کسی نیس جواب سوال منو بدونه؟نقل قول:
Printable View
کسی نیس جواب سوال منو بدونه؟نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان
همه جور که robert گفت من غذا می خورم ولی بگو یک کیلو چاق بشم نمی شم. موندم چی کار کنم:41:!!؟؟؟
سلام دوستان
به عنوان یکی از موش های آزمایشگاهی درمان لاغری بهتر دیدم این تاپیک رو ایجاد کنم تا همه دوستانی که مشکل لاغری دارن و می خوان چاق بشن به یک راه حل مفید و مناسب برسن
من حدود 3 ساله دارم روی چاق شدن خودم کار می کنم اما سودی نداشته
این هم تعدادی از راه هایی که رفتم:
1- قرص های شیمیایی اشتها اور به خصوص سپروهپتادین
عوارض:
عوارض این قرص واقعا جدی هست و جز برای موارد موضعی و برای چند روز بیشتر به درد نمی خوره نهایت مصرف این قرص افسردگی و خودکشی هست که خودم شخصا بارها تجربه کردم حتی فکر مصرفش رو هم نکنید
2- پودر چاقی افلاطون و بومبا ( بامبو؟ )
عوارض:
یکی از افتضاح ترین مواد توی ایران هست که بهداشت اون رو جمع اوری کرده. به علت وجود دگزامتازون و سپروهپتادین و یک سری ترکیبات دیگه تقریبا میشه گفت این دارو فقط شیمیایی هست نه گیاهی و بخش گیاهی اون هم به تنهایی مضر هست و عملا هیچ تاثیری روی وزن شما نمیذاره اما بخش شیمیایی اون شما رو باد می کنه و در نهایت هم میترکونه که شخصا کارم به بیمارستان رسید و بعد یک سال هنوز عوارضش رو دارم و درمان نشده اسیب های کبدی و روحی شدیدی وارد می کنه و به هیچ عنوان پایدار نیست چاقی ایجاد شده هم فقط مایع میان بافتی هست نه چربی و نه عضله پس فکر این رو هم نکنید
3- عرق یونجه
عوارضی نداره اما تاثیری هم نداره من لیتر لیتر می خوردم و به هیچ عنوان تاثری روی اشتها نمیذاره برای کسی که واقعا مشکل کم اشتهایی و لاغری داره این هم سودی نداره شاید یکم اشتها رو باز کنه اما در حدی نیست که ادم رو چاق کنه
4- مخمر آبجو
عوارض:
منکه عارضه ای ندیدم اما تاثیری نداره مقدار مصرفش هم زیاده و هزینش رو زیاد می کنه اما مثل یونجه چندان تاثیر نمی ذاره و اشتها رو باز نمی کنه
5- چای اشتها اور
عوارض:
عارضه ای نداره اما باز هم اشتها رو باز نمی کنه
ادامه در پست بعدی...
یه سری مکملها هست به نام گینر که مخصوص افزایش وزن هستن و این مکملها اساس کارشون به این صورته که
به یه میزانی پروتئین و کربوهیدرات بدن رو برای افزایش وزن تامین میکنن و صد در صد علمی هستن..
البته این نوع مکملها زمانی بهترین بازده رو دارن که به همراه ورزشهای قدرتی ( بدنسازی ) انجام بشن...
نتیجه گیری:
پیشنهاد من برای همه ی افراد لاغر اینه:
1.اول از همه برای افزایش وزن عجله نکنن ( من خودم روز اولی که وارد رشته بدنسازی شدم 59 کیلو بودم الان بعد دو سال 76 کیلو هستم بدون چربی )
2.نزدیکترین باشگاه بدنسازی به خونتون رو انتخاب کنید و 6 ماه بدون مکمل به تمرینات بدنسازی بپردازید +تغذیه خوب برای رشد کافی
3.بعد از شش ماه از مکمل گینر برای افزایش وزن بیشتر استفاده کنید...
سوالی بود در خدمتم ...
موفق باشید..
اما برای باز کردن اشتها موقع خوردن غذا چند چیز خیلی موثره
من به طور کامل همه اون ها رو نمیگم و می تونید متناسب با علاقه و میل خودتون توی اینترنت مطالب بیشتری پیدا کنید ( مخصوصا توی سایت های خارجی نه ایرانی ) اما تعدادی از اونها:
1- آبلیمو و ترشی ها معمولا اشتها رو باز می کنه مثلا سالادهای ترش یا انواع ترشی میتونه خوردن غذا رو راحت تر کنه این فقط یک مثاله پس متناسب با سلیقه خودتون ببینید چی بیشتر دوست دارید
2- فلفل ها یکی از بهترین ها محسوب میشه هرچند گفته میشه ادم رو لاغر می کنه اما اگه اشتها رو دوبرابر کنه اثر لاغریش هم کم میشه من شخصا لیتر لیتر دارم سس گلوریا می خورم و بدون سس غذای من از نصف هم کمتر میشه
3- ماست و روان کننده ها مثل نوشابه و دوغ باعث میشه غذا چه خوش طعم و چه بد طعم راحت بدین پایین اما خوردن نوشابه و آب موقع غذا خیلی زود اشتها رو از بین میبره گزینه من دوغ هست دوغ و ماست واسه ذاعقه من خیلی مناسبه به زور اینا هر چیزی رو می خورم
4- ورزش
بهترین گزینه برای افراد لاغر یعنی تنها گزینه
بدنسازی با برنامه حجمی اشتهای شما رو بعد از باشگاه شدیدا زیاد میکنه علتش هم کاهش قند خون طی ورزش هست که بدن رو وادار به احساس گرسنگی میکنه این واسه همه جواب میده واسه من هم جواب داده الان هم روی همین کار می کنم عالیه
5- قرص های کاهنده قند خون و محرک ترشح انسولین
این گزینه رو یک هفته میشه شروع کردم و هنوز در حال بررسی هستم اما واقعا جواب میده به عنوان مکمل باشگاه الان دارم این قرص ها رو مصرف میکنم سبب ترشح انسولین و کاهش قند خون میشه و ایجاد گرسنگی میکنه ظاهرا هیچ گونه عوارضی نداره اما باید مطمئن بشم
توصیه من به شما گزینه 4 و 5 هست البته در مورد دوز قرص بهتره با دکتر مشورت کنید و همزمان با بدنسازی مصرف کنید در حال حاظر از بدنم راضی هستم و فوق العاده راحت غذا می خورم 3 وعده کامل می خورم و با شروع این قرص ها احتمال داره بیشتر هم بشه
امیدوارم دوستان با نظراتشون بحث رو ادامه بدن:11:
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
مشکل اساسی اشتها هست و قیمت بالای این مکمل هانقل قول:
یه سری مکملها هست به نام گینر که مخصوص افزایش وزن هستن و این مکملها اساس کارشون به این صورته که
به یه میزانی پروتئین و کربوهیدرات بدن رو برای افزایش وزن تامین میکنن و صد در صد علمی هستن..
البته این نوع مکملها زمانی بهترین بازده رو دارن که به همراه ورزشهای قدرتی ( بدنسازی ) انجام بشن...
نتیجه گیری:
1.اول از همه برای افزایش وزن عجله نکنن ( من خودم روز اولی که وارد رشته بدنسازی شدم 59 کیلو بودم الان بعد دو سال 76 کیلو هستم بدون چربی )
2.نزدیکترین باشگاه بدنسازی به خونتون رو انتخاب کنید و 6 ماه بدون مکمل به تمرینات بدنسازی بپردازید +تغذیه خوب برای رشد کافی
سوالی بود در خدمتم ...
موفق باشید..
برای بدن سازی پیشنهاد شما عالی هست اما برای افراد معمولی برای اینکه به این سطح برسن ماه ها زمان میبره و خیلی ها زجرکش میشن تا یک وعده نهار رو میخورن گزینه اول واسشون افزایش اشتها هست بعد افزایش وزن
بی اشتهایی حاصل از افسردگی و با ریشه روانی یکم سخت تر حل میشه اما چندتا راه حل که خودم استفاده کردم رو واستون میگم:
1- خوردن غذا به همزمان با تماشای یک فیلم باحال نه هر چرت و پرتی هر شب یک فیلم یا سریال دانلود میکنم تا روز بعد موقع غذا بشینم نگاه کنم
2- سریع خوردن غذا، هرچی سریع تر بخورید دیر تر پیام های عصبی مربوط به سیری به مغز شما ارسال میشه و میتونید بیشتر بخورید برعکس اگه بین لقمه ها فاصله بذارید خیلی زود سیر میشید
3- فراهم کردن بهترین شرایط برای خوردن غذا، هر وعده غذا خوردن من بیشتر از یک ساعت طول میکشه از اماده کردن فیلم و میز گرفته تا غذا ماست دوغ ادویه ها سس ها ترشی ها نورپردازی و هزار چیز دیگه تا واقعا بهم حال بده، الان خیلی وقته با خانواده غذا نخوردم چون جو خونه ساکت و افسرده کنندست سعی می کنم با مکمل های غذایی بهترین طعم رو به غذا بدم یک سس گلوریا میتونه میل من رو واسه خوردن خورشت قیمه دو برابر کنه و یا ادویه مخصوص خورشت قورمه سبزی میل من رو دوبرابر میکنه خیارشور و فلفل شور کرده هم همین طور کلا سعی کنید به وعده غذاییتون برسید سر سری رد نکنید به خودتون یه حال اساسی بدین من اگه لازم باشه یک ساعت صبر می کنم اما بدون فیلم غذا نمی خورم و الان سه ماهه واقعا راحت سه وعده کامل رو می خورم
این مکملها به خودی خود باعث بالا رفتن اشتها میشن از طرفی هر سروینگشون 1200 کالری داره که اگه یک هفته مدام این کالرینقل قول:
مشکل اساسی اشتها هست و قیمت بالای این مکمل ها
برای بدن سازی پیشنهاد شما عالی هست اما برای افراد معمولی برای اینکه به این سطح برسن ماه ها زمان میبره و خیلی ها زجرکش میشن تا یک وعده نهار رو میخورن گزینه اول واسشون افزایش اشتها هست بعد افزایش وزن
مازاد به بدن برسه باعث افزوده شدن وزن به صورت هفتگی میشه...
از اونجا که تجربه بالاتر از علمه منم تجربه خودمو میگم:
من به این نتیجه رسیدم قاعده ای که برای فرد ایکس منجر به چاق شدن میشه لزوما برای فرد ایگرگ جواب نمیده به عنوان مثال من هنگام عصبانیت یا استرس یا هیجان یا شادی شدید (به طور کلی تغییرات روحی شدید) به شدت اشتهامو از دست میدم و به تبع آن، وزن کم میکنم در حالی که کسایی رو میشناسم که چاق هستند و سیستمشون برعکس من عمل میکنه و از خودشون شنیدم که زمانی که عصبانی میشن پرخوری میکنند. بنابراین استعداد به چاقی یا لاغریه که حرف اولو در بعضی افراد میزنه و اگه اغراق کنیم این آدما اگه آب هم بخورن گوشت میشه میچسبه به تنشون و ما اگه گوشت هم بخوریم آبش میکنیم) ولی اگه این استعداد شدید و به شکل بیماری نباشه تا حدی میشه کنترلش کرد.
با توجه به اینکه پستهای قبلی شما رو تو یک تاپیک مشابه خونده بودم ظاهرا سیستم گوارشی و متابولیسمی شما در مواردی مثل منه چون شما گفته بودی کاسنی باعث بیحالیت شده بود و این دقیقا حالتی بود که برای من بعد از خوردن کاسنی میفتد و اگر علت را فقط به خاطر طبیعت سرد آن بگذاریم و اینکه سردی ها این خاصیت را در ما ایجاد میکند منطقی به نظر نمیرسد چون خرفه هم طبیعت خیلی سرد و تر داره ولی بیحالم نمیکنه و تازه باعث افزایش اشتها و جلوگیری از جوش زدن به دلیل خوردن غذاهای دیرهضم و خیلی گرم میشه. وقتی تو تغذیم دقت کردم دیدم هروقت از سس یا شیرینی یا گرمی زیاد استفاده کردم جوش زدم.
در مورد پودرهای چاقی که البته این مورد تقریبا روی همه اثر چاقی رو میذاره ولی تقریبا روی همه هم ناپایداره و اصلا و اصلا و اصلا به ریسک عوارضش نمیرزه و خواهش من از کسایی که از این پودرهای عطاری استفاده میکنند اینه که بدونند اینا برخلاف ادعای خیلی از عطاریها دارای ترکیبات گیاهی نیست. علت چاقی به علت اشتهای مقطعی و جمع شدن آب زیر پوسته. من خودم یک بار از این پودر استفاده کردم و نصف قاشق چایخوری صبح و نصف قاشق چایخوری شب میخوردم و اشتهام به صورت دیوانه واری اضافه شده بود. من جزء کسایی هستم که زمانی که از خواب بیدار میشم اصلا اشتهایی به غذا ندارم و باید حداقل یک ساعت از بیدار شدنم بگذره. ولی با خوردن این دارو به شکل دیوانه واری گرسنه میشدم و سیرمونی نداشتم همین باعث شد که در یک ماه حدود 10 کیلو اضافه کنم و در طول مصرف پوست شفاف و به دلیل اینکه ورزش هم میکردم هیکلم ورزیده نشون میداد و هرکی منو میدید میگفت چقد گنده و خوش فرم شدی. دریغ از اینکه به محض قطع دارو در مدت کوتاه تری برگشتم به یک خونه قبل از خونه اول با این تفاوت که اشتهام به شدت کور شده بود و جوش های وحشتناکی هم بر روی پوستم ظاهر میشد و کار هر روزم شده بود جوش کندن به طوری که هنوز جای چند تا از جوش ها روی پوستم مونده و از طرفی اثر بد روحی که خودتون میدونید.
تجربه دیگه من استفاده از سبزی خوردن و یا زیتون با غذاست. شما هم میتونید تست کنید و نتیجشو به من بگید. اصلا خودم هم احساس میکنم که معدم با خوردن سبزی تازه با غذا سرحال میاد.
مورد دیگه اینکه اضافه تر از اشتها خوردن در هر وعده غذایی ره به ترکستان است و باعث میشه که اشتها برای وعده بعدی ایجاد نشه. حداقل اینکه واسه من نتیجه ای نداشته و اتفاقا یکی از لذتهای زندگی که همانا خوردن هستش رو هم ازم میگیره.
البته مواظب باشید از اون ور پشت بوم هم نیفتید چون خیلی کم خوردن هم نتیجه منفی داره و اتفاقا این مورد تقریبا روی همه نتیجش یکیه.
مورد بعدی مرتب هله هوله خوردن و آسایشو از معده بخت برگشته صلب کردنه. این مورد اتفاقا برای تندرستی در درجه اول مهمتره و اون اینه که سعی نکنید مرتب دهنتونو بجنبونید و هرچیزی که دستتون رسید با هم قاطی کنید و بخورید چون بعضی از غذاها و میوه ها با هم ناسازگارند. شما میتونید یک ماده غذایی یا میوه رو با مصلحش و یا چیزی که سازگار باهاش هست بخورید و اگه به طور مثال طبیعتتون گرم هست سعی کنید با گرمی ها از مصلحات سرد سازگار استفاده کنید.
مورد دیگه اینکه حدود نیم ساعت قبل غذا آب میخورم تا زمان غذا خوردن آب نخورم که باعث دیرهضم شدن غذا بشه.
البته اگه هنگام غذا خوردن احساس عطش داشتم کمی آب خوردن بهتر از نخوردنشه چون حتما معده به آب نیاز داره که اعلام نیاز میکنه ولی فقط به مقداری که جلوی عطشو بگیره.
مورد دیگه اینکه از بین میوه ها، سیب اثر خوبی روی اشتهام میذاره و احساس میکنم که سیب باعث هضم سریعتر غذا میشه فقط حواستون باشه که هر میوه ای نباید با هرغذایی تو معده مخلوط بشه به همون دلیل ناسازگاری که گفتم.
مورد مهم دیگه ورزشه که اگه اصولی انجام بشه تقریبا روی همه تاثیر مثبت میذاره.
مورد دیگه منظم بودن ساعات غذا خوردنه که باعث میشه معده خودشو با زمان آداپته کنه.
بدنسازی واسه خانوما هم جواب میده ؟
حتما" برید مشاور
خیلی تاثیر داره . اینجوری درست وزنتون اضافه میشه و فقط شکم در نمیارید .
سلامتی خیلی مهمه .
بله بدنسازی صد در صد جوابگو هست برای خانوما بر خلاف چیزی که بین عموم جا افتاده...
اینو تو تاپیک دیگه نوشته بودن اینجا هم مینویسم اگه اینکارارو بکنی صد در صد جواب میگیری..
نتیجه گیری:
سوالی بود در خدمتم ...
موفق باشید..
قرص های سیپروهپتادین و کورتون...
دوست عزیز لطفا تجویز غیر علمی نفرمایید در غیر اینصورت مطالب شما حذف خواهند شدنقل قول:
قرص کاهنده قند خون - گلیبن کلامید
این قرص برای افراد دیابتی استفاده می شه اما چون قند خون رو پایین می کشه و عوارض خاص و خطرناکی نداره گاها به عنوان داروی افزایش اشتها مصرف میشه
عملکرد قرص هم به صورت کاهش قند خون بدن از طریق جذب قند توسط سلول ها برای سوخت و ساز و ایجاد گرسنگی ( درست مثل ورزش )
من این دارو رو چند مدت استفاده کردم ولی متاسفانه هیچ دکتری به قدر کافی اطلاعات نداشته که من رو راهنمایی کنه و ناچارا با تحقیق و تجربه اطلاعاتی بدست اوردم
تنها خطر این قرص کاهش شدید قند خون و پایین افتادن فشار هست که اگه موقع خوردن قرص معده پر باشه و 8 ساعت بعد که قرص عمل میکنه اگه قند خون خیلی پایین باشه و قند به بدن نرسه علایم افت فشار خون مثل مور مور شدن بدن و سرد شدن به همراه عرق کردن ظاهر میشه البته با اندکی مصرف قند فورا بر طرف میشه
در حقیقت خون شما پر از انسولین میشه و کم کم قند خون شما کاهش پیدا میکنه
میل به قند در حد وحشتناکی به وجود میاد و تا موقع ایجاد حس گرسنگی نباید قند مصرف کنید در نهایت گرسنگی و میل به مصرف شیرینی ایجاد میشه که ابتدا غذا خورده و بلافاصله قند مصرف کنید در صورت مصرف قند اشتها از بین میره و اثر قرص ناپدید میشه
در زمان مصرف حتما شیرینی به همراه داشته باشید که اگه فشارتون افتاد خطری پیش نیاد
توصیه شده قرص های ایرانی رو مصرف نکنید و قرص رو حل نکنید که اثر شدیدی روی پانکراس میذاره و انسولین زیادی در زمان کمی ترشح میشه که خطرناکه
من یادمه دکتر مرصدر گرامی ناظر انجمن چندین بار تو اینچنین تاپیکهایی فرمودند که
باید کالری مصرفی کمتر از کالری دریافتی باشه تا چاق بشیم و برای لاغر شدن کالری مصرفی باید بیشتر از کالری دریافتی
باشه تا لاغر بشیم و فرمودند که همیشه یه ورزش سبک هم کنار این رژیم برای تناسب اندام انجام بدیم.....
موفق و پیروز باشید:11: با تشکر از دکتر مرصدر
سلام.
من هم همین مشکل رو داشتم و کم و بیش دارم بازهم و خواستم تجربیاتم رو بگم !
1. به هیچ وجه سراغ درمان داروئی نرید ! ( مگر مواقعی که بیماری باشه و دکتر تشخیص بده ! داشتم کم خونی ، کم بود ویتامین و انگل و ...)
2. پودرهای چاقی آدم رو نابود می کنن ! خودم به شخصه 2 روز تحت مراقبت بودم ! عوارضی که داره خیلی شدیده
3. درمانهای گیاهی و عرقیات کوچکترین تاثیری در این مورد ندارن
4. بدنسازی بدون بدن مناسب خوب نیست ! اما در کل ورزش مداوم هرچی که باشه کم کم اشتهای آأم رو باز میکنه و باعث جذب بیشتر میشه
5. بهترین راه مراجعه به دکتر تغذیه هست ! با برنامه ای که واسه من نوشتن و رعایت نکته به نکته اون من تو 2 هفته تونستم 3 کیلو اضافه کنم که این نشون میدن همین روند میتونه موثر باشه .
6. از استرس هم جلوگیری کنید که مخربه
7. زیادی هم حساسیت نشون ندید ! اگه سن زیر 25 سال دارید منتظر سالهای بعد باشید ! خیلی هارو دیدم که بالای یه سن های خاصی کم کم اضافه وزن میارن !
موفق باشید
دوست عزیز همانطور که خود شما اشاره کردید این قرص برای درمان ذیابت بکار میرود ولی بر خلاف نظر شما بی ضرر نیست و عوارض بسیار شدیدی می تواند داشته باشد . در هیج جای دنیا و توسط هیچ پزشکی این دارو برای افزایش وزن استفاده نمی شود :41:نقل قول:
توی تحقیقی که من انجام دادم به نظر میرسید خارج از کشور تحقیقاتی در این مورد انجام شده و اثبات هم شده که این دارو چاق کننده هست در مورد عوارض هم اگر مقدار مصرفی اون بیش از حد نباشه و دچار کمبود قند در خون نشیم کوچکترین مشکلی پیش نمیاد
دو عارضه شایع این قرص افت شدید قند خون و چاقی هست فقط همین
در گذشته هم ظاهرا از این دارو برای چاقی استفاده میشده من خودم هم دارم مصرف می کنم داروی جالبی هست بر خلاف بقیه داروها هم اثر داره و هم اینکه عارضه ای ظاهر نمیکنه در عین حال باید فردی پیدا کرد که از لحاظ علمی توانایی تجزیه و تحلیل گلیبن کلامید رو داشته باشه من از هر دکتری که پرسیدم همون اول گفت اصلا اطلاعاتی نداره که این قرص روی فرد سالم چه تاثیری میذاره اما چیزی که مشخصه اینه که سبب ترشح انسولین میشه و بدن ساز ها هم گاهی اوقات انسولین تزریق می کنن اگه مقدارش کنترل شده باشه مشکلی ایجاد نمیکنه
ببنید دوست عزیز تحقیقات با و اعلام نتایج آن تا رسیدن این مطلب به کتب علمی و قانونی شدن آن فاصله زیادی دارد . بنابر این صرف انجام یکسری تحقیقات دلیل بر تجویز داروی خاصی نیست :13:نقل قول:
مطلب دوم اینه که از نظر اصولی در هیچ کتابی برای افزایش وزن توصیه به داروی خاصی بجز مکمل ها نشده است لذا این مطلب از پایه مورد بحث است و نه فقط در مورد انسولین و یا داروی ضد دیابت خوراکی .
در نظر داشته باشید که افت قند مساله بسیار خطرناک و در مواردی کشنده می باشد .
در هر صورت خود دانید :20:
اگه موضوع افت قند هست که به سادگی قابل پیشگیری و درمانهنقل قول:
در نظر داشته باشید که افت قند مساله بسیار خطرناک و در مواردی کشنده می باشد .
دکتری که بنده بهش مراجعه کردم دیابت داشت و گلیبن کلامید مصرف میکرد و اون هم میگفت حتی خودش موقع مصرف همیشه شکلات و شیرینی همراه خودش داره که اگه اون روز قرص بیش از حد قند خونش رو پایین کشید دچار افت قند نشه
من بدون کوچترین عوارضی این قرص رو با نتایج چشمگیری مصرف می کنم هرچند برای نمونه خارجی و قاچاق اون مجبور شدم قرصی هزار تومان پرداخت کنم اما تنها نگرانیم اینه که این قرص برای افراد سالم یا دیابتی جز کاهش قند خون عارضه دیگه ای داره؟
سرطان یا مشکلات کبدی یا هر چیز دیگه نکته مهم هم اینه که فرد سالم بر خلاف فرد مبتلا به دیابت نیازی به دوز بالا نداره! یعنی یک قرص یا نصف قرص به اندازه کافی قند خونش رو کاهش میده و با تحمل فشاری کمتر به پانکراس نسبت به فرد مبتلا، به نتیجه مطلوبش میرسه
چگونه وزن خود را افزایش دهیم؟
تغذیه مناسب و ورزش به افزایش وزن کمک می کند. با وجود آنکه بسیاری از مردم به دنبال رژیم های لاغری هستند، اما در مقابل بسیاری نیز به دنبال رژیم هایی برای اضافه وزن هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این مطلب به بررسی یک روش برای افزایش وزن می پردازیم. قبل از مطالعه توصیه های موجود در این مطلب، توجه کنید که اگر به کمبود وزن جدی دچار هستید یا به دنبال یک برنامه غذایی صحیح هستید، باید به پزشک متخصص تغذیه مراجعه کنید. آنچه در اینجا خواهید خواند، تنها توصیه هایی مفید و بی ضرر برای تغییر برنامه تغذیه و فعالیت شما است نه یک دستور غذا یا رژیم. عمل کردن به نکات زیر موجب میشود به تدریج وزنتان اضافه شود، اما فراموش نکنید که اضافه شدن وزن با چاقی (انباشته شدن چربی) متفاوت است، پس داشتن یک برنامه ورزشی مناسب، به قوی شدن و شکل گیری ماهیچه ها کمک میکند و برای شما اندامی متناسب به ارمغان می آورد.
فراموش نکنید که در بعضی مناطق بدن ماند شکم، خواه ناخواه چربی اندکی جمع خواهد شد که به تدریج با ورزش و تغذیه صحیح از بین خواهد رفت.
همانطور که میدانید، اضافه کردن وزن کار آسانی نیست، به خصوص اگر شما صاحب بدنی باشید که به طور ژنتیک لاغر است.در چنین افرادی، هضم سریع غذا موجب میشود که افزایش وزن به کندی صورت بگیرد. کلید حل مشکل، در تغییر برنامه غذایی و فعالیت بدنی است. در اینجا به 5 نکته مهم اشاره میکنیم:
1. مقدار کالری مصرفی خود را در یک روز عادی اندازه بگیرید. هیچ یک از برنامه های غذایی خود را تغییر ندهید و مانند هر روز غذا میل کنید و کالری آن را محاسبه کنید. این کار، مهمترین قدم در افزایش وزن است. در ساعت مشخصی از روز(صبح یا شب) خود را وزن کنید.
2. در روز بعد از اندازه گیری، 500 کالری به مقدار کالری مصرفی خود اضافه کنید. برای مثال اگر شما در روز 2000 کالری مصرف میکردید، از این روز تا آخر هفته، روزی 2500 کالری مصرف کنید. به جای خوردن سه وعده غذای مفصل یا خرده خوری در طی روز، این میزان کالری را بین 5 تا 6 وعده غذا تقسیم کنید و هر 2 تا 3 ساعت یک بار غذا میل کنید.
3. ورزشهای وزنه برداری (از دمبلهای کوچک گرفته تا کار با دستگاههای وزنه برداری) انجام دهید. این هم یکی از مهمترین مراحل افزودن صحیح وزن است و باید به طور صحیح انجام شود. اگر فرصت ندارید که هر روز به باشگاه بروید، چند جلسه حرکات ساده و قابل انجام دادن در خانه را با مربی تمرین کنید و سپس در خانه به ورزش ادامه دهید.
4. در پایان هفته، خود را وزن کنید. خواهید دید که در طی یک هفته در حدود یک تا یک و نیم کیلوگرم به وزن شما اضافه شده است. به این ترتیب شما در طول یک ماه بین 4 تا 6 کیلو سنگین تر خواهید شد.
5. نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که در بعضی مواقع، وزنه شما افزایش وزنی را نشان نخواهد داد، در چنین مواقعی باید به مقدار غذای خود بیافزایید، در نتیجه، اگر پس از دو هفته، افزایش وزن شما متوقف شد، 250 کالری دیگر به میزان غذای روزانه خود بیافزایید. این کار را هر بار که دچار وقفه دو هفته ای شدید انجام دهید.
و چند توصیه دیگر
1. از چربی ها دوری کنید! هرچند که هدفتان اضافه کردن وزن است، اما قرار نیست چاق و نا متناسب شوید. پس از چیپس و شیرینی، غذاهای آماده و سرخ کردنی ها دوری کنید. در عوض عادت کنید که از پروتئینهای کم چربی، سبزیجات و میوه استفاده کنید. اگر مشکل قند ندارید، مصرف کمپوتهای خانگی (بدون مواد نگهدارنده) ، شربت و آب میوه شیرین ، خامه و بستنی برای افزایش میزان کالری روزانه بلا مانع است.
2. آب بنوشید! شما باید حداقل روزی 1.5 لیتر آب بنوشید، این مقدار آب زیادی است و برای تنظیم سوخت و ساز بدنتان و اضافه شدن وزن شما لازم است.
3. خواب را فراموش نکنید. این ساده ترین مرحله است که غالبا به آن کم توجهی میشود. حداقل خواب شب شما باید 8 ساعت باشد.
در عمل امکان پذیر نیست
بسیاری افراد مشکل بی اشتهایی دارن حتی روزی دوبار به زور غذا می خورن و میل به خوردن هرچیزی هم ندارن
بنده در جواب شما هر چه استدلال علمی و منطقی میارم شما حرف خودتون را میزنید . پس بنابر این چیز دیگری نمی گویم و فقط میگم که انشا الله که موفق باشید :11:نقل قول:
به گوشه بالا سمت راست دقت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گلم کافیه به همون شماره اعتباری که اعلام کرده توجه کنی می فهمی موضوع فقط کلاهبرداریه
فکر نکنم دلیل بشه.............
مارک مکمل پاور سیلم نوشته . دوستان تجربه داشتند؟
روش افزایش وزن برای رفع بی اشتهایی
یک دوره باشگاه بدن سازی رو شروع کنید صبح ها ساعت 12 تا 1 الی 2 ورزش کنید و در نهایت هر جلسه تمرینات شکم رو به صورتی که فشار زیادی به بدن وارد کنه انجام بدید بیشتر ضعف و گرسنگی که حاصل میشه بابت تمرینات شکم هست تا حدی که کاملا ضعف کنید این تمرینات رو انجام بدید
از یک ربع قبل از تمرین تا پس از تمرین به هیچ وجه شیرینی نخورید و بعد از تمرین متوجه احساس گرسنگی شدید میکنید.
صبحانه هم بهتره حداکثر تا قبل از 9 الی 9 و نیم میل کنید بعد از این ممکنه برای نهار دیرتر احساس گرسنگی کنید
بعد از باشگاه و صرف ناهار یک قرص گلیبن کلامید خارجی ( کمترین دوز موجود ) را مصرف کنید دقیقا 8 ساعت بعد سر دل شما احساس سوزش میکنه و قند خون به شدت کاهش پیدا میکنه. از زمان مصرف قرص تا 6-7 ساعت بعد به جز 1-2 لیوان اب میوه چیز شیرین دیگه ای نخورید اما از حدود 7-8 ساعت بعد یعنی زمانی که قرص به حداکثر عمل خودش میرسه حتما دقت کنید در صورت بروز احساس ضعف و افت قند خون در صورتی که کم باشه صبر کنید و در صورتی که شدید باشه حتما عسل یا گلوکز و یا مواد قندی که سریع جذب میشن رو مصرف کنید ( به صورت مایع )
در حدود 6-7 ساعت بعد از مصرف قرص میل به شیرینی به وجود میاد که کم کم زیاد و زجر اور میشه اما اگر شیرینی مصرف نکنید کم کم احساس گرسنگی ظاهر میشه اما باید توی همین زمان شام رو میل کنید وگرنه قند خون بیش از حد کاهش پیدا می کنه و حالتون بد میشه دیگه شام هم نمیتونید بخورید
بعد از مصرف شام فورا قند و شیرینی مصرف کنید که میل به شیرینی تمام بشه عوارض قرص هم ظاهر نشه
با این برنامه هم ظهر و هم شب شدیدا گرسنه میشید و من شخصا طی یک ماه در حد چشمگیری با این روش وزنم رو زیاد کردم نه عوارضی مشاهده کردم و نه هیچ مشکلی
قبل از هر چیز اطلاعات کافی در مورد این قرص بدست بیارید چون شوخی بردار نیست
یادتون نره بعد از نهار مصرف کنید همراه نهار یا مخصوصا چند ساعت بعد مقداری شیرینی برای پیشگیری از افت شدید قند مصرف کنید و تا زمان ظهور حس گرسنگی دست به شیرینی نزنید وگرنه اثر قرص ناپدید میشه بعد از صرف شام هم حتما شیرینی میل کنید
در صورتی که قرص رو مصرف کنید و به موقع به شما شیرینی نرسه حتی تا حد کما و مرگ هم میتونید پیش برید
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
باید بیشتر تحقیق کنید اما دوست عزیزم این تاپیک صرفا برای درمان لاغری هستنقل قول:
فکر نکنم دلیل بشه.............
مارک مکمل پاور سیلم نوشته . دوستان تجربه داشتند؟
سلام
داداش گلم... آخه چرا وقتی تمام جنبه های یک پیشنهاد رو نمیدونی الکی با قاطعیت تجویزش میکنی؟
من الان 2ساله دارم بدنسازی کار میکنم... همونطورم که میدونی بدنسازی تنها رشته ایه که ماشالا به هیچ دارویی تو هر رزمینه ای نه نمیگه.... از داروهای هورمونی دامداری اسب و گاو و خوک و بیماران دیابتی بگیر تا آمپولهای سوختگی و اینا.... یعنی برای افزایش وزن مفید همه چیو امتحان کردن....میخوای یه چیزی تجویز کنم یخچال رو با محتویاتش بخوری سیر نشی؟... این قرصی که شما معرفی میکنید دیگه خیلی قدیمی شده برای افزایش اشتها.... و چون شما فعلا اثرات جانبیش رو مشاهده نکردید دلیل نمیشه بدون ضرر باشه و واسه بقیه مفید.... قرص گلی بن کلامید صرفنظر از هیپوگلیسمی که شاید بوجود بیاره بعد از مدتی حساسیت رسپتورهای قندی رو بشدت کاهش میده.... اونوقت اگه فرد به دیابت خفیف مبتلا شد شما جوابشو میدی عزیزم؟ افزایش وزن به چه قیمت؟ من خیلی چیزا رو امتحان نکردم و نمیکنم... مثلا همین پودرای چاقی رو که خودتون گفتید... آخه کدوم عقل سالمی میتونه افزایش 10 کیلو تو ماه رو بپذیره؟ توش یا کورتونه یا دگزامتازون یا مشتقات اینا....ی خرده به مغزمون فشار بیاریم بد نیستا....متاسفانه همه دنبال نتیجه گیری سریع هستن و بدون زحمت میخوان مانکن شن..تمام این تبلیغات پودر و کپسول و قرص چاقی هم همین خصلت ما رو نشونه گرفته.... نمیییییشه عزیزان دل... تا از وسط به دو نیم نشی نمیشه.... من به دوستان توصیه میکنم دنبال هیچ قرص و دارویی نرن... جاده ای که شما دارید میرید رو من خودم خطکشی کردم.... تنها راه افزایش وزن بدون عوارض اینه: باشگاه بدنسازی.... خواب (8ساعت تو روز)... تغذیه ی خوب..... حالا شما میاید میگید که من چیزی نمیتونم بخورم. یعنی اشتهام کلا فلجه... خب اینم راه داره: صبح زود ساعت 7 از خواب بیدار شو (توجه کنید 7 و نه هیچ ساعت دیگه ای)... قشنگ بشینید صبحانه بخورید... (کره ی بادوم زمینی و نون بربری گزینه ی خوبیه).... 3 ساعت بعدش مطمئن باش دوباره گرسنت میشه... (الان پیش خودت میگی: چرا درک نمیکنی؟ ما گرسنمون نمیشه.. :-ی) اما منم شبیه شمام اشتهام بشدت کمه.... خلاصه ساعت 10 هم هرچی گیرت اومد بخور (یک لیوان شیرموزپسته گردو عسل خوبه :-ی) ساعت 1 هم نهار بخور... ساعت 4 دو تا سیب زمینی بخور برو باشگاه ... بعد از باشگاه هم سریعا مواد قندی به بدنت برسون (خرما-عسل-بستنی- حتی آب قند) اومدی از باشگاه هم شام بخور... موقع خوابم حتما شیرموز یادت نره.... فراموش نکنید برای افزایش وزن ما باید در دفعات بیشتر مواد غذایی کمتر بخوریم.... مثل همین برنامه ی بالا... فرض کنید تمام مواد بالا رو جمع کنیم و با هم بعد از 16 ساعت تحمل گرسنگی بخوریم... خب معلومه که فایده ای نداره...یادت باشه ساعت 12 باید خواب باشی فدات شم... شب زنده داری ممنوع.... الکل و مشروب ممنوع...... سیگار ممنوع....... در ضمن اگر همراه غذات قرص مولتی ویتامینم مصرف کردی خوب میشه... سعی کنید هفته ای دوبار هم آمپول ب کمپلکس بزنید...... من بعد از 2 سال تمرین با قد 184 از وزن 55 کیلو اومدم رو 75 کیلو.... اما 75 کیلوی خشک... که عضلست و نه چربی.... این 75 کیلو هیکلو اندازه ی 85 کیلو نشون میده.... شما اگر وزنت نمیره بالا عزیز من نمیخوای بهاشو بپردازی... سخته... خیلی سخت.... خیلی خیلی سخت.... در ضمن برنامه ی بالا برای افراد مبتدیه ها..... نه کسی که از 70 کیلو میخواد بره رو 80 کیلو......
[QUOTE=Navid1367;6913991] سعی کنید هفته ای دوبار هم آمپول ب کمپلکس بزنید......QUOTE]
سلام
دلیل زدن این آمپول چیه؟
آزاد میشه خرید و تزریق کرد؟
برای کسانی که کم خونی دارند مشکلی پیش نمیاد؟
برای مدت زمان کوتاه صرفا جهت افزایش حجم معده و ایجاد روحیه مثبت برای تغذیه و همچنین تلقین مثبت فوق العاده خوبهنقل قول:
قرص گلی بن کلامید صرفنظر از هیپوگلیسمی که شاید بوجود بیاره بعد از مدتی حساسیت رسپتورهای قندی رو بشدت کاهش میده.... اونوقت اگه فرد به دیابت خفیف مبتلا شد شما جوابشو میدی عزیزم؟
اما همون طور که گفتم دوستان اول در موردش اطلاعات بدست بیارن چون مثل برخی قرص ها باعث عادت میشه اما دست کم توی این یکی دو ماه مشکلی پیش نمیاد چون برای من هم پیش نیامده
توجه به دوز دارو و کیفیت داروی خریداری شده هم مهمه
اگه فرد تا حدی مصرف کنه که قند خونش بیش از حد پایین بیاد صد در صد عوارضش ظاهر میشه جدای از این اگه طولانی مدت هم مصرف کنه بحثی که شما کردی پیش میاد
من خودم اوایل هر دفعه یه جور دچار عوارض میشدم اما با تنظیم میزان قرص همه چی درست شد گیرنده های انسولین هم به این سادگی از کار نمی افتن مدتی عادت می کنن و بعد مجدد به روال طبیعی برمیگردن
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
در برخی موارد کمبود ویتامین های گروه ب میتونه سبب بی اشتهایی بشه اما قبلش باید مطمئن بشید بی اشتهایی شما ریشه در کمبود ویتامین داره وگرنه ممکنه کوچکترین تاثیری نذارهنقل قول:
دلیل زدن این آمپول چیه؟
آزاد میشه خرید و تزریق کرد؟
برای کسانی که کم خونی دارند مشکلی پیش نمیاد؟
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
داداشی من که نگفتم از کار میفتن گفتم حساسیتشون کم میشه
بدن انسان کلا طوری طراحی شده که به همه چی عادت میکنه ولی در عین حال همش دوست داره به حالت اولیه برگرده
[QUOTE=Navid1367;6914049]این خوراکیش را میشه معرفی کنید. مشخصات مارک و قیمت؟نقل قول:
شما اول به دکتر مراجعه کن ترجیحا یک ازمایش هم بده اگه دکتر تغذیه باشه که بهترنقل قول:
این خوراکیش را میشه معرفی کنید. مشخصات مارک و قیمت؟
اون خودش بهت میگه چی مصرف کنی داروها هزارنوع دارن شاید خوراکیش به اندازه تزریقش تاثیر مثبتی نذاره شاید هم برای شما تزریق مناسب نباشه . معیارهای زیادی وجود داره بهتره به دکتر مراجعه کنی
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------
گلیبن کلامید
از دسته دارویی سولفونیل اوره
گاهی اوقات به نام های دیگر مثل:
Glibotex
Apogliburide
Daonil
نیز عرضه می شود.
می توان گفت داروی خط دوم درمان در افراد مبتلا به دیابت تیپ 2 می باشد.
دنباله در ادامه مطلب...
شکل دارویی
در ایران به شکل قرص های سفید رنگ، گرد یا مستطیلی شکل 5 میلی گرمی در داروخانه ها توزیع می گردد.
مکانیسم اثر
سلولهای بتای پانکراس را وادار به تولید بیشتر انسولین می نماید. (مانند شلاق بر پیکر پانکراس فرود آمده و آنرا وادار به تولید بیشتر انسولین می نماید!)
این دارو پایین آورنده قند خون است، پس همواره می تواند باعث افت قند خون (هیپوگلیسمی) بشود.
شروع اثر
تقریبا با اولین دوزی که مصرف می شود اثرات دارو شروع می گردد.
حداکثر دوز موثر
تقریبا 95% تاثیر این دارو با مصرف 10 میلی گرم از آن در روز (2قرص) حاصل می شود، در حالیکه افزایش آن به 4قرص در روز تنها موجب 3% افزایش قدرت اثر دارو می گردد. باید بدانید که افزایش دارو به بیش از 4 قرص در روز نه تنها نمی تواند تفاوت چندانی در افزایش قدرت اثر دارو داشته باشد، بلکه فشار بیشتری هم بر سلولهای بتای پانکراس وارد خواهد ساخت.
عوارض جانبی شایع
اصلی ترین عارضه ی این دارو افت قند خون است که بلافاصله باید درمان شود.
افزایش وزن عارضه ی دیگری است که معمولا بیماران از آن ناراحت می شوند.
چگونگی مصرف
روزانه 1 تا 2 بار، حدود 30 دقیقه قیل از غذا مصرف می شود. برای پیشگیری از افت قند لازم است بدانید که خوردن غذا بعداز گلیبن کلامید نباید فراموش شود. در شروع درمان معمولا با دوز کم شروع و پس از شروع اثرات دارو، دوز آنرا بتدریج افزایش داده تا مقدار آن به اندازه ای که مورد نظر پزشکمان است برسد.
بطور معمول بیش از 2 بار در روز مصرف نمی شود.
منع مصرف
در نارسایی کلیوی مصرف نمی شود. در کسانیکه دچار سکته قلبی شده اند و یا تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفته اند(CABG) یا استنت گذاری کرده اند بهتر است استفاده نشود، زیرا مطالعات نشان داده اند که اینکار ریسک بروز حمله قلبی بعدی را افزایش می دهد.
یادآوری چند نکته مهم
اگر در حال درمان با ترکیبی از چند دارو هستید و دچار عارضه ی حاد افت قند خون شدید (قند کمتر از 70 میلی گرم) با مشورت پزشک خود از مقدار گلیبن کلامیدتان کم کنید.
داروهایی که باعث تولید بیشتر انسولین در بدن می شوند مانند تازیانه بر پیکر پانکراس فرود می آیند!
در صورت بروز افت قند خون
اگر فاصله ی زیادی با وعده غذایی اصلی دارید، 4 حبه قند میل کرده و در صورت نیاز یک لقمه ی کوچک غذا نیز میل کنید (یک واحد کربوهیدرات)
اگر فاصله کمی تا وعده ی غذای اصلی دارید، 2 حبه قند میل کرده و بعداز آن، غذای خود را میل کنید.
اگر در اثر مصرف همزمان گلیبن کلامید و آکاربکس دچار افت قند خون شدید، حتما می بایست با مصرف گلوکز (قند یا شربت) با آن مقابله کنید.
اگر با مصرف 10 میلی گرم گلیبن کلامید (2 قرص) و دوز مناسبی از متفورمین به هدف درمانی خود نرسیده اید (HbA1c< (7% جهت شروع انسولین درمانی با پزشک خود مشورت کنید.
اینها اطلاعات کلی مربوط به گلیبن کلامید هستن که از وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر داشت شدن اما برای بیماران دیابتی مطرح شده صرفا جهت اشنایی با دارو این مطالب رو قرار دادم
همون طور که توی مطالب هم گفته شده، زیاد کردن دوز دارو تاثیری بر اثر دارو نداره و صرفا به پانکراس آسیب بیشتری میرسونه پس دوستان یادشون نره که مثل بسیاری از داروها خصوصا سپروهپتادین مصرف این قرص بعد از مدتی سبب عادت بدن شما میشه و بهتره به هیچ وجه دوز دارو رو زیاد نکنید و فقط به عنوان یک درمان موقت برای بی اشتهایی عصبی از اون بهره بگیرید من خودم هر روز قرص نمیخورم صرفا روزهایی که به لحاظ روحی تحت فشار هستم و اشتهای کمتری دارم با رسیدن به وزن دلخواهم دارم کم کم قرص رو از برنامه خارج میکنم و باشگاه رو جایگزینش میکنمنقل قول:
داداشی من که نگفتم از کار میفتن گفتم حساسیتشون کم میشه
بدن انسان کلا طوری طراحی شده که به همه چی عادت میکنه ولی در عین حال همش دوست داره به حالت اولیه برگرده
[QUOTE=moslem47;6914120]نقل قول:
داداشی زیاد سخت نگیر.... میری داروخونه میگی مولتی ویتامین بده.... ترجیحا مارک مولتی دیلی باشه.... قیمتشم خبر ندارم
بعدشم این ویتامینه دیگه نیازی به رفتن و تجویز دکتر نداره... جالبه... داداشمون برای ویتامین دکتر رو پیشنهاد میکنن ولی برای گلی بن کلامید تجویز خودشونو کافی میدونن..... بهانه ی کمبود اطلاعات دکترها اصلا دلیل خوبی برای استفاده ی سرخود از این قرص نیست...
در ضمن کاملا مشخصه که دوست عزیزمون EDLORAMO نیت پاکی دارن و از سر دلسوزی این حرفا رو میزنن...اما من حرفهای آخرمو تو این پست میزارم تصمیم گیریش با شما: بزارید یکی دیگه از معایب استفاده از این قرص رو بگم... همونطور که میدونید هورمون انسولین که این قرص باعث ترشحش میشه هم نسبت به چربی ها آنابولیکه هم عضلات.... حالا این ینی چی؟ بطور ساده میگم: اگر شما نرید باشگاه... یا اگر برید باشگاه و بصورت خیلی منظم و حرفه ای تمرین نکنید... و همچنین اگر تو وعده ی غذایی که بعد از استفاده ی این قرص میخورید بمقدار کافی آمینو اسید و پروتئین نباشه 70% وزنی که با این قرص میگیرید بصورت آب و چربی هست...شاید خیلیاتون بگید ما به همون چربیش هم راضی هستیم بخدا....اما چنین کاری نکنید.....من بازم میگم هنوز از تمام اثرات عوارض این قرص آگاه نیستیم ..... فقط میدونم اگر واقعا اثر بدون عوارض داشت تو ورزش بدنسازی موندگار میشد.... خلاصه خودتون بهتر میدونید..... متاسفانه ما فقط به فکر نتیجه ی نهایی هستیم و به اثراتی که شاید خواسته و ناخواسته رو دیگر اعضا بزاره اصلا توجهی نمیکنیم...... من اصلا چنین قرصی رو پیشنهاد نمیکنم اما اگر دوستان پاشون رو برای استفاده از این قرص کردن تو یه کفش کردن حداقل موارد ایمنی رو رعایت کنن: همیشه یه شیشه گلوکز طبیعی دم دستتون باشه و به محض احساس لرزش دستها و تعرق یا سرگیجه یا تپش قلب که از علائم هیپو گلیسمی هستش فوری بخوریدش (بهترین گزینه اینه که برید داروخونه و پودر توان بگیرید... حول و حوش 4000 تومنه).... از مصرف این قرص تو ساعاتای آخر شبم خودداری کنید (چون مطمئن باشید تو خواب اگر دچار شوک انسولینی بشید یک راست رفتید اون دنیا)
نکته: اینکه میگم دچار علائم هیپوگلیسمی یا همون افت قند میشید به این صورت نیست که رو خیلی از داروها مینویسن عوارض احتمالی جانبی مثلا اینا هستن که بیشتر اتفاق نمیفتن... اگه دچار هیپوگلیسمی بشید تمام موارد بالا (تعرق و سرگیحه و ......) رو با هم و یکجا تجربه خواهید کرد... :-ی
توی پست های قبلی خودم بارها تذکر دادم که اطلاعات بدست بیارید و به دکتر هم مراجعه کنیدنقل قول:
بعدشم این ویتامینه دیگه نیازی به رفتن و تجویز دکتر نداره... جالبه... داداشمون برای ویتامین دکتر رو پیشنهاد میکنن ولی برای گلی بن کلامید تجویز خودشونو کافی میدونن..... بهانه ی کمبود اطلاعات دکترها اصلا دلیل خوبی برای استفاده ی سرخود از این قرص نیست...
مثلا من برای اشتها که مراجعه کردم و ازمایش دادم زینک خونم پایین بود و به من زینک تجویز کردن دامنه ویتامین ها گسترده هست اگه بفهمید کدومش کمتر تولید میشه میتونید بهتر کنترلش کنید ویتامین هایی مثل ب نیازی به دکتر ندارن اما به نظرم بهتره قبلش عامل اصلی بی اشتهایی رو پیدا کنید تا همون ویتامین رو دقیقا مصرف کنید اثرش بهتره
قرص فارماتون هم 5-6 تا بگیر امتحان کن ببین بعدش اشتهات باز میشه یا نه روی من اثر خوبی داشته البته به هیچ عنوان با معده خالی نخوری که حالت بد میشه
کاملا درسته اما باید به میزانی مصرف کنید و در طول زمان مصرف تا زمان فعال شدن قرص قند خونتون رو به میزانی نگه دارید که اصلا این علایم ظاهر نشهنقل قول:
حداقل موارد ایمنی رو رعایت کنن: همیشه یه شیشه گلوکز طبیعی دم دستتون باشه و به محض احساس لرزش دستها و تعرق یا سرگیجه یا تپش قلب که از علائم هیپو گلیسمی هستش فوری بخوریدش (بهترین گزینه اینه که برید داروخونه و پودر توان بگیرید... حول و حوش 4000 تومنه).... از مصرف این قرص تو ساعاتای آخر شبم خودداری کنید (چون مطمئن باشید تو خواب اگر دچار شوک انسولینی بشید یک راست رفتید اون دنیا)
نکته: اینکه میگم دچار علائم هیپوگلیسمی یا همون افت قند میشید به این صورت نیست که رو خیلی از داروها مینویسن عوارض احتمالی جانبی مثلا اینا هستن که بیشتر اتفاق نمیفتن... اگه دچار هیپوگلیسمی بشید تمام موارد بالا (تعرق و سرگیحه و ......) رو با هم و یکجا تجربه خواهید کرد... :-ی
باز هم تاکید می کنم این اطلاعات فقط در حد تحقیق و تجربه خودم هست و دکترهای که باهاشون بحث کردم همون اول گفتن اطلاعاتی در این مورد ندارن چون عملا کسی اثر قرصی رو روی انسان سالم بررسی نمیکنه اما با این حال اگه بتونید با یک دکتر حرفه ای صحبت کنید که با اندازه گیری قند خونتون و بررسی های لازم یک دوز دقیق به شما بده عوارض رو پایین تر میارید
هر قرصی عوارض خودش رو داره اما ما بین بد و بدتر فقط بد رو انتخاب کردیم وادار کردن پانکراس به ترشح انسولین چه در افراد سالم و چه افراد مبتلا به دیابت عمل خوبی نیست اما با قاطعیت میتونم بگم از تموم موادی که توی اولین پستم معرفی کردم این قرص عوارضش کمتر و اثرش به نسبت بهتره
این رو هم فراموش نکنید که اگه دارید ریسک عوارض رو قبول می کنید پس سعی کنید از این اشتهایی که ایجاد میشه به بهترین شکل استفاده کنید نه با چربی و آب حجم بدن رو زیاد کنید سعی کنید حالا که اشتها باز شده حسابی به خودتون برسید روی حجم معده هم تمرکز کنید هرچی بزرگترش کنید و بهش فشار بیارید در زمانی که قرص مصرف نمی کنید غذای بیشتری می تونید بخورید معده رو مدت زیادی خالی نگه دارید حجمش به حالت اول برمیگرده و مجدد دوره بی اشتهایی شروع میشهنقل قول:
اگر تو وعده ی غذایی که بعد از استفاده ی این قرص میخورید بمقدار کافی آمینو اسید و پروتئین نباشه 70% وزنی که با این قرص میگیرید بصورت آب و چربی هست...شاید خیلیاتون بگید ما به همون چربیش هم راضی هستیم بخدا....اما چنین کاری نکنید.....
سلام به همه دوستان
همونطور که دوست عزیزمون (majid322)گفتن بهترین و اصولیترین راه برای افزایش وزن ورزش بید
در کنار ورزش بجای استفاده از مکمل میتونین از یه متخصص تغذیه کمک بگیرین که اونجوری میشین مثه مردان آهنین قوی و با مرام:27:
با سلام
من 25 سالمه تا 6 ماه پیش وزنم حدود 60 کیلو بود قدمم 180 سانت بود هر دکتری که فکرشو بکنید رفتم از دکتر کرمانی گرفته تا هر چیز ذیگه ....
ولی تغییر ی به اون صورت حاصل نشد تا از طریق سایت behface.com/shop (تبلیغ حساب نشه)
با پودر افلاطون آشنا شدم
خدایی ظرف مدت 2 ماه که مصرف کردم 10 کیلو چاق شدم جوری که خیلیا منو اصن نشناختن
هر چی می خورم انگار جذب می شن پر انرژی تر و با نشاط تر هم شده بودم
الان حدود 3 ماهی میشه دیگه مصرف نمی کنم
وزنم همون جوری مونده ولی اشتهام کم شده می خوام بدونم آیا اگه بازم بخوام یه دوره دیگه بخورم مشکلی پیش میاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلا هم چندین بار گفته شده این نوع مواد کلا توصیه نمی شوند حتی برای یک بار چه برسد برای تکرارنقل قول: