ما قبول داریم لیگ آلمان طرفدارش زیاده اما نه اینجوری ! این پرشور رو ندارن ! : دی
Printable View
ما قبول داریم لیگ آلمان طرفدارش زیاده اما نه اینجوری ! این پرشور رو ندارن ! : دی
در جهان فقط 4 تا لیگ هستن که تیمهای پرطرفداری دارن حداقل در ایران!
اون لیگ ها هم لیگ اسپانیا و انگلیس و ایتالیا و آلمان هست.
حالا اینکه از دویست و خورده ای لیگ دیگر در جهان فوتبالی در ایران پخش نمیشه کاری نداریم چون تیمی که طرفدرای قابل توجهی داشته باشه تو اونها نست.
ولی صدا و سیما از این 4 تا لیگ یکیشو علنا و شدیدا تحریم کرده
و این باعث نارضایتی همه طرفداران اون لیگه
شماها خودتونم که میگید مثلا من طرفدار لیگ ایتالیام از لیگ ایتالیا طرفدار یکی از تیم های اینتر یا میلان و یووه و رم هستید و گرنه بازی لچه و کالیاری واسه کدومتون جذابه!؟
بایرن هم همینطور
حالا چون بایرن تو بوندسلیگاست باید قربانی بشه و نادیده گرفته بشه؟
ضمن اینکه بازی های دیگر تیم هاشم واسه ما خیلی مهم هست و طرفدارای مخصوص خودشونم دارن.
اون 4 تا که مال برمنن اشتباه لپی بود !نقل قول:
اون منفور بودن هم شما نگفتی کجا می گفتی اروپا نه ایران !
در ضمن حالا گیریم که در زمان اجداد این بازیکنان آلمان نازی بوده به این بیچاره ها چه که خیلی هاشون حتی پدربزرگهاشونم بعد از جنگ جهانی دوم به دنیا اومده!
ضمنا یادمه زمان یورو 2008 که انگلیس صعود نکرد به بازیها همین اخبار خودمون گفت بیشتر مردم اروپا خوشحال شدن از این مساله چون انگلیسی ها رو آدم های متکبر و از خود راضی و بدبرخوردی می دونن و تماشاگرهاشونو بی فرهنگ :20:
توی ایران جدیدا خیلی پیدا کرده :27:نقل قول:
حالا خوب شد بعد از 8-9 سال یه تیم آلمانی به فینال لیگ قهرمانان رسید! احتمالا باید همین قدر هم برای دفعه بعدی صبر کنن :38:
جک جالبی بود!نقل قول:
طرفدارای تیمای آلمانی همه ریشه دار و اصیل هستن
این چلسیه که یه مشت طرفدار تازه به دوران رسیده و حزب باد داره اونام همه تو 5 6 سال اخیر طرفدارش شدن.
این پست خودش سمبل جوکهنقل قول:
این تفکر اشتباهه حالا چون چلسی چند سال خیلی قوی شده طرفدارای اون حزب بادن!
اگه اینجوریه میشه این انگ رو به طرفدارای تیمای بزرگ دیگه مثل بارسلونا و منچستر هم زد که کاملا این اشتباهه
توی تاپیک لیگ انگلیس هم من توی مصاحبه اعلام کردم که از سال 2000 طرفدار این تیم هستم
این حرفا مثل تازه به دوران رسیده و اینا کلا چیزی جز فراکنی نیست...
دیگه یه طرفدار چلسی باید خجالت بکشه نیاد به طرفدارای تیمای دیگه(اونم تیمی مثل بایرن)بیاد بگه تازه طرفدارش شدی یا تازه طرفدار پیدا کرده!نقل قول:
فکر کنم چند وقت دیگه منچستر سیتی هم طرفدار پیدا کنه به خاطر مالک عربش بعد طرفداراش بیان اینجا بگن ما از بچگی طرفدار منچستر سیتی بودیم و باهاش خاطره ها داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--
چلسی تیمیه که هر 100 سال یه بار به فینال لیگ قهرمانان میرسه و بعد اون بازیکن سن بالاش که فساد اخلاقی خانوادگی داره پاش لیز میخوره و پنالتی رو میزنه تو اوت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خواهشا تمومش کنید..(ممنون:27:)
همون طوری که همه ما ها میدونیم این بحث نتیجه ای نخواهد داشت...
پس خواهشن فضای انجمن ودوستی بین خودمون رو فدای لجبازی نکنیم.آمار وارقام های معتبر بین المللی موجود هستن.هرکسی دوست داره بره ببینه...
بی خیال دیگه..:31:
حرف شما درست و منطقیهنقل قول:
منم که گفتم اصطلاحی که به کار بردم اشتباه بوده
منظور من این بود که اینتر بعد از کالچوپولی تونست به قدرت اول فوتبال ایتالیا تبدیل بشه
فکر هم نمیکنم که امسال هم میلان بتونه حریفش بشه
مردم از بازیای سرد بوندسلیگا شکایت کردن؟نقل قول:
بوندس لیگا فقط اون موقع به خاطر این پخش میشد که ایرانیا توش بازی میکردن و بعدشم با دیپورت شدن ایرانیا پخشش قطع شد و هیچ ربطی به شکایت مردم نداشت
منم نگفتم بایرن-1860 رو پخش کنن ولی به طور مثال داربی شالکه-دورتموند یکی از مهمترین داربی های دنیا هستش در کنار میلان-اینتر و لاتزیو-رم و ....
اینکه میان بازی سویا لاکرونیا رو پخش میکنن ولی برای مثال بایرن برمن رو پخش نمیکنن خیلی زور داره(هرچند خدا پدر دوبی اسپورتس رو بیامرزه)
[QUOTE=shutdown;5473944]دوستاني كه طرفدار ليگ المان هستيد...قبول كنيد ديگه...ليگ المان نسبت به انگليس و اسپانيا حداقل تو ايران كمتر طرفدار داره...مطمئن باش يك ايراني اگه طرفدار بايرن نباشه ديگه طرفدار دورتموند و شالكه و اينجور تيم ها نيس...يا منچستر چلسي ارسنال ليورپول يا رئال يا بارسا يا ميلا يا اينتر يا رم.....ديگه به خاطر بايرن مونيخ ميگيد ليگ المان بهتره؟؟؟!!!!
همين قضيه كه ليگ انگليس و اسپانيا و ايتاليا از المان پر بيننده تره رو قبول كنيد همه چي حله....
به قول حسين....يا علي:11:[/QUOTE
رفقا توی ایران پخش تلویزیونی یکی از عوامل بسیار مهم بین مردم هستش که باعث میشه یه تیم طرفدار پیدا بکنهنقل قول:
اگه یادتون باشه و سنتون اجازه یاداوری موقعی رو که بوندس لیگا پخش میشد به طور دائم رو بده خیلیا طرفدار تیمایی مثل دورتموند و هامبورگ و لورکوزن(در کنار بایرن)شده بودن و من یادمه که پیراهناشون توی ایران هم خوب طرفدار پیدا کرده بودن و حتی خیلی از بچه های مدرسه ما هم اون موقع ها طرفدار تیمای المانی بودن چون بازیاشون پخش میشد و آشنایی کامل داشتن ولی بعد به مرور پخش آلمان رو قطع کردن برای سالها و ارتباط بخش اعظم نسل جدید فوتبال بینای ایرانی با فوتبال آلمان قطع شد و تیمای انگلیسی و اسپانیایی طرفداراشون تو ایران بیشتر هم شد به مناسبت پخش تلویزیونیشون
شما مطمئن باشید اگه بازی های بوندس لیگا هم پخش میشد طرفدارای سایر تیمای آلمانی هم کم نبودش به جز بایرن تو ایران هر چند الان هم تعدادی رو میشناسم که حتی طرفدار ولفسبورگ و برمن هستن هرچند تعدادشون زیاد نیست.
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
شما تو این انجمن جدیدینقل قول:
اگه اون موقع که کلوپای هواداری بودش میدیدی که طرفدارای بایرن کمتر از امثال چلسی و آرسنال و لیورپول و منچستر نبودن ولی سیاستای اشتباه مدیرای پی سی خیلیا رو ازینجا فراری داد
هرچی باشه طرفدارای بایرن از طرفدارای چلسی اصالت خیلی خیلی بیشتری دارن و هیچ شخص بی طرفی نمیتونه رد بکنه اینو.
منم بازی منم بازی :دی
من یه چی بگم ؟ ترو خداااااااااااا :دی
ببینید همه ی ما میدونیم که هر تیمی یه شروع داره.........و از یه طرف دیگه هر کسی برای طرفدار شدن از یه جایی شروع میکنه.....مثلا من وقتی سنم کمتر از 10 سال بود ، از کجا میتونستم بفهمم که چلسی کی ساخته شد.....و چه تیم های دیگه ای بودند و از کی اینقدر قوی شد ؟ هوم ؟ جواب منو بده..... کی بود ؟:دی
لطفا با یکم درایت سخن بپرانید دوستان گلم :دی
مثلا ممکن همین امسال یه بچه از بازی های من سیتی خوشش بیاد.....چیکار داره که قبلا چی بوده ؟ اصلا از کجا بدونه ؟
اصلا این چیزی که داری میگی ربط به این موضوع نداشتش!نقل قول:
دیگه یه طرفدار چلسی باید خجالت بکشه نیاد به طرفدارای تیمای دیگه(اونم تیمی مثل بایرن)بیاد بگه تازه طرفدارش شدی یا تازه طرفدار پیدا کرده!
فکر کنم چند وقت دیگه منچستر سیتی هم طرفدار پیدا کنه به خاطر مالک عربش بعد طرفداراش بیان اینجا بگن ما از بچگی طرفدار منچستر سیتی بودیم و باهاش خاطره ها داریم
--
چلسی تیمیه که هر 100 سال یه بار به فینال لیگ قهرمانان میرسه و بعد اون بازیکن سن بالاش که فساد اخلاقی خانوادگی داره پاش لیز میخوره و پنالتی رو میزنه تو اوت
پس منم باید بیام بگم آلمانی ها فلان کار رو می کنن...
همچین پستایی کلا ارزش جواب دادن نداره :27:
چه جالب :31:نقل قول:
شما تو این انجمن جدیدی
اگه اون موقع که کلوپای هواداری بودش میدیدی که طرفدارای بایرن کمتر از امثال چلسی و آرسنال و لیورپول و منچستر نبودن ولی سیاستای اشتباه مدیرای پی سی خیلیا رو ازینجا فراری داد
هرچی باشه طرفدارای بایرن از طرفدارای چلسی اصالت خیلی خیلی بیشتری دارن و هیچ شخص بی طرفی نمیتونه رد بکنه اینو.
شما خودت میومدی مدیر می شدی اینجارو قشنگ با سیاست های مناسب اداره می کردی :31:
خب امیر جان این چیزا انگار برای همه قابل درک نیست! :31:نقل قول:
منم بازی منم بازی
من یه چی بگم ؟ ترو خداااااااااااا
ببینید همه ی ما میدونیم که هر تیمی یه شروع داره.........و از یه طرف دیگه هر کسی برای طرفدار شدن از یه جایی شروع میکنه.....مثلا من وقتی سنم کمتر از 10 سال بود ، از کجا میتونستم بفهمم که چلسی کی ساخته شد.....و چه تیم های دیگه ای بودند و از کی اینقدر قوی شد ؟ هوم ؟ جواب منو بده..... کی بود ؟
لطفا با یکم درایت سخن بپرانید دوستان گلم
مثلا ممکن همین امسال یه بچه از بازی های من سیتی خوشش بیاد.....چیکار داره که قبلا چی بوده ؟ اصلا از کجا بدونه ؟
من اشتباه خوندم و اشتباه برداشت كردمنقل قول:
فكر كردم منظورتون كالچوي پولكي و فساد در اين ليگه....
اما در كل مسئله اساسي كه از نظر من نگاه اشتباه شما به ليگ ايتاليا كه خودمم زياد ازش خوشم نمياد سر جاشه
اين نگاه شما كه اينتر دستش به جام نميرسيد و زيرآب يوونتوس و ميلان رو زد و....
خيلي سطحيه
اگه قرار باشه قدرت پشت پرده رو در نظر بگيريم فكر نميكنم اينتر قويتر از يوونتوس باشه با اون سابقه كاملا روشن
اما در مورد اتفاقي كه براي ليگ ايتاليا افتاد
به نظر من تا حد زيادي تيمهايي كه مجرم بودن جريمه شدن
و احكام صادر شده تا حد زيادي درست و عادلانه بود
اينكه پس از اين اتفاق اينتر سود برد هم كاملا طبيعي بود
اگه رم به جاي اينتر از اين فرصت استفاده ميكرد احتمالا امروز همين حرفها رو در مورد رم ميزدين
بعد هم 2 ساله كه اينتر در حضور ميلان و يوونتوس ليگ رو فتح ميكنه
به نظر من اينتر در ضعيف شدن ميلان و يوونتوس نقشي نداشت
مسائل مالي و به خصوص در مورد ميلان تضعيف شخصيت برلوسكوني از نظر سياسي نقش زيادي داشت و داره
كلا نگاه بد بينانه شما به فتبال به دور از منطق طرفداراي اصيل فوتبال آلمانه
كه نمونه هاش رو اطراف خودم ميبينم
من دارم با یکی دیگه بحث می کنم تو میای وسط پارازیت میندازی و چرت و پرت میگی توقع داری چی جوابتو بدم؟:13:نقل قول:
خب ماهم که در اول حرفی نزدیمنقل قول:
رفیق محترم خودت بود که گفت چون بایرن رسیده فینال الان طرفداراش زیاد شده ماهم جوابشو دادیم
بعدشم منم که گفتم تو ایران پخش تلویزیونی یکی از عوامل مهمه جذب طرفدار برای یه تیمه
از کجا معلوم بر فرض لیگ آلمان هم مثل انگلیس مدام پخش میشد شما باز میرفتی طرفدار چلسی میشدی؟
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
جالبه خودت بحث طرفداری رو وسط میکشی بعد کم میاری میگی ارزش جواب دادن نداره این بحثا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصلا این چیزی که داری میگی ربط به این موضوع نداشتش!
پس منم باید بیام بگم آلمانی ها فلان کار رو می کنن...
همچین پستایی کلا ارزش جواب دادن نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طول میکشه تا بفهمی اینجا چه کسایی مدیر میشن:دینقل قول:
چه جالب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خودت میومدی مدیر می شدی اینجارو قشنگ با سیاست های مناسب اداره می کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استدلالات منطقی شما واقعا تحسین برانگیزهنقل قول:
خب امیر جان این چیزا انگار برای همه قابل درک نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول میگی طرفدارای بایرن جدیدا تو ایران زیاد پیدا شده و بعد میای میگی بقیه نفهمن و نمیفهمن که چرا یه سری میرن طرفدار چلسی میشن
اگه بخوام طبق استدلالای کاملا غلط خودت جواب بدم پس باید بگم اگه طرفدارای بایرن به خاطر فینالیست شدنش زیاد شدن پس همه طرفدارای چلسی تو ایران هم به خاطر پول آبراموویچ و قهرمانیش تو لیگ برتر رفتن طرفدارش شدن
دوست عزیز جناب بردیا...اینکه میگید پخش تلویزیونی مهمه حرف درستیه...ولی در اینکه بوندسلیگا از نظر کیفی بعد از لیگهای اسپانیا و انگلیس و ایتالیا هست فکر نمی کنم شکی باشه...موافق نیستید؟
بردیا جان حرفات تایید میشهنقل قول:
کلا این حرفی که ایشون زد تف سر بالا بود.
یعنی یه کسی که تیم مورد علاقش تازه 5 6 ساله طرفدار پیدا کرده بیاد به بایرن مونیخ قهرمان 4 دوره لیگ قهرمانان بگه تازه طرفدار پیدا کرده!
ضمنا صدا و سیما هم عددی نیست که بخواد باعث بشه طرفدارای تیمای آلمانی کم بشن یا زیاد بشن چون الان همه به ماهواره و اینترنت و .. متصل هستن و صدا و سیما تنها مرجع تعین سلیقه و خبریشون نیست.
اینکه ما میگیم بازیهای بوندسلیگا رو پخش کنن به خاطر اینکه که به فوتبال آلمان و طرفداراش احترام گذاشته بشه و گرنه به قول خودت خدا زنده نگه داره دوبی اسپورت رو با کیفیت تصویر عالی و گزارشگرا و کارشناس های فهمیده(حداقل در مقایسه با نسخه ایرانیش).
آخه بحث طرفداری ربطی به مسائل اخلاقی بازیکنان نداشت. اون لحن صحبت کردن کلا درست نیست. پس منم بگم فلان بازیکن فلان کار رو می کنه. فکر نکنم جای این چیزا توی فروم باشه :20:نقل قول:
جالبه خودت بحث طرفداری رو وسط میکشی بعد کم میاری میگی ارزش جواب دادن نداره این بحثا
من نگفتم طرفدارای بایرن جدیدا زیاد شدن!نقل قول:
استدلالات منطقی شما واقعا تحسین برانگیزه
اول میگی طرفدارای بایرن جدیدا تو ایران زیاد پیدا شده و بعد میای میگی بقیه نفهمن و نمیفهمن که چرا یه سری میرن طرفدار چلسی میشن
اگه بخوام طبق استدلالای کاملا غلط خودت جواب بدم پس باید بگم اگه طرفدارای بایرن به خاطر فینالیست شدنش زیاد شدن پس همه طرفدارای چلسی تو ایران هم به خاطر پول آبراموویچ و قهرمانیش تو لیگ برتر رفتن طرفدارش شدن
من منظورم این بود که الکی لیگ آلمان رو بزرگ نکنید :31: تیم های لیگ آلمان در مقایسه با لیگ انگیس هنوز خیلی عقبن. مخصوصا با نتایجی که توی لیگ قهرمانان می گیرن :14:
به طور کلی میگم. حالا نیاید بگید پارسال منچستر رو بردید و این حرفا :31:
حداقل توی این یه دهه که اینجور بوده...
در مورد طرفداران هم مطمئن باش طرفدارای چلسی توی ایران از هر تیمی آلمانی که فکر کنی بیشترن :21: :31:
حالت خوبه؟نقل قول:
بردیا جان حرفات تایید میشه
کلا این حرفی که ایشون زد تف سر بالا بود.
یعنی یه کسی که تیم مورد علاقش تازه 5 6 ساله طرفدار پیدا کرده بیاد به بایرن مونیخ قهرمان 4 دوره لیگ قهرمانان بگه تازه طرفدار پیدا کرده!
ضمنا صدا و سیما هم عددی نیست که بخواد باعث بشه طرفدارای تیمای آلمانی کم بشن یا زیاد بشن.
اینکه ما میگیم بازیهاشونو پخش کنن به خاطر اینکه که به فوتبال آلمان و طرفداراش احترام گذاشته بشه.
میشه بگی من کجا اشاره کردم طرفدارای بایرن تازه زیاد شدن؟! :eh:
آقا بحث طرفداران فوتبال آلمان رو نکنید که متعصب ترین هستن. مثل بارسلونی ها یا کلا اسپانیایی ها حذب باد ی نیستن:31::31: . البته همه نه
یکی از آلمانیا من از سال 94 طرفداره آلمان بودم . 6 یا 7 سالم بود وقتی آلمان از بلغارستان باخت و حذف شد چه قد گریه کردم . از سال 97 هم طرفدار بایرن هستم که قدیمی های اینجا منو میشناسن همه :20: ما کوچیکشونم هستیم:11:
آقا دمت گرم :11:نقل قول:
همه مثل شما باشن که خیلی خوبه :31:
آخه من توی این انجمن خبر ورزشی و قبلا هم توی انجمن جام جهانی بارها دیده بودم که طرفدارای آلمان کلا یه تاپیکو به فنا میدن میره :14:
امیدوارم اینجوری نباشه :)
داداش اون از تعصب بیش از حده دیگه :31:نقل قول:
من الان رو اولیور کان بیشتر از بابام تعصب دارم :31::31::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
/////////
بابا بیخیال شین
حالا برای کل کل زوده:دی
بذارین حداقل 1/8 شروع بشه:31:
آقا ما هرچی خواستیم چیزی نگیم ،اما مثل اینکه نمیشه...نقل قول:
ببین داداش از همون اول بحث مشخص بود که بحث وکار به اینجا میکشه...شماهم که مرغت یه پا داره!
بروبکس آلمانی هم از مواضع خودشون عقب نمیرن(یه امره کاملا طبیعیه).
حالا چه اصراریه که این بحث رو ادامه میدین من موندم والا...
بی خیال بابا...
شما هنوز به جام جهانی وانجمنش گیر میدی؟
مهم اون جا نیست بلکه مهم اینه که شایسته ترین تیم جام جهانی آلمان بود.
بعدش هم منظور شما از به فنا دادن تاپیکو متوجه نشدم واضحتر بگو..
چه جالب!نقل قول:
شما چه راحت حرف خودتو تکذیب می کنی!
پس این پست رو من دادم لابد؟!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5474735&postcount=523
نقل قول:
بابا وحید راست میگه دیگه...........توی ایران تازگی ها طرفداراش زیاد شدند...و داره زیاد تر هم میشه
داداش مگه بایرن مثل چلسی تیم تازه به دوران رسیده ایه ؟ :31::31:نقل قول:
بایرن 30 سال پیش 3 بار پشت سر هم قهرمان اروپا شده . و طرفداراش هیچ وقت ترکش نمی کنند .
حالا من نمیدونم شما طرف کجا هستی ولی عکست لمپارده گفتم شاید طرف چلسی باشی .
شما به من بگو 10 سال پیش کسی میدونست چلسی هم یه باشگاهه ؟ در حالی که بایرن همون سال ها داشت قدرت نمایی میکرد و قهرمان اروپا و هم شد . با حذف کردن تیم هایی مثل بارسلون . رئال . منچستر و در نهایت والنسیا :11:
بابا انصافم خوب چیزیه به خدا!!!نقل قول:
این حرف در مورد تمام تیم ها صدق میکرد به جز بایرن!!!
اکثر بچه های سایت که اینجا طرفدار بایرنن بالای 20 و خرده ای سن دارن به لطف صدا و سیما!!!
همه هم دلشون لک زده واسه دوران اوج تیم هایی مثل رئال,میلان,یوو,بایرن و ... (همون موقعی که خبری از چلسی و بارسا و ... نبود مخصوصا بارسا که قرارداد بسته بود با جام یوفا)
به برادر چطوری کجایی تو؟چه خبر :دینقل قول:
داداش مگه بایرن مثل چلسی تیم تازه به دوران رسیده ایه ؟
بایرن 30 سال پیش 3 بار پشت سر هم قهرمان اروپا شده . و طرفداراش هیچ وقت ترکش نمی کنند .
حالا من نمیدونم شما طرف کجا هستی ولی عکست لمپارده گفتم شاید طرف چلسی باشی .
شما به من بگو 10 سال پیش کسی میدونست چلسی هم یه باشگاهه ؟ در حالی که بایرن همون سال ها داشت قدرت نمایی میکرد و قهرمان اروپا و هم شد . با حذف کردن تیم هایی مثل بارسلون . رئال . منچستر و در نهایت والنسیا
من همین جا حمایت قاطع خودم رو از بایرن اعلام می کنم :دی
:11:
بزارید یه بار دیگه حرفمو تکرار کنم :
نقل قول:
بینید همه ی ما میدونیم که هر تیمی یه شروع داره.........و از یه طرف دیگه هر کسی برای طرفدار شدن از یه جایی شروع میکنه.....مثلا من وقتی سنم کمتر از 10 سال بود ، از کجا میتونستم بفهمم که چلسی کی ساخته شد.....و چه تیم های دیگه ای بودند و از کی اینقدر قوی شد ؟ هوم ؟ جواب منو بده..... کی بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا با یکم درایت سخن بپرانید دوستان گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب...نقل قول:
ببین لمپارد جونم،وقتی شما طرفدار تیم چلسی شدی شاید از تاریخچه اون خبری نداشتی اما به مرور زمان با تاریخ اون آشنا شدی درسته(این برای همه صدق میکنه)
اونجاست که ارزش تیمی مثل بایرن رو نمیشه اصلا با چلسی مقایسه کرد.منظور پایین اوردن ارزش فنی چلسی نیست بحث قدمت وافتخار و....است.
اما الان دوستان بحث گره خورده..
یکی از لیگ میگه..
یکی چلسی رو رو میکنه..
یکی میگه بایرن فلانه..
یکی میگه انجمن جام جهانی..
یکی تیم ملی المان رو چیز میکنه..
یکی بحث تنفر میاره جلو..
یکی میگه جنگ جهانی..
جان؟:eh:
چه خبره بابا..:31:
نه....منظوره وحید فقط این بود که داره طرفدار های بایرن (در ایران )زیاد میشه.....نمیگه که کم بود.....میگه داره زیاد میشه..... فکر نمیکنم اشتباه باشه حرفش
دوستان ول کنید
این وحید گیم تو یاهو یا گروه اجتماعی به لمپارد گفته بیا اینجا حرف منو تایید کن :27:
کاملا مشخصه چون پست قبلی این کاربر با پست اخیرش زمین تا آسمون فرق داره :5:
سلام رفیقنقل قول:
من اصلا نمیدونم شما از کجای حرف من برداشت کردی که گفتم اینتر زیراب یووه و میلان رو زده
اصلا من درباره مسببین کالچوپولی صحبتی نکردم،تنها حرفی که من زدم این بود که بعد از کالچوپولی اینتر به قدرت اول فوتبال ایتالیا تبدیل شد
نمیدونم شما از کجا برداشت کردی که من گفتم اینتر زیراب زنی کرده
نه راستش،موافق نیستم زیادنقل قول:
شکی نیست که انگلیس بهترین لیگه
ولی به نظر من خیلی به این دلیل بوندس لیگا رو لیگ چهارم میدونن به خاطر اینکه فقط و فقط به اسما توجه میکنن در حالی که از نظر کیفیت بازیا،آلمان چیزی از اسپانیا و ایتالیا کم نداره و به نظر شخص من(تعمیمش هم نمیدم)از ایتالیا بهتره،شاید چون من سبک بازی ایتالیایی ها رو نمیپسندم اینجوری میگم.
من اصلا بحثی سر آلمان و انگلیس ندارم چون بر خلاف تیم ملی که آلمان کاملا برتر از انگلیس هستش از نظر من شکی نیستش که لیگ انگلیس بهترین لیگ اروپاست و همیشه هم توی پستام این حرفا زدم ولی توی جدالای رودررو باشگاهای انگلیس-آلمان، این انگلیس نبوده که برنده نبودهنقل قول:
بایرن و لورکوزن توی دهه اخیر توی مراحل مهم اروپا موفق شدن لیورپول و آرسنال و منچستر رو حذف کنن
همون منچستر 2بار بایرن حذفش کرد و یه بار هم لورکوزن،فقط چلسی بوده که تونسته تو بازیای بزرگ بایرن رو حذف کنه،البته اشتوتگارت رو هم برده که خب اشتوتگارت تیم درجه 2ای هستش ولی خب ما حسابش میکنیم
حالا،البته فکر کنم لیورپول هم یه بار لورکوزن رو حذف کرده باشه ولی کلا بر خلاف حرف شما انگلیس برنده دوئلای باشگاهی انگلیس-آلمان نبوده(میشه گفت بازنده هم نبوده با ارفاق:31:)
ولی من فکر میکنم طرفدارای بایرن بیشتر از چلسی باشن.
شما تاحالا رفتی یه سر به کانون هواداری بایرن بزنی اصلا ببینی چند نفر اونجا جمعن؟
ایناهاش
اینجا گفتی طرفدارای آلمان جدیدا زیاد شدن و به حالت طعنه هم گفتی
نقل قول:
توی ایران جدیدا خیلی پیدا کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خوب شد بعد از 8-9 سال یه تیم آلمانی به فینال لیگ قهرمانان رسید! احتمالا باید همین قدر هم برای دفعه بعدی صبر کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزنم به تخته تا بعضی از دوستان قضاوت فقط بر اساس چشماشون کردن و گفتن تو انجمن کسی نیست که طرفدار فوتبال آلمان و بایرن باشه همه بایرنیا ریختن تو
حالا چون بچه های ما همیشه سر به زیرن و کم حرف دلیل نمیشه بگید نیستن:31:
شیطونه میگه بچه های جام جهانی تاپیک آلمان رو بیارم اینجا قرق بکنن خبر ورزشیوها:31:
چرا الکلی حرف در میاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان ول کنید
این وحید گیم تو یاهو یا گروه اجتماعی به لمپارد گفته بیا اینجا حرف منو تایید کن
کاملا مشخصه چون پست قبلی این کاربر با پست اخیرش زمین تا آسمون فرق داره
اتفاقا من امروز اونو ندیدم :20:
آره واقعا بحث اصلی چیه؟ :34:نقل قول:
خب...
ببین لمپارد جونم،وقتی شما طرفدار تیم چلسی شدی شاید از تاریخچه اون خبری نداشتی اما به مرور زمان با تاریخ اون آشنا شدی درسته(این برای همه صدق میکنه)
اونجاست که ارزش تیمی مثل بایرن رو نمیشه اصلا با چلسی مقایسه کرد.منظور پایین اوردن ارزش فنی چلسی نیست بحث قدمت وافتخار و....است.
اما الان دوستان بحث گره خورده..
یکی از لیگ میگه..
یکی چلسی رو رو میکنه..
یکی میگه بایرن فلانه..
یکی میگه انجمن جام جهانی..
یکی تیم ملی المان رو چیز میکنه..
یکی بحث تنفر میاره جلو..
یکی میگه جنگ جهانی..
جان؟
چه خبره بابا..
وای به حال موقعی که توی لیگ قهرمانان یه تیم انگلیسی به آلمانی بخوره. اون موقع دیگه اینجا می خواد چی بشه! :31:
خوبه باز منطقی هستی :31:نقل قول:
من اصلا بحثی سر آلمان و انگلیس ندارم چون بر خلاف تیم ملی که آلمان کاملا برتر از انگلیس هستش از نظر من شکی نیستش که لیگ انگلیس بهترین لیگ اروپاست و همیشه هم توی پستام این حرفا زدم ولی توی جدالای رودررو باشگاهای انگلیس-آلمان، این انگلیس نبوده که برنده نبوده
بایرن و لورکوزن توی دهه اخیر توی مراحل مهم اروپا موفق شدن لیورپول و آرسنال و منچستر رو حذف کنن
همون منچستر 2بار بایرن حذفش کرد و یه بار هم لورکوزن،فقط چلسی بوده که تونسته تو بازیای بزرگ بایرن رو حذف کنه،البته اشتوتگارت رو هم برده که خب اشتوتگارت تیم درجه 2ای هستش ولی خب ما حسابش میکنیم
حالا،البته فکر کنم لیورپول هم یه بار لورکوزن رو حذف کرده باشه ولی کلا بر خلاف حرف شما انگلیس برنده دوئلای باشگاهی انگلیس-آلمان نبوده(میشه گفت بازنده هم نبوده با ارفاق)
ولی من فکر میکنم طرفدارای بایرن بیشتر از چلسی باشن.
شما تاحالا رفتی یه سر به کانون هواداری بایرن بزنی اصلا ببینی چند نفر اونجا جمعن؟
ایناهاش
اینجا گفتی طرفدارای آلمان جدیدا زیاد شدن
در مورد کانون هوادارن نه والا سر نزدم. یه سری می زنم :46: :31:
در مورد اون طرفدارای آلمان هم فکر نکنم حرف بدی باشه! منظور من بایرن نبود. فقط مگه بایرن توی آلمان هست؟ :31: ممکنه حتی یه نفر طرفدار هافنهایم باشه :14:
باشه تو بیار ما هم دو برابرش طرفدار تیمای انگلیسی رو میاریم :14:نقل قول:
بزنم به تخته تا بعضی از دوستان قضاوت فقط بر اساس چشماشون کردن و گفتن تو انجمن کسی نیست که طرفدار فوتبال آلمان و بایرن باشه همه بایرنیا ریختن تو
حالا چون بچه های ما همیشه سر به زیرن و کم حرف دلیل نمیشه بگید نیستن
شیطونه میگه بچه های جام جهانی تاپیک آلمان رو بیارم اینجا قرق بکنن خبر ورزشیوها
اولا تهمت نزن...دوما منظورت پست کیه ؟نقل قول:
ب آخه زدن یه حرف با اون شکلک خیلی فرق میکنه با زدن یه حرف بدون شکلک:دینقل قول:
در مورد اون طرفدارای آلمان هم فکر نکنم حرف بدی باشه! منظور من بایرن نبود. فقط مگه بایرن توی آلمان هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممکنه حتی یه نفر طرفدار هافنهایم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیز خاصی نمیشهنقل قول:
وای به حال موقعی که توی لیگ قهرمانان یه تیم انگلیسی به آلمانی بخوره. اون موقع دیگه اینجا می خواد چی بشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مث انجمن جام جهانی شما انگلیسیا کل کل میکنید و میگید ال میکنیم و بل میکنیم ولی بعد بازی میاید فحش میدید به ارواح سرمربی و بازیکناتون که لوله شدن:دی
با شکلکش قشنگتره :14:نقل قول:
ب آخه زدن یه حرف با اون شکلک خیلی فرق میکنه با زدن یه حرف بدون شکلک
آره صد در صد همین میشه. زهی خیال باطل :34:نقل قول:
چیز خاصی نمیشه
مث انجمن جام جهانی شما انگلیسیا کل کل میکنید و میگید ال میکنیم و بل میکنیم ولی بعد بازی میاید فحش میدید به ارواح سرمربی و بازیکناتون که لوله شدن
این دیگه ملی نیست. فکر کنم تازگی ها بازی چلسی رو ندیدی :31:
فقط شانس بیارن تیمای آلمانی به چلسی نخورن :31:
من که فقط به داور و داداشم فحش دادم :دی (اخه داداشم هم طرفداره المانه )نقل قول:
چیز خاصی نمیشه
مث انجمن جام جهانی شما انگلیسیا کل کل میکنید و میگید ال میکنیم و بل میکنیم ولی بعد بازی میاید فحش میدید به ارواح سرمربی و بازیکناتون که لوله شد
آره دیدم چلسی رونقل قول:
معلومه که خیلی قویه:31:
فک کنم به همین خاطر به اولین حریف درست حسابی که خوردش باخت:27:
چه ربطی داره آخه. پارسال هم بهش باختیم :31:نقل قول:
جوجه رو آخر پاییز می شمارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]