من از هفته ی دیگه 256 وصل میشه:31:
Printable View
من از هفته ی دیگه 256 وصل میشه:31:
باید بری مرکز مخابراتی محلتون ازشون سوال کنی ارایه میدن یا نه بعضیهاشون ادیت میکنند ولی بعضی جاها آدمای خوبی هستن خیلی محترمان جواب میدن . همونجا بهت یک فرم میده پر میکنی دیگه وصل میشه . من حتی تا یک ماه قبض تلفن ندادم تلفن خونه یک طرف شده ولی اینترن هنوز وصل بود .نقل قول:
سلامنقل قول:
خیر یک چنین اطلاعیه ای نیومده
من در این ماه بیش از 8 گیگ SENDو RECEIVE داشتم(طبق برنامه ی DUMETER)
اینترنتم هم قطع نشده
انگار این مخابرات تو هر مرکز یه قانون خاص خودشو دارده
قبلاً رفته بودم گفتن پورت نداریم امروز رفتم سر بزنم کارمندشون گفت که هنوز پورت نداریم
ازش پرسیدم گفتم 256 چه شرایطی میخواد گفت اصلاً 256 نمیدیم=> گفتم گفتم با کارت دانشجویی گفت نه فقط ارگانهای دولتی
منم همینطور چارشاخ موندم
بهش گفتم چه طور کسای دیگه تو مراکز دیگه دارن میگه ما نداریم :-?
انگاری باید با همین حجمیها سر خودمونو گرم کنیم
بچه ها wag120n نیاز به تنظیم خاصی داره برای اینترنت مخابرات؟ وصل نمیشه . بعد از اینکه یوزر پسورد رو دادن بلافاصله فعال میشه یا 2-3 روزی طول میکشه؟ کانکت نمیشه . پشتیبانی هم که هیچی.
یکی از بچه ها نوشته mtu رو 1500 یا 1392 بکنم . حالا امتحان می کنم می گم
من رفتم ثبت نام کنم طرف گفت 6 ماه دیگه نوبتت میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
گفتم چی؟ گفت 400 نفر قبل شما تو لیست انتظارن.( مخابرات شهید زارعی )
خلاصه فرم رو پرکردم
حالا میتونم تا نوبتم برسه از شرکت دیگه فعلا حجمی بگیرم؟
بلهنقل قول:
چرا نتونی
آقا به ما هم میگن پورت خالی نداریم؛زنگ بزنو پیگیر باش:13:نقل قول:
انگار این مخابرات تو هر مرکز یه قانون خاص خودشو دارده
قبلاً رفته بودم گفتن پورت نداریم امروز رفتم سر بزنم کارمندشون گفت که هنوز پورت نداریم
ازش پرسیدم گفتم 256 چه شرایطی میخواد گفت اصلاً 256 نمیدیم=> گفتم گفتم با کارت دانشجویی گفت نه فقط ارگانهای دولتی
منم همینطور چارشاخ موندم
بهش گفتم چه طور کسای دیگه تو مراکز دیگه دارن میگه ما نداریم :-?
انگاری باید با همین حجمیها سر خودمونو گرم کنیم
احینا مرکز مخابرات شما پیام نور نیست؟
صبانت هم میگه پورت خالی نداریم
تکلیف چیه؟:19:
سلام به همه
من تا امروز صبح که رفتم از مخابرات خونمون تاییدیه قبض ها را بگیرم می خواستم از امپراطور اینترنت 512-1024 بگیرم با مبلغ 14.500 ماهانه و 2گیگ حجم... ولی این نامحدود بودن حسابی وسوسه ام کرده خصوصا حالا که فهمیدم 20 تومان هزینه نصب هم نداره... حالا اومدم تو فروم دوباره پشیمون شدم...تو را خدا یکی به من یه راهنمایی کامل بکنه که این 128 های مخابرات را می شه تحمل کرد مثلا هی قطع یم شه یا نه...صفحات را چه جوری میاره بالا...حد اقل و حداکثر سرعت چه قدره در کل می تونم حد اقل یه ماه باهاش دووم بیارم...
و یک سوال اگر من اول از مخابرات بگیرم بعد پس از یک ماه برم یه شرکتد یگه ...دیگه ازم رانژه 20 تومانی نمی گیرند؟؟اینجوری من شنیدم....اگر اینجوری هست می تونم یه ماه با مخابراتی ها تحمل بیارم بعد با امیپراطور...
در ضمن محض اطلاع امپراطور شنیدم سرعت 512حدود 70 هست و 1مگ بالای 110...تازه 512 الی 1024 معمولا بین 80-100 است با 2 گیگ محدودیت و 14.500 هزینه
لطفا سریعتر کمکم کنید من می خوام تا هفته بعد نتم وصل بشه الان با دیال آپ هستم با بدبختی...
بالا تر از 128 میدند من الان 128 دارم
اما تا اونجایی که من امروز پرسیدم گفتند یه نفر بود نفر اول خوارزمی از رییس دانشگاه و خوارزمی نامه اؤ<د با کلی تعهد دردر 256 بهش دادند...نقل قول:
خب دوست عزیزخواهشا جان من تمام اطلاعات را بدید ...
از مخابرات؟؟؟
من امروز مخابرات بودم گفتند نمی دن...به هیچ وجه
می گفت یه نفر رتبه اول خوارزمی با نامه از رییس دانشگاه و خوارزمی می خواست 512 بگیره ندادن آخر با کلی تعهد و کلی برو و بیا 256 بهش دادند
elsin عزیز تو را خدا تمام اطلاعات adsl مخابراتت را بفرست از سرعت گرفت تا هر چی که فکر می کنی...خواهشا
چی بفرسم جیگر
همه اطلاعات از adsl خودت که از مخابرات گرفتی...
سرعت،شبانه و روزانه،سرعت بازکردن وب،آی پی valid داره؟(یه جا گفته بود نداره)،تو دانلود از رپید شیر مشکل داره؟و ...
رفع محدودیت سرعت اینترنت بزودی در مجلس تصویب میشودساماندهی وضعیت اینترنت و رفع محدودیت اینترنت طی دو هفته آینده در صحن علنی مجلس تصویب میشود. علی اصغر یوسف نژاد مخبر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: “سیاستهای مجلس درخصوص توجه به شاخصهای اینترنتی و بهبود کمیت و کیفیت سرعت اینترنت، تامین و افزایش پهنای باند مورد نیاز کاربران و فراهم کردن زیرساختهای مورد نیاز است که تمام این موارد در مجلس مورد بررسی و تغییر برخی محدودیتها و قوانین قرار خواهد گرفت.”
وی ادامه داد:رفع محدودیت سرعت اینترنت به خصوص جهت کاربران خانگی در حال حاضر به تایید کمیسیون تلفیق مجلس رسیده است و امیدواریم تا دو هفته آینده هم در صحن علنی مجلس به تصویب برسد.
یوسف نژاد اظهار داشت: نمایندگان مجلس مذاکرات و توافقاتی نیز در این زمینه با تقی پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داشتهاند.
من قبلا از مخابرات adsl نداشتم برای همین نمی تونم مقایسه کنم
اما تا حالا یادم نمیاد برای خرابی زنگ زده باشم به پشتیبانی کلا خوبه
یادت باشه ممکنه تو منطقه شما کاملا برعکس باشه
هیچ تغییری در تنظمیها ندادم و بعد از مدتی وصل شد. همه چی دیفالتنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما باید به مخابرات کل منطقه تون(یعنی مثلا مرکز مخابرات کل برای پیش شماره با کد 7 میشه مرکز مخابراتی نبوت) مراجعه کنید
اینو وقتی یکی از فامیل هامون جدیدا می خواست 256 بگیره فهمیدیم
باید اونجا تقاضا بدین و اونها بعد از تایید تقاضاتون اون رو به مخابراتتون ارسال می کنن و بعدش مخابراتتون هم به مرکز دیتا ارسال می کنه تا اینترنتتون وصل بشه
چون مخابرات منطقه ی ما مخابرات کل بود(مرکز مخابرات نبوت) این رو نمی دونستم تا این که فامیلمون هم تصمیم گرفت 256 مخابرات بگیره و اون موقع فهمیدم که برای دریافت سرویس 256 باید
به مرکز مخابراتی کل منطقه مراجعه بشه
ضمن اینکه هزینه ی نصب هم جدیدا می گیرن (برای من که اینجوری بود ) 10 هزار تومن هزینه ی نصب گرفتن
لصفا خبری که درج می کنید منبع اون رو هم ذکر کنید.نقل قول:
سلام آقا مهردادنقل قول:
فکر کنم لینک خبریش ، این لینک زیر باشه:
کد:http://www.tct.ir/home/fa/search.php?idnews=15722
ممنون خبر در پست اول تاپیک درج شد. اخبار تکمیلی در این خصوص در روزهای آتی در این تاپیک دنبال و درج می شوند.
نقل قول:
با تشکر از شما
دوستانی هم که خبری رو در تاپیک درج می کنن حتما لینک منبع خبر رو هم قرار بدن
کلا این مخابراتی ها قابل تحمل هست ...
کاملا درسته،یکی از دوستان منم از همین طریق 256 گرفته و الانم داره استفاده میکنه،خیلیم راضیه.البته ظاهرا یه کانالیم زده که کارش راحتر پیش بره..نقل قول:
از دوستان، کسی از مخابرات کرج سرویس 512 گرفته. چطوریه؟ میشه یه تست با SpeedTest بذارید.
واقعاً 512 هست؟
ما كه فرديس كرج ميشينيم هرچي زور زديم 128 بيشتر ندادن.نقل قول:
سلام من میخوام Adsl از مخابرات بگیرم میخواستم بدونم 512 به خونه میدن؟اگه کارت دانشجویی ببرم میشه؟قیمتش چنده؟نامحدوده؟
در کل میخواستم بونم نسبت به جاهای دیگه که adsl میدن چجوریه؟
با تشکر
خیر فعلا 128 ارائه می شه.
2 هفته دیگه موضوع برداشته شدن محدودیت ارائه ADSL بالاتر از 128 برای خانگی توی مجلس مطرح می شه که احتمال تصویبش بالای 80 درصد هست چون نمایندگان با وزیر ارتباطات توافقاتی کردن.
همونطور که گفتم سرعت دانلود 14 هست قعطی هم کم پیش میاد.
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ممکنه منو اد کن. آی دی من : os56k
میخواستم در مورد ADSL مخابرات ازت بپرسم. شنیدم adsl مخابرات اینطوری هست که به میزان ترافیک مصرفی در دو ماه قیمت آن در قبض تلفن میاد. یعنی هر چه بیشتر مصرف کنی بیشتر پول میدی. من خیلی تعجب کردم. فکر میکردم که این قیمت هایی که تو لینک زیر هست برای اشتراک نامحدود هست که بالطبع هر چقدر که مصرف بکنی فرقی نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما الان اشتراک دارید ؟ این مسأله که گفتم درسته ؟
من از شرکت مخابرات سرویس 1 مگ گرفتم البته برای تهران نیستم برای شهرستان هستم
شرکت مخابرات توی سرعت دانلودش نه چیزی زیاد میده نه کم! تا حالا سرعت دانلود 130 بوده سرعت باز کردن سایتهاش هم نسبتا خوبه.
اینجوری که از مخابرات شهرمون سوال کردم گفت کیفیت سرویس مخابرات در همهء شهرها تقریبا مثل هم هست بنابراین اگر شما از تهران هم سرویس 1 مگ بگیرید و تستش کنید احتمالا خیلی نزدیک به تست من باشه
از سرور کویت:
از سرور باکو:
نقل قول:
شما شركت داري كه 1 مگ دادند
256 هم به اين راحتي ها نميدند
دوستان من چه جوری میتونم از مرکز مخابراتمون 256 بگیرم
رفته بودم مرکز مخابرات کارمندشون میگفت اصلاً 256 نداریم بعد کلی سوال و این حرفا گفت میدیم ولی فقط به شرکتها گفتم با کارت دانشجویی و .. چی؟! گفت اصلاً
حالا شما چه راه در رویی رو پیشنهاد میکنید؟ پیش رئیس هم نمیزارن برم :دی
یکی از دوستان برای گرفتن 256 چند صفحه قبل این کار رو گفته بودننقل قول:
نقل قول:
نه شرکت ندارم :31:نقل قول:
توی شهر ما کلا مخابرات آسون می گیره اگر نامه نداشته باشی تا 256 میده و با نامه از دانشگاه یا ادارات 2 مگ هم میده
من نامه بردم و رئیس مرکز مخابراتی هم نامه رو دید و امضاش کرد و سرویس رو راحت دادند
اسپید تست رو فقط گذاشتم تا کیفیت سرویس 1 مگ مخابرات رو بررسی کنید چون گفتند کیفیت سرویس های مخابرات تقریبا در همه شهرها یکیه
هزینه سرویس چقدر میدی؟نقل قول:
خوب کاش لینک اون پست رو میدادی اگه میدونیستی جماتش چی بودنقل قول:
چون من الان 5-6 صفحه زیر رو کردم هیچی گیرم نیومد
اینجانب هم عاجزانه درخواست میکنم ایشان تشریف بیارن بگن کدوم مرکز و چه جوری گرفتننقل قول:
از طرفی با وجود اینکه هنوز چند روزی از این خبرهای رویایی و خوش نگذشته گویا این رویا به واقعیت پیوسته. چند مرکز مخابرات در تهران اقدام به ارائه سرویس های بالاتر از 128 بدون ارائه مدرک خاص و سختگیرانه کردن که نمونه هایی از اونها هم توی فروم P30world مشاهده می شه.
بنابر این از تمام دوستانی که جدیدا سرویس های ADSL مخابرات رو ثبت نام کردن خواهش می کنم با ذکر نام مرکز مخابرات خودشون بگن که چه سرویسی رو ثبت نام کردن.
والا من که خودم امید نداغرم اصلاً بتونم از مخابرات خودمون حتی 128 هم بگیرم
چون حت اینا پورت خالی ندارن
الان 1ماهه اسم من رفته تو لیستشون ولی هنوز خبری نیست
راستی واسه اون راهیی سراغ ندارین؟منظورم اینه که چه جوری میتون به بالاتریا بگم که یه جوری با هم راه بیان که حداقل 128 رو بگیرم
چون فکر میکنم اگه این 128 رو بگیرم بقیه چیزا حل میشه (به خاطر قضیه مجلس واسه سرعت بیشتر از 128 واسه خانگی)
ماهیانه 39 هزار تومننقل قول:
خوبیش اینه که مثل بقیه شرکتها شبانه شیری نیست . برای مثال من دیشب ساعت 23:45 فایلها رو گذاشتم توی دانلود صبح ساعت 9 بلند شدم دیدم بیشتر از 4 گیگ دانلود کرده
39 بازم براي 1 مگ قيمت خوبيهنقل قول:
ان شا الله مجلس محدوديت سرعت رو توي اين هفته يا هفته بعدي برداره ، منم از مخابرات ميگيرم. البته 512
الان محدودیت بالای 256 توی سایر شهرها هم هست ولی من نمی دونم چرا توی تهران و کرج اینقدر گیر هستند!نقل قول:
توی سایر شهرها اینطوری نیستند و راحت با یه نامه از دانشگاه و یا شرکت اینترنت سرعت بالا رو مخابرات میده.
من برای ثبت نام رفته بودم خیلی ها می اومدند 512نامحدود ثبت نام می کردند هزینه اش هم ماهی 20 تومن بود
آقا من شنیدم ای دی اس ال مخابرات مثل تلفن میمونه که هر چی بیشتر استفاده کنی بیشتر قبض برات میاد. من خودم الان صبانت دارم و میخوام به خاطر مشکلاتی که سه روز هست در ساعت مجانی پیش اومده ISP خودم عوض کنم. آیا همچین چیزی در مورد مخابرات صحت داره ؟ یعنی با توجه به ترافیک مصرفی برات قبض میاد ؟