دوست من باید یه طوری قرارشون بدی که نور مستقیم بخوره به اون هدفی که هست .نقل قول:
سلام.
ممنون از کمک قبلیتون.
ببخشید دوباره مزاحم میشم. اگه یمشه کمکم کنین تا دلقکها رو تکون بدم.
Printable View
دوست من باید یه طوری قرارشون بدی که نور مستقیم بخوره به اون هدفی که هست .نقل قول:
سلام.
ممنون از کمک قبلیتون.
ببخشید دوباره مزاحم میشم. اگه یمشه کمکم کنین تا دلقکها رو تکون بدم.
خوب دلقکها تکون میخورن یا باید منبع ها رو خراب کرد؟نقل قول:
دوست من باید یه طوری قرارشون بدی که نور مستقیم بخوره به اون هدفی که هست .
چجوری دلقکها تکون میخورن؟
این که خیلی سادس فقط کافیه اینه های مزاحم رو بشکنی تا شعاع نور از یه دلقک به دلقک دیگه برسه.
سلام.
با تشکر از کمکهای قبلیتون، اینجا بعد از جنگ با ویرجیل و اومدن جستر و... چیکار کنیم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://s2.supload.com/free/dmc.JPG/view/
برو به همون جایی که ورجیل افتاد پایین... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه اسلحه جدید میگیری برو به مجسمه ساعت شنی تا اسلحه ات رو عوض کنی و همون جدیدا رو بردار
بعد برو به اون مجسمه اتشین ضربه بزن تا بشکنه.
دوست من ببخشیدا ولی چرا همش سئوال میکنی ؟نقل قول:
سلام.
با تشکر از کمکهای قبلیتون، اینجا بعد از جنگ با ویرجیل و اومدن جستر و... چیکار کنیم؟
یکمی خودت بازی کن . شما 2 قدم راه میری ، گیر میکنی ، میای اینجا میپرسی !
البته میدونم به من ربطی نداره ولی بازی اینطوری اصلا مزه نداره . این توصیه من بود ولی هرطور خودت صلاح میدونی .
ممنون از کمکNecromancer عزیز.
سروش جان من یک مرحله ی 9 مشکل پیدا کردم یک مرحله 14.
حالا این مجسمه همینجوری حدس میزدم ولیث گفتم بپرسم کار بیهوده نکنم.
آقایون بازهم سوال!
این دوتا ُ کره رو چطوری بشکنم؟ Sfinx چیه که میگه؟
از رو عكسي كه گذاشتي چيزي نفهميدم ولي اگه اونجايي باشه كه من فكر ميكنم بايد 2 تا كره رو به همديگه بزني تا بشكنن اول يكي از كره ها رو ميزني تا شروع كنه به تاب خوردن بعد اون يكي كره مي زني تا اونم شروع به تاب خوردن كنه و اينجوري اونا مي خورن به هم و ميشكنن.نقل قول:
ممنون از کمکهای قبلیتون.
دوباره گیر کردم:31:
توی مرحله ی 20، یک سالن چندظلعی که هر ظلعش آینه داره و یک مجسمه ی طلایی کنارشه، میشه بگین توی اون اتاق چیکار کنم؟
ممنون.
اینه هایی که توشون نور میوفته رو بشکون تا جک و جونورا بمیرن بعد از اون اینه بعدی ظاهر میشه
باید 3 تا اینه بشکونی بعدا دوباره میای اینجا و طی بازی یه شی سبز رنگ به دست میاری که به مجسمه میدی
لازم به ذکره که اینه ها رنگشون سبز میشه....... تو اتاق بعدی هم اون سنگ زمان که بدست میاری رو باید بذاری تو دست کجسمه همین اتاق.
من چطوری تفنگم رو تو بازی عوض کنم مثلا شات گان رو وردارم ؟
به مجسمه هایی که برای خرید جون و اب مقدس و از این جور چیزاست میری بعد اگه اشتباه نکنم با e و q جا به جا میشن به لیست option بری دکمه هارو نوشته برای gamepad تو روی کیبورد پیاده کن
اول هر مرحله هم میتونی عوض کنی
ممنون از کمکتون.
بلاخره تمومش کردم.
خدا رو شکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری غولاخرشو کشتی؟ من یه روز کامل طولش دادم!!!
ویرجیل؟نقل قول:
چجوری غولاخرشو کشتی؟ من یه روز کامل طولش دادم!!!
ترینر:31:
یکی به ما نمیگه چه طوری تفنگ رو عوض کنم ؟
Alirock نوشت:نقل قول:
یکی به ما نمیگه چه طوری تفنگ رو عوض کنم ؟
نقل قول:
به مجسمه هایی که برای خرید جون و اب مقدس و از این جور چیزاست میری بعد اگه اشتباه نکنم با e و q جا به جا میشن به لیست option بری دکمه هارو نوشته برای gamepad تو روی کیبورد پیاده کن
اول هر مرحله هم میتونی عوض کنی
اقا کی کل لباسا و کل چیزاشو اورده.عجب چیزیه .شیطان میشه منظورم اون باباشون بود اسپاردا خیلی قویه پرواز هم میکنه من که بیشتر از ده بار تمومش کردم
اره واقعا بازی جالبی هست من که انقدر رفتم تا تهش گندشو دراوردم:)
این عکسو که دیدم یه حالی بهم دست داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما چی؟
سلام دوستام من عاشقه اين بازي شدم واقعا محركه است چه موزيكش چه گرافيكش داستانه قوي هم داره
ولي مرحله 14 گيج شدم راهنمايي كنيد اون مرحله 14 اولش بايد كجا برم
دوست عزیز یه عکس بزار ببینیم کجا گیر کردی ؟نقل قول:
سلام دوستام من عاشقه اين بازي شدم واقعا محركه است چه موزيكش چه گرافيكش داستانه قوي هم داره
ولي مرحله 14 گيج شدم راهنمايي كنيد اون مرحله 14 اولش بايد كجا برم
من مرحله 14 گیر کردم البته نمیتونم عکس بزارم .
چون که بازیم پاک شد دوباره دارم میرم از کسی که این بازی را داره انجام میده خواهش دارم کمک کنه
راستی من هم این عکس را دیدیم یه جوری شدم............................................ ................
شما باید اون سنگ رو که داخل قفسه بردارید.... بعد میتونید از همون جایی که پله ها ریزش کردن عبور کنید. یعنی رو هوا راه برید!
دوست من اون اولاي بازي هست ! مرحله ي 14 رو من دقيق يادم نيست ولي اگه لطف كنه عكس بزاره يا يه توضيحي بده چطور جايي هست راحت تر ميشه كمكش كرد .نقل قول:
شما باید اون سنگ رو که داخل قفسه بردارید.... بعد میتونید از همون جایی که پله ها ریزش کردن عبور کنید. یعنی رو هوا راه برید!
خب اون همون مرحله 14 دیگه!
مگه اون پله ها که خراب میشن رو رد کردی؟
یه توضیح بده الان اخرین غولی که کشتی چی بود؟
من جایی هستم که داداشه دانته بابای اون دختره را میکشه و من غوله اسب او زنه که بیحجاب بود
را رد کردم و داداشه دانته را هم کشتم که اون قدرت را از اون اژدها گرفت بعد بابایه اون دختره قدرت گرفت و اون برج هی به سمته بالا رفت حودودا 100 متر متر کردم .
و راستی یه چیزی من ویندوزم را پاک کردم و الان دوباره دارم بازی میکنم الان هم مرحله پنجم شما نیلوفرک
گفتید اون جایی که پله ها سقوط میکنن اون که اوله بازیه که بعده اون اژدهایه 3 سر میری.
حالا من تا اونجا برم .
بعد عکس میزارم.
باید اون مجسمه که دو تا شعله سفید تو دستاشه رو با اسلحه جدیدی که داری بشکنی پشتش یه دره!
تازه اون ستون هم خیلی بیشتر از صد متر میره بالا
به نظره شما چند متر میره بالا؟
ببین راستی من دیگه نمیتونم نوعه بازی را انتخاب کنم سخت یا اسون مشکل از کجاست
اینجا یه جوریه که اگه با حالت نرمال تا مرحله 14 بری بعد بخوای با حالت اسون بازی کنی باید از مرحله اول بری ! مثلا من خودم ایزی رو تا مرزحله 20 رفتم نرمال رو ت امرحله 20 هارد رو هم تا مرحله 20!
از زیر زمین شروع میشه(همونجا که با اسبه مبارزه میکنی)میرسه تا همنجا که با ورجیل مبارزه کردی ..... میره بالا تر تا پشت بوم برج شیطان! کلا یه سه چهار کیلومتری باید باشه!نقل قول:
به نظره شما چند متر میره بالا؟
خب این عکس مثلا چیه که یه حسی بهت دست داد؟نقل قول:
چه حسی مثلا؟؟
ببين من بازي را دوباره ريختم اصلا نميتوني انتخاب كني هار د يا ايزي نميدونم چرا؟
اون برج 34 كيلومتره ؟
برج ميلاد 344 متره حالا اون 1 كيلومتر
ميدوني چيه اين عكس حسه جالبي به ادم نميده از نظره روانشناسي
علم ميگه .******************
ببين نيلولوفرك من الان نميتونيم نوعه بازي را فرق بدم يعني نه اسون ميشه نه سخت
خودش اتوماتيك رو نرماله .
پدرم در اومده.
راهنمايي كن.
راستي يه سوال شما دختري يا پسر ؟
نیلوفر اسم پسره جدیدا؟
شما برای ورود به یک مرحله شماره اون مرحله رو انتخاب میکننین دیگه؟ خب سمت چپ شماره مرحله نوشته اسون یا نرمال! حالت سخت هم بعد از تموم کردن ازاد میشه!
تازه 34 کیلو متر نه سه_ چهار کیلومتر! اونم فقط یه تخمین همینجوری بود!
علم چرا حرفاش فیلتتر شده؟
این عکس کمکی می کنه؟
برای ما که آب خوردن بود !
البته به جز vergil و اون خفاشه !!!!!!!!!!!!
ولی در کل بعد از شاهزاده ایرانی بهترین بازی تو این سبک بود ( برای من )
سلام نيلوفر خانوم.
خيلي ممنون مشكلم حل شد الان مرحله يازدهم دارم ميرسم به 14
به نظره من اين دموش خيلي قشنگه
راستي كلمه علم بقيش ***** نشده خودم اون جوري زدم.
و اينكه شما دانته را دوست داريد يا ---- يا هر دوتاشون
شما هار وست مون بازي ميكني نيلوفر خانوم
اين دمو خيلي باحاله يه جورايي تو سبكه fantastik خلاصه خيلي باحاله