن ببین توی مشخصاتش نوشته 3G ساپورت یا نه
ولی اصولا وقتی مینویسه یعنی باید ساپورت کنه:46:
این لینک فروشه>>>
کد:http://www.istgah.com/search/?stext=%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85+EDGE&limit=25&limitstart=0&siteid=793513&kid=130
نقل قول:
خب اینجا که نوشته
پشتیبانی از HSDPA, UMTS, EDGE, GPRS و 3Gرو نگفته
ولی نوشته که سرعت اتصال تا 7.2Mbps در 3G و 384Kbps در EDGE
فکر نمکینم این مودم 3G رو ساپورت کنه:13:
چون قیمت کمی هم داره اصولا این 3G ساپورت ها بالای 90 تومان هستند تا 110 الی 120
بازم راجع بهش بیشتر تحقیق کن
دوستان اگه از این مودم کسی اطلاعی داره این دوستمون رو راهنمایی کنه:46:
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
الان برای من این هست که برا ی من هم 3G ساپورت نیست
کد:http://www.istgah.com/search/?stext=%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85+EDGE&limit=25&limitstart=0&siteid=765887&kid=130
دوستان مودم 3g چه مارکی و چه مدلی معرفی می کنید؟
اصلا لزومی میدونید بگیرم یا همین مودم های معمولی بگیرم؟
نقل قول:
فعلا که به کار نمیاد اون 3G برای اوپراتور نسل سوم هست من الان با همین مودمی که لینکش رو برات گزاشتم و با یه سیم ایرانسل دارم میام توی اینترنت و مثل یه ADSL 128 سرعت دانلود من هم 25 تا 30 هست راضی هم هستم :46:
عزیز حجم 2.5 گیگی ایرانسلم دیروز تموم شد منم گفتم برا امنحان بزا از همراه اول بگیرم که واقعا سرعت چرتی داره و اشتباه کردم:41:نقل قول:
اگه میتونی یه ماه صبر کنی تا ایرانسل بگیرم، هستم خدمتت و گرنه میتونم یه عکس با سرعت 5 کیلو از همراه اول بزارم که خودش یه نوع رکروده:31:
نقل قول:
آره همراه اول واقعا سرعتش کم هست فقط خوبیش این هست که نامحدود هست که اون هم با این سرعت بدرد نمیخوره:13:
چرا تا 1 ماه دیگه میخواید ایرانسل بگیرید مگه نمیذاره که طرح بزنید
بابا پول ندارم. هرچی داشتمو نداشتم دادم گوشی:31:نقل قول:
حالا طبقه اون اطلاعاتی که من گزاشتم gprs کلس آخرش تا 35 رو ساپورت میکنه
EGPRS تا 135 کیلوبایت بر ثانیه رو مسنکه ساپورت میکنه
در کل بازم من در مورد امکاناته مودمتون متقاعد نشدم
همین مودم معمولی ها در حده EGPRS ساپورت میکنن پس چه فرقی داره برای تو ایران؟
سرعت هم که ندیدیم چه قده:31:
چطوري بفهميم منطقه ما تكنولوژي E رو پشتيباني ميكنه
میانگین یه ساعت دانلود با همراه اول چقدره؟نقل قول:
این نوع مودم ها و مخصوصا مودم خودت قابلیت این رو داره که شبکه سیم کارت رو تغییر بده؟
مثلا الان شبکه پیشفرض همراه اول 43211 هست. میتونی این قسمت رو تو مودمت ببینی؟
دوستان من قصد خرید مودم 3G دارم
لطفا اگه مدلی را کسی میشناسه برای خرید این مودم راهنمایی کنه...
البته 2-3 شرکت میگن 3G اما من نمیتونم اعتماد کنم...
مثل 3G MODEM کوالکام
3.5G
Vodafone
e-Towers
با توجه به اینکه طبق گفته وزیر ارتباطات امسال اپراتور سوم کارش را شروع میکنه پس هزینه 3g دادن دور از عرفیات و رسا بودن این افکار نیست..
نقل قول:
زمانی که میخواید وارد اینترنت بشید بالا صفحه گوشیتون باید یا نوشته باشه E یا نوشته باشه G اگه بنویسه E یعنی منطقه شما ساپورت میکنه که الان بیشتر مناطق E ساپورت هستند:46:
من واقعا از دست اي دي اس ال خسته شدم هر 24 ساعت يه بار چراغ لينكم ميره بايد زنگ بزنم شركت تا درست بشه ميخوام با سيك كارت وصل شم لطفا راهنماييم كنيننقل قول:
زمانی که میخواید وارد اینترنت بشید بالا صفحه گوشیتون باید یا نوشته باشه E یا نوشته باشه G اگه بنویسه E یعنی منطقه شما ساپورت میکنه که الان بیشتر مناطق E ساپورت هستند
برادر از یه شرکته معتبر بخرید adsl رو که نره مثله ما:31:
در هر صورت پایداری adsl الان تو ایران از هر سرویس دیگه ای بیشتره مخصوصا از gprs
نظرتون درباره وايمكس مبين نت چيه؟نقل قول:
برادر از یه شرکته معتبر بخرید adsl رو که نره مثله ما
در هر صورت پایداری adsl الان تو ایران از هر سرویس دیگه ای بیشتره مخصوصا از gprs
من در باره بی سیم اطلاعات ندارم
داتک الان گرونترین سرویس ها رو داره با سرعته ثابت ولی قطعی تو کارش نیست
در مورد مبین نت هم تاپیک هست ولی خوب در هر صورت بی سیم هست چه ایرانسل چه مبین نت جالب نیستن
لایزر و همین داتک و پراس آنلاین و ... هستن یه مقدار فکر کنم با ثبات تر باشن مخصوصا از ایرانسل
خوب اخه جديدا اين adsl خيلي اذيتم ميكنه هر 24 ساعت يه بار بايد زنگ بزنم شركت تا دوباره وصل شه اونا هم در كمال ناباوري ميگن نميدونن مشكل از كجاستنقل قول:
داتک الان گرونترین سرویس ها رو داره با سرعته ثابت ولی قطعی تو کارش نیست
در مورد مبین نت هم تاپیک هست ولی خوب در هر صورت بی سیم هست چه ایرانسل چه مبین نت جالب نیستن
لایزر و همین داتک و پراس آنلاین و ... هستن یه مقدار فکر کنم با ثبات تر باشن مخصوصا از ایرانسل
کجایی مهندس؟ نیستی:13:نقل قول:
صبح تا شب با همراه اول کانکتم فقط بعضی وقتا از GPRS تبدیل میشه به EDGE. دلیلش چیه؟
میانگین یه ساعت دانلود با همراه اول چقدره؟
این نوع مودم ها و مخصوصا مودم خودت قابلیت این رو داره که شبکه سیم کارت رو تغییر بده؟
مثلا الان شبکه پیشفرض همراه اول 43211 هست. میتونی این قسمت رو تو مودمت ببینی؟
دوستان من امروز 1 مودم D-link گرفتم 86.000
سرعت عالیه 7.2 Mbps
ميشه يه عكس ازش بندازي؟از اينترنت خريدي؟سرعت وبگرديت چطوره؟نقل قول:
دوستان من امروز 1 مودم D-link گرفتم 86.000
سرعت عالیه 7.2 Mbps
والا الان که شبکه در حد افت من سایت های سنگین را خوب و در حد نرمال باز می کنمکد:http://www.nyazco.com/myfiles/image/modem%20dlink%20nyazco%20edge1.jpg
از اینترنت نخریدم
از سر پاساژ رضا واقع در ولیعصر خریدم
شرمنده برادر دیشب اومدم پست دادم ولی مسنکه پست نشده شبا پی سی ورلد بک آپ میگیره میمیره:31:نقل قول:
خوب شاید از دکل هست من خودم گفتم پدرم پیچونده مودمم رو برای همین این همه سیم جیم میکنم چون میخوام یکی بخرم دوباره:31:
والا نه ور نرفتم باهاش نمیدونم این امکان رو داره یا نه
مودمه من رو اکثرا بچه ها دارن باید بدونن اونا
الان با همین همراه اول تو یه ساعت چه قد میگیری برادر؟
اگر جدیدا اینطور شده پس باید بگید از مخابرات یه چکی کنن تا خونتون رو شاید اتصالی داره خطتوننقل قول:
البته نمیدونم از کدوم شرکت هم گرفتید
برادر تو یه ساعت باهاش دانلود کردی یه عکس بگیر ببینیم چه قد دانلود کردی دقیقنقل قول:
دستت درد نکنه
منظورت از 7.2 چی بود؟
منظورم سرعتی که کانکت می شم....
وگرنه این سرعتا با قابلیت کلی اصلی نمیتونه باشه...
ولی از ADSL 128 بالاتره سرعتش
البته خط تلفنم هيچ مشكلي نداره تلفن حتي موقعي كه چراغ لينك هم خاموش ميشه وصله و دقيق كار ميكنهنقل قول:
اگر جدیدا اینطور شده پس باید بگید از مخابرات یه چکی کنن تا خونتون رو شاید اتصالی داره خطتون
البته نمیدونم از کدوم شرکت هم گرفتید
العان مودم رو باز كردم از تو قابش رو يكي از آي سي هاش دست كشيدم خيلي داغ شده
سيم كارتتون چيه؟نقل قول:
والا الان که شبکه در حد افت من سایت های سنگین را خوب و در حد نرمال باز می کنم
از اینترنت نخریدم
از سر پاساژ رضا واقع در ولیعصر خریدم
128 کیلوبیت میشه همون 16 کیلوبایتنقل قول:
معمولا تا 32 جواب میده تو ایران یعنی 256 ای دی اس ال
در هر صورت الان که یاهو مسنجر رو سرتاسری بستن
نه ایرانسل وصل میشه نه داتک
با وجود اینکه تویه نرم افزار مودمم مینویسه GPRS اما فقط ساعتای 7 عصر به بعد کلا بین 40 تا 50 کیلو دان دارم. اما تعجب میکنم که تبدیل به EDGE نمیشه؟نقل قول:
البته دارم با تغییر شبکه به جاهای خوبی میرسم.:21:
کسی از بچه ها میتونه شبکه سیمکارتش رو با نرم افزار خود مودمش تغییر بده؟؟؟؟؟
ایرانسل می باشد
نقل قول:
سرعت دانلودت شما چنده؟
سلام دوستان
ببخشید،میخواستم بپرسم که هزینه استفاده از این چطوریه؟مثل استفاده از اینترنت موبایله یا فرق میکنه؟چون بعضی جاها نوشتن"با پرداخت ماهیانه 10 هزار تومان..." و از جور حرفا!
نقل قول:
بله شما مثلا طرح 2.5 گیگی ایرانسل رو با 10000 تومان فعال میکنید و بعد میتونید از اینترنت استفاده کنید
یا از طرح نامحدود همراه اول استفاده کنید که اونم هزینه اش ماهی 10000 تومان هست که به صورت نامحدود میتونید یک ماه از اینترنت استفاده کنید
ولی الان فعلا از لحاظ سزعت ایرانسل خیلی بهتر از همراه اول هست
موق باشید:11:
نقل قول:
اگه میزنه GPRS به خاطر اینه که دکل فرستنده محلی که کانکت هستی هنور به EDGE مجهز نیست. کلا مودم های جالبی نست. زیاد قطع و وصل میشه چون امواج شیر میشه و اگه دونفر همزمان کنار یک دکل ازش استفاده کنن سرعتش خیلی میاد پائین. اگه خواستین استفاده کنین ازین مودم ها حتما d_LINK بگیرین. خط هم فقط و فقط ایرانسل. به هیچ وجه دور و بر همراه اول نرید. چون دیتا ترانسفرش نامحدوده و همین باعث میشه خیلی ها گول این موضوع رو بخورن و از همراه اول استفاده کنن و همین باعث میشه سرعت شبکه همراه اول بیاد پائین. جدا چقدر بی مغز بوده اونی که دیتا ترانسفر همراه اول رو نامحدود کرده.
من با این مودم تا به حال دانلود نداشته ام....
ولی سرعت باز کردن سایت ها با توجه به نموداری که خود نرم افزار دارد...
حدود 70-60 نوسان داشت....
ولی به عنوان یه تجربه به افرادی که هنوز دنبال 1 مودم خوب و با کیفیت می گردند...( البته با توجه به نوع محل وآنتن دهی محلی)
این مودم D-Link پیشنهاد می کنم..
در ضمن این مودم گارانتی 3 سال تعویض دارد و خشاب رم MicroSD دارد که جای فلش هم می توان از این مودم استفاده کرد..که خودم هم استفاده می کنم....
فقط به نظر من مشکل این مودم رنگ سفید که زود کثیف میشه....البته به نظر من ولی شیکه...
چند گرفتي عزيزم اين مودم رو؟
نقل قول:
برای من هم سرعت باز کردن سایت ها عالی هست ولی برای من سرعت دانلود مهمه که بدونم با چه سرعتی دانلود میکنی برای همین پرسیدم حالا اگه دانلود کردی سرعت دانلودت هم بگو دمت گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 86 از فروشگاهی نزدیک بازار رضا گرفتم D-LINK 156 " البته فروشنده گفت 3G ساپورت میکنه روی جعبه هم نوشته....
سایت فروشی چیزی ندارید که قیمتشو ببینیم؟؟؟؟؟نقل قول:
فکر کنم گرون خریدید چون دور بر 65 تومن هستش