من هم با این مودم های edge با ایرانسل راحت میتونم کانککت بشم ولی با همراه اول اصلا نمیتونم
من از دوستان شنیدم که میگفتند سرعت ایرانسل بهتر از همراه اول هست درسته؟
Printable View
من هم با این مودم های edge با ایرانسل راحت میتونم کانککت بشم ولی با همراه اول اصلا نمیتونم
من از دوستان شنیدم که میگفتند سرعت ایرانسل بهتر از همراه اول هست درسته؟
میشه بفرمایین گوشی لپتاپ رو که میشناسه و کانکت میشه چطور میشه با GPRS آنلاین شد؟نقل قول:
من بسته رویایی یک ماهه رو فعال کردم و با گوشی ویو 2 که خودش یه امکان داره و موبایل رو به مودم وای فای تبدیل میکنه به کامپیوتر وصل میشم .
همیشه هم رو موبایلم E مینویسه یعنی EDGE ولی باز زیاد از سرعتش راضی نیستم . در کل اونی نیست که باید باشه .
نقل قول:
فعلا در حال حاظر ایرانسل از لحاظ سرعت خیلی بهتر از همراه اول هست:46:
فقط اگه ایرانسل این طرح نامحدودش رو برنمیداست اصلا کسی سمت همراه اول نمیرفت
درسته سرعت ایرانسل بیشتره ولی در کل به مکان شما هم بستگی داره اگه در جایی که همراه اول G ساپورته باشید سرعت شما با دایالاب فرق محسوسی نخواهد داشت و تازه بااکثر مودمهای ادج سازگاری درست و درمونی نداره!نقل قول:
نقل قول:
بله ولی الان دیگه کمتر جایی هست که E ساپورت نباشه ولی من با هر دو توی یک جا تست گرفتم ایرانسل در برابر همراه اول عالی بود من با همراه اول سرعت دانلودم نهایتا 10 بود ولی با ایرانسل 30 هست
درسته ،همراه اول در بهترین حالت و وقتی صفحه ای در حال لود شدن نیست سرعتش 10 میشه درحالیکه من با ایرانسل درحالیکه کلی صفحه در حال لود شدنه سرعتم از 20-18 پایینتر نمیادنقل قول:
نقل قول:
منم با ایرانسل بیشتر مواقع سرعتم روی 25 تا 30 هست انگار یه ADSL128 دارم:21:
برای ایرانسل شما چه بسته ای رو فعال می کنین ؟ قیمتش چنده و چند مگ میشه ؟
نقل قول:
من برای ایرانسل بسته 2.5 گیگ رو فعال میکنم چون نامحدود رو برداشته فعلا قیمتش هم 10000 تومان هست:46:
من تو سایتش نتونستم بسته هاش رو پیدا کنم. میشه لینکی از سایتش بهم بدید ؟ پیشاپیش ممنوننقل قول:
ویرایش: آهان پیدا کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق با همه است:31:
ایرانسل صد در صد بهتر از همراه اوله.ولی چه کنیم که نامحدود نیست،توی بخش بررسی اینترنت ایرانسل می گفتند که همین بسته هاش هم در روز محدودیت داره و در کل هم به حد نساب نمی رسه!!!
بله طرح هاش همین ها هست که تا چند وقت پیش به جای این 2.5 گیگ طرح نامحدود با همین 10000 بود که برداشت:13:نقل قول:
ازدوستان یکی تنظیمات کانکشن همره اول رو ممنوم میشم اینجا بزاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Connection Name:
Operators:
APN:
سلام
من قصد خرید سیم کارت دانگل دارم شما چه مارکی پیشنهاد میدید؟
فناوری منطقه من EDGE هست آیا از ADSL بهتره؟
نقل قول:
سلام
من به شما مودم D-link رو پیشنهاد میکنم این مودم رو
کد:http://www.dlink.com.sg/products/?idproduct=474&idCategory=199
نه در حد ADSL نیست
من به شما توصیه میکنم اگه میتونید ADSL بگیرید حتما برای گرفتن ADSL اقدام کنید تا این مودم
موفق باشید:11:
مزخرفه دوست عزیزنقل قول:
الکی پولتو میندازی تو جوی آب واسه یه مودم کوچولو
ADSL رو بچسب تا ضرر نکردی
نقل قول:
البته اونجوري هم كه ميگيد مزخرف نيست و براي كساني كه هنوز از دايل آپ استفاده ميكنند خيلي خوب هست و كساني كه مدام در حال سفر هستند و بايد به اينترنت دسترسي داشته باشند:46:
موفق باشيد:11:
اگه هنوز نخریدی بیخیالش شی بهتره چون بااین بازیایی که اینا درمیارن خرید همچین مودمی پول دور ریختن و به اعصاب خوردیش نمیارزه ...نقل قول:
هنوز edge همراه اول فعال نشده
نقل قول:
دوست عزیز EDGE همراه اول فعال هست ولی توی مناطق خیلی کمی فعال هست و من به شما پیشنهاد میکنم از ایرانسل استفاده کنی خیلی بهتر هست:46:
سلام.
من یه مودم edge خریدم و سیم کارتم همراه اول دائمی هست.
باید بسته های رویایی رو فعال کنم تا بتونم استفاده کنم؟
یا سیم کارت رو بزارم تو مودم و بزنم به لپ تاپ کافیه؟
شما باید سرویس GPRS خودتونو فعال کنید و بعد بسته رویایی بگیرید.همراه اول فقط GPRS داره با IDM حدود10 کیلوبایت بر ثانیه میتونی دانلود کنی.نقل قول:
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
به نظرم ایرانسل سرعتش بیشتر باشه:46:
دوستان احتمالا شما هم با این مشکل روبرو شده اید که در کار با اینترنت همراه اول با کامپیوتر می بینید که کانکشن برقراره ولی ترانسفر صفره بعد نگاه می کنید می بینید، آنتن گوشی خالیه و فطع شده و تا گوشی خاموش روشن نمیشد آنتن گوشی بر نمی گشت قبلا هم این توی شبها زیاد بود تا دانلودهای شبانه قطع بشه 1- آیا برای شما این اتفاق افتاده؟
2- برای رفع این مشکل راهی جز خاموش و روشن کردن گوشی هست؟
3- چطوری میشه با این معضل روبرو شد تا مشکل دانلود گذاشتن را حل کرد؟
ممنون
البته همراه اول در بعضی مناطق که سرویس edge آن است سرعت تا 18 هم میرسه (ولی همراه اول در بیشتر جاها gprs هستش و سرعتش حداکثر به 10 میرسه)نقل قول:
درسته سرعت ایرانشل بیشتره هر چند قطع و وصلی زیاد داره
واسه من كه تا الان چنين مشكلي پيش نيومده.شايد مشكل از گوشي يا آنتن منطقه شماست.نقل قول:
ولي يك مشكلي كه همراه اول داره اينه كه وقتي دقيقا 3 ساعت از كانكت شدن ميگذره ارسال و دريافت صفر ميشه در حالي كه اتصال برقراره و بايد يكبار ديسكانكت شد.
سلام من یه بسته رویایی شبانه برای خودم فعال کردم بد از چند روز که خواستم صورتحساب بگیرم دیدم حدود 160000 تومان کارکرد GPRS دارم و حدود 40000 تومان روی قبض هزینه اضافه شده البته به اضافه 3000تومان پول بسته!! به نظر شما مشکل از کجاست؟ ضمنا من مصرف روزانه آنچنانی ندارم
نقل قول:
دوست عزیز از این بخور بخور ها توی این شرکت ها زیاد هست و اصلا با سیم دائمی نباید از این سرویس ها استفاده کرد این مشکل شما رو چند تا از دوستان دیگه هم داشتند که حتی رفتند امور مشترکین ولی گفته بودن که شما این مبلغ رو استفاده کردید و باید پرداخت کنید :13:
اصلا با سیم دائمی به هیچ وجه از gprs استفاده نکنید دوستان
همراه اول برای کسایی که سیم دائمی دارن و از بسته استفاده میکنن توی قبضشون مبلغ حقیقی استفاده از اینترنت رو درج میکنه ولی فقط پول بسته ای رو که شماطی دوره خریدید ازتون میگیره،نقل قول:
نگران نباشید مشکلی نیس...
همراه اول برای کسایی که سیم دائمی دارن و از بسته استفاده میکنن توی قبضشون مبلغ حقیقی استفاده از اینترنت رو درج میکنه ولی فقط پول بسته ای رو که شماطی دوره خریدید ازتون میگیره،نقل قول:
نگران نباشید مشکلی نیس...
نقل قول:
درسته کانکت شدن با سیم دائمی ریسکش بالاست حداقل اگه اعتباری باشه خوبیش به اینه که مثل من متوجه میشید که مثلا ایرانسل 18 هزار تومن از شارژتون معمولیتون رو خورده ولی از شارژ بسته چیزی کم نکرده !!!! و دیگه باهاش کانکت نمیشید !
نقل قول:
آره دیگه اعتباری باشه میشه سریع فهمید ولی اگه دائمی باشه سر ماه قبض میاد جوری که سر به فلک میکشه و کاریش هم نمیشه کرد:13:
سلام
دوستان اون طور کنه من فهمیدم وقتی این E روی نشانگر آنتن میاد یعنی اج فعاله و وقتی G میاد یعنی جی پی ار اس؟
الان سوال من اینه که چجوری می تونم با اج وصل بشم؟ چون گوشی بعضی وقتها e رو میاره و یه دفعه تبدیل به g می شه بعضی وقتها هم کلا قطع می شه
گوشیم مدل sony ericsson C905 هست و از pc suite 6 استفاده می کنم
خیلی ممنون
این موضوع بستکی به آنتنی(BTS) داره که بهش وصل هستین یعنی بعضیهاشون E و بعضی دیگه G ساپورت میکنننقل قول:
شما نمیتونی تغییر بدی. خود گوشی به صورت اتوماتیک عمل میکنه
آقا من تو نت گشتم یه برنامه بود واسه نوکیا که آنتن رو انتخاب می کرد ؛ واسه سونی اریکسون همچین چیزی نیست ؟
من دیروز رفتم تو شهر یه جا با اج وصل شدم سرعتش خیلی حالی بود یعنی 25 بود اما با جی پی سرعت 5 تا بیشتر نیست !!!!:41:
من كه فعلا فقط واسه نوكيا اين برنامه رو ديدم و بخاطر همين گوشيمو با اينكه دلمو زده عوض نكردم.
یه لطفی میکنی لینک دانلودش رو بزاری!نقل قول:
کد:http://shimanelou.persiangig.com/Mobile/FieldTest_9.2_new.zip
سرعت همراه اول با EDGE چنده؟صفحه باز كردنش چطوره؟
واسه من 15-16 هست و باز كردن صفحه هم خوبه مشكلي نداره.