c6960 تو usb فایلهای mkv 720 و 1080 رو با زیرنویس فارسی پخش میکنه؟
اصلا mkv پخش میکنه؟
ادیت:خب تاپیک رو کامل خوندم انگار اجرا میکنه.
پس با این حساب نیازی به خرید جداگانه دستگاه پخش hd نیست درسته؟
c6960 تو usb فایلهای mkv 720 و 1080 رو با زیرنویس فارسی پخش میکنه؟
اصلا mkv پخش میکنه؟
ادیت:خب تاپیک رو کامل خوندم انگار اجرا میکنه.
پس با این حساب نیازی به خرید جداگانه دستگاه پخش hd نیست درسته؟
-خوب همونطوركه به جواب رسيدين بله ميتونه بدون محدوديتي اجرا كنه با زير نويس فارسينقل قول:
-نيازي به خريد hd media player هم نيست
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
-بله عزيز ورژن 1.4 هستند تمامي hdtv 3d ها Hdmi 1.4 هستندنقل قول:
ببخشين يک سوال داشتم کسی تونست کابل hdmi ورجن 1.4 گير بياره البته نه از اين 7،8 تومانی که تو بعضی سايتها برای فروش هستش
اصلاً تلويزيون c8000 ميتونه کابل hdmi 1.4 رو ساپورت کنه ميتونه 4096 پيكسل افقي و 2160 پيكسل عمودي پخش کنه?
پس با این حساب نمیشه به سینمای خانگی خروجی صدا داد ؟ درسته؟نقل قول:
-متوجه نشدم مجتبي جان منظورتون چي هست؟از hdtv خروجي نميشه گرفت؟نقل قول:
فایل mkv رو با فلش مموری میخوام بزنم به تی وی و فیلم ببینم. میشه همزمان خروجی صدا داد به سینمای خانگی؟نقل قول:
سلام .
با اجازه .
بله دوست عزیز میشه همزمان به سینما خانگی خروجی داد . فایلهای MKV تا حجم 40گیگابایت تست کردم جواب داد ! زیرنویس هم با همنام کردن 2 فایل مشکلی نداره .
مخلصیم .
سلام بچه ها من 2 تا شو 3d از سايت گرفتم 1920x1080].mp4
ولی 3d پخش نميشه حتماً بايد 3d با cd بلو ريدر اجرا بشه يعنی cd ارجينال راهی نداره
فيلم ها هم ماشالا زير 40 ،50 گير نمياد
راستی وقتی با فلش به tv وصل ميکنم اين شو رو ميديدم گزينه 3d سه حالت برای انتخاب داشت يکی که دوتا ميشد از بقل يکی ديگه هم باز 2 تا ميشد از بلا ،پايين سومی هم که هيچ 2 بعدی رو به سه بعدی تبديل ميکنه
کسی تونسته 3d ببينه فيلم يا شو البته ارجينال منظورم نيست از سايت دانلود کرده باشيد:11:
سلام
آیا کسی میدونه 46c8000 سام سرویس ساخت کجاست؟
ایا واقعا مهم که ال یی دی سامسونگ ساخت کجا باشه؟
ایا بهتر نیست که از بانه یا جوانرود که محصولات ساخت مالزی دارند 46c8000 خریداری بشه؟؟؟
ممنون میشم بهم کمک کنید
-احتمالا مالزيايي و يا تايلندي بايد باشند ولي در ايران lable متفاوت made by ميخورهنقل قول:
-والا توي مدل هاي اسيايي ميشه گفت نه تفاوتي ندارند در امكانات
-اگر بخاطر اصل بودن واينكه كار كجاست ميخواين از اونجا بخرين اينكار رو نكنيد واز همينجا بگيريد و نگران نباشين
-در غير اين صورت يعني اگر بخاطر قيمت هست خوب ديگه بستگي به خودتون داره عزيز :46:
ما امروز یک تلوزیون 46c8000(46c8880) و یک بلور bd-c6900 از تهران گرفتم قرار هست فردا بیاورد ابتدا میخواستم بپرسم داخل جعبهی اینها باید چه باشد (چه کابلهای ... و آیا اکسسپونت وایرلس داخلش هست داخل تلوزیون یا بلور باید باشد؟).
و بعد از این آیا این مدل امکان گرفتن تلویزیون دیجیتال را دارد یا نه؟
در کل هرچیزی که در این باره لازم هست بگوید که کسی که میآید بهش بگویم(اگر چیزی کم بود) و یاد بدهد.
-مباركتون باشهنقل قول:
-در مورد كابل ها رابط هاي پشت پنل همه بايد باشند مثل:كامپوننت-vga-مبدل انتن -ريموت و... نگران نباشين چيزي رو بر نميدارن
-در مورد دانگل usb متاسفانه در c8000 وجود نداره يعني داخل كارتن ولي توي bd دوستاني ميفرمايند در مدل هاي با گارانتي وجود داره
-دوستاني كه از بانه تهيه كردن اكثرا قسمت local set قفل و يا غير فعال هست و فعلا امكان ديجيتال رو ندارين
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
مبارک باشه
یه سئوال دارم ال ای دی شما ساخت چه کشوریه؟
قیمتش ارزونتر شده تا نه
ممنون
ممنون
فعلا ندارم یعنی اگر آپگریدش کنیم میتوانیم داشته باشیمش؟
پس اگر دانگل usb را نداشت بهش گیر بدهم یعنی در کارتونش باید باشد و بگویم هرکس گرفته است داشته است!
bd به صورت هدیه همراه tv داده است بالاخره ۲۰-۳۰هزار تومان هم کم نیست اگر برش داشته باشند.
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
مبارک باشه
یه سئوال داشتم
- ال ای دی شما شاخت کجاست؟
- قیمتش ارزون نشده؟
ممنون
سلام
من c7000 40 را به کامپیوتر وصل کردم (با کابل مانیتور) فیلم wmv سه بعدی را که دانلود کرده بودم اجرا کردم تصویر دو تکه بالا و پایین است وقتی شاسی سه بعدی را میزنم فقط گزینه دو بعدی به سه بعدی میاد که فایده ای نداره و فیلمهای hd که اجرا میکنم گزینه های مختلف سه بعدی فعال میشه چه کار باید کرد تا بتونم فیلمهای سه بعدی را ببینم
شما با hdmi 1.4 فکر کنم فقط میتونی سه بعدی داشتهب اشی . vga کلا یه inteface آنالوگ هست و برای اینجور کارها مناسب نیست
-عزيز ربطي به اپديت فريمور نداره و بايد از طريق منوي مخفي فعال بشه تا جايي كه من اطلاع دارمنقل قول:
-نه در جعبه hdtv موجود نيست
-يكي از دوستان عنوان كردند در جعبه bd 6900 دانگل وجود داشته
دستگاه را گرفتم
متوجه نشدم کجا کشور سازنده را زده
آیا اگر اپدیت فریمور یک کشور دیگر را بگیریم که امکان تلویزون دیجیتالی دارد میتوان این امکان را آورد و فعالش کرد؟ (اصلا این امکان از نظر سخت افزاری ساپورت شده است در سفارشهای ایران، چون مثلا مدل انگلیسی این امکان را دارد یعنی تنها از نظر نرمافزاری غیر فعالش کردند؟ اصلا مرض دارند که غیر فعالش کردند؟) اگر آره آیا میشود بعد اگر جواب نداد به حالت قبل برش گرداند؟
--
۳تا عینک باهاش هست و یک فیلم بلویر سه بعدی Monsters Aliens 3D و یک دانگل.(فکر میکنم ۲ تا عینک همراه با تلویزون و یکی همراه با bd)
قیمت برای ما ۳،۷۵۰،۰۰۰ تومان شد (تلوزیون و bdc6900)
-----
من متوجه نشدم چگونه میتوان به لپتاپم وصلش کنم که فلیمهام را باهاش شر کنم کسی انجام داده تاکنون[COLOR="Silver"]
سلامنقل قول:
مبارکتون باشد
از کیفیت تصاویر راضی هستید؟
در مورد تولید رنگ مشکی و همچنین response time مشکلی با TV ندارید
آیا خرید این تلویزیون را توصیه می کنید
ممنون:10:
رنگ سیاه را خوب تولید میکند. زمان پاسخگوی را نمیدانم یعنی چیزی نداشتم امتحان کنم. تنها ایرادی که داشت همین نداشتم ----t هست که حالمان را گرفت!!
اگر این از نظر سخت افزاری این امکان را داشته باشد شاید بشود از نظر نرم افزاری کاری کرد.
کسی میداند اگر به نرم افزارش ور برویم و خراب شود آیا میشود خودمان درستش کنیم؟ (اگر یکبار ور رفتیم خراب شد احتیاج نباشد به نمایندگی ببریم!)
من میخواستم بلوری رو حذف کنم تا بتونم 3400 این مدل رو بگیرمنقل قول:
فقط موندم اگر بلو ری رو حذف کنم اون فیلم و دانگل و یکی از عینک ها رو حذف میکنن یا نه فقط به جای 3 تا عینک 2 تا عینک میدن؟!!
بعد این که دقیقا کار این دانگل که میگید چی هست ؟
این دانگل چیه که روش گرفتی؟؟؟
وصل میکنی به تلویزیون امکان ارتباط از طریق وایرلس را برای تلویزیون محیا میکند که بتوانی به کامپیوتر یا اینترنت وصل بشی(خود تلویزیون به تنهای این امکان را ندارد). ولی من هنوز نتوانستم به این روش به لپتاپم وصل بشم باید یک برنامه را اجرا کنم و از آن طریق به کامپیوتر وصل بشم (برنامه تحت ویندوز هست من سیستم عاملم مک هست هنوز امتحان نکرده ام).نقل قول:
و آنگونه که من دیدم دانگل با bd بود! فیلم هم جدا بود متوجه نشدم با تلویزیون هست یا با bd
فکر کنم برای اتصال هدفون بی سیم به تلویزیون هم کاربرد داشته باشد:13:نقل قول:
سلام من بالاخره داستان اين گزينه هايی که ميگفتم راجب 3d رو فهميدم شما وقتی ميری رو بخش 3d سه گزينه برای انتخاب داره که يکی دو بعدی رو به سه بعدی تبديل ميکنه يکی هم تصوير رو دوتا ميکنه از بقل و آخری هم تصوير رو دوتا ميکنه از بلا پايين
من ديشب يک رس ی و ر خريدم hd داشتم تو کانال ها ميگشتم ديدم يک کانال sport 3d داره بازش کردم ديدم تصوير دقيقاً از وسط tv دوتا شده زود زدم دکمه 3d و حالت دوتاهی از بقل رو زدم شد 3d جاتون خالی چه حالی کردم يک کانال ديگه هم شنيدم آلمان داره فقط film 3d ميزاره هنوز گيرش نياوردم اگه کسی اسمی ازش داره بهم بده ممنون ميشم:11:
با سلامنقل قول:
رس ی و ر که خریدی مارکش چی بود آیا hdmi 1.4 رو ساپورت میکنه ممنون
نقل قول:
من گوشی سامسونگ گلکسی دارم که اين سيستم رو روش داره ولی تلويزيون رو نميدونم داره يا نه چون بعضی ها ميگن داره بعضی ها ميگن بايد بخری کسی اطلاع نداره مدل تلويزيون c8000 3d
رو تلويزيون قسمت all share ميرم چيزی پيدا نميکنه رو گوشی قسمت all share ميرم اونم چيزی پيدا نميکنه
با درود.من 46c6900 گرفتم!
1- نمیدونم چرا همش رو تصویر عملیات محیر العقول انجام میده! دیوانه کننده ست برام! اینطوری براتون توضیح بدم که انگار یکی توش هی تصویر رو بین گزینه blur و sharp عوض میکنه! یعنی چند دهم ثانیه طرف منافذش پوستش بخوبی معلومه (sharp ) و چند دهم ثانیه پوست صورت طرف رو بدون جزئیات نشون میده (blur ) و هی این قضیه رو تصاویر مختلف ممتد تکرار میشه چه وقتی از ماهواره تصویر میگیرم چه دی وی دی و چه تلوزیون جمهوری اسلامی!
باز تصاویره از نزدیک رو بهتر نشون میده مثلا وقتی تصویر تو صورت هنرپیشه هاستش , ولی وقتی یه محیط وسیع رو با جزئیات نشون میده که افتضاح میشه انگار یکی توش داره هر چند دهم ثانیه anti aliasing رو بین حالت افتضاح و 1x عوض میکنه!
راستی اینها رو گفتم که متوجه منظورم بشید , میدونم علمی نبود
راهی هست؟
2-من این دستگاه رو از بانه سفارش دادم قیمت 1.850 برام در اومد.میخواستم ببینم گیرنده دیجیتالی داره یا بصورت مخفی هستش توش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-یه سوال برای اطلاع عمومی از دوستانی که LED 3D مدلهای 8000 و 7000 و 9000 خریدن و مدتهاست دارن استفاده میکنن دارم! آیا در مجموع از قابلیت 3D تلوزیون هاشون راضی هستن و فکر میکنن مثلا تا چند سالی با همین تلوزیونهایی که دارن تصوایر 3 بعدی رو جواب میده یا اینکه هنوز این تکنولوژی تثبیت نشده و باید تا رسیدن به یک استاندارد واحد صبر کرد؟؟ یعنی خلاصه همین الان این تلوزیون در حالت پخش 3D کاملا براشون کارا هست یا اینکه این تلوزیونهای فعلی 3D براشون فقط جنبه استفاده از تکنولوژی جدید و سرگرمی گهگداری رو داره؟؟؟
اعلام شده سال 2014 حدودا 2/3 مردم ایالات متحده تلوزیون 3 بعدی خواهند داشت.
منم 6900 دارم ولی به این مسئله دقت نکردم :19:
احتمالا مربوط به گزینه کاهش نویز میشه که تصویر را ثابت نگه میداره و زمانی که یکم تکان خورد مشکل بلور پیش میاد
1- احتمالا مربوط به گزينه هاي تنظيم تصويرتون هست نويز يا ----- يا Eco mode ...نقل قول:
- نمیدونم چرا همش رو تصویر عملیات محیر العقول انجام میده! دیوانه کننده ست برام! اینطوری براتون توضیح بدم که انگار یکی توش هی تصویر رو بین گزینه blur و sharp عوض میکنه! یعنی چند دهم ثانیه طرف منافذش پوستش بخوبی معلومه (sharp ) و چند دهم ثانیه پوست صورت طرف رو بدون جزئیات نشون میده (blur ) و هی این قضیه رو تصاویر مختلف ممتد تکرار میشه چه وقتی از ماهواره تصویر میگیرم چه دی وی دی و چه تلوزیون جمهوری اسلامی!
باز تصاویره از نزدیک رو بهتر نشون میده مثلا وقتی تصویر تو صورت هنرپیشه هاستش , ولی وقتی یه محیط وسیع رو با جزئیات نشون میده که افتضاح میشه انگار یکی توش داره هر چند دهم ثانیه anti aliasing رو بین حالت افتضاح و 1x عوض میکنه!
راستی اینها رو گفتم که متوجه منظورم بشید , میدونم علمی نبود
راهی هست؟
2-من این دستگاه رو از بانه سفارش دادم قیمت 1.850 برام در اومد.میخواستم ببینم گیرنده دیجیتالی داره یا بصورت مخفی هستش توش؟
من هم اين tv رو دارم وبا چنين مشكلي بر نخوردم
2-من هم مثل شما گرفتم از همين مدل متاسفانه فعال نيست وهمچنان دنبال راهي براي فعال كردن اون ميگرديم :46:
آخر کسی تونست مطالب سه بعدی رو از pc پخش کنه و سه بعدی درست حسابی ببینه ؟! در حد bd player ?
سمت هاتب--رد میتونی کانال la 3d رو هم بگیری البته فعلا پخش آزمایش داره sky sport 3d رو هم که گرفتی که بنظر من برای دیدن ورزشی ها خیلی جالب هست .نقل قول:
سلام من این تلویزیون رو از سام پرسیدم گفت دیجیتال داره!آیا فرقی هست بین بانه ای یا اینکه از سام بگیریم؟جنسای سام ساخت کره س یا مالزی؟نقل قول:
یه سوال دیگه از کجا میشه فهمید دستگاهتون اصله یا نه؟فکر کنم از سایت سامسونگ بشه ولی هر چی گشتم پیدا نکردم اگه کسی میدونه لطف کنه بگه
با تشکر
سلام دوست مننقل قول:
در مورد عملیات محیرالعقول تلویزیونت بگم: این حالت رو من تو EX500 که منزل خواهرمه و روی یه مدل از هیتاچی که دقیقا یادم نیست چه مدلی بود دیدم بنظر میاد یه چیز عادی بین ال سی دی ها باشه انگارکه یه نفر بسرعت شارپنس تصویر رو میبره رو 10 بعد بسرعت برمیگردونه رو صفر
تا نظر اساتید و مجرب ها چی باشه
ارادت :
ناصر
آقا پس جواب ما چی شدنقل قول:
سلامنقل قول:
نفرمودین مارک ر س ی و ر تون چیه و چند گرفتینش
در ضمن مبارک باشه:11::11::11:
اردت :
ناصر
تمامی مدلهایی که قابلیت دریافت سیگنال ----s2 رودارند میتونند کانالهای سه بعدی رو هم پخش کنند از جمله رسی---ور ارزان قیمت xcruiser 400HDنقل قول:
خب دوستان مثل اینکه من شانس آوردم و دستگاهم(46c6900) گیرنده دیجیتال دارد و بصورت پیش فرض روشن هم هست و الان تمام کانالهای تلوزیونی و رادیویی دیجیتال رو گرفتم !
:13:نقل قول:
من تاحالا تلوزیون صفحه بزرگ ال سی دی و ال ای دی نداشتم و آخرین تلوزیونم هم یک سی آر تی 21 اینچ سونی بود! ولی این موردی که شرح دادم خیلی ضایع هستش! هر چند با کم کردن نور دستگاه , بهتر میشه و هر چقدر فاصله شخص بیننده از تلوزیون بیشتر باشه کمتر محسوس میشه ..ولی اگر از فاصله نزدیکتر مثل 2 -3 متری به تلوزیون نگاه کنی تو ذوق میزنه! خلاصه اینکه باید سوخت و ساخت; چون اینها میدونن چه جوری باید مورچه ای تکنولوژی های جدید رو به خورد مصرف کننده بدن که مجبور باشه هر چند وقت یکبار دست به تعویض بزنه من خودم چند سالی بودکه دنبال خرید ال سی دی یا پلاسمای بزرگ بودم که بخرم ولی هی بخودم میگفتم صبر کن چون هنوز تثبیت نشده...و الان هم هنوز ایده ال نشده...این روندیه که توش هستیم و باید باهاش ساخت
.
دوستانی که تلوزیون 3D دارن نظرشون رو در مورد سوال 3 من تو صفحه قبل نمیگن؟؟
-بله ديجيتال داره منتها در مدل هاي بانه اي كه اكثرا مالزيايي هستند وتعداد كمي made by samsung خورده كه در واقع كار كره هستند غير فعال هست تا جايي كه من اطلاع دارمنقل قول:
-در مورد اصل بودن منظورتون چيه متوجه نميشم؟يعني شماره باركد رو چك كنيد با سايت رسمي ؟
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
-چه خوب اميدوارم زودتر راهي پيدا بشه تا بقيه دوستان هم بتونند از اين قابليت استفاده كنندنقل قول:
خب دوستان مثل اینکه من شانس آوردم و دستگاهم(46c6900) گیرنده دیجیتال دارد و بصورت پیش فرض روشن هم هست و الان تمام کانالهای تلوزیونی و رادیویی دیجیتال رو گرفتم !
سلام .
مبارکا باشه ! راضی هستی ؟ :دی گولت که نزدم ؟ :دینقل قول:
من هم اين tv رو دارم وبا چنين مشكلي بر نخوردم
این مشکل بلور که من متوجه نشدم ولی شاید چون این سری LED ها نور رو متناسب به تصویر در حال پخش تنظیم میکنه اینطوری متوجه میشین .
حالت رو بذارین رو Dynamic ببینید باز هم اینطوری میشه !
مخلصیم .