یک هفته کجا بود دو روز پیش شارژم تموم شد :Dنقل قول:
قبل از اینکه برم مخابرات چک کردم چراغ adsl روشن بود ، اونجا هم به مسئولش گفتم گفت اصلا نیازی نیست خط جمع آوری بشه
Printable View
یک هفته کجا بود دو روز پیش شارژم تموم شد :Dنقل قول:
قبل از اینکه برم مخابرات چک کردم چراغ adsl روشن بود ، اونجا هم به مسئولش گفتم گفت اصلا نیازی نیست خط جمع آوری بشه
چرا ماه اول رو 512 گرفتم ماه دوم رو 256 اما 512 برام بستن :20:نقل قول:
دیگه از کار این مخابراتی ها ادم سر در نمیاره نه به اینی که شما داری می گی نه به اینی که منو می خواست به خاطر یه برگی بودم درخواست جمع آوری رد کنه کهخودش زحمت کپی کردنشو کشید:20:نقل قول:
بچه ها سرعت دانلود adsl مخابرات تهران رو دیدید لینک زیر رو حتما ببینید
http://npshare.de/files/9a7d1823/1231.avi
چیزی که برام جالبه اینه که سرعت دانلود کاملا ثابت هست در صورتی که مخابرات کرمانشاه سرعت نوسان زیاد داره
دلیل چی میتونه باشه !!!!!!!!!!!!!!!
اینترنت مخابرات باز قطع شده؟
نه من 2 ساعتی هست که از صبح دارم کار میکنم البته آخرین روزمه باید برم تمدید کنم :5:نقل قول:
دوستان همشهری مقادیر زیرو اگه کسی واسه کانفینگ مودمم بگه ممنون میشم.سرویس هم می خوام از مخابرات بگیرم
VPI , VCI , Connection Type
vpi=0نقل قول:
cvci=35
نوع کانکشن رو هم اگه مودم وایرلس داری بزار روی pppoe ولی اگه مودم از این تک پورتاس و یه کابل لن داره بزار روی بریج بعد از داخل ویندوز یه کانکشن pppoe درست کن و وصل شو
:20:
سلام دوستان.
امروز صبح (مثل هروز) بازم اينترنتم قطع شد :41:!
البته خيلي طول نميكشه تا وصل شه (حدود 30دقيقه تا 1 ساعت)
كلاً سرعت و كيفيت مخابرات كمتر شده يا مشكل از من هست ؟!!!
دوستاني كه از مخابرات اشتراك داريد ، شما هم قطعي داريد ؟!!!
اينم تست سرعت (در بهترين شرايط:31:) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرويسمم 256 هست.
قبلا سرعت دانلود روي 35 بود و آپلود هم روي 25 !!!
پينگ هم كه ديگه جاي بحث نداره :31:(از همون اول هم پينگ مخابرات زياد بود:41:!)
دوستان امكان داره وضعيت به حالت اول برگرده :19:؟!!
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
آره امروز دوبار قطع شد زنگ هم می زنم پشتیبانی جواب نمی دن
شرکت ارتباطات زيرساخت افتاده بجونه مخابرات!
5 شنبه 7 ساعت اینترنت تبریزو قطع کردن
سلام به همه همشری های عزیز
من سرویس 256حسابگر دارم (نوروزی)
همین هفته تمام میشه ، خاستم ببینم همینو شارژ کنم یا از مخابرات بگیرم؟
دانلود من حدود 25 هستش
مخابرات قطی زیاد داره ؟ دانلودش چطوره ؟ پینگش چه؟
راستی با اینجا هم تستی بگیرن و نتیجشو بدین
کد:http://www.speedtest.net/
از مخابرات بگیر سرعتش و پینگش بهتره
اینو همین الان زدم
اگه ممکنه یه تست از مخابرات هم بگیرید و بذارید
بیا اینم یه تست
512
512 مخابرات :نقل قول:
منم مثل تو شدم الان 512 واسم وصل کردن در صورتی که باید 256 وصل میکردن واسمنقل قول:
سلام دوستان من از حسابگر اینترنت دارم و الان یوزر و پسورد یکی دیگه رو که از حسابگر داره رو دارم ولی من نمیتونم کانکت بشم چون حسابگر مک ها رو قفل کرده و فقط با آدرس مک همون کامپیوتر یا مودم میشه وارد شد و با برنامه های تغییر مک نیز مک رو به مال طرف عوض کردم ولی باز تو قسمت اطلاعات سایت حسابگر هنگام ورود مک اصلی من رو میزنه و اجازه کانکت شدن رو به من نمیده لطفا یکی بیاد کمک کنه
خواهش
خواهش:41:
بیخیالش شو :31::31:نقل قول:
چکار کنم
2روز دیگه شارژم تمام میشه
256 مخابرات یا حسابگر؟
اولویت های من: 1-قطعی نداشته باشه 2-پینگش خوب باشه 3-دانلود کمتر از 25 نگیره
به نظر من 256 مخابرات از حسابگر خیلی بهتره سرعت دانلود از 30 متر نیست بین 30 تا 32 هستشنقل قول:
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
2 روز مثل تو بودم ولی امروز روی 256 بستن واسم :41:نقل قول:
خبنقل قول:
1-هیچ شرکتی بدون قطعی نیست اما مخابرات از نظر قطعی کمترین رو داره 2-پینگ مخابرات دور و بر 300 میچرخه البته بستگی به مرکزتون هم داره 3-مطمئن باش زیر 28 نیست
یه چیز جالب هم بگم دوستم چند وقت پیش سرویسشو تمدید کرد سرویس 256 گرفت براش اشتباها 1024 بستن
اگه مودم tp-link داری مودم رو در حالت PPPoE قرار بده و MAC Spoofing رو فعال کن و اونجا مک رو تغییر بدهنقل قول:
نمی شه حتی اگه مک رو هم عوض کنی نمی شه حسابگر علاوه بر مک یه سری مشخصات دیگه رو هم لاک می کنهنقل قول:
سلام ممنون که راهنمایی کردی ولی جواب نداد مودم من هم maxlink adsl2+ wireless هستش هر کاری میکونم مک رو تغییر نمیده با همه نرم افزار ها کارکردم و حتی تو ریجستری ویندوز هم عوض کردم ولی فایده نداشتنقل قول:
راستی اگه مخابرات مک رو قفل نکرده بیام مخابرات بگیرم بزنیم تو کار -- مخابرات:21: :31::31::27::21:
...................
سلام دوستان وسلام به آقا امیر من اینترنت حسابگر 512 حجمی دارم ماهی 15500 تومان با حجم دو گیگ و خیلی هم ازش راضی هستم عکس سرعت دانلودم رو براتون گذاشتم نگاه کنید هر گیگ اضافه هم که بگیری 3500تومان در میاد
بهلهنقل قول:
حسابگر و بقیه شرکت ها اشتراک حجمی رو تا 2مگابیت هم میذارن تا زود تر حجمت تمام بشه
از قدیم گفتن گربه برای رضای خدا موش نمی گیره :دی
نقل قول:
دادا چرا چیز میگی خب خودت کمتر دانلود کن...:10:
سلام قبلا هم بار ها گفته شده اگه دانلود زیاد حسابگر بهتره چون اون حجم رو در طی 5 ساعت دانلود می کنه که ما در طی 24 ساعت دانلود می کنیمنقل قول:
ولی وب گردی و استفاده روزمره قطعا مخابرات
مطمئنا این سرعت در روز هستنقل قول:
شب سرعت به 10 میرسه :31:
حسابگر دانلود از بعضی IP ها رو هم محدود میکنه 2 به بعد
عجبنقل قول:
چیز پی ان بزن شاید دورش بزنه چون اطلاعات رمز گذاری می شه نمی تونه آپی مقصد رو تشخیص بده:20:
چیز پی ان سرعتو کم میکنه مهدی :13:نقل قول:
عجب
چیز پی ان بزن شاید دورش بزنه چون اطلاعات رمز گذاری می شه نمی تونه آپی مقصد رو تشخیص بده
نه بابا چیز پی ان پدر مادر دار بزن برای چی کم کنه :20:نقل قول:
کشمکش مخابرات و زیرساخت: ارتباطات مخابراتی قطع میشود!
اطلاعیه شرکت زیرساخت و تهدید مخابرات به قطع تمامی ارتباطات مخابراتی آغازگر کشمکشی بین زیرساخت و مخابرات بود تا جایی که این اختلاف با گفتگوی مدیر مخابرات با مهر، اطلاعیه مخابرات و پاسخ زیرساخت ادامه یافت. آیا ارتباطات چند ده میلیون مشترک قطع می شود!
شرکت ارتباطات زیرساخت صبح سه شنبه با درج اخطاریه در سایت رسمی خود خطاب به شرکت مخابرات ایران اعلام کرد در صورتی که این شرکت بدهی خود را با شرکت ارتباطات زیرساخت تسویه نکند ارتباطات مخابرات ایران در آینده ای نزدیک قطع خواهد شد.
در همین رابطه یک مقام مسئول در شرکت مخابرات ایران در اولین واکنش به این خبر گفت: مخابرات هیچ بدهی به شرکت ارتباطات زیرساخت ندارد و برخی افراد در این شرکت رفتار ضد خصوصی سازی دارند.
داوود زارعیان با تاکید بر اینکه مخابرات در نیمه دوم اسفندماه 89 طی برگزاری نشست با هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت بدهی خود را تا پایان سال 89 با این شرکت تسویه کرده است به مهر گفت: متاسفانه عده ای در شرکت ارتباطات زیرساخت رفتار ضد خصوصی سازی دارند و با توجه به اینکه مجمع عمومی سالانه شرکت مخابرات ایران در این هفته با موفقیت برگزار شد و سود قابل توجهی نیز به سهامداران اختصاص یافت برخی با اعلام این اخبار سعی دارند سهام مخابرات ایران را دچار بحران کنند.
این اظهارات از سوی روابط عمومی شرکت مخابرات ایران نیز بار دیگر اعلام شد و در اطلاعیه ای از سهامداران مخابرات خواسته شد به هوش باشند و فریب این گونه بازی های رسانه ای و غیراخلاقی برخی از عوامل خودی و غیرخودی را نخورند.
به گزارش مهر، کشمکش مخابرات و شرکت ارتباطات زیرساخت بر سر تسویه بدهی خطوط ارتباطی همچنان ادامه دارد و این بار شرکت ارتباطات زیرساخت با تاکید بر اینکه موظف به پیگیری درآمدهای دولت و بیت المال کشور است بار دیگر اعلام کرده است در حالی که شرکت مخابرات ایران در صورت بدهی مشترکان، ارتباط آنها را قطع می کند نباید انتظار داشته باشد در صورت عدم پرداخت بدهی های خود به دولت و بیت المال کشور ارتباطش حفظ شود.
روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ارتباطات زیر ساخت اعلام کرده "متاسفانه روابط عمومی شرکت مخابرات ایران سعی کرده در یک واکنش کاملا عجولانه و احساسی موضوع را به نحو دیگری منعکس کند که البته قابل انتظار هم بود. لیکن جایگاه شرکت ارتباطات زیر ساخت به عنوان یک شرکت حاکمیتی بالاتر از موارد مطروحه در اطلاعیه شرکت مخابرات ایران است."
" لازم به ذکر است کسب سود شرکت مخابرات ایران با استفاده از امکانات زیرساخت بوده است که باید هزینه های آن را پرداخت کند."
در این اطلاعیه آمده است: "قطعا بخش خصوصی نمی تواند به بهانه خصوصی شدن از پرداخت درآمدهای دولت طفره برود و با فرافکنی و غوغا سالاری، سهم بیت المال کشور را پرداخت نکند."
" شرکت ارتباطات زیرساخت تنها بابت یک مورد بدهی طی نامه ای در تاریخ 6/2/90 میزان بدهی شرکت مخابرات ایران بابت استفاده از پهنای باند اینترنت به این شرکت را اعلام کرده و در این نامه تاکید شده که اگر این بدهی ها پرداخت نشود، امکانات مورد اشاره قطع خواهد شد."
شرکت ارتباطات زیرساخت باردیگر تاکید کرده "در صورت خودداری شرکت مخابرات ایران از پرداخت بدهی ها و عقد قرارداد، ارتباطات پهنای باند شرکت مخابرات ایران در سطح کشور به تدریج قطع خواهد شد."
شرکت مخابرات ایران بالغ بر 25 میلیون مشترک تلفن ثابت، 41 میلیون مشترک تلفن همراه و حدود یک میلیون مشترک دیتا دارد.
مهر - 1390/02/21
سلام دوستان.
امروز و ديروز شما هم افت شديد سرعت و قطعي داشتيد :19:؟؟!
مشكل از من هست يا مخابرات :19:؟!
نقل قول:
امروز و دیروز مشکل از اینترنت کل کرمانشاه بود تمام isp ها هم این مشکل رو داشتن
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
نقل قول:
تا ساعت دو شب سرعت همینه از دو به بعد کم میشه ولی امکان نداره به زیر 60 برسه هیچوقت