با سلام
من نرمافزارA-squared Free رو نتونستم نسخه رایگانشو پیدا کنم
توی سایت خودش ورژن پنجش و زده 30 روزه اگر دوستان کسی لینک
رایگانش رو داره لطف کنه ممنون میشیم.
Printable View
با سلام
من نرمافزارA-squared Free رو نتونستم نسخه رایگانشو پیدا کنم
توی سایت خودش ورژن پنجش و زده 30 روزه اگر دوستان کسی لینک
رایگانش رو داره لطف کنه ممنون میشیم.
درود:
چكار كنيم كومودو هيچ سئوالي از ما نكنه و خودش بشكل اتومات مانند انتي ويروسهايي مانند سيمانتك و ناد32 و... خودش صفحات رو تشخيصبده و وا كنه و هي روي اعصاب ما راه نره و هر سايت مخربي رو ديد بدون اجازه ما اونو بلوكه كنه و اينطوري خيلي بهتره
به پست زیر مراجعه نمائید....نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5467930&postcount=113
بفرما عزیز,نقل قول:
A-squared Free 4.5.0.27c
کد:http://download.cnet.com/A-squared-Free/3000-8022_4-10262215.html
باتشکر بسیار از مهران عزیز ،
مهران جان من با اسکن کومودو یک الودگی پیدا کردم و با اسکن با
SUPERAntiSpyware Free Edition چند الودگی
طبق اوامر شما با انتی ویروسهای زیر نیز هم اسکن شد
Comodo Antivirus
MalwareBytes AntiMalware / فول اسکن
Super Anti-Spyware / فول اسکن
Kaspersky Rescue Disk / فول اسکن بعد از آپدیت
Hitman pro
با انتی ویروس Avira AntiVirو avast هم که بصورت غیرفعال در سیستم
داشتم اسکن رو انجام دادم
که به مورد زیر برخوردم عکش رو جهت ملاحضه در زیر قرار میدم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی تلاش کردم وارد سیف مد ویندوز xp شوم تا از داخل ان برای پاک کردن آلودگی تلاش کنم
در نصف راه سیستم ریست شد گفتم این مورد رو هم گزارش کنم.
آلودگی فوق با هیچ نرمافزاری بجز avast گزارش نشد .
سلام عزیز, خب به سلامتی آلودگی ها رو پیدا کرد, مبارکه :10:نقل قول:
اونی که Avast پیدا کرده به احتمال زیاد False Positive باشه اما هر چیزی که هست پاکش کن.
بعد از پاک کردن آلودگی ها سعی کن کامپیوتر رو یخورده خلوت کنی. فایل ها و رجیستر کی های باقی مونده از بقیۀ آنتی ویروسها مانند کسپرسکی را پاک کنی. Avast رو بعد از تموم شدن کارت حتما پاک کن.
اگر من باشم CIS را با تنظیماتی که در پست دوم گفتم نگه میدارم + MBAM و SuperAntiSpyware
موفق باشید. :11:
اپديت كومودو در كجا قرار مي گيره كه بتوانيم در جاهاي ديگر از اون استفاده كنيم
آپدیت آفلاین :46: پست دوم تاپیک در صفحۀ اول را فراموش نکنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5169795&postcount=8
دوست عزيز منظورم اين بود كه الان وقتي كومودو رو سيستم نصب هست و اپديت هست اين اپديتها در كجا قرار مي گيره كه پس از نصب مجدد ويندوز از اون استفاده كنيم چون هر چي گشتم چيزي نيافتم در ضمن بخاطر شما از سيمانتك گذشتم و رو به كومودو اوردم اميد است كه درست انتخاب كرده باشم چون يك مقدار كار باهاش مشكل است ولي دارم سر در ميارمنقل قول:
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
دوست عزيز پيدا كردم خواستم بگم مستقيم فايلها رو در همون قسمت كپي كنمنقل قول:
با تشکر فراوان از مهران بخاطر کمکهای بی دریغشان
منم فکر میکنم اشتباه از avast باشه پس از اینهمه
انتی ویروس یکی باید تشخیص اون رو تایید میکرد
ولی پاک نمیشه یعنی هر کاری کردم پاک نشد
من تو ویندوز xp کسپردارم و avast ودر ویندوز سون
کومودو رو با آویرا البته با MBAM و SuperAntiSpyware
و a-squared Free وhitman pro نصب دارم
البته AVAST وآویرا بصورت غیرفعال هستند حالا هر کدوم
رو صلاح میدونی پاک کنم بهم بگو.
به نظر من Avast رو کلا پاک کن. نصب Avira بصورت غیر فعال مشکلی در کنار کمودو نداره اما در گزارشی که قبلا از سیستمت دیدم متوجه شدم که Avira را با گارد فعال نصب کردی. برای نصب Avira بصورت غیر فعال شما باید قبل از نصب یعنی در مراحل نصب تیک قسمت Guard را برداری تا اصلا نصب نشه. نه اینکه نصبش کنی و بعد گاردش رو غیر فعال کنی :46:نقل قول:
A-Squared Free هم آپدیت های سنگینی داره و برای نگه داشتن به نظرم گزینۀ مناسبی نیست. چون هر چند روز یکبار یک آپدیت 20 مگابایتی میده بیرون. این برنامه رو نگه دار برای زمانی که سیستمت آلوده میشه و میخوای مثل الان تمیز کنی. وگرنه این را هم پاک کن.
بقیه یعنی MBAM, SuperAntiSpyware و Hitman pro مشکلی ندارند بزار باشه.
بعد از تمیز کاری و پاک کردن برنامه هایی که گفتم و تمیز کردن رجیستری با برنامه ای مانند CCleaner یک گزارش دیگه اما جدید از سیستم تهیه کن و لینکش رو بزار تا اگر خواستی بررسی کنم و اگر موردی بود بهتون بگم.
موفق باشید.
نه دوست عزیز اولا که فایل ها نیست و 1 دونه فایله. اونم اسمش bases.cav هست. بعدش هم آره باید به همون مسیری که در عکس نشون دادم کپی بشند اما شیوۀ کپی کردن نباید مستقیم باشه بلکه باید از طریق پست زیر عمل بکنید...نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5169795&postcount=8
ادامۀ پستی را که در بالا لینکش رو گذاشتم بخونید متوجه میشید باید چیکار کنید.
موفق باشید. :10:
با سلام
اینم لینک جدید جهت بررسی:
کد:http://www.getsysteminfo.com/read.php?file=8bf864eba9816c92f388b390acd01629
سرریز بافر (Buffer overflow) چیست؟
نویسنده: بهرنگ فولادی
سرریز بافر (Buffer overflow) از قدیمیترین مشکلات امنیتی سیستمهای کامپیوتری بوده است. در حال حاضر اگر به ضعفهای امنیتی نرمافزارهای مختلف که در سایتهایی مثل securityfocus ثبت شده اند، گاهی نگاه بیاندازید، متوجه میشوید که حداقل ۳/۱ از این ضعفها مربوط به Buffer overflow میشوند. این مشکل در تمام سیستمهای عامل دیده شده است. در این مقاله با یک مثال ساده، موضوع Buffer overflow و چگونگی استفاده نفوذگرها از آن جهت نفوذ به سیستمهای کامپیوتری بررسی خواهد شد. در پایان روشهایی برای جلوگیری از این نوع جملات ارائه خواهند شد. برنامههای ذکر شده در این مقاله به زبان c نوشته شدهاند و باید تحت سیستم عامل windows کامپایل شوند...
زبان: فارسی
حجم کتاب: ۲۶۵ کیلوبایت
تعداد صفحات: ۷
نوع فایل:PDF
دانلود: یکی از لینک های زیر را برای دانلود انتخاب کنید.
کد:http://www.parsacloob.com/catch/data/a5641/(128).pdf
کد:http://www.4shared.com/document/DKcaQTNu/Buffer_overflow_-_sarriz_buffe.html
توضیح ساده تر:
overflow چیه؟ buffer overflow یه روش قدیمیه هـک که خیلی هم در هـک بکار می ره این روش میاد اطلاعات رو سرریز می کنه بعد به هدف مقابل حمله میکنه حالاه چه سودی سرریز کردن داره؟؟اگه buffer overflow انجام بشه حاظه هدف حالاه چه سرور باشه چه کلاینت پر می شه و راحت تر میشه نفوذ کرد به سیستم buffer overflow بعد از سر ریز کردن حافظه یه پورتی رو روسیستم هدف برای ما باز میکنه buffer overflow خوبیش اینه که وقتی اطلاعات سرریز میکنه فایروال طرف هم زیاد نمیتونه کاری کنه و نفوذ برای هـکر ساده میشه اما!!! دیگه امروزه اگر buffer overflow انجام بشه فایر والها جوری تنظیم شدن رو بعضی از سرور ها که یه پورتهای خاصی روسرور بازه که خودشون تعین میکنن و فایر وال دیگه اجازه نمیده که یه پورتی که غیره اون پورتایی که تنظیم شده رو سیستم باز بشه در نتیجه هـکر نمیتونه shell بگیره ولی هکرها اومدن یه فکری برای این موضو کردن حالاه این فکر چی میتونه باشه ؟؟؟؟؟ هکر ها اومدن جوری exploit buffer overflow رو نوشتن که دیگه نیاد پورت باز کنه رو سیستم هدف تا هـکر Shell بگیره چون این کار با بودن فایر والهای تنظیم شده امکان پذیر نیست هـکرها برای shell گرفتن کاری کردن که بعد از buffer overflow
cmd طرف برای هـکر بیاد یعنی کلا الان دو نوع shell هستش :
تو shell مستقیم روش اول buffer overflow انجام میشه تو reverse shell برعکس روش اول هستش که اسمش شل معکوس هستش یعنی اولی ما یه پورتی باز میکنیم رو سیتم هدف Shell میگیریم در دومی shell طرف بعد از buffer overflow برای ما میاد .
خیلی از باگ های که شما تو سرور ها پیدا میکنید اگه بخونین کلمه buffer overflow توشون هستش الان خیلی باگ ها هستن شاید شل هم نگیرند کاره دیگه ای انجام بدن اما buffer overflow رو انجام میدن یکی از این باگهای معروف همون باگ lasses هستش که میشه از یه سیستم shell گرفت
نکته:buffer overflow به cpu هم خیلی بستکی داره. 1.shell مستقیم 2.reverse shell (معکوس)
کد:http://forum.--------.com/archive/index.php/t-61455.html
با سلام
چند سوال داشتم
1.برای من یک مشکلی پیش اومده من comodo firewall را نصب دارم چند روزی میشه که کومودو اسکرین سیور و گجت های ویندوز را دسترسیشو به اینترنت بسته میخوام بدونم چجوری میتونم دسترسیشو فعال کنم
2.من زیاد با تنظیمات کومودو آشنا نیستم و تا الان این تاپیک را ندیده بودم توی یکی از پست ها leak test معرفی شده بود من تست کردم 220/340 بود که reportش را قرار دادم میخواستم ببینم چجوری میتونم مشکلات را رفع کنم
3.من همونطور که در بالا گفتم تازه با این تاپیک دارم کار با کومودو را یاد میگیرم میخواستم ببینم چجوری میتونم فایل هایی که مشکوک هستند و من اجازه شو دادم را ببینم آیا امکانش هست که خود کومودو برای فایل ها و پروسه های قبلی خودش تصمیم بگیره(از الان به بعد نه)کد:http://www.2shared.com/document/Qui3WZ97/clt.html
4.چجوری میتونم dns server کومودو را غیرفعال کنم
ممنون میشم پاسخ بدید
به همه دوستای خوبم که علاقمند مباحث ه.ک هستند توصیه می کنم،
کتابH.a.cking For Dummies - Third Edition
رو که حدود500صفحه است بخونید...
یادتان باشد یک کلیدساز خوب می تواند قفلی بسازد که کمتر کسی می تواند آنرا باز کند،چون کلیدساز خوب راه های باز کردن قفل را نیز می داند....
نقل قول:
به تاپیک کمودو خوش اومد عزیز, اما شما نگفتید از چه نسخه ای استفاده میکنید؟
جواب شما هر چی که باشه این نکته رو در نظر بگیرید. اگر از نسخه ای 3 یا 4 استفاده میکنید پس باید اول شما این نسخه ها را کامل پاک کنید و بعد نسخۀ 5 را نصب کنید.
اما اگر از نسخۀ 5 استفاده میکنید. مطالب زیر را بخونید ...
استفاده کردن از دیتابیس یک آنتی ویروس دیگر در کنار ClearCloud DNS Server-
COMODO Internet Security
فرق بین Proactive Security و Internet Security در تنظیمات قسمت Configuration چیست؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5458627&postcount=73
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5459664&postcount=80
فایل های سالمی را که اتوماتیک وارد Sandbox میشند را چطور خارج کنیم و اونها رو به عنوان فایل های مطمئن به CIS معرفی کنیم؟
این مطالب + مطالبی که در پست دوم صفحۀ اول همین تاپیک قرار داده شدند مانند بهترین تنظیمات برای بالا بردن امنیت جواب سوال هایی است که پرسیدید و تا شما این مطالب رو نخونید نمیتونید متوجه بشید که چرا و چگونه باید تنظیمات را تغییر داد تا مثلا امتیاز شما در Comodo LeakTest بالا بره.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5463432&postcount=92
در مورد جلوگیری کردن از برنامه هایی که فایروال کمودو جلوشون رو گرفته شما میتونید بعد از خوندن مطلب بهترین تنظیمات کمودو که در پست دوم قرار داره فایروال را بزارید روی Custom Policy و بعد از انجام اینکار برید و اون برنامه هایی را که میگید فایروال کمودو اونها رو بشته در مسیر ... Firewall >> Network Security Policy که در عکس زیر میبینید پیدا کنید...
بعد اول روی برنامۀ مورد نظرتون یعنی جایی که در شمارۀ 1 مشخص کردم کلیک میکنید تا برنامه انتخاب بشه وگرنه ممکنه برنامۀ اشتباهی را پاک کنید. بعد روی Remove کلیک میکنید تا برنامه از لیست فایروال پاک بشه.
بعد از انجام این کار و گذاشتن فایروال بر روی حالت Custom Policy اگر همین برنامه ها دوباره خواستند به اینترنت وصل بشند فایروال ازتون سوال میکنه که آیا شما میخواهید این برنامه با این مشخصات به اینترنت وصل بشه یا خیر؟ شما هم بعد از خوندن پست زیر و نحوۀ فهمیدن اینکه چه برنامه ای میخواد به اینترنت وصل بشه این اجازه را یا بهش میدید یا دسترسیش رو قطع میکنید.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5546984&postcount=513
سلام دوست عزیز من بعد استفاده 2 سال از آویرا با امکاناتی که شما از کومودو معرفی کردید تغییرش دادم
انتی ویروس خیلی خیلی خوبیه ولی 2 تا عیب داره!
1- زیاد به کل سیستم گیر میده
2- واسه کسی که هنوز کار با انتی ویروسهارو بلد نیست بدرد نمیخوره
mr_secret جان به جمع کمودو دارها خوش اومدی :10:نقل قول:
این عیب هایی که شما گفتید همش در عرض چند روز استفاده کردن از CIS و کمی مطالب این تاپیک را خوندن حل میشه و بعد دیگه CIS براتون میشه همون Avira که به هیچ چیزی گیر نمیده چون همۀ برنامه های سالم و نه کرک و کیجن :21: ها را یا خودش اتوماتیک از طریق لیست سفید تشخیص میده و یا زحمت 2 تا کلیک کردن رو خودتون میکشید.
در ضمن CIS فقط این 2 تا عیب رو نداره. من بخوام عیب هاشو تک تک بگم اونوقت باید 4 صفحه در موردش بنویسم اما نکته ای که وجود داره اینه که CIS را من شخصا با تمام عیب هاش قبول دارم. :46: چون هیچ برنامه ای نیست که بدون ایراد باشه و هیچ برنامه ای هم نیست که همه خوششون بیاد. مثلا فکر میکنی همه از Firefox راضی هستند با اینکه یکی از بهترین هاست. خب مسلمه که نه... یکی از Opera استفاده میکنی و یکی اصلا ممکنه خبر نداشته باشه که مرورگر دیگه ای هم وجود داره.
CIS هم به دل هر کسی نمیشینه اما اگر کسی میخواد امنیت سیستمش رو در مقابل ویروسها و تروجانهای ناشناخته بالا ببری CIS یکی از بهترین گزینه هاییه که میتونه انتخاب کنه.
CIS ترس دانلود نکن خطر داره, تو این سایت نرو ویروسی میشی, ازدوستات فایل دریافت نکن ممکنه آلوده باشه و هکت کنه و این جور موارد رو در صورت آشنایی با خود نرم افزار از بین میبره. اگر با CIS آشنا باشید شما میتونید هر سایتی خواستید باز کنید, هر فایلی که دوست داشتید اجرا کنید, و هر فلش مموری را که خواستید بدون اینکه ترسی از آلوده شدن سیستم داشته باشید به کامپیوتر بزنید. اما آیا با داشتن Avira بدون ترس از اینکه Avira ممکنه تشخیص نده میتونستید این کارها را بکنید؟ :46:
موفق باشید. :11:
علی جان سیستم شما رو نگاه کردم و تمیزه. فقط 2 تا تولبار رو در این گزارش نشون میده که به نظر من بهتره از شرشون خلاص شی.نقل قول:
Ask toolbar و Yahoo Toolbar این 2 تا تولبار رو از قسمت Programs and Featutes میتونی پاک کنی.
بعد برنامۀ CCleaner رو که داری باز کن و اونجا برو به قسمت زیر...
در این قسمت برنامه هایی را در زیر برات مینویسم مثل عکس بالا اول انتخاب کن و بعد Delete رو بزن چون این برنامه ها به نظر من احتیاجی به اجرا شدن همراه با ویندوزتون رو ندارند. با Delete کردن کی های این برنامه ها از استارت آپ ویندوز مشکلی در کار کرد اصلی خود برنامه ها بوجود نمیاد و هر وقت خواستید میتونید اونها رو باز کنید و استفاده کنید. فقط دقت کنید که برنامه هایی رو که بهتون میگم از این طریق از استارت آپ بردارید و به بقیه کاری نداشته باشید.
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe
Adobe Reader Speed Launcher : C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Reader\Reader_sl.exe
C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe
C:\Program Files\Babylon\Babylon-Pro\Babylon.exe
C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe
برداشتن آیکون درایو کارت گرافیک, به خود درایو کارت گرافیک کاری نداری ... فقط هم همینی که مینویسم delete کنید و به اونیکی کاری نداشته باشید.
C:\Windows\System32\igfxtray.exe
برداشتن آیکون Avira Antivir که بصورت غیر فعال نصب شده. با خود Antivir کاری نداریم. این قسمت را هم پاک کنید.
C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\avgnt.exe
Nero: این یکی را Delete نکنید فقط روی Disable کلیک کنید که غیر فعال بشه..
C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exe
CloneCD: این یکی را هم فقط Disable کنید تا اگر روزی خواستید دوباره آیکونش در systemtry بیاد با Enable کردن دوباره بتونید اون رو برگردونید.
C:\Program Files\SlySoft\CloneCD\CloneCDTray.exe
بعد از انجام دادن کارهای بالا سیستمتون رو یکبار ریستارت کنید. الان باید آیکونهای اضافی و غیر ضروری از system try حذف شده باشند و دیگه با ویندوز بالا نمیان و از طرفی هم از منابع سیستم بیخودی :31: استفاده نمیکنند. یاد همایونی افتادم :31:
جناب مهران عزیز می خواستم بدونم میزان استفاده CIS از رم سیستم چه قدره؟
5مگابایت در شرایط عادینقل قول:
8مگابایت در حالت اسکن
نقل قول:
سلام سیاوش جان,
این سوالتون جواب دقیقی نداره. در کل اگر بخوایم حساب کنیم کمودو از منابع سیستم کم استفاده میکنه. مخصوصا رم و سی پی یو.
اما اگر بخوای دقیق بدونی اونوقت شریط زیر رو باید در نظر بگیری...
از چه سیستم عاملی استفاده میکنی؟
نوع سیستم عاملتون چیه؟ منظور اینه که 32 بیته یا 64 بیت؟
مقدار کل رمی که دارید چقدره؟
نوع سی پی یو چیه؟
دور هاردتون چنده؟
اگر یک سیستمی را مثال بزنیم که رمش 1 گیگ باشه و از ویندوز اکس پی 32 بیت با یدونه سی پی یوی Celeron تک هسته ای استفاده میکنه و هاردش هم یکی از هاردهای کم سرعت که از اول عمرش تا بحال دفراگ نشده :31: جواب حدودی شما این میشه...
میزان مصرف رم حدود 5 تا 10 مگابایت.
سرعت فول اسکن کمودو > افتضاح نه تنها برای کمودو بلکه برای اکثر آنتی ویروسها
میزان اشغال سی پی یو در زمان اسکن> 80 تا 100 درصد.
حالا اگر سیستم شما 64 بیتی باشه و بین 2 تا 4 گیگ هم رم سیستمتون باشه و دور هاردتون هم 7200rpm باشه اونوقت قضیه فرق میکنه.
در یک سیستم 64 بیتی برنامه ها اجازه دارند از رم بیشتری استفاده بکنند. یعنی سیستم عامل ویندوز این اجازه رو به برنامه ها میده که بتونند در هنگام نیاز قسمتی از فضای خالی رم را به خودشون اختصاص بدند. به همین دلیل برنامه ها پرفورمنس بهتری پیدا میکنند و روانتر کار خواهند کرد. البته این به شرطی هم هست که مقدار فضای خالی رم شما در یک سیستم 64 بیتی اینقدری باشه که بتونه اونو در اختیار مثلا گرافیک و یا برنامه های دیگه قرار بده.
این قضیه در سیستم های 32 بیتی ویندوز 7 هم تا حدودی صدق میکنه. مثلا هر چقدر رم شما بیشتر باشه, برنامه ها تا مقداری بیشتر از رم شما استفاده میکنند. اگر در ویندوز اکس پی مقدار مصرفی رم کمودو 5 تا 10 مگابایت در صورت داشتن 1 گیگ رم بود در ویندوز 7 با داشتن 2 تا 3 گیگ رم ممکنه مصرفش بین 10 تا 25 مگابایت در حالت عادی و بدون انجام کاری باشه.
در ضمن این موردی که اشاره کردم فقط مربوط به کمودو نمیشه, شما هیچ وقت نمیتونی مصرف رم مرورگر فایرفاکس در Windows XP با داشتن رم 512 MB را با ویندوز 7 در حال داشتن 4 گیگ رم مقایسه کنی.
امیدوارم که متوجه منظورم شده باشید. :10:
مهران جان سلام
اين كومودو پس از اسكن برنامه super internet tv را غير فعال كرده و به هيچ وجه اجرا نمي شه حتي برنامه را انيستال و مجددا نصب كردم ولي بازم اجرا نمي شه البته برنامه را فايل مخرب هم نشناخت نمي دونم علت چيه
سلام عزیز,نقل قول:
اینطور که تعریف میکنید پس مشکل نباید از طرف آنتی ویروس کمودو باشه چون گفتید که برنامه رو بعنوان فایل آلوده تشخیص نداده پس اگر آلوده نبوده از طرف آنتی ویروس پاک هم نشده.
شما باید مسیر های زیر را چک کنید ببینید که آیا این برنامه بلاک شده یا نه... اما قبلش حتما یکبار سیستمتون رو ریستارت کنید تا اگر چیزی در حافظه باشه غیر فعال بشه.
Defense Plus >> Computer Security Policy >> Blocked Files
Defense Plus >> Unrecognized Files
اگر در این 2 مسیر این برنامه ای که گفتید بود اونو سعی کنید از طریق کلیک راست و یا گزینه هایی که در هر قسمت بهتون میده به Trusted Files انتقال بدید.
ممنون از پاسختون
من از COMODO Firewall 5 استفاده میکنم با یک آنتی ویروس جدا ویندوز 7 x64 سخت افزاری هم مناسبه
لینک هایی که دادی را خوندم چند تا از مشکل ها برطرف شد چندتا نه
یک اینکه من میخوام از ClearCloud DNS Server استفاده کنم مگه نباید قبلش COMODO DNS Server را غیرفعال کنم توی لینک ها فغال کردن ClearCloud DNS Server توضیح داده شده بود ولی غیرفعال کردنه COMODO DNS Server نه!!!
من تنظیمات comodo را روی دستی گذاشتم و طبق همون پست بهترین تنظیمات برای comodo انجام دادم ولی باز هم با اون تست 220/340 میده چرا؟؟؟؟
سلام,نقل قول:
اگر میخوای از Comodo DNS Server استفاده کنی اونوقت شما باید موقع نصب فایروال کمودو تیک قسمت من میخوام از Comodo Secure DNS استفاده کنم را بزنید و بعد نصب را ادامه بدید.
یعنی در صورتی که میخواهید ازش استفاده کنید باید تیک قسمت I would like to use Comodo Secure DNS را در عکس زیر بزنید و بعد Next کنید.
اگر هم نمیخواید استفاده کنید اونوقت تیک قسمتی را که با فلش نشون دادم را باید بزنید و بعد Next کنید.
اما اگر نمیخواید که Comodo Firewall را پاک کنید و بدون پاک کردن برنامه میخواهید که ازش استفاده کنید و یا اونو غیر فعال کنید. اونوقت در پستی که مربوط به ClearCloud بود و لینکش رو بهتون دادم تا مطالعه کنید طرز غیر فعال کردن همۀ DNS Server ها به DNS Server آی اس پی خودتون توضیح داده شده...
و اگر میخواهید که بدون پاک کردن فایروال کمودو و نصب دوبارۀ آن از DNS Server کمودو و یا ClearCloud استفاده کنید در این صورت باز هم شما باید پستی را که مربوط به ClearCloud بود رو بخونید اما بجای وارد کردن DNS Server های مربوط به ClearCloud اینهایی که در زیر مینویسم و مروبط به Comodo Secure DNS میشه را وارد کنید.
156.154.70.22
156.154.71.22
مراحل تغییر دادن و یا غیر فعال کردن DNS Server ها هیچ فرقی با هم نداره و شما کافیه مراحل تغییر دادن ClearCloud را بخونید تا همه ش رو متوجه بشید. فقط آی پی های DNS Server ها هستند که با هم فرق میکنند.
حالا اگر میخواهید که از ClearCloud استفاده کنید فقط کافیه که طبق پستی که برای ClearCloud نوشتم و لینکش رو بهتون دادم عمل کنید. در این صورت حتی اگر Comodo DNS Server در سیستم شما فعال هم باشه غیر فعال میشه و جاشو با ClearCloud عوض میکنه. :46:
به احتمال زیاد شما CLT.exe را جزو Trusted Files قرار دادید. :46:نقل قول:
من تنظیمات comodo را روی دستی گذاشتم و طبق همون پست بهترین تنظیمات برای comodo انجام دادم ولی باز هم با اون تست 220/340 میده چرا؟؟؟؟
شما مسیر های زیر را در فایروال کمودو چک کنید و اگر فایل clt.exe در این مسیر ها قرار داشت اون رو پاک کنید. و دوباره تست بگیرید.
Firewall >> Network Security Policy >> Application Rules
Dfense Plus >> Trusted Files
Defense Plus >> Computer Security Policy >> Defense Plus Rules
موفق باشید.
سلام
مهران جان بالاخره ویندوز رو عوض کردم و Comodo رو نصب کردم
توی کومودو نمیشه مثل کسپر تعین کرد بعد از اسکن کامل سیستم ، سیستم رو خواموش کنه؟
ممنون
سلام
مهران جان بالاخره ویندوز رو عوض کردم و Comodo رو نصب کردم
توی کومودو نمیشه مثل کسپر تعین کرد بعد از اسکن کامل سیستم ، سیستم رو خواموش کنه؟
ممنون
درباره ی ClearCloud چون من comodo dns server را فعال کرده بودم و توی تنظیمات کانکشن چیزی قرار نگرفته بود فکر کردم باید از طریق برنامه غیرفعال باشه اگر اینجوریه که تست میکنم اگر مشکلی بود مزاحمتون میشم
درباره ی تست هم درست شد
2سوال دیگه هم دارم
این عادیه که پروسه ی svchost درخواست اتصال به اینترنت بکنه یادم نیست خارج بود یا داخل
مودم من wireless هم هست میخواستم ببینم کومودو برنامه ای داره که بشه وایرلس هم کنترل کرد اگر نداره شما برنامه ای را میشناسی
نقل قول:
به جمع کمودو دارها خوش اومدی :10:
نه نمیشه حامد جان, البته بهتر بود این گزینه هم وجود شاید, شاید در نسخه های آینده که بزودی ازشون خبری میشه این گزینه هم اضافه بشه چون درخواست کننده زیاد داشته.
برای پروسۀ Svchost خیر عادی نیست. من CIS را تا حالا روی چندین سیستم مختلف برای دوستان و آشنایان نصب کردم و svchost یکی از اون پروسه هاییه که از طرف کمودو با مشخصت اصلی که داره در لیست سفید قرار گرفته و اگر درخواست بیشتری از طرف svchost انجام بشه باید دقیق بررسی کنید. :46:نقل قول:
در مورد Wirelss هم, فایروال کمودو براش فرقی نمیکنه که شما از چه طریقی به اینترنت وصل شدید و کار خودش رو میکنه. چه بی سیم باشه و چه کابلی, بالاخره ترافیک باید از داخل فایروال کمودو با تنظیماتی که شما براش تعیین کردید رد بشه. :46:
مثلا وقتی شما در این قسمت ....
شما تعیین میکنید که تمام درخواست های ورودی بلاک بشند دیگه فرقی نمیکنه کانکشن شما از طریق Wireless باشه یا نباشه چون در هر صورت این درخواست ها بلاک خواهند شد.
در ضمن من خودم هم از Wireless استفاده میکنم اما استفاده کردن از Wireless دلیل بر کمتر بودن امنیت نیست. شما قبل از اینکه بخواهید فایروالتون رو با Wireless تطبیق بدید اول باید راوتر و یا مودمتون رو درست تنظیم کنید چون در مرحلۀ اول اونه که تصمیم میگیره امنیت شما چقدر باشه و بعد میتونید توسط فایروال نرم افزاری ترافیک رو کنترل کنید. در موردم یا راوترتون بهتره که از WPA2-PSK بجای WEP برای پسورد گذاری استفاده کنید.
اگر هم به یک Wireless بدون پسورد وصل شدید, مثلا هتل, داخل قطار, هواپیما و غیره... در ایصورت شما چه فایروال داشته باشید و چه نداشته باشید امنیت شما تامین نخواهد شد چون تمام اطلاعات فرستاده شده از سیستم شما قبل از رسیدن به مقصد میتونه توسط صاحب کانکشن کنترل بشه و ربطی به داشتن فایروال نداره.
موفق باشید. :10:
خوب من چجوری میتونم اون پروسه ی svchost را غیر فعال کنم
نه منظورم اون نبود منظورم اینه که من از طریق موبایل به وایرلس خودم وصل میشم حالا کومودو برنامه ای داره که چک کنم کی الان به وایرلس من وصله
svchost را اگر شما غیر فعال کنید نمیتونید به اینترنت وصل بشید. شما باید درخواست های مشکوک را کنترل کنتید و به هر درخواستی Allow از روی عادت را نزنید. :46: منظور این بود.نقل قول:
در ضمن در عکس هایی که گذاشتی من مشکلی نمیبینم و همه چی طبیعیه.
نقل قول:
نه منظورم اون نبود منظورم اینه که من از طریق موبایل به وایرلس خودم وصل میشم حالا کومودو برنامه ای داره که چک کنم کی الان به وایرلس من وصله
دوست عزیز شما وقتی در مودمتون WPA2-PSK را فعال کنید کسی نمیتونه بدون داشتن پسورد به Wireless شما وصل بشه و اگر کسی تونست WPA2-PSK را رد کنه و وصل بشه دیگه نه از کمودو کاری ساخته است و نه از فایروال های دیگه. در این صورت به این شخص باید تبریک گفت :11:
در ضمن خیر از داخل کامپیوترتون شما نمیتونید چک کنید که چه دیوایسی به مودمتون وصله مگر اینکه کامپیوتر را از طریق کابل به مودم وصل کنید و این آدرس را در مروگر IE باز کنید تا در تنظیمات مودم و قسمت log بتونید آی پی آدرس هایی را که به مودم وصل هستند و یا شدند را ببینید و در صورت لزوم دسترسی آنها را قطع کنید.
این کار باید داخل مودم یا راوتر انجام بشه و ربطی به کامپیوتر شما و فایروال کمودو نداره.کد:http://192.188.0.1
این آدرسی را هم که بالا نوشتم بستگی به برند و نوع مودم یا راوتر ممکنه فرق داشته باشه. اگر خواستید دقیق متوجه بشید زیر مودم را بخونید آدرس اصلی نوشته شده .
موفق باشید.
به خاطره این میگم که پسورد را چند نفر دارند میخواستم ببینم میشه کنترل کرد چه کسی و کی وصل میشه چون من قبلا توی یک شبکه از kerio firewall استفاده کرده بودم و توی اون میشد کنترل کرد
پس COMODO نداره ؟؟!! شما هم برنامه ای را نمیشناسی که اینکا را بکنه
ممنون مهران جاننقل قول:
تفاوت On access و stateful تو آنتی ویروس چیه؟
رو کدوم باشه بهتره؟
ممنون
دوست عزیز من بهترین راه رو به شما معرفی کردم. اینو مطمئن باش.نقل قول:
دنبال برنامه نباش... برو داخل مودمت و پسورد رو عوض کن. پسورد ور که عوض کردی و نوعش هم WPA2-PSK گذاشتی دیگه خیالت راحته که اون پسورد رو فقط خودت داری. اگر هم خواستی برای اینکه حتی CIA هم نتونه پسورد مودمت رو هــک کنه میتونی پسورد رو از نوع 128bit و یا 256bit انتخاب کنی.
برنامه هم نمیوته به داخل مودم دسترسی داشته باشه. برنامه ها فقط میتونند داخل سیستم شما و کانکشن داخل کامپیوتر شما را حداکثر کنترل کنند و نه کانکشنی که مودم به دیوایس های دیگه میفرسته. این مسئله با هم زمین تا آسمون فرق داره.
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
روی On-Access بزار بهتره. :46:نقل قول:
با اجازه داش مهراننقل قول:
من مودمم Linksys By sisco WAG120N هست و این برنامه همراهش بود که برنامه بسیار عالی هست و البته روی همه مودم های وایرلس جواب میده
عکس زیر رو ببین:
موبایلم رو هم که به مودم وصل کردم با این برنامه نشون داد
خلاصه هر کی وصل بشه این برنامه نشون میده و کلا برنامه خفنیه برای مدیریت وایرلس
نسخه نهاییش با کرکش هست تو نت بگردی پیدا میکنی
اینم About برنامه که البته هنوز کرکش نکردم
پیدا نکردی بگو لینک بدم بهت
برای این که امنیت شبکه وایرلستون رو چک کنید به سایت زیر برید و این راهکارارو انجام بدید....
کد:http://narenji.ir/--wifi-gadget-descriptions-80
نقل قول:
santamove جان دستت درد نکنه, همۀ این روشها بر روی WEP قابل اجرا هستند و هــک و بدست آوردن WPA2-PSK کار هر کسی نیست. در پست های قبلی هم بهش اشاره کردم. :46:
بهتره به موضوع اصلی تاپیک Comodo Internet Security برگردیم. :10: