رنو ال ٩٠ مدل ٨٦ ايي دو --->١٢.٣٠٠.٠٠٠
Printable View
رنو ال ٩٠ مدل ٨٦ ايي دو --->١٢.٣٠٠.٠٠٠
دوستان گل سلام
یه سوال فوری
مگان دنده ای 88 35000 کارکرد رنگ نقره ای یکم گلگیر عقب خورده بدون رنگ فنی کاملا سالم و مطمئن میگه 24800 نظر بدید راجع به قیمت می خوام برم واسه قرارداد
با توجه به قیمت حاظر صفر 1600 قیمت مناسبی هست .
مگان 1600 صفر --- >27.800.000
سلام دوستان
یه سمند ال-ایکس مدل 86 بدون رنگ و کارکرد 62000 حدود قیمت چنده. ماشین تک برگ سند و خوابیده بوده. اصلا سمند های 86 خوب دراومدن و انتخاب مناسبی هست واسه خرید؟؟؟ در ضمن مصرف در حد استفاده خانوادگی و ... است
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
سلام . کلا ماشینهایی که در ایران تولید میشن مثل تخم مرغ شانسی میمونن و خوب و بد بودنشون ربطی به سال تولید نداره مگر مدل هایی که در اولین سال تولیدشون هستن مثل سمند 82 که 70 درصد فرانسوی بود . یا پراید که الان با کیفیت مطلوبی داره تولید میشه اما به زودی دوباره بی کیفیت خواهد شد (طبق تجربه البته اونقدرا هم با کیفیت و ایمن نیست که ریاست سایپا با تویوتا یاریس مقایسش کرده:27: )نقل قول:
سمند گزینه ی خوبی برای یک خانواده هست.راحتی و ایمنی مناسب و همینطور جادار .
سمند مدل 86 کم کار --->10.800.000 تا 11.000.000
دوستان یه قیمت فوری بهم بدین.206 تیپ 3 مدل 85 خاکستری میگه بدون رنگ(هنوز ندیدم البته) کارکردشم یادم رفت بپرسم. بیمه تا آخر سال.با توجه به پول لازم بودن طرف قیمت چقدر ؟؟
میگن ماشین های دست دوم توی مشهد خیلی ارزونه درسته؟؟
سراتو کوپه (دو در) و مزدا3 مدل آی30
زیر 30 میلیون چی گیر میاد؟
مثلا مدل 2009 رنگ خورده.. یا 2010
گیر میاد؟ چه قیمت؟
بچه ها میخوام یه 206 تیپ 6 نو بخرم از کارخانه . خودم یه روآ دارم 85 . یه بار یه خورده چپ کردم :31: یه بار بغلم رفت و در و گلگیر تازه خریدم و رنگ کردم . نوک مدادی متالیکه . موتور و اینا همه چیز سالمه . الان هیچ مشکلی نداره و تمیزه . چند میخرنش . :27:
سلام تا 9.5 جا داره در صورت سلامت:46:نقل قول:
ماشین رو یه کوچولو دیدم. 110 کارکردش بود و 5 سال تخفیف بیمه ولی نکته مهمش این بود که کاپوتش رنگ داشت! الان قیمتش چقدر میشه؟ چون یارو با اعتماد به نفس میگفت قیمت پایه 11 ت!نقل قول:
سلامنقل قول:
خواستی بهش بگی بشین تا بخرن:31:
همون که گفتم زیر 9.5! هرچی پایینتر بگیری برد کردی! الا یه 85 سالم تیپ 2 رو 9 تا میخرن! 500 بیشتر بخار تیپ 3 بودنش:46:
سلام
به نظرتون با شش تومن چی میشه خرید که تروتمیز هم باشه؟
خودم مدل خاصی مد نظرم نیست
پراید گزینه خوبیه تو این رنج قیمتنقل قول:
دوستان یه 206 تیپ 5 مدل 85 البته برج 12ـش اونطوری که طرف میگفت با حدود 150.000 کارکرد پیدا کردم ...
قیمت فعلا 9 تومن داد ... گفته باز بریم نمایشگاه قیمت بذارن .
نظرتون چیه ؟ چند بگیرم ازش ؟ کارکردش خیلی بالا نیست ؟ قدرت موتور پایین نیومده ؟
کارکردش نسبت به 5 سال کار 50 تا بالاست. حالا بازم به نحوه رانندگی طرف بستگی داره. قیمت داره پایین میگه. رنگ چقدر داره؟ فکر کنم اندازه کافی رنگ داشته باشه! بده موتوریش رو چک کنن. فعلا نمایشگاه رو بیخیال برو ماشین رو به صافکاری و تعمیرگاه نشون بده.نقل قول:
یه دوری هم باهاش بزن. چون خودم دنبال 206 هستم درگیر این چیزا هستم!!!
رنگ نخورده بازم اونطور که خودش میگفت .نقل قول:
کارکردش نسبت به 5 سال کار 50 تا بالاست. حالا بازم به نحوه رانندگی طرف بستگی داره. قیمت داره پایین میگه. رنگ چقدر داره؟ فکر کنم اندازه کافی رنگ داشته باشه! بده موتوریش رو چک کنن. فعلا نمایشگاه رو بیخیال برو ماشین رو به صافکاری و تعمیرگاه نشون بده.
یه دوری هم باهاش بزن. چون خودم دنبال 206 هستم درگیر این چیزا هستم!!!
آلان (شب) آورد ماشینو زیاد نمیشد ظاهرو چک کرد ...
آره موتوریشو چک که حتما میکنم ولی قیمت 9 حرف خودش نبود و قیمت نمیداد میگفت فقط یه جا نمایشگاه بردم این قیمتو بهم دادن ولی معلوم بود زیاد دندون گرد نبود . حالا امیدوارم این قیمت پایین دلیل خاصی (موتوری) نداشته باشه چون مدلش و تیپش دقیقا همونیه که دنبالش بودم :20:
ایشالله همونی که میخوای باشه. البته خیلی ها دنبال یه ماشین با این مشخصات با این قیمت هستن! من جمله خودم!نقل قول:
رنگ نخورده بازم اونطور که خودش میگفت .
آلان (شب) آورد ماشینو زیاد نمیشد ظاهرو چک کرد ...
آره موتوریشو چک که حتما میکنم ولی قیمت 9 حرف خودش نبود و قیمت نمیداد میگفت فقط یه جا نمایشگاه بردم این قیمتو بهم دادن ولی معلوم بود زیاد دندون گرد نبود . حالا امیدوارم این قیمت پایین دلیل خاصی (موتوری) نداشته باشه چون مدلش و تیپش دقیقا همونیه که دنبالش بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ..
کمریGLX 2007-2008-2009 با سانروف . .
قیمت این سه تا با توجه به سالم بودن از لحاظ فنی و بدنه . ..
مرسی
بچه ها راهنمایی کنین . :11::31:نقل قول:
هم ماشین چپ کرده و هم بغلش خورده ؟ !!! کلا بگیم اتاق نداره بهترهنقل قول:
الان قیمت این خودرو بدون رنگ تمیزش 5 میلیون هست
شما با این وضعیتی که گفتید چپ کردید فکر نکنم بیشتر از 4 روی این خودرو قیمت بزارن
بازم دوستان دیگه که تو قیمت گذاری تخصص بهتری دارند میان نظر میدن ولی نظر من اینه
.:::::::::::فوری فوری فوری:::::::::::::::.نقل قول:
آقا امروز ماشین رو تمام و کمال بررسی کردم. صافکارم دیدش. مدل 85 تیپ 3 با 100 تا کارکرد و یه کوچولو جلو کاپوت رنگ. باند عقبش هم در آورده بود و بقیه ماشین دست نخورده بود
ماشین خیلی تمیز بود عین 88. قیمت رو کمتر از 10 نمیده. همین امشب میگه قول نامه کنیم
سلامنقل قول:
دوست خوبم از نظر من باز هم قیمتش تنده!
دیگه بخودت بر میگرده اگه میدونی ماشین خیلی عالی هست چون کارکردشم مناسبه ورش دار:46:
آقا رفیقش میگفت بیخود پول قول نامه ندیم به بنگاه. خودمون یه قول نامه دستی بنویسیم و یه مقدار از پولو بدیم. بقیه اش واسه تعویض سند. من تا حالا ماشین معامله نکردم. قول نامه فکر کنم از هر طرف 50 میگیرننقل قول:
سلام
دوست خوبم از نظر من باز هم قیمتش تنده!
دیگه بخودت بر میگرده اگه میدونی ماشین خیلی عالی هست چون کارکردشم مناسبه ورش دار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره در یک بنگاه معامله انجام بشه ، اینطوری سندیتی در کار نیست .
خب یارو جا زد.من 10 تومن پایه بودم خواستیم بریم قولنامه بنویسیم که زنگ زده میگه اگه خرج سند اینا با تو باشه قبول! منم گفتم خواب دیدی خیره!!!
وقتی اینجوری میگه حتما مشکلی توی کارش هست ، شما دارید معامله ملیونی انجام میدید برای چند هزارتومان که این کارو نمیکنن خودشون ببرن و بدوزن .
سلام دوستان
قیمت وانت مزدا 2 کابین مدل 84 و 85 و 86 رو میخوام .
ممنونم
پراید کره ای مدل 79 و بدون رنگ و ضربه.
قیمت 3.8 گفته و پای قولنامه هزینه های موتور رو به گردن میگیره.
من برای شروع می خوام بردارم تا بعدش ماشین بهتر بردارم.
از دوستان راهنمایی بیشتری می خوام چوت هنوز اول راهم و ایا گزینه مناسبی هست با این شرایط؟
ممنون.
سلام
405GLIمدل84 سورمه اي كه صد و چل هزارتا كار كرده قيمتش تو چه رنجيه
اگر ماشین تمیز هست و بدنه و فنی سالم هست قیمت بدی نیست البته تا 3.5 هم جا داره .نقل قول:
در کل برای شما که مبتدی و اول ره هستید بر خلاف تصور عموم ماشین اینجوری به درد نمیخوره ، شما باید ماشین ایمن سوار بشید تا اگر خدایی نکرده تصادفی برایتان پیش اومد جان سالم به در ببرید.
---------- Post added at 06:28 AM ---------- Previous post was at 06:26 AM ----------
این خودرو به دلیل تولید محدود بازار نداره ، قیمت حدود 6.800 تا 7.500 ملیون تومان ، بستگی به بدنه و فنی داره . تمیز باشه ارزش خرید داره .نقل قول:
الان ماکسیما و یا ویتارا ،
دست دوشون ، از همه نظر خوب ، حدود 20 تومن گیر میاد ؟
نقل قول:
دوست من برای خرید ماکسیما خوب و تمیز و به درد بخور دست کم باید 25 میلیون تومان
هزینه کنید.
اصلا نمیشه به سوزوکی فکر کرد.حداقل باید 35 میلیون تومان به بالا.
2007 با 80هزار کارکرد 41 تومن قیمت بهم داد تمیز هم بود . . .نقل قول:
قیمت بقیه رو نمیدونم
؟ ؟
؟ ؟
حدود 10 ملیون تومان گرونتر از قیمتش به شما قیمت دادن .نقل قول:
سلام.
دوستان یه L90 سفید مدل اسفند 89 e1 گازسوز و 10000 تا رفته بدون رنگ چقدر میرزه؟
با این قیمتهایی که اینجا میگن اصلا برام عجیب نیست ..نقل قول:
حدود 10 ملیون تومان گرونتر از قیمتش به شما قیمت دادن
کمری GL تمیز بود 28 تومن الان یارو 33 تومن هم نمیده . .
قیمتها بالا رفته دوست من کمری 30 تومن پیدا نمیشه !!
سلام. آقا لطف کن یه معیار برای قیمت 206 بهم بده. مثلا تیپ 2 85 تمیز بدون رنگ چقدر و یه گلگیر رنگ چقدر و کاپوت رنگ چقدر
فقط 85 و 86 تیپ 2
ممنون میشم
2000 Mercedes-Benz S500 قيمتش چنده؟
با 100 تا كاركرد، در ضمن ميدونيد كه 8 سيلندر هست و ماشين پرقدرتي هست ، اصلا به صرفه هست خريدش؟
مرسي
تندر 90 E1 مدل 89 قیمت 13700000 توماننقل قول:
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
نقل قول:
پژو 206 تیپ 2 مدل 85 قیمت 9500000 تومان
اگر گلگیر و کاپوت رنگ شده باشه حدود 800 هزار تومان کسر میشه
پژو 206 تیپ 2 مدل 86 قیمت 10500000 تومان
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
مدل ماشین رو بگیننقل قول:
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
نقل قول:
فکر نکنم 10 میلیون تومان اختلاف باشه دوست من
بقلش 2000 رو نوشته بودم كه :31: ( سال 2000 ميلادي ) دور و براي 1380نقل قول:
مدل ماشین رو بگین
و كاركرد 100 تا