من با برنامه reconnect سر ساعت 6/45 دیسکانکت میکنه بعد برنامه آی دی ام وصل میکنه:8:نقل قول:
این برنامه با تمام ویندوز ها سازگاره:10:حجمش هم خیلی کمه 200 kb:18:کد:http://569585.20upload.net/files/sh2/12850700411.exe
Printable View
من با برنامه reconnect سر ساعت 6/45 دیسکانکت میکنه بعد برنامه آی دی ام وصل میکنه:8:نقل قول:
این برنامه با تمام ویندوز ها سازگاره:10:حجمش هم خیلی کمه 200 kb:18:کد:http://569585.20upload.net/files/sh2/12850700411.exe
سلام
مال من که فقط چند روز اول سرعت شبانه 15 بود ولی الا زور بزنه به 5 برسه(البته بعضی روزا به 10 هم میرسه اما بالا تر نرفته تا حالا)
مال کس دیگه هم اینطوری هست ؟
سلام بچه ها.
امروز بعد از 2 هفته دوباره به نت سر میزنم.
البته اینبار با شاتل :دی
دیگه صبانت رو ول کردم به شما مشهدی ها هم توصیه میکنم ولش کنید.
شاد باشین!:40:
آره خیلی خوبه ولی چرا دقیق 6.45 مزاری ریسک می کنی به جا 6.43 بزار چون بعضی موقع ها دیر وصل میشهنقل قول:
و 300کلو بایت بر ثانیه از دستت می پره
نگران نباش داداش ما با همین روش 1.4 گیگ هرشب میگیریم دیگه 300کیلو عددی نیست:21:نقل قول:
سلام
میشه بگید سرعت دانلود شبانتون چنده ؟!؟!
سلامنقل قول:
شما دلیلتون چی بود که به شاتل رفتین؟
نمیخوام ناامیدت کنم ولی بهتر بود قبل از تصمیمت یه پرس و جو درمورد خوب بودن شاتل میکردی یا به تاپیکش سر میزدی.(مخصوصا این چند وقته که سرعت ها رو اکثرا پایین آورده!)
راستی کدوم سرویس رو گرفتی ؟
سرعت تو روز و شب چنده؟
و دانلود شبانت چقدره؟
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
با سرور پرسرعت و چند فایل همزمان معمولا 230 کیلو در ثانیه!نقل قول:
دیشب 2.7 گیگ دانلود کردم.
ببخشید.منظورتون از سرویس پر سرعت چیه؟؟؟نقل قول:
بعد اینایی که دان میکنی فایالاه زیره 10 مگ هستند؟؟؟
به افرادی که قصد خرید سرویس ADSL دارند توصیه میشود مودم مورد نیاز خود را از شرکت ارایه دهنده سرویس اینترنت پرسرعت خریداری نکنند و با مراجه به بازار اقدام به تهیه آن نمایند تا حدود سی درصد در هزینه ی مودم صرفه بجویند.
به عنوان سند، تصویر فاکتور فروش یک عدد مودم ZyXEL P-660 RU با ضمانتنامه اصلی دلسا از بازار کامپیوتر ایرانیان ضمیمه میشود این مودم در شرکت های پارس آنلاین و شاتل به قیمت شصت هزار تومان به فروش میرسد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/3ead4b0241.jpg
من گفتم سرور پر سرعت!نقل قول:
که معمولا سایت های ایرانی همچین سروری ندارند!
و شما باید فایل هاتون رو انتقال بدین روی یه سرور دیگه یا سایت های لیچ پر سرعت!
برای تست سرعت سرور هم کافیه یه شب بشینید سرعت دانلود بعضی از لینک هاتون رو چک کنید و اینجوری تقریبا دستتون میاد که چه سایت هایی سرور پرسرعتی دارند! و بیشتر از همون سایت دانلود کنید.
نه. معمولا بالای 100 مگه !
صبانت شورشو در آورده.1 هفته 1000 بار قعطی.این همه خدایی پول بی زبون می گیره.بعد میشه سرویس دهنده برتر!:13:
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
واقعا متاسفم براشون.به اینا میگن مسلمون.:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
پس مال من که با نهایت 10 کیلو دانلود میکنه مشکل داره ؟
چون به شرکت زنگ زدم گفتم گفت مال همه همین طوره !
میشه از مودم باشه ؟
فک کردم گفتی سرویس.نقل قول:
من ممولا از تورنت دانلود میکنم.ولی اصلا سرعت دانلودم اینجوری نیست
خب اینکه معلومهنقل قول:
من با تورنت دانلود کنم سرعتم به 10 هم نمیرسه!
شما برو تو تنظیمات مودم ببین down stream مودمت روی چنده؟نقل قول:
مثلا مال من روی 2048 هست یعنی 2مگ.
اگه برای شما هم همینه یعنی میتونی مثل من دانلود کنی!
مگه اینکه دیگه واقعا خیلی اوضاع خراب باشه و ترافیک بالا باشه که فکر نمیکنم!
ینی چی؟؟نقل قول:
پس چرا این همه میگن با تورنت دانلود کنی سرعت فوق العاده زیاد میشه؟؟؟
این به شرطی هست که شما در کل سرعت بالایی داشته باشی. اگه downstream شما پایین باشه و یا منطقه شما خیلی شلوغ باشه، متاسفانه نه از تورنت و نه از سرور پر سرعت نمیتونید با سرعت بالا دانلود کنید:41:.نقل قول:
آخه بگم $#@^%# تو میری فله ای میخری بعد باز 15 تومن هم گرون میدینقل قول:
من نمی دونم اینا کین دیگه. مار خوردن افعی شدن :18:
سنگ پای قزوین رو سفیده پیش اینا :31:
تورنت من روز عالیه ولی شب ها افتضاح. فکر کنم از همون هاست که خود صبا میبندتش
نقل قول:من از اون اول هم باورم نمیشد سرعت تورنت بیشتر باشه.نقل قول:
و شب و روزم هم یکیه!
شاید هم به قول دوستمون این کرم ها از طرف صباس!
خدا میدونه!
تا حدود ساعت 4:30 بین 20 تا 30 نوسان داره. از ساعت 5 به بعد با سرعت ثابت 45 دانلود میکنه. البته من فقط یک فایل میزارم واسه دانلود. دیشب 360 مگابایت دانلود داشتم.نقل قول:
دوست من، منم همینطوری که یکدفعه نیومدم شاتل!!!نقل قول:
یک ماه فقط کارم شده بود تحقیق. حالا نمودونم اگه شاتل واسه شما بده، تو مشهد که خوبه.
روزانش سرعتش زیر 150 کیلو بر ثانیه نمیاد. شبانش هم بدک نیست. باید روش یکم کار کنم تا ببینم چی میشه.
درضمن من چون از صبانت ناراضی بودم اومدم شاتل.
صبانت سرعت شبانش بین 0 تا 8 کیلو نوسان داشت. روزانشم اوایل ثابت روی 250 کیلو بود ولی الان بزور میشه 90 کیلو بایت بر ثانیه.
الان هم من از سرویس اکو 128 سه ماهه استفاده میکنم.
شاد باشید:40:
3 شبه که سرعت شبانه دوباره افت کرده الان با 20-30 کیلوبایت دانلود میکنه
برعکس برا من از 110 کمتر نمیشه:5:(فکر کنم من برعکس همه باشم وقتی همه سرعتشون بالاس برا من سرعت پایینه و وقتی همه با سرعت پایین دان میکنن من با سرعت بالا)اینم از شاهکارهای صبانته دیگه کاریش نمیشه کرد:8:نقل قول:
آره دقیقا برای منم دیشب سرعت بالا بود
برای اولین باره بعد از چند وقت که چند تا فایلی که میزارم همش دانلود شد
احتمالا صبانت دیشب از دستش در رفته
من به خاطر این میگم که صبا همه اکانت هاش رو 2مگه و شبانه هم اگه سرور پرسرعت و چند فایل از سرور های مختلف بزاری برا دانلود میتونی تقریبا تا حداکثر دانلود کنی (البته اگر دان استریمت رو پایین نیاورده باشن!) ولی این شاتل که شما میبینی هم سرعتت رو روی 512 بسته (که الان حتی برای خیلی هارو روی 128 واقعی بسته!!)و در بهترین حالت شبی 1.5 گیگ میشه دانلود کرد و هم اینکه عین صبا بیشتر سرور ها رو محدود کردن! حتی بیشتر!نقل قول:
یعنی شما هر چقدر هم تلاش کنی میتونی فوقش 1.5 گیگ دان کنی!
ولی دیشب من با صبا 3.15 گیگ دانلود کردم !:46:
در هر صورت من می خواستم از وضعیت آگاه بشین و قصد دیگه ای نداشتم!
شما هم همین حالا از اون روشی که گفتم استفاده کن تا بتونی بیشترین دانلود رو داشته باشی
موفق باشی!
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
راستی دیشب تقریبا محدودیتی برای سرور ها نبود!
من دیشب پای چند تا از دانلود هام نشستم و معمولا سرعت بالا بود
با یک فایل هم میشد سرعت بالای 200 گرفت!:5:
خدا کنه همینطور بمونه!
توکل شب همینطور بود؟؟؟؟:18:نقل قول:
من کل شب بیدار نبودم ولی حدود یه ساعته اول که اینطور بود!نقل قول:
احتمال زیاد کلا سرعت بالا بوده که 3.15 گیگ دانلود شده دیگه!
----------------------
راستی فکر کنم دیشب به اونایی که اسمشون مهدی بوده فقط حال دادن !:31:
مثل من و mahdi-001 و mahdy2021 !!!!
:46::5:
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
انشالله سرعت همه بره بالا!
ماهم خوشحال میشیم!
پس دلیلش اینه :31: صبانت دیشب به هر کسی که اسمش مهدی بوده حال داده :8:نقل قول:
من دیشب از 6تا 7:45 بیشتر دان انجام ندادم بدشانسی خوابم برد نتونستم از 3 دان کنم:2::31:نقل قول:
دوستان ساعت صبانت ست شده؟ ساعتا رو عقب آورده؟
ساعت ها را ببریم جلو یا نه برای امشب؟
آره دیگه...نقل قول:
اینترنت شبانه چرا وصل نشد؟ نکنه انداختن ساعت 4 تا 7
چرا من هرکاری میکنم نمیتونم به اکانت رایگان وصل بشم؟
---------- Post added at 04:29 AM ---------- Previous post was at 04:28 AM ----------
احتمالا اومدن یه ساعت بکشن عقب ، دادن جلو!!!!!!:27:نقل قول:
منم کانکت نمیشم...الان ساهت 3:40 است.
نه مثه اینکه صبانت امشب زده به اون درش.میخواد یه حالی به همه ملت بده با این اینترنت مزخرف شبانش.ساعت داره 4 میشه هنوز ارور 691 .:19::41:
امشب تا صبح سرکاریم.:27:
ساعت 4 گذشت هنوز وصل نشد
امشب قصد وصل شدن نداره یکسری فایل داشتم از خوابم زدم می دونستم وصل نمیشه میگرفتم میخوابیدم
این توهمه !؟!
ساعت از 4:07 دقیقه هم گذشت ولی وصل نمیشه
از امشب که گذشت ببینیم فردا چی میشه
همون ساعت 3 گفتم بخوابم امشب وصل بشو نیستا :13:
آقا شاید مثل شاتل شده با همین اکانت اصلی باید دانلود کنیم.بی زحمت یکی تست کنه یه 100 مگی بعد دیسی کنه ببینه کم شده یا نه :31: