سلام
دوستان کی پایه انلاین زدنه بازیه؟ خیلی حال میده یه 6 نفر بشیم دنبال هم کنیم. بچه ها هم همه اشنا ( مردیم از بس با این خارجکیای زبون نفهم بازی کردیم.)
این گیمرتاکم :
mosolim64
Printable View
سلام
دوستان کی پایه انلاین زدنه بازیه؟ خیلی حال میده یه 6 نفر بشیم دنبال هم کنیم. بچه ها هم همه اشنا ( مردیم از بس با این خارجکیای زبون نفهم بازی کردیم.)
این گیمرتاکم :
mosolim64
خوشا به حالتان که میرین لیو و میترکونین من که از اون موقع که کنسول قبلیم بن شد و فنا رفت دیگه پشت دستمو داغ کردم
منم فردا میام اسیسن کرید آنلاین.
مگه بن شی فنا میره کنسول؟ فقط نمیشه رفت دوباره لایو دیگه!
نه من یه 5850 دارم!نقل قول:
اين دو تا 5970 سيستم خودته..؟
يه جورايي كنسول فلگ ميشه از چش ادم ميافته...نقل قول:
منم فردا میام اسیسن کرید آنلاین.
مگه بن شی فنا میره کنسول؟ فقط نمیشه رفت دوباره لایو دیگه!
اين دو تا 5970 سيستم خودته..؟نقل قول:
اینا که پی سی باز نیستن درد مارو بفهمن! خودشون Assassin ها رو زودی تموم میکنن حالشو میبرن دیگه به فکر ما نیستن
تازه 2تا 5970 که حداقل 10 برابر 360 جواب میده!
زنده باد pc!
(اینم از احساسات Pcionalism ما)
نقل قول:
سلام
فدای سرت که فلگ شده. حداقل افلاین که میتونی بازی کنی؟ راستش من خودم نمی دنم در چه مرحله ای هستم. اخه میگن اساسین یه قفل امینیتی داشته ما که بازی کردیم تا اینجا. کلی ادم دیگه هم سراغ دارم که رفتن انلاین این بازی. شما هم خودتو ناراحت نکن. احتمالا منم سالی دیگه این موقع میام میگن کنسولم بن شده.
نه بابا!هیچ قفلی نداره! هاگه با ال تیبری بازیکنی اصلا مشکلی نیست!
*فک کردم رو دست گرافیک من گرافیک پیدا شده ....گفتم که حالا مال شما زد جلو..:31:نقل قول:
نه من یه 5850 دارم!
*خب از چه لحاظ گفتی که 5970 ...10 برابر 360 جواب میده..؟؟
همدردی با دوست عزیزمون دیگه! در ضمن مگه گراف شما چیه؟ :31:نقل قول:
البته اینا ربطی به این تاپیک نداره ها! :10:
ای بابا:13:
این که هنو نیومده:13:
باید برم یه بار دیگه نسخه ی دو رو بازی کنم که داستانش از یادم نره:13:
حامد جان شوخی میکنی؟کارت من باچهارتا5870کراس شده برابری میکنه یه چیزی مگیا!درضمن اصلاًچرا این تایپیک دوتایی نشده هنوز؟pcوکنسول جداچرانشده که این بحثای اسم وبی ربط پخش بشه؟خبpcهاباهم کارمیکردیم بقیه باهم....نقل قول:
اين دو تا 5970 سيستم خودته..؟
سلام بچه ها.
بالاخره بازی رو امتحان کردم.(بدلیل نبود فرم ویر ... تا به حال ممکن نبود.)
گرافیکش خیلی عالی بود.
فقط نمی دونم چرا از داستانش سر در نیاوردم!!!
برای اینکه این بازی رو کنیم باید قبلی رو تموم کرده باشیم؟
آره ، داستانش مربوط به قبلیشه دیگه ، یعنی دقیقا ادامه شه.
اکثر دنباله ها اینجوری هستند باید نسخه های قبلی رو ابزی کرده باشید تا ازش سر در بیارید.نقل قول:
فقط نمی دونم چرا از داستانش سر در نیاوردم!!!
برای اینکه این بازی رو کنیم باید قبلی رو تموم کرده باشیم؟
مسئولان کمپانی یوبیسافت عرضه قسمتی جدید از مجموعه بازیهای فرقهاساسین را در جریان سال مالی 2011 میلادی (دوازدهم فروردین 1389 تا یازدهم فروردین 1390) رسما تایید کردند.
فرقهاساسین جدید، اولین شماره از این مجموعه بازیها خواهد بود که امکان استفاده از حالت چندنفره آنلاین را برای بازیکنندگان فراهم میکند. همچنین امروز یوبیسافت طی گزارشی از فروش 6 میلیون نسخهای فرقهاساسین2 خبر داد و افزود طبق برآیندهای انجام شده تا ماه مارس سال جاری میلادی فروش این عنوان بالغ بر 9 میلیون نسخه خواهد بود. هرچند از ارائه توضیحات بیشتر در خصوص نسخه جدید بازی فرقهاساسین خودداری شد، مسئولان کمپانی یوبیسافت از تمرکز بیشتر بر روی کنسولهای بازی در سال مالی 2011 خبر دادند.
در گوشهای از این گزارش آمده است: "در انتشار عناوینی که برای سال مالی 2011 برنامهریزی شدهاند، تمرکز ویژهای بر روی کنسولهای ایکسباکس360 و پلیاستیشن3 خواهیم داشت. انتظار میرود این کنسولها ضامن رشد و ثبات فروش بازیها در سال 2010 میلادی باشند. عناوین جدید یوبیسافت در خلال سال جاری میلادی به مرور معرفی خواهند شد."
اول فکر کردم فرقه اساسین ها توی سال 2011 رو می گی :دی اساسین بعدی واسه فرقه اساسین ها وی سال 2011 می باشد :دی ترسیدم یک لحظه :دی
بازی خیلی قشنگیه واقعا جالبه
آره. یکی از نکات خوب نسخه اریجینال این قسمتشم قابلیت آنلاین بازی کردن هست ! دیگه خیالتون راحت میهش. آخه آنلاینش بسیار زیباست!!!!
طبق معمول اومدم 4 تا پست مفید در رابطه با بازی بخونم دیدم ....... :13: :دی
تاپیک برای تاریخ عرضه بازیها هست دوستان ! توجه کنین !
دوست عزیز قصه نخور چیکار می شه کرد . منم یک هفتست بازی رو تمام کردم . اومدم یک نقدی از بازی بذارم دیدم بحث کلا عوض شده گفتم ولش کن بین این همه پست که همش درباره ی کرک و تاریخ انتشار نقد بذاری بهت می خندن .نقل قول:
بابا! همه جبهه گیری ها که علیه این پی سی بازاست! آخه شما هم وضعیت ما رو درک کنید! ما طفلکی ها هم گناهی نداریم! تحت فشار هستیم!
اگه یه حرفی چیزی شد لازم نیس شما اینقدر ناراحت شید که! به بزرگی خودتون ببخشید!
تازشم هر نوع مطلبی نقدی هر چی درباره این بازی بذارید ما ازش استقبال میکنیم!
یک سوال در مورد خود بازی:
در صفحه فیس بوک بازی امروز چند تا عکس گذاشته در مورد Animus Project Update 2.0
این باید DLC باشه، درسته؟ در DLC اول چه چیزی به بازی اضافه شده بود و در این دومی چه چیزی اضافه خواهد شد؟
نیما جان مشکل اینه که هنوز تاپیک pc از کنسول جدا نشده...نقل قول:
بابا! همه جبهه گیری ها که علیه این پی سی بازاست! آخه شما هم وضعیت ما رو درک کنید! ما طفلکی ها هم گناهی نداریم! تحت فشار هستیم!
اگه یه حرفی چیزی شد لازم نیس شما اینقدر ناراحت شید که! به بزرگی خودتون ببخشید!
تازشم هر نوع مطلبی نقدی هر چی درباره این بازی بذارید ما ازش استقبال میکنیم!
این وسط تقصیر هیچکس جز سازنده روانی بازی نیست که بازی ها رو اینجور با تاخیر زیاد ریلیز می کنه
+
دوستانی هم که ناراحتن اینجا بحث کرک و تاریخ ریلیز واسه pc هست برن به مسئول انجمن شکایت کنن بیاد تاپیکها رو جدا کنه که این مشکلات به وجود نیاد
بچه ها وسط های بازی اونجا که بالای یه ساختمان بلند میریم و از سوراخ بالای سقف یک نفری را میبینیم که باید بکشیمش . میشه بگید چخ جوری باید کشت ؟ با تفنگ ؟
اگه منظورت اون کلیسای بزرگ رو میگی...
به کناره های ورودی سوراخ دقت کن خرده سنگ هایی چسبیده به دیوار هستند که از اونا بیا پایین..
دقت کن خیلی اروم باید بیایی پایین تا در انتها اون یارو که مشغول هستش تو رو نبینه...و اروم بکشش.
بد نبود صفحه ی قبل رو نگاه می کردید . :13:نقل قول:
اسفند ماه برای PC منتشر می شه .
اینجا همه باید امضاشون رو بزارن تاریخ عرضه بازی واسه pc تا کسی دیگه نپرسه واسه pc کی میاد:31:(خودم pc دارم)نقل قول:
این فرقش با اساسین 3 چیه
اساسین 3 چیه دیگه؟ :دینقل قول:
اگه منورت AC brotherhood هست پس فرقش با کدوم بازی چیه؟ نگاه کن این ترتیب این سری هست :
assassin creed
assassin creed 2
assassin creed : brotherhood
من بازی رو واسه کنسول الان گرفتم........یکم دیر کرده بودم:31:.
اصلا کلا وارد قسمت داستانی نشدم چون کلا با بازیهای اینچنینی و مخصوصا این بازی با اون شخصیت اول لاتش بدم میاد.. ..... .
ولی........ .
آنلاینش انصافا خوب.......منو گرفت یعنی:31:
چهار تا مد داره:
یکی wanted که همه تو شهر باید همدیگه رو بکشن و البته در اون حین فرار هم بکنن..... .
بعدیش hunted هستش که دو راند تو راند اول باید باید ترور کنی و راند دوم باید فرار کنی...... .
مد سوم هم allience هستش که باید در قالب تیم های دو نفره رقیب رو بکشید ......(یه چیزی مثه wingman تو gears)
مد چهارم هم فعلا واسم باز نشده(من لول 10 هستم)
خلاصه جدید و جالبه مولتیش هر کی پایس بیاد با هم بازی کنیم تو ایکس باکس لایو....................:20:
.
.
.
مراد نمی خوای داستانی رو بری..؟
مراد جان! چون شما این حرفو زدی موضوع برامون بیشتر مهمه! میشه یه ذره بیشتر توضیح بدی؟ چون یه ذره مخالفم! :31:نقل قول:
چون کلا با بازیهای اینچنینی و مخصوصا این بازی با اون شخصیت اول لاتش بدم میاد.. ..... .
نظر من اینه که اگه اتزیو اینجوری طراحی شده بود ضرورت داستان بود. که بگه این یارو عیاش و لات و ... ـه که بعد با رسیدن به مقام آدمکشی دچار تحول درونی میشه و اهل خدا و پیغمبر! اگه همینطور میموند نظر شما رو قبول داشتم ولی حالا چرا؟ ایشون که خیلی با جوونیاش تفاوت داره
سلام دوستان ، نسخه PC هنوز منتشر نشده ؟! من نتونستم نسخه 2 رو بازی کنم ، اما میگن سه خوبه ... میشه گروهی رفت دشمن رو زد !!! جالبه ...
نقل قول:
حامد جان من از سه سبک بازی خوشم نمیاد:
یکی openworld(تا حالا gta4 یا readdead بازی نکردم) یکی فوتبال یکیم ماشین و ماشین سواری(البته اگه ارکید باشه قابل تحمل)
در نتیجه این بازی هم چون openworld هستش به مذاق من خوش نمیاد ولی چون اون روز یکی از دوستان اصرار کرد که بگیر مولتیشو بازی کن گرفتم و الانم خوشم اومده به نظرم جذاب ......... .
نقل قول:
والله نیما جان اگه پست بالاییمو خوونده باشی گفتم که اصلا از این سبک خوشم نمیاد....... .
این بازی هم بیشتر شبیه rambo creed هستش تا assassian creed چون اثری از ترور و اینا نیس...شخصیت اولش هم به تیپ بازی نمیخوره(کاریزما نداره)
همین دیگه ....این نظر شخصیه منه و منکر بزرگی بازی نیستم:11:
.
.
.
بازی ادامه ی سیو های قبلیه؟ یعنی الان زره التایر تنم بود ، چون توی دو تنم بود این طوری شد؟؟
آنلاین بازی چقدر توپه ! دیروز تو لایو بازی کردم! محشر بود ! حتی یکی سری از دوستام که اصلا از بازی تنفر دارن هم جذب خودش کرد. بیاین بازی دیگه. چرا ایرانی اینقدر کم میاد؟
ممنون از توضیحنقل قول:
والله نیما جان اگه پست بالاییمو خوونده باشی گفتم که اصلا از این سبک خوشم نمیاد....... .
این بازی هم بیشتر شبیه rambo creed هستش تا assassian creed چون اثری از ترور و اینا نیس...شخصیت اولش هم به تیپ بازی نمیخوره(کاریزما نداره)
همین دیگه ....این نظر شخصیه منه و منکر بزرگی بازی نیستم:11:
من فکر کردم دلیل اصلیش کاراکتر بازیه! چون مشکل بعضی از افراد این بود!
به هر حال خود منم با این تغییرها نمیتونم کنار بیام (که بازی تمام اکشن شده) اما اینجوریه دیگه! :31:
سلامنقل قول:
اتفاقا منم تا لول 10 رفتم بیخیالش شدم ( ببخشید لایوم تموم شد :31:) از اونجاییم که دیگه احتمالا نیستم صرف نداره لایو بگیرم ( همون قبلیشم تریال بود :31:) خوش بگذره کاش زودتر اومده بودی چند دست توپ با هم میزدیم. همچنین از بالا سر میرختم سرت نفهمی از کجا اساسینت شدی.:21:
زمن همه جور زرهی برداشتم ولی ماله الطایر نبود..؟ چطوری پیدا کری زره رو.؟نقل قول:
بازی ادامه ی سیو های قبلیه؟ یعنی الان زره التایر تنم بود ، چون توی دو تنم بود این طوری شد؟؟
نه ادامه سیوهارو نداره...
یعنی شما زره التایر نداشتید؟ سیو ac 2 رو کنسولتون بود؟ آخه حتی تعداد سم هایی که تو جیب داشتم هم همون قدر بود که آخرین بار توی ac 2 داشتم
مراد ، این همه می گفتی الان بیا لوله ات کنم همین بود؟ قبلش ترسیدم گفتم الان چطوری ببازم ! :دی بد جور لوله شدی که :دی ( حالا نتیجه رو نمی گم ، جلو بچه ها زشته :دی )
بچه هایی که بازی می کنن ، یک ساعتی قرار بذارن همه بیایم توی یک private گیم بازی کنیم. بازی محشره ، بازی با خودمون فوق العاده محشر میشه. :دی حتما امتحان کنید.
برای این که سردرگمی هم پیش نیاد Join a friend رو انتخاب کنید. ( اول باید طرف رو توی محیط لایو اد کنید ) بعدش اگه آنلاین بود ولی بازی نمی کرد می نویسه آنلاین ، اگه آفلاین بود هم که معلومه . اگه توی بازی نبود می نویسه unreachable ، اگر کسی تو بازی بود ، نوع باز یو تعداد جای خالی رو می نویسه.اینطوری می تونید جوین شین. این طوری یکی از party میره توی مسابقه ، بقیه هم بدون مشکل از این راه میان تو.
منم تا جایی که بتونم با شکل barber ( همونی که آرایشگره و با تیغ شاه رگ می زنه ) دیده میشم !:27: