می بینم که طرفداران تیم های دیگه خیلی هاشون اومدن اینجا تبریک گفتن پیروزی مقتدرانه ما رو جز انگلیسی ها
واقعا ببین حسادت چه می کنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
می بینم که طرفداران تیم های دیگه خیلی هاشون اومدن اینجا تبریک گفتن پیروزی مقتدرانه ما رو جز انگلیسی ها
واقعا ببین حسادت چه می کنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرفان جان دستت دردنکنه عکس هاخیلی قشنگن.
همون طوری که انتظار میرفت بازی خوبی بودش ولی معمولا تیم ها بازی اولشون رو با چنین قدرتی آغاز نمیکردن کلا نمایش خوبی بود
اشکان جان یکی دوتاشون اومدن تبریک گفتن!!!نقل قول:
دوستان بهتر نیست فقط مهم فوتبال باشه؟ چرا دشمنی سر این چیز های بی ارزش!
آلمان و انگلیس و برزیل و هرجای دیگه قهرمان شه واسه ما چیزی عوض نمی شه . فقط اینجا دوستیامون رو خراب کردیم و جو رو غیر دوستانه.
طرفدارای هر تیمی هم اگه اشتباهی کردن دلیل نداره تیم دیگه مقابله به مثل کنه . هنوز شروع جام جهانیه و چیزی مشخص نیست
استرالیا سبک فوتبالش انگلیسیه
و کلا میراث دار فوتبال انگلیس هست
به عبارتی برد پر گل دیشب به نوعی تحقیر فوتبال انگلیسی به دست فوتبال آلمانی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم با جناب Mojtaba N87 موافقم و ازش تشکر می کنم شادی بُرد آلمان و غم باختش فقط واسه ماست نه واسه کسی دیگه اصلا هر کی هر نظری داره بگه بقیه هم می تونن ببینن اما این همه عکس العمل که در مورد نمی دونم هوادارای ما خوشگلن یا برزیلیا اصلا مهم نیست مهم شخصیت آدماس که من فکر می کنم هر کسی خوب تونسته خودش رو نشون بده.
یواخیم لو آرام و مؤثر
یواخیم لو، دستیار کلینزمان، طبق سنت فدراسیون فوتبال آلمان، پس از سرمربی جانشین او شد. بسیاری حضور لو در کسوت سرمربی تیم آلمان را، در حالی که دوران بازی و مربیگری موفقی را نگذرانده، به حساب بخت بلند او میگذارند.
لو در سومین روز از ماه فوریهی ۱۹۶۰ در شهری در منتهی الیه جنوب غربی آلمان به دنیا آمد. او فوتبال خود را از تیم محل تولدش "شونا" آغاز کرد و تا پایان دوران بازی سابقه حضور در تیم هایی هم چون آینتراخت فرانکفورت، فرایبورگ و کارلسروهه را تجربه کرد. لو که بیشتر در تیم های دسته دوم بازی می کرد (۲۵۲ بازی و ۸۱ گل)، مجموعا ۵۲ بار در لیگ دسته اول فوتبال آلمان به میدان رفت و ۷ گل هم به ثمر رساند.
لو نه در فوتبال آلمان چهره برجسته ای بوده و نه در عرصه بینالمللی، چه در کسوت مربی و چه به عنوان بازیکن، موفقیت قابل ذکری کسب کرده است. تنها افتخارات او در خارج از مرزهای آلمان، مقام سوم جام جهانی ۲۰۰۶ در کنار کلینزمان، و نایب قهرمانی اروپا در سال ۲۰۰۸ به عنوان مربی بوده است.
به اعتقاد برخی، بخت بلند لو او را تا جایگاه فعلی بالا آورده است. بعضی دیگر اما معتقدند که تلاش، نظم و تمرکز بر روی هدف، بهعنوان ویژگی های شخصیتی مربی کنونی تیم ملی فوتبال آلمان، مایه پیشرفت او بوده اند. به هر حال نمی توان انکار کرد که لو در میان هم قطاران خود از بهترین هاست و هم در فدراسیون و هم در میان شاگردانش در تیم، جایگاه ویژه ای دارد.
لو فوتبالیست بدی نبود، اما نامش هیچ گاه بهعنوان یک بازیکن کلاس اول مطرح نشد. لو با مجموع ۸۸ گل (تنها ۷ گل در دسته برتر) هنوز هم رکورد دار گل زده در منطقه جنوب غربی آلمان است.
جایی که نام لو برای نخستین بار به عنوان مربی بر سر زبان ها افتاد، باشگاه اشتوتگارت بود. این تیم با هدایت لو قهرمان جام حذفی آلمان شد و به فینال جام جامداران اروپا در سال پس از آن راه یافت. لو با وجود این، فصل بعد از آن از سمت خود برکنار شد و برای مربیگری به ترکیه رفت. اتریش ایستگاه بعدی این مربی آلمانی بود، پیش از این که باز هم به آلمان بازگردد.
یواخیم لو که همواره در پی مکان ثابتی برای فعالیت مداوم بود، سرانجام پس از رقابت های قهرمانی اروپا در سال ۲۰۰۴، بهعنوان دستیار یورگن کلینزمان مشغول به کار شد.
لو در تیم آلمان نشان داد که بیرون از سایه نام های بزرگی چون کلینزمان نیز می تواند موفق ظاهر شود. او تیم ملی کشورش را به نایب قهرمانی جام ملت های اروپای ۲۰۰۸ رساند؛ موفقیت بزرگی که چهره آرام و متفکر او در کنار زمین را چندان تغییر نداد.
بسیاری این رفتار لو را نشانی از عزم راسخ او به سمت هدف و علاقه او به دوری از جنجال و هیاهو تعبیر کردند. آرامشی که در وجود لو موج می زند، به اعتقاد شاگردانش، می تواند در بازی های حساس نتیجه را تغییر دهد.
یواخیم لو به خوبی به کار خود آگاه است و می داند که یک تیم چه خصوصیات تاکتیکی ای باید داشته باشد. او با تلاش، نظم و حوصله بازیکنانش را برای حضور در برابر حریفان، هم از لحاظ ذهنی و هم از لحاظ جسمی آماده میکند. لو تا کنون نشان داده که می توان با سخت کوشی نتیجه گرفت، حتی اگر استعداد کافی یا اعتماد به نفس کامل در تیم وجود نداشته باشد.
جدی ترین آزمون یواخیم لو برای اثبات نظریه هایش، بدون شک جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی خواهد بود. جایی که لو با تیمی جوان به جنگ بزرگان فوتبال میرود.
کارنامه یواخیم لوو در مقام سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در یک نگاه:
۴۶ بازی / ۳۲ برد / ۸ تساوی / ۶ شکست / نایب قهرمانی اروپا در سال ۲۰۰۸
منبع : رادیو صدای آلمان (دویچه وله)
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن خدمت دوستان ژرمنی عرض کنم موزیک های جام جهانی رو اگه نمی دونید می تونید از سایت gigadl.net بگیرید. خیلی قشنگن مخصوصا آهنگ شهر فرشتگان و Commiccon Komodo .
گل ها و هایلایت های بازی آلمان و استرالیا به همراه خود بازی رو از اینجا دانلود کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5061266&postcount=15
ادرس لینک فول آلبوم جام جهانی 2010 :
کلی کیف کردیم.واقعا بازی فوق العاده ای بود و یک مانور خوب برای سرافرازی بازیکنان پر انگیزه اما جوان آلمان بود.من واقعا خوشحالم.
در ضمن دوستان پست اولی موزیکاش مربوط به کمپانی های اسپانسر بازی هاس و موزیک اتحاد مردم افریقا و کاملا با پست دوم متفاوته .
گروه D. 1. آلمان ۲٫ استرالیا ۳٫ صربستان ۴٫ غنا
آلمان – استرالیا؛ دوربان، یکشنبه ۲۳ خرداد ۸۹، ساعت ۱۷:۳۰ به وقت ایران
صربستان – غنا؛ پرتوریا، یکشنبه ۲۳ خرداد ۸۹، ساعت ۲۲ به وقت ایران
آلمان – صربستان؛ بندر الیزابت، جمعه ۲۸ خرداد ۸۹، ساعت ۱۵ به وقت ایران
غنا – استرالیا؛ روشتنبورگ، شنبه ۲۹ خرداد ۸۹، ساعت ۱۵ به وقت ایران
غنا – آلمان ؛ ژوهانسبورگ، چهارشنبه ۲ تیر ۸۹، ساعت ۲۲ به وقت ایران
استرالیا – صربستان؛ چهارشنبه ۲ تیر ۸۹، ساعت ۲۲ به وقت ایران
بچه ها من بازي غنا - صربستان رو نديدم .
-
كدومشون قويتر بود ؟
جفتشون فوتبال جون داري بازي ميكنن....نقل قول:
واقعا سفتن ....
ولي ميزنيمشون ....
چه تیمی جمع کردن آلمانیا امسال!
بیان بالا خیلی خوب میشه. فوتبال خوبی بازی کردن دیشب D:
نقل قول:
بیاد بالا ..... بابا آلمان قهرمانه.. با بازی تیم هایی که من دیدم شاید برزیل و اسپانیا واسش سخت باشن .. بزار بازی اونها رو هم ببینیم ...
دیگه اینطوریام که نیست که!نقل قول:
باید به طرف دیگه ی قضیه هم نگاه کرد. آلمان جلوی استرالیا بازی کرد و چنین نتیجه ای گرفت. باید دید میتونه به قول شما جلو اسپانیا و برزیل و آرژانتین هم اینطوری بازی کنه یا نه. ولی کلا تیم خوبی بود. کاملا هماهنگ بودن با هم و سبک خاصی داشتن. به نظرم بهترین بازی جام تا حالا بازی آلمان و استرالیا بود.
سلام دوستان من به هواداران آلمان تبریک می گویم
با بازی امشب ایتالیا با پاراگوئه
ایتالیا شانس قهرمان شدن رو نداره
بیشتر بازیکن های ایتالیا سن شون بالا بود
فعلا که آلمان تنها تیم لایق قهرمانی نشون داده تا ببینیم تیم های دیگه رو.....
سلام
منم یه 10 سالی میشه که از طرفدارهای سرسخت آلمان هستم و واقعا وقتی بازی آلمان رو میبینم خیلی لذت میبرم :40:.
عجب بازی هم داشتیم با استرالیا واقعا فوق العاده بازی کردیم .( فقط باید تو بازیهای بعدی به این راحتی فرصتهای گل رو از دست ندیم)
آلمان واقعا بهترین بازی ها رو انجام میده و اصلا به بازیکن خاصی متکی نیست و یه تیم کاملا یکدست و گروهی هست و این یعنی بلای جون تیمهای دیگه. انشالا به امید قهرمانی.
بازیکنان مورد علاقه منم لام و اشتایگر هستن که فوق العاده بازی میکنن .
خلیل جان(درست گفتم؟)
خیلی خوش آمدی...
نگران نباش آلمان برای هر بازی برنامه خودش روداره.موقعیت ها هم باید بگم بچه ها شل کردن وگرنه یه خورد دقت میکردن8تا میزدیم.
سلام.
آلمان واقعا عالی شروع کرد.استرالیا هم واقعا افتضاح بود.
اما انصافا بازکن استرالیا نباید قرمز میگرفت.کلی به داور فش دادم.(دراکولا!)
این یارو هم (یوسفی بود فکر کنم) گیر داده بود به کلوزه رفته بود رو اعصاب.گل که زد دهنش بسته شد.
آلمان حتما به عنوان تیم اول از گروهش صعود میکنه.
البته فردوسی پور بود که گزارش میکرد...نقل قول:
دوستان تعداد SMS ها رو حال کردین؟! بالای دو میلیون و پانصد هزار تا!!! این نشون دهنده اینه که انگلیس و ایتالیا عمرا به اندازه آلمان طرفدار نداره!!:27:
خصوصا که همه بازیها توی یک ساعت پخش شده!
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[U [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انسجام تیمی بازیکن جوان ....
آلمان تکیه رو یه بازیکن خاص نمی کنه....
تیم تیم تیم ....و این رمز موفقیت اونهاست...
به امید پیروزی...
المان تیم خوفیه :31: مثل بولدزر از رو همه تیم ها رد میشه :31:ولی این چیزی از ارزش های انگلیس کم نمی کنه :31: و دلیل نمیشه ما حال المان رو تو فینال نگیریم :31:
خوب ایتالیا رو هم دیدم (جمع نمی بندم چون هیچ کس تو بحث شرکت نمی کنه) هر چند که تیم بسیار بدی بود اما اون ها همیشه همینطوری تا فینال میان و اصلا کیفیت بازی ندارن یادمه یکی از هواداراشون بعد بازی با استرالیا سال 2006 از بازی تیمش اصلا راضی نبود هر چی من می خواستم راضیش کنم که حالا بردین دیگه می گفت نه خیلی وضعمون خرابه اما باز تا فینال اومدن هر چند که با تیم امسالشون خیلی بعیده.
از رویاروی باشما خوشحالیم وبا کمال میل استقبال میکنیم.نقل قول:
پیش بسوی قهرمانی
وقتی با تی شرت آلمان می رم تو خیابون به خودم و آلمان افتخار می کنم:5:(البته جانم فدای ایران):20:
همه می گفتن المان شانس نداره حتی بکن باور می گفت المان برای بالا اومدن از گروهش خیلی باید تلاش کنه.
تازه استرالیا هم تیم بدی نیست . جام جهانی قبل که خوب کار کرد.
يه تفاوت بين قوتبال آلمان و ايتاليا در اين جام:
آلمان اونقدر خوب بازي كرد كه فردوسي پور هم ناچار به تعريف كردن از اونها مي شه ولي ايتاليا اونقدر بد بازي كرد كه حتي مزدك هم جز بدكويي از اون كار ديگه اي نمي تونست بكنه.
میبینم که از همین الان خودتونو برای دوم شدن تو گروهتون حاضر کردید که "یه هشتم" به المان نگیرید! :5:نقل قول:
برو بچ تیم آلمان رویایی تون کدومه؟ آلمان 90 یا 74
خداییش آلمان 90 نازتره
یه جا سراغ دارم 450 عکس ناب از لوتار ماتئوس اُس طوره ! :18:
دوس داشتید بگید پیداش میکنم لینک میذارم
ایتالیا رو هم اگه کسی بد نگه ملت خودشون عاقلن و میبینن که ایتالیا لیاقت قهرمانی 4 سال پیش نداشتنقل قول:
تو بازی آلمان هم استرالیا به شدت بد بازی کرد
گل اول و دوم اشتباه دروازبان بود
اخراج هم منصفانه نبود
به هر حال بازی اول بود بازیهای بعدی مشخص میکنه آلمان چعه جایگاهی داره
من كه با 2006 خيلي حال ميكردم ...نقل قول:
به نظر من آلمان 54 شاهکاره -معجزه برن -شکوفایی اقتصادی آلمان
2 بر صفر آلمان عقبه, بازی بسیار سختیه فینال در مقابل مجارستان المان 3 بر 2 بازی رو می بره و از اون زمان آلمان, آلمان می شه
من فیلم بازی رو هم دیدم بازی بسیار زیباییه.
اشتباه هاست که تیم هارو به گل میرسونه استرالیا اگه بالا بیاد با چه رویی می خوای حرف بزنی همه می دونیم که استرالیا تو آسیا نفس تیم هارو بریده پس سنجیده حرف بزنیم آلمان استثنایی بود و شک نداشته باشید که اگه 2 بازییه دیگه رو هم همینطوری بازی کنه اسپانیا هم حریفش نمیشه کلا آلمان تیم های متوسط رو خیلی راحت می بره نمونه هاش رو هم همه تو جام های مختلف دیدن اگه آلمان هافبک های استرالیا رو اونطوری غرق نکرده بود و به بازی سرعت نمی داد حتی ممکن بود گل بخوره یه مربی هلندی داره استرالیا که میدونه چه طوری شناور بازی کنه اما مطمئن باش که این آلمان بود که با بازی خودش اجازه تنفس به استرالیا نداد.نقل قول:
از شما به خاطر گفتن حرف دل تمام ژرمن ها متشکرم اصلا تو صدا و سیما آلمان طرفدار نداره و به خاطر همین یه موج عصبانیت مدام روانه بازی خوب آلمان میشه مطمئن باشید اکثر کارشناس ها هم چون واقعا دیگه نمی تونستن در مورد بازی حرفی بزنن اونطوری در مورد آلمان صحبت کردن چون وقتی زلزله میاد کی می تونه کتمانش کنه ,اونی که زیر آوار مرده و اونایی هم که از عصبانیت نمی دونن چی کار کنن میگن باید بازی بعدی رو ببینیم 18 دوره جام گذشت آلمان 16 تا حضور داشت که 11 تاش رو تو 4 تا بود این کافی نیستنقل قول:
اصلا همین منحصر به فرد بودن و هر کس خواه نبودن آلمان منو دیوونه ی خودش کرده.
سلام به دوستان عزيز
فقط براي اين كه بدونيد چقدر عشق آلمان هستم بايد بگم سال 98 كه ايران و آلمان با هم تو جام جهاني بازي داشتند من دوست داشتم آلمان ببره. (حالا شايد بعضي ها بگن چقدر بي تعصبم به ايران اما به دليل اينكه مي دونستم ايران نمي تونه به جايي برسه دوست داشتم آلمان ببره).
امسال هم مثل هميشه آلمان تيم خوبي روانه مسابقات كرده . البته بيشتر از نيروي جواني بهره مي بره تا معروفيت. شايد از نظر اسم و رسم تيم هايي مثل انگليس - اسپانيا - آرژانتين و برزيل خيلي پرمهره تر باشند اما در دنياي امروز فوتبال اين اسم ها نيستند كه بازي مي كنند.
متأسفانه بعد از قهرماني آلمان در 1990 كه به نظر من يكي از دو تيم اول تاريخ فوتبال آلمان بود بازيكنان بااستعداد در آلمان كمتر پيدا مي شد و نسل ستاره هاي آلمان رو به افول گذاشت. بعد از اون فقط قهرماني ملتهاي اروپاي 96 بود كه با درخشش ماتياس سامر به دست اومد و تا جام جهاني 2002 كه با درخشش اوليور كان و كمي هم شانس (از نظر رويارويي با تيم هاي نسبتاً ضعيف) آلمان به نايب قهرماني رسيد ديگه هيچ جامي نبود كه آلمان توش بدرخشد.
اما از 2002 به بعد و مخصوصاً از موقعي كه كلينزمن و دستيارش تئوريسينش يوآخيم لو (سرمربي كنوني) تيم رو به دست گرفتند و جوان هايي رو به عنوان پديده معرفي كردند آلمان دوباره به اقتدار گذشته اش نزديك شد كه سومي جام جهاني 2006 (هر چند حق آلمان بود كه به فينال برسه و فقط اسير ضدفوتبال مسخره ايتاليا در اون سال شد) و نايب قهرماني 2008 اروپا (كه اين يكي رو واقعاً مي شه گفت يه جورايي حق اسپانيا بود كه اول بشه) هم از نشانه هاي همان اقتدار گفته شده است.
من به عنوان كسي كه از بچگي طرفدار دو آتيشه آلمان بودم (يادش به خير با پسر دايي هايم كه عشق برزيل بودند چه كري هايي مي خونديم) خيلي خوشحالم كه آلمان داره همون آلمان هميشگي مي شه كه همه ازش وحشت داشتند. فقط حيف كه بالاك نيست وگرنه قدرت آلمان دوچندان مي شد.
به اميد قهرماني آلمان